-
Από την διαχείριση / Admin news
-
Είχα ρωτήσει τον δικό μου γιατρό για τα εμβρυα 3ης ημέρας και γιατί δεν τα προτιμάει και μου είχε πει κατά λέξη πως είναι " κοροϊδία" και πως δεν ισχύει αυτό που ισχυρίζονται κάποιοι γιατροί,ότι στο περιβάλλον της μήτρας μπορούν να δώσουν βλαστοκυστη ενώ έξω από αυτή δεν προχωράνε.Αν είναι να δώσουν εγκυμοσύνη,θα γίνει είτε μέσα στη μήτρα είτε οχι.Και στο τέλος μου λέει " αν είναι έτσι ας βάζουμε και μιας ημέρας,ποιο το νόημα να τα κρατάμε μέχρι τρεις"?Να σου πω την αλήθεια έχει λογική αυτό που λέει,γιατρός δεν είμαι,αλλά δεν μου φαίνεται παράλογο αυτό που λέει.
Εγώ να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες,να κάνετε γερές και υγιείς βλαστοκυστες και σε λίγο καιρό να κρατάτε τα μωράκια σας αγκαλίτσα❤️
κι εμενα αυτο μου εχουν μεταφερει . οτι ενα εμβρυο τριων ημερων που θα προχωρησει στη μητρα θα προχωρουσε και στο εργαστηριο. δεν υπαρχει αποδειξη για το αντιστροφο. κι εγω το πιστευω οτι ενα εμβρυο με καλη δυναμικη θα προχωρησει ως 5η μερα ειτε στη μητρα ειτε στο εργαστηριο. εφοσον τα εχουν φτασειως εκει, υπαρχει λογος. στο μετα χωλαινει. γενικα γινεται μεγαλο ξεκαθαρισμα οταν τα αφηνεις για βλαστοκυστες. κατα την αποψη μου στην περιπτωση της @MK2012 καλυτερα που δεν τα καταψυχει τριτη μερα για να μην εχει φρουδες ελπιδες. με αυτη την τακτικη των βλαστοκυστεων συμφωνω απολυτα. επισης ποιος ο λογος να μαζευεις απλα ωαρια και να χαιρεσαι πχ εχω 10 ωαρια ; για να φας την κρυαδα μια και καλη μετα απο 10μηνες; για μενα καλυτερα να ξερεις τι σου γινεται και να βλεπεις τα πραγματα ρεαλιστα. ουτως η αλλως ειτε τωρα ειτε τοτε αν ειναι να γονιμοποιηθουν, θα γονιμοποιηθουν. και γενικα η αποψυξη ωαριων ενεχει και κινδυνο πολλων απωλειων. αυτο εχει νοημα σε μια γυναικα που κανει μια διεγερση και καταψυχει μια 20αρια ωαρια.
-
1
-
-
Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....
-
Θέματα
-
- 12.668 απαντήσεις
- 1.270.632 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 8
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 108 απαντήσεις
- 150.747 εμφανίσεις
-
- 11.367 απαντήσεις
- 2.265.833 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 512.381 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 153.877 εμφανίσεις
-
-
-
- 12.668 απαντήσεις
- 1.270.632 εμφανίσεις
-
βελονισμός -ομοιοπαθητική- βότανα και άλλα εναλλακτικά 1 2 3
Από karlajo, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 34 απαντήσεις
- 2.122 εμφανίσεις
-
- 83 απαντήσεις
- 8.369 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 8
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 108 απαντήσεις
- 150.747 εμφανίσεις
-
Femara
Από Purplebat87, in Ιατρικά & Υγεία
- 3 απαντήσεις
- 392 εμφανίσεις
-
- 2.482 απαντήσεις
- 144.586 εμφανίσεις
-
- 1.190 απαντήσεις
- 144.825 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 826 εμφανίσεις
-
- 11.367 απαντήσεις
- 2.265.833 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 303 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα