Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, linaa είπε:

Είναι δύσκολος ο φυσικός κύκλος θέλει υπομονή. Ξέρω κοπέλα που μάζευε επί 5 χρόνια γιατί εκτός απτήν χαμηλή αμη υπήρχε Κ κληρονομικό νόσημα οπότε έπρεπε να μαζέψει παραπάνω από 10 βλαστοκυστες ώστε να εξασφαλίσει Κ τον προεμφυτικο να βρεθεί υγιές έμβρυο. Κύκλο χωρίς φάρμακα δεν είχε καθόλου .

Θέλει υπομονή Κ επιμονή. Κ φυσικά να δοκιμάσεις ότι μπορείς . Κάθε εξέταση που κάνεις πλησιάζεις όλο Κ πιο κοντά. Αυτά δεν χρειάζετε να τα πολύ ρωτάς απλά κάνεις την εξέταση Κ αποκλείσεις πιθανότητες . 

Επίσης γενικά σαν συμβουλή εμβρυομεταφορες κάνε πιο κοντά στο καλοκαίρι ο οργανισμός γενικά είναι πιο διαθέσιμος είναι η πιο φυσική επιλογή αναπαραγωγής . Δεν ταλαιπώρησε από ιώσεις ο οργανισμός είναι σε καλύτερη κατάσταση Κ υπάρχει Κ καλύτερη ψυχολογία . 

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

11 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καπνίζει αρκετά η αλήθεια είναι. Και εγώ κάπνιζα μέχρι που το μείωσα και σχεδόν το έκοψα ένα διάστημα πριν την ετ. Βέβαια καπνίζω iqos, όχι πως κάνει κάποια διαφορά.

Πρέπει ίσως να αρχίσω να σκέφτομαι πιο ενεργά την δωρεά.

Όσον αφορά το κουράγιο, γενικά έχω απίστευτη επιμονή. Προφανώς αυτό έχει κόστος στη ψυχολογία μου ως τώρα.

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Η ιδια η ζωη κοριτσια ειναι ενα θαυμα....εχω ζησει απιστευτα θαυματα.Μεγαλα και μικρα.Και εγω λιβανιζω,μου αρεσει το λιβανι και πιστευω στην κακια και την ζηλεια.

Το ΠΡΩΤΟ ονομα θα ειναι της Παναγιας,οχι το δευτερο.Πρωτα θα τιμησω την μανουλα ολων μας που εχουν ματωσει τα γονατακια της απο την προσευχη Της για εμας!!

Της εχω ζητησει να μου δειξει τι ονομα θελει,αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω παρει καποιο "μυνημα".Φανταζομαι ή θα μου δειξει ή ισως να μην εχει τοση μεγαλη σημασια.

Ο υποτακτικος του Γεροντα Παισιου εχει την εικονιτσα του Γεροντα και το σκουφακι του.Τον λενε Αλυπιο.Καποια στιγμη ειχε φερει στην Αθηνα την εικονιτσα και με σταυρωσε!Μεγαλη ευλογια!

Μετα,ηρθα σε επαφη με Ιερα που τρεφει μεγαλη αγαπη για τον Γ.Πορφυριο και γνωρισα και τον τελευταιο ανθρωπο που ηταν μαζι Του λιγο πριν φυγει απο την ζωη.Τον Πατερ Γεωργιο....!Ο αντρας μου λεει,δεν χρειαζεται να παω στο Αγιο Ορος.Ολοι οι Γερονταδες ερχονται στην πορτα μας!!!

Εμενα μου αρεσει πολυ και το Δεσποινιά,ο τονος στο α!

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πώς μου αρέσει να ακούω τέτοια!!Κι ας μην είμαι η τυπική "θρησκόληπτη"!'Ομως πιστεύω πολύ κι έχω νιώσει κι εγώ πολλές φορές τη Θεία βοήθεια.

Φτάνω όμως να εκπλήσσομαι όταν διαπιστώνω οτι,τα άτομα που είναι πρώτη γραμμή στην εκκλησία,που μεταλαβαίνουν,που εξομολογούνται,που,που,που..,πολλές φορές δείχνουν τη μεγαλύτερη σκληρότητα!

Μία απο αυτές είναι η ιστορία μου-αμαρτία μου,η πεθερά μου..

Τι να πω πια!

Χθες μιλήσαμε (άλλη μια φορά) κ όπως πάντα με κούφανε.Η πλάκα είναι οτι κάθε φορά παραδέχεται οτι κάνει μ@κακίες αλλά μετά πάλι τα ίδια.Εμμέσως πλην σαφώς παραδέχτηκε οτι κάνει παράπονα στον κόσμο για μένα (!!!) αλλά απο την άλλη λέει δεν έχει πρόβλημα μαζί μου:shock::shock::shock:.Μου είπε οτι έχουμε μια "πολιτισμένη" σχέση κι οτι θα μας προτιμούσε πιο "χύμα" :shock::shock::shock: Και αφού παραδέχτηκε όοοοοο,τι μου έσουρνε κι αντί να έρθει να με βρει εμένα να μου τα πει τα παράπονά της τα έλεγε σε άλλους (μιλάμε γίναμε σούσουρο,έλεγε τα οικογενειακά μας στον κόσμο) τι μου είπε λέτε?Οτι πρέπει να πάω να εξομολογηθώ!!!Ντόοοοοοοοοοοινγκ!!!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Η ιδια η ζωη κοριτσια ειναι ενα θαυμα....εχω ζησει απιστευτα θαυματα.Μεγαλα και μικρα.Και εγω λιβανιζω,μου αρεσει το λιβανι και πιστευω στην κακια και την ζηλεια.

Το ΠΡΩΤΟ ονομα θα ειναι της Παναγιας,οχι το δευτερο.Πρωτα θα τιμησω την μανουλα ολων μας που εχουν ματωσει τα γονατακια της απο την προσευχη Της για εμας!!

Της εχω ζητησει να μου δειξει τι ονομα θελει,αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω παρει καποιο "μυνημα".Φανταζομαι ή θα μου δειξει ή ισως να μην εχει τοση μεγαλη σημασια.

Ο υποτακτικος του Γεροντα Παισιου εχει την εικονιτσα του Γεροντα και το σκουφακι του.Τον λενε Αλυπιο.Καποια στιγμη ειχε φερει στην Αθηνα την εικονιτσα και με σταυρωσε!Μεγαλη ευλογια!

Μετα,ηρθα σε επαφη με Ιερα που τρεφει μεγαλη αγαπη για τον Γ.Πορφυριο και γνωρισα και τον τελευταιο ανθρωπο που ηταν μαζι Του λιγο πριν φυγει απο την ζωη.Τον Πατερ Γεωργιο....!Ο αντρας μου λεει,δεν χρειαζεται να παω στο Αγιο Ορος.Ολοι οι Γερονταδες ερχονται στην πορτα μας!!!

Εμενα μου αρεσει πολυ και το Δεσποινιά,ο τονος στο α!

'Εχω ένα πράσινο βιβλιαράκι του Πορφύριου,με λόγια και συμβουλές του για τη σύγχρονη ζωή,πολύ καλό!!

Ωραίο το Δεσποινιά,δεν το έχω ξανακούσει!

y5yep3.png

Α!!Και το κορυφαίο!!

'Οπως έχω ξαναπει δεν μπορεί να χωνέψει οτι δεν νιώθω έτοιμη να αφήσω ένα βρέφος τώρα 4 μηνών σε κανέναν (και μου το ζητάει απο 50 ημερών να της το αφήσω σπίτι της).Της έχω εξηγήσει οτι όποτε θέλει μπορεί να μου χτυπήσει την πόρτα και να έρθει να το δει αλλά δεν θέλω επουδενί να το αφήνω μόνο του.Εκείνη όμως όλο γύρω απο αυτό γυρίζει και τελευταία πετάει κάτι άδειες για το οτι θα της αφήσω το παιδί όταν εγώ αρχίσω να δουλεύω μετά τα 3 του χρόνια (έτσι αποφάσισε η κυρία,χωρίς να με ρωτήσει κι όλας!!).Γενικά έχει λυσσάξει κι όλη αυτή η κατάσταση με έχει χιλιοκουράσει και δεν αντέχω άλλο μπηχτές κ υπονοούμενα όπως και το να κάνει άλλος κουμάντο πότε,αν και που΄θα αφήσω το παιδί μου λες και το παιδί είναι παιχνίδι ή σκυλάκι.

Αυτή επειδή δεν της το αφήνω με θεωρεί κακιά κ προχθές που συζητήσαμε με ξεμάτιασε και μονολογούσε "..κάνε Θεε μου να βγει το κακό απο μέσα της!!!" μόνο εξορκισμό δεν μου έκανε!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!

Αυτά τα λέω πλέον μόνο για να γελάμε,έχω καταλάβει πλέον οτι η κυρία αυτή έχει απλά τεράστιο πρόβλημα..

y5yep3.png

Α!!Και το κορυφαίο!!

'Οπως έχω ξαναπει δεν μπορεί να χωνέψει οτι δεν νιώθω έτοιμη να αφήσω ένα βρέφος τώρα 4 μηνών σε κανέναν (και μου το ζητάει απο 50 ημερών να της το αφήσω σπίτι της).Της έχω εξηγήσει οτι όποτε θέλει μπορεί να μου χτυπήσει την πόρτα και να έρθει να το δει αλλά δεν θέλω επουδενί να το αφήνω μόνο του.Εκείνη όμως όλο γύρω απο αυτό γυρίζει και τελευταία πετάει κάτι άδειες για το οτι θα της αφήσω το παιδί όταν εγώ αρχίσω να δουλεύω μετά τα 3 του χρόνια (έτσι αποφάσισε η κυρία,χωρίς να με ρωτήσει κι όλας!!).Γενικά έχει λυσσάξει κι όλη αυτή η κατάσταση με έχει χιλιοκουράσει και δεν αντέχω άλλο μπηχτές κ υπονοούμενα όπως και το να κάνει άλλος κουμάντο πότε,αν και που΄θα αφήσω το παιδί μου λες και το παιδί είναι παιχνίδι ή σκυλάκι.

Αυτή επειδή δεν της το αφήνω με θεωρεί κακιά κ προχθές που συζητήσαμε με ξεμάτιασε και μονολογούσε "..κάνε Θεε μου να βγει το κακό απο μέσα της!!!" μόνο εξορκισμό δεν μου έκανε!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!

Αυτά τα λέω πλέον μόνο για να γελάμε,έχω καταλάβει πλέον οτι η κυρία αυτή έχει απλά τεράστιο πρόβλημα..

Καλα το τι γελιο εριξα με το ξεματιασμα και τον μονολογο της πεθερας σου,δεν λεγεται!!!Χτυπιομουν μιση ωρα!!:D:D

Ουτε και εγω θα αφησω το παιδακι μου τοσο μικρο στα πεθερικα,εκτος και αν υπαρξει αναγκη.Πχ του χρονου που θα ειναι περιπου 5 μηνων,εχω ενα ταμα να εκπληρωσω και θα λειπω ολη νυχτα,οποτε ή θα μεινει στην πεθερα μου ή στην μαμα μου!

Ο αντρας σου,δεν της λεει κατι?

Να της πει "Βρε μανα,συνελθε,το μωρο ειναι μωρο ακομα.Αμα ξυπνησει την νυχτα θα θελει την μαμα του,εσυ πως να το ηρεμισεις?"

Νομιζω οτι ο καταλληλοτερος ειναι ο αντρας σου να της μιλησει,αλλιως ανελαβε δραση εσυ και εξηγησε της οτι δεν γινεται αυτο που ζηταει,μαζι με τους λογους.

Δεν θα χαμπαριασει και πολυ,αλλα τουλαχιστον θα της εχει γινει γνωστη η προθεση σου οτι δεν προκειται να της το αφησεις και μαλιστα με αιτιολογια!

Κατα τα αλλα,κατσε και απολαυσε τον "εξορκισμο" σου,δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι αλλο!!

Το διαβαζα στον αντρα μου και ειπε "Ελα Παναγια μου":shock:

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Διαφημίσεις

'Εχω ένα πράσινο βιβλιαράκι του Πορφύριου,με λόγια και συμβουλές του για τη σύγχρονη ζωή,πολύ καλό!!

Ωραίο το Δεσποινιά,δεν το έχω ξανακούσει!

Πρεπει να εχω διαβασει αποσπασματα απο αυτο το βιβλιαρακι στο διαδυκτιο!!

Δεσπονιά λενε μια κοπελα απο το χωριο μου.Ειναι ενας αγγελος.Την αγαπαει ολο το χωριο και απο εκει επηρεαστηκα!

jN12p3.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Γεια σας και απο εμενα, θα ηθελα να πω και γω το δικο μου θεμα γιατι δε μπορω αλλο να τα κραταω, βεβαια δε ξερω απο που να αρχισω και που να τελειωσω, ποσο συνοπτικα να τα πω, εγω περα απο τη πεθερα μου το χειροτερο ειναι ο κουνιαδος μου.

ο καλος μου ηθελε μετα τη σχολη να ειμαστε μαζι ( ειμαστε απο αλλες πολεις αλλα κοντινες, μια ωρα δρομο ) οποτε αποφασισαμε να αρραβωνιαστουμε ετσι ωστε καποια πραματα να ειναι πιο ευκολα, ειχα βαλεi βεβαια ορο οτι δε θα μεινουμε στους δικους του και συμφωνησε, δυστυχως πιαστηκα κοροϊδο!!!! λεγοντας ο κουνιαδος και η πεθερα οτι θα μας εδινε το σπιτι για να κανουμε την αρχη μας, οποτε σκεφτηκα γτ να νοικιαζω 6 μηνες ενω μπορω να βαλω αυτα τα λεφτα στην ακρη, τελικα οι 2 μηνες γιναν 2 χρονια!!!! θα μου πειτε γιατι;;; εκανα υποχωρησεις για τον καλο μου!!!! αλλα ειδα πολλα και εμαθα πολλα!!! ο πεθερος μου δεν εδιαφερεται για τιποτα, φευγει το πρωι για τη δουλεια ( ελ.επαγ/τιας ) και ερχεται βραδυ, να φανταστειτε ειμαστε 2 χρονια τωρα σε σπιτι και εχει ερθει μια φορα και αυτο με το ζορι ενα βραδυ που τους γυρνουσαμε σπιτι με το αμαξι!!!! ασε που δε κανει τιποτα!!!! ουτε λαμπα δε ξερει να αλλαζει!!! η πεθερα μου η γνωστη μανα με τους γιους!!!! η οποια δε μπορει να χωνεψει οτι ο μικρος της γιος πλεον εχει γυναικα και τη βαζει σε προτεραιοτητα απο εκεινην!!!!! και το μεγαλο μου αγκαθι ο κουνιαδος μου!!!! δε εχει δουλεψει ποτε στη ζωη του, ουτε η γυναικα του και κανει κουμαντο τους παντες!!! ολοι δουλευουν για αυτον ακομα και ο δικος μου ο μπουνταλας τρεχει σαν τρελος!!!! βεβαια ειχε την εντυπωση οτι θα τον προσκυνουσα και γω αλλα επεσε σε ποντια βλεπεις!!!!! και εκει εγινε το ελα να δεις!!!! η συνεχεια σε λιγο!!!!

κορίτσια ξέρετε τι καταλαβαίνω?οτι οι πεθερές που ανακατεύονται είναι αυτές που δεν

έχουν προσωπική ζωή.

Η δικιά μου δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα,οχι μόνο γιατί είναι καλος ανθρωπος

αλλά γιατί έχει τη ζωή της,να βγει,να πάει εκδρομές,να πιεί καφέ με τις φίλες της κάθε

απόγευμα,να πάει κομμωτήριο και ενα σωρό άλλα.Αν ο γιος της πάει να της πει κατι του

λέει -με τη γυναίκα σου πες τα,εγώ δεν ξέρω.Απο την αρχή ένιωθα οτι θέλει να

παντρέψει τα παιδια της και να μην έχει την έννοια τους,καλό κακό θα δείξει.Βέβαια η

άλλη κοπέλα έχει παράπονο οτι δεν της κάνει δουλειές συχνά,δεν πολυμαγειρεύει και

τέτοια,εγώ δεν εχω ζητήσει καμμια χάρη γιατί απλά δεν εχει υποχρέωση.Εδώ και ένα

περίπου μήνα ο καλός μου ξαναγύρισε στο πατρικό,προσωρινά μέχρι να μείνουμε μαζί,οι

γονείς του έχουν εξοχικό και έμεναν εκεί,απο οταν γύρισε ο γιος τους δεν εχουν έρθει

μη μας ενοχλήσουν,και οταν τη ρωτάω κάτι για το σπίτι μου λέει κάνε οτι θες εσύ είσαι

νοικοκυρά,περιποιήσου τον άντρα σου οπως θέλεις!

κορίτσια ξέρετε τι καταλαβαίνω?οτι οι πεθερές που ανακατεύονται είναι αυτές που δεν

έχουν προσωπική ζωή.

Η δικιά μου δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα,οχι μόνο γιατί είναι καλος ανθρωπος

αλλά γιατί έχει τη ζωή της,να βγει,να πάει εκδρομές,να πιεί καφέ με τις φίλες της κάθε

απόγευμα,να πάει κομμωτήριο και ενα σωρό άλλα.Αν ο γιος της πάει να της πει κατι του

παντρέψει τα παιδια της και να μην έχει την έννοια τους,καλό κακό θα δείξει.Βέβαια η

άλλη κοπέλα έχει παράπονο οτι δεν της κάνει δουλειές συχνά,δεν πολυμαγειρεύει και

τέτοια,εγώ δεν εχω ζητήσει καμμια χάρη γιατί απλά δεν εχει υποχρέωση.Εδώ και ένα

περίπου μήνα ο καλός μου ξαναγύρισε στο πατρικό,προσωρινά μέχρι να μείνουμε μαζί,οι

γονείς του έχουν εξοχικό και έμεναν εκεί,απο οταν γύρισε ο γιος τους δεν εχουν έρθει

μη μας ενοχλήσουν,και οταν τη ρωτάω κάτι για το σπίτι μου λέει κάνε οτι θες εσύ είσαι

Αυτη ειναι πεθερα,οχι αστεια!!Να την χαιρεσαι!!!!Εισαι σουπερ τυχερη και θα συμφωνησω οτι αν ο αλλος εχει κοινωνικη ζωη,χομπι και επαφες δεν εχει χρονο και διαθεση να ασχοληθει με κατινιες!!

jN12p3.png

Αυτη ειναι πεθερα,οχι αστεια!!Να την χαιρεσαι!!!!Εισαι σουπερ τυχερη και θα συμφωνησω οτι αν ο αλλος εχει κοινωνικη ζωη,χομπι και επαφες δεν εχει χρονο και διαθεση να ασχοληθει με κατινιες!!

Ακομα και εδω εγω πετυχα την εξερεση ε?

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

έχουν προσωπική ζωή.

εισαι πολυ τυχερη και μπραβο για τη πεθερα σου!!!! ετσι πρεπει να ειναι!!! βεβαια και η δικια μου ετσι λεει μπροστα μας, οτι θελουμε εμεις, οτι πουμε εμεις και να τα βρισκουμε μεταξυ μας αλλα οταν εγω φευγω τρεχει στο γιο να του πει να μου πει να γινουν αλλιως τα πραματα!!! καταλαβες;;; για να μη φανει αυτη η κακια ας μαλωνω εγω με το γιο!!! αχ, εχω περασει εγω βρισιες, φωνες, μεχρι και για ξυλο ηρθαν τη πρωτη μερα σπιτι μας!!!! αλλα εγω φταιω που τους μιλουσα στον πληθυντικο σαν ενδειξη σεβασμου!!! τωρα κομενα ολα, ενικος!!!

να πω και την αληθεια μου ζηλευω ( με τη καλη εννοια ) οταν υπαρχουν τετοιες σχεσεις οπως εχεις εσυ με τη δικια σου!!!! παντα ετσι να ειστε!!!!

να σου πω,

δεν έχουμε ιδιαίτερες σχέσεις,απλές,τυπικές, Ξέρω οτι δεν είναι μάνα μου και ξέρει οτι δεν είμαι κόρη της,αλλά ξέρουμε οτι καλώς εχόντων θα περάσουμε κάποια χρόνια μαζί.

Ασε που όταν βρεθούμε στο εξοχικό δεν τη βλέπω ποτέ,θα είναι ή στη Κατίνα ή στη Μαρίκα,ή στο φεστιβάλ κάστανου ή σε οποιοδήποτε σοκάκι! Ακούραστη σε αυτά!

Νομίζω το κόλπο είναι να μη θυμώνεις,ακόμα και αν λένε καμμιά βλακεία,μια φορά στο τραπέζι τρώγαμε όλοι μαζί,και ο αλλος γιος με τη γυναίκα του,και γύρισε και είπε στον άντρα της -Αντε και μόλις τον παντρέψουμε και αυτον δεν θα μαγειρεύω,θα τρώμε μια στον έναν και μια στον άλλο!!Να μη βλέπω κατσαρόλα!

εγώ γέλασα και της είπα μέχρι να μάθω καλα θα κακοπεράσετε,γέλασε και μου είπε-όλα καλά θα τα κάνεις.Η άλλη κοπέλα που έχει φρικάρει γιατί δουλεύει,εχει μικρό παιδί,καμμία βοήθεια απο κανέναν και άντρα πολυ περίεργο στο φαι και μαγειρεύει καθε μερα και εννοείται πως κουράζεται ξύνισε και της λέει -άλλες πεθερές μαγειρεύουν κάνουν..........και άρχισε η γκρίνια,είπε κάτι αστο μην ασχολείσαι και αν σου έρθει που δεν υπάρχει περίπτωση-το βλέπεις τότε.

Δεν είναι μανα να της γκρινιάξεις να εκτονωθείς και δεν τρέχει μια!

Καλημέρα κορίτσια! Μπήκα να πω μια καλημέρα! Για το θέμα μας δεν έχω κανένα καινούριο σκηνικό να πω, απλά είδα συναγωνίστριες που μπήκαν να γράψουν.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς φιλενάδες.

Μην ασχολείστε, αν δε μας συμπαθούν είναι δικό τους πρόβλημα, όχι δικό μας! Δικιά μας δουλειά είναι να συμμαζεύουμε τους δικούς μας γονείς, ώστε να μην ενοχλούν την οικογένειά μας. Οι άλλοι είναι δουλειά του άντρα μας.

Αγάααααααααπη, έλα να συνεννοηθείς με τη μανούλα σουουουουουουουουουουου!!!!!!!!!!!!!!!!!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Χαιρετώωωωωω!!

κι εμένα όλο βόλτες είναι κ πανηγύρια αλλά μια χαρά έχει χρόνο να φέρνει την ταραχή!Μιλήσαμε,ξαναμιλήσαμε,νόμιζα οτι όλα πήγαν καλά αλλά τα ίδια παντελάκι μου.Ξινή μούρη και πολλές σπόντες.Και όσο κι αν προσπαθώ,η σχέση μας μένει ίδια.Δεν γίνεται να προσπαθεί ο ένας όμως!!!

marlia,tatum διαβάσατε που πήγε να μου κάνει εξορκισμό??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

y5yep3.png

και εμενα το ίδιο μπροστα μου όλα καλα και από πίσω......όσες φορες πήγα να κουβεντιασω με ωραιο τρόπο να δω αν θα παραδεχτει καποια πραγματα, τίποτα.

Αυτο εγω το λεω υποκρισια και δεν μου αρεσει. Θα μου πειτε ίσως ειναι καλύτερο από τις σπόντες, τις κουβεντες και ους τσακωμους

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...