Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Εγώ έχω αυτοάνοσο στο θυρεοειδή, χασιμοτο, αλλά μου είχε πει ο ρευματολόγος ότι δε συνδέεται με τα ΑΝΑ.. συνήθως αυτά συνδέονται με ρευματοειδή αρθρίτιδα, λύκο και τέτοια.. παρόλαυτα όμως κι εγώ τελικά, δεν έχω κάποιο άλλο αυτοάνοσο και λόγω ηλικίας, τα ανακάλυψα στα 42, είναι και μάλλον απίθανο να εμφανιστεί. Πολύ πιθανόν και στην δική σου περίπτωση να μην συνδέονται με κάτι άλλο, ειδικά εφόσον βγήκαν και αρνητικά μετά!

Δυο φορές έχουν βγει θετικά αλλά ο παθολόγος μου έλεγε πως είναι μη αξιολογησιμο. Αν δε κάνω λάθος έλεγε η εξέταση «ασθενώς θετικά», κάτι τέτοιο.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

lullaby να σου πω τι σκέφτομαι?? Τελειως φιλικά και χωρίς παρεξηγηση??

νομίζω ότι είσαι πολύ ελαστική μαζί της.

Αν κάτι από αυτά που λέει σε ενοχλει απάντησε της με το γάντι.

Το να λες δεν θέλω φαγητό, αλλα τελικά το παίρνεις.....

Παίρνει πιο ακριβά πραγματα??? Εεε πένεψε την και εκμεταλεψου το.

Ξεκαθαρισε συγκεκριμενα τι σε ενοχλεί. Διαλεξε ένα για αρχή και βάλε όρια. ΟΚ θα υπάρξει αντίδραση, αλλά μην υποχωρεις.

Εχεις πει οτι δεν της αφήνεις καθόλου το παδι??? Εγω λέω σε αυτό να υποχωρησεις εσυ . Αφησε το 10' για να πας στο φούρνο μιση ώρα να κανεις μια δουλεια. Καθιερωσε μισή ωρα την εβδομαδα ( που μπορει να γινει και 1) και αφησέ τη μονη της με το μωρό (να είναι ταισμενο και κοι κοιμισμενο). Αφησε την εστω και λίγο να νιωσει "μαμά" για λιγο αφού το θέλει τόσο πολύ. Νομίζω αυτό θα τη μαλακώσει. Και θα ξέρει οτι θα το χάσει αν δεν δείξει καλη συμπεριγορά. Και καθως μεγαλανει θα ειναι λίγη ωρα που θα την εχεις αναγκη.

Πιστευω οτι και οι 2 έχετε μπει σε μια διαδικασια ανταγωνισμου.

lullaby

Εχεις πει οτι δεν της αφήνεις καθόλου το παδι??? Εγω λέω σε αυτό να υποχωρησεις εσυ . Αφησε το 10' για να πας στο φούρνο μιση ώρα να κανεις μια δουλεια. Καθιερωσε μισή ωρα την εβδομαδα ( που μπορει να γινει και 1) και αφησέ τη μονη της με το μωρό (να είναι ταισμενο και κοι κοιμισμενο). Αφησε την εστω και λίγο να νιωσει "μαμά" για λιγο αφού το θέλει τόσο πολύ. Νομίζω αυτό θα τη μαλακώσει. Και θα ξέρει οτι θα το χάσει αν δεν δείξει καλη συμπεριγορά. Και καθως μεγαλανει θα ειναι λίγη ωρα που θα την εχεις αναγκη.

Εγω πιστευω πως αν γινει αυτο θα παρει περισσοτερο θαρρος...:rolleyes::rolleyes:

Το πρβλημα δεν ειναι της λουλαμπι γιατι να την αφησει να νιωσει ''μαμα'' δεν ειναι μαμα και δεν ειναι λογικο να θελει να νιωθει ετσι ειναι γιαγια και καλα θα κανει να το χωνεψει:|

Εγω λουλαμπι στα χω πει απο την εγκυμοσυνη ακομα...κοψτο...μην μπαινεις σε ανταγωνισμο οπως λεει και η matri δεν χρειαζεσαι αντιπαραθεση...Εγω περα απο τη πεθερα βλεπω κ εσενα ωρες ωρες να χτυπιεσαι κοντραριζεσαι μαζι της....Πηρε λες ακριβα εεεε ας την ας πηρε για ποιο λογο σε πειραζει αυτο???

Χαλαρωσε λιγο αλλα βαλε ορια...αμα λεει κατι που σε υπονομευει η σε προσβαλει μην το αφηνεις μιλα εκεινη την ωρα και στην τελικη.....

Τι θα γινει θα παρεξηγηθει και δεν θα σ φερεται καλα??Εεεεε χεστηκες τι ειχες τι εχασες

Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

lullaby να σου πω τι σκέφτομαι?? Τελειως φιλικά και χωρίς παρεξηγηση??

νομίζω ότι είσαι πολύ ελαστική μαζί της.

Αν κάτι από αυτά που λέει σε ενοχλει απάντησε της με το γάντι.

Το να λες δεν θέλω φαγητό, αλλα τελικά το παίρνεις.....

Παίρνει πιο ακριβά πραγματα??? Εεε πένεψε την και εκμεταλεψου το.

Ξεκαθαρισε συγκεκριμενα τι σε ενοχλεί. Διαλεξε ένα για αρχή και βάλε όρια. ΟΚ θα υπάρξει αντίδραση, αλλά μην υποχωρεις.

'Εχεις δίκιο σε αυτό το τελευταίο.Είναι όμως άδικο για μένα,γιατί να ανταγωνίζομαι για το παιδί μου ενώ θα έπρεπε να το απολαμβάνω χωρίς ενοχλήσεις?

Βασικά με ενοχλεί πολύ που υπαινίσσεται οτι αγαπά το παιδί περισσότερο απο εμένα.Και ακόμα περισσότερο που προσπαθεί να το περάσει κ στο ίδιο το παιδί!!!Με ενοχλεί που θέλει να έρχεται κάθε μέρα,δεδομένου του παρελθόντος μας.Το θεωρώ θράσος.Θεωρώ οτι μου επιβάλλεται.Και απο σκόρπιες κουβέντες και σπόντες δικιές της,η συμπεριφορά της είναι μεθοδευμένη.Αν κάτσω κ θυμηθώ φράσεις,θα σας τις πω.Α!Μία ήταν όταν μου είπε οτι "α,εσύ αγαπούσες τους τάδε παππούδες πιο πολύ γιατί είχαν λεφτά κ σου έπαιρναν πολλά παιχνίδια.'Ετσι είναι τα παιδιά,θέλουν πράξεις κι όχι λόγια!!!" κι έσκασε ένα χαμόγελο μεγάλο σαν τη γλώσσα της! Να σημειώσω οτι αυτή έχει ενώ οι γονείς μου όχι..δεν είναι τελείως άκομψο αυτό?Δηλαδή τι ήθελε να μου πει?

'Οσο για το να της αφήσω το παιδί..χλωμό εώς αποκλείεται..μετά θα απαιτεί περισσότερη ώρα και sleep overs τα σ/κ,να μου λείπει!

Εγω πιστευω πως αν γινει αυτο θα παρει περισσοτερο θαρρος...:rolleyes::rolleyes:

Το πρβλημα δεν ειναι της λουλαμπι γιατι να την αφησει να νιωσει ''μαμα'' δεν ειναι μαμα και δεν ειναι λογικο να θελει να νιωθει ετσι ειναι γιαγια και καλα θα κανει να το χωνεψει:|

Εγω λουλαμπι στα χω πει απο την εγκυμοσυνη ακομα...κοψτο...μην μπαινεις σε ανταγωνισμο οπως λεει και η matri δεν χρειαζεσαι αντιπαραθεση...Εγω περα απο τη πεθερα βλεπω κ εσενα ωρες ωρες να χτυπιεσαι κοντραριζεσαι μαζι της....Πηρε λες ακριβα εεεε ας την ας πηρε για ποιο λογο σε πειραζει αυτο???

Χαλαρωσε λιγο αλλα βαλε ορια...αμα λεει κατι που σε υπονομευει η σε προσβαλει μην το αφηνεις μιλα εκεινη την ωρα και στην τελικη.....

Τι θα γινει θα παρεξηγηθει και δεν θα σ φερεται καλα??Εεεεε χεστηκες τι ειχες τι εχασες

'Εχεις δίκιο θα την γράψω.Απλά φοβάμαι μήπως με βάλει απέναντι στο παιδί μου κάποτε.Αγαπώ υπερβολικά το παιδάκι μουυυυυυ !!

:oops::oops::tongue::tongue:

Θα την γράψω κ θα την ανέχομαι τι να κάνω άλλοοοοοοο ;)

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

'Εχεις δίκιο θα την γράψω.Απλά φοβάμαι μήπως με βάλει απέναντι στο παιδί μου κάποτε.Αγαπώ υπερβολικά το παιδάκι μουυυυυυ !!

Δεν την συμφερει αν το κανει.....γιατι θα βγει η κακια γιαγια στα ματια του παιδιου που κατηγορει την μανουλα της:tongue::tongue:

Υπαρχει περιπτωση να επιλεξει το παιδακι σου αυτην αντι εσενα??Μην σκεφτεσαι χαζα πραγματα αυτο δεν προκειτε να γινει ποτε....Εισαι η ΜΑΜΑ του:D

Εσυ...αυτη λες προσπαθει να γινει...μην την αφησεις;)

Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

λουλαμπίτσα, την επόμενη φορά που θα πει κάτι, θα της χτυπήσεις στα μούτρα ότι ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ κι ότι δεν υπάρχει περίπτωση το παιδί να αγαπήσει άλλον άνθρωπο περισσότερο από τη μαμά του, και δεν πα' να τ' αγοράζει τα πιο ακριβά παιχνίδια η γιαγιά, τα λεφτά της πετάει. Το μωρό η μάνα το θηλάζει, η μάνα το κοιμίζει και το ξυπνά, της μάνας το πρόσωπο βλέπει πρώτο όταν αρχίζει η μέρα και τελευταίο όταν τελειώνει, τη μυρωδιά και τη φωνή της μάνας αναγνωρίζει και με κλειστά μάτια, μαμά και μπαμπά λένε πρώτα τα μωρά, άκουσες κανένα να λέει γιαγιά; Γιατί άραγε; :rolleyes: Κατά λεξί να της τα πεις. Κι ότι ο δεσμός της μάνας με του παιδιού είναι άρρηκτος, κι αν δεν ξέρει τι σημαίνει η λέξη, ας ανοίξει ένα λεξικό.

myfavouritelullaby στο εχω ξαναπει οτι ετσι διεκδικητικη ηταν και η δικη μου για το παιδι...κι εγω με σπασμενα νευρα.Ελεγε πολλα οπως και η δικη σου.Το αποτελεσμα ξερεις ποιο ηταν?Το παιδι δε τη θελει...το παρακαλαει να παει να το παρει μια αγκαλια κι αυτο στριβει με τη μια.με κανεναν αλλον το παιδι μου δε φερεται ετσι.Μαζι της συγκεκριμενα φερεται λες και φοβαται....φοβαται οτι θα τον παρει μακρυα απο μενα και το μπαμπα του.Οταν παμε σπιτι της δεν τολμαμε να σηκωθουμε απο την καρεκλα με τον αντρα μου και ο μικρος πανικοβαλεται μη και φυγουμε και τον αφησουμε εκει.Για μενα το παιδι ολο αυτο το εχει παθει γιατι πολυ απλα αυτη την παραλογη διεκδικητικοτητα της πεθερας μου της εισεπραττε...ειναι μικρα αλλα χαζα δεν ειναι.Οπως φυσικα ειμαι σιγουρη εισεπραττε και τον δικο μου εκνευρισμο.Απο 3 μηνων και μετα την εβλεπε και εβαζε τα κλαμματα..αφου κι εμενα μου εκανε εντυπωση.Αφου το καταλαβαινει και μονη της και πλεον ολο του λεει...δε θα σε παρω απο τη μαμα σου.Μη φοβασαι...το παιδακι σου εσενα θελει κι εσενα θα θελει μια ζωη...οσα παιχνιδια και να του παιρνουν οι γιαγιαδες...αυτο ειναι το μονο σιγουρο.Δεν εχεις να φοβασαι τπτ ως προς τη σχεση σου με το παιδι...

Τη σχεση σου με τον αντρα σου να προσεχεις γιατι σε μας ολη αυτη η κατασταση με την πεθερα μου μας εχει κανει μεγαλο κακο σα ζευγαρι....τοσο που δε το φανταζομουν.Παλευουμε καθε μερα να στρωσουμε τη ζωη μας και να μη τιναξουμε την οικογενεια μας στον αερα.Εκει εχε το νου σου και προσεχε τις κινησεις σου και τα λογια σου.Ελπιζω ο αντρας σου να σε καταλαβαινει και να σε υποστηριζει.

'Εχεις δίκιο σε αυτό το τελευταίο.Είναι όμως άδικο για μένα,γιατί να ανταγωνίζομαι για το παιδί μου ενώ θα έπρεπε να το απολαμβάνω χωρίς ενοχλήσεις?

Βασικά με ενοχλεί πολύ που υπαινίσσεται οτι αγαπά το παιδί περισσότερο απο εμένα.Και ακόμα περισσότερο που προσπαθεί να το περάσει κ στο ίδιο το παιδί!!!Με ενοχλεί που θέλει να έρχεται κάθε μέρα,δεδομένου του παρελθόντος μας.Το θεωρώ θράσος.Θεωρώ οτι μου επιβάλλεται.Και απο σκόρπιες κουβέντες και σπόντες δικιές της,η συμπεριφορά της είναι μεθοδευμένη.Αν κάτσω κ θυμηθώ φράσεις,θα σας τις πω.Α!Μία ήταν όταν μου είπε οτι "α,εσύ αγαπούσες τους τάδε παππούδες πιο πολύ γιατί είχαν λεφτά κ σου έπαιρναν πολλά παιχνίδια.'Ετσι είναι τα παιδιά,θέλουν πράξεις κι όχι λόγια!!!" κι έσκασε ένα χαμόγελο μεγάλο σαν τη γλώσσα της! Να σημειώσω οτι αυτή έχει ενώ οι γονείς μου όχι..δεν είναι τελείως άκομψο αυτό?Δηλαδή τι ήθελε να μου πει?

'Οσο για το να της αφήσω το παιδί..χλωμό εώς αποκλείεται..μετά θα απαιτεί περισσότερη ώρα και sleep overs τα σ/κ,να μου λείπει!

:oops::oops::tongue::tongue:

Θα την γράψω κ θα την ανέχομαι τι να κάνω άλλοοοοοοο ;)

1) Δεν υπάρχεί περίπτωση να την αγαπήσει περισσότερο το παιδι από εσενα αυτό είναι το μόνο σίγουρό

2) Η συμπεριφορά της είναι μεθοδευμενη (το εχει και η δική μου αυτό). Τίποτα δεν κανουν στην τύχη.

3) αυτό το καθε μερα νομιζω οτι φθείρει. Εδω θέλω και εγω ιδεες.

myfavouritelullaby στο εχω ξαναπει οτι ετσι διεκδικητικη ηταν και η δικη μου για το παιδι...κι εγω με σπασμενα νευρα.Ελεγε πολλα οπως και η δικη σου.Το αποτελεσμα ξερεις ποιο ηταν?Το παιδι δε τη θελει...το παρακαλαει να παει να το παρει μια αγκαλια κι αυτο στριβει με τη μια.με κανεναν αλλον το παιδι μου δε φερεται ετσι.Μαζι της συγκεκριμενα φερεται λες και φοβαται....φοβαται οτι θα τον παρει μακρυα απο μενα και το μπαμπα του.Οταν παμε σπιτι της δεν τολμαμε να σηκωθουμε απο την καρεκλα με τον αντρα μου και ο μικρος πανικοβαλεται μη και φυγουμε και τον αφησουμε εκει.Για μενα το παιδι ολο αυτο το εχει παθει γιατι πολυ απλα αυτη την παραλογη διεκδικητικοτητα της πεθερας μου της εισεπραττε...ειναι μικρα αλλα χαζα δεν ειναι.Οπως φυσικα ειμαι σιγουρη εισεπραττε και τον δικο μου εκνευρισμο.Απο 3 μηνων και μετα την εβλεπε και εβαζε τα κλαμματα..αφου κι εμενα μου εκανε εντυπωση.Αφου το καταλαβαινει και μονη της και πλεον ολο του λεει...δε θα σε παρω απο τη μαμα σου.Μη φοβασαι...το παιδακι σου εσενα θελει κι εσενα θα θελει μια ζωη...οσα παιχνιδια και να του παιρνουν οι γιαγιαδες...αυτο ειναι το μονο σιγουρο.Δεν εχεις να φοβασαι τπτ ως προς τη σχεση σου με το παιδι...

Τη σχεση σου με τον αντρα σου να προσεχεις γιατι σε μας ολη αυτη η κατασταση με την πεθερα μου μας εχει κανει μεγαλο κακο σα ζευγαρι....τοσο που δε το φανταζομουν.Παλευουμε καθε μερα να στρωσουμε τη ζωη μας και να μη τιναξουμε την οικογενεια μας στον αερα.Εκει εχε το νου σου και προσεχε τις κινησεις σου και τα λογια σου.Ελπιζω ο αντρας σου να σε καταλαβαινει και να σε υποστηριζει.

Ρε Νικι που είσαι τόσο καιρό???Σε είχα στο νου μου...

Λοιπόν..ό,τι λες...σαν να είμαι εγώ!Τα ίδια μα τα ίδια!!

Εσύ πώς το χειριζόσουν??

Εμένα πάντως το παιδί μέχρι τώρα της δείχνει σχετική αδυναμία..της γελάει κ άλλα τέτοια.

Αυτό που με ενοχλεί είναι οτι το κρατάει κι όταν μετά απο κάποια ώρα πια αυτό με αναζητήσει κ αρχίσει να κλαίει δεν μου το δίνει,πρέπει να της το πω 2 φορές κ μου λέει "ααα πεινάει λες?" δηλαδή θεωρεί οτι μόνο αν πεινάει θα θέλει να φύγει απο την αγκαλιά της.Είναι μόλις 2 μηνών κ όταν κλαίει προτιμά να το έχει να κλαίει μέχρι να το ηρεμήσει παρά να μου το δώσει..

Εσένα πώς το έβγαλε το παιδί σου αυτό?Της το άφηνες?

'Αμα πάντως όντως τα παιδιά έχουν ένστικτο,με τα κλάματα που έριχνα στην εγκυμοσύνη εξαιτίας της,έπρεπε να την βλέπει κ να στρίβει το μωρό :rolleyes:

Πώς να μην την αφήνω να με επηρεάζει?

Πώς να χαίρομαι το σπίτι μου?

Είναι που μένουμε κ κοντά,και,όλα όσα ονειρεύομαι να κάνω για το παιδί (τραπέζια,γιορτές,γενέθλια κλπ) θα έχω κ εκείνη να χώνεται..

πώς θα κρατήσω μια ταυτότητα στο σπίτι μου?και να κάνω εγώ πράματα για το παιδί μου??

Τέλος πάντων,κι εγώ κουράστηκα να με ακούω.Είμαι για μπάτσες.Ισως υπερβάλλω.

Νικι με τον άντρα μου κι εγώ..άλλο πρόβλημα δεν έχω.Είναι πολλές οι φορές όμως που ένα ωραίο δείπνο ή πρωινό χάλασε εξαιτίας της γνωστής συζήτησης.

Σε ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις!Μην χάνεσαι μπας κ δούμε φως.Πες κ τα δικά σου να παραδειγματίζομαι!

y5yep3.png

Διαφημίσεις

λουλαμπίτσα, την επόμενη φορά που θα πει κάτι, θα της χτυπήσεις στα μούτρα ότι ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ κι ότι δεν υπάρχει περίπτωση το παιδί να αγαπήσει άλλον άνθρωπο περισσότερο από τη μαμά του, και δεν πα' να τ' αγοράζει τα πιο ακριβά παιχνίδια η γιαγιά, τα λεφτά της πετάει. Το μωρό η μάνα το θηλάζει, η μάνα το κοιμίζει και το ξυπνά, της μάνας το πρόσωπο βλέπει πρώτο όταν αρχίζει η μέρα και τελευταίο όταν τελειώνει, τη μυρωδιά και τη φωνή της μάνας αναγνωρίζει και με κλειστά μάτια, μαμά και μπαμπά λένε πρώτα τα μωρά, άκουσες κανένα να λέει γιαγιά; Γιατί άραγε; :rolleyes: Κατά λεξί να της τα πεις. Κι ότι ο δεσμός της μάνας με του παιδιού είναι άρρηκτος, κι αν δεν ξέρει τι σημαίνει η λέξη, ας ανοίξει ένα λεξικό.

Νιούμπι τα έγραψα,όβερ!;)

y5yep3.png

Εσύ πώς το χειριζόσουν??

Εμένα πάντως το παιδί μέχρι τώρα της δείχνει σχετική αδυναμία..της γελάει κ άλλα τέτοια.

Αυτό που με ενοχλεί είναι οτι το κρατάει κι όταν μετά απο κάποια ώρα πια αυτό με αναζητήσει κ αρχίσει να κλαίει δεν μου το δίνει,πρέπει να της το πω 2 φορές κ μου λέει "ααα πεινάει λες?" δηλαδή θεωρεί οτι μόνο αν πεινάει θα θέλει να φύγει απο την αγκαλιά της.Είναι μόλις 2 μηνών κ όταν κλαίει προτιμά να το έχει να κλαίει μέχρι να το ηρεμήσει παρά να μου το δώσει..

'Αμα πάντως όντως τα παιδιά έχουν ένστικτο,με τα κλάματα που έριχνα στην εγκυμοσύνη εξαιτίας της,έπρεπε να την βλέπει κ να στρίβει το μωρό :rolleyes:

Είναι που μένουμε κ κοντά,και,όλα όσα ονειρεύομαι να κάνω για το παιδί (τραπέζια,γιορτές,γενέθλια κλπ) θα έχω κ εκείνη να χώνεται..

πώς θα κρατήσω μια ταυτότητα στο σπίτι μου?και να κάνω εγώ πράματα για το παιδί μου??

Νικι με τον άντρα μου κι εγώ..άλλο πρόβλημα δεν έχω.Είναι πολλές οι φορές όμως που ένα ωραίο δείπνο ή πρωινό χάλασε εξαιτίας της γνωστής συζήτησης.

Σε ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις!Μην χάνεσαι μπας κ δούμε φως.Πες κ τα δικά σου να παραδειγματίζομαι!

Η γυναίκα θέλει ξύλο..Έχω μπει κι άλλες φορές στο θέμα και η αιτία είναι η ιστορία με την πεθερά σου. Η συμπεριφορά της και η τακτική της είναι απαράδεκτη. Απορώ πώς αντέχεις. Εγώ θα την είχα ξεχέσει πατόκορφα. Ειλικρινά δηλαδή.

Να της παίρνεις το παιδί. Θα πηγαίνεις κοντά και θα λες :"είναι ώρα να σε πάρει η μαμά τώρα", δεν θα απευθύνεσαι καθόλου σε αυτή. Δεν θα περιμένεις να στο δώσει.

Βάλε όρια, θα δυστυχείς στη ζωή σου και θα είναι η κωλοσυμπεριφορά της αιτία. Μια ζωή θα την έχεις να σε στενοχωρεί;;

Να προσπαθήσεις να αλλάξεις αυτό με τις καθημερινές επισκέψεις. Να φεύγετε και να λείπετε όλο το απόγευμα. Να προσπαθήσεις να έρχεται μια δυο φορές την εβδομάδα. Ήμαρτον δηλαδή.

Εγώ δεν μπορώ καθόλου τις μ@ίες τέτοιου τύπου, από κανέναν.

Η μάνα μου προχθές πήρε τηλέφωνο να μιλήσει στη μικρή μου και είχα ανοικτή ακρόαση και ακούω να της λέει : "σε δέρνουν;; :confused: σε μαλώνουν;; :confused::confused: δε σε πάνε στη θάλασσα;;δε σε πάνε βόλτα;; Να έρθεις εδώ να σε έχει η γιαγιά...να κάνετε αυτό και αυτό και αυτό κτλ κτλ :shock::shock:"

ΜΙλάμε στο άσχετο τώρα και φυσικά χωρίς να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα στο σπίτι μας. Η μικρή βέβαια δεν καταλαβαίνει και λέει τα δικά της στη δική της γλώσσα...εγώ όταν τα άκουσα αυτά, πήγα απλά και της έκλεισα το τηλέφωνο στα μούτρα.

Εμένα η μικρή δεν θέλει να πλησιάζει σχεδόν κανένα ενήλικο. Έχει συ νηθίσει που είμαστε οι τρεις μας και δύσκολα ανοίγεται σε άλλους μεγάλους.

Ε, οι γιαγιάδες δεν μπορούν να το χωνέψουν αυτό και έχουν φάει μεγάλη φρίκη.

Μερικές φορές την έχουν πάρει κοντά τους με το ζόρι και οι δύο γιαγιάδες και κάποιοι άλλοι βεβαια και ενώ τη βλέπουν ότι κλαίει και δείχνει και ζητάει εμάς δεν την αφήνουν να φύγει. Εντός δευτερολέπτου την έχω πάρει, ακόμα και αν την κρατάνε αγκαλιά. Χωρίς καμιά κουβέντα ή εξήγηση.

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Αχ Λαλαμπάκι καταλαβαίνω ειδικά το κομμάτι που δε θέλεις να μιλήσεις απότομα, ενώ αυτή δεν έχει καθόλου ενδοιασμούς να σε στεναχωρεί από όσα έχουμε διαβάσει τόσο καιρό. Τι να σου πω εγω που δεν κατάφερα να ανοίξω το στόμα μου; Ωστόσο πρέπει να σου πω ότι η mariakriti τα λέει πολυ ωραία. Στη δικια μου περίπτωση επειδή ήμουν σαν κι εσένα και είχε πάρει τρελό αέρα μια ημέρα ξέφυγε πραγματικά νομίζοντας ότι πάλι θα τη βγάλει καθαρή και δεν θα την καταλάβει κανείς τι είναι, και ήταν μπροστά στον άντρα μου και μπροστά στους γονείς μου, που μέχρι τότε δεν με υπερασπίζονταν, αλλά έδιναν δίκιο στην "κακομοίρα" τη γυναικούλα που μάνα είναι και αυτή, από αγάπη τα κάνει, να βοηθήσει θέλει, ε αλλα μυαλά κ.τ.λ. Και έτσι αποκαλύφθηκαν και οι δυο και τώρα δεν με πρήζει κανείς. Δεν είμαι ευχαριστημένη, αλλα τουλάχιστον δεν την έχω στο κεφάλι μου. Αυτο που θέλω να πω είναι ότι κάνε ότι θέλεις εσυ και πιστεύεις εσυ καλό για το παιδι και αυτη αν θυμωσει, αυτη θα γίνει ρεζίλι που επεμβαίνει και όσα θεατρινιστικα και αν κάνει κάποια στιγμη θα φανεί η αλήθεια.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Σε διαβαζω κοπελα μου συνεχως απ'οταν γεννησες...αν και μου θυμιζεις σκηνικα που προσπαθω μανιωδως να ξεχασω.Γενναω κι εγω το δευτερο οπου να ναι και ειμαι σε ενα μονιμο τρεξιμο για να τα ετοιμασω ολα.

Εσύ πώς το χειριζόσουν??

Κι εμενα τα εκανε αυτα τα χαζα..μη δινεις σημασια στο τι πιστευει...αστη να πιστευει οτι θελει.Σιγα μη τη ρωταγα κιολας για να παρω το παιδι μου αγκαλια...πηγαινα και της το επαιρνα απο τα χερια...τοσο απλα.Να κανεις αυτο που σου ιεπε καποια κοπελα πιο πανω.Δε θα μιλας σε αυτην αλλα στο παιδι..."ελα αγαπη μου να σε παρει η μανουλα"...αν σου πει κατι απλα κανεις τη κουφη και δεν απαντας.1-2 φοριτσες αν το κανεις θα το παρει το μηνυμα...μη φοβασαι.Θυμαμαι μια μερα της το ειχαμε αφησει για 1 ωρα (σπανια της το εχω αφησει) και μας πηρε τηλ να γυρισουμε γιατι εκλαιγε...μπαινω κι εγω λαχανιασμενη στο σπιτι απο το αγχος παω να παρω το μωρο και το τραβαει και μου λεει "Πηγαινε να πλυνεις τα χερια σου...δε στο δινω ετσι"...χαχαχα...γυρισε το ματι μου..."Δωσε μου το παιδι μου τωρα" της λεω και το παιρνω...ουτε ξερω πως το ειπα αλλα μου βγηκε τοσο αυθορμητα.

Της το αφηνα ελαχιστα....19 μηνες τωρα μονη μαζι του εχει μεινει 4-5 φορες το πολυ...τις μερες που μετακομιζαμε.Και αλλες τοσες της το αφηνα μαζι ομως με τον αντρα μου.Στην αρχη οταν γεννησα ερχοταν καθε τρεις και λιγο ειδικα τα πρωινα που ημουνα μονη μου...και ολο πεταγε ατακες..."παλι αγκαλια το εχεις?"..."παλι το θηλαζεις?"..."παλι πανω σου κοιμαται?"..."το κακομαθες" και διαφορα τετοια νοστιμα.Ε 1-2 ειδε πως στραβωνα αγριως και δυσανασχετουσα οποτε ερχοταν και σταματησε να ερχεται...τοσο απλα.Φυσικα απο ολο αυτο εγω εχω βγει η κακια που δε την θελω στο σπιτι ου και καπως ετσι ξεκινησαν και τα προβληματα με τον αντρα μου.Τι να σου λεω τωρα εχουν γινει πολλα...παρα πολλα.Η δικια μου ειναι λιγο δολοπλοκα...πεταει τις μακακιες της και μετα στους υπολοιπους το παιζει θυμα.

Εγω πιστεψε με ειμαι παραδειγμα προς αποφυγην γιατι οπως σου ειπα ολα αυτα μου εχουν δημιουργησει μεγαλα προβληματα με τον αντρα μου.Και το θεμα ειναι πως τον αντρα μου τον αγαπαω...παλευω πολυ να σωσω το γαμο μου.Ακομα και τωρα που δε ζουμε διπλα της παλι θεματα υπαρχουν.Βεβαια της εχει κοπει ο αερας πλεον...για το δευτεο μωρο δεν εχει τολμησει να πει κουβεντα...ουτε που τολμαει να ερθει σπιτι μου πλεον.

Αν γυριζα το χρονο πισω ξερεις τι θα εκανα?Θα την εβαζα κατω...και θα την τα ελεγα ενα χερακι ανοιχτα..μπροστα στον αντρα μου.Ολα...Πολλες φορες ηθελα να το κανω αλλα δε με αφηνε ο αντρας μου...μη τη στεναχωρησω.Αν ομως το ειχα κανει...αφενος θα τα ειχα βγαλει απο μεσα μου και θα ειχα ηρεμησει...αφετερου με την κουβεντα μπορει να ειχε ξυπνησει...να καταλαβαινει τι βλακειες κανει και να συμμορφωνοταν χωρις να εχουμε φτασει εδω που ειμαστε τωρα.Και φυσικα θα προσπαθουσα να την αγνοω...και να μην απανταω στις κακιες της...

Αν γυριζα το χρονο πισω ξερεις τι θα εκανα?Θα την εβαζα κατω...και θα την τα ελεγα ενα χερακι ανοιχτα..μπροστα στον αντρα μου.Ολα...Πολλες φορες ηθελα να το κανω αλλα δε με αφηνε ο αντρας μου...μη τη στεναχωρησω.Αν ομως το ειχα κανει...αφενος θα τα ειχα βγαλει απο μεσα μου και θα ειχα ηρεμησει...αφετερου με την κουβεντα μπορει να ειχε ξυπνησει...να καταλαβαινει τι βλακειες κανει και να συμμορφωνοταν χωρις να εχουμε φτασει εδω που ειμαστε τωρα.Και φυσικα θα προσπαθουσα να την αγνοω...και να μην απανταω στις κακιες της...

Νίκη μου, δεν ξέρω αν έχω δίκιο, γιατι στηρίζομαι αποκλειστικά στη δική μου εμπειρία με τη δική μου πεθερά που δεν παίρνει από λόγια ούτε αυτή ούτε ο πεθερός. Λοιπόν νομίζω ότι και να καθόσουν να της τα έλεγες δεν θα έβγαινε τίποτα γι' αυτό μην έχεις τύψεις που δεν το έκανες και ότι θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Μπορεί να ήταν και χειρότερα γιατι αν ήταν άνθρωπος συννενοήσιμος, δε θα είχατε φτάσει εξ' αρχής σε αυτα τα σημεία. Μην την αφήσεις να μπει ανάμεσα σε εσένα και τον άντρα σου. Είναι δουλεια του άντρα σου να ασχολείται με τις παραξενιές της μαμάς του, μέχρι το σημείο που δεν κάνει κακό στα παιδιά. Εσύ να ασχολείσαι μόνο με το αν οι πράξεις της κάνουν κακό στο παιδί. Με το καλό να σας έρθει και το καινούριο σας μωράκι. Και έτσι θα μένει σε αυτόν να τα βρει με τη μαμά του. Ας γίνει αυτός ο κακός ή μήπως θα διαλέξει κάτι που είναι κακό για το παιδί για να κάνει το χατήρι της μαμάς του; Δε νομίζω. Είσαι πάντα στην τσίτα να υπερασπιστείς έναν γονιό που αποδεδειγμένα δεν έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων γιατί πάντα ελπίζεις ότι θα αλλάξει, εκτός όταν χορεύουν τα γεγονότα μπροστά σου και ειδικότερα όταν αφορά τα παιδιά σου. Αυτο απο την εμπειρία μου με τους γονείς μου, γιατί σας έχω ξαναπει ότι εμείς είμαστε άτυχοι και απο τις δυο πλευρές. Και οι 4 συμπέθεροι συναγωνίζονται για τον τίτλο του πεθερού της χρονιάς.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...