Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Να το ρωτήσεις αυτό σίγουρα γιατί το πιο λογικό είναι να σου βάλουν τις πιο δυνατές.εμενα την ημέρα της εμβρυομεταφοράς ήρθε η εμβρυολόγος κ μου τα εξήγησε μου είπε ότι έχουμε 8 μου είπε πως ήταν αλλά δεν της θυμάμαι κ ότι θα βάλουμε τις δύο που ήταν κ οι πιο δυνατές.

Και σε μένα ήρθε η εμβρυολογος μιλήσαμε για πολλά μας έδειξε και την εξέλιξη της βλαστοκυστης που βάλαμε όλα ήταν μια χαρά, απλά το έχω απορία, τους έχω εμπιστοσύνη, αλλά μια ερωτησουλα δεν βλάπτει 

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εμείς θα το θέλαμε να πας για να γελάσουμε μετά γιατί μπορεί να έχει αλλα κατοικιδια. Θυμήθηκα το καλοκαίρι όταν γυρίσαμε από διακοπές βρήκα μια κατσαρίδα στο μπαλκόνι μου κα μία μέσα στο μπανιο. Επαθα σοκ κοντεψα να σηκώσω όλο το σπίτι. Εβαλα τον άνδρα μου να κανονίσει απολύμανση. Οταν ρωτησα την πεθερα μου αν εχει δει τίποτα και εκείνη μου είπε με μια φυσικότητα οτι εχει δει καποιες φορές στο μπάνιο της και ο γιος της ο αλλος οταν μπήκε στο μπανιο μπουρδοκλόθηκε από τις κατσαρίδες!!! επαθα σοκ!!! αγορασαμε φάρμακα-χημικα και ψεκασε ο ανδρας μου παντού. Του λεω να πας και στης μάνα σου το σπίτι να ραντίσεις και εκεί παντου!!!! πήγε παντως εγώ είχα παθει σοκ και αναρωτιομουν από που έρχονται και αν ήταν από τον κήπο και η εστία ήταν από κατω μου!!! η βρωμιαρα της είχε κατοικίδια και δεν έλεγε τιποτα να ψεκάσουμε παρά είχανε γίνει φιλενάδες!!!!

mhpws h pe8era sou eixe kleidi kai sou efere apo to spiti ths tis katsarides oso eleipes???

rbOEp3.png

xaxaaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa pe8enw tataki,pe8enw!!!

εχει και συνέχεια πάντως.. προχθές μας είπε οτι μαλλον είδε στον κήπο ποντικουραδα! σοκ εγώ!! της λέω είσαστε σίγουρη? διοτι μια κατσαρίδες αν υπάρχουν και ποντίκια τα μαζεύω και φεύγω. Πηγε ο ανδρας μου και κοιταξε τον κήπο και πήγε και εκείνη και καλά να τον καθαρίσει. τελικά δεν είχε τίποτα αλλά όλα τα λεει με μια φυσικότητα! εννοειται οτι αραχνες το σπίτι της έχει παντού. Να θυμίσω οτι το σπίτι της απο το 1985 μεχρι το 2010 τα υπνοδωμάτια δεν είχαν πλακακια και είχαν μια μοκέτα η οποια ήταν κολλημένη στο τσιμεντο και δεν είχε καθαριστεί ποτέ!! σιχαινόσουν όχι να πατήσεις αλλά να φτύσεις κιολας. Μιλάμε για την εστια μολύνσεως και δίπλα στο κρεβάτι που κοιμότανε ο άνδρας μου κομοδίνο με 10 εκατοστά σκόνη και βρώμα επί μηνες. Ολα παραπονα μου έκανε ο ανδρας μου οτι δυσκολευοτανε να αναπνευσει καλά το βραδυ. Μια ημέρα δεν άντεξα του το είπα. Παρε ένα ξεσκονόπανο και καθαρισε το δωμάτιο σου γιατί σε εχει πνίξει η σκόνη. Δεν μου ξαναείπε τίποτα....

emena h dikia mou exei xalaki mpaniou so what alla ti kanei me auto....to strwnei otan perimenei kosmo kai meta sthn ka8hmerinothta to ksanamazeuei.den exw katalabei to logo,na mhn leronete???na mhn xalasei kai meta prepei n agorasei allo???

θα είναι το γιορτινό της που λένε. το κραταει σαν κόρη οφθαλμού να μην της πάθει τίποτα. τι να πω ?? από παραξενιες άλλο τίποτα

Διαφημίσεις

to ksereis oti h tosh brwma prokalei ontos anapneusthka problhmata as8ma kai tetia!!krhma pou den exei ekpompei san ekeinh sthn agglia how clean is your house na th steiloume tis ka8aristries dwro gia ta xristougenna!!!

το κακό είναι οτι το παίζει νοικοκυρά. οτι κάνει δουλειες και πονάνε τα πόδια της, η μέση της κτλ κτλ. Τώρα τι καθαρίζει δεν έχω ιδέα.Μαλλον έτσι τα λεει. Εγώ έχω κόψει δεν τρώω τίποτα από εκείνη. Φερνει καμια φορά κουλουρια που φτιάχνει και δεν τα αγγίζω καθόλου. Φοβάμαι μόνο όταν λείπω στην δουλειά μήπως ότι της δίνει της μικρή ο άνδρας μου και ψιλοτρώει από αυτά που φέρνει. Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι!!!

to ksereis oti h tosh brwma prokalei ontos anapneusthka problhmata as8ma kai tetia!!krhma pou den exei ekpompei san ekeinh sthn agglia how clean is your house na th steiloume tis ka8aristries dwro gia ta xristougenna!!!

και αυτές ακόμα νομίζω οτι θα ντρεποντουσαν να καθαρίσουν εκεί μέσα!

pwpw k h dikia mou olh mera trexei k den ftanei,olo kati ftiaxnei,meta ta fernei k einai bliax.k olo kanei douleies k twra pou 8a pame sthn eklisia thn alh bdomada k meta gia kafe 8a peneuete k egw 8a ksernaw!!toses douleies pia k to spiti na einai bromiko???emena m eixe koroidepsei mia fora pou ekana mera para mera skoupa sfougarisma k to banio fusika,to exw susthma.to balkoni ka8e mera!!k ta tzamia sunexeia k mou eipe aman pia pws kaneis etsi ka8ara einai,kapoia stigmh 8a bare8eis k 8a stamatiseis k ths lew mexrh na bare8w 8a kanw.na simiwsw oti ta tzamia ths ta kanei toso spania pou prwta 8eloun perasma me nero k meta me to pani kai azax!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

pwpw k h dikia mou olh mera trexei k den ftanei,olo kati ftiaxnei,meta ta fernei k einai bliax.k olo kanei douleies k twra pou 8a pame sthn eklisia thn alh bdomada k meta gia kafe 8a peneuete k egw 8a ksernaw!!toses douleies pia k to spiti na einai bromiko???emena m eixe koroidepsei mia fora pou ekana mera para mera skoupa sfougarisma k to banio fusika,to exw susthma.to balkoni ka8e mera!!k ta tzamia sunexeia k mou eipe aman pia pws kaneis etsi ka8ara einai,kapoia stigmh 8a bare8eis k 8a stamatiseis k ths lew mexrh na bare8w 8a kanw.na simiwsw oti ta tzamia ths ta kanei toso spania pou prwta 8eloun perasma me nero k meta me to pani kai azax!!

μαλλον όλες έχουν τον ίδιο οδηγό. Ολες τρέχουν τρέχουν και τίποτα δεν κάνουν. πως γίνεται αυτό δεν ξέρω...και εμένα μου είχε πει κάποτε "μην έχεις κόμπλεξ με την καθαριότητα και κανεις συνέχεια υπερβολές" πήγα να της πω όχι θα είμαι σαν εσένα που αφήνεις σκατούλες μέσα στην τουαλέτα για αναμνηστικά για τον επόμενο επι ημερών. αηδια

skatoules!!xaxaxaaxxaaxxxaax!!!re su twra molis ti egine??xtuphse h pe8era mou k efere s ena taper ka8arismenous lotous!!!gia ton antra mou.entometaksi egw den trww,den maresoun ka8olou k o pappous mou eixe ferei kamoia 10ria tis proales gia ton antra mou k ths to eixa pei alla to kanei epithdes h m@@@@ etsi m eixe kanei kai mia fora m rodia,eixa 3 rodia k ta ksepsirise xwris na me rotisei.giati???giati ta paidia ths etsi ta exei ma8ei,alla egw eimai pio m@@@ kai 8a ta parw na ta petaksw,akou ka8arismena??san na 8elei na me akyrwsei pali oti egw den taizw swsta to gio ths kai na mou diksei oti autos einai o trops na faei,na tou ta ka8arisw kai na tou ta dwsw sto stoma.

rbOEp3.png

skatoules!!xaxaxaaxxaaxxxaax!!!re su twra molis ti egine??xtuphse h pe8era mou k efere s ena taper ka8arismenous lotous!!!gia ton antra mou.entometaksi egw den trww,den maresoun ka8olou k o pappous mou eixe ferei kamoia 10ria tis proales gia ton antra mou k ths to eixa pei alla to kanei epithdes h m@@@@ etsi m eixe kanei kai mia fora m rodia,eixa 3 rodia k ta ksepsirise xwris na me rotisei.giati???giati ta paidia ths etsi ta exei ma8ei,alla egw eimai pio m@@@ kai 8a ta parw na ta petaksw,akou ka8arismena??san na 8elei na me akyrwsei pali oti egw den taizw swsta to gio ths kai na mou diksei oti autos einai o trops na faei,na tou ta ka8arisw kai na tou ta dwsw sto stoma.

μηπως του τα μασάει κιολας??? για να μην κουραζεται!! εμένα μια φορά είχε ερθει σπίτι και ο άνδρας μου είχε παει στο υπόγειο να κατεβάσει ενα παλιο κρεβάτι. Σηκώνεται και καλά με αχ βαχ πονάω και λεει"παω να τον βοηθήσω" της λεω που πατε? παω να τον βοηθησω να μην το κουβαλήσει μόνος του. Εσεις θα τον βοηθησετε? ναι μου λεει εγώ το πονάω το παιδί μου και ας μην καταλαβαίνεις εσύ. της λέω τότε αν θελεις να τον βοηθησεις πιασε τον αδελφό του και τον πατέρα του (που ζούσε τότε) και πες τους να τσακιστούνε να ερθουν να δουν το παιδί μας που είναι 6 μηνών και δεν έχει πατήσει κανενας τους και ας μένουν και από κατω. Ετσι θα τον βοηθησεις όχι με το κουβαλήσεις το κρεβάτι στο υπόγειο. Εκει σε χρειάζεται γιατί έχει πληγωθεί και εσύ δεν κάνεις τίποτα που τον πονάς όπως λες. Εφυγε τρέχοντας και πήγε και τον βρήκε και του έκανε παραπονα οτι την έκραξα!!! καλα δεν της είπα?? μα πήγε να μου κουνηθεί οτι εκείνη τον ποναει ενώ εγώ τον έχω χεσμένο δηλαδή

pwpw re,bravo ta les!!etsi 8eloun oi kargies!!k egw to oufo akoma den lew tipota,kanonika eprepe na ths to elega etsi akribws opos mou to eipes,mhpws na tou ta masiseis k olas mama??alla egw pali san hli8ia ka8omoun k koitaza!!!ti 8a mageirepseis shmera???dwse kamoia idea k se mena!!

rbOEp3.png

pwpw re,bravo ta les!!etsi 8eloun oi kargies!!k egw to oufo akoma den lew tipota,kanonika eprepe na ths to elega etsi akribws opos mou to eipes,mhpws na tou ta masiseis k olas mama??alla egw pali san hli8ia ka8omoun k koitaza!!!ti 8a mageirepseis shmera???dwse kamoia idea k se mena!!

μακαρόνια με κιμά θα φτιάξω που αρέσουν στον καλό μου πολύ.

Παντως και ο δικός μου προτιμάει τις πένες από τα σπαγγετι όπως και ο δικός σου αν θυμάμαι καλά. Ετσι θα του τα φτιάξω με πένες του αρεσουν πολύ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...