Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Εγώ έχω αυτοάνοσο στο θυρεοειδή, χασιμοτο, αλλά μου είχε πει ο ρευματολόγος ότι δε συνδέεται με τα ΑΝΑ.. συνήθως αυτά συνδέονται με ρευματοειδή αρθρίτιδα, λύκο και τέτοια.. παρόλαυτα όμως κι εγώ τελικά, δεν έχω κάποιο άλλο αυτοάνοσο και λόγω ηλικίας, τα ανακάλυψα στα 42, είναι και μάλλον απίθανο να εμφανιστεί. Πολύ πιθανόν και στην δική σου περίπτωση να μην συνδέονται με κάτι άλλο, ειδικά εφόσον βγήκαν και αρνητικά μετά!

Δυο φορές έχουν βγει θετικά αλλά ο παθολόγος μου έλεγε πως είναι μη αξιολογησιμο. Αν δε κάνω λάθος έλεγε η εξέταση «ασθενώς θετικά», κάτι τέτοιο.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Εμένα ενώ μέχρι πριν είχε ζωή τώρα θέλει να αφοσιωθεί στην ...κόρη μου (!!!)

Φωτο η μικρή με τους δικούς μου καλά καλά δεν έχει,αυτή έφτιαξε μαζί της ολόκληρο άλμπουμ(!)

Μένουμε κοντά και ναι,ό,τι κι αν έχει γίνει είμαι ένας άνθρωπος μορφωμένος,έχω κάποιο επίπεδο,δεν μπορώ να της κλείσω κ την πόρτα στα μούτρα,ειδικά εφόσον (έστω κ για τους λάθος λόγους) το προσπαθεί,δηλ τι να πω στον άντρα μου εφόσον μας στέλνει κ φαγητό κ βοηθάει κλπ κλπ κλπ

Το θέμα είναι η παρεμβατικότητά της. Μπορεί να υποχώρησε προσωρινά αλλά όσο η μικρή μεγαλώνει κ φυσικά θα την αγαπάει φοβάμαι οτι θα το εκμεταλλεύεται κ θα επεμβαίνει κ στο μεγάλωμά της.Επίσης φοβάμαι μήπως μπει ανάμεσά μας κ δεν θα αποκτήσουμε τη σχέση που ονειρευόμουν.Ειδικά όταν βλέπω ξεκάθαρα οτι ζηλεύει (το έχει πει άλλωστε!!) κι οτι η αδυναμία/αγάπη δεν είναι στο μέτρο του φυσιολογικού,το ξαναλέω,θέλει να μεγαλώσει κόρη η κοπέλα,δεν θέλει να έχει απλά ένα εγγονάκι..Και,μένοντας εδώ πραγματικά δεν ξέρω πώς να κρατήσω ισορροπίες.Με έχω βαρεθεί κι εγώ να ασχολούμαι με το θέμα,φαντάζομαι κι εσείς,απλά δεν βρίσκω λύση!

Αυτά που γράφεις σε μας δεν μπορείς να της τα πεις, ωραία όμορφα κι απλά χωρίς εντάσεις και εκνευρισμούς; Μίλα της και για την παρεμβατικότητα και για τις ισορροπίες. Πιστεύεις ότι θα το χάσεις και θα ξεφύγει η κατάσταση ή ότι δεν θα καταλάβει;

Πάντως μερικές φορές νομίζω ότι κι εμείς οι μάνες γινόμαστε υπερβολικές και κάνουμε θέμα χωρίς λόγο. πχ αυτό με το άλμπουμ δε μου φαίνεται κακό. Θες να κάνεις κι εσύ άλμπουμ για την κορη σου; Κάνε! Τι σε πειράζει που έχει κάνει η πεθερά; Εγώ όσες φωτό βγάζω στο μωρό και τις εκτυπώνω για άλμπουμ, τις βγάζω εις τριπλούν για τη μαμά μου, τη γιαγιά μου και την κουνιάδα μου (τις δίνω στην κουνιάδα γιατί δεν έχω πεθερά) Χαίρομαι με τη χαρά τους και... ειλικρινά δε σε καταλαβαίνω. :|

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

myfavouritelullaby αν θελει κορη να παει να κανει χαχαχ.....κοιτα εγω σου λεω να κανεις οπως εγω...εμενα φυσικα οκ δεν μου ειπε ποτε πως να την αναθρεψω ...αλλα σου ειπα και παραπανω κανμε συζητησεις και πετα πχ¨"αχ πως μεγαλωσε ετσι η μικρη μου την χαιρομαι πραγματικα...δεν καταλαβαινω αλλες μανες πως τα αφηνουν ολη μερα σε γιαγιαδες...εγω θελω να δεθω μαζι της και να ειμαστε σαν φιλες...θελω να την μεγαλωσω μονη μου και δεν θελω να ανακατευονται τριτοι...ετσι δεν ειναι???¨" ρωτα και καλα...¨εγω χαιρομαι και νιωθω τοσο υπερηφανη που την μεγαλωνω μονη μου και αν δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος δεν θελω να ειναι μακρια μου εξαλου την κορη μου για μενα την εκανα οχψι για τις γιαγιαδες κτλ" εγω ετσι τα πεταω μεσα σε συζητηση και αυτη συμφωνει και τα κοβει οτι δεν μου αρεσουν.....το μονο πλεον μου μ ψιλονευριαζει γτ πλεον και που ερχετε καθε μερα δεν με ενοχλει γτ ερχετε μιση ωρα και φευγει ειναι που λεει αχχ θα μεγαλωσεις και θα τρεχεις απο πισω μου αυτο.......δηλαδη εσενα δεν ερχετε τωρα καθε μερα?????

Αυτά που γράφεις σε μας δεν μπορείς να της τα πεις, ωραία όμορφα κι απλά χωρίς εντάσεις και εκνευρισμούς; Μίλα της και για την παρεμβατικότητα και για τις ισορροπίες. Πιστεύεις ότι θα το χάσεις και θα ξεφύγει η κατάσταση ή ότι δεν θα καταλάβει;

Πάντως μερικές φορές νομίζω ότι κι εμείς οι μάνες γινόμαστε υπερβολικές και κάνουμε θέμα χωρίς λόγο. πχ αυτό με το άλμπουμ δε μου φαίνεται κακό. Θες να κάνεις κι εσύ άλμπουμ για την κορη σου; Κάνε! Τι σε πειράζει που έχει κάνει η πεθερά; Εγώ όσες φωτό βγάζω στο μωρό και τις εκτυπώνω για άλμπουμ, τις βγάζω εις τριπλούν για τη μαμά μου, τη γιαγιά μου και την κουνιάδα μου (τις δίνω στην κουνιάδα γιατί δεν έχω πεθερά) Χαίρομαι με τη χαρά τους και... ειλικρινά δε σε καταλαβαίνω. :|

Είναι επειδή δεν την ξέρεις!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

'Οσο ήμουν έγκυος δεν σεβάστηκε την κατάστασή μου και διεκδικούσε το μωρό.Δεν ξέρω πώς να στο εξηγήσω πραγματικά..Επίσης,ό,τι κάνει,το κάνει για να γίνει "η καλύτερη μαμά"..με πιάνεις?Βλέπει τον εαυτό της σαν μαμά της μικρής μου.Αφού μου είπε στη μούρη οτι ο Θεός γιαυτήν έστειλε το μωρό,είναι λέει η κόρη της (!!)Τα λες αυτά σε έγκυο γυναίκα ρε Νιούμπι?? Επίσης οι φωτο στο άλμπουμ είναι πχ φάσεις που έκανε πράγματα για τη μικρή μου (πχ 'όταν της έδινε τα δώρα της κλπ κλπ) για να της δείξει πόσο πολύ την αγαπά δηλ όλες οι εκφάνσεις της αγάπης της έχουν πίσω τους υστεροβουλία και αυτό μου τη δίνει!!!

Φυσικά και θα χαιρόμουν με τη χαρά της,αν δεν ένιωθα οτι "απειλούμαι" κατα κάποιο τρόπο..και,ίσως είμαι έτσι επειδή δεν μπορώ να ξεχάσω αυτά που μου έκανε.Το προσπάθησα πραγματικά αλλά μάλλον είμαι αδύναμος άνθρωπος!:(:(:(

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

matri αν ειναι ομως κοντα οσο και να θες δεν μπορεις....θα ερθει να σου χτυπησει την πορτα θα σ παρει τηλ....εγω στις αρχες ετσι ελεγα...αλλα καθε μερα με επερνε τηλ και μια φορα που δεν το σηκωσα πηρε τον αντρα μου μετα απο καμια ωρα γτ ανησυχε .....

μετα απο 10 χρονια με τον άντρα μου και 2 παιδιά μακριά από όλους . εδώ και 1 χρόνο μένουμε στην ίδια πολυκατοικία. Ευτυχως ήμουν πρετοιμασμένη επειδη ήξερα τι περίπου θα αντιμετωπίσω, αλλα σίγουρα το να κρατησεις τις ισορροπίες κα τις αποστασεις επιβάλλεται.

Τελεια λύση και εγω δεν εχω βρει αλλα δοκιμαζω. Εμενα ο πεθερος ειναι πολύ καλός, απλά αγχώνεται με το τι θα πει ο κόσμος και τη φήμη μας στην κοινωνια...... και την γλωσσου κόρη μου. η πεθερά μου δεν ειναι κακια απλά θέλει να εχει τον έλεγχο και να μου κάνει οικονομια με το δικό της τρόπο.

Τι κανω εγω :

δεχομαι μερική βοήθεια, Δηλαδη μου κρατουσαν το μωρό όταν δούλευα και μετρημενες φορες για καποια επειγουσα δουλεια. Ελαχιστες φορες για να βγω με το συζηγο (3 σε 1 χρόνο).

φαί πήγε στη αρχή να μου δώσει χωρις να εχει ρωτησει. δεχτηκα 1-2 φορες που ειχα απειρες δουλειες με μετακομιση, αλλα της ειπα στοπ. Προσπάθησε να το συνεχισει, εε ειχε φέρει μια ρεβύθια, τις τα εδωσα πίσω πολύ ευγενικά λέγοντας οτι εχω μαγειρεψει και πως δεν εχω ορεξη να φαω ρεβυθια. Σιγα σιγα το πηρε το μήνυμα. Για το μωρό ειχα παντα έτοιμο ξεχωριστό φαι εγω. Τώρα το καλοκαιρι πήρα μουσακά που δεν φτιαχνω εγω και γεμιστα. Βέβαια μια φορα πασαρε και μπριαμ στον αντρα μου....ταχα να μην μεινει και παει χαμενο. Ελπίζω να μην ξαναρχισει τα ιδια γιατι ειναι και επίμονη.....

Επίσης το παρακανε με τις ποσοτητες γλυκων. Πλεον ρωταει πχ να φτιαξω πάστα φλώρα??? ή απόγλυκα του κουταλιου κραταω 1 βαζω οχι 5 που που εφερνε.

...κάπως έτσι τηρώ τις αποστάσεις.

Σε αυτό που εχω καταλείξει είναι οτι όσο περισσοτερο βοηθεια δεχεσαι, τόσο βρίσκουν πατημα να παρεμβαίνουν, Από την άλλη η συναναστροφή για τα παιδια εχει πολλά θετικά

μετα απο 10 χρονια με τον άντρα μου και 2 παιδιά μακριά από όλους . εδώ και 1 χρόνο μένουμε στην ίδια πολυκατοικία. Ευτυχως ήμουν πρετοιμασμένη επειδη ήξερα τι περίπου θα αντιμετωπίσω, αλλα σίγουρα το να κρατησεις τις ισορροπίες κα τις αποστασεις επιβάλλεται.

Τελεια λύση και εγω δεν εχω βρει αλλα δοκιμαζω. Εμενα ο πεθερος ειναι πολύ καλός, απλά αγχώνεται με το τι θα πει ο κόσμος και τη φήμη μας στην κοινωνια...... και την γλωσσου κόρη μου. η πεθερά μου δεν ειναι κακια απλά θέλει να εχει τον έλεγχο και να μου κάνει οικονομια με το δικό της τρόπο.

Τι κανω εγω :

δεχομαι μερική βοήθεια, Δηλαδη μου κρατουσαν το μωρό όταν δούλευα και μετρημενες φορες για καποια επειγουσα δουλεια. Ελαχιστες φορες για να βγω με το συζηγο (3 σε 1 χρόνο).

φαί πήγε στη αρχή να μου δώσει χωρις να εχει ρωτησει. δεχτηκα 1-2 φορες που ειχα απειρες δουλειες με μετακομιση, αλλα της ειπα στοπ. Προσπάθησε να το συνεχισει, εε ειχε φέρει μια ρεβύθια, τις τα εδωσα πίσω πολύ ευγενικά λέγοντας οτι εχω μαγειρεψει και πως δεν εχω ορεξη να φαω ρεβυθια. Σιγα σιγα το πηρε το μήνυμα. Για το μωρό ειχα παντα έτοιμο ξεχωριστό φαι εγω. Τώρα το καλοκαιρι πήρα μουσακά που δεν φτιαχνω εγω και γεμιστα. Βέβαια μια φορα πασαρε και μπριαμ στον αντρα μου....ταχα να μην μεινει και παει χαμενο. Ελπίζω να μην ξαναρχισει τα ιδια γιατι ειναι και επίμονη.....

Επίσης το παρακανε με τις ποσοτητες γλυκων. Πλεον ρωταει πχ να φτιαξω πάστα φλώρα??? ή απόγλυκα του κουταλιου κραταω 1 βαζω οχι 5 που που εφερνε.

Σε αυτό που εχω καταλείξει είναι οτι όσο περισσοτερο βοηθεια δεχεσαι, τόσο βρίσκουν πατημα να παρεμβαίνουν, Από την άλλη η συναναστροφή για τα παιδια εχει πολλά θετικά

Σ αυτο συμφωνουμε ακριβως τα ιδια κανω δεν δουλευω αρα το παιδι ειναι μαζι μοθ\υ ολη την μερα δεν υπαρχει λογος να το παρει σπιτι της και το ξερει δεν το ζηταει.....της το αφηνο ελαχιστες φορες για δουλειες 6 μηνων και το εχει κρατησει 5 φορες το πολυ και οχι πανω απο μια ωρα....για εξω ουτε θεμα δεν δεχομαι της λεω πως δεν υπαρχει λογος να βγω για ποτο και να τη κρατησειι βραδυ και στο καφε την περνω ανετα μαζι μου....40 μερες εφερνε φαγητο αλλα μετα της ειπα πως μπορω να μαγειρευω εγω.....ευτυχως τα καταάβε και μενα...ετσι και εγω προσπαθω να εχω καποια ισσοροπια γτ αλλιως δεν γινετε με κατι αλλο.......

Διαφημίσεις

Καλα η πεθερα απ το λουλαμπακι δινει ρεστα! Για μενα εχει αναγκη απο γιατρο να κοιταξει τα αποθιμενα της! Και η δικια μου μες τη γκρινια ηταν που η μικρη μου ειναι το μονο κοριτσακι στην οικογενια... Το μονο αλλο κοριτσι ηταν μια ανιψια, που και αθηνα ηταν και τρελο πατερα ειχε (παρελθον γιατι ο τυπος σκοτωσε τη γυναικα του και αυτοκτονησε). Ολα τα αλλα ανηψια-εγγονια "εχουν τσουτσουδες" οπως λεει... Ευτυχος η μικρη μου ειναι πανεξυπνη (δεν ειναι κουκουβαγιαση) και με καλο μεταβολισμο! Πριν κανα χρονο που πηγε να μου κανει υποδειξη η πεθερα, πεταχτικε ο αντρας μου και την ξεχεσε για το πως μεγαλωνει τα 2 εγγονια, μαζι με τη νταντα-καθαριστρια και την αλλη γιαγια (η συνηφαδα δεν ασχολιτε) και ποσο πιο μπροστα ειναι η δικια μας! Αρχισε βεβαια τα "τα αγορια αργουν να μιλησουν" και τετια και της απαντισε "ναι αυτο φταιει! Που δεν εχουν κοινονικοποιηθει και ας τα προσεχουν τοσος κοσμος και ο μεγαλος ειναι σαν μπαλα με τις χαζομαρες που του δηνετε και του μιλατε σα να ναι χαζο". Υποψην οτι η δικια μας τρωει 1-2 γλυκα τη μερα αλλα ορισμενες ωρες και αυτη ηθελε να της δινει πχ πορτοκαλαδα πριν το φαγιτο και σοκολατες το βραδυ "ε! Αν δεν την περνει ο υπνος, τι εγινε? φερτη στο κρεβατι μας και ξενυχταμε εμεις!" και ο μεγαλος εγγονος μπηκε σε διαιτα 8(!) μηνων. Το αλλο κλησε "τα αγορια περπατανε γρηγοροτερα" δεν το εχει πει ποτε βεβαια αφου περπατησαν την ιδια ηλικια ολα! Τωρα βεβαια που ειναι 2 τα εγγονια του "good son" και λενε "αν ερθει αλλο το κραταμε" και δε μπορει να κανει τα ταξιδακια της και εχει 2 καθε απογευμα (πρωι η αλλη γιαγια και μεσημερι η γυναικα), αρχισε τα "μια χαρα τη μεγαλωνεις, ετσι θα πρεπε να κανουν ολες" ΧΑ!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Σ αυτο συμφωνουμε ακριβως τα ιδια κανω δεν δουλευω αρα το παιδι ειναι μαζι μοθ\υ ολη την μερα δεν υπαρχει λογος να το παρει σπιτι της και το ξερει δεν το ζηταει.....της το αφηνο ελαχιστες φορες για δουλειες 6 μηνων και το εχει κρατησει 5 φορες το πολυ και οχι πανω απο μια ωρα....για εξω ουτε θεμα δεν δεχομαι της λεω πως δεν υπαρχει λογος να βγω για ποτο και να τη κρατησειι βραδυ και στο καφε την περνω ανετα μαζι μου....40 μερες εφερνε φαγητο αλλα μετα της ειπα πως μπορω να μαγειρευω εγω.....ευτυχως τα καταάβε και μενα...ετσι και εγω προσπαθω να εχω καποια ισσοροπια γτ αλλιως δεν γινετε με κατι αλλο.......

Ειμαι ΠΟΛΥ τυχερη τελικα που καταφερα να μενω μακρια! Σπιτι Ελλαδα εχουμε σε αλλη πολη (ευχαριστω μαμα) και δεν εχω κουζινα. Οποτε ερχομαστε για διακοπες, αν ειναι πανω απο βδομαδα, τρωμε στης μαμας μου και ακομα κι εκει μαγειρευουμε στην κουζινα της εναλαξ. Ετσι μου ειναι πολυ πιο ευκολο να βαζω ορια και εκει! Εμεις την περνουμε εξω και τα βραδια μαζι μας και μολις ερθει η ωρα για υπνο, απλα ερχετε στην αγκαλια μου και... κοιματε σε δευτερολεπτα, ιδια ωρα με το σπιτι φυσικα. Τωρα με την κοιλια που δεν μπορω να την σηκωσω-παω στο αμαξι-σπιτι (πιτζαμες τις εβαζα στον υπνο της χιχι) και ειναι και μακρια ο μπαμπας, αν ειναι καποιος φιλος που εμπιστευετε, παλι κοιματε και μου την κουβαλανε σπιτι, ενω αν δεν ειναι μου λεει "νυσταξα, παμε". Καλοκαιρι καθομαστε εξω και χειμωνα παλι εξω κατω απο λαμπες!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Είναι επειδή δεν την ξέρεις!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

'Οσο ήμουν έγκυος δεν σεβάστηκε την κατάστασή μου και διεκδικούσε το μωρό.Δεν ξέρω πώς να στο εξηγήσω πραγματικά..Επίσης,ό,τι κάνει,το κάνει για να γίνει "η καλύτερη μαμά"..με πιάνεις?Βλέπει τον εαυτό της σαν μαμά της μικρής μου.Αφού μου είπε στη μούρη οτι ο Θεός γιαυτήν έστειλε το μωρό,είναι λέει η κόρη της (!!)Τα λες αυτά σε έγκυο γυναίκα ρε Νιούμπι??

Ε όχι! Εκεί την ξεχέζεις κανονικά!!! :evil::evil::evil:

Επίσης οι φωτο στο άλμπουμ είναι πχ φάσεις που έκανε πράγματα για τη μικρή μου (πχ 'όταν της έδινε τα δώρα της κλπ κλπ) για να της δείξει πόσο πολύ την αγαπά δηλ όλες οι εκφάνσεις της αγάπης της έχουν πίσω τους υστεροβουλία και αυτό μου τη δίνει!!!

Φυσικά και θα χαιρόμουν με τη χαρά της,αν δεν ένιωθα οτι "απειλούμαι" κατα κάποιο τρόπο..και,ίσως είμαι έτσι επειδή δεν μπορώ να ξεχάσω αυτά που μου έκανε.Το προσπάθησα πραγματικά αλλά μάλλον είμαι αδύναμος άνθρωπος!:(:(:(

Τωρα κατάλαβα τι θες να πεις. Αμάν βρε συ, και πώς αντέχεις;

Τελεια λύση και εγω δεν εχω βρει αλλα δοκιμαζω. Εμενα ο πεθερος ειναι πολύ καλός, απλά αγχώνεται με το τι θα πει ο κόσμος και τη φήμη μας στην κοινωνια...... και την γλωσσου κόρη μου.

Άλλο πάλι και τούτο! Σε χωριό ζεις; :?

η πεθερά μου δεν ειναι κακια απλά θέλει να εχει τον έλεγχο και να μου κάνει οικονομια με το δικό της τρόπο.

Τι κανω εγω :

Δυστυχώς αυτό είναι αλήθεια. Εγώ ακόμα και με τη μάνα μου το εφαρμόζω, δεν θέλω πολλά πολλά, γιατί κάποια στιγμή μπορεί να γυρίσει να μου πει ότι της είμαι υποχρεωμένη κι από πάνω. Δεν θα το πει έτσι ακριβώς, αλλά αυτό θα εννοεί στην ουσία κι εγώ κάτι τέτοια δεν τα σηκώνω. Θα γίνουμε μπίλιες. Οπότε μακριά κι αγαπημένοι. :rolleyes:

Δυστυχώς αυτό είναι αλήθεια. Εγώ ακόμα και με τη μάνα μου το εφαρμόζω, δεν θέλω πολλά πολλά, γιατί κάποια στιγμή μπορεί να γυρίσει να μου πει ότι της είμαι υποχρεωμένη κι από πάνω. Δεν θα το πει έτσι ακριβώς, αλλά αυτό θα εννοεί στην ουσία κι εγώ κάτι τέτοια δεν τα σηκώνω. Θα γίνουμε μπίλιες. Οπότε μακριά κι αγαπημένοι. :rolleyes:

Αχ αυτό, όπως το λες. Η κούραση πλέον είναι τόσο μεγάλη, αλλα η εναλλακτική "κοστίζει" τελικά περισσότερο. Και εγώ θέλω την ηρεμία μου.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Τι κανω εγω :

φαί πήγε στη αρχή να μου δώσει χωρις να εχει ρωτησει. δεχτηκα 1-2 φορες που ειχα απειρες δουλειες με μετακομιση, αλλα της ειπα στοπ. Προσπάθησε να το συνεχισει, εε ειχε φέρει μια ρεβύθια, τις τα εδωσα πίσω πολύ ευγενικά λέγοντας οτι εχω μαγειρεψει και πως δεν εχω ορεξη να φαω ρεβυθια.

Αει γεια σου!Αυτό προσπαθώ να περάσω στο σύζυγο αλλά δεν το πιάνει!Μου λέει "η βοήθεια είναι καλό πράμα,γιατί?"

Κι εγώ ειδικά απο τότε που άρχισαν τα παρατράγουδα κρατούσα αποστάσεις.Αλλά 10 μέρες πριν γεννήσω πλακωθήκαμε με την άλλην,με έκανε να κλαίω,και ο άντρας μου της εξηγήθηκε να μην έχουμε πολλά πολλά.Αυτή χέστηκε πάνω της που 'εχανε έδαφος λίγο πριν τη γέννα και άρχισε τις γαλυφιές.Ουσιαστικά,μου επέβαλε να την συγχωρήσω (κουβαλιόταν κάθε μέρα σπίτι για καφέ,να με πιάνει να με φιλά,να μου φέρνει φαί,να μην με αφήνει σε ησυχία)

Αυτό με το φαγητό δε,κι αν έχει παραγίνει.Δεν καταλαβαίνουν πόσο παρεμβατικό και προσβλητικό είναι για μια γυναίκα.Και το κάνουν ΟΛΟΙ τους.Οι γιαγιάδες,οι παππούδες,οι μαμάδες.Εχω άπειρα τάπερ σπίτι μου.Κι έναν άντρα 25 κιλά παραπάνω αφού "να μην πάνε μωρέ χαμένα ας τα φάμε".

Μέχρι και 50 ημερών λεχώνα μου μαγείρευε.Μετά της λέω οκ φτάνει σε ευχαριστώ,της πήρα κι ένα δωράκι για ευχαριστώ.Μου λέει μα όχι εγώ μπορώ μπλα μπλα μπλα.Της λέω όχι.

Στέλνει πάλι φαγητό.Της λέω μα μαγείρεψα.Μου λέει "αααα ναιιιι???Τι μαγείρεψες?" (με θεωρεί κ ανυκοκύρευτη) της λέω κοτόπουλο.Λέει "ε καλά εντάξει" κ μετά μου έστειλε πάλι φαγητά.

Τωρα κατάλαβα τι θες να πεις. Αμάν βρε συ, και πώς αντέχεις;

Τι να αντέχω?Μαραζώνω κάθε μέρα.Δεν μπορώ να δεχτώ οτι θα τη βλέπω κάθε μέρα,όλη την υπόλοιπη ζωή μου,δεν μπορώ.'Οταν την βλέπω χαλιέμαι,μου βγαίνουν όλα μου τα κουσούρια :shock: Την βλέπω να κρατάει το μωρό και σφίγγεται η καρδιά μου.Μου έχει κάνει τόσα που κ μόνο που την κρατάει πρέπει να λέει ευχαριστώ.Και νιώθω κ ηλίθια που πάντα υποχωρώ στο τέλος κ κάνω πως δεν έγινε τίποτε.

'Οταν κρατάω το μωρό αγκαλιά,με κοιτάει σαν ένα 5 χρονο που του έκλεψες την κούκλα.Μια μούρη μέχρι κάτω!!Σου μιλάω ειλικρινά!!

'Οσο για το δεύτερο,το κατάλαβα κι εγώ.Μια φορά με πήγε γυναικολόγο όταν ήμουν έγκυος επειδή δούλευε ο άντρας μου..την είχαμε πάρει βέβαια μέχρι τότε άλλες 2 φορές.Μετά αυτή ήθελε να έρχεται πάντα μαζί μας!!Της λέω δεν γίνεται αυτό,πρέπει να πηγαίνουμε μόνοι.Και έγινε ο κακός χαμός,μου είπε οτι "με εκμεταλλεύτηκες καλά καλά όταν είχες ανάγκη κ μετά δεν με έπαιρνες μαζί να δω κι εγώ να χαρώ!!!":shock::shock::shock::shock:

y5yep3.png

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock: Δλδ θα τρελαθώ τελείως! Πού ακούστηκε να έρχονται οι μάνες κι οι πεθερές μαζί με το ζευγάρι στους υπέρηχους; Θα σκίσω τα ρούχα μου! Είναι προσωπική στιγμή για το ζευγάρι μόνο η επίσκεψη στο γυναικολόγο. Άμα πας για μαγνητική, θα έρθει κι αυτή να δει πώς θα σε βάλουν στο μηχάνημα που κάνει ντούκου ντούκου;

Τα ταπεράκια πάντως αν δεν τα θέλεις, μπορείς να τα στέλνεις σε μένα. :tongue:

'Ορεξη να χεις να ακούς ιστορίες!!

Πριν γεννήσω αγόρασα στη μικρή μερικά ρουχαλάκια μαζί με τον μπαμπά της..'Ενα σετάκι είχε ένα μπλουζάκι μαζί με κολάν κ το μπλουζάκι έγραφε "θέλω να μοιάσω στη μαμά μου"..Μόλις το είδε έβγαλε αφρούς!!Και είπε οτι εκείνο της άρεσε λιγότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα..:rolleyes::rolleyes: Τεσπα με ρωτούσε συνεχώς πόσο πήρα το ένα κ πόσο το άλλο.."ααα φτηνά ήταν" μου λέει

Οπότε πάει εκείνη κ ψωνίζει απο το ακριβότερο παιδικό κατάστημα κάτι που φυσικά δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει (μπορεί να το έβαλε και σχόλιο στο άλμπουμ της,να πει στη μικρή οτι αυτή της ψώνισε καλύτερα!:rolleyes:)

y5yep3.png

Υ.Γ. Αμα τα ταπεράκια δεν είχαν κ αυτά το σκοπό τους,κι εγώ θα τα ήθελα πού κ πού..!

y5yep3.png

Υ.Γ. Αμα τα ταπεράκια δεν είχαν κ αυτά το σκοπό τους,κι εγώ θα τα ήθελα πού κ πού..!

γτ δεν την λες πως εχεις τη μαμα σου για φαγητο εαν θες???και η μαμα σου κοντα δεν μενει??γτ ανακατευετε αυτη ???τωρα σου ερχετε καθε μερα οπωσδηποτε σπιτι να δει τη μικρη??

:shock::shock::shock: Δλδ θα τρελαθώ τελείως! Πού ακούστηκε να έρχονται οι μάνες κι οι πεθερές μαζί με το ζευγάρι στους υπέρηχους; Θα σκίσω τα ρούχα μου! Είναι προσωπική στιγμή για το ζευγάρι μόνο η επίσκεψη στο γυναικολόγο. :

Εδω η μανα μου ηθελε να ναι μεσα στην γεννα μου τι μ λες τωρα:tongue::tongue:Εγω δεν ειμαι πεθεροπληκτη ειμαι μαμαδοπληκτη:tongue:

Λουλαμπι παλι τις μαλακιες αρχισε??Μηπως να φευγατε τελικα να γλιτωσετε????

Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...