Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

axxaxaaxaaxaaax!!!egw se sygxarika ex8es agaph mou!!pes ths den exw lefta!!na doume ti 8a su pei.k emena leei 8elei na pame jumbo na pswisoume gia to mwro otan ma8oume ti 8a einai.egw 8a balw ton antra mou na ths pei na ferei ta lefta na pame me ton antra mou na dialeksoume!!ase pou egw zw s eparxeia k prepei n paw 8essaloniki gia psonia k an paw mazi ths prepei na trexw m leoforia asthka klp kai meta to jumbo einia terastio k me tipota den 8a to anteksw!!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

na fugw 8ee mou,na sw8w.eseis s liga xronia 8a tis 8apsete,egw an meinw edw eimai katadikasmenh!!nai alla an 8umase mou anakhnwse oti oatn fygete 8a erxomai n menw na koitaw to mwro,egw eipa ston antra mou oti kaneis den 8a koimate spiti mas apo tous dikous sou aliws 8a se xwrisw tou lew!basika outo autos 8elei alla auth den exei to 8eo ths.

ela esy me to kalo kai 8a vreis ton tropo na thn apofygeis meta.afou den 8elei kai o antras sou....mia xara 8a ta kanoniseis.

eksalou oles oi paroimies einai sofes kai mia poy 8ymamai leei ......matia poy den bleponte grhgora lhsmonioynte........borei na hsyxasete telika

anteeeee.....me kolises ta greeklish ki emena.....tvra to eida :lol::lol::lol::lol:

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

μπραβο!! με το καλό να κρατησεις αγκαλιά την πριγκιπέσσα σου!!! παντως αν πληρώνει εκείνη δωστου να καταλάβει. Από την άλλη μήπως επειδή έμαθε οτι είναι μπουμπού αρχιζει να στρώνει το έδαφος για το όνομα?? να προσέχεις γιατί ειναι μουλουχτές!!!

σε ευχαριστω μαναρι μου κι εσυ οτι ποθεις.

βγηκε μια φορα.ποσες θελει?ασε που του αντρα μου του αρεσουν τα περιεργα ονοματα οποτε ησυχασα.

καλα αν πληρωσει αυτη ολοκληρη προικα θα της παρω της μπουμπους.

θα την ξετιναξω

GLAEp3.png

ela esy me to kalo kai 8a vreis ton tropo na thn apofygeis meta.afou den 8elei kai o antras sou....mia xara 8a ta kanoniseis.

eksalou oles oi paroimies einai sofes kai mia poy 8ymamai leei ......matia poy den bleponte grhgora lhsmonioynte........borei na hsyxasete telika

anteeeee.....me kolises ta greeklish ki emena.....tvra to eida :lol::lol::lol::lol:

xixixi,kala s ekana!!!xixixixix!!!

rbOEp3.png

axxaxaaxaaxaaax!!!egw se sygxarika ex8es agaph mou!!pes ths den exw lefta!!na doume ti 8a su pei.k emena leei 8elei na pame jumbo na pswisoume gia to mwro otan ma8oume ti 8a einai.egw 8a balw ton antra mou na ths pei na ferei ta lefta na pame me ton antra mou na dialeksoume!!ase pou egw zw s eparxeia k prepei n paw 8essaloniki gia psonia k an paw mazi ths prepei na trexw m leoforia asthka klp kai meta to jumbo einia terastio k me tipota den 8a to anteksw!!!

βαλε τα μεγαλα μεσα να σας κοψει μια επιταγουλα.που να τρεχει τωρα αυτη!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

GLAEp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εγω εμαθα οτι εχω κοριτσακι!!!!

και το κορυφαιο μου ανακοινωσε η πεθερα μου οτι σημερα θελει να παμε στα jumbo να ψωνισουμε για τη μικρη.

το μονο που δεν μου διευκρινησε ειναι με ποιανου το πορτοφολι θα ψωνισουμε.:lol::lol::lol::lol::lol:

Συγχαρητηρια αγαπη μου γλυκεια.Με το καλο το κοριτσακι σου να ερθει γερο!!! Ααααααααα........θα καταξοδευτει καλε η πεθερα σου στα Jumbo!!!!! Προσεχε μοναχα βρε κοριτσι μου εκει ολα κινεζικα ειναι.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Συγχαρητηρια αγαπη μου γλυκεια.Με το καλο το κοριτσακι σου να ερθει γερο!!! Ααααααααα........θα καταξοδευτει καλε η πεθερα σου στα Jumbo!!!!! Προσεχε μοναχα βρε κοριτσι μου εκει ολα κινεζικα ειναι.

να αποφύγεις τα κορμάκια του και φανελάκια ειδικά στην αρχή γιατί το δερματάκι τους ειναι ευαίσθητο και θέλει καλής ποιότητας βαμβακερά. Επίσης αν τελικά θέλεις να παρεις να αποφύγεις τα εντονα χρώματα γιατί μπορεί να είναι επικίνδυνες οι βαφες που χρησιμοποιούν λόγω κινεζικής προέλευσης

Συγχαρητηρια αγαπη μου γλυκεια.Με το καλο το κοριτσακι σου να ερθει γερο!!! Ααααααααα........θα καταξοδευτει καλε η πεθερα σου στα Jumbo!!!!! Προσεχε μοναχα βρε κοριτσι μου εκει ολα κινεζικα ειναι.[/quote

σ'ευχαριστω κουκλα μου!!!!κι εσυ να δεις τα παιδακια σου οπως επιθυμεις.

οντως θελουν προσοχη αυτα.να σας ρβτησω και κατι αλλο.τι απορρυπαντικο χρησιμοποιειται για να τα πλενετε στην αρχη?

ειδα και σε μαγαζια εξω κατι ρουχαλακια για κοριτσακια.φουστιτσες,γουνιτσες και ξετρελαθηκα.

αν και μου ηρθε το εγκεφαλικο γιατι βρηκαν κατι στην καρδουλα της ο γιατρος με διαβεβαιωσε οτι θα φυγει μεχρι να γεννηθει.

να πανε ολα καλα και θα της παρω τα παντα.

GLAEp3.png

Συγχαρητηρια αγαπη μου γλυκεια.Με το καλο το κοριτσακι σου να ερθει γερο!!! Ααααααααα........θα καταξοδευτει καλε η πεθερα σου στα Jumbo!!!!! Προσεχε μοναχα βρε κοριτσι μου εκει ολα κινεζικα ειναι.[/quote

οντως θελουν προσοχη αυτα.να σας ρβτησω και κατι αλλο.τι απορρυπαντικο χρησιμοποιειται για να τα πλενετε στην αρχη?

ειδα και σε μαγαζια εξω κατι ρουχαλακια για κοριτσακια.φουστιτσες,γουνιτσες και ξετρελαθηκα.

αν και μου ηρθε το εγκεφαλικο γιατι βρηκαν κατι στην καρδουλα της ο γιατρος με διαβεβαιωσε οτι θα φυγει μεχρι να γεννηθει.

ολα καλά θα πάνε μην στεναχωριεσαι, θα περασει ο καιρός και θα την πάρεις αγκαλίτσα και τότε θα καταλάβεις οτι μόνο εκείνη σημασία τίποτα άλλο. Εγώ της δική μου της τα πλένω από την αρχή με proderm και δεν είχα κανέα πρόβλημα. Αλλες τα πλένουνε με πράσινο σαπουνι για αλλεργιες κτλ κτλ. ή με αρκαδι έτσι λεγεται. επίσης από τα jumbo μπορείς να πάρεις σελτεδάκια αρκετά γιατί θα τα χρειαστείς και έχει και πολλά πανακια για να την σκουπίζεις ή να τα βάζεις στην αρχή στον ώμο σου για να μην ερχεται σε επαφή με τα ρούχα σου. Εχει πολλά χρήσιμα και φτηνά πραγματα απλά προσπάθησε να αποφύγεις ρουχαλάκια τον πρώτο καιρό.

Θα πανε ολα καλα , να σκεφτεσαι θετικα, ο γιατρος κατι παραπανω ξερει.

Εγω απο την πρωτη μερα ακομα και τωρα πλενω με persil baby η με proderm και μαλακτικο proderm ή lenor sensitive baby και εννοειται οτι τα πλενω χωρια απο τα δικα μας.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

ξεχασα ναι και μαλακτικό ανάλογα πρέπει να βάλεις. και το ariel baby είναι καλο είναι συμπυκνωμένο και βγαίνει πιο οικονομικά από το proderm. και εγω ξεχωριστά πάντα τα ρούχα της στο πλυντήριο

σας ευχαριστω κοριτσαρες μου!!!!

πρωτη φορα γινομαι μανουλα και ειμαι λιγο ασχετη.

απο την πεθερα μου μονο εξυπναδες ακουω.ευτυχως δεν της ειπα τιποτα για την μπουμπου γιατι θα αρχιζε τις αμπελοφιλοσοφιες.

GLAEp3.png

kai egw asxeth k ta diabasa m eulabia!!!dld formakia apo pou 8a paroume????

Καλύτερα από μαγαζια που πουλάνε βρεφικά και παιδικά. Να είναι βαμβακερά 100% και να κοιτάτε στο ταμπελάκι την χώρα προέλευσης. να αποφευγετε κινεζικής προέλευσης λόγω τοξικών βαφών που χρησιμοποιούν. και τα prenatal είναι καλά νομίζω ισπανικά είναι αλλά και ελληνικά μαγαζιά της γειτονιάς αλλά όσο και να φαίνεται περιεργο είναι πιο ακριβά!

Επίσης όταν τα σιδερώνω τα σιδερώνω πάντα και από την μέσα πλευρά και την έξω για λόγους αποστείρωσης. Ειδικά απο μέσα που ακουμπαει επάνω στο δερματάκι της.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...