Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, linaa είπε:

Είναι δύσκολος ο φυσικός κύκλος θέλει υπομονή. Ξέρω κοπέλα που μάζευε επί 5 χρόνια γιατί εκτός απτήν χαμηλή αμη υπήρχε Κ κληρονομικό νόσημα οπότε έπρεπε να μαζέψει παραπάνω από 10 βλαστοκυστες ώστε να εξασφαλίσει Κ τον προεμφυτικο να βρεθεί υγιές έμβρυο. Κύκλο χωρίς φάρμακα δεν είχε καθόλου .

Θέλει υπομονή Κ επιμονή. Κ φυσικά να δοκιμάσεις ότι μπορείς . Κάθε εξέταση που κάνεις πλησιάζεις όλο Κ πιο κοντά. Αυτά δεν χρειάζετε να τα πολύ ρωτάς απλά κάνεις την εξέταση Κ αποκλείσεις πιθανότητες . 

Επίσης γενικά σαν συμβουλή εμβρυομεταφορες κάνε πιο κοντά στο καλοκαίρι ο οργανισμός γενικά είναι πιο διαθέσιμος είναι η πιο φυσική επιλογή αναπαραγωγής . Δεν ταλαιπώρησε από ιώσεις ο οργανισμός είναι σε καλύτερη κατάσταση Κ υπάρχει Κ καλύτερη ψυχολογία . 

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

11 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καπνίζει αρκετά η αλήθεια είναι. Και εγώ κάπνιζα μέχρι που το μείωσα και σχεδόν το έκοψα ένα διάστημα πριν την ετ. Βέβαια καπνίζω iqos, όχι πως κάνει κάποια διαφορά.

Πρέπει ίσως να αρχίσω να σκέφτομαι πιο ενεργά την δωρεά.

Όσον αφορά το κουράγιο, γενικά έχω απίστευτη επιμονή. Προφανώς αυτό έχει κόστος στη ψυχολογία μου ως τώρα.

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Τι να κάνεις?'Αστα τώρα αυτά..

Πέρσι τέτοια μέρα είχα κάνει το τεστ εγκυμοσύνης..!Ανατριχιάζω κ μόνο που το σκέφτομαι.Δεν με θυμάμαι ποτέ πιο χαρούμενη.Πες,πώς νιώθεις εσύ τώρα?Το έχεις συνειδητοποιήσει?

Απορω με το σκεπτικο μερικων!Τα κομπλεξ τους πανε να βγαλουν επανω στην ευτηχια των παιδιων τους??!

Οχι,δεν το εχω συνηδειτοποιησει.Κοιταω την γωνια που θα βαλω την κουνια,και κλαιω.Κοιταω τον υπερηχο,κλαιω.Λεω εγω θα γινω μανα?Θα εχω ενα μωρο?και δεν μπορω να το διαχειριστω ολο αυτο!Γελαω,κλαιω,ολα μαζι!!

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κούκερ μου, το τίκερ σου δεν είναι τυχαίο ξέρεις! για την Παναγία!

χαίρομαι με τη χαρά σου! με το καλό να γεννήσεις ένα όμορφο γερό μωράκι!

Καθολου τυχαιο Φεφη μου!!Την ευχαριστω καθε μερα!!!Παντα με προσεχε,παντα με προστατευε,παντα ηταν διπλα μου και εγω γκρνιαζα!!Αλλα τωρα που τα βαζω ολα κατω και τα κοιταω βλεπω ποσο λαθος ημουν.Καποια στιγμη,αν το φερει η κουβεντα και σας πω λιγο την ιστοριουλα μου θα δειτε και εσεις πως οντως η Παναγιτσα ηταν παντα διπλα μου!!!

Ευχομαι οτι καλυτερο και σε σενα !!Σε ευχαριστω για τις ευχες σου!!:D

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Τωρα καταλαβα φιλη Λαλαμπαι τι εννοεις με τον λογαριασμο μου και θα σου απαντησω αμεσως.Υπηρχε ενα θεματακι στο παρεντς με τιτλο "Δεν ξερω απο τι εχασα το μωρο μου".

Ο αντρας μου πηρε την σκυταλη και ειπε την αποψη του πανω σε αυτα που ρωτουσε η θεματοθετρια δηλωνοντας καθαρα οτι ειναι ο αντρας μου και οτι εγω η γυναικα του ειμαι εγκυος.Αν το διαβασεις το θεμα απο την αρχη θα δεις οτι το εχει αναφερει απο το πρωτο μυνημα.Απο εκει και μετα,καποιοι κανουν την τριχα τριχια και με κατηγορουν οτι δεν ειμαι υπαρκτο προσωπο και οτι μια ειμαι αντρας,μια γυναικα,μια οτι προσπαθω για παιδακι και μια οτι εχω παιδακι,μια δεν ξερω και εγω τι.Επειδη το προβλημα λυνεται ευκολα και γρηγορα αν κοιταξεις ξανα και καλα το ιδιο το θεμα.Οποτε το προβλημα δεν το εχω εγω και ο λογαριασμος μου,αλλα καποιοι που προφανως διαβασαν μια απαντηση του αντρα μου και χωρις να εχουν δει τι γινεται εριξαν την γνωστη τους λασπη.

Οσο για το αν ειναι αναισθητος ο αντρας μου επειδη συμβουλευει την κοπελα να κινηθει νομικα,αυτο θα μου επιτρεψεις να μην το σχολιασω.Την συμβουλεψε.Αυτο ζητησε η κοπελα,αυτο εκανε.Δεν εκανε κατι παρανομο,κατι απρεπο.

Δικαιωμα του καθε γονεα να μεγαλωνει το παιδακι του με τον τροπο που νομιζει καλυτερα.Εμεις ειμαστε κατα των εμβολιων,αλλα αυτο ειναι δικο μας θεμα.Το οτι ειμαστε κατα δεν σημαινει οτι αυτοι που ειναι υπερ θα πρεπει να πεσουν επανω μας να μας φανε.Εμεις να βοηθησουμε θελαμε την κοπελα.Τιποτα αλλο!

Αυτο εγινε λοιπον με τον λογαριασμο μου!!

Με λενε Χριστινα,ειμαι 33 και συντομα θα κρατησω το μωρακι μου αγκαλια!!Αυτο:)

Α,οσο για τα εμβολια,εδω βρηκα πληροφοριες(στο παρεντς).Δεν ειχαμε ιδεα τι παιζει!

Και απο το φορουμ αποφασησαμε να το ψαξουμε καλυτερα το θεμα και να μην κανουμε εμβολια στο παιδακι μας!!Ολους τους νομους και ολα τα υπολοιπα ειναι αναρτημενα στο παρεντς!Οποτε,δεν καναμε κατι παρανομο.Απλα μεταβιβασαμε πληροφοριες που ξεραμε!!!

Φιλακια!!!!!

jN12p3.png

Επειδη αυτο το θεμα με εχει στεναχωρεσει απιστευτα γιατι πραγματικα θελαμε να βοηθησουμε την κοπελα με τα οσα γνωριζαμε,εφοσον ζητησε νομικα πως να κινηθει,σε παρακαλω κανε μου την χαρη μπες και ξαναδιαβασε το θεμα απο την αρχη και θα δεις πως ο αντρας μου δεν ειπε κατι κακο,ουτε απρεπες,....

Στο θεμα καφε εκκρισεις,με γνωριζουν ολες οι κοπελες.Μπες και ρωτα για μενα αφου εχουμε γνωριστει και τα λεμε και απο το φεις και με καποιες και απο το τηλ!

Που εφτασα να απολογουμε για τον λογαριασμο μου!!Ελεος!!

jN12p3.png

Διαφημίσεις

εγώ πάλι δεν έχω θέμα με την πεθερά μου αλλά με την μάνα μου που κοντεύει να με τρελάνει... πριν γεννήσω και πριν παντρευτώ έλεγε όλο έγω θα σε βοηθάω έγω εγώ,... μετά απλά όλα αυτά τα εγώ ξεχάστηκαν.. έγκυος ήμουν με το μωρό χαμηλά και έπρεπε να είμαι ξάπλα και έκανα του κόσμου τις δουλειές γιατί πολύ απλά δεν είχα βοήθεια (δεν είναι να απορείς που γέννησα με καισαρική) τώρα που το κοριτσάκι μου μπήκε στον τρίτο μήνα δεν με βοήθησε σχεδόν καθόλου... έπερνε και έπλενε τα ρούχα μας γιατί το δικό μου πληντύριο δεν αδειάζει ποτέ απο τα ρουχά τις μικρής γιατί έχει ΓΟΠ οπότε την αλλάζω 5 φορές την ημέρα και ξαφνικά πετάει προχτές το κορυφαιό μπροστά σε μια θεία μου άντε να ανεβείς πάνω (χτίζουμε απο πάνω μας μεγαλυτερο σπίτι) να πλένεις μόνη τα ρούχα σας να μπεις και σε μια ρέγουλα γιατί εγώ κουράστηκα ... να πω ότι τα ρουχα τα έπερνε μόνη της να τα πλύνει και τα απορρυπατνικά τις τα αγόραζα εγώ!! ένιωσα απίστευτα προσβεβλημένη γιατί μπροστά σε μια θεία που δεν πάω καθόλου υπονόησε εμεσως πλην σαφώς ότι την υποχρέωνω με το ζόρι να με πλένει και να με υπηρετεί!!! επίσης το άλλο που κάνει και με έχει τσατίσει είναι που έχει κάνει τέταρτο παιδί της την κουνιάδα μου και την έχει πιο πολύ και πιο καλά απο τα δικά της παιδιά η οποία μας κάνει τρελό πόλεμο.. το παίζει μπροστά σε ολους καλή αλλά εμάς μας έχει φάει.. χαρακτηριστικό παράδειγμα είνια ότι την ημέρα της βάφτισης της κόρης μου μου ευχήθηκε όταν μεγαλωσει να μαλώνουμε συνέχεια και να κάνει ότι κάνει ο άντρας μου στην μάνα του!!! (ο άντρας μου μάλωσε με την μάνα του επείδή δεν ήρθε στην βάφτιση λόγω άλλης θρησκείας,ούτε η κουνιάδα μου ήρθε το σκηνικό έγινε στο σπίτι της μάνα μου που την κάλεσε στο τραπέζι που έκανε όπου έγώ και ο άντρας μου δεν ήμασταν προσκεκλημένοι) και αναρωτιέμαι γιατί τέτοια συμπεριφορά.. εγώ πάντα έτρεχα για αυτους .. γιατί μου γύρισαν απλά την πλάτη????

Επειδη αυτο το θεμα με εχει στεναχωρεσει απιστευτα γιατι πραγματικα θελαμε να βοηθησουμε την κοπελα με τα οσα γνωριζαμε,εφοσον ζητησε νομικα πως να κινηθει,σε παρακαλω κανε μου την χαρη μπες και ξαναδιαβασε το θεμα απο την αρχη και θα δεις πως ο αντρας μου δεν ειπε κατι κακο,ουτε απρεπες,....

Στο θεμα καφε εκκρισεις,με γνωριζουν ολες οι κοπελες.Μπες και ρωτα για μενα αφου εχουμε γνωριστει και τα λεμε και απο το φεις και με καποιες και απο το τηλ!

Που εφτασα να απολογουμε για τον λογαριασμο μου!!Ελεος!!

cooker μου μην συγχύζεσαι!!Είναι το τελευταίο που θέλουμε στην κατάστασή σου!!Δεν ήθελα να σε στεναχωρήσω :(

Απλά υπάρχουν αρκετές που βγάζουν διπλούς,τριπλούς λογαριασμούς κ μπαίνουν κ κάνουν τα δικά τους!Μερικές κοπέλες την πάτησαν κι είναι λίγο επιφυλακτικές,αυτό είναι όλο!

Με φόβισες τώρα με τα εμβόλια κάναμε προχτές το επαναληπτικό..:?

'Οσο για την εγκυμοσύνη,κι εγώ έτσι ήμουν γλυκιά μου! Και όταν δεις τη μπουμπού σου,εκεί να δεις κλάμααααααααα!:D:D:D

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

cooker μου μην συγχύζεσαι!!Είναι το τελευταίο που θέλουμε στην κατάστασή σου!!Δεν ήθελα να σε στεναχωρήσω :(

Απλά υπάρχουν αρκετές που βγάζουν διπλούς,τριπλούς λογαριασμούς κ μπαίνουν κ κάνουν τα δικά τους!Μερικές κοπέλες την πάτησαν κι είναι λίγο επιφυλακτικές,αυτό είναι όλο!

Με φόβισες τώρα με τα εμβόλια κάναμε προχτές το επαναληπτικό..:?

'Οσο για την εγκυμοσύνη,κι εγώ έτσι ήμουν γλυκιά μου! Και όταν δεις τη μπουμπού σου,εκεί να δεις κλάμααααααααα!:D:D:D

Δεν με συγχυσες εσυ Λαλαμπαι,απλα ηθελα να ξεκαθαρισω την θεση μου και να μην ριχνουν λασπη στο ονομα μου,γιατι στεναχωριεμαι.Μπορει να ειμαι πισω απο μια οθονη,αλλα δεν μου αρεσει!Δεν φταις εσυ,απλα σου εξηγησα τι συμβαινει.

Μην φοβασαι για τα εμβολια,μην σε ανυσηχω αδικα.Εγω απλα με μια ερευνα που εκανα στο παρεντς βρηκα καποια στοιχεια και αποφασησα να μην το κανω.Δεν ξερω αν εχω δικιο ή αδικο,αλλα σαν μαμα θεωρω οτι αυτο ειναι το καλυτερο για το θαυματακι μου!

Απο τωρα κλαιω...βαζω τον μπαμπα μου να την σταυρωσει,της λεω τραγουδακια...παραμυθακια,...της μαθαινω για την αγαπη και την Παναγιτσα που μου την εμπιστευτηκε.Θελω να γινει καλο παιδακι.Αυτο με νοιαζει να ειναι γερη και καλο παιδακι!!

jN12p3.png

Αυτό είναι το καλύτερο!!Εμένα ο άντρας μου τη σταυρώνει κάθε μέρα.Κι εγώ της διαβάζω προσευχούλες. 'Οσο για τα παραπάνω μην στεναχωριέσαι,τώρα κατάλαβα τι έγινε.Απλά ο άντρας σου στην προσπάθεια να βοηθήσει,φόβισε τις μανούλες.Δεν θέλει κ πολύ να πανικοβληθείς!

y5yep3.png

Αυτό είναι το καλύτερο!!Εμένα ο άντρας μου τη σταυρώνει κάθε μέρα.Κι εγώ της διαβάζω προσευχούλες. 'Οσο για τα παραπάνω μην στεναχωριέσαι,τώρα κατάλαβα τι έγινε.Απλά ο άντρας σου στην προσπάθεια να βοηθήσει,φόβισε τις μανούλες.Δεν θέλει κ πολύ να πανικοβληθείς!

Αυτο ναι,δεν θελει και πολυ!!

Τι προσευχουλες τις διαβαζεις?Εγω βαζω το "Χαιρε Νυμφη" αλλα με πιανουν τα κλαμματα και δεν προλαβαινω να το ακουσω ολο.Εχω μια εκτελεση του Βασιλικου που σου σηκωνεται η τριχα καγκελο!Απο τωρα καταλαβαινουν τα παιδακια μας.

jN12p3.png

Διαφημίσεις

'Εχω αγοράσει ένα προσευχητάρι του Γιάννη Ζαμπέλη (εκδόσεις ΑΚΡΙΤΑ-παιδικά) το οποίο λέγεται "Ας μιλήσουμε για το Θεό".'Εχει μέσα προσευχές για μικρά παιδιά.Γράφει με απλά λογάκια γιατί προσευχόμαστε,τι είναι κομποσχοίνι,το σημείο του σταυρού,διάφορα τέτοια,χωρίς πολλές φανφάρες ή υπερβολές.Της διάβάζω το "Βασιλεύ Ουράνιε" και μια ωραία πρωινή προσευχή της 'Οπτινα,φοβερή.Φυσικά όποτε προλαβαίνω όλα αυτά,καμιά φορά γκρινιάζει όλη μέρα ;)

Για πες την ιστορία σου,που μου έλεγες,με την Παναγία!Λατρεύω τις ιστορίες που έχουν να κάνουν με την πίστη!Αν κι εγώ τώρα τελευταία,νιώθω οτι με αυτά που περνάω κ σκέφτομαι,ούτε να κοιτάζω εικόνα δεν πρέπει!:oops:

y5yep3.png

'Εχω αγοράσει ένα προσευχητάρι του Γιάννη Ζαμπέλη (εκδόσεις ΑΚΡΙΤΑ-παιδικά) το οποίο λέγεται "Ας μιλήσουμε για το Θεό".'Εχει μέσα προσευχές για μικρά παιδιά.Γράφει με απλά λογάκια γιατί προσευχόμαστε,τι είναι κομποσχοίνι,το σημείο του σταυρού,διάφορα τέτοια,χωρίς πολλές φανφάρες ή υπερβολές.Της διάβάζω το "Βασιλεύ Ουράνιε" και μια ωραία πρωινή προσευχή της 'Οπτινα,φοβερή.Φυσικά όποτε προλαβαίνω όλα αυτά,καμιά φορά γκρινιάζει όλη μέρα ;)

Για πες την ιστορία σου,που μου έλεγες,με την Παναγία!Λατρεύω τις ιστορίες που έχουν να κάνουν με την πίστη!Αν κι εγώ τώρα τελευταία,νιώθω οτι με αυτά που περνάω κ σκέφτομαι,ούτε να κοιτάζω εικόνα δεν πρέπει!:oops:

Θα κοιταξω και εγω να δω αυτο το προσευχηταρι που λες!Εμεις βεβαια ειμαστε ακομα πολυ μικρουλια και παιζει να μην ακουμε ακομα,αλλα θελω να νιωθει αγαπη για τους ανθρωπους και τον κοσμο.Μπορει να σου φανει παραξενο αλλα τονιζω στο μικρο μου θαυματακι οτι η ζωη δεν ειναι ροζ,πρεπει να ειναι μαχητης και να εχει πιστη.Ουτε και εγω η μαμα του τα ξερω ολα,αλλα οτι ξερω θα του το μαθω.Γενικα του μιλαω για την αγαπη,οτι ειναι κινητηριος δυναμη.Του μιλαω για την Παναγιτσα που το εφερε στην ζωη και που μου εμπιστευτηκε να το μεγαλωσω!

Η δικη μου ιστορια ειναι λιγο μεγαλη και λιγο περιεργη.Καποια στιγμη θα μπω σε λεπτομεριες και θα καταλαβεις.Αυτο που εχει σημασια ειναι οτι μου το εφερε δωρακι στην Γιορτη της τον 15Αυγουστο και οταν κοιταζω ολη μου την ζωη βλεπω οτι ηταν Παρουσα σε καθε μου δυσκολη στιγμη.Εγω νομιζα οτι με ταλαιπωρει και με εχει ξεχασμενη,ομως δεν ειναι ετσι.Ηταν παντα κοντα μου και με βοηθουσε αλλα εγω δεν το εβλεπα .....

Θα σου πω ενα πολυ ομορφο ονειρο που ειχα δει,την ημερα που θα πηγαινα να εξομολογηθω.

Ειδα οτι ημουν εξω απο ενα μοναστηρι μαζι με τον αντρα μου και η πορτα ηταν κλειστη.Δεξια ηταν μια βιτρινα με βιβλια του Παισιου (ο Γεροντας που με "παρακολουθουσε" και με συμβουλευε ηταν υποτακτικος Του)...Λεω στον αντρα μου"Παμε να φυγουμε,κοιμονται ολοι"

Και εκεινη την ωρα ανοιγει η πορτα.Βγαινει μια μαυροφορεμενη γυναικα και μας λεει "Χριστινα,ειμαι η ηγουμενη,κοιμομουν αλλα με ξυπνησε η Παναγια και μου ειπε οτι εισαι εδω και να ερθω να σου ανοιξω"

Οταν ειπα το ονειρο στον αντρα μου,μου ειπε οτι παντα με περιμενει στην Αγκαλια Της...μου απλωνει το χερι!

jN12p3.png

Τι όμορφο όνειρο!!Και ήταν υποτακτικός του Παίσιου ο Γέροντάς σου,τυχερή που είσαι!!Τρέφω μεγάλο σεβασμό στον Παισιο.'Εχω όλα του τα βιβλία.Συχνά ανατρέχω σε αυτά όταν είμαι προβληματισμένη.

Αν σου το έστειλε η Παναγίτσα,δώσε της δεύτερο όνομα το "Μαρία"!

y5yep3.png

Δεν με συγχυσες εσυ Λαλαμπαι,απλα ηθελα να ξεκαθαρισω την θεση μου και να μην ριχνουν λασπη στο ονομα μου,γιατι στεναχωριεμαι.Μπορει να ειμαι πισω απο μια οθονη,αλλα δεν μου αρεσει!Δεν φταις εσυ,απλα σου εξηγησα τι συμβαινει.

Μην φοβασαι για τα εμβολια,μην σε ανυσηχω αδικα.Εγω απλα με μια ερευνα που εκανα στο παρεντς βρηκα καποια στοιχεια και αποφασησα να μην το κανω.Δεν ξερω αν εχω δικιο ή αδικο,αλλα σαν μαμα θεωρω οτι αυτο ειναι το καλυτερο για το θαυματακι μου!

Απο τωρα κλαιω...βαζω τον μπαμπα μου να την σταυρωσει,της λεω τραγουδακια...παραμυθακια,...της μαθαινω για την αγαπη και την Παναγιτσα που μου την εμπιστευτηκε.Θελω να γινει καλο παιδακι.Αυτο με νοιαζει να ειναι γερη και καλο παιδακι!!

εγώ όταν ήμουν έγκυος σταύρωνα την κοιλιά μου με λαδάκι δοιαβασμένο. κάντο και εσύ.. δεν σε ποιάνει το μάτι... και κάθε μέρα καλό είναι να θυμιατίζεις στο μπαλκόνι σου. μην με πείτε προκατελήμενη. το μάτι και την κακία των ανθρώπων την φοβάμαι πολυ,.. και έχω πολλά πολλά παραδείγματα που μου έχουν τύχει ... έχω γράψει στο άλλο πάρεντς

Θα κοιταξω και εγω να δω αυτο το προσευχηταρι που λες!Εμεις βεβαια ειμαστε ακομα πολυ μικρουλια και παιζει να μην ακουμε ακομα,αλλα θελω να νιωθει αγαπη για τους ανθρωπους και τον κοσμο.Μπορει να σου φανει παραξενο αλλα τονιζω στο μικρο μου θαυματακι οτι η ζωη δεν ειναι ροζ,πρεπει να ειναι μαχητης και να εχει πιστη.Ουτε και εγω η μαμα του τα ξερω ολα,αλλα οτι ξερω θα του το μαθω.Γενικα του μιλαω για την αγαπη,οτι ειναι κινητηριος δυναμη.Του μιλαω για την Παναγιτσα που το εφερε στην ζωη και που μου εμπιστευτηκε να το μεγαλωσω!

Η δικη μου ιστορια ειναι λιγο μεγαλη και λιγο περιεργη.Καποια στιγμη θα μπω σε λεπτομεριες και θα καταλαβεις.Αυτο που εχει σημασια ειναι οτι μου το εφερε δωρακι στην Γιορτη της τον 15Αυγουστο και οταν κοιταζω ολη μου την ζωη βλεπω οτι ηταν Παρουσα σε καθε μου δυσκολη στιγμη.Εγω νομιζα οτι με ταλαιπωρει και με εχει ξεχασμενη,ομως δεν ειναι ετσι.Ηταν παντα κοντα μου και με βοηθουσε αλλα εγω δεν το εβλεπα .....

Θα σου πω ενα πολυ ομορφο ονειρο που ειχα δει,την ημερα που θα πηγαινα να εξομολογηθω.

Ειδα οτι ημουν εξω απο ενα μοναστηρι μαζι με τον αντρα μου και η πορτα ηταν κλειστη.Δεξια ηταν μια βιτρινα με βιβλια του Παισιου (ο Γεροντας που με "παρακολουθουσε" και με συμβουλευε ηταν υποτακτικος Του)...Λεω στον αντρα μου"Παμε να φυγουμε,κοιμονται ολοι"

Και εκεινη την ωρα ανοιγει η πορτα.Βγαινει μια μαυροφορεμενη γυναικα και μας λεει "Χριστινα,ειμαι η ηγουμενη,κοιμομουν αλλα με ξυπνησε η Παναγια και μου ειπε οτι εισαι εδω και να ερθω να σου ανοιξω"

Οταν ειπα το ονειρο στον αντρα μου,μου ειπε οτι παντα με περιμενει στην Αγκαλια Της...μου απλωνει το χερι!

μεγάλη η χάρη της.. κορίτσια εγώ πριν μάθω ότι είμαι έγκυος είχα πάει εκκλησία και είχε κολήσει το μάτι μου σε μια εικόνα της παναγιάς με τον χριστό αγκαλια και ξαφνικά βλέπω την παναγιά να μου χαμογελάει και τον χριστό να με χερετα,.. και ένιωσα μια απίστευτη ζεστασιά.. μια βδομάδα μετά μαθαίνω πως είμαι έγκυος.. δεύτερο περιστατικό κάποια στιγμή νομίζω 32 βδομάδων ήμουν σταμάτησα να ακούω το παιδί και λέω παναγιά μου δέσποινα μην μου το πάρεις ... στον ύπνο μου την ίδια μέρα είδα πως βάφτισα την κόρη μου δέσποινα.. (σας τα γράδω και ανατριχιάζω).. έτσι και εγινε ... γερακίνα -δέσποινα .απο θαύματα άλλο τίποτα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...