Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

sobara milas?????ti douleia exei????htan h mama sou ekei???pws bhke??auth kati alo h8ele k taxa ta louloudia.8a trela8w twra.

γυρισε ο ανδρας μου απο την δουλεια και πηγε και εκεινη μετα εκεινος επρεπε να φυγει γιατι ειχε αλλη δουλεια και αυτη εμεινε εκει!!! η μαμα μου με την μικρη ειναι στο σπιτι της δεν ειναι σε εμενα. ΘΑ ΚΑΝΩ ΦΟΝΟ!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ω ρε τατακι μεγαλο μανικι τραβας! μονη στο σπιτι ??Τι δουλεια εχει να ψαξει?

Ρε γαμωτο δε φτανει που δουλευεις να πας σπιτι να σε γυρισει και το μυαλο!!

Μια φορα εμεινε στο σπιτι μας μονη της, και αυτο οταν το καθαριζαμε για να μεινουμε,και αυτο γιατι πεταχτηκαμε να φαμε κατι, τοτε δουλευα, και γυρισα πισω και βρηκα το σφουγγαρι για τα πιατα στο μπαλκονι να με καθαριζει τα καγκελα! Ουρλιαζα! Την ειπα αλλη φορα μην τολμησεις να καθαρισεις στο σπιτι μου! Το βουλωσε..συγνωμη, εγω να βοηθησω ηθελα!

Και τωρα που λες ρε selestina για τα χωραφια και τα σπιιτια, ο ανδρας εχει μεγαλη διαφορα με τον κουνιαδο μου! 14 χρονια ειναι πιο μεγαλος, οταν χτισανε το σπιτι στο οικοπεδο που πηραν , ο ανδρας μου ητνα 12 χρονων, τα κανονισαν ολα με τον κουνιαδο!

Αφου λοιπον εκαναν τις μ@@@@ τους, αλλη χρηση δηλωσαν εφορια, αλλα τ.μ. ηρθε τωρα η νομιμοποιηση 4000ε!!

ε ρε γλεντια!

Πριν γεννησω, (ολα οταν ημουν εγκυος εγιναν) παμε στα πεθερικα και με λεει η καλη μου, να μωρε 200ε ειναι το προστιμο!

την λεω τι 200ε? μονο αποκλειεται την λεω!

να το πληρωσετε εσεις!! τη λεω με τι ? ανεργοι και οι δυο! με λεει να μωρε θα το κανετε σε δοσεις και θα το πληρωνετε..

Την πεταω και εγω νευριασμενα με την κοιλια στο στομα τωρα...να τα πληρωσετε εσεις, εσεις τα κανετε με την νυφη σας τα σχεδια,εσεις τα δηλωσατε, εσεις εκπροσωπουσατε τον ανδρα μου, αμα θελετε να του δωσετε κατι να το δωσετε καθαρο!

επρεπε να το κανετε απο το '92 και οχι τωρα και να το πληρωσουμε εμεις!

Το βουλωσε αλλα την τσουζει τωρα για 4000ε προστιμο!

Οι μ@@@ πληρωνονται! Αφου ακουσαν τον εξυπνο της οικογενειας τωρα να πληρωσουν!!!

τελικα με πηρε τωρα ο ανδρας μου και μου ειπε οτι πηγε η μανουλα στο σπιτι μας να μας φτιαξει λεει τα λουλουδια μας στην βεραντα.να τα συμαζεψει λεει!!! το κακό είναι οτι ο ανδρας μου εφυγε και εμεινε μονη της στο σπιτι μας!!!! δηλαδη και θα βαλει το χερι της στα λουλουδια μου και θα ψαξει και όλο το σπιτι!!! θα τους σκοτωσω και τουσ δυο μαζι. Επισης μου ειπε οτι ηταν μες την τρελη χαρα και καμια σχεση με αυτο που του περιεγραψα εγω. ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΒΟΗΘΑ ΜΕ!!!!!!!!!!!!!!

Σε βλέπω στης φυλακής τα σίδερα:tongue:

Το οτι δε στελνει να μας πει ειναι ανησυχητικο!Θα την επνιξε!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κριμα γιατι η πεθερα ειναι και μεγαλη!

Κοριτσια τώρα φευγω από την δουλεια, δεν έχω παει ακόμα σπίτι.

Θα στειλω το βραδυ αφού εχω δει τις μ@@@@ες που θα έχει κάνει ή αυριο το πρωι. θα σας ενημερωσω!! παντως είπα στον άνδρα μου στο τηλεφωνο οτι δεν θα ξαναγίνει διοτι δεν αισθανομαι ανετα! και την επόμενη φορά να της αρνηθει ευγενικά. Θα δουμε όταν παω σπιτι και αντιδρασεις. Αν ακουσετε τιποτα στις ειδησεις να ξερετε εγώ θα είμαι.......

Διαφημίσεις

zoitsa eseis apo pou k os pou na plhrwsete???oti na nai lene re to exoun kapsei oloi.etsi 8a kanoume emeis ta paidia mas??8a ta xrewnoume k apo panw??kai anergoi na mhn hsastan oi goneis boh8ane ta paidia.tataki 8eleis na skotwseis esu th dikia mou k egw th diki sou,gia ksekarfoma na exoume k alo8i?kapou to eixa dei s mia tainia alla me ths gunaikes h me tous antras??den 8umamai...

rbOEp3.png

aaaaa,twra 8umi8ika k alo kalo shmera!!epeidi o antras mou k o aderfos mou htab futa,simeoforoi kai ba8moi 19 kai 20 egw epa8a sok k ekripsa tous dikous mou ba8mous apo ton antra kai spoudasan ta paidia ths se aei leei otio ayth einai h aitia pou spoudasan giati tous prosexe polu kai tous diabaze kai htan polu eksupnh kai adiki8ike pou den ths do8hke h eukairia na spoudasei alla tote leei alla muala klp klp.mpravo ths megia ths me kamarh ths.alla,pou h8ele na kayaliksei!!!oti akoma k twra an ths dosoun ena mwro na to analabei na to diabasei 8a to kanei saini kai episthmona kai sto telos eipe ti kala pou 8a diabazei to mwro mou.katalabate???

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...