Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

kai egw skeftomai sobara na ginw skula na xwrisw ton antra mu,na thn patisw ena brisimw kai na ksafanistw na mhn tous ksanadw!!na zhsoun autoi kala kai egw me to mwro mou kalutera!

Μη μου βαζεις ιδεες!!!!! το εκανα στον πρωτο μου τον γαμο, δεν θελω πολυ να το ξανακανω.Βεβαια τοτε δεν ειχα παιδακι αλλα δε μου λεει κατι αυτο.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Μη μου βαζεις ιδεες!!!!! το εκανα στον πρωτο μου τον γαμο, δεν θελω πολυ να το ξανακανω.Βεβαια τοτε δεν ειχα παιδακι αλλα δε μου λεει κατι αυτο.

re su egw thn exw edw twra,to katalabaineis???pes mou oti xwrises eksetias ths pe8eras ton prwto antra??

rbOEp3.png

re su egw thn exw edw twra,to katalabaineis???pes mou oti xwrises eksetias ths pe8eras ton prwto antra??

Ενας απο τους λογους ηταν και αυτος.Ρε κοριτσι τραβα κλεισου στην κρεβατοκαμαρα και καλα οτι δε νιωθεις καλα με την εγκυμοσυνη και θελεις να ξαπλωσεις , τουλαχιστον να μην βλεπεις τα μουτρα της!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Συγνωμη υπαρχει περιπτωση να παει δηλαδη στη μανα του? θα με τρελανεται!

Γ@@@ τι παντρευονται αμα ειναι!

που εισουν εσυ καλε οταν λεγαμε για τους μαμακιδες?

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Καλα τοσο πολυ....

Δηλαδη εκεινοι ειναι η οικογενεια του ...εσεις τι ειστε??

Καταρχην το ολο θεμα ξεκιναει απο αλλου.Σαφως και ειναι μαμακιας , δε το συζηταμε αλλα το χειροτερο ειναι οτι την θεωρει την μανουλα "αγια" αλλα αυτη η ρουφιανα ρε κοριτσια , να αρχισει την κλαψα οτι γιορτινες μερες θα ειναι μονοι οι δυο τους και δεν εχουν παιδια αυτοι ? Και δε φτανει που δε βλεπουν το εγγονι ......εκει βεβαια εγινα εξω φρενων και γιναμε μαλλια κουβαρια για αλλη μια φορα και απαντηση δεν πηρα.Ειπα , ειπα ειπα και μετα να σας πω μετανιωσα που δεν συγκρατηθηκα γιατι τζαμπα χαλασα την ζαχαρενια μου.Βεβαια αυτο που ειπα στο τελος ηταν "αφου σε καλεσε η μανουλα για γιορτες και θεωρει οτι δεν εχεις οικογενεια και προφανως κι εσυ τα εχεις μπερδεψει τα πραγματα, τραβα λοιπον εκει για φαγητο να μην ειναι μονη "η οικογενεια" σου και κανε πρωτα Χριστουγεννα και Πρωτοχρονια μακρυα απο την κορη σου και πες και της μανας σου της αγιας τωρα που θα παει στην εκκλησια για Χριστουγενα να προσεχει την ωρα που θα κανει τους μεγαλους σταυρους και θα κοινωναει μη της ερθει κανενα ταβανι στο κεφαλι ......την "καλη χριστιανη".

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Κοριτσάρες πεθερόπληκτες είπα να πω κι εδώ τα νέα μου!Επιτέλους μετακομίζουμε, έχουμε ήδη βρει σπίτι, έχουμε δώσει τα πρώτα νοίκια, Χριστούγεννα θα είμαστε μέσα!Δυστυχώς θα είμαστε πάνω κάτω με τα πεθερικά αλλά....Ήδη έχουν μπει όρια και από μένα και από τον αντρούλη μου, ίδωμεν...

Γι'αυτό χάθηκα τόσες μέρες, τσακωνόμασταν συνέχεια, κοντέψαμε να χωρίσουμε άπειρες φορές, μπείτε στο φτάνοντας στην τρέλα με τα πεθερικά που έχω κάνει update να δείτε!

Σας ευχαριστώ ειλικρινά για την αμέριστη συμπαράσταση σας κοριτσούδες!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...