Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

Κάτι είχα ακούσει και για το ότι η ζέστη βοηθά μέσα την κατάσταση στη μήτρα, δεν θυμάμαι τι ακριβώς αλλά κι εγώ έχω ακούσει πως είναι καλύτερα να μείνεις έγκυος αρχές καλοκαιριού.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

πες μου για τα μικρόβια της ηλικίας να ξέρω κ εγώ τι να λέω..έχουμε κ γιατρό στην οικογένεια αλλά όλο τρελή με βγάζουν..:cry::cry::cry:

στρεπτόκοκος - δεν είμαι σίγουρη πώς γράφεται - στο στόμα των γέρων.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πες μου για τα μικρόβια της ηλικίας να ξέρω κ εγώ τι να λέω..έχουμε κ γιατρό στην οικογένεια αλλά όλο τρελή με βγάζουν..:cry::cry::cry:

Βλακιες της πεθερας μου ειναι για να λεει οτι ολλες οι αλλες γιαγιαδες ειναι αχριστες και αυτη η καλη που προσεχει τα μικρα!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Κακιουλα αλλα! Παρε τηλ την παιδιατρο μπροστα στον αντρα σου και πες της "η πεθερα μου εχει αυτο και αυτο το συμπτωμα, σταματισαν τοτε. Μπορει να ερθει σε επαφη με τη μικρη?". Να δουμε και τι θα σου πει και πως θα νιωσει ο μπαμπας για το ποσο μπορει να ειναι επικυνδινο το "κρυωμα". Αν εχεις και ανοιχτη ακροαση ακομα καλυτερα!

ω ναι ναι ναι! ανοιχτή ακρόαση ναι ναι καν'το! με γεγονότα αλλιώς δεν αντιμετωπίζονται.

στρεπτόκοκος - δεν είμαι σίγουρη πώς γράφεται - στο στόμα των γέρων.

Εμ το άκουσα κι εγώ!Διάβασα κάπου οτι οι γέροι στο σάλιο τους έχουν κ τον ιό της μηνιγγίτιδας!!!!!

marlia όταν λέμε γέροι δηλαδή πόσο??

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Εμ το άκουσα κι εγώ!Διάβασα κάπου οτι οι γέροι στο σάλιο τους έχουν κ τον ιό της μηνιγγίτιδας!!!!!

marlia όταν λέμε γέροι δηλαδή πόσο??

γέροι, δηλαδή όσο θες εσύ! δε θα σε τρελλάνει αυτή! εσύ θα την τρελλάνεις! γούγλαρέ το κιόλας να αποστηθίσεις καμιά ατάκα!

Διαφημίσεις

Πήρα το γιατρό και είπε οτι δεν υφίσταται η λέξη "κρύωμα",έτσι το λέμε στην αργκό..Είπε οτι όπου κρύωμα=ιός και όταν υπάρχει καταρροή και λαιμός κλειστός=ίωση=δεν πλησιάζουμε το μωρό..

Αλλά άντε να αποδείξεις οτι δεν είσαι ελέφαντας...

y5yep3.png

...άρχισε να γίνεται καλύτερα μόλις χθες,και όταν πήγα τη φίλησε (βασικά ρούφηξε)στο μάγουλο φιλώντας την κατα λάθος στο στόμα..τι έχεις να πεις τώρα????????????/:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Να τα κοψεις τα φιλια και τα ρουφηγματα σε παιδακι 2 μηνων!!Τι λες τωρα!!!:evil:

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Πήρα το γιατρό και είπε οτι δεν υφίσταται η λέξη "κρύωμα",έτσι το λέμε στην αργκό..Είπε οτι όπου κρύωμα=ιός και όταν υπάρχει καταρροή και λαιμός κλειστός=ίωση=δεν πλησιάζουμε το μωρό..

ναι καλέ! δε σου το είπα; αυτό σίγουρα!

το άλλο με το στρεπτόκοκκο είναι τραβηγμένο, αλλά στην ανάγκη χρήσιμο!

Εγώ θα σου έλεγα να πεις στο γιατρό να το πει στον άντρα σου!

Η πρώτη φορά π εκνρυριστηκα πολύ κ εγω με τα πεθερικα μου ενώ τα παμε καλά... Πήγαμε χθες βράδυ εκεί κοντά για μια δουλειά κ phgame να δούνε το μωρό σπίτι ήταν ο πεθερός πεθερα κ η κουνιαδα μου με μια φωνή χειροτερη από του καρρά ...κλασσικα παίρνει ο πεθερός αγκαλια το μωρό να του κάνει μυτουλες κ να βρωμαει τσίπουρο. Να το φιλαει στα χέρια μη λέω στα χέρια τα βαζει στο στόμα άιι ρε λέει όλο χαζομαρες...τι λες μωρέ τ λέω φίλα το στα ποδαρακια αι λέει δεν θα μας πείτε πως να το κανουμε αν δεν θέλετε μην το ξαναφερνεται κ γελάει κ καλά αστείο γκρρρρρ......έρχεται η κουνιαδα κ την ακουμε έτσι αρρωστη είσαι λέω,??όχι κοντά στο παιδί δεν είμαι άρρωστη λέει κρυωσα το κρύωμα δεν κολλαει τι λες μωρέ της λέει ο γ αιντε κάτσε μακρυά να τσιριζει αυτή ρε δεν εχω τίποτα αμάν λέει οπαμπας του ξύλο θέλετε όλο κάντε έτσι κάντε αλλιως τι να αρρωστησει λέει ο γ??είναι πολύ μικρό ακόμα έχουν κ την προγιαγια εκεί 84 χρόνων καφε φορά το παίρνει αγκαλιά κ θέλει να το φιλάει..την άλλη φορά μαλωσε ο γ για την γιαγιά δηλαδή είμαι παραλογη??κάθε φορά π παω το μωρό αλλάζει 5 χέρια αγκαλιά κ δώστου κούνημα κ δώστου φωνές φεύγουμε κ είναι μέσα στην ανησυχία...ο καημενος τα χω πάρει δηλαδή μιλάμε κ εγώ κ ο γ και δεν καταλαβαίνουν με τίποτα ότι πείς εκεί τα δίκα τους...δηλαδη παμε κ φεύγω μέσα στα νεύρα κ οι παππούδες μου το ίδιο κάνουν εχω αγανακτησει...μ φενεται θ γίνω κ εγώ πεθεροπληκτη..λουλαμπακιιιι αχ λουλαμπιτσα μου

Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

Διαφημίσεις

Η πρώτη φορά π εκνρυριστηκα πολύ κ εγω με τα πεθερικα μου ενώ τα παμε καλά... Πήγαμε χθες βράδυ εκεί κοντά για μια δουλειά κ phgame να δούνε το μωρό σπίτι ήταν ο πεθερός πεθερα κ η κουνιαδα μου με μια φωνή χειροτερη από του καρρά ...κλασσικα παίρνει ο πεθερός αγκαλια το μωρό να του κάνει μυτουλες κ να βρωμαει τσίπουρο. Να το φιλαει στα χέρια μη λέω στα χέρια τα βαζει στο στόμα άιι ρε λέει όλο χαζομαρες...τι λες μωρέ τ λέω φίλα το στα ποδαρακια αι λέει δεν θα μας πείτε πως να το κανουμε αν δεν θέλετε μην το ξαναφερνεται κ γελάει κ καλά αστείο γκρρρρρ......έρχεται η κουνιαδα κ την ακουμε έτσι αρρωστη είσαι λέω,??όχι κοντά στο παιδί δεν είμαι άρρωστη λέει κρυωσα το κρύωμα δεν κολλαει τι λες μωρέ της λέει ο γ αιντε κάτσε μακρυά να τσιριζει αυτή ρε δεν εχω τίποτα αμάν λέει οπαμπας του ξύλο θέλετε όλο κάντε έτσι κάντε αλλιως τι να αρρωστησει λέει ο γ??είναι πολύ μικρό ακόμα έχουν κ την προγιαγια εκεί 84 χρόνων καφε φορά το παίρνει αγκαλιά κ θέλει να το φιλάει..την άλλη φορά μαλωσε ο γ για την γιαγιά δηλαδή είμαι παραλογη??κάθε φορά π παω το μωρό αλλάζει 5 χέρια αγκαλιά κ δώστου κούνημα κ δώστου φωνές φεύγουμε κ είναι μέσα στην ανησυχία...ο καημενος τα χω πάρει δηλαδή μιλάμε κ εγώ κ ο γ και δεν καταλαβαίνουν με τίποτα ότι πείς εκεί τα δίκα τους...δηλαδη παμε κ φεύγω μέσα στα νεύρα κ οι παππούδες μου το ίδιο κάνουν εχω αγανακτησει...μ φενεται θ γίνω κ εγώ πεθεροπληκτη..λουλαμπακιιιι αχ λουλαμπιτσα μου

ΒΡΕ ΤΙ ΛΕΣ???!!!!

Δεν πα να παρεξηγηθει και ο πρωθυπουργος ο ιδιος.Οταν το μωρακι ειναι μικρο.....δεν το φιλαει κανεις στο προσωπο και στο στομα και στα χερια και στα ποδια!Μονο η μαμα:D,αντε και ο μπαμπας:D!

Να τους το πεις.Φιλια ΚΟΜΜΕΝΑ!Και αν θελουν να το παρουν αγκαλια να πλυνουν χερια,ποδια,μουρες!@@@@

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

'Οταν ήμουν έγκυος έκανα ΤΟ διάβασμα-ήταν η παρηγοριά μου μέσα σε όλα αυτά..Κάπου λοιπόν διάβασα πως τα μωρά μέχρι 9 μηνών πρέπει να μένουν ελάχιστα σε αγκαλιές άλλων,γιατί δεν έχουν ακόμα μνήμη..Θεωρούν λοιπόν οτι μόλις η μαμά "χαθεί" απο το οπτικό τους πεδίο,πάει,έφυγε για πάντα.Αυτό τους προκαλεί έντονο στρες.Και γενικά η εναλλαγή αγκαλιάς τα κάνει ανήσυχα και ανασφαλή.

Εμένα χθες στο περιβόητο τραπέζι ένας ξάδελφός του την ρουφούσε απο πάνω μέχρι κάτω!!!Την είχα μόνο με το πάμπερς λόγω ζέστης και ενώ τρώγαμε κ την είχα στο καρότσι εκείνος την φίλαγε απο τις πατούσες μέχρι το λαιμό!!Το έχει ξανακάνει κ παρακάλεσα τον λούλαμπι να του ζητήσει να μην το κάνει.Του το είπα κ εγώ ευγενικά μια φορά αλλά πού!Δεδομένου οτι είμαι η μ@λάκω της οικογένειας προσπαθώ να μην επιβαρύνω τα πράγματα αλλά ελάτε στη θέση μου εκείνη την ώρα!Γυρνάμε σπίτι του λέω ρε δεν σου είπα να μιλάς εσύ γιατί εγώ έχω μετά το πρόβλημα?Τελευταία φορά πάντως,άλλη φορά θα το ανοίξω πάλι κι όποιον πάρει ο χάρος.

Τζο μην τα κάνεις σαν κι εμένα.Να είσαι διπλωμάτα κορίτσι μου.Γιατί αν μια φορά έρθετε σε αντιπαράθεση μετά όλα σου στραβά θα τα βρίσκουν.Δες κι εμένα!Πάρε το πιο γλυκό σου ύφος κ πες "σας αγαπώ αλλά για το καλό του μωρού..κάντε λίγη υπομονή να μεγαλώσει κ άλλο κλπ κλπ κλπ"

y5yep3.png

...και συνεχίζω τη μουρμούρα..!

Νιώθω ο αδύναμος κρίκος κ νιώθω οτι όλο το σόι με αντιπαθεί.Και αν σκεφτεί κανείς πόσο καλά αρχίσαμε..είναι να τραβάς τα μαλλιά σου!!

y5yep3.png

Δεν καταλαβαινουν βρε λουλαμπακι.....δυστυχως:(:(

Ρε συ κοριτσι μου μηπως επειδη εχεις τετοια σχεση με την πεθερα μηπως γ αυτο νομιζεις πως δεν σε θελουν κ οι αλλοι??σου εχουν δειξει κατι??

Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

Βρε αυτή μιλάει..αυτό μου την έδωσε περισσότερο.Οτι τις 20 φορές που την έβαλα κάτω να μιλήσουμε μου είπε οτι αυτή την άλλη μέρα τα ξεχνάει όλα κ με έχει σαν κόρη της κ με αγαπάει κλπ..αλλά μετά μου πετάνε σπόντες τα αδέλφια της κ ο πεθερός μου.Ο πεθερός μου όταν πια ήμουν στο μήνα μου,μου πέταξε ΤΙΣ κακίες.Κι επειδή τις έπιανα,άμα του έλεγα τίποτα μου έλεγε "α όχι όχι δεν το έλεγα για σένα!" Η' τα αδέλφια της ενώ παλιά μου μιλούσαν/χαιρετούσαν εγκάρδια τώρα άλλαξαν κ αυτοί.Νααα κλάμα εγώ.Ενώ οι δικοί μου άνθρωποι (άσε που μόνο στη μάνα μου μιλούσα,αλλά κι αυτή ακόμα) κι ας τράβηξα εγώ τα όσα ποτέ δεν έδωσαν δικαιώματα κ ποτέ δεν έδειξαν ενόχληση ή να αλλάξουν συμπεριφορά.Που στο κάτω κάτω κι αυτοί παιδί τους δώσανε,δεν ήμουν και κανένα ερείπιο.Με τις σπουδές μου με την εμφάνισή μου,με τους τρόπους μου με όλα.

Μετά το μωρό με όλη τη χαρά κτλ έγινε πάλι καινούρια αρχή,αλλά με το που δεν κάνω αυτό που γουστάρουν πάλι πχ ξινίζουν κ εγώ το νιώθω..

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...