Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια κάναμε το δεύτερο υπέρηχο μεγαλώνει μια χαρά το μωράκι μας ακούσαμε κ καρδούλα!! Πολύ αναγούλα όμως βρε κορίτσια... Όλη μέρα δεν περνάει λεπτό.... Σαν άρρωστη νοιώθω μόνο ξάπλα θέλω να ειμαι... Άρχισα να παίρνω ginger συμπλήρωμα τώρα να δω αν θα βοηθήσει... 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

τι λες τωρα....

Και εμεις οταν περσι ηταν να μετακομισουμε απο πανω τους...τους ειχα πει θελω τρια πραγματα!!

1 την ησυχια μας...

2 η καθεμια στο σπιτι της

3 τα μικρα του κουνιαδου οχι σε εμας! Δεν θα τα μεγαλωσω εγω!

Ετσι ξεκαθαρα! τσινισε ξινιστηκε αλλα χεστηκα!

Ευτυχως δεν πηγαμε και εκεινοι φυγαν απο κει και το αφησαν το σπιτι τους!

Ρε συ Ρενα υπαρχει περιπτωση να παει?

Δηλαδη αντε χεσε εσενα, το παιδι του που δεν το βλεπουν δεν τον πειραζει??

Χριστινακι τι να πω...με το καλο και καλο κουραγιο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

zoitsa μου τι να σου πω, αυτη την εχω ικανη να προσποιηθει και εγκεφαλικο για να τον κουβαλησει εκει.

Οσο για το μωρο.....αστα να πανε.....πρεπει να σου πω ολη την ιστορια για να καταλαβεις.Αν μπεις στο παλιο θεμα στο parents και διαβασεις θα καταλαβεις.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

kai egw skeftomai sobara na ginw skula na xwrisw ton antra mu,na thn patisw ena brisimw kai na ksafanistw na mhn tous ksanadw!!na zhsoun autoi kala kai egw me to mwro mou kalutera!

ρε γαμώτο γιατί το κάνουν αυτό???και εγώ παρόλου που τον αγαπώ πολύ έχω φτασει και εγώ σε αυτό το σημείο να το σκέφτομαι να φύγω. Αγανακτούμε αυτό είναι που μας κάνει να θέλουμε να φύγουμε. Ομως τα παιδακια μας δεν φταινει επειδή εμείς οι γονείς τους δεν μπορούμε να χειριστούμε αυτές τις καταστάσεις.Δεν έχω την λύση βρε κοριτσια και όποια την έχει θέλω να μου την πει και εμένα. Εγω θα συνεχίσω να τα λεω ξανα και ξανα και ξανα τα ίδια στον άνδρα μου και ας ξέρω οτι δεν αλλαζει κάτι. Το κακό είναι οτι κάποιος πρέπει να τους πει το κακό που κάνουν στις οικογενειες. Ο ανδρας μου λιωνει με την κόρη μας το ίδιο και αυτή φυσικά. Δεν μπορώ να στερήσω τον έναν από τον άλλον διοτι η πεθερά μου είναι καργια. Είναι άδικο διοτι και εγώ τον αγαπαω και εκείνος εμένα. Παρόλου η άτιμη ανακατευεται στην ευτυχία μου δεν θα την αφήσω να μου την στερήσει ο κόσμος να χαλάσει.

zoitsa μου τι να σου πω, αυτη την εχω ικανη να προσποιηθει και εγκεφαλικο για να τον κουβαλησει εκει.

Οσο για το μωρο.....αστα να πανε.....πρεπει να σου πω ολη την ιστορια για να καταλαβεις.Αν μπεις στο παλιο θεμα στο parents και διαβασεις θα καταλαβεις.

μου φαίνεται απίστευτο συγνώμη κιολας να παει μόνος του. Γιατί δυσκολευονται να καταλαβουν οτι η οικογενεια τους πια είμαστε εμείς και τα παιδια μας. Αυτή είναι η Νο1 προτεραιοτητα όλοι οι άλλοι είναι δεύτεροι.ετσι είναι πες του το ξανα και ξανα και ξανα.

giati einai p@@@@ giati einai amorfotes xwriathses,giati nomizoun ta kseroun ola,egw ex8es pou eimoun fortomenh hr8e o antras mu kourasmenos apo th douleia kai ton arxisa kai mou eipe mhn arxizeis se parakalw kai ta akouse xeirotera,egine fasaria,alla autes auto 8eloun,pisteuw oti an ma8ene h akouge oti malwsame 8a kaulwne apo th xara ths.giati merhkes den agapane oute ta eggonia tous,mono ta paidia tous tous noiazoun opws ths renas,giati den to gennhse auth alla h kakia rena.

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες πεθερόπληκτες είπα να πω κι εδώ τα νέα μου!Επιτέλους μετακομίζουμε, έχουμε ήδη βρει σπίτι, έχουμε δώσει τα πρώτα νοίκια, Χριστούγεννα θα είμαστε μέσα!Δυστυχώς θα είμαστε πάνω κάτω με τα πεθερικά αλλά....Ήδη έχουν μπει όρια και από μένα και από τον αντρούλη μου, ίδωμεν...

Γι'αυτό χάθηκα τόσες μέρες, τσακωνόμασταν συνέχεια, κοντέψαμε να χωρίσουμε άπειρες φορές, μπείτε στο φτάνοντας στην τρέλα με τα πεθερικά που έχω κάνει update να δείτε!

Σας ευχαριστώ ειλικρινά για την αμέριστη συμπαράσταση σας κοριτσούδες!!!!!

Πού είσαι ρε κορίτσι κι είχα ανησυχήσει;

Τελικά τη γειτνίαση δεν την γλυτώσατε,αλλά θα έχετε το σπιτάκι σας

Με το καλό η μετακόμιση!!

Και μην αρχίσεις τις καλοσύνες και τους δώσεις πολύ θάρρος κι αρχίσουν τα σούρτα -φέρτα

Ελεος! Τι να πω..

Μπηκα διπλα..ποιο θεμα ακριβως? γιατι τα θεματα για τις πεθερες απειρα!:lol:

Κοριτσάρες πεθερόπληκτες είπα να πω κι εδώ τα νέα μου!Επιτέλους μετακομίζουμε, έχουμε ήδη βρει σπίτι, έχουμε δώσει τα πρώτα νοίκια, Χριστούγεννα θα είμαστε μέσα!Δυστυχώς θα είμαστε πάνω κάτω με τα πεθερικά αλλά....Ήδη έχουν μπει όρια και από μένα και από τον αντρούλη μου, ίδωμεν...

Γι'αυτό χάθηκα τόσες μέρες, τσακωνόμασταν συνέχεια, κοντέψαμε να χωρίσουμε άπειρες φορές, μπείτε στο φτάνοντας στην τρέλα με τα πεθερικά που έχω κάνει update να δείτε!

Σας ευχαριστώ ειλικρινά για την αμέριστη συμπαράσταση σας κοριτσούδες!!!!!

αντε με το καλό να μπείτε στο σπιτάκι σας. Δεν θελω να σε απογοητευσω με το πανω κατω (η δική μου μένει από κατω για αυτό) για αυτό και το μόνο που σου λεω είναι βάλε όρια από τώρα. Αλλα στην δικη΄σου περίπτωση καλύτερα από πανω παρα μεσα στο ίδιο σπίτι.

Διαφημίσεις

Πού είσαι ρε κορίτσι κι είχα ανησυχήσει;

Τελικά τη γειτνίαση δεν την γλυτώσατε,αλλά θα έχετε το σπιτάκι σας

Με το καλό η μετακόμιση!!

Και μην αρχίσεις τις καλοσύνες και τους δώσεις πολύ θάρρος κι αρχίσουν τα σούρτα -φέρτα

Άσε μετά τον κακό χαμό εκεί καταλήξαμε!Μπα, ήδη έθεσα όρια και τους ξεκαθάρισα ότι θα παίρνουν τηλ πριν ανέβουν γιατί εγώ θα κυκλοφορώ γυμνή!

Άσε μετά τον κακό χαμό εκεί καταλήξαμε!Μπα, ήδη έθεσα όρια και τους ξεκαθάρισα ότι θα παίρνουν τηλ πριν ανέβουν γιατί εγώ θα κυκλοφορώ γυμνή!

axaxxaxaxaxaxaaxaxxaxxaxxaxxaxaxaxaxa eisai trelh!!!!!!

rbOEp3.png

αντε με το καλό να μπείτε στο σπιτάκι σας. Δεν θελω να σε απογοητευσω με το πανω κατω (η δική μου μένει από κατω για αυτό) για αυτό και το μόνο που σου λεω είναι βάλε όρια από τώρα. Αλλα στην δικη΄σου περίπτωση καλύτερα από πανω παρα μεσα στο ίδιο σπίτι.

Ευχαριστώ πολύ!!!!!Αχ μετά από 3 ολόκληρα χρόνια και 2,5 μήνες στο ίδιο σπίτι, τουλάχιστον θα έχω τον χώρο μου.....Και μόνο που δεν θα τους συναντώ στην κουζίνα ή δεν θα είναι παρκαρισμένος ο πεθερός έξω από την τουαλέτα την ώρα που θα προσπαθώ να κάνω την ανάγκη μου ή που δεν θα χρειάζεται πια να ντύνομαι στο μπάνιο, νομίζω θα έχει άλλη ποιότητα η ζωή μου!

ela re xristinaki,me to kalo koritsi mou.kai pws eipame me ta esorouxa!!toulaxisto auto gia th xristna einai ena bhma,apo ekei pou htan mesa sto idio spiti.toulaxisto brhkan th mesh lush.

Βασικά αν δεν είχα τσακωθεί μαζί τους, ο άντρας μου ήταν έτοιμος να πάμε σε άλλο σπίτι όλοι μαζί πάλι (για πιο φθηνά)...Αλλά εγώ το ξεκαθάρισα ότι στο ίδιο σπίτι δεν μένω και ότι θα φύγω!Ε μετά αυτός συμβιβάστηκε με το πάνω κάτω, όπου αυτός μου έθεσε τελεσίγραφο ότι ή έτσι ή καθόλου, και δέχθηκα!

Βασικά αν δεν είχα τσακωθεί μαζί τους, ο άντρας μου ήταν έτοιμος να πάμε σε άλλο σπίτι όλοι μαζί πάλι (για πιο φθηνά)...Αλλά εγώ το ξεκαθάρισα ότι στο ίδιο σπίτι δεν μένω και ότι θα φύγω!Ε μετά αυτός συμβιβάστηκε με το πάνω κάτω, όπου αυτός μου έθεσε τελεσίγραφο ότι ή έτσι ή καθόλου, και δέχθηκα!

kai fusika 8a tous pleirwnete eseis.etsi den einai?

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...