Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

auto enoite egw ta kanw k sta esoroyxa mas auto k genika siderwnw ta panta(an kai den maresei to sideroma)gia logous aposteiroseis alla taktopiounte kai kalutera sta sirtaria.einai ena alo kolima mou auto na einai oi ntoulapes k ta sirtaria sthn pena!k alos enas logos pou me koroideuei h pe8era,pou ta siderwnw ola,autj den siderose pote petsetes oute ta brakia tou antra mou.

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επίσης όταν τα σιδερώνω τα σιδερώνω πάντα και από την μέσα πλευρά και την έξω για λόγους αποστείρωσης. Ειδικά απο μέσα που ακουμπαει επάνω στο δερματάκι της.

Εγω τα βαζω στο στεγνωτηριο οποτε δεν τα σιδερωνω.Και αποστειρωνονται και βγαινουν ατσαλακωτα.Αγιος αυτος που το ανακαλυψε!!!!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Εγω τα βαζω στο στεγνωτηριο οποτε δεν τα σιδερωνω.Και αποστειρωνονται και βγαινουν ατσαλακωτα.Αγιος αυτος που το ανακαλυψε!!!!!!!!!

aaaaa!!!kalh magia kai ayth,egw den exw,ase pou eixa thn entupwsh oti bgainoun koubaria.les otan metakomisoume na zalisw ton antra mou na paroume???me ta poukamisa ti ginete??o dikos mu foraei polu poukamiso sth douleia.

rbOEp3.png

ξεχασα ναι και μαλακτικό ανάλογα πρέπει να βάλεις. και το ariel baby είναι καλο είναι συμπυκνωμένο και βγαίνει πιο οικονομικά από το proderm. και εγω ξεχωριστά πάντα τα ρούχα της στο πλυντήριο

Μπήκα να ρίξω μια ματιά και βλέπω νέα συζήτηση...

Συμφωνώ μαζί σου ΤΑΤΑΚΙ

Κι όταν βάζω Αριέλ δεν βάζω καν μαλακτικό

Κορίτσια φορμάκια-φανελάκια είχα πάρει από mothercare που τα είχα βρει σε πολύ καλές προσφορές

Είναι από καλό βαμβακερά ύφασμα και δεν μπαίνουν πολύ στο πλύσιμο

Τα prenatal εχουν πολύ καλή ποιότητα,αλλά μικρές φόρμες και θέλει προσοχή στην επιλογή του νούμερου

Επειδή γέννησα στην Αθήνα και πήγαινα συχνά στον γιατρό μου πήρα από εκεί την προίκα και έμεινα ευχαριστημένη και από τα δύο μαγαζιά

Τώρα που δεν πηγαίνω Αθήνα ψωνίζω από μαγαζιά της περιοχής κι έχω βρει κάποιες εταιρείες που μου αρέσουν(για φανελάκια πάντα)αλλά αυτά που σας είπα πριν δεν τα φτάνουν

Οι μάρκες είναι fridel petit, paramana, ersa's και σε πυτζαμάκια felicita

Selestina εσύ ρωτάς καλή μου;

Αν θες ρώτα με και ό,τι άλλο θες!

k egw kai mia alh kopela.ti na kanw??ligo nwris einai alla prepei na ta rwtaw na proetimasomai,an kai egw menw boria elada k den kserw pou 8a vrw tis markes pou les!!episis 8ema mou megalo pou exw einai oti 8elw para para polu na 8hlaso k mou eipe mia filh mou pou 8hlase k ayth oti sthn arxh 8a duskoleuteis para polu alla na mhn nomizeis oti den boreis na 8hlaseis apla prepei na sou diksei kapoios pou kserei kala.mhpws na parw ena 8hlastro na to exw etimo??k 8a sas xriastw k gia sumboules karotsokrebatakia kai polla alla exw 8emata gia priksimo!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

k egw kai mia alh kopela.ti na kanw??ligo nwris einai alla prepei na ta rwtaw na proetimasomai,an kai egw menw boria elada k den kserw pou 8a vrw tis markes pou les!!episis 8ema mou megalo pou exw einai oti 8elw para para polu na 8hlaso k mou eipe mia filh mou pou 8hlase k ayth oti sthn arxh 8a duskoleuteis para polu alla na mhn nomizeis oti den boreis na 8hlaseis apla prepei na sou diksei kapoios pou kserei kala.mhpws na parw ena 8hlastro na to exw etimo??k 8a sas xriastw k gia sumboules karotsokrebatakia kai polla alla exw 8emata gia priksimo!!

Αυτό που σου λέει η φίλη σου είναι αληθινό πέρα για πέρα

Ρώτα ό,τι θες

Είναι τα αγαπημένα μου θέματα αυτά

Οι μάρκες που ανέφερα νομίζω ότι πωλούνται σε καταστήματα βρεφικών γενικά κι όχι από αλυσίδα όπως mothercare,prenatal

Θήλασα 9 μήνες χρησιμοποιώντας μόνο θήλαστρο,γιατί κανονικά δεν τα κατάφερα

Παράλληλα έδινα και ξένο γάλα ως συμπλήρωμα και δεν με έπιασε υστερία του τύο"θέλω να πίνει το μωρό μόνο δικό μου"

Μετά τις 40 μέρες έβγαζα τόσο πολύ γάλα που για 5 μήνες έπινε μόνο δικό μου γάλα και μετά, όταν άρχισα να το μειώνω μόνη μου έπινε και δικό μου και ξένο

Θήλαστρο θα σου έλεγα να μην πάρεις από πριν

Αν καταφέρεις να θηλάσεις κανονικά, θα είναι πεταμένα λεφτά.

Αν καταφέρεις να θηλάσεις κανονικά λοιπόν και χρειαστεί κάποια στιγμή να δουλέψεις ή να λείψεις από το σπίτι,πάρε ένα χειροκίνητο

Αν βγάζεις όμως γάλα συστηματικά με το θήλαστρο, θα χρειαστείς ηλεκτρικό

Είχα πάρει το medela swing και εμεινα πολύ ευχαριστημένη

Αν υπάρχει κάποιος ειδικός εκεί μπορείς να ρωτήσεις για να είσαι προετοιμασμένη κι από πριν τον τοκετό

Επίσης υπάρχουν πολλα άρθρα στο ιντερνετ

Πολύ με βοήθησαν τα σχετικά θέματα του parents

Αυτό που σου λέει η φίλη σου είναι αληθινό πέρα για πέρα

Ρώτα ό,τι θες

Είναι τα αγαπημένα μου θέματα αυτά

Οι μάρκες που ανέφερα νομίζω ότι πωλούνται σε καταστήματα βρεφικών γενικά κι όχι από αλυσίδα όπως mothercare,prenatal

Θήλασα 9 μήνες χρησιμοποιώντας μόνο θήλαστρο,γιατί κανονικά δεν τα κατάφερα

Παράλληλα έδινα και ξένο γάλα ως συμπλήρωμα και δεν με έπιασε υστερία του τύο"θέλω να πίνει το μωρό μόνο δικό μου"

Μετά τις 40 μέρες έβγαζα τόσο πολύ γάλα που για 5 μήνες έπινε μόνο δικό μου γάλα και μετά, όταν άρχισα να το μειώνω μόνη μου έπινε και δικό μου και ξένο

Θήλαστρο θα σου έλεγα να μην πάρεις από πριν

Αν καταφέρεις να θηλάσεις κανονικά, θα είναι πεταμένα λεφτά.

Αν καταφέρεις να θηλάσεις κανονικά λοιπόν και χρειαστεί κάποια στιγμή να δουλέψεις ή να λείψεις από το σπίτι,πάρε ένα χειροκίνητο

Αν βγάζεις όμως γάλα συστηματικά με το θήλαστρο, θα χρειαστείς ηλεκτρικό

Είχα πάρει το medela swing και εμεινα πολύ ευχαριστημένη

Αν υπάρχει κάποιος ειδικός εκεί μπορείς να ρωτήσεις για να είσαι προετοιμασμένη κι από πριν τον τοκετό

Επίσης υπάρχουν πολλα άρθρα στο ιντερνετ

Πολύ με βοήθησαν τα σχετικά θέματα του parents

8a prospa8isw para polu na dwsw oso pio polu borei diko mou galataki alla kai na mhn ginei auto h dwsw kai subliroma,den peirazei.diabazw kati kopeles pou skane polu pou dinoun kseno,to 8ewrw xazo,an dwsw k sublhroma h mono etimo galataki den peirazei,an dwsw mono diko mou akoma kalutera.akoma eimai 14w exw kairo akoma apla 8elw siga siga na ta kseka8arizw sto mualo mou na mhn trexw teleutea stigmh,an kai to sth8os mou exei megalwsei polu kai oi 8hles alaksan.

rbOEp3.png

8a prospa8isw para polu na dwsw oso pio polu borei diko mou galataki alla kai na mhn ginei auto h dwsw kai subliroma,den peirazei.diabazw kati kopeles pou skane polu pou dinoun kseno,to 8ewrw xazo,an dwsw k sublhroma h mono etimo galataki den peirazei,an dwsw mono diko mou akoma kalutera.akoma eimai 14w exw kairo akoma apla 8elw siga siga na ta kseka8arizw sto mualo mou na mhn trexw teleutea stigmh,an kai to sth8os mou exei megalwsei polu kai oi 8hles alaksan.

Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα

Επίσης κάποιες σκάνε αν θα γεννήσουν φυσιολογικά ή με καισαρική

Εγώ δεν σκοτίστηκα καν

Μπήκα για φυσιολογικό με πρόκληση, το παλέψαμε, δεν πέτυχε και προχωρήσαμε σε καισαρική

Ε και;

Καλέ δίπλα είναι κάποιες που έχουν πάθει παράνοια γιατί γέννησαν με καισαρική και ψάχνουν να βρουν γιατρό για να γεννήσουν το δεύτερο φυσιολογικά

Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα

Επίσης κάποιες σκάνε αν θα γεννήσουν φυσιολογικά ή με καισαρική

Εγώ δεν σκοτίστηκα καν

Μπήκα για φυσιολογικό με πρόκληση, το παλέψαμε, δεν πέτυχε και προχωρήσαμε σε καισαρική

Ε και;

Καλέ δίπλα είναι κάποιες που έχουν πάθει παράνοια γιατί γέννησαν με καισαρική και ψάχνουν να βρουν γιατρό για να γεννήσουν το δεύτερο φυσιολογικά

:lol::lol:

είσαι αδερφή ψυχή!!!!!

Ω ναι!!! Καλο μου στεγνωτηριο!! Το ιδιο και εγω! Δεν εχω σιδερωσει τιποτα απολυτως!!! Μα τιποτα!!

Οσο για τα πουκαμισα σελεστινα υπαρχουν ειδικα προγραμματα για να βγαινουν με λιγοτερο τσαλακωμενα τα ρουχα!!;)

Και εγω για εσωρουχακια με αρεσουν τα ersas ειναι πολυ καλα!!

Και επισης παρηγγειλα απο το saliara.com και ηρθαν! ειναι βαμβακερα 100% και ειναι πολυ μαλακα! και τα πηραμε και 3ε το ενα!

Γιατι τα μινερβακια και τα pretty baby κανουν απο 5ε και πανω το ενα!!

Διαφημίσεις

Περιστερακι το ιδιο ακριβως και εμεις!!μπηκαμε με προκληση αλλα εγω δεν πονουσα!!Καθολου! συσπασεις ελαχιστες , το μωρο τυλιγμενο με το λωρο και ψηλα...γεννησα καισαρικη!

τι να κανω??:tongue:

Γερα παιδακια να εχουμε και πως θα γεννηθουν δεν ειναι το θεμα!

κ εγώ το σουίγκ της μεντέλα είχα.

βέβαια επέστρεψα στη δουλειά κ θηλασμός κράτησε μόνο για 3 μήνες. μετά δεν γινόταν με τίποτα. κ ας είχα ενημερωθεί για άντληση στη δουλειά, για τσάντες ισοθερμικές, για ...

Ειναι το καλυτερο, το θεμα ειναι οτι εγω..δηλαδη ο μπουμπουκος μου, ενω ετρωγε αρχισε να κοιμαται στο στηθος....δεν ειχα παρει καθολου θηλαστρο γιατι λεω μιας και δε δουλευω θα τον ταιζω οποτε θελει!

Ναι ομως εγω γαλα ειχα, αλλα ο μικρος κουραζοταν να ρουφαει ή επαιζε και το γαλα αρχισε να πετρωνει ηταν Παρασκευη βραδυ!

Αρχισα να βογγαω, πηρα τηλ τη γιατρο με λεει θηλαστρο!!

Πηγε ο ανδρας μου σε ολα τα εφημερευοντα αλλα που να βρει αυτο που θελω?

και ετσι πηραμε το nuk ,αυτο ειχαν τα πιο πολλα! Της μεντελα μονο παραγγελια!

Αλλα κοριτσια τι πονο...πωπω! τι ανακουφιση οταν αρμεγομουν!:lol::lol:

Ξεχασα να σας πω καλε! Χτες στη γιορτη ευτυχως δε πεταξε τιποτα η πεθερα!

Σημερα ομως...:lol::lol::lol:

Εκει που ταιζα το μικρο, με λεει, εσυ καθολου σοι δεν εχεις να πηγαινοερχονται?

λεω οχι!

Ξαδερφια? Λεω ξερεις πολυ καλα τα ξαδερφια μου ειναι μακρυα !

και αρχιζει να με λεει''εκεινες οι ξαδερφες σου που μενουν εδω? δεν κανετε παρεα?

λεω οχι! ολο ολο δυο ξαδερφες εχω, με μωρα μικρα και αυτες, δουλευουν , πανε παιδικο, στο τηλ μιλαμε!

Α δεν ειναι καλο με λεει!

τη λεω ειμαι περιεργη ενταξει? δε χρειαζεται πολυς κοσμος να πηγαινοερχεται!Μα τι αλλο να την πω!

Δε μιλησε!

Ρε

τι αλλο θα ακουσω η γυναικα! Δεν ειναι καλο, που δεν ερχεται κοσμος στο σπιτι!

Τι να κανω? σοι δεν εχω πολυ...για το δικο τους το σοι δε χρειαζεται! σιγα τωρα!

Με ηρθε να την πω..εδω ο γιοκας σου 5 βηματα μενει απο μας δεν εχει πατησει το ποδι του απο τον Ιουνιο που γεννησα...το σοι μου σε πειραξε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...