Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δε φτανει που δεν μεγαλωνεις εσυ το παιδι σου, γιατι αλλιως δε βγαινεις...να εχεις και την καργια να αλωνιζει!

Και μενα παντως θα με γυριζε το μυαλο!!

kai na gurnas ptwma na xalarwseis me to mwro kai na sou exei g@@@ h dia8esh na mhn boreis na xalarwseis me tipota.mwre auth kserei kala ti kanei.exei parei xabari oti h tataki ta pernei kai ta kanei akoma pio polu.

rbOEp3.png

ATIMES!!kale egw thn pempth exw na paw sthn ekklisia me olo to soi tou suzigou kai meta oles agaphmenes gia cafe!!kai thn paraskeuh kanonise h glukoula na pame sthn nufh ths aderfhs ths pou tous extise h aderfh ths spiti kainourgio.alla auta den ta blepei h dikia mou,mono na xonete san tsoutsou!!

rbOEp3.png

Kοριτσια ακόμα τίποτα μολις βαλαμε το μωρό για ύπνο και σε λιγο θα αρχίσω τον αγώνα.. μέχρι τωρα τίποτα ηρεμία σε λίγο όμως θα δειξει θα είμαι χαλαρή. Αν μπορεσω θα σας γραψω αργότερα διαφορετικά αυριο το πρωί φιλια

Διαφημίσεις

Kοριτσια ακόμα τίποτα μολις βαλαμε το μωρό για ύπνο και σε λιγο θα αρχίσω τον αγώνα.. μέχρι τωρα τίποτα ηρεμία σε λίγο όμως θα δειξει θα είμαι χαλαρή. Αν μπορεσω θα σας γραψω αργότερα διαφορετικά αυριο το πρωί φιλια

euxomai ola kala na pane!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Eπανήλθα!!!μια από τα ίδια δηλ.ναι μεν αλλα από την άλλη η μανα μου δεν είναι κακια και ειναι παρεξηγημένη.Ειναι γιαγια και θελει να βλεπει το εγγονι της και δεν μπορώ να της το στερήσω κτλ κτλ για αυτο και έρχεται τα μεσημερια.Μου λεει αφού σε ενοχλεί πότε να ερχεται να την βλέπει???του λεω παλια πότε ερχότανε? (υποτιθεται οτι ερχεται μονο τις τελευταιες ημερες ετσι μου λεει δηλαδή)μου λεει δεν ερχότανε και για αυτό ποιος φταιει εγώ????? ε οχι αλλα τώρα θελει να την βλεπει. Ακου ΤΩΡΑ θελει να την βλέπει ΠΡΙΝ δηλαδή δεν ήθελε??? η μικρή είναι 14 μηνών. Πριν ειχε δουλειες τώρα είναι χηρα και εχει χρόνο. Βαστατε τουρκοι τα αρματα. Τελος παντως δεν καταλήξαμε πουθενά όπως παντα το τερματίσαμε αναιμακτα μεχριτην επόμενη φορά. Διοτι όσο θα μενουμε από κατω θα τα έχω συνέχεια..Τέλος για να γελασουμε και λίγο μου λεει παντως είναι χαλια ψυχολογικά του λεω εμενα με ρωτάς? και εγώ χαλια ειμαι τι βλακειες είναι αυτές. Μου τις είπε και εμένα "θα πεθανω αμα δεν σου καθαρίσω τα μπαλκόνια" ημαρτον του λεω εχουμε προβλήματα και εκείνη θα πεθάνει για τα μπαλκόνια τα δικά μου? μου απαντάει δεν μου λεει κατι αλλα την βλέπω εγώ οτι δεν είναι καλά,φαινεται στο πρόσωπό της. Δεν κρατιεμαι και του λεω εγώ ετσι την θυμαμαι τουλαχιστον 10 χρονια την ίδια κλαψα είχε παντα και παντα κατι ειχε. Καλά δεν την θυμάμαι και πότε παντα κατι της εφταιγε. Δεν είπε τίποτα...μα τι να πει αφού τα μουτρα της είναι καθε μερα σαν να στολιζε τον επιτάφιο. Μεγάλη Παρασκευή καθε μερα ελεος!!!!!!!!!!!

Δε βλεπει ....εθελοτυφλει! συγνωμη αλλα ετσι ειναι! το παιδι κοντευει να παει σχολειο και τωρα θυμηθηκε?

Πως δε μπορω τους ανθρωπους με τα μουτρα μια ζωη λες και τους σκοτωσαν την μανα !

κλαψα και κλαψα! ελεος δηλαδη! 70 και χρονων ειναι ...φυσικο ειναι να ειναι η μουρη της ετσι!

εμεις τι να πουμε δηλαδη? με τοσα που τραβαμε, απο δουλεια, απο οικονομικα?

selestina εσένα η γλυκούλα η πεθερούλα σου εβαλε φακιολι και ήρθε να σου καθαρίσει και εσένα τα μπαλκόνια? να δειτε που αυτες διαβαζουν τι λεμε και μας κάνουν επίτηδες τα νεύρα κρόσια. Μα και εσύ χώμα στο μπαλκόνι?? χριστουγεννιατικα αυτές κολάζουν και αγιο δεν σε αφήνου να αγιασεις. Θελουν να ακούσουν κανένα τροπαραιο. Μιας και θα παμε στην εκκλησια σου μιλάω ετσι για να σε βαλω σε θρησκευτικό πνεύμα. χα χαχαχαχαχαχα

dld sunenoish mhden!!ti na pw!!na elpizeis na ta kakarwsei suntoma??mhn th dineis gia ligo kairo shmasia na deis ama sunexeisei ta idia.k ama sou pei na er8ei nai kai ama sou pei gia ta balkonia nai!!

θα της πω ναι για τα μπαλκόνια και μετά αν τα καθαρίσει θα της δώσω 20 ευρώ. Να ξινίσει ακόμα περισσότερο!! φαντάζεστε τα μουτρα της?? θα παθει εγκεφαλικό. Μακαρι δηλαδή για να ηρεμήσω και εγώ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...