Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

mallon prepei na vreis alla kolpa gia to suzigo h gunaika tou baba mou ton kanei oti 8elei mexrh ahdias,egw kai h 8eia mou ton koroideuoume alla genika den asxlolite kaneis mazi tous.alla phgainoume tou leme pes mas ti sou kanei k se exei apoblakosei na ta kanoume k emeis stous antras mas!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

mallon prepei na vreis alla kolpa gia to suzigo h gunaika tou baba mou ton kanei oti 8elei mexrh ahdias,egw kai h 8eia mou ton koroideuoume alla genika den asxlolite kaneis mazi tous.alla phgainoume tou leme pes mas ti sou kanei k se exei apoblakosei na ta kanoume k emeis stous antras mas!!

νομίζω οτι είναι στον άνθρωπο. η είσαι μαμακιας ή δεν είσαι. Υπαρχουν αλλοι που τρεχουν πίσω από το βρακί της μάνας τους και αλλη πίσω από της γυναικας τους. τι να πω παντως εκείνης το βρακί είναι σαν σεντόνι και το δικό μου μικρό και διακριτικό. Γιατί συνεχεια παει πίσω από το δικό της αγνωσται αι βουλαι του κυρίου

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μωρε καλυτερα να τρεχει πισω απο το δικο σου παρα απο το γριητικο αλλα πως να γινει...

εννοειται χιλιες φορές!!!! πισω από το δικός της αμα παει δεν θα φανεί διοτι όσο ειναι ο ανδρας μου αλλος τόσοσ είναι και ο κώλος της:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

κοριτσια καληνύχτα αύριο παλι διοτι είμαι πτώμα και αύριο εχω δουλεια. Θα μπω το πρωί από την δουλεια να χαζολογήσω λίγο διοτι και εκεί πρόβλημα έχω. μας έχουν απληρωτους 15μερες τώρα και φως δεν βλέπω πουθενά. Μαλλον μόνο το δώρο βλέπω ναμας βάζουν και τα αλλα βλεπουμε... ολα σκατα τελικά. Μονο το αστερακι μου σκεφτομαι και ανεβαινω που προσφατα την ρωταω πως κανει η γατούλα και μου κανει νιαν δεν μπορει να κανει νιαου αλλα βάζει τόσο γλύκα που σου ερχεται να την φας το καραμελάκι μου!!!

κοριτσια καληνύχτα αύριο παλι διοτι είμαι πτώμα και αύριο εχω δουλεια. Θα μπω το πρωί από την δουλεια να χαζολογήσω λίγο διοτι και εκεί πρόβλημα έχω. μας έχουν απληρωτους 15μερες τώρα και φως δεν βλέπω πουθενά. Μαλλον μόνο το δώρο βλέπω ναμας βάζουν και τα αλλα βλεπουμε... ολα σκατα τελικά. Μονο το αστερακι μου σκεφτομαι και ανεβαινω που προσφατα την ρωταω πως κανει η γατούλα και μου κανει νιαν δεν μπορει να κανει νιαου αλλα βάζει τόσο γλύκα που σου ερχεται να την φας το καραμελάκι μου!!!

auto na skeftese mono to koritsi sou,kalhnuxta,ta leme aurio!!

rbOEp3.png

καληνυχτα και απο μενα!!

Αντε αυριο ολα καλα!! νεα μερα!!

Αχ μωρε η ζουζουνα σου!νιαν κανει το γατακι??

αχ μωρε! γλυκα!

Γερα να ειναι τα παιδακια μας και για τους αλλους.....χ@@@@

Καλά μην περιμένεις θαύματα ΤΑΤΑΚΙ, δεν αλλάζει ο άνθρωπος... άσε που τον ρίχνει και στο φιλότιμο, η άτιμη!! Απλά εσύ συνέχισε να του λες τις αλήθειες και άστον να επιλέξει τι θα καταλάβει και πότε. Μπορεί κάτι να καταλαβαίνει, και σίγουρα καταλαβαίνει δεν είναι χαζός για να έχει εσένα γυναίκα, αλλά δεν θέλει να το παραδεχθεί γιατί φοβάται ότι ίσως έτσι σου δώσει θάρρος για να του λες και άλλα.

Να ξέρεις ότι την ικανοποίηση η μικρή σου θα σου τη δώσει τελικά, όσο μεγαλώνει θα τη βάζει στη θέση της!! Ο δικός μου της δίνει κάτι απαντήσεις, μία και μία, μετά τον ψυχαναγκασμό που του κάνει, εκείνος της το ξεπληρώνει σε κάθε ευκαιρία, χωρίς να του κάνω εγώ καμμία συζήτηση...

Τα καμάρια μας, καταλαβαίνουν τους ανθρώπους από ένστικτο, θα δεις...

Καλά μην περιμένεις θαύματα ΤΑΤΑΚΙ, δεν αλλάζει ο άνθρωπος... άσε που τον ρίχνει και στο φιλότιμο, η άτιμη!! Απλά εσύ συνέχισε να του λες τις αλήθειες και άστον να επιλέξει τι θα καταλάβει και πότε. Μπορεί κάτι να καταλαβαίνει, και σίγουρα καταλαβαίνει δεν είναι χαζός για να έχει εσένα γυναίκα, αλλά δεν θέλει να το παραδεχθεί γιατί φοβάται ότι ίσως έτσι σου δώσει θάρρος για να του λες και άλλα.

Να ξέρεις ότι την ικανοποίηση η μικρή σου θα σου τη δώσει τελικά, όσο μεγαλώνει θα τη βάζει στη θέση της!! Ο δικός μου της δίνει κάτι απαντήσεις, μία και μία, μετά τον ψυχαναγκασμό που του κάνει, εκείνος της το ξεπληρώνει σε κάθε ευκαιρία, χωρίς να του κάνω εγώ καμμία συζήτηση...

Τα καμάρια μας, καταλαβαίνουν τους ανθρώπους από ένστικτο, θα δεις...

Mακάρι να κάνει και έτσι η μικρή μου και να την βάζει στην θέση της γιατί σκέφτομαι το αντίθετο και τρελαινομαι. Με φοβήσει το γεγονός οτι λείπω πολλές ώρες στην δουλειά και μην καταντήσω εγώ η ξένη και στο σπιτι μου αλλα και στην καρδιά της κόρης μου. Ξερω είναι τα αγχη της μάνας αλλά φοβαμαι οτι αυτό το φίδι σίγουρα θελει να με αντικασταστήσει.

Διαφημίσεις

Εχει δικιο! τα παιδια εχουν ενστικτο!!

Ετσι και εγω με τη μια γιαγια μου, της μανας μου, μια ζωη μας ειχε γραμμενες εμενα και την αδερφη μου,οποτε θυμοταν μας εβλεπε ή μας εδινε δωρα, ενω στα αλλα συνεχεια!

και εμεις οταν μεγαλωσαμε δεν την αγαπουσαμε...της διναμε απαντησεις οπως λεει η epag μια και μια!

Η καλη μου η πεθερα! πηρε τηλ πριν για να με ρωτησει αν ερχεται η αδερφη μου να με κανει παρεα....

επειδη ειμαι μονη τα πρωινα!

τη λεω ειναι στη δουλεια μαζι με το μπαμπα μου...

α! δεν παει ο μπαμπας σου δουλεια? τη λεω παει και εκεινος!

τη λεω μια χαρα περναμε εγω και ο Γωγος....τα πρωινα!

ελεος δηλαδη!

τωρα αμα την πω οτι η νυφη σου και ο γιος σου 2 χρονια ειμαστε παντρεμενοι 2 φορες εχουν ερθει σπιτι μας θα γινω κακια!

και ειπαμε δε μιλαω γιατι τσονταρουν...

Με φοβήσει το γεγονός οτι λείπω πολλές ώρες στην δουλειά και μην καταντήσω εγώ η ξένη και στο σπιτι μου αλλα και στην καρδιά της κόρης μου..

Σε καταλαβαίνω γιατί τα έχω περάσει ακριβώς έτσι.

Όταν ήταν ο μικρός μου 2 ετών και εγώ έλειπα στη δουλειά μέχρι τις 7 το βράδυ, ήταν η περίοδος που κουραζόμουν πολύ και είχα πολλά νεύρα και ο άντρας μου αντί να με καταλάβει και να με καλμάρει, με τσίτωνε και τσακωνόμασταν συνέχεια. Τότε φοβόμουν ότι προσπαθούσαν ο άντρας μου και η πεθερά μου να με βγάλουν τρελλή στα μάτια του γιού μου!! Μέχρι που έφερα και τη μάνα μου από το χωριό να μένει μαζί μας ώστε να κάθεται εκείνη με το παιδί όταν λείπω για να μην του περνάει η άλλη τα μυνήματά της εναντίον μου... Αφού πέρασα μία φοβερή κρίση, πείσμωσα και κατάλαβα τη δύναμη που είχα μέσα μου για μην αφήσω κανένα να χαλάσει τη σχέση μου με το παιδί μου και αυτό όσο μεγαλώνει βλέπει, καταλαβαίνει και δίνει ακριβώς τα δίκαια!!

Γιαυτό χτίζε τη σχέση σου με τη μικρή σου και θα είναι πάντα ο θερμότερος υποστηρικτής σου.:wink::P:p:p

Τι κολλημα εχει με τα μπαλκονια και η δικη σου και του τατακι??

τα δικα μου ειναι να μην πω....ενα χαλι!

Δεν τα μπορω καθολου! μεσα κανω τα παντα αλλα να βγω χειμωνιατικα με λαστιχο με τιποτα!:lol::lol::lol:

ας ερθει και η δικη σου εδω...καλε να με τα κανει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...