Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Το σταφυλοκοκκο τον βρηκαμε τυχαια, μετά πήρε αντιβιωση. Ευτυχώς μας ειχε κοψει και οσες φορες εχει χρειαστει καποιος απο τους δυο μας αντιβιωση επαιρνε παντα και προβιοτικά.

Ναι όντως κάνουν δουλειά τα προβιοτικά αλλά πρέπει να τα συνεχίζουμε για λίγο καιρό και μετά την διακοπή της αντιβίωσης !!

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Με το καλό να γεννήσεις κούκλα μου!Ελπίζω όλα να πάνε καλά!

Κι εμένα έτσι έκανε.Πετούσε τα κουλά κ μετά το έπαιζε θύμα κι έλεγε οτι εγώ διαρκώς παρεξηγώ.

Κι εγώ έχω σκεφτεί να της μιλήσω,τελείως ανοιχτά..κολλάω όμως για δύο λόγους.Ο ένας είναι μην αρχίσει τα δικά της κ πλακωθούμε πάλι κ ο άλλος..δεν ξέρω αν έχει νόημα εφόσον αυτή δίνει δίκιο στον εαυτό της..δεν νομίζω οτι καταλαβαίνει!

Πχ κάποτε της άνοιξα συζήτηση για το πώς μου μίλησε 2 μέρες πριν το γάμο,και το πόσο με πλήγωσε αυτό και γιατί να μου μιλήσει έτσι που εγώ μόνο αγάπη της έδωσα..ξέρεις τι μου είπε? "καλά σου έκανα,γιατί αυτό το μωρό ήταν για μένα όνειρο ζωής!!" (τότε τα είχε πάρει που δεν ερχόταν στο γυναικολόγο)..Δεν μπόρεσε να μπει στη θέση μου..!

Οι άντρες δεν μπορούν να δουν,είναι η μανούλα τους...

Εσείς γιατί έτσι ρε γμτ?Κρίμα..Μιλάτε ακόμα γιαυτά?

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με το καλό να γεννήσεις κούκλα μου!Ελπίζω όλα να πάνε καλά!

Κι εμένα έτσι έκανε.Πετούσε τα κουλά κ μετά το έπαιζε θύμα κι έλεγε οτι εγώ διαρκώς παρεξηγώ.

Κι εγώ έχω σκεφτεί να της μιλήσω,τελείως ανοιχτά..κολλάω όμως για δύο λόγους.Ο ένας είναι μην αρχίσει τα δικά της κ πλακωθούμε πάλι κ ο άλλος..δεν ξέρω αν έχει νόημα εφόσον αυτή δίνει δίκιο στον εαυτό της..δεν νομίζω οτι καταλαβαίνει!

Πχ κάποτε της άνοιξα συζήτηση για το πώς μου μίλησε 2 μέρες πριν το γάμο,και το πόσο με πλήγωσε αυτό και γιατί να μου μιλήσει έτσι που εγώ μόνο αγάπη της έδωσα..ξέρεις τι μου είπε? "καλά σου έκανα,γιατί αυτό το μωρό ήταν για μένα όνειρο ζωής!!" (τότε τα είχε πάρει που δεν ερχόταν στο γυναικολόγο)..Δεν μπόρεσε να μπει στη θέση μου..!

Οι άντρες δεν μπορούν να δουν,είναι η μανούλα τους...

Εσείς γιατί έτσι ρε γμτ?Κρίμα..Μιλάτε ακόμα γιαυτά?

Αποφεύγω να διαβάζω αυτό το θέμα γιατί διαολίζομαι, αλλά ρε συ Lullaby, ΕΛΕΟΣ!!!

Το ΔΙΚΟ ΣΟΥ μωρό, όνειρο ζωής για εκείνη; Καλά μιλάμε η γυναίκα είναι θεόμουρλη! Και ξέρεις τί άλλο; Έχει αντιληφθεί την ανασφάλεια που νιώθεις και νομίζει πως έχει το πάνω χέρι...αλλά νομίζει, κορίτσι!!! ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ! Το μωρό σου δεν πρόκειται να αγαπά περισσότερο από σένα αυτή την παρανοϊκή! Σου μιλάω εκ πείρας, τα έχω περάσει!! Απόλαυσε την κάθε στιγμή με το κοριτσάκι σου και χ3σ3 την παλαβιάρα!!

Άι στο καλό, συγχίστηκα πάλι, έγκυος γυναίκα!

Τα νεα μας απ το... μετωπο! Ηρθε παρασκευη ο αντρας μου και αυτοι ηρθαν σημερα και θα κατσουν σχεδον βδομαδα (ο αντρας μου 10 μερες). Βρεθηκαμε εξω, γιατι απλα εχω ξεκαθαρισει στον αντρα μου οτι αν δεν κανει ΑΥΤΟΣ γυαλι το σπιτι ΧΑ! απλα δεν μπενουν! Ας προσεχε ο πεθερος την πρωτη φορα που ηρθαν σε ενα απ τα σπιτια που αλλαξαμε να μην ελεγε (δασκαλεμενος στανταρ) "περιμενα τη χεστρα χειροτερα" με το που μπηκαν ενω ΟΛΟ το σπιτι ηταν σαν βιτρινα (και η χεστρα φυσικα!), πραγμα που χτυπισα στον αντρα μου ΑΦΟΥ αρχισε να καταλαβενει πως με βλεπουν οι γωνεις του χιχι (εκανα και κατι εξυπνο στη ζωη μου!). Συναντιομαστε στην ακρη της πλατιας και της λενε για φιλια και η μικρη αμεσος λεει ΟΧΙ. Ο πεθερος παει καταπανω της και η μικρη τρεχει να καλιφτει πισω μου (ΠΟΛΥ κοντα στο δρομο) οποτε και εγω ουρλιαζω, δεν ξερω αν εβρισα κι ολας, αλλα μαλον ειπα "καλα τι μ@λ@κιες ειναι αυτες να κυνηγατε το παιδι τοσο κοντα στο δρομο!" (κι ας ηξερα τι θα κανει η μικρη και οτι δεν υπηρχε κυνδινος). Οταν γυρισαμε σπιτι φυσικα και ζητησα συγνωμη στον αντρα μου που φυσικα και απαντισε "δεν πιραζει κι εγω κατατρομαξα"! Η μικρη με το ολο σκηνικο σφηχτικε και στις 3 ωρες που ειμασταν μαζι, ζητιμα να τους μηλισε 10 λεπτα ΧΑ!

Σκηνικο Νο 2! Η πεθερα καθετε μολις φτασαμε στην καφετερια στο ντιβανακι και πανε προς τα κει ο πεθερος και η μικρη, κανω πως δε βλεπω και λεω στον αντρα μου "να κατσουμε σε μερος με ντιβανι να μην ποναει η μεση μου" (εχω και προβλημα και τωρα με την εγκυμοσυνη βραστα) οποτε και τους λεει "η Τατουμ ΠΡΕΠΕΙ να κατσει στο ντιβανι".

Σκηνικο Νο 3! Η μικρη καθετε για λιγο στο ντιβανι και το παντελονακι της κατεβενει λιγο και φενετε η ακρη απ τον ποπο. Η πεθερα τη γαργαλαει και λεει οτι εχει μυρμιγκακι και η μικρη για να το ξεφορτωθει κατεβαζει ακομα λιγο το παντελονι και τα ακουει (απαλα και με... συνενοηση μαμα-κορη "προσεχε θα βρουμε μπελα") που το κατεβασε και μετα στην πεθερα "δεν κανει να κατεβαζει παντελονι στον κοσμο γιατι αν συνεχισει στο Καταρ, σε λιγο που θα μεγαλωσει εχουμε σοβαρο προβλημα!", "αληθια?". Στο σπιτι λεω στη μικρη οτι δεν πειραζει που την ακουμπισε στον ποποτς η γιαγια ΑΛΛΑ αν ηταν αλλος επρεπε να μου το πει ΑΜΕΣΟΣ, μας ακουει ο μπαμπας (τυχαιο?) και συμπληρωνει "Τις φωνες πρεπει να βαλεις αν σε ακουμπισει κανεις εκει" και συμπληρωνει... "τοσο κοπο κανεις να τη μαθεις να φυλαγετε μη μας το χαλασουν". Ξεροντας την κορη μου, αν παει να την ξαναγγιξει η πεθερα... θα βαλει τις φωνες!

Για καπιο λογο νομιζω οτι Τατουμ-πεθερικα τουλαχιστον 2-0 στα ματια του μπαμπα και της την ψιλοεσπασα κι ολας, οποτε περιμενω μπας και κανει γκαφα χαχαχα! Ολα εδω πληρονοντε!

Ue8pp3.pngI307p3.png

τελικα μερικες γιαγιαδες απο την χαρα τους μαλον το παρακανουν και δεν σκευτονται θεωρουν οτι οπως ειναι η μανα ετσι και αυτες ειναι η γιαγιαδες αρα εχουν και αυτες καποιο συγκεκριμενο λογο...τωρα οσο για την αγκαλια δλδ αν το μωρο ποναει δεν στο δεινει????ελεος εννοειτε πως οταν ποναει το περνει η μαμα τωρα αν κλαπσουριζει επειδη βαρεθηκε κτλ οκ λες παει στο καλο αλλα αν σε ζηταει αν ποναει πειναει κτλ θα της το περνεις χωρις να της λες τπτ.....και κατι αλλο που σε ξαναρωτησα αλλα δν μ απαντησες????με τη μαμα σου που ειναι κοντα πως αντιδρα υπαρχει και εκει ανταγωνισμος???εσυ εισαι και τυχερη ειναι η μαμα σπυ κοντα μπορεις να εισα εκει ολη μερα και να μην την εχεις στα ποδια σου

Τα νεα μας απ το... μετωπο! Ηρθε παρασκευη ο αντρας μου και αυτοι ηρθαν σημερα και θα κατσουν σχεδον βδομαδα (ο αντρας μου 10 μερες). Βρεθηκαμε εξω, γιατι απλα εχω ξεκαθαρισει στον αντρα μου οτι αν δεν κανει ΑΥΤΟΣ γυαλι το σπιτι ΧΑ! απλα δεν μπενουν! Ας προσεχε ο πεθερος την πρωτη φορα που ηρθαν σε ενα απ τα σπιτια που αλλαξαμε να μην ελεγε (δασκαλεμενος στανταρ) "περιμενα τη χεστρα χειροτερα" με το που μπηκαν ενω ΟΛΟ το σπιτι ηταν σαν βιτρινα (και η χεστρα φυσικα!), πραγμα που χτυπισα στον αντρα μου ΑΦΟΥ αρχισε να καταλαβενει πως με βλεπουν οι γωνεις του χιχι (εκανα και κατι εξυπνο στη ζωη μου!). Συναντιομαστε στην ακρη της πλατιας και της λενε για φιλια και η μικρη αμεσος λεει ΟΧΙ. Ο πεθερος παει καταπανω της και η μικρη τρεχει να καλιφτει πισω μου (ΠΟΛΥ κοντα στο δρομο) οποτε και εγω ουρλιαζω, δεν ξερω αν εβρισα κι ολας, αλλα μαλον ειπα "καλα τι μ@λ@κιες ειναι αυτες να κυνηγατε το παιδι τοσο κοντα στο δρομο!" (κι ας ηξερα τι θα κανει η μικρη και οτι δεν υπηρχε κυνδινος). Οταν γυρισαμε σπιτι φυσικα και ζητησα συγνωμη στον αντρα μου που φυσικα και απαντισε "δεν πιραζει κι εγω κατατρομαξα"! Η μικρη με το ολο σκηνικο σφηχτικε και στις 3 ωρες που ειμασταν μαζι, ζητιμα να τους μηλισε 10 λεπτα ΧΑ!

Σκηνικο Νο 2! Η πεθερα καθετε μολις φτασαμε στην καφετερια στο ντιβανακι και πανε προς τα κει ο πεθερος και η μικρη, κανω πως δε βλεπω και λεω στον αντρα μου "να κατσουμε σε μερος με ντιβανι να μην ποναει η μεση μου" (εχω και προβλημα και τωρα με την εγκυμοσυνη βραστα) οποτε και τους λεει "η Τατουμ ΠΡΕΠΕΙ να κατσει στο ντιβανι".

Σκηνικο Νο 3! Η μικρη καθετε για λιγο στο ντιβανι και το παντελονακι της κατεβενει λιγο και φενετε η ακρη απ τον ποπο. Η πεθερα τη γαργαλαει και λεει οτι εχει μυρμιγκακι και η μικρη για να το ξεφορτωθει κατεβαζει ακομα λιγο το παντελονι και τα ακουει (απαλα και με... συνενοηση μαμα-κορη "προσεχε θα βρουμε μπελα") που το κατεβασε και μετα στην πεθερα "δεν κανει να κατεβαζει παντελονι στον κοσμο γιατι αν συνεχισει στο Καταρ, σε λιγο που θα μεγαλωσει εχουμε σοβαρο προβλημα!", "αληθια?". Στο σπιτι λεω στη μικρη οτι δεν πειραζει που την ακουμπισε στον ποποτς η γιαγια ΑΛΛΑ αν ηταν αλλος επρεπε να μου το πει ΑΜΕΣΟΣ, μας ακουει ο μπαμπας (τυχαιο?) και συμπληρωνει "Τις φωνες πρεπει να βαλεις αν σε ακουμπισει κανεις εκει" και συμπληρωνει... "τοσο κοπο κανεις να τη μαθεις να φυλαγετε μη μας το χαλασουν". Ξεροντας την κορη μου, αν παει να την ξαναγγιξει η πεθερα... θα βαλει τις φωνες!

Για καπιο λογο νομιζω οτι Τατουμ-πεθερικα τουλαχιστον 2-0 στα ματια του μπαμπα και της την ψιλοεσπασα κι ολας, οποτε περιμενω μπας και κανει γκαφα χαχαχα! Ολα εδω πληρονοντε!

υποκλίνομαι! πάρε εκδίκηση για όλες μας. Ας πρόσεχαν! αν ήταν εντάξει δεν θα φερόσουν έτσι! Μπράβο και στο αγόρι σου! Με το καλό και το νέο μωράκι σας! Καλά για τη ζουζού σας δεν έχω λόγια, να τη χαίρεστε!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

τελικα μερικες γιαγιαδες απο την χαρα τους μαλον το παρακανουν και δεν σκευτονται θεωρουν οτι οπως ειναι η μανα ετσι και αυτες ειναι η γιαγιαδες αρα εχουν και αυτες καποιο συγκεκριμενο λογο...

Καλε η δικια μου πριν γεννησω μεχρι που μου ειπε οτι θα επρεπε το μωρο να το εχει αυτη στο δικο της δωματιο γιατι λεει ηταν πιο εμπειρη απο μενα....εφαγα ποσους μηνες και χαλασσ την ηρεμια μου μεχρι να γινει κατανοητο οτι το παιδι ΜΟΥ θα το μεγαλωσω με τον αντρα ΜΟΥ σε δικο ΜΑΣ σπιτι.Ασε μη τα θυμαμαι...

Δεν πανε καλα λεμε...εχουν ξεφυγει.Και ολα ειναι θεμα εγωισμου.Οταν αντι να βαζεις πανω απόλα την ευτυχια και την ηρεμια του παιδιου σου εσυ κοιτας πως θα ικανοποιησεις τα δικα σου θελω και το μονο που σε νοιαζει ειναι η παρτη σου...αστα χεστα.

Η δικια μου εχει 3 γιους...παντρεμενοι και οι 3.Ε οσο σκατα τα εχει κανει μαζι μου αλλο τοσο τα εχει κανει και με τις υπολοιπες.Τσακωνομαστε ολες με τους αντρες μας εξαιτιας της.και να πω οτι οι γιοι της κακοπερνανε?Στα οπα οπα τους εχουμε ολες μας.Αλλα βλεπεις το θεμα ειναι οτι τους πηραμε τους γιους της...απο εκει ξεκινανε ολα.Ειναι δυνατον να εχεις απεναντι σου 3 κοπελες...με διαφορετικες τελειως ηλικιες...με διαφορετικους τελειως χαρακτηρες...με διαφορετικες ζωες και ωστοσο να τα πηγαινεις και με τις 3 σκατα?Δεν φτανεις καποια στιγμη να αναρωτηθεις μηπως κανεις κι εσυ κατι λαθος?Τι να πω...

Καλε η δικια μου πριν γεννησω μεχρι που μου ειπε οτι θα επρεπε το μωρο να το εχει αυτη στο δικο της δωματιο γιατι λεει ηταν πιο εμπειρη απο μενα....εφαγα ποσους μηνες και χαλασσ την ηρεμια μου μεχρι να γινει κατανοητο οτι το παιδι ΜΟΥ θα το μεγαλωσω με τον αντρα ΜΟΥ σε δικο ΜΑΣ σπιτι.Ασε μη τα θυμαμαι...

Δεν πανε καλα λεμε...εχουν ξεφυγει.Και ολα ειναι θεμα εγωισμου.Οταν αντι να βαζεις πανω απόλα την ευτυχια και την ηρεμια του παιδιου σου εσυ κοιτας πως θα ικανοποιησεις τα δικα σου θελω και το μονο που σε νοιαζει ειναι η παρτη σου...αστα χεστα.

Αυτό! το έχω πει και εγώ 50 φορές. Δε λες και καλά που το κατάλαβα! γιατί στην αρχή ήμουν και μπούφος! μα αναρωτιέσαι είναι δυνατόν να μη θέλει την ευτυχία του παιδιού της, γιατί όπως έχω ξαναπει και λες και εσύ αυτά συνήθως δεν τα κάνουν στις κ#$$πετσωμένες, τα κάνουν στα θύματα που αγαπάνε κιόλας τους γιούς τους και τους έχουν στα ώπα ώπα και που είναι ο μόνος λόγος που τις ανέχονται κιόλας. (Δεν ξέρω αν ήσουνκαι εσύ έτσι, αλλά εγώ ήμουν πολύ χαζή και πολύ θύμα). Έχω φίλες που όμως δεν παντρεύτηκαν επειδή ερωτεύτηκαν τρελλά και έτσι τα μάτια τους τα είχαν ανοιχτά και μια χαρά τις έβαλαν τις πεθερές στη θέση τους! Αυτά δηλαδή θέλουν οι ηλί8ιες; Αντί να εκτιμήσουν το χαρακτήρα, μόλις βλέπουν ότι είμαστε υποχωρητικές κοιτάνε να μας φάνε! ωραία φούντωσα πάλι φούντωσα! δε θέλω και πολύ βέβαια!

Η δικια μου εχει 3 γιους...παντρεμενοι και οι 3.Ε οσο σκατα τα εχει κανει μαζι μου αλλο τοσο τα εχει κανει και με τις υπολοιπες.Τσακωνομαστε ολες με τους αντρες μας εξαιτιας της.και να πω οτι οι γιοι της κακοπερνανε?Στα οπα οπα τους εχουμε ολες μας.Αλλα βλεπεις το θεμα ειναι οτι τους πηραμε τους γιους της...απο εκει ξεκινανε ολα.Ειναι δυνατον να εχεις απεναντι σου 3 κοπελες...με διαφορετικες τελειως ηλικιες...με διαφορετικους τελειως χαρακτηρες...με διαφορετικες ζωες και ωστοσο να τα πηγαινεις και με τις 3 σκατα?Δεν φτανεις καποια στιγμη να αναρωτηθεις μηπως κανεις κι εσυ κατι λαθος?Τι να πω...

Αυτό πάλι!!!!! ας μου το εξηγήσει κάποιος! είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνουν ότι έχουν άδικο;;;;;; το καταλαβαίνουν, αλλά κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ή έχουν χαζέψει τόσο από τον εγωισμό;;;;; και καλά αυτές βρίσκουν και τα κάνουν! εγώ αναρωτιέμαι δεν βρίσκεται ένας χριστιανός να της πει "καλά τί είναι αυτά που κάνεις, λες; δεν ντρέπεσαι λιγάκι; δεν είσαι μάνα εσύ; τί σου φταίνε τα παιδιά; τί σου φταίει η κοπέλα;"

Γιατί ξεχνιούνται; Εμάς όποτε έρχονταν σπίτι όταν είχαμε μόνο τον μεγάλο μωρό, με το που έμπαιναν ρώταγε ο πεθερός: "να αλλάξει το μωρό η πεθερά σου;" και έμενα εγώ κάγκελο. Δηλαδή πως το εννοούσε; ότι κράταγα το μωρό χεσ%ένο μέχρι να μπεί κάποιος να του το πασάρω; εντάξει και να μην πω ότι ήμουν κολλημένη με το μωρό μου στην αρχή... δεν το άφηνα από τα χέρια μου π ο τ έ! πόναγε η μέση μου, αλλά ούτε στο καρότσι δεν το έβαζα, με το μάρσιπο παντού! και θα μου υπονοήσει ότι δεν το είχα αλλάξει; τώρα βέβαια τρελλαινομαι... τότε απλά προσπαθούσα να καταλάβω τί στο καλό εννοεί! και απαντούσα όχι τώρα το άλλαξα! έ ρε λάθη! σόρυ κορίτσια σας πρήζω, αλλά τα θυμάμαι και εγώ και συγχίζομαι!

Πήγα χθες.Είχε να δει το παιδί 4 μέρες γιατί ήταν κρυωμένη.'Εκανε πολλές χαρές όταν μας είδε και τη λυπήθηκα! 'Ενιωσα λίγο την καρδιά μου να συντρίβεται.Αλλά μετά,την έβαλε πάλι στη θέση της με τα μαργαριτάρια!:rolleyes:

1.Μου είπε πως ο γιατρός είπε οτι μπορούσε να δει το μωρό γιατί λέει δεν είχε ίωση αλλά ήταν μόνο κρυωμένη.Δηλαδή,έστω κ μόνο με κρύωμα,με μύτη να τρέχει κ λαιμό κλειστό,πας να δεις μωρό 2 μηνών??Οι δευτερομάνες ας απαντήσουν.

2.Την ώρα που τρώγαμε,γυρνάει και λέει στον πεθερό μου "είδες πόσο όμορφο είναι το μωρό μας??":shock::shock::shock: (ειδικά αυτά τα συγκεκριμένα που πετάει..τι να σας πω.σας λέω μόνο οτι άρχισα να βγάζω άσπρα απο το άγχος κ είμαι μόνο 30)

3.'Αρχισε να λέει για μια μακρινή ξαδέλφη που βρήκε στο δρόμο,που δεν ήξερε οτι ο γιος παντρεύτηκε κ έκανε παιδί μπλα μπλα μπλα..και της λέει τώρα η πεθερά (διηγείται) βρήκαμε χρυσό κορίτσι κ τώρα έχουμε δυο κόρες (περιττό να πω οτι μέχρι και η χροιά της φωνής έδειχνε πόσο δεν τα πίστευε όσα έλεγε) κ μετά της απήντησε λέει,η ξαδέλφη "αυτή είναι πιο τυχερή ακόμα με τέτοια πεθερικά!" Αυτά μου τα έχει ξαναπεί (για τό πόσο καλά πεθερικά θεωρούνται απο τον κόσμο)..αλλά γιατί μου τα λέει??

'Οποτε κάνουμε λίγη πρόοδο,πετάει τέτοιες μ@λακίες κ μου τη χαλάει..

Ρε κορίτσια να της μιλήσω???Να της πω οτι με αγχώνει με αυτά που λέει?Η' μήπως δεν είναι καλό να ξέρει οτι με αγχώνει??

y5yep3.png

Πήγα χθες.Είχε να δει το παιδί 4 μέρες γιατί ήταν κρυωμένη.'Εκανε πολλές χαρές όταν μας είδε και τη λυπήθηκα! 'Ενιωσα λίγο την καρδιά μου να συντρίβεται.Αλλά μετά,την έβαλε πάλι στη θέση της με τα μαργαριτάρια!:rolleyes:

1.Μου είπε πως ο γιατρός είπε οτι μπορούσε να δει το μωρό γιατί λέει δεν είχε ίωση αλλά ήταν μόνο κρυωμένη.Δηλαδή,έστω κ μόνο με κρύωμα,με μύτη να τρέχει κ λαιμό κλειστό,πας να δεις μωρό 2 μηνών??Οι δευτερομάνες ας απαντήσουν.

2.Την ώρα που τρώγαμε,γυρνάει και λέει στον πεθερό μου "είδες πόσο όμορφο είναι το μωρό μας??":shock::shock::shock: (ειδικά αυτά τα συγκεκριμένα που πετάει..τι να σας πω.σας λέω μόνο οτι άρχισα να βγάζω άσπρα απο το άγχος κ είμαι μόνο 30)

3.'Αρχισε να λέει για μια μακρινή ξαδέλφη που βρήκε στο δρόμο,που δεν ήξερε οτι ο γιος παντρεύτηκε κ έκανε παιδί μπλα μπλα μπλα..και της λέει τώρα η πεθερά (διηγείται) βρήκαμε χρυσό κορίτσι κ τώρα έχουμε δυο κόρες (περιττό να πω οτι μέχρι και η χροιά της φωνής έδειχνε πόσο δεν τα πίστευε όσα έλεγε) κ μετά της απήντησε λέει,η ξαδέλφη "αυτή είναι πιο τυχερή ακόμα με τέτοια πεθερικά!" Αυτά μου τα έχει ξαναπεί (για τό πόσο καλά πεθερικά θεωρούνται απο τον κόσμο)..αλλά γιατί μου τα λέει??

'Οποτε κάνουμε λίγη πρόοδο,πετάει τέτοιες μ@λακίες κ μου τη χαλάει..

Ρε κορίτσια να της μιλήσω???Να της πω οτι με αγχώνει με αυτά που λέει?Η' μήπως δεν είναι καλό να ξέρει οτι με αγχώνει??

θα σου απαντήσω μόνο για το κρύωμα, γιατί για τα άλλα δεν είμαι και το καλύτερο παράδειγμα.

Λοιπόν δεν υπάρχει σκέτο κρύωμα. Πάντα είναι και ιός, ίωση ή ό,τι είναι τέλος πάντων που σίγουρα κ ο λ λ ά ε ι. Μακρυά από αυτούς το μωρό και ας κοπανιούνται κάτω ότι είναι μόνο κρύωμα. Ήρθε η αδερφή μου από καλοκαιρινές διακοπές και ορκιζόταν ότι ήταν μόνο κρύωμα. Το μάθαμε με αρκετά άσχημο τρόπο αφού μπήκαμε νοσοκομείο για άλλη μια φορά.

Για την πεθερά: τουλάχιστον η δικιά σου δεν ήρθε πάνω από το προσωπάκι του νεογέννητου παίρνοντας αντιβίωση και κρύβοντας ότι έχει αρρωστήσει. Ίσως η δικιά σου όντως να αγαπάει τη μικρή σας. Μακάρι, γιατί η δικιά μας δεν παλεύεται λέμε!

Διαφημίσεις

θα σου απαντήσω μόνο για το κρύωμα, γιατί για τα άλλα δεν είμαι και το καλύτερο παράδειγμα.

Λοιπόν δεν υπάρχει σκέτο κρύωμα. Πάντα είναι και ιός, ίωση ή ό,τι είναι τέλος πάντων που σίγουρα κ ο λ λ ά ε ι. Μακρυά από αυτούς το μωρό και ας κοπανιούνται κάτω ότι είναι μόνο κρύωμα. Ήρθε η αδερφή μου από καλοκαιρινές διακοπές και ορκιζόταν ότι ήταν μόνο κρύωμα. Το μάθαμε με αρκετά άσχημο τρόπο αφού μπήκαμε νοσοκομείο για άλλη μια φορά.

Για την πεθερά: τουλάχιστον η δικιά σου δεν ήρθε πάνω από το προσωπάκι του νεογέννητου παίρνοντας αντιβίωση και κρύβοντας ότι έχει αρρωστήσει. Ίσως η δικιά σου όντως να αγαπάει τη μικρή σας. Μακάρι, γιατί η δικιά μας δεν παλεύεται λέμε!

...άρχισε να γίνεται καλύτερα μόλις χθες,και όταν πήγα τη φίλησε (βασικά ρούφηξε)στο μάγουλο φιλώντας την κατα λάθος στο στόμα..τι έχεις να πεις τώρα????????????/:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

y5yep3.png

...άρχισε να γίνεται καλύτερα μόλις χθες,και όταν πήγα τη φίλησε (βασικά ρούφηξε)στο μάγουλο φιλώντας την κατα λάθος στο στόμα..τι έχεις να πεις τώρα????????????/:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Φταίω φταίω φταίω που όποια πεθερά δω τη θεωρώ κακίστρω μέχρι αποδείξεως του εναντίου;;;;;; Δε φταίω! και ακόμα και τότε κρατάω πισινή! έχουν δει πολλά τα μάτια μου! Την παλιο$%#%^! Αυτό είναι που χτυπιούνται ότι αγαπάνε τα παιδιά μας; Τουλάχιστον τώρα σου το έδωσε στο χέρι βάλε και εσύ τις φωνές! μα καλά δεν ξέρει ότι κολλάει και στην ανάρρωση;;;;;;;;

Εχω να πω εγω γκρρρρ οτι μιλας για τη δικια μου που σε ολους ελεγε "τα μωρα τα φιλαω στο σβερκακι" και καταλαθος ολο και φιλαγε χειλακια και μετα ελεγε κι απο πανω "ειδες ποσο μ αγαπαει? στα χιλια θελει να τη φιλαω". Στην αρχη ελεγα στον αντρα μου να της πει τιποτα αλλα.... Ωσπου γυρισα και της ειπα 2-3 φορες "τοσο κοντα ειναι ο σβερκος με τα μαγουλα και τα χιλια?" και αφου δεν αλλαζε τιποτα αρχισα να λεω για μικροβια της... ηλικιας (αυτη τα ελεγε για τις αλλες που φιλανε μαγουλα) και σε μεγαλα νευρα "Οταν αρχισεις να τη θηλαζεις ή να με φιλας στο στομα για να παραγω αντισωματα, οπως με το γιο σου, τοτε ξανακουμπα προσωπο, αν δε μπορεις να κουμανταρεις μωρο και να μη σε φιλαει στο στομα, ε τοτε τι να πω? Μην την ξαναπαρεις αγκαλια!". Στην αρχη μουτρωσε και μετα πηγε να δικαιολογιθει (να της πηγε), οταν ξαναρθαν μετα απο κανα μηνα-2μηνο εκανε τα ιδια φυσικα...

Ue8pp3.pngI307p3.png

πες μου για τα μικρόβια της ηλικίας να ξέρω κ εγώ τι να λέω..έχουμε κ γιατρό στην οικογένεια αλλά όλο τρελή με βγάζουν..:cry::cry::cry:

y5yep3.png

Κακιουλα αλλα! Παρε τηλ την παιδιατρο μπροστα στον αντρα σου και πες της "η πεθερα μου εχει αυτο και αυτο το συμπτωμα, σταματισαν τοτε. Μπορει να ερθει σε επαφη με τη μικρη?". Να δουμε και τι θα σου πει και πως θα νιωσει ο μπαμπας για το ποσο μπορει να ειναι επικυνδινο το "κρυωμα". Αν εχεις και ανοιχτη ακροαση ακομα καλυτερα!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...