Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να του εξηγήσεις ότι αυτό είναι επιλογή δική του και όχι της οικογένειάς σας και αφού θέλει να το φάει το πακέτο μόνος του και να μην σας μπλέκει εσάς (εσένα και τη μικρή) ώστε να καταλάβει ότι μόνος του είναι υπεύθυνος για τη στάση του και να μην σας τους φορτώνει.

Αντε γιατί όσο στον κόσμο του και να είναι, οι δικοί του ξέρουν πολύ καλά πως να τον χειρίζονται για να τον εκμεταλλεύονται.. και δεν είναι σωστό πάντα τα λαμόγια να χώνουν τους άλλους και αυτοί να τη γλυτώνουν !!

swsth!!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!ακούστε τι έγινε εχθές Κυριακή ως γνωστόν κάθε απόγευμα μας έρχεται η ακατανόμαστη. Κανονισα να παμε βόλτα την μικρή οχι μόνο για να μην την δω επειδή όμως είχε και ωραια ημέρα να πάμε λουνα παρκ. Πριν φύγουμε με ρωτάει ο ανδρας μου αν θελω να περασουμε από την μανουλα του να της πουμε οτι φευγουμε. Μην δεν δώσουμε αναφορά. Του λεω οκ για 5 λεπτά. Παμε και ήταν εκεί μία φίλη της. Οταν βλέπει την μικρή αρχίζει οτι είναι ολοιδια ο άνδρας μου (η αλήθεια είναι οτι μοιαζει πιο πολυ σε εμένα κυριως στα ματια) και τα μάτια είναι του άνδρα μου η φίλη έκοβε η πεθερά εραβε. Ωστοσο δενέχω προβλημα γιατι ο΄ανδρας μου είναι κούκλος και μακαρι να του μοιασει αλλα μου ηρθε να τους πω είδατε πόσο του μοιαζει?? φανταστείτε να ήταν και δικό του!!! αλλά κρατήθηκα. το είπα μετά στον άνδρα μου και γελάγαμε μαζι και μου λεει παντως ουτε η μανα μου την συμπαθεί εκείνη την φίλη της έτσι κανουμε παρεα η άλλη έχει κολλησει. Πήγα να να του πω η μανα σου ούτε τα αντερά της δεν συμπαθεί θα συμπαθεί άνθρωπο??κρατηθηκα όμως αλλα πάλι να την δικαιολογήσει και να ρίξει το φταίξιμο στην άλλη.

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να του εξηγήσεις ότι αυτό είναι επιλογή δική του και όχι της οικογένειάς σας και αφού θέλει να το φάει το πακέτο μόνος του και να μην σας μπλέκει εσάς (εσένα και τη μικρή) ώστε να καταλάβει ότι μόνος του είναι υπεύθυνος για τη στάση του και να μην σας τους φορτώνει.

Αντε γιατί όσο στον κόσμο του και να είναι, οι δικοί του ξέρουν πολύ καλά πως να τον χειρίζονται για να τον εκμεταλλεύονται.. και δεν είναι σωστό πάντα τα λαμόγια να χώνουν τους άλλους και αυτοί να τη γλυτώνουν !!

συμφωνώ αλλά από την αλλη δεν μπορεί να λειτουργήσει και μεμονομένα. Διοτι όλες οι κινήσεις του έχουν άμεσο αντίκτυπο στην οικογενεια μας. Ειτε οικονομικές είτε συναισθηματικές νομίζω οτι δυστυχώς δεν μπορούν να λειτουργήσουν ανεξάρτητα. Καταλαβαίνω τι λες και θα το εξηγήσω ελπίζω να καταφέρω κάτι..

Χεσε μεσα! Ετσι ακριβως ειναι! Το οτι ειναι πανω κατω η μανα του...δεν κοβεται ο ομφαλιος! Δεν κοβεται!

καταντας να σκυλοφαγωνεσαι καθε μερα αποτελεσμα....

η μανταμ μες την καλη χαρα και εσυ με λεξοτανιλ για να ηρεμησεις!

συμφωνώ αλλά από την αλλη δεν μπορεί να λειτουργήσει και μεμονομένα. Διοτι όλες οι κινήσεις του έχουν άμεσο αντίκτυπο στην οικογενεια μας. Ειτε οικονομικές είτε συναισθηματικές νομίζω οτι δυστυχώς δεν μπορούν να λειτουργήσουν ανεξάρτητα. Καταλαβαίνω τι λες και θα το εξηγήσω ελπίζω να καταφέρω κάτι..

Σίγουρα έτσι είναι, και με αυτό το δεδομένο να του εξηγήσεις ότι οι επιλογές του έχουν άμεσο αντίκτυπο στην οικογένειά του και όσο και να μην θέλει, σας μπλέκει. Αφού μόνος του διάλεξε να μπεί σε αυτό το λούκι, να δείξει λοιπόν ότι μπορεί να κρατήσει τις ισορροπίες ώστε και τη "μανούλα" να προσέχει και την οικογένειά του να μην επιβαρύνει, εκεί είναι η μαγκιά πες του.

Με αυτό τον τρόπο έχω καταφέρει να μη τσακώνομαι συνέχεια με τον άντρα μου, τον βάζω μπροστά στις ευθύνες του.. εκεί που είναι στον κόσμο του και λέει σε όλα ναι, έτσι τον ξυπνάω... "δική σου μανούλα είναι, σε εμένα φέρεται χάλια, αρά μόνος σου να την κουμαντάρεις και μην μου τη φορτώνεις" και έτσι κάτι γίνεται..

Διαφημίσεις

Σίγουρα έτσι είναι, και με αυτό το δεδομένο να του εξηγήσεις ότι οι επιλογές του έχουν άμεσο αντίκτυπο στην οικογένειά του και όσο και να μην θέλει, σας μπλέκει. Αφού μόνος του διάλεξε να μπεί σε αυτό το λούκι, να δείξει λοιπόν ότι μπορεί να κρατήσει τις ισορροπίες ώστε και τη "μανούλα" να προσέχει και την οικογένειά του να μην επιβαρύνει, εκεί είναι η μαγκιά πες του.

Με αυτό τον τρόπο έχω καταφέρει να μη τσακώνομαι συνέχεια με τον άντρα μου, τον βάζω μπροστά στις ευθύνες του.. εκεί που είναι στον κόσμο του και λέει σε όλα ναι, έτσι τον ξυπνάω... "δική σου μανούλα είναι, σε εμένα φέρεται χάλια, αρά μόνος σου να την κουμαντάρεις και μην μου τη φορτώνεις" και έτσι κάτι γίνεται..

Πιασε και την περιπτωση τωρα να πεις καμια τετοια κουβεντα και να γινεται χειροτερα μαλλια κουβαρια γιατι ο δικος μου δεν μπορει να καταλαβει και να δεχτει οτι "η μανουλα" δεν μου φερεται καλα οποτε , ο μονος τροπος να εχω το κεφαλι μου ησυχο και να μη μαλωνω ειναι να μην την αναφερω ποτε.Ουτε γιατι δεν πηρε τηλεφωνο, ουτε γιατι δε μας μιλαει , ουτε εχει να δει το μωρο μηνες, ουτε τιποτα.Τουλαχιστον ετσι σταματησα να μαλωνω με τον αντρα μου και ασε αυτην να φενεται η κακια και να λεει λογια.Εγω του το ξεκαθαρισα πως δε θελω πια καμια επαφη ουτε κουβεντα ομως για την αρχοντια της.Ασ ειναι καλα αλλα μακρια απο το σπιτι μου

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

...Ασ ειναι καλα αλλα μακρια απο το σπιτι μου

Μακάρι να μπορούσαμε και εμείς να την έχουμε μακριά από το σπίτι μας!!!!!, αλλά αφού μένουμε πάνω-κάτω πως μπορεί να γίνει αυτό??? Τις λουζόμαστε κανονικά γιατί δεν μπορείς να μένεις τόσο κοντά και να μην μιλιέσε μαζί της!!!

Μακάρι να μπορούσαμε και εμείς να την έχουμε μακριά από το σπίτι μας!!!!!, αλλά αφού μένουμε πάνω-κάτω πως μπορεί να γίνει αυτό??? Τις λουζόμαστε κανονικά γιατί δεν μπορείς να μένεις τόσο κοντά και να μην μιλιέσε μαζί της!!!

Eτσι είναι,αφου μενουμε πανω κάτω. Τι να κάνουμε???? εγώ τωρα θα παρω τηλεφωνο σπίτι μου από την δουλεια και θα είναι παλι εκεί να αλωνίζει στο σπίτι μου και να με επιθεωρεί και να παιζει με την κόρη μου. Στις χαρές πρώτη αν και τώρα μας πήρε ο πόνος. Επειδή δεν έχει τι να κάνει καταλαβες? στις ευθύνες φυσικά πουθενά.

kai apo katw h apo panw na mhn einai an einai nea kai moirea san th dikia mou k zeis s eprxeia pou einai ola konta,tsoup sou erxete ka8e 3hs kai ligo.emena mallon einai files me ths tataki kai 8elei na er8ei na mou kanei ta balkonia,ths lew den xriazete giati mou ta ekane h mama mou alla ekei auth.twra ths eipa oti 8a paw sth giagia mou kai leei den peirazei 8a mou anoikseis kai 8a fugeis!!kai meta 8a ton stysw na me biiiiiiiiiip!!!tataki mhpws na ladwseis th skala??o geros h apo pesimo h apo x@@@@!!

rbOEp3.png

Κοριτσια πήρα τηλεφωνο σπίτι μου και τους βρήκα να εχει παει από την μανα του και εκείνη την ώρα ανεβαιναν όλοι μαζί στο δικό μας!!! Παλι τα ίδια δηλαδή καθε μεσημερι το ίδιο βιολι. Τα πήρα στο κρανίο και του τα είπα χύμα. Του είπα οτι εγώ ειχα ζητήσει να κρατήσει τις αποστάσεις και εκείνος τα έχει κάνει ισιωμα όλα. Τι είναι αυτό καθε μέρα; μου λεει και ποτε θα βλέπει η μάνα μου το παιδι?? Και του λεω ποτέ!!! Εμα αγανακτισα πια καθε μέρα να την εχω στο σπίτι μου.ας ερχεται του λεω μία με δύο φορες της εβδομαδα. Δεν την θελω συνεχεια εκεί. Δεν μιλησαμε αλλο και είπαμε θα τα πουμε από κοντά. Κορίτσια θα τραγουδήσω απόψε το μετακομίζω γιατί χωρίζω!!! Βοηθεια ας με λυπηθεί κάποιος δεν αντέχω άλλο!!!!

Διαφημίσεις

Ρε τι πάθαν οι δικές σας με τα μπαλκόνια χειμωνιάτικα ?? Φετίχ το έχουν?

Εμένα μόνο να ρίχνει καμμιά γόπα για να τα βρωμίζει ξέρει, για να τα καθαρίσει πολύ χλωμό το βλέπω!!!

Κοριτσια πήρα τηλεφωνο σπίτι μου και τους βρήκα να εχει παει από την μανα του και εκείνη την ώρα ανεβαιναν όλοι μαζί στο δικό μας!!! Παλι τα ίδια δηλαδή καθε μεσημερι το ίδιο βιολι. Τα πήρα στο κρανίο και του τα είπα χύμα. Του είπα οτι εγώ ειχα ζητήσει να κρατήσει τις αποστάσεις και εκείνος τα έχει κάνει ισιωμα όλα. Τι είναι αυτό καθε μέρα; μου λεει και ποτε θα βλέπει η μάνα μου το παιδι?? Και του λεω ποτέ!!! Εμα αγανακτισα πια καθε μέρα να την εχω στο σπίτι μου.ας ερχεται του λεω μία με δύο φορες της εβδομαδα. Δεν την θελω συνεχεια εκεί. Δεν μιλησαμε αλλο και είπαμε θα τα πουμε από κοντά. Κορίτσια θα τραγουδήσω απόψε το μετακομίζω γιατί χωρίζω!!! Βοηθεια ας με λυπηθεί κάποιος δεν αντέχω άλλο!!!!

Ψυχραιμία, με ηρεμία και λογική!!

kala ekanes kai ta eipes,alla den 8a sas xwrisei kai me ton antra sou na parei kai ikanopoihsh.mila tou alla xwris neura giati etsi xaneis to dikio sou opws kanw kai egw panta...

rbOEp3.png

Που είσαι ΤΑΤΑΚΙ??? Τι έγινε, πόλεμος??? Σε έχω στο μυαλό μου....

Φοβάμαι μην σε φούντωσα με αυτά που είπα και έκανες το χαμό στον άντρα σου!!!!

Πρέπει να δουλέψουμε μεθοδικά, ήρεμα και σταθερά, και όχι σπασμωδικά. Αλλά τώρα θα μου πεις ποιός έχει ατσάλινα νεύρα???

Ε ρε που μπλέξαμε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...