Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

pwpw,epang mou h dikha mou me psuxofarmaka 8a katantisei emena an den fugoume grhgora 8essalonikh!!den pane kala re,to exoun xasei teleios!!den einai ka8olou swsto auto pou kanei sto paidi sou,na fugwwwwww.re tataki auto na kaneis na peis oti taizei autous kai emeis trexoume giati den patas ekei??egw to kanw sunexeia gia ton alo gio,pws phre o aderfos sou auto,pws phre ekeino???kai tou anoigw ta matia tou xazou tou dikou mou.

Tα εχω πει χιλιαδες φορες κορίτσια και όλο μου λεει δεν τον νοιαζει τι κάνουν αυτοι και η μάνα του και οτι εκείνος θελει να είμαι σωστός και να έχει την συνειδηση του εντάξει. Μου λεει συνεχεια ειναι μανα μου και αδελφός μου και εγώ θα κάνω αυτό που ειναι σωστό. Του είπα την τελευταια φορα ειναι μαλακοπιτουρας!!! τι αλλο ρε κορίτσια η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χερια. Ειπα με να ειναι καλό παιδί αλλα καλιστα νομιζω οτι καποιος στο συγκεκριμένο θέμα τον λεει και μ@@@κα!!! στεναχωριεμαι γιατι τον εκμεταλλευονται και αυτός ζει λες και ειναι σε άλλον πλανήτη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kai egw otan krazw gia ton aderfo ta idia mou leei kai o dikos mou,to ma8ane to poihma!!emena h pe8era pou mageirepse pali gia na pame,phge o antras mou k efere edw!!entometaksu kai ta gemista ths mizera san auth einai!!einai to agaphmeno mou fagito kai den maresan,ta koitaw pws ta ekane,mesa mono rizi kai maintano(egw orfana ta 8elw)oute ligo trimenh ntomata,oute piperaki,oute ligo rigani,ma na mhn trwgonte re su.an 8eleis na mageirepseis kanto me agapi.kai esteile paidakia na thganiso ton diko mou k ebale kai makaronia me saltsa,ti dokimazw kai auth xalia,poumaro me alati,tipota allo!!kserw kai egw etsi na kanw 2 fagita diaforetika kai na kamarwnw!!

rbOEp3.png

kai egw otan krazw gia ton aderfo ta idia mou leei kai o dikos mou,to ma8ane to poihma!!emena h pe8era pou mageirepse pali gia na pame,phge o antras mou k efere edw!!entometaksu kai ta gemista ths mizera san auth einai!!einai to agaphmeno mou fagito kai den maresan,ta koitaw pws ta ekane,mesa mono rizi kai maintano(egw orfana ta 8elw)oute ligo trimenh ntomata,oute piperaki,oute ligo rigani,ma na mhn trwgonte re su.an 8eleis na mageirepseis kanto me agapi.kai esteile paidakia na thganiso ton diko mou k ebale kai makaronia me saltsa,ti dokimazw kai auth xalia,poumaro me alati,tipota allo!!kserw kai egw etsi na kanw 2 fagita diaforetika kai na kamarwnw!!

Πωπω χαλια!! και η δική μου όλα τα κανει ανοστα και μπλουμ. Ξερεις όλα τα μαγειρευτά της τα κάνει ανοστα και με νερά σαν σουπα. Αφου παλια όταν πηγαινα και τρωγανε καμια φορα μαγειρευτα φαγητά δηλαδή πχ μοσχαρακι κοκκινιστό τα σερβιερανε σε βαθυ πιατο γιατί ήταν σαν σούπα. Εγω το έχω ξαναπεί οτι σιχαινομαι και δεν τρωω τίποτα. Αλλα από την άλλη μήπως να αναθεωρήσω γιατί την έχει πιασει και κρίση νοικοκυροσύνης τελευταία (αφου ήρθε με το έτσι θελω και εκανε τις βεράντες μου):lol::lol::lol::lol::lol: χαχαχα το αλλο με τον τοτό το ξέρεις????

re egw ex8es pou mas ekane fagito k phge o dikos mou k to phre,meta apo dyo wres ekana makaronia na faw,peinousa ti na kanw,den borw na faw me to zori tis ahdies.mia fora k egw htan xalia to stomaxi mou kai eixe kanei ta kreata ths k ths eipame den 8a pame,epemene epemene,den glitwneis apo authn kai mou leei 8a sou kanw kri8araki,ok mia xara m aresei.kai paw kai mou to servirei kai ti na dw,nosokomiako!!phre thn katsarola,evale nero,petakse kai to kri8araki mesa kai mou to servire.oute saltsa oute mia geush kati.meta phrame apo eksw na faw ena sanotuits mono patates kai ntomata.shmera pali pire emena gia na pame ekei,alla to edwsa ston kalo mou k arni8ike me ton monadiko tou tropo.meta me zithse kai 8elei na mou kanei douleies.ana8ema,den glitwnw,niw8w oti mou sfigei to lemo kai pnigome,den rwtaei to anakoinwnei!!ths lew den kserw ti 8a kanw thn trith.alla auth einai kai argoxolh kai 8a vrei allh mera na ginei to dikos ths.exw polla neura twra kai den 8elw na stolisw ton antra mou.

rbOEp3.png

Κοριτσια καλησπερα!!Το θεμα σας ειναι εξαιρετικο και ως καμενη,ειπα να γραψω κι εγω τον πονο μου!!Ο συζυγος μου γεννηθηκε μετα απο 9 χρονια προσπαθειων,εχει εναν μεγαλυτερο αδερφο...ο οποιος ειναι στην κοσμαρα του εντελως!!Ο δικος μου ομως δεν ειναι ετσι...δυστυχως...σαν τις κατινες κανουν μερικες φορες με την μανα του και φρικαρω!!Στην αρχη,φταιω κι εγω δεν εδωσα την καταλληλη προσοχη,αλλα οταν καταλαβα τι παιζοταν,τα πηρα στο κρανιο!!Πιστευω ακραδαντα και χωρις υπερβολες πως αν μπορουσε να τον θηλαζει ακομη θα το εκανε!!Δεν υπερβαλλω καθολου!!!Καποια στιγμη με εφερε στο αμην και του ειπα "Κοψε επιτελους τον ομφαλιο λωρο" και φυσικα εγινε εξαλλος!!Νιωθω καταπιεση,αλλα πια τα λεω εξω απο τα δοντια γιατι αλλιως θα με καβαλησει!!Το μονο της θεμα ειναι η μαγειρικη και μονο αυτη...συνεχεια μεσα σε μια κουζινα!!Στην αρχη του γαμου μου ελεγε...η μαμα μου το φτιαχνει ετσι..η μαμα μου μου φτιαχνει ακομη και το βραδυ ο,τι θελω!!Ε!!χ..ε μας εσυ και η μαμα σου!!Φαγητο φροντιζω να υπαρχει στο σπιτι και δεν τρωμε απ'εξω(εκτος απο πολυ σπανια)...δεν ειμαι φοβερη μαγειρισσα,αλλα μου πηρε 3 χρονια για να σταματησει να γκρινιαζει και να με συγκρινει με την μαμα του.Στεναχωριομουν απιστευτα πολυ μιας και εργαζομαι και ο χρονος για σπεσιαλιτε ειναι λιγοστος!!Δεν θελει να την στεναχωρει κι εγω απο την μερια μου προτιμω απ'το να καταπιεστω να πω αυτο που πιστευω χωρις να νοιαζομαι για τις συνεπειες!!Δεν ξερω αν αυτος ειναι ο σωστος δρομος αλλα τουλαχιστον εμενα με κανει και νιωθω καλυτερα!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Α καλα! Καταλαβα...Αυτο ειναι το χειροτερο!

Ο απογαλακτισμος σε μεγαλη ηλικια!:rolleyes:

Καλα κανεις ρε αργυρω! πως θα γινει? Θα σκας εσυ καθε μερα για να τα ακους και απο πανω?

otan o antras mu eixe perapesei sto panepisthmio,mia kuria tou,filh ths pe8eras mou tu eixe ferei dwro ena bournouzi.to bournouzi to eixe kataxoniasei h pe8era mou opws htan me to kouti kai den tou to eixe dwsei na to xarei ws foitiths.otan pantreuthkame to kse8apse kai tou to edwse.o antras mou den to exei foresei k mou leei na to paitaksw giati einai paliomoditiko!!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Σαν το μπουρνπούζι της selestinas έτσι και η δική μου πεθερά είχε θάψει τα χρυσαφικά που θα μου έκανε δώρο υποτίθεται στο γάμο. Δεν κάναμε αρραβώνες ούτε στρώσαμε κρεβάτι και καθόλου δεν της άρεσε.. έτσι μάλλον αποφάσισε να μην μου δώσει τα χρυσαφικά που είχε τάξει στο γιό της ότι είχε ως οικογενειακά κειμήλια και θα μου έδινε. Περάσανε τα χρόνια και σε μία συζήτηση με φίλους κατάλαβε ότι ο άντρας μου νόμιζε ότι η μάνα μου μου τα είχε δώσει και όταν του είπα ότι δεν έχω πάρει τίποτα δεν το πίστευε... Όταν τη ρώτησε του είπε ότι δεν μου τα έδωσε αφού δεν φοράω τέτοια και τα κρατάει για να τα βάλει εκείνη για να μην πάνε χαμένα.... Βέβαια κάποια στιγμή που τσακώθηκε με τον άντρα της και φοβήθηκε ότι θα τα βρει και θα της τα πάρει μου τα έφερε και μου ζήτησε να της τα φυλάω....

ainte!!gia mpatses einai!!oute egw ekana arabwna,oute krebari,emeis mename mazi giati egw exw dikh mou garsonieta opote o antras mou m katsiko8ike ekei!!!:D:D:Deukairia epsaxne na glitwsei apo ekei pou emene!!o mpampas mou kapoia stigmh eixe pei,pws menete mazi,ti eiste??na arabwniastite k egw tou apanthsa teleiws sto xabale oti oi arabwnes einai kits kai egw 8a pantreutw amesws!!pragma pou etsi egine!!mou eipe o antras mou mia mera,sagapaw,magapas,mia xara pername,den pantreuomaste kai eipa k egw,ok!!!etsi loipon eixe pei h pe8era oti 8a mou parei kosmhma gia to gamo pou exoun paradosei oti pernoun sth nufh!lew egw tou antra mou,kanonise na mou parei kanena set na kanw emeto!!an 8elei na pame mazi na dialeksw,giati kserw ti xalia gousto exei.emeine to 8ema etsi,perase,perase kairos kai mia mera mas eipe,oti ebale ta lefta pisw pou htan na mou parei kosmhma,giati erxete kai alos gios kai ama ths pei pantreuomai k egw,ti 8a kanei???

rbOEp3.png

Tα εχω πει χιλιαδες φορες κορίτσια και όλο μου λεει δεν τον νοιαζει τι κάνουν αυτοι και η μάνα του και οτι εκείνος θελει να είμαι σωστός και να έχει την συνειδηση του εντάξει. Μου λεει συνεχεια ειναι μανα μου και αδελφός μου και εγώ θα κάνω αυτό που ειναι σωστό. Του είπα την τελευταια φορα ειναι μαλακοπιτουρας!!! τι αλλο ρε κορίτσια η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χερια. Ειπα με να ειναι καλό παιδί αλλα καλιστα νομιζω οτι καποιος στο συγκεκριμένο θέμα τον λεει και μ@@@κα!!! στεναχωριεμαι γιατι τον εκμεταλλευονται και αυτός ζει λες και ειναι σε άλλον πλανήτη.

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να του εξηγήσεις ότι αυτό είναι επιλογή δική του και όχι της οικογένειάς σας και αφού θέλει να το φάει το πακέτο μόνος του και να μην σας μπλέκει εσάς (εσένα και τη μικρή) ώστε να καταλάβει ότι μόνος του είναι υπεύθυνος για τη στάση του και να μην σας τους φορτώνει.

Αντε γιατί όσο στον κόσμο του και να είναι, οι δικοί του ξέρουν πολύ καλά πως να τον χειρίζονται για να τον εκμεταλλεύονται.. και δεν είναι σωστό πάντα τα λαμόγια να χώνουν τους άλλους και αυτοί να τη γλυτώνουν !!

ainte!!gia mpatses einai!!oute egw ekana arabwna,oute krebari,emeis mename mazi giati egw exw dikh mou garsonieta opote o antras mou m katsiko8ike ekei!!!:D:D:Deukairia epsaxne na glitwsei apo ekei pou emene!!o mpampas mou kapoia stigmh eixe pei,pws menete mazi,ti eiste??na arabwniastite k egw tou apanthsa teleiws sto xabale oti oi arabwnes einai kits kai egw 8a pantreutw amesws!!pragma pou etsi egine!!mou eipe o antras mou mia mera,sagapaw,magapas,mia xara pername,den pantreuomaste kai eipa k egw,ok!!!etsi loipon eixe pei h pe8era oti 8a mou parei kosmhma gia to gamo pou exoun paradosei oti pernoun sth nufh!lew egw tou antra mou,kanonise na mou parei kanena set na kanw emeto!!an 8elei na pame mazi na dialeksw,giati kserw ti xalia gousto exei.emeine to 8ema etsi,perase,perase kairos kai mia mera mas eipe,oti ebale ta lefta pisw pou htan na mou parei kosmhma,giati erxete kai alos gios kai ama ths pei pantreuomai k egw,ti 8a kanei???

Καλύτερα, για να μην της έχεις υποχρέωση και να μην έχει να παινεύεται ότι σου πήρε πω πω και τι σου πήρε!! Ασε, να σου λείπει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...