Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Αι στο καλο! Τι βλαμμενες!!

Ευτυχως ευτυχως εγω την ξεχεσα απο την αρχη και τωρα με σεβεται!

Ντροπη τατακι! χωμα στο μπαλκονι!:lol::lol::lol:

πες την να ερθει να καθαρισει και τα δικα μου, γιατι εγω σιχαινομαι να τα καθαρισω!

Ξερει τι κανει...δεν εισαι ..και εχει τη μικρη το ελευθερο! ο γιος της αποκλειεται να μιλαει ..οποτε την γ@@@!

Πωπω πανω κατω μανικι αμα μενεις! Τι δυσκολα!

μονο δυσκολα καλή μου? αφου δεν είχα μυαλό καλά να πάθω από την μια. Ας ελπισουμε να μην φτασει και 100 χρονων διοτι εγω ετσι πως παω δεν θα φτασω ουτε τα 40!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Που να ξερες μωρε τι θα σε βγει!!

Το θεμα ξερεις ποιο ειναι?

Αυτος που πρεπει να μιλαει και να μαλωνει και να τη βαζει στη θεση της ειναι ο γιος της!!

Σορρυ κιολας αλλα ετσι ειναι!

Ετσι εκανα εγω...μιλαει ο δικος μου, και αμα δε καταλαβαινει μπαινω και εγω!

Οχι τιποτα...δεν χαλας τη ζαχαρενια σου!

Βρε δε λες παλι καλα που εχεις την μανουλα σου και σε κραταει το παιδακι! Αλλιως... ω ρε μανα μου!!

Που να ξερες μωρε τι θα σε βγει!!

Το θεμα ξερεις ποιο ειναι?

Αυτος που πρεπει να μιλαει και να μαλωνει και να τη βαζει στη θεση της ειναι ο γιος της!!

Σορρυ κιολας αλλα ετσι ειναι!

Ετσι εκανα εγω...μιλαει ο δικος μου, και αμα δε καταλαβαινει μπαινω και εγω!

Οχι τιποτα...δεν χαλας τη ζαχαρενια σου!

Βρε δε λες παλι καλα που εχεις την μανουλα σου και σε κραταει το παιδακι! Αλλιως... ω ρε μανα μου!!

Eχεις δίκιο σε όλα!! ο δικός μου δεν λεει ποτέ τίποτα. τον έχει και αυτή φυσικά στην τσίπα. Δηλαδή ολο του λεει οτι δεν μπορει μια ποναει ο κώλος της μία το μ@@@ι της μία ψυχολογικά είναι χαλια και έχει κατάθλιψη και κάτι τετοιες μ@@@@κες. Ο δικός μου είναι και μαμακιας και ευαισθητος και όπως καταλαβαινεις σκατά!! δεν μιλάει ποτέ γιατί όπως χαρακτηριστικά μου λεει ξέρει οτι η μανούλα έχει κάνει ΤΑ λαθη αλλα καταβαθος μας αγαπαει και για ότι έχει συμβεί δεν είχε κακη πρόθεση. μετά από αυτά τι κάνεις εσύ????

.

για αυτό δεν το συζητάω θα της στήσω αγαλμα της μάνας μου. Να σου πω αν για κάποιο λογο δεν μπορούσε η μάνα μου θα την πήγαινα σε βρεφονηπιακό. Καλύτερα εκεί παρά με την μέγαιρα που καθεται σε μια καρεκλα και δεν σηκώνεται και η μικρή αλωνιζει αντί για να την κυνηγαει μήπως χτυπήσει αυτή εχει απλώσει τον φαρδύ πισινό της στην καρεκλα και κοιταει σαν την Μαρία Παρθενος.

Ψυχοπονιαρης εε?

Χεσε μεσα!! Αμα ειναι ετσι..

Ευτυχως η δικια μου οταν εχει κατι δε μιλαει σε εμας! Δεν το λεει, μονο στον αλλο το γιο το λεει!

Καταλαβα..ρε μπας και θελει να την κανεις τη νοσοκομα??

Αστο για το παιδι! Ετσι μανταμ δεν κοιταμε παιδι απο την καρεκλα!

Α ρε τατακι!

μανικι μεγαλο!

Διαφημίσεις

na mai k egw!!!!me plakwse to paplwma!!!egw kai pou 8elei san trelh na to koitaei h pe8era mou den ths to dinw me tipota!!kai mias kai h mana mou den mporei s ka8imerinh bash giati exei ton aderfo mou na thn trelenh pou einai 13,den 8a doulepsw pou na peinasoume!!

rbOEp3.png

Ψυχοπονιαρης εε?

Χεσε μεσα!! Αμα ειναι ετσι..

Ευτυχως η δικια μου οταν εχει κατι δε μιλαει σε εμας! Δεν το λεει, μονο στον αλλο το γιο το λεει!

Καταλαβα..ρε μπας και θελει να την κανεις τη νοσοκομα??

Αστο για το παιδι! Ετσι μανταμ δεν κοιταμε παιδι απο την καρεκλα!

Α ρε τατακι!

μανικι μεγαλο!

Eννοειται οτι ο δικός μου κανει ολες τις αγγαρειες τρεχει σε γιατρουςκανει ψυχολογική υποστήριξη και γενικά τα παντα όλα. Ο αλλος ο γιος εχει παρκαρει την οικογενεια του στο σπίτι της τρώνε πίνουν και την μαδάνε κανονικά και περα βρεχει.. αν συμβεί κάτι ο δικός μου τρέχει που δεν έχει δει και τίποτα από εκείνη. Ευτυχως από την μια γιατί τέτοια που είναι φαντάσου να μας εδεινε και λεφτά θα μας είχε γ@@@σει κιολας!!! καλυτερα να μην εχω και υποχρεωση.

na mai k egw!!!!me plakwse to paplwma!!!egw kai pou 8elei san trelh na to koitaei h pe8era mou den ths to dinw me tipota!!kai mias kai h mana mou den mporei s ka8imerinh bash giati exei ton aderfo mou na thn trelenh pou einai 13,den 8a doulepsw pou na peinasoume!!

και πολυ καλά θα κάνεις να σου πω. Γιατι εγώ δουλευω σκοτωνομαι από το πρωι μεχρι το βραδυ και το παιδακι μου δεν το χαιρομαι. Φυσικά δεν βγαινουμε διαφορετικά για αυτό. Παντως και η δικη μου θελει λεει να την κραταει κάποιες μερες (αυτό είναι καινούργιο) αντί για να μου πει όμως τίποτα εμένα πήρε την μάνα μου τηλεφωνο και της ειπε να μοιρασουν τις ημερες!!! σοκ η μάνα μου εφαγε την γλώσσα της. Στο άνδρα μου επίσης το έχει πει αλλα εκείνος ξέρει οτι ούτε πανω από το πτώμα μου. Μα τι να κοιταξει??? εκείνη δεν κουνιεται και καθολου, ουτε τρεχει αλλα κάθεται σαν τον βουδα και περιμένει. Ωστοσο στο σπίτι της είναι και η άλλη νύφη της (αχωνευτη και γενικά σουργελο) με τα παιδιά της και τσακωνονται συνεχεια και με τον άνδρα της βρίζονται καταστασεις απίστευτες. Που να αφήσω το παιδάκι μου εκεί? και όταν της το είπαμε ειπε εντάξει και μετά επιανε γνωστούς και φίλους μας τον κουμπαρο μας και εκανε παραπονα!!

και πολυ καλά θα κάνεις να σου πω. Γιατι εγώ δουλευω σκοτωνομαι από το πρωι μεχρι το βραδυ και το παιδακι μου δεν το χαιρομαι. Φυσικά δεν βγαινουμε διαφορετικά για αυτό. Παντως και η δικη μου θελει λεει να την κραταει κάποιες μερες (αυτό είναι καινούργιο) αντί για να μου πει όμως τίποτα εμένα πήρε την μάνα μου τηλεφωνο και της ειπε να μοιρασουν τις ημερες!!! σοκ η μάνα μου εφαγε την γλώσσα της. Στο άνδρα μου επίσης το έχει πει αλλα εκείνος ξέρει οτι ούτε πανω από το πτώμα μου. Μα τι να κοιταξει??? εκείνη δεν κουνιεται και καθολου, ουτε τρεχει αλλα κάθεται σαν τον βουδα και περιμένει. Ωστοσο στο σπίτι της είναι και η άλλη νύφη της (αχωνευτη και γενικά σουργελο) με τα παιδιά της και τσακωνονται συνεχεια και με τον άνδρα της βρίζονται καταστασεις απίστευτες. Που να αφήσω το παιδάκι μου εκεί? και όταν της το είπαμε ειπε εντάξει και μετά επιανε γνωστούς και φίλους μας τον κουμπαρο μας και εκανε παραπονα!!

ti zori trabaei kai ksunete twra???as to afisei hsyxo to mwro sth giagia tou pou ema8e k olas to kahmeno.8a th dwsw mpounia re.re ston antra sou 8a milaei me glukes,kamoia sxesh opws esena kai 8a ton toubarei gia na ton xrishmopoie!emena h dikai mou pou pali 8elei na pame ekei shmera na fame opws ka8e sabbatokuriako k emeis 8eloume na to kospoume mou ekane anapanthth k egw den thn phra,meta pernei ton antra mou kai eimai dipla k akouw,ela agori mou ekana gemista gia th gynaika sou kai paidakia gia sena elate na ta parete an den 8elete na er8ete edw(me th fwnh ths kakomoiras,emena mou milaei alios fusika).

rbOEp3.png

Είχα 2 μέρες συνέχεια δουλειά και δεν μπόρεσα καθόλου να μπω εδώ..

TATAKI μου τη έπαθες με την κουλή....!!!!

Αυτό με τα ψυχολογικά να μην το μασήσεις.. δεν έχει τέλος και θα σας καβαλήσει κανονικά.

Εσείς τουλάχιστον έχετε τον αδερφό του και αφού αυτός έχει όλα τα οφέλη από αυτή, αυτός να της κάνει τα χατίρια και να τη βοηθήσει με τα ψυχολογικά της και όχι εσείς, αυτό θα πρέπει να το ξεκαθαρίσεις με τον άντρα σου.. και να είσαι αυστηρή!!

Η δικιά μου παίρνει ψυχοφάρμακα και είναι εντελώς φευγάτη..

Ολο λέει ότι θα πέσει από το μπαλκόνι, ότι αν φύγουμε από εδώ θα πεθάνει την άλλη μέρα, όταν γυρνάω στο σπίτι τη βλέπω να κλαίει καΙ μου λέει ότι δεν έχει λόγο για να ζεί, ή λέει ότι τον μόνο που έχει στη ζωή είναι ο γιός μου και αν δεν της τον αφήνουμε θα πεθάνει.. Ολο εκβιασμούς!!!!! και στο παιδί μου κάνει ψυχαναγκασμό, του λέει : αν δεν έρθεις να σε δω το ΣΚ θα κλαίω συνέχεια, και το παιδί μου λέει άντε να πάω και λίγο να δω τη γιαγιά να μην κλαίει, ή του λέει : μόνο εσένα έχω στη ζωή και αν δεν με αγαπάς θα πεθάνω, και λέει και αυτός όχι γιαγιά σε αγαπάω.... τα ακούω και τρελένομαι, θέλω να την πιάσω από το μαλλί... Μην πάθεις τα ίδια...

Εξήγησε στον άντρα σου ότι αν της το επιτρέψει εκείνος αυτή είναι ικανή να σας τρελλάνει όλους... αλλά από αυτόν εξαρτάται... να δει τις ευθύνες του και να προστατέψει την οικογένειά του.

Ντροπή τους μεγάλες γυναίκες να φαρμακώνουν τη ζωή των παιδιών τους....

Διαφημίσεις

ti zori trabaei kai ksunete twra???as to afisei hsyxo to mwro sth giagia tou pou ema8e k olas to kahmeno.8a th dwsw mpounia re.re ston antra sou 8a milaei me glukes,kamoia sxesh opws esena kai 8a ton toubarei gia na ton xrishmopoie!emena h dikai mou pou pali 8elei na pame ekei shmera na fame opws ka8e sabbatokuriako k emeis 8eloume na to kospoume mou ekane anapanthth k egw den thn phra,meta pernei ton antra mou kai eimai dipla k akouw,ela agori mou ekana gemista gia th gynaika sou kai paidakia gia sena elate na ta parete an den 8elete na er8ete edw(me th fwnh ths kakomoiras,emena mou milaei alios fusika).

την ίδια σχολη έχουν βγαλει?? εμένα ετσι γλυκά και με ταπεινοφροσύνη μου μιλαει όταν είναι μπροστά ο άνδρας μου. Προχθες που με πήρα δεν σου ειπα οτι μου μιλαγε στο τηλεφωνο απελπισμενη και φωναζε οτι θα τρελαθει και θα πεθανει όταν ρωτησα μετά τον άνδρα μου πως την είδε μου είπα μια χαρά καμια σχεση με αυτό που του είχα περιγραψει. Φυσικά μεσολοβησε το γεγονος οτι ειχε ερθει σπίτι μου είχε ψαχουλεψει και ήταν ευτυχισμένη η καργια

Σήμερα πρωϊ, χτυπάει η πόρτα τακ-τακ (όχι κουδούνι), ανοίγω και μου λέει : τι έγινε κοιμάστε ακόμα?? Λέω όχι, πέρνα μέσα. λέει: και γιατί δεν ανοίγετε, χτύπησα 2 φορές το κουδούνι.. της λέω δεν χτύπησες, δεν ακούσαμε (χτυπάω το κουδούνι και ήταν ΟΚ), μου λέει: τι λές, με ακούσατε, αφού το παιδί ρώτησε και ποιός είναι... και της λέω δεν πας καλά...

Ολα αυτά τα έβγαλε από το μυαλό της...

Μπαίνει μέσα και ο άντρας μου που άκουσε τη συνομιλία δεν της είπε ΤΙΠΟΤΑ... την αφήνει δλδ να πιστεύει ότι την ακούσαμε που χτύπησε και την αφήναμε απέξω να περιμένει.. Όταν έφυγε αυτή του είπα ότι είναι χαλβάς... δλδ μειώνονται στα μάτια μας και οι άντρες μας με αυτή τη συμπεριφορά...

Ρε που έχουμε μπλέξει....

Πόσο ακόμα θα πρέπει να πληρώνω το λάθος μου που δέχθηκα να έρθουμε εδώ????

pwpw,epang mou h dikha mou me psuxofarmaka 8a katantisei emena an den fugoume grhgora 8essalonikh!!den pane kala re,to exoun xasei teleios!!den einai ka8olou swsto auto pou kanei sto paidi sou,na fugwwwwww.re tataki auto na kaneis na peis oti taizei autous kai emeis trexoume giati den patas ekei??egw to kanw sunexeia gia ton alo gio,pws phre o aderfos sou auto,pws phre ekeino???kai tou anoigw ta matia tou xazou tou dikou mou.

rbOEp3.png

Να φύγεις, να βρει την υγειά σου... 1-2 φορές το χρόν αν χρειαστεί θα τους δεις, αλλά μόνο έτσι θα προστατεύσεις το σπίτι σου, το παιδί σου και την οικογένειά σου... Αν έχει ξεκινήσει από τώρα που είναι νέα, φαντάσου τι θα πάθει στα 60.. την έβαψες αν δεν ξεκόψεις... Sorry αν σε τρομάζω αλλά καλύτερα να είσαι προετοιμασμένη και να μην κάνεις τα λάθη που κάναμε εμείς..

Να φύγεις, να βρει την υγειά σου... 1-2 φορές το χρόν αν χρειαστεί θα τους δεις, αλλά μόνο έτσι θα προστατεύσεις το σπίτι σου, το παιδί σου και την οικογένειά σου... Αν έχει ξεκινήσει από τώρα που είναι νέα, φαντάσου τι θα πάθει στα 60.. την έβαψες αν δεν ξεκόψεις... Sorry αν σε τρομάζω αλλά καλύτερα να είσαι προετοιμασμένη και να μην κάνεις τα λάθη που κάναμε εμείς..

esu den me tromazeis,apo auth exw tromakei,einai polu ponhrh kai upoulh h gunaika!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...