Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

κοριτσια τελικα του είπα εχθες του άνδρα οτι δεν αισθανομαι ανετα με αυτές τις πρωτοβουλιες της μανούλας περί βοηθιας στο σπίτι και οτι τα ψυχολογικά της να τα λύσει έξω από το σπίτι μας γιατί εχουμε και εμείς τα δικά μας και τέλος. Την επόμενη που θα του ξαναπει μου υποσχεθηκε να της αρνηθεί και να επιμένει κιολας!!! ασε που δεν θέλω κανείς να με βοηθαει στο νοικοκυριο μου ασχετα που δουλευω γιατί δεν θέλω να δώσω δικαιωμα σε κανέναν ούτε καν στην μανα μου (και καλά). Ειπε οτι με καταλαβαινει αλλα αυτή η σκ@@@φα δεν κάνει πίσω να δείτε οτι συντομα θα έχω πάλι τα ίδια. Στο τέλος θα της μιλησω εγώ με τον δικό μου πάντα τρόπο αν δεν καταλαβει τον άνδρα μου και τότε την βλέπω πραγματικά να αποκτά ψυχολογικά προβλήματα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

selestina δεν ήξερα οτι η πεθερα σου ειναι και εκπαιδευτικός!! τυχερη α βρ τυχερή που είσαι. Η δική μου είναι στούρνος ενώ εσύ εχεις κινητή εγκυκλοπαιδεια και δεν θελεις να την εκμεταλλευτείς??? μη γίνεσαι αχάριστη

Τατακι δεν καταλαβαινουν απο κουβεντες! Ετσι λεω και εγω στο δικο μου, να την ξεκοβει με το δικο του τροπο...γιατι και εγωαπο τροπους πασχω!:lol::lol:

οχι να φευγεις για δουλεια και να εχεις και το νου σου οτι αλωνιζει η αλλη στο σπιτι σου!

selestina δεν ήξερα οτι η πεθερα σου ειναι και εκπαιδευτικός!! τυχερη α βρ τυχερή που είσαι. Η δική μου είναι στούρνος ενώ εσύ εχεις κινητή εγκυκλοπαιδεια και δεν θελεις να την εκμεταλλευτείς??? μη γίνεσαι αχάριστη

Κι ύστερα απορούμε τι γράμματα μαθαίνουν τα παιδιά μας!

Γιατί από γνώσεις η πεθερά ΟΚ

Από αγωγή μηδέν!!

Διαφημίσεις

enoite pws se ligo kairo 8a sou kanei ta idia!den niw8oun mia autes.kai egw den 8elw na mou kanei kaneis,bebaia wra epesa sthn anagi kai erxte h mama mou gia skoupa sfougarisma,meta apo auta pou epa8a sthn arxh den riskarw,alla k h idia h mana mou na parei aera ths ton kobw!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

xaxaxaxaxxaaxaxaxaxxaxaxxaxa!!!!!

Κοριτσια αυτή είναι κάθε μεσημερι στο σπίτι μου μαζί με τον ανδρα μου!!! κακο μπελα έχω βρει. Θα τον χεσω τον άνδρα μου το βραδυ, παλι θα τσακωθουμε γιατί δεν μπορώ να καταλάβει????? πήρα τηλεφωνο τώρα από την δουλεια και είναι εκει. Θα την σκοτώσω!! περιστερακι εγώ δεν θέλω να την κουτσουλίσεις θέλω να την πυρπολησεις!!!!! βοηθεια θα γίνει ολοκαυτωμα!!!!!!!!!!

Κοριτσια αυτή είναι κάθε μεσημερι στο σπίτι μου μαζί με τον ανδρα μου!!! κακο μπελα έχω βρει. Θα τον χεσω τον άνδρα μου το βραδυ, παλι θα τσακωθουμε γιατί δεν μπορώ να καταλάβει????? πήρα τηλεφωνο τώρα από την δουλεια και είναι εκει. Θα την σκοτώσω!! περιστερακι εγώ δεν θέλω να την κουτσουλίσεις θέλω να την πυρπολησεις!!!!! βοηθεια θα γίνει ολοκαυτωμα!!!!!!!!!!

Αλλος για την...βάρκα μας;

sorry pou 8a sto pw alla o antras sou prepei na ta akousei k ligo autos.esu m authn na exei kanei katalipsei den 8a boreis na niwseis aneta sto spiti sou,8a niw8eis san filoksenoumenh.na baleis th mama sou na krataei ekei to mwro,gia na einai ekei na mhn borei na kanei auth ta dika ths.

rbOEp3.png

Είναι ένας τύπος και ετοιμάζετε να πετάξει στο κενό μια γυναίκα.

Από το απέναντι μπαλκόνι τον βλέπει ένας και του φωνάζει

-Ρε μεγάλε τι πας να κάνεις εκεί;

-Τι σε νοιάζει ρε, η πεθερά μου είναι;

-Σοβαρά; Και πως γαντζώθηκε έτσι;;;;;;

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...