Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας πεθερόπληκτες! Ερχόμαστε σιγά σιγά κι εμείς να μαζευόμαστε, συνέχισα και το άλλο θέμα που τα λέγαμε εδώ http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=1347200#post1347200

Φιλιά!

-7.5 κιλά :D

Α ρε Τατακι...την εβαψες!

Κραταει παρεα στο γιο της!

Αντε ερχονται και γιορτες..περαστικα!

και όχι μόνο... δηλαδή εκεινη ερχεται όταν γυρναει ο ανδρας μου με την μικρή από την μάνα μου. Σχολαει νωριτερα από εμένα και περνάει περνει την μικρή και παει σπιτι και τότε τσουπ και η ακατανομαστη να αλωνίζει στο σπιτακι μου. Παντως μου εχει έρθει κόλπος ήρθε η βρωμαρια να καθαρίσει τα μπαλκόνια μου που ξεχασα να σας πω οτι την προηγουμενη μου ειπε ο ανδρας μου οτι ειχε ερθει και είδε λεει χωμα στην βεραντα μας για αυτό το είπε!!! ακου η βρωμιαρα που δουλευω όλη μερα και γυρναω και κανω δουλειες μεχρι τα μεσανυχτα για να λαμπουν όλα να πει ετσι και στο δικό της σπίτι να σιχαινεσαι να φτυσεις.Κοριτσια μετά φταιει ο φονιας????????????

sorry pou 8a sto pw alla o antras sou prepei na ta akousei k ligo autos.esu m authn na exei kanei katalipsei den 8a boreis na niwseis aneta sto spiti sou,8a niw8eis san filoksenoumenh.na baleis th mama sou na krataei ekei to mwro,gia na einai ekei na mhn borei na kanei auth ta dika ths.

δεν παιζει γιατι στις αρχες την κραταγε η μανα μου σπιτι μου. Αλλα πρωτον μενει μακρια και είναι δύσκολο να ερχεται και κυριοτερο δεν θελω εγώ. Γιατί τότε η αλλη ερχότανε καθε μερα και η μανα μου επειδή ειναι αφελής και καλοκαρδη δεν καταλαβαινε την πονηρια της αλλης και πολλες φορες την ψαρωνε για να μαθει πραγματα και αλωνιζε στο σπιτι μου. Ηθελε να ξερει τι θα φαμε, τι θα πιουμε γενικώς μην κλασουμε και δεν το ήξερε. Ενω τωρα εχω γλυτωσει από αυτά. Και επειδή ειχε και αποψη πως θα ταισουμε την μικρή τι θα κάνουμε γενικά η μανα μου ερχοτανε σε δύσκολη θεση. Επειδή της είχα δωσει συγκεκριμενες οδηγιες για την μικρή τι θα φαει, πόσο θα φαει, τι ώρα θα φαει και η αλλη ανακατευονταν συνεχεια δεν μπορουσε να της πει τίποτα. Καταλαβες? ενώ τώρα σπιτι της εκείνη και η μανούλα μου με την μικρή περναει τελεια από την αλλη με παιχνιδια,τραγουδακια,πανε στην παιδικη χαρά. σιγα μην την αφησω να είναι όλη μερα σπίτι μου να κοιταει αν μαγειρεψα και τι και αν επλυνα και αν σιδερωσα

Διαφημίσεις

ti atimes k p@@@@@ einai,akou eide xwma!!exei doulepesei pote sth zwh ths???mallon oxi gia na milaei.fantazomai baineis ptoma apo th douleia kai th blepeis k ahdiazeis!!

πως από δουλεια αλλο τίποτα... δουλευε τον άνδρα της και τον ανδρα μου!!! ευτυχως πριν γυρίσω εχει φύγει και δεν την συναντάω γιατί με τα νεύρα που εχω θα την φτύσω καμια μερα. Ειδες όμως τι είναι?? εγώ όλη μερα σκοτώνομαι και να έρχεται να μου λεει ειδε χωμα... Μετά φταιω εγώ που σκεφτομαι αυτήν με χώμα από πανω της??? (δεν προκειται να κοινωνήσω ποτέ με αυτά που λεω)

δεν παιζει γιατι στις αρχες την κραταγε η μανα μου σπιτι μου. Αλλα πρωτον μενει μακρια και είναι δύσκολο να ερχεται και κυριοτερο δεν θελω εγώ. Γιατί τότε η αλλη ερχότανε καθε μερα και η μανα μου επειδή ειναι αφελής και καλοκαρδη δεν καταλαβαινε την πονηρια της αλλης και πολλες φορες την ψαρωνε για να μαθει πραγματα και αλωνιζε στο σπιτι μου. Ηθελε να ξερει τι θα φαμε, τι θα πιουμε γενικώς μην κλασουμε και δεν το ήξερε. Ενω τωρα εχω γλυτωσει από αυτά. Και επειδή ειχε και αποψη πως θα ταισουμε την μικρή τι θα κάνουμε γενικά η μανα μου ερχοτανε σε δύσκολη θεση. Επειδή της είχα δωσει συγκεκριμενες οδηγιες για την μικρή τι θα φαει, πόσο θα φαει, τι ώρα θα φαει και η αλλη ανακατευονταν συνεχεια δεν μπορουσε να της πει τίποτα. Καταλαβες? ενώ τώρα σπιτι της εκείνη και η μανούλα μου με την μικρή περναει τελεια από την αλλη με παιχνιδια,τραγουδακια,πανε στην παιδικη χαρά. σιγα μην την αφησω να είναι όλη μερα σπίτι μου να κοιταει αν μαγειρεψα και τι και αν επλυνα και αν σιδερωσα

pw kai emena h mana mou erxete kai me kanei douleies k egw krazw krazw gia thn pe8era k sthn arxh th dhkaiologouse kai mou thn espase k mia mera enw h mama mou sfougarize s mena k egw ksapla ston kanape giati eixa aima sthn arxh ths eggymosunhs skaei h pe8era taxa na mas ferei gluko(apaisio) kai blepei th mama mu kai leei aaaaa exeis oikiakh boh8o???apo thn kakia ths.mou hr8e na thn pw prosexe mhn dagwseis th glwssa sou kai dhlhtiriasths!!k emena re tataki etxi 8a kanei me to mwro,8a exei aposph,prepei na to parw na fugw epigontos,esu pws 8a kseblekseis re koritsi mou apo authn???kala pou einai megalh k den einai 48 san thn agaphmenh mou!!!

rbOEp3.png

πως από δουλεια αλλο τίποτα... δουλευε τον άνδρα της και τον ανδρα μου!!! ευτυχως πριν γυρίσω εχει φύγει και δεν την συναντάω γιατί με τα νεύρα που εχω θα την φτύσω καμια μερα. Ειδες όμως τι είναι?? εγώ όλη μερα σκοτώνομαι και να έρχεται να μου λεει ειδε χωμα... Μετά φταιω εγώ που σκεφτομαι αυτήν με χώμα από πανω της??? (δεν προκειται να κοινωνήσω ποτέ με αυτά που λεω)

kai taxa thn epiase o ponos na se kanei douleia!!na erxete na xonete kai meta na phgainei na leei apo edw kai apo ekei pws exeis esu to spiti sou!!pwww mou thn exei spasei teleios h dikia sou,subasxw k olas kai ekneurizomai mauta pou kanei!!

rbOEp3.png

pw kai emena h mana mou erxete kai me kanei douleies k egw krazw krazw gia thn pe8era k sthn arxh th dhkaiologouse kai mou thn espase k mia mera enw h mama mou sfougarize s mena k egw ksapla ston kanape giati eixa aima sthn arxh ths eggymosunhs skaei h pe8era taxa na mas ferei gluko(apaisio) kai blepei th mama mu kai leei aaaaa exeis oikiakh boh8o???apo thn kakia ths.mou hr8e na thn pw prosexe mhn dagwseis th glwssa sou kai dhlhtiriasths!!k emena re tataki etxi 8a kanei me to mwro,8a exei aposph,prepei na to parw na fugw epigontos,esu pws 8a kseblekseis re koritsi mou apo authn???kala pou einai megalh k den einai 48 san thn agaphmenh mou!!!

να φυγεις μακρια!!!! να χαρεις το παιδακι σου γιατί πραγματικά μετά την γεννα ειναι χειροτερες.Και εγώ είχα αίμα στην αρχή και ήμουν ξάπλα και δεν έκανα τίποτα ερχότανε η μανα μου και είχε και κομμένο τενοντα στο χερι. Αυτή ούτε νερό δεν μου έφερε δεν έκανε τίποτα μα τίποτα σου λεω.. Για να ξεμπλεξω δεν το βλεπω ευκολα. Εναποθετω τις ελπιδες μου στον Θεό!!!! εκτός και αν μου γυρίσουν τα μυαλά και του πω του άνδρα μου αν θελεις φεύγουμε από εδώ μαζί ή φεύγω μόνη μου με την μικρή. Τότε τι θα κάνει???

kai taxa thn epiase o ponos na se kanei douleia!!na erxete na xonete kai meta na phgainei na leei apo edw kai apo ekei pws exeis esu to spiti sou!!pwww mou thn exei spasei teleios h dikia sou,subasxw k olas kai ekneurizomai mauta pou kanei!!

και εγώ παρηγοριά βρίσκω με εσας πάντως γιατί διαφορετικά θα είχα παρει τα βουνά. Το στόμα της πάντως το ανοίγει και όχι και πολύ μακριά. Στην άλλη της νύφη που μένει από κάτω μας και αυτή. Αυτες μισουν η μια την άλλη αλλά όλη ημέρα είναι μαζί. Αρρωστημένη σχέση σου λεω. Η μια βρίζει την αλλη αλλα όλη ημερα κώλος και βρακί.

Διαφημίσεις

να φυγεις μακρια!!!! να χαρεις το παιδακι σου γιατί πραγματικά μετά την γεννα ειναι χειροτερες.Και εγώ είχα αίμα στην αρχή και ήμουν ξάπλα και δεν έκανα τίποτα ερχότανε η μανα μου και είχε και κομμένο τενοντα στο χερι. Αυτή ούτε νερό δεν μου έφερε δεν έκανε τίποτα μα τίποτα σου λεω.. Για να ξεμπλεξω δεν το βλεπω ευκολα. Εναποθετω τις ελπιδες μου στον Θεό!!!! εκτός και αν μου γυρίσουν τα μυαλά και του πω του άνδρα μου αν θελεις φεύγουμε από εδώ μαζί ή φεύγω μόνη μου με την μικρή. Τότε τι θα κάνει???

xaxaxaxaa,mesa apo ola auta pou les me kaneis kai pe8ainw sta geloia!!!re emena hr8e mia fora na kanei taxa na me boh8isei kai sfougarize xwris na skoupisei k sunexise me thn mesa sfougaristra sto mpalkoni k mou eipe oti ksodeuw kai nero pou plenw me to lastixo kai den kanw ton diko ths swsto tropo na mhn skoupizw me hlektriki kai na pasalieute to patoma.ta palio suxamata.na ton mprizwseis ton diko sou giati egw ton exw kanei tourbo na parei xabari oti autes th briskoun na malwnoume,nomizw ere8izonte k olas!!!paw na etimastw 8a bgoume eksw!!xixixi,egyos gunaika sta baraki,ntroph!!!

rbOEp3.png

και εγώ παρηγοριά βρίσκω με εσας πάντως γιατί διαφορετικά θα είχα παρει τα βουνά. Το στόμα της πάντως το ανοίγει και όχι και πολύ μακριά. Στην άλλη της νύφη που μένει από κάτω μας και αυτή. Αυτες μισουν η μια την άλλη αλλά όλη ημέρα είναι μαζί. Αρρωστημένη σχέση σου λεω. Η μια βρίζει την αλλη αλλα όλη ημερα κώλος και βρακί.

h pe8era sou einai o kolos??

rbOEp3.png

xaxaxaxaa,mesa apo ola auta pou les me kaneis kai pe8ainw sta geloia!!!re emena hr8e mia fora na kanei taxa na me boh8isei kai sfougarize xwris na skoupisei k sunexise me thn mesa sfougaristra sto mpalkoni k mou eipe oti ksodeuw kai nero pou plenw me to lastixo kai den kanw ton diko ths swsto tropo na mhn skoupizw me hlektriki kai na pasalieute to patoma.ta palio suxamata.na ton mprizwseis ton diko sou giati egw ton exw kanei tourbo na parei xabari oti autes th briskoun na malwnoume,nomizw ere8izonte k olas!!!paw na etimastw 8a bgoume eksw!!xixixi,egyos gunaika sta baraki,ntroph!!!
καλα να περασεις φιλεναδα καλη διασκεδαση τα λέμε αύριο..

Αι στο καλο! Τι βλαμμενες!!

Ευτυχως ευτυχως εγω την ξεχεσα απο την αρχη και τωρα με σεβεται!

Ντροπη τατακι! χωμα στο μπαλκονι!:lol::lol::lol:

πες την να ερθει να καθαρισει και τα δικα μου, γιατι εγω σιχαινομαι να τα καθαρισω!

Ξερει τι κανει...δεν εισαι ..και εχει τη μικρη το ελευθερο! ο γιος της αποκλειεται να μιλαει ..οποτε την γ@@@!

Πωπω πανω κατω μανικι αμα μενεις! Τι δυσκολα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...