Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, linaa είπε:

Είναι δύσκολος ο φυσικός κύκλος θέλει υπομονή. Ξέρω κοπέλα που μάζευε επί 5 χρόνια γιατί εκτός απτήν χαμηλή αμη υπήρχε Κ κληρονομικό νόσημα οπότε έπρεπε να μαζέψει παραπάνω από 10 βλαστοκυστες ώστε να εξασφαλίσει Κ τον προεμφυτικο να βρεθεί υγιές έμβρυο. Κύκλο χωρίς φάρμακα δεν είχε καθόλου .

Θέλει υπομονή Κ επιμονή. Κ φυσικά να δοκιμάσεις ότι μπορείς . Κάθε εξέταση που κάνεις πλησιάζεις όλο Κ πιο κοντά. Αυτά δεν χρειάζετε να τα πολύ ρωτάς απλά κάνεις την εξέταση Κ αποκλείσεις πιθανότητες . 

Επίσης γενικά σαν συμβουλή εμβρυομεταφορες κάνε πιο κοντά στο καλοκαίρι ο οργανισμός γενικά είναι πιο διαθέσιμος είναι η πιο φυσική επιλογή αναπαραγωγής . Δεν ταλαιπώρησε από ιώσεις ο οργανισμός είναι σε καλύτερη κατάσταση Κ υπάρχει Κ καλύτερη ψυχολογία . 

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

11 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καπνίζει αρκετά η αλήθεια είναι. Και εγώ κάπνιζα μέχρι που το μείωσα και σχεδόν το έκοψα ένα διάστημα πριν την ετ. Βέβαια καπνίζω iqos, όχι πως κάνει κάποια διαφορά.

Πρέπει ίσως να αρχίσω να σκέφτομαι πιο ενεργά την δωρεά.

Όσον αφορά το κουράγιο, γενικά έχω απίστευτη επιμονή. Προφανώς αυτό έχει κόστος στη ψυχολογία μου ως τώρα.

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Καλησπερούδιααααα!

Τι να σας πω βρε κορίτσια.Εγώ πια έχω παραδώσει τα όπλα.Τη μία μιλάμε κι είμαστε μέλι γάλα και την άλλη η σπόντα πάει σύννεφο-δεν φτάνει κ τίποτε άλλο,επηρεάζει κ τους υπόλοιπους!:mad:

kami-kami καλώς ήρθες.'Ολα για τα εγγόνια γίνονται.Και η μεγαλύτερη πο...να να είσαι,άμα τους δώσεις full πάσο και ελευθερία κινήσεων με τα εγγόνια (ακόμα και σε παράλογο βαθμό,του τύπου,"σου αφήνω λεχούδι για να πάω να ψωνίσω" γίνεσαι ο Θεός τους.Αλλά,και η καλύτερη κοπέλα να σαι,ακόμα; κι αν αγαπάς κ προσέχεις το γιο τους,άμα αποφασίσεις να γίνεις full time μαμά κ δεν τους το "χαρίσεις" να το μεγαλώσουν,γίνεσαι αυτομάτως στα μάτια τους "μέγαιρα"..

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελεος το φορουμ! Τοσο καιρο κοιταω τα "θεματα που παρακολουθητε" και μονο εδω δεν μου εβγαζε οτι εγινε ποστ κατι :(. Παλι καλα (τροπος του λεγειν) εχω εξελιξεις και μπηκα και τα ειδα!

Λουλαμπακι μου γλυκο μου ελιψες! Βρε κοριτσαρα μου στη σποντα του αδερφου γιατι δεν εσκασες στα γελια? Διξτους λιγο οτι δεν σου κεγετε καρφακι και η κακιες τους θα τους φανουν βαρετες? πετα και κανενα "Ποσα λες να πιασει στους γυφτους?" να δεις πως θα κολησει αυτος!

Αφου σου λεει σε "καταλαβενει" πες της κι εσυ "Μη με φορτωνεις με ενοχες αφου με καταλαβενεις! Δεν προκιτε να αλλαξω και δε βοηθαει το μωρο να νιωθει ασχημα η μαμα του για κατι που δε φταιει η ιδια".

Εγω παντος θα της μιλαγα, οχι για να αλλαξει κατι αλλα για να τα βγαλω απο μεσα μου και για να μη μπορει να πει ΚΑΝΕΙΣ οτι δεν ειμουν ξεκαθαρη! Το κανω καθε φορα που μου τη σπαει (σχεδον καθε φορα αλλιος...), δεν αλλαζει κατι αλλα οταν μου λεει μετα ο αντρας μου "τι να της πω τωρα? περασε" η απαντηση ειναι "θημισε της το γιατι εμενα με γραφει" και καταλαβενει και τη σταση της (και ποσο καλη ειμαι εγω που δεν κλεγομαι και δεν την εχω ξεχεσει) και αναγκαστικε σιγα σιγα να μαθει να μπενει στη μεση αφου αν το κανει μετα θα του τα κανει τσουρεκια!

Αυτο που μπηκα να γραψω εχει σχεση με τη γνωμη μου αν πρεπει ή οχι να μιλαμε χεχε. Τον αυγουστο που ηρθαν ολο ελεγαν στη μικρη να με βοηθαει με το μωρο και οτι θα το αλλαζει πανες και θα το ταιζει (ενω ξερουν οτι θα θηλασω αποκληστικα) και διαφορα τετια που συνηθος της λενε οι γριες της γειτονιας! Λιγο της μιλησαν και μονο τετια ελεγαν! Καθε φορα αντιδρουσα με ψηχρεμια. Τα πραγματα με τη μικρη, οσο κοντεβουν οι μερες, εχουν ζορισει πολυ και η μικρη ανχονετε για μενα πολυ. Περνουν λοιπον τηλ για να μου πουν χρονια πολλα χθες για τη γιορτη μου και αρχιζουν τα ιδια με τη μικρη και η μικρη απο κινη τη στιγμη ΞΕΦΥΓΕ. Νευρα, γκρινια και να κανει οτι ξερει οτι δεν πρεπει! Καταφεραμε να την ηρεμισουμε με τη μαμα μου και καταληξαμε οτι ηταν ανχος γιατι νομιζε οτι θα πρεπει να φορτωθει τον μικρο τελειος και οτι αφου αυτη θα ειναι η "μεγαλη" εγω δεν θα κανω τιποτα και αυτη τα παντα! Μου πηρε 3 ωρες να καταλαβει τι συμβενει πραγματικα και να ξεανχοθει!

Μιλαω μετα με τον αντρα μου στο τηλ και του λεω "εγινε το και το, πες σε παρακαλω στη μαμα σου οτι ετσι μονο ανχονει τη μικρη και ας ξερει οτι απο μονη της βοηθαει" "και τι θες να παρω ΤΩΡΑ να τη βρισω? (θυμομενος-φωνες)" "γιατι να τη βρισεις? εξιγησε της το! Εχω βριστει με τις μισες γριες στη γειτονια για αυτο (την ειπα και γρια ουσιαστικα χεχε, τωρα το καταλαβα), δε μου φενετε σωστο να τσακωθω και με τη μανα σου, γιαγια της ειναι, εξυπνη ειναι, μπορει να καταλαβει και να σεβαστει την εγγονη της (ποτε για μενα, παντα για το παιδι)" "Της το ειπες? (ηρεμος)" "Οταν ηταν εδω συνεχια μπροστα εισουν" "οκ θα της μιλησω" "ε ναι μη γεννηθει ο μικρος και μου την ξανανχοσουν για την κατσαμε (σιγουρεψα οτι θα το πει συντομα)". Τα νευρα μου με την πεθερα που της εχω πει 1000000 οτι η μικρη ξερει απο φιλοτιμο και οχι απο πιεση, τσαταλια, σιγα μη γινω ομως η κακια και η γκρινιαρα, αφηνω αυτην να κλαιγετε και να φταιει.

Ue8pp3.pngI307p3.png

KaMi_KaMi καλος μας ηρθες! Γι αυτο ειμαστε εδω για να ξεσπαμε, να βλεπουμε οτι και αλλες περνανε τα ιδια και να εχουμε οση στηριξη γινετε μπας και γλυτωσουμε τα εγκεφαλικα! Κι εγω τα εγραψα και ξεδωσα λιγο, αν και οταν βρηκα το φορουμ και το θεμα τα πραγματα ειχαν ηδη μπει σε μια σειρα, οχι τελια αλλα πολυ καλητερα απ οτι στις αρχες και παλι με βοηθαει ομως να ειμαι πιο ηρεμη στις συζητησεις με τον αντρα μου (και πανε καλυτερα ετσι) αφου ξερω οτι και να μη με καταλαβει, θα τα πω εδω και θα με καταλαβουν-νιωσουν οι συνπασχουσες! Κουραγιο και εδω ειμαστε για να ξεσπας και αν εχουμε καμια ιδεα να στην πουμε!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Tatoumiiiiiiiii πού είσαι???Πώς νιώθεις που κοντεύεις?Τι ωραία,πέρασε ο καιρός!Σε πεθυμήσαμε βρε!

Πολύ μ@κακία αυτό που σου κάνανε με τη μικρή,φαντάζομαι όμως απο χαζομάρα!Είναι αλήθεια πάντως οτι οι παλιότερες γενιές σκέφτονται τελείως διαφορετικά κ δεν καταλαβαίνουν απο παιδική ψυχολογία!!

Εμένα ακόμα κάνει αυτό το "αχ η μαμά πρέπει να σου φοράει ΠΑΝΤΑ ματάκι" ή "μα πού είναι η κορδέλα σου κ δεν στην έβαλε η μαμά??" κ μου'ρχτεται να την καρυδώσω :D νομίζω όμως οτι δεν το σντιλαμβάνεται!

Τώρα λείπει μερικές μέρες κ της είπα πως,όταν γυρίσει,θέλω να της μιλήσω.Ακόμα δεν ξέρω αν είναι έξυπνη ιδέα,δεδομένου οτι μου έχει δείξει πως κατανόηση έχει μόνο όταν τη συμφέρει.Αλλά είμαι αποφασισμένη να μιλήσω για τα πάντα,κι οτι βγει.Θέλω να είμαστε οικογένεια..

Τάτουμ κατα τα άλλα,είσαι έτοιμη???Ο άντρας σου πότε έρχεται είπαμε?

y5yep3.png

Tatoumiiiiiiiii πού είσαι???Πώς νιώθεις που κοντεύεις?Τι ωραία,πέρασε ο καιρός!Σε πεθυμήσαμε βρε!

Πολύ μ@κακία αυτό που σου κάνανε με τη μικρή,φαντάζομαι όμως απο χαζομάρα!Είναι αλήθεια πάντως οτι οι παλιότερες γενιές σκέφτονται τελείως διαφορετικά κ δεν καταλαβαίνουν απο παιδική ψυχολογία!!

Εμένα ακόμα κάνει αυτό το "αχ η μαμά πρέπει να σου φοράει ΠΑΝΤΑ ματάκι" ή "μα πού είναι η κορδέλα σου κ δεν στην έβαλε η μαμά??" κ μου'ρχτεται να την καρυδώσω :D νομίζω όμως οτι δεν το σντιλαμβάνεται!

Τώρα λείπει μερικές μέρες κ της είπα πως,όταν γυρίσει,θέλω να της μιλήσω.Ακόμα δεν ξέρω αν είναι έξυπνη ιδέα,δεδομένου οτι μου έχει δείξει πως κατανόηση έχει μόνο όταν τη συμφέρει.Αλλά είμαι αποφασισμένη να μιλήσω για τα πάντα,κι οτι βγει.Θέλω να είμαστε οικογένεια..

Τάτουμ κατα τα άλλα,είσαι έτοιμη???Ο άντρας σου πότε έρχεται είπαμε?

Ο μπαμπας ερχετε στις 4-10 για να βρει ετοιμο τον γιο! 2 μερες μετα το ποστ σου απλα γεννησα... λεπτομεριες θα βρεις στις "2ου τριμηνου", δεν προλαβενω τωρα! Κι εσυ μου εχεις λιψει :(

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Οι πεθερες σας ειναι απιστευτες τι να σας πω!!!

Εγω δεν το μετανιωσα τελικα που....εκανα υπομονη και τα βρηκαμε!Τωρα στην εγκυμοσυνη μου,με βοηθαει απιστευτα!Μου στελνει φαγητο καθε μερα και χωρις να της το ζητησω μου φτιαχνει κουλουρακια,κεικ κτλ.Μου ειπε οτι θελω απο δουλειες να ερθει να με βοηθησει.Να ειναι καλα η γυναικα!!

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

cooker!Δεν ξέρω τι παίζει τελικά με το λογαριασμό σου,αλλά καλή εγκυμοσύνη σου εύχομαι.'Οπως κ σου εύχομαι να μην αλλάξει η πεθερά σου μόλις γεννήσεις.Σου το εύχομαι ολόψυχα!!

Εμένα άρχισε να παίρνει παιχνίδια του μωρού,τα οποία λέει πρέπει όμως να μένουν σπίτι της!!Για να ηρεμεί-λέει-άμα κλαίει- σπίτι της.Ποιος παίρνει δώρα σε μωρό τα οποία δεν μπορεί να πάρει σπίτι του?Εγώ φταίω μετά ρε γμτ?¨??????????????????????Με την ηλίθια που έμπλεξα????!!!

y5yep3.png

cooker!Δεν ξέρω τι παίζει τελικά με το λογαριασμό σου,αλλά καλή εγκυμοσύνη σου εύχομαι.'Οπως κ σου εύχομαι να μην αλλάξει η πεθερά σου μόλις γεννήσεις.Σου το εύχομαι ολόψυχα!!

Εμένα άρχισε να παίρνει παιχνίδια του μωρού,τα οποία λέει πρέπει όμως να μένουν σπίτι της!!Για να ηρεμεί-λέει-άμα κλαίει- σπίτι της.Ποιος παίρνει δώρα σε μωρό τα οποία δεν μπορεί να πάρει σπίτι του?Εγώ φταίω μετά ρε γμτ?¨??????????????????????Με την ηλίθια που έμπλεξα????!!!

Τι εννοεις τι παιζει με τον λογαριασμο μου?Σε ευχαριστω για τις ευχες!!:D

Ενταξει,φανταζομαι θα θελει καποια πραγματα να γινονται με τον τροπο της,αλλα το παιδακι μου να ειναι καλα,δεν θα κολλησω σε μικρολεπτομερειες.Προς το παρρον,με φροντιζει πολυ και θα ημουν αχαριστη αν δεν της ελεγα χιλιες φορες ευχαριστω!!

Οσο για την πεθερα σου και τα παιχνιδια που πηρε αποκλειστικα για το σπιτι της,μην χαλιεσαι αδικα.Αστα εκει,να εχει και το μωρο μερικα παιχνιδια εκει.Εκτος και αν το ιδιο ειναι σε ηλικια να καταλαβαινει και να κλαιει αν δεν μπορει να τα παρει μαζι του.Εκει αλλαζει το πραγμα.Βεβαια εκει εχεις 2 επιλογες.Η κουμανταρεις το μωρο ή την πεθερα.Πιο ευκολο ειναι να ηρεμισεις το μωρο,γιατι τα μεγαλα μωρα ειναι .....πεισματαρικα μερικες φορες;)!

Βρε,εσυ και ο μπαμπας να ειστε καλα....και θα παρετε ενα καρο παιχνιδια στο παιδακι σας να τα εχει αλλα στο σπιτι,αλλα στο αυτοκινητο,αλλα στην αυλη!!Μην δινεις σημασια σε λεπτομερειες!!Καταλαβαινω οτι σε ενοχλει,που δεν ακολουθει τους κανονες που εσυ θελεις για την διαπαιδαγωγηση του παιδιου σου,αλλα το να ειστε σε "κοντρα" δεν βγαζει νοημα!!;)

Καλη τυχη με την πεθερα σου!Ο πεθερος σου τουλαχιστον ειναι νορμαλ τυπος ή αστα βραστα???

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Δεν με ενοχλεί τόσο το γεγονός αυτό-καθαυτό,όσο οτι το έκανε για να με πικάρει και το έδειξε κι όλας (σ.σ."αυτά θα μείνουν εδώ).Με ενοχλεί που φέρεται λες και το μωρό είναι βραβείο,και είναι ανταγωνιστική.Τι αντίκτυπο θα έχει στο παιδί μεγαλώνοντας?Τι του μαθαίνουμε,οτι πρέπει να "διαλέξει" την καλύτερη?Δεν μπορεί να μας αγαπά όλους?Και,εν τέλει,πότε θα καταλάβει οτι εγώ είμαι η μάνα ρε μαμώτο επιτέλους?

Αυτή η κατάσταση φθείρει και την σχέση μου.'Οταν βλέπω αυτήν την κυρία χαλιέμαι και φαίνεται.Εσύ πώς θα ένιωθες αν έπρεπε να βλέπεις κάποιον κάθε μέρα που σε σχολιάζει στο σόι και σου πετάει υπονοούμενα τρεις την ώρα?

y5yep3.png

Δεν με ενοχλεί τόσο το γεγονός αυτό-καθαυτό,όσο οτι το έκανε για να με πικάρει και το έδειξε κι όλας (σ.σ."αυτά θα μείνουν εδώ).Με ενοχλεί που φέρεται λες και το μωρό είναι βραβείο,και είναι ανταγωνιστική.Τι αντίκτυπο θα έχει στο παιδί μεγαλώνοντας?Τι του μαθαίνουμε,οτι πρέπει να "διαλέξει" την καλύτερη?Δεν μπορεί να μας αγαπά όλους?Και,εν τέλει,πότε θα καταλάβει οτι εγώ είμαι η μάνα ρε μαμώτο επιτέλους?

Αυτή η κατάσταση φθείρει και την σχέση μου.'Οταν βλέπω αυτήν την κυρία χαλιέμαι και φαίνεται.Εσύ πώς θα ένιωθες αν έπρεπε να βλέπεις κάποιον κάθε μέρα που σε σχολιάζει στο σόι και σου πετάει υπονοούμενα τρεις την ώρα?

Το μωρο ξερει ποιος ειναι η μαμα και ο μπαμπας και τους αγαπαει.Αγαπαει και την γιαγια και τον παππου και τον θειο και την θεια,γιατι ειναι το ενστικτο του να αγαπαει τους δικους του ανθρωπους!

Αμα σε χαλαει η πεθερα σου και η συμπεριφορα της,πρεπει να της το πεις ή να βαλεις τον αντρα σου να της το εξηγησει οτι δεν φερεται σωστα.Αν και καμια πεθερα δεν θα παραδεχτει ποτε οτι δεν φερεται σωστα...!

Εμενα ο πεθερος μου,καπνιζει μπροστα μου και ειμαι εγκυος.Δεν του λεω τιποτα γιατι δεν θελω να τον προσβαλω.Ομως τσιγκλαω τον αντρα μου να του πει οτι αυτο που κανει δεν ειναι σωστο για μενα και για το παιδι!Αυτος νευριαζει που τον περιοριζουμε και μαλιστα στο σπιτι του,αλλα υπακουει!Προχτες μου ελεγε οτι θα μαθει το παιδι να λεει οτι "ο μπαμπας του ειναι μαλακας"..του ειπα οτι δεν μου αρεσει αυτο και μου ειπε "Και ποιος σε ρωτησε?Παππους ειμαι οτι θελω θα του μαθω"!Με ενοχλει,αλλα σκεφτομαι οτι οταν ερθει εκεινη η ωρα θα δω πως θα το αντιμετωπισω.

Σε περιπτωσεις που βλεπεις οτι υπαρχει...αδυναμια επικοινωνιας απλα δεν προσπαθεις.Δηλ πολυ απλα δεν πας με το παιδι στα πεθερικα μεχρι να καταλαβουν οτι κανουν βλακειες!!!!

jN12p3.png

Διαφημίσεις

Κάαααατι τέτοιο θα κάνω στο τέλος!

Ναι,πρόσεχέ το πολύ το κάπνισμα το παθητικό.Είναι ό,τι χειρότερο!

Σε θαυμάζω για τη στάση σου πάντως,αν και βοηθάει που δεν μένετε κοντά.Εγώ δεν έχω ευελιξία κινήσεων,ούτε καν στο ίδιο μου το σπίτι,και νιώθω πίεση απο παντού.

Ωραίο αυτό που γράφεις στην υπογραφή σου!Εγώ 9 μήνες,κάθε βράδυ διάβαζα τους χαιρετισμούς της Παναγίας και να δεις όλα καλά πήγαν κι έβγαλα κι ένα γλυκό γλυκό παιδάκι!;) 'Εχεις κανένα προαίσθημα τι φύλο θα έχει?

y5yep3.png

Κάαααατι τέτοιο θα κάνω στο τέλος!

Ναι,πρόσεχέ το πολύ το κάπνισμα το παθητικό.Είναι ό,τι χειρότερο!

Σε θαυμάζω για τη στάση σου πάντως,αν και βοηθάει που δεν μένετε κοντά.Εγώ δεν έχω ευελιξία κινήσεων,ούτε καν στο ίδιο μου το σπίτι,και νιώθω πίεση απο παντού.

Ωραίο αυτό που γράφεις στην υπογραφή σου!Εγώ 9 μήνες,κάθε βράδυ διάβαζα τους χαιρετισμούς της Παναγίας και να δεις όλα καλά πήγαν κι έβγαλα κι ένα γλυκό γλυκό παιδάκι!;) 'Εχεις κανένα προαίσθημα τι φύλο θα έχει?

Παλια εμενα Αθηνα και μας χωρισαν καποια χιλιομετρα.Αλλα μας επηρεαζαν παρα πολυ,γιατι ηθελαν καθε βραδυ να τους παρουμε τηλ να τους πουμε οτι ειμαστε καλα.Και αν καμια φορα πχ δεν ειχαμε μπαταρια,δεν ακουγαμε το κινητο....ουε και αλοιμονο μας!Ειχαμε τα προβληματα μας,εβριζαν τους γονεις μου αβερτα,δεν με ηθελαν με τιποτα γιατι δεν ημουν Μανιατισσα και διαφορα αλλα χαζα!Αν διαβασεις πισω στις σελιδες θα δεις οτι ειχαμε σφαχτει.Ο πεθερος μου ειχε σηκωσει χερι επανω μου!

Αλλα ειπα να δωσω τοπο στην οργη.Πολυ προσποιητα στην αρχη,αλλα μετα σιγα σιγα εφτιαξαν οι σχεσεις γιατι ακουστηκαν πολλες αληθειες.

Τωρα μενουμε κοντα,5 λεπτα αποσταση περιπου,στην ιδια πολη.Εχουμε το ιδιο καθημερινο τηλ.Μια φορα μαλιστα που το ειχαμε κλειστο γιατι ετοιμαζαμε το μωρο,ανυσηχησαν και ηρθαν απο κατω να μας χτυπανε τα κουδουνια και τα ακουσαμε και απο πανω.Εσκασα απο τα νευρα μου,αλλα ειδα οτι μονο εγω χαλαστηκα!

Ομως πραγματικα,αφησα πολλα πραγματα πισω μου.Και εφτασα να αγαπω την πεθερα μου και τωρα ειναι μια πολυτιμη βοηθεια!Μου στελνει καθε μερα φαγητο και δεν εχω και αυτο το μπελα στο κεφαλι μου.Θελει να ερθει κατω στο σπιτι να καθαρισει,αλλα επειδη ντρεπομαι τα χαλια που εχει :oops:,της λεω οτι τα καταφερνω!;)

Ο πεθερος,πριν λιγο καιρο μου ειπε για την κουνια του μωρου,οτι εχει την παλια του αντρα μου στην αποθηκη στο χωριο και οτι αν την λουστρασει θα ειναι μια χαρα!Επαθα φρικη:shock:!Αλλα δεν συνεχισε το θεμα.Ειπα απο μεσα μου,οτι εγω θα παρω την κουνια του παιδιου μου οπως την θελω εγω και αν θελει αυριο μεθαυριο σαν παππους να την ασημωσει ας το κανει,αλλιως ειμαι υποχρεωμενη σαν μανα να κανω οτι καλυτερο ξερω/μπορω/θελω για το παιδακι μου.

Χωρις λοιπον τσαντιλες και πολλα πολλα,το θεμα ελυσε η πεθερα."Τι λες Χριστιανε μου,που θα βαλουμε το μωρο να κοιμαται εκει?Εισαι αποκαιμενος τελειως"!Μου υποσχεθηκε οτι θα μας παρουν κουνια,αλλα και να μην παρουν δεν με πειραζει!!Ομως,η καλη μου τυχη με συνοδεψε και παλι!!!;)

Η πεθερα μου,εχει κρατησει ολα τα παιδικα ρουχακια του αντρα μου σε βαλιτσες!Μου τα εδειξε προχτες!Θελει να τα παρω για το παιδι μου.Δεν μου αρεσε τιποτα,ειναι ρουχα 34 χρονων περιπου,καθαρα μεν,αλλα καταλαβαινεις το στυλ.Την ευχαριστησα χιλιες φορες ομως και της ειπα οτι μου κανει το καλυτερο δωρο!!Χαρηκε πολυ.Αυτο θελουν τα πεθερικα πανω κατω.Να νιωσουν οτι προσφερουν σημαντικα.Τωρα θελει το πρωτο φορμακι του μωρου να ειναι απο τα ρουχα αυτα.Δεν θελω,αλλα στην τελικη,δεν εχει και τοση σημασια.Σημασια εχει να πανε ολα καλα στην γεννα,να ειμαστε και οι 2 καλα ...το τι θα φορεσει στα ματια μου θα ειναι το ιδιο!Ας φορεσει το φορμακι του μπαμπα του,34 χρονια μετα.Ισως να ειναι και τιμη!!Η μαμα μου επιμενει το πρωτο ρουχο του παιδιου να ειναι κανουργιο για καλη τυχη.Εγω δεν επεμβαινω.Να ειναι καλα το παιδακι μου σκεφτομαι!;)

Σε περιπτωσεις που τα πεθερικα επεμβαινουν σε πολυ σημαντικα θεματα οπως το να το βαζουν να βριζει ή να του λενε λογακια για την μαμα ή την αλλη γιαγια,εκει απλα τους το ξεκαθαριζεις οτι στο παιδακι σου δεν θελεις να καλλιεργησεις το "κακο" συναισθημα.Αν συνεχισουν το ιδιο βιολι δεν θα το ξαναπας να το δουν!!Καποια στιγμη,θα συμμορφωθουν ...μεχρι να το ξανακανουν ή να βρουν κατι αλλο να κανουν!Δεν πιανονται μερικες φορες.Βρισκουν τροπο να "χωνονται";)Χα χα χα....

Η Παναγιτσα μου εστειλε αυτο το θαυματακι.Την ημερα Της γιορτης την,τον 15Αυγουστο.Παντα η Παναγιτσα με προστατευε,απο την μερα που γεννηθηκα.Εγω ημουν αυτη που γκρινιαζε οτι με ξεχασε και με ταλαιπωρησε.Ομως σκεφτομαι την ζωη μου και ειδα οτι ποτε δεν με αφησε ξεκρεμαστη!Και τωρα με το μωρο μου ολοκληρωσε την πιστη μου οτι ειναι διπλα μου!Δεν ανυσηχω,ξερω οτι θα πανε ολα καλα!!!

Προαισθημα ειχα αλλα μαλλον με προδωσε!!Καθε φορα που ακουγα την καρδουλα του στον υπερηχο εκλαιγα και ελεγα "Ο γιος μου,ο σκουρκος"....ο γιατρος που μου εκανε την αυχενικη μου ειπε οτι μαλλον ειναι κοριτσακι,βαση της εμπειριας του αλλα να μην το δεσω κορδονι.Οποτε απο σκουρκακι γιναμε μελισσουλα.Γερο παιδι,αυτη ειναι η μονη εννοια της μανας!!!

jN12p3.png

cooker μου η αισιοδοξία σου είναι αξιοθαύμαστη!'Ετσι να πορευθείς και στην εγκυμοσύνη.Κι αν είναι όντως κορίτσι,σε περιμένει μεγάλη χαρά (κι εγώ κορίτσι έχω!)

Οι άνθρωποι βέβαια δεν είναι όλοι ίδιοι.Δεν μπορώ να ξεχάσω 9 μήνες άγχους,κλάματος,και μουρμούρας.Κι εγώ έχω μια γυναίκα που διεκδικεί το παιδί μου.Που θέλει να του φτιάξει παιδικό δωμάτιο σπίτι της (ναι,επανήλθε πάλι αυτό το πρόβλημα) και να το πάει εκεί.Που δηλώνει οτι "το νιώθω δικό μου,νιώθω οτι το έχω γεννήσει εγώ" Μιλάμε για παθολογικές καταστάσεις...Εγώ απορώ ώρες ώρες που όλα πήγαν καλά-είμαι και προληπτική βλέπεις. Απο την ώρα της σύλληψής του,μόνο μουρμούρα άκουσε αυτό το μωρό.Μόνο αυτό ακούς απο το στόμα της."Το μωρόοοοοοοοοοοοοο ΜΟΥ"Είναι τώρα αυτό νορμάλ??'Η είναι νορμάλ ντε κ καλά να με πιέζει να της αφήσω το μωρό μόνο του,4 μηνών απο τη στιγμή που ΔΕΝ ΘΕΛΩ,ΔΕΝ είμαι έτοιμη ρε παιδί μου.Τη σιχάθηκα πια..:(

y5yep3.png

cooker μου η αισιοδοξία σου είναι αξιοθαύμαστη!'Ετσι να πορευθείς και στην εγκυμοσύνη.Κι αν είναι όντως κορίτσι,σε περιμένει μεγάλη χαρά (κι εγώ κορίτσι έχω!)

Οι άνθρωποι βέβαια δεν είναι όλοι ίδιοι.Δεν μπορώ να ξεχάσω 9 μήνες άγχους,κλάματος,και μουρμούρας.Κι εγώ έχω μια γυναίκα που διεκδικεί το παιδί μου.Που θέλει να του φτιάξει παιδικό δωμάτιο σπίτι της (ναι,επανήλθε πάλι αυτό το πρόβλημα) και να το πάει εκεί.Που δηλώνει οτι "το νιώθω δικό μου,νιώθω οτι το έχω γεννήσει εγώ" Μιλάμε για παθολογικές καταστάσεις...Εγώ απορώ ώρες ώρες που όλα πήγαν καλά-είμαι και προληπτική βλέπεις. Απο την ώρα της σύλληψής του,μόνο μουρμούρα άκουσε αυτό το μωρό.Μόνο αυτό ακούς απο το στόμα της."Το μωρόοοοοοοοοοοοοο ΜΟΥ"Είναι τώρα αυτό νορμάλ??'Η είναι νορμάλ ντε κ καλά να με πιέζει να της αφήσω το μωρό μόνο του,4 μηνών απο τη στιγμή που ΔΕΝ ΘΕΛΩ,ΔΕΝ είμαι έτοιμη ρε παιδί μου.Τη σιχάθηκα πια..:(

Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι,εχεις απολυτο δικιο! Πολυ κολλημα αυτη η γυναικα να διεκδηκει το παιδακι σου!Ελεος και αυτη.Ειναι το εγγονι της,αλλα αλλη το γεννησε,αλλη το δημιουργησε και το κουβαλησε 9 μηνες στην κοιλια της.Ο αντρας σου,τι λεει για ολα αυτα? Η θα αδιαφορησεις τελειως και μπαινακις βγαινακις,δεν θα δινεις καμια σημασια και θα κανεις οτι θεωρεις εσυ οτι ειναι σωστο για το παιδακι σου ή θα τους το πεις στα ισια να καταλαβουν οτι φερονται σαν φρικια και οχι σαν παππουδογιαγιαδες (πηρε και τον πεθερο η μπαλα,θεωρω οτι κανει τα ιδια,αλλιως γραψε λαθος). Στην τελικη,σταματας τα παρε δωσε....μεχρι να συνηδειτοποιησουν οτι πλεον δεν εχουν να κανουν με την νυφη τους αλλα με μια μανα που προστατευει το μωρο της !! Οτι και αν γινει,εσυ προσπαθησε να μην χαλας την ζαχαρενια σου!Σημασια εχει να εισαι εσυ καλα και το μωρακι σου.Και αν θηλαζεις εχεις πολλους λογους να εισαι ηρεμη!Το γαλα του μωρο αν η μαμα ειναι στεναχωρεμενη,εχει νευρα,αγχος κτλ....γεμιζει τοξινες και ειναι οτι χειροτερο για το μωρο.Οποτε προσοχη!Εισαι μαμα και εχεις υπο την προστασια σου ενα πλασματακι.Κανε οτι νομιζεις οτι ειναι καλυτερο για σενα και για κεινο!Και μακρια απο εντασεις,φωνες και σαχλαμαροκαταστασεις!!

jN12p3.png

Τι να κάνεις?'Αστα τώρα αυτά..

Πέρσι τέτοια μέρα είχα κάνει το τεστ εγκυμοσύνης..!Ανατριχιάζω κ μόνο που το σκέφτομαι.Δεν με θυμάμαι ποτέ πιο χαρούμενη.Πες,πώς νιώθεις εσύ τώρα?Το έχεις συνειδητοποιήσει?

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...