Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Τι κολλημα εχει με τα μπαλκονια και η δικη σου και του τατακι??

τα δικα μου ειναι να μην πω....ενα χαλι!

Δεν τα μπορω καθολου! μεσα κανω τα παντα αλλα να βγω χειμωνιατικα με λαστιχο με τιποτα!:lol::lol::lol:

ας ερθει και η δικη σου εδω...καλε να με τα κανει!

egwta exw kapsoura pali,to kalokairi ka8e mera ta ekana kai to xeimwna ka8e kuriakh proi evgaina kai ta ekana,einai kai 3 megala.alla twra eguos mhn trela8w pu 8a bgw na kanw balkonia mesa sto kruo.den kserw ti exei pa8ei.kserei oti egw eixa kolhma kai briskei eukairia na er8ei!leei na se sfougarisw kai olas,ti enoei na sfougarisei??auto pou eixe kanei kai thn proigoumenh fora???sfougarisma xwris skoupa??egw pali to sidero suxainomai.bliax ksernaw...

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

emena htan edw twra!!8a er8ei aurio prwi na mou kanei ta balkonia,den glitwnw!!bre kalh mou bre xrush mou.e sto telos ths eipa kane oti 8eleis.toulaxisto 8a eimai edw den 8a einai monh na alonizei!!

Αν στα κάνει καλά στείλετη πρώτα στη zoitsa που είναι πιο κοντά σας και μετά πες της να έρθει και από Αθήνα να μαζέψει και τις γόπες της δικιάς μου, να έχει να ασχοληθεί λίγο μπας σε την ξεφορτωθείς.....

Αμάν κόλλημα με τα μπαλκόνια, τι έχουν πάθει?? Φοβούνται μην τα δει βρώμικα ο Αϊ Βασίλης και δεν έρθει να αφήσει τα δώρα ???

Πες τα ρε κοριτσι!! Τι κολλημα ! ολα τα ειχαμε τα μπαλκονια μας μαραν!

Μπα, νομίζω ότι βρίσκουν αφορμές για να τους μπαίνουν στη μύτη ....

Γιατί αφού η selestina και η tataki με το ζόρι τους επιτρέπουν τις επισκέψεις, λένε και αυτές : για δουλειά όμως δεν μπορεί θα με αφήσει να πάω και θα κόψω κίνηση ...

Ενώ η δικιά μου που είναι στανταρ κάθε μέρα 3 ώρες στο σπίτι μου, δεν έχει τέτοια προβλήματα, αλλά σκέφτεται τι ζαβολιά να μου σκαρώσει για να τσιτώσω όταν θα γυρίσω...

Διαφημίσεις

8elei na periferete edw mesa mhn den er8ei gia ligo kairo kai meta xasei ton aera!episis th deutera leei 8a kanei tzamia!ok tp ebgale to programma!!!

πω πω τι σπαστικιά....Το κακό είναι οτι δεν τα κάνουν με καλή πρόθεση αλλα για να κόψουν κίνηση και για να ζητήσουν τις χαρες τους μετά. Εγω τωρα εχω αρχίσει να σκεφτομαι το χριστουγεννιατικο γευμα μαζί με την ξινή. Δυστυχώς αφού ο καλός ο γιος της την παράτησε μας έμεινε εμάς και θα την παρω μαζί μας στους γονείς μου. Τι να κάνω? για να παω σε εκείνη εγώ ο ανδρας μου και η μικρή δεν το συζητάω καν. πρωτον τι σκάτα θα λεμε και δευτερον θα μείνω και νηστική. Ωστοσο την περιμένω στην γωνία που λεμε. Πριν καμια εβδομαδα μας είχε επιστρέψει 50 ευρώ που την είχαμε δώσει για να πληρωσουμε την συντήρηση του ασανσερ και δεν τα δέκτηκε και καλά παρτε τα για την μικρή να της παρουμε για τα χριστουγεννα κατι. τωρα ήρθε το κοινοχρηστο ρευμα και ο λογαριασμός είναι σε εμάς χωρις να μας έχει δωσει το μεριδιο της για να τον πληρωσουμε. Εννοειται οτι ο αλλος γιος δεν πληρωνει του τα βάζει η μανουλα. Εμας χεσμενους φυσικά. Αν δεν δωσει το μεριδιο της πανε τα 50 ευρώπου μας είχε δωσει δηλαδή για την μικρή. Θα περιμένω και μετά θα χεσω τον άνδρα μου αν και βάζω στοιχημα.....

πω πω τι σπαστικιά....Το κακό είναι οτι δεν τα κάνουν με καλή πρόθεση αλλα για να κόψουν κίνηση και για να ζητήσουν τις χαρες τους μετά. Εγω τωρα εχω αρχίσει να σκεφτομαι το χριστουγεννιατικο γευμα μαζί με την ξινή. Δυστυχώς αφού ο καλός ο γιος της την παράτησε μας έμεινε εμάς και θα την παρω μαζί μας στους γονείς μου. Τι να κάνω? για να παω σε εκείνη εγώ ο ανδρας μου και η μικρή δεν το συζητάω καν. πρωτον τι σκάτα θα λεμε και δευτερον θα μείνω και νηστική. Ωστοσο την περιμένω στην γωνία που λεμε. Πριν καμια εβδομαδα μας είχε επιστρέψει 50 ευρώ που την είχαμε δώσει για να πληρωσουμε την συντήρηση του ασανσερ και δεν τα δέκτηκε και καλά παρτε τα για την μικρή να της παρουμε για τα χριστουγεννα κατι. τωρα ήρθε το κοινοχρηστο ρευμα και ο λογαριασμός είναι σε εμάς χωρις να μας έχει δωσει το μεριδιο της για να τον πληρωσουμε. Εννοειται οτι ο αλλος γιος δεν πληρωνει του τα βάζει η μανουλα. Εμας χεσμενους φυσικά. Αν δεν δωσει το μεριδιο της πανε τα 50 ευρώπου μας είχε δωσει δηλαδή για την μικρή. Θα περιμένω και μετά θα χεσω τον άνδρα μου αν και βάζω στοιχημα.....

pw re kai egw ton arxhsa sthn grinia shmera me to pou phge na faei mia boukia.ton lupamai giati gurizei kai arga ptwma,alla den antexw alo ta exw mazemena kai me to pou erxete griniazw.re 8elei na erxete twra gia na erxete k otan geni8ei to mwro me thn anesh ths.an to ekane me thn kalh kardia ths 8a rwtouse den 8a elege EGW 8A ER8W.episis 8a er8ei kai th deutera leei na kanei tzamia,den xriazete lew ta ekane h mama mou,ksana leei OXI EGW 8A ER8W.pw re auto pou les gia ta xristougenna,o antras mou leei,makari na kanoun kati ta paidia(h parea tou)na mas kalesoun gia na glitwsoume apo goneis.esu kane pws den uparxei ta xristougenna,asxolisou me tous goneis kai to mwro sou kai agnoise thn!!

rbOEp3.png

selestinaki , να της πεις οτι της ειχα πει κι εγω της δικιας μου (οταν μιλουσαμε)....."στο σπιτι μου νοικοκυρα και αφεντρα ειμαι εγω και δεν επιτρεπω σε κανεναν να ανακατευεται στις δουλειες μου, καθε νοικοκυρα στο νοικοκυριο της"

μιλησατε για Χριστουγεννα? πολυ γελιο θα πεσει, εμεις απο τωρα σκοτωνομαστε.θελετε να σας πω το κορυφαιο......?

η πεθαρα μου , η καλη η "χριστιανη" που κανει τους μεγαλους σταυρους....ειπε στον αντρα μου οτι τα Χριστουγεννα ή την Πρωτοχρονια πρεπει να παει να φαει εκει.....εμ βεβαια ....να παει να κανει γιορτες με την οικογενεια του.....εγω και το παιδι ειμαστε ξενοι!!!!!! Μπορειτε να το διανοηθειτε??????????

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Αχ βΡε κοριτσια τι τραβατε.Κι εμενα ειναι και μακρυα σκεφτητε εαν ηταν κοντα.Αυτα με τα μπαλκονια πωπω οταν ερχοταν τα ιδια μου εκανε αφου να φανταστητε εκρυβα τισ σκουπες και τα φαρασια για να μην παει να σκουπισει χαχαχαχα Χωρια που καθε φορα που ερχοταν σκιζομουν να ειναι ολα τζι τζι για να μην εχει πατημα να πει να κανει δουλειες.Το χουν μαστ να πηγαινουν να χωνονται στα νοικοκυρια των αλλων.Κι ας εχω πει πολλες φορες οτι δεν μου αρεσει να ανακατευονται στο σπιτι μου.Στο τελος κοντευα να της παρω τη σφουγγαριστρα απο τα χερια,την εβλεπα και παθαινα αμοκ.Μα τι επιμονη....Αλλα δω στις αρχες και τζι τζι που τα βλεπε πηγαινε και επλενε τα πλυμμενα αλλα τοτε ημουν ζωον και δεν μιλαγα...:rolleyes:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

selestinaki , να της πεις οτι της ειχα πει κι εγω της δικιας μου (οταν μιλουσαμε)....."στο σπιτι μου νοικοκυρα και αφεντρα ειμαι εγω και δεν επιτρεπω σε κανεναν να ανακατευεται στις δουλειες μου, καθε νοικοκυρα στο νοικοκυριο της"

μιλησατε για Χριστουγεννα? πολυ γελιο θα πεσει, εμεις απο τωρα σκοτωνομαστε.θελετε να σας πω το κορυφαιο......?

η πεθαρα μου , η καλη η "χριστιανη" που κανει τους μεγαλους σταυρους....ειπε στον αντρα μου οτι τα Χριστουγεννα ή την Πρωτοχρονια πρεπει να παει να φαει εκει.....εμ βεβαια ....να παει να κανει γιορτες με την οικογενεια του.....εγω και το παιδι ειμαστε ξενοι!!!!!! Μπορειτε να το διανοηθειτε??????????

Δεν πιστευω να παει ο αντρας σου???????

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Σοβαρα?? Πες με οτι δεν θα παει ο ανδρας σου...

Ετσι και εγω Ελινα! στη γιορτη του ανδρα μου προχτες...με ειπε να σε βοηθησω? να κανω κατι? Λεω οχι! Ευχαριστω! Τα καταφερνω και μονη μου, στην κουζινα μου κανω κουμαντο εγω!

Εμεις Χριστουγεννα στο μπαμπα μου και Πρωτοχρονια στα πεθερικα!

Κοριτσια ευτυχως μαγειρευει πολυ καλα!! νηστικοι δεν θα μεινουμε!!:lol::lol:

Αν και 70 μαγειρευει καλα!!

Σοβαρα?? Πες με οτι δεν θα παει ο ανδρας σου...

Ετσι και εγω Ελινα! στη γιορτη του ανδρα μου προχτες...με ειπε να σε βοηθησω? να κανω κατι? Λεω οχι! Ευχαριστω! Τα καταφερνω και μονη μου, στην κουζινα μου κανω κουμαντο εγω!

Εμεις Χριστουγεννα στο μπαμπα μου και Πρωτοχρονια στα πεθερικα!

Κοριτσια ευτυχως μαγειρευει πολυ καλα!! νηστικοι δεν θα μεινουμε!!:lol::lol:

Αν και 70 μαγειρευει καλα!!

για να σου δωσω να καταλαβεις τι γινοτανε.. στα γεννεθλια της μικρής της έκανα παρτυ με φαγητό με μεγαλους και μικρούς.Οι γονεις μου μαγειρεψαν τα παντα από το πρωι εγώ εκανα δουλειες και κρατουσα και την μικρή.Εκείνη που ήταν από κατω δεν ήρθε να ρωτησει αν θελουμε σε τίποτα βοηθεια.Ηρθε την ώρα του παρτυ και μετά το φαγητό λεει εγώ παω να φύγω. Η μανα μου στην κουζίνα μαζευε και επλενε και ο πατέρας μου. Της λεει η μανα μου που πας συμπεθερα? ε παω μην με εχετε και εμενα μεσα στα ποδια σας!!! και καλά και της λεει η μανα μου τι είναι αυτά που λες?? και της εδωσε πετσετα με την μια και την βάζει να σκουπισει τα πλυμένα. θεα!!! νομιζε η αλλη οτι θα γλυτωνε και ειχε το θρασος μεσα στο χαμό να φυγει χωρίς να σηκώσει το κουλό της. Οταν την χρειαζόμαστε ζει στον κόσμος της και όταν έχει συμφέρον τότε μας θυμάμαι και θελει να μας κάνει δηθεν τα μπαλκονια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...