Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

egw kserw kai ales gennisan kanonika xwris episklhridio giati h8elan na ta niwsoun ola,paranoia?????egw zoria den trabaw,ase pou lew mhpws kalutera na kanw kaisarikh na mhn mou lene sprwkse sprwkse kai tetia???eimai kai fobitsiara k kalutera na mou kopsoun thn koilia para to tetio mou!!8a krathsw oles ths rouxosimboules sas,sas euxaristw polu.pes thn pe8era sou zoitsa,den me xoneuei kaneis exw malosei me olous kai den patane na me doune!!!egw pali kanenan den 8elw na benobgainei spiti mou,ektos apo tous polu dikous mou pou niw8w aneta.oreksi exw ti einia to spiti na erxonte ta ksaderfia??emena h pe8era pali to eipe to kalo,leei ti mageireueis shmera??leo o antras mou zhtise makaronia kai tou kanw me kumma an kai autos eipe m kokkini saltsa(idea tataki)kai leei kserei ti zhtaei,den zhtaei perierga na einai sigouros oti 8a faei!!ti p@@@@@@???exei ksefugei leme.meta leei na ferw aurio pastitsio,lew oxi,leei egw 8a ferw lew mhn fereis giati 8a to petaksw.etsi gia na ma8ei!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

egw kserw kai ales gennisan kanonika xwris episklhridio giati h8elan na ta niwsoun ola,paranoia?????egw zoria den trabaw,ase pou lew mhpws kalutera na kanw kaisarikh na mhn mou lene sprwkse sprwkse kai tetia???eimai kai fobitsiara k kalutera na mou kopsoun thn koilia para to tetio mou!!8a krathsw oles ths rouxosimboules sas,sas euxaristw polu.pes thn pe8era sou zoitsa,den me xoneuei kaneis exw malosei me olous kai den patane na me doune!!!egw pali kanenan den 8elw na benobgainei spiti mou,ektos apo tous polu dikous mou pou niw8w aneta.oreksi exw ti einia to spiti na erxonte ta ksaderfia??emena h pe8era pali to eipe to kalo,leei ti mageireueis shmera??leo o antras mou zhtise makaronia kai tou kanw me kumma an kai autos eipe m kokkini saltsa(idea tataki)kai leei kserei ti zhtaei,den zhtaei perierga na einai sigouros oti 8a faei!!ti p@@@@@@???exei ksefugei leme.meta leei na ferw aurio pastitsio,lew oxi,leei egw 8a ferw lew mhn fereis giati 8a to petaksw.etsi gia na ma8ei!!

εγω θήλασα 8μήνες και μόνο από 6,5 μηνών έδωσα και ξένο. το θήλαστρο το χρειάστηκα γιατί κόντεψε να πετρωσει το στήθος μου όταν κάποια στιγμή είχα υπερπαραγωγή!! μετά πήγα και για δουλειά και έτσι το έβγαζα και το αποθηκευα και το έδινε η μητερα μου κανονικά και έτσι δεν χρειαστηκε να της δώσω ξένο γιατί είχα αρκετό. ειχα παρει της medela και ήταν πολύ καλο.θα σου ελεγα να το παρεις και παν ενδεχόμενο. διοτι αν δεν το έβγαζα μερικές φορες με το θήλαστρο θα πεθαινα από τους πόνους.

Εχεις δικιο Τατακι! Για παν ενδεχομενο να το παρεις! Οχι σαν και μενα! Που εψαχνα καλοκαιριατικα φαρμακειο και Παρασκευη βραδυ γιατι πονουσα!!:tongue:

Οσο για την πεθερα σου selestina καλα την ειπες!Μα γιατι δεν καταλαβαινουν..απορω!

ευτυχώς που θα φύγεις όμως μακριά της και θα ησυχάσεις, αλιμονο σε εμάς!!!

ΑΛΙΜΟΝΟ!!! ΑΛΙΜΟΝΟ!!!

Πάλι μπούρδες μου έλεγε μόλις μπήκα σπίτι από τη δουλειά...

"Μπα, πως και ήρθες σήμερα πιο νωρίς??? Κουράστηκες και θέλεις να κοιμηθείς??? (στις 5μιση!!)

Και εχθές είχα πάει super market και γύρισα σπίτι με τις σακούλες και μου λέει: "τι όλο ψωνίζεις, τι όλο κουβαλάς?? δεν άκουσες για την κρίση??"

Τι μπινελίκια ρίχνω ..... γιατί είναι και κουφή εκτός όλων των άλλων...

Με τον καλο λογο στο στομα εε?

Εμας η δικια μου, αμα ντυσω το μικρο και τον δει, λεει καινουριο ειναι αυτο που φοραει? ή και εμας αμα με δει με κανενα φορεμα που δεν το εχει δει, αμεσως?

καινουριο ειναι??

Διαφημίσεις

aaa to exoun kapsei oles mazi!!egw eipa ston antra mou ti eipe kai evrize!!8a parw 8hlastro,sigoura ths medela,epeidi douleua s farmakeio 3 xronia kserw pia 8a parw apo tetia pragmata giati eblepa k ti eixe protimise o kosmos,px mono medela sing efeuge to nuk pote h aposteirothras ths chicco efeuge.alla 8a rwtaw k esas paralila.eurixos exw filh pou exei farmakeio kai oti 8elw 8a to parageilw apo auth k mou ta dinei polu fthna.paradeigma perusi h kolhth mou egkuos ths lew mhn pareis aposteirwthra 8a sou parw egw,rouxa 8a ths efernan oloi oi aloi h8ela na ths parw kati pio xrisimo na thn apalaksw k apo kati.kai phga to phra apo th filh mou th farmakopoio kai mou to edwse 25 euro!!!!k genika einai tetia kopela,opote 8a parw polla apo authn.

rbOEp3.png

Βρε κορίτσια εγω στα μαδερκερ γιατί βρήκα μόνο φτιαγμένα σε Ινδία κ Κίνα;κ τα ερσας που πήρα κάποια σκιστηκαν σχεδόν όλα στις κοπιτσες.αυτα που μου βγήκαν πολυ καλα ήταν του Ήρα κ κάποια του μπενετον που ήταν φτιαγμένα Πορτογαλία.βέβαια απο τον τέταρτο μήνα κ μετα πήρα πολλα απο ζαρα κ hm απο οργανικό βαμβάκι.όσο για τον θηλασμο δν είναι κ απόλυτο ότι θα ναι δύσκολο.εμένα έπιασε καλα απο την πρώτη μέρα δν με πονεσε ούτε με πληγιασε ποτέ κ μετα τις σαράντα μέρες έβγαζα λίγο με θηλαστρο κ του έδινα για να μαθαίνει κ το μπιμπερο.

κοριτσια καλημερα!!!!!

πηγαμε χθες βολτουλα μεχρι τα jumbo εγω, ο αντρας μου και η μανουλα του.ενα καροτσι γεμισα με κουβερτουλες,πανες,σελτεδακια,κατι καλτσουλες πολυ γλυκουλια.θα τα πληρωσω εγω για την εγγονη μου!!!!και φτανουμε ταμειο.140 ευρω σε τετοια μικροπραματακια!!!!ξεροκαταπιε αλλα κιουρια τα ακουμπησε.ε!!!για τα υπολοιπα μην βιαστειτε λεει στις εκπτωσεις θα παμε.:lol::lol::lol::lol::lol::lol:.της λεει ο αντρας μου"στις εκπτωσεις παμε και μονοι μας,τις υπολοιπες μερες ειναι το θεμα"χαχαχαχαχαχαχαχαχα.

ακομα κλαιω απο τα γελια.

ασε που συνεχως με συγκρινε με την αλλη νυφη.με εσπασε τα νευρα 2 ωρες.

GLAEp3.png

Διαφημίσεις

1 iouniou!!alla h giatros mou eipe mesa sto maio 8a ksefutrwsei auto!!!oust bre pes thn pou s sugrine k olas!!!egw pantws shmera pou 8a paw gia kafe sth giagia tou antra mou 8a to paiksw osia oste an leei ayth gia mena na thn bgalw xazh!!!megia ta pragmatakia gia to bebaki sou!!!na ta foresei me to kalo kai na to kamarwneis!!

rbOEp3.png

Μεγια και καλοφορετα! με το καλο!

Α καλα!! και μενα ετσι με σπαει τα νευρα..αμα αρχιζει ετσι η αλλη αλλιως η αλλη!!

140ε για το εγγονι της μια χαρα!:lol::lol::lol: να μην ερχοταν μαζι!!

Σημερα ηρθαν οι σαλιαρες μας και τα παπουτσακια μας τυπου αυτα ugl ετσι λεγονται???

απο ebay παφτηνα!!:lol:

κοριτσια sos!!!!! με πήρε η πεθερά μου στο κινητό (πρώτη φορά στην ιστορία) ενώ ήμουν στην δουλεια και ειχε παθει αλλαλουμ!!! μου ειπε οτι θελει να έρθει να μας καθαρίσει τα μπαλκόνια!!!! διοτι διαφορετικά θα τρελαθεί γιατί ειναι μόνη της και δεν μπορεί και δεν έχει τι να κάνει και αν δεν την αφήσω θα πεθάνει και κάτι τέτοια κουλά!!! επαθα σοκ!!! πηρα τον άνδρα μου ο οποιος προσπαθησε να την δικαιολογήσει και μου έλεγε οτι του είπε οτι δεν είναι καλά τον τελευταιο καιρό και ότι εχει ψυχολογικά και δεν μπορεί (και καλά επειδή πεθανε ο πεθερός μου παρόλου που ήταν στα μαχαιρια μαζί του) επίσης να θυμισω οτι εχει τον άλλο γιο με την οικογενεια του που τους ταιζει και τους ποτίζει κάθε μέρα στο σπίτι τους και τους χατζιλικώνει φυσικά!!! επίσης του είπε οτι μόνο όταν είναι με την μικρή είναι καλά και κάτι τετοια! διοτι αυτός είναι και ο σκοπός της επειδή την κραταει η μάνα μου δηλαδή προσπαθει και κλαιγεται στον άνδρα μου για να παρει αυτό που θέλει. Που ήσουν όμως κυρά μου 13 μήνες τώρα?? όταν είχα αιμορραγία και ήμουν στο κρεβάτι και μετά με χαμηλό πλακούντα δουλευα μέχρι να γεννήσω γιατί δεν ήρθες να μου φέρες ένα ποτήρι νερό??? τώρα θυμήθηκες οτι είσαι γιαγιά?? οταν η εγγονή σου ήταν στην κοιλιά της μητέρα της γιατί δεν σκέφτηκες ποτέ?? ο άνδρας μου πάντως μου είπε να μην αγχωνομαι μεν και οτι δεν θέλει να αλλαξει κάτι στην ζωή μας δηλαδή για το γεγονός οτι κραταει η μανα μου το παιδί κοινώς μου ειπε οτι ήθελα να ακούσω αλλα μου περασε και το μήνυμα οτι στεναχωριεται για την μάνα του και οτι αμα την αφηναμε λίγο περισσότερο με το παιδί θα ήταν καλύτερα και δεν θα είχε ψυχολογικά. εγώ του είπα οτι δεν μπορώ να λύσω τα ψυχολογικά κανενός διοτι έχω και εγώ προβλήματα. Συμφώνησε μεν αλλά μου λεει και την ατάκα το ξέρω οτι εχει κάνει πολλά λάθη η μάνα μου αλλά επειδή εχει τώρα πρόβλημα κτλ και κάτι τέτοιες αηδιες. δεν θα τελειώσει εδώ το θέμα πάντως...αυτή χρησιμοποιεί κάθε μέσο επειδή ο δικός μου είναι ευαίσθητος. βοηθεια θα την σκοτωσω!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια sos!!!!! με πήρε η πεθερά μου στο κινητό (πρώτη φορά στην ιστορία) ενώ ήμουν στην δουλεια και ειχε παθει αλλαλουμ!!! μου ειπε οτι θελει να έρθει να μας καθαρίσει τα μπαλκόνια!!!! διοτι διαφορετικά θα τρελαθεί γιατί ειναι μόνη της και δεν μπορεί και δεν έχει τι να κάνει και αν δεν την αφήσω θα πεθάνει και κάτι τέτοια κουλά!!! επαθα σοκ!!! πηρα τον άνδρα μου ο οποιος προσπαθησε να την δικαιολογήσει και μου έλεγε οτι του είπε οτι δεν είναι καλά τον τελευταιο καιρό και ότι εχει ψυχολογικά και δεν μπορεί (και καλά επειδή πεθανε ο πεθερός μου παρόλου που ήταν στα μαχαιρια μαζί του) επίσης να θυμισω οτι εχει τον άλλο γιο με την οικογενεια του που τους ταιζει και τους ποτίζει κάθε μέρα στο σπίτι τους και τους χατζιλικώνει φυσικά!!! επίσης του είπε οτι μόνο όταν είναι με την μικρή είναι καλά και κάτι τετοια! διοτι αυτός είναι και ο σκοπός της επειδή την κραταει η μάνα μου δηλαδή προσπαθει και κλαιγεται στον άνδρα μου για να παρει αυτό που θέλει. Που ήσουν όμως κυρά μου 13 μήνες τώρα?? όταν είχα αιμορραγία και ήμουν στο κρεβάτι και μετά με χαμηλό πλακούντα δουλευα μέχρι να γεννήσω γιατί δεν ήρθες να μου φέρες ένα ποτήρι νερό??? τώρα θυμήθηκες οτι είσαι γιαγιά?? οταν η εγγονή σου ήταν στην κοιλιά της μητέρα της γιατί δεν σκέφτηκες ποτέ?? ο άνδρας μου πάντως μου είπε να μην αγχωνομαι μεν και οτι δεν θέλει να αλλαξει κάτι στην ζωή μας δηλαδή για το γεγονός οτι κραταει η μανα μου το παιδί κοινώς μου ειπε οτι ήθελα να ακούσω αλλα μου περασε και το μήνυμα οτι στεναχωριεται για την μάνα του και οτι αμα την αφηναμε λίγο περισσότερο με το παιδί θα ήταν καλύτερα και δεν θα είχε ψυχολογικά. εγώ του είπα οτι δεν μπορώ να λύσω τα ψυχολογικά κανενός διοτι έχω και εγώ προβλήματα. Συμφώνησε μεν αλλά μου λεει και την ατάκα το ξέρω οτι εχει κάνει πολλά λάθη η μάνα μου αλλά επειδή εχει τώρα πρόβλημα κτλ και κάτι τέτοιες αηδιες. δεν θα τελειώσει εδώ το θέμα πάντως...αυτή χρησιμοποιεί κάθε μέσο επειδή ο δικός μου είναι ευαίσθητος. βοηθεια θα την σκοτωσω!!!!!!!!!!!!!!!!

nai,nomizw pws hr8e h wra na ton kaneis to fono!!prwton an exei psixologika na paei s kanena trelogiatro gia xanax!!!deuteron pes ton kalo sou,na mhn kolisei to mwro kai kamia xolera,triton ta balkonia lampoun pes ths den 8eloun ka8arisma,aporeia mou twra,mhpws epiasan oi proseuxes sou k pe8ainei kai 8elei na th sugxoreseis???telika mhpws na tis brisoume asxhma,me oti stolidi uparxei na tsantistoun kai na mhn mas ksanaparoun pote thlefwno na zhsoume eutuxhsmenes????

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...