Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η PICSI είναι παραπλήσια μέθοδος της ICSI που κάνουν μια επιπλέον δοκιμή για την επιλογή των σπερματοζωαρίων και επιλέγουν τα πιο ικανά. Σε κάποιες κλινικές μετά από αποτυχία να πάρουν βλαστοκύστες την επιλέγουν. Εξαρτάται από το πρωτόκολλο της κλινικής σου. Νομίζω όμως μπορείς να την ζητήσεις. Βέβαια να πούμε πως δεν την εφαρμόζουν όλες οι κλινικές γιατί δεν μπορούν όλα τα εμβρυολογικά να το κάνουν.

Φιλική συμβουλή για θέματα σπέρματος να ακούτε μόνο τον ανδρολογο που έχετε επιλέξει. Κι εμάς στην αρχή κακό ήταν το σπερμα αλλά κάναμε αρκετές εξετάσεις και αντιβιώσεις και θεραπείες για να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε ένα μέτριο σπερμα. Όλα τα κάναμε σε συνεργασία με τον ανδρολογο μας που ειλικρινά δεν τον χωνεύω καθόλου αλλά αφού έκανε την δουλειά του χαλάλι του. Και τις βιταμίνες για το σπερμα ο ανδρολόγος θα σας τις δώσει και τις κατάλληλες αντιβιώσεις θα κάνετε ειδικές εξετάσεις. 
      Και φυσικά πάλι όλα αυτά να τα κάνεις μπορεί το πρόβλημα να είναι πιο βαθιά, γονιδιακά. Μετά είναι μονόδρομος να κάνεις καρυοτύπου ζεύγους αν δεν μπορείς προεμφυτευτικό και τον προεμφυτευτικό αν πλήρεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις επιτροπή. Νομίζω ο προεμφυτευτικος είναι και η καλύτερη λύση αρκεί να έχεις βλαστοκύστες. 

Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί η ορμονική σου ισορροπία και θα ξεκινήσεις τον νέο σου κύκλο. Θα προχωρήσεις στον επόμενο σου κύκλο σε ωοληψια; 

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο για τον ανδρολογο!!!

• Μου αρέσει 2

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

pwpw re,bravo ta les!!etsi 8eloun oi kargies!!k egw to oufo akoma den lew tipota,kanonika eprepe na ths to elega etsi akribws opos mou to eipes,mhpws na tou ta masiseis k olas mama??alla egw pali san hli8ia ka8omoun k koitaza!!!ti 8a mageirepseis shmera???dwse kamoia idea k se mena!!

Την φωναζεις "μαμα"????????? Υποκλινομαι!!!!!

Τι σ'επιασε ρε κοριτσι με τα greeklish πια? Εχω βγαλει τα ματια μου......

Ασε να μαγειρεψει η πεθερα σου που ξερει να φροντιζει τον γιοκα της!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

μηπως του τα μασάει κιολας??? για να μην κουραζεται!! εμένα μια φορά είχε ερθει σπίτι και ο άνδρας μου είχε παει στο υπόγειο να κατεβάσει ενα παλιο κρεβάτι. Σηκώνεται και καλά με αχ βαχ πονάω και λεει"παω να τον βοηθήσω" της λεω που πατε? παω να τον βοηθησω να μην το κουβαλήσει μόνος του. Εσεις θα τον βοηθησετε? ναι μου λεει εγώ το πονάω το παιδί μου και ας μην καταλαβαίνεις εσύ. της λέω τότε αν θελεις να τον βοηθησεις πιασε τον αδελφό του και τον πατέρα του (που ζούσε τότε) και πες τους να τσακιστούνε να ερθουν να δουν το παιδί μας που είναι 6 μηνών και δεν έχει πατήσει κανενας τους και ας μένουν και από κατω. Ετσι θα τον βοηθησεις όχι με το κουβαλήσεις το κρεβάτι στο υπόγειο. Εκει σε χρειάζεται γιατί έχει πληγωθεί και εσύ δεν κάνεις τίποτα που τον πονάς όπως λες. Εφυγε τρέχοντας και πήγε και τον βρήκε και του έκανε παραπονα οτι την έκραξα!!! καλα δεν της είπα?? μα πήγε να μου κουνηθεί οτι εκείνη τον ποναει ενώ εγώ τον έχω χεσμένο δηλαδή

Εγω θα της ελεγα και στο τελος "βρε οοοουυυυσσσττττττ!!!!! αχαχαχαχαχαχααχα

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Εγω θα της ελεγα και στο τελος "βρε οοοουυυυσσσττττττ!!!!! αχαχαχαχαχαχααχα

η αλήθεια είναι οτι ήθελα να της ρίξω μια κλωτσιά να την κατεβάσω στο υπόγειο με την μία χωρίς να κουραστεί.Περιττό να σας πω οτι εβραζα από τα νεύρα μου με την μ@@@κω. Ακου εκεί αυτή τον πονάει!! μη φας εχει γλαρόσουπα

Διαφημίσεις

otan tsantizomai me ton antra mou k mou kanei grinies san xazogomena,ton lew maria.etsi lene th mana tou kai spazete para polu.xaxaxxaxaαχχαχααχχα

καλο!!!!!!!!!!!!!! παντως και εγώ απορώ πως την λες μανα???? θα πεθαινω επιτόπου αν το έλεγα. Τι μάνα καργια θέλω να την πω

Την φωναζεις "μαμα"????????? Υποκλινομαι!!!!!

Τι σ'επιασε ρε κοριτσι με τα greeklish πια? Εχω βγαλει τα ματια μου......

Ασε να μαγειρεψει η πεθερα σου που ξερει να φροντιζει τον γιοκα της!!!!

fantazese na ths pw,ela na mas kaneis fagito pou to kaneis kalutera esu??8a er8ei san fouskomeno pagwni trexontas!!!ase pou meta 8a ton stisoume na mas g@@@@@@.

rbOEp3.png

fantazese na ths pw,ela na mas kaneis fagito pou to kaneis kalutera esu??8a er8ei san fouskomeno pagwni trexontas!!!ase pou meta 8a ton stisoume na mas g@@@@@@.

οχι μόνο να το μαγειρέψει να το μασήσει και να το φτύσει κιολας να μην κουραστείτε καθόλου πες της:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

οχι μόνο να το μαγειρέψει να το μασήσει και να το φτύσει κιολας να μην κουραστείτε καθόλου πες της:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

axaxaxaaxxaxaxaaxxaxaaxa!!!egw to eixa pei,auth 8a bgalei gala otan genni8ei to mwro mou.m exei spasei k ta neura k otan akou na milaei gia to mwro trelenomai kai skeftomai ti 8elei auth apo to paidi mou,afou mono diko mou einai.me exei palabwsei h tupisa.

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

axaxaxaaxxaxaxaaxxaxaaxa!!!egw to eixa pei,auth 8a bgalei gala otan genni8ei to mwro mou.m exei spasei k ta neura k otan akou na milaei gia to mwro trelenomai kai skeftomai ti 8elei auth apo to paidi mou,afou mono diko mou einai.me exei palabwsei h tupisa.

ευτυχώς που θα φύγεις όμως μακριά της και θα ησυχάσεις, αλιμονο σε εμάς!!!

ευτυχώς που θα φύγεις όμως μακριά της και θα ησυχάσεις, αλιμονο σε εμάς!!!

na fugw 8ee mou,na sw8w.eseis s liga xronia 8a tis 8apsete,egw an meinw edw eimai katadikasmenh!!nai alla an 8umase mou anakhnwse oti oatn fygete 8a erxomai n menw na koitaw to mwro,egw eipa ston antra mou oti kaneis den 8a koimate spiti mas apo tous dikous sou aliws 8a se xwrisw tou lew!basika outo autos 8elei alla auth den exei to 8eo ths.

rbOEp3.png

.eseis s liga xronia 8a tis 8apsete,.

νομίζω οτι πρώτα θα φύγω εγώ όμως με αυτά που κάνει!! μακάρι να αντέξω. Παντως αφού και ο άνδρας σου δεν θέλει νομίζω οτι θα μαζευτεί και δεν θα έρχεται. Αστην να λεει τα δικά της και που και που πετα της κανένα καρφί χαριτολογόντας πάντα....

κοριτσια εγω εμαθα οτι εχω κοριτσακι!!!!

και το κορυφαιο μου ανακοινωσε η πεθερα μου οτι σημερα θελει να παμε στα jumbo να ψωνισουμε για τη μικρη.

το μονο που δεν μου διευκρινησε ειναι με ποιανου το πορτοφολι θα ψωνισουμε.:lol::lol::lol::lol::lol:

GLAEp3.png

κοριτσια εγω εμαθα οτι εχω κοριτσακι!!!!

και το κορυφαιο μου ανακοινωσε η πεθερα μου οτι σημερα θελει να παμε στα jumbo να ψωνισουμε για τη μικρη.

το μονο που δεν μου διευκρινησε ειναι με ποιανου το πορτοφολι θα ψωνισουμε.:lol::lol::lol::lol::lol:

μπραβο!! με το καλό να κρατησεις αγκαλιά την πριγκιπέσσα σου!!! παντως αν πληρώνει εκείνη δωστου να καταλάβει. Από την άλλη μήπως επειδή έμαθε οτι είναι μπουμπού αρχιζει να στρώνει το έδαφος για το όνομα?? να προσέχεις γιατί ειναι μουλουχτές!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...