Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια έκανα 3η χοριακή σήμερα...η 1η 16/12 βγήκε 74, η 2η 18/12 135 και μετά από τέσσερις μέρες 21/12 344,7 ( σε άλλο εργαστήριο νοσοκομείου λόγω Κυριακής). 

Αγχώθηκα τρελα, ότι κάτι δεν πάει καλά... ο γιατρός μου είπε να ξανακάνω χοριακή σε 2 μέρες, ότι δεν είναι απαραίτητα κακό γιατί αυξάνεται οχι οσο θα πρεπε βέβαια, είναι και άλλο εργαστήριο, αλλά θα δείξει...

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

like! και δίδυμα - είπες ότι θέλεις ε;

Γερο παιδι να ειναι και οτι να ειναι..μονο,διπλο,τριπλο!!!!!!!!!!!!!!Και να ερθει και συντομα!!!!

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

γεια σας κοριτσια ειχα καιρο να μπω και να μιλησω και εγω για την πεθερα να κανω παραπονα κτλ.....τελικα παιδια υπαρχει θεος...ολα καλα....πλεον περναμε ωραια και καλα...και δεν υπαρχει προβλημα.....τελικα με την συζητηση ολα λυνονται...μεσα σε μια συζητηση ...μου ειχε πει πως αν κανει κατι αυτη θα το δω στραβα ενω αν το κανει η μαμα μου οχι....της λεω και εγω..¨"απλα στη μαμα μας εχουμε αλλο αερα αν ομως κανει κατι ενοχλητικο της το λεω ακομα και στη κλινικη της ειπα πως το παιδι ειναι δικο μου και δεν θελω ουτε εσυ θελω να ανακατευεσαι ουτε κανενας ...οκ αν μου πειτε μια γνωμη δεχτη αλλα αν το κανω η οχι εγω αποφασιζω¨" και κοριτσια συμφωνησε...¨"εγω δεν θελω να ανακατευομαι σε τπτ το παιδι εσυ το ξερεις καλυτερα...ακομα και εγω δεν εμπιστευομαι τον εαυτο μου στο παιδι εσενα πιο πολυ σε εμπιστευομαι γ αυτο σε ρωταω" μου ειπε....απο εκεινη τη μερα ολα καλα....και οταν ειχε ερ8ει η μαμα μου με τη γιαγια ηταν μια χαρα...γτ αλλες φορες εκανε σαν τη χαζη και δν το αφηνε απ τα χερια....αλλα τπτ ουτε να παρει να το ταισει γτ η γιαγια μου την ειχε πει πως δεν κανει να χωνετε για να ταιζει το μωρο κανενας εκτος τη μανα και απο τπτε αν δεν την πω εγω να το ταισει πχ αν εχω δουλεια δν κανει τπτ....και ουτε κοντρα με τη μαμα μου στη μεση το παιδι και το μιλανε ολες....και τωρα στα βαφτησια βγηκαμε μαζι για ρουχα....μου πηρε και τη τσαντα δωρο ευχατιστω πολυ της λεω αλλα δεν επρεπε,.....επρεπε επρεπε και αυτο τπτ δεν ειναι κοριτσι μου μακαρι να ειχα και αλλα λεφτα να σ αγοραζα και το φορεμα...και ολο στο μωρο η μανουλα θα σ κανει να φας η μανουλα σε παιζει πανε στη μαμα για μπανακι.......αχ παιδιααα τι ηρεμια ειναι αυτη ............

ααα και επειδη ειχα κανει και θεμα για τα βαφτησια οτι φοβαμαι μη χωθει στο ντυσιμο κτλ....τους ειπα πως δεν θελω να χωθουν και να ειναι ολοι πανω απο το κεφαλι μου λεω στη πεθερα δεν θελω γιαγιαδες θειες...εγω και η κουμπαρα τα κανουν αυτα..."ναι κοριτσι μου εμεις τι δουλεια εχουμε με το πωρο¨" πηρε και κατι ψηλα παπουτσια λεει ειναι και πολυ ψηλα και φοβαμαι μην δεν μπορω να περπατησω και ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΜΗΠΩΣ παρω τρο μωρο αγκαλια...ε λεω δεν πειραζει μονο στις φωτο θα το παρετε μετα η μανουλα θα το εχει για να το δουν ολοι....

Διαφημίσεις

Εσένα φαινόταν η γυναίκα οτι είναι συννενοήσιμη, εμένα η δικιά μου μιλάμε,τα λέμε κ μετά κάνει πάλι τα ίδια.Λέω πάλι να της μιλήσω,ή να αρχίσω σιγά σιγά να κρατάω αποστάσεις (γιατί κι εγώ είμαι μ@λάκω,μετά πάντα ξαναείμαι μαζί της σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Εμείς βγαίνουμε έξω κ το μωρό το κρατάει αυτή αν έχουμε βγει μαζί.Σε όλες τις φωτο αυτή το κρατάει αγκαλιά.και δεν μπορώ να πω δώσε τώρα το μωρό να βγω κ εγώ μαζί του φωτο γιατί έχει κ το κουσούρι να πιστεύει οτι όλες την ζηλεύουν.Με αποτέλεσμα να έχει πιο πολλές φωτο με το παιδί μου απο ό,τι εγώ,έτσι για να μεγαλώσει κ να της λέει "κοίτα εγώ!!".Αχ κορίτσια,έχω παρανοήσει..

Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω.Είναι ΤΟΣΟ υπερβολική στις δηλώσεις της που με φέρνει σε αμηχανία.Λέει οτι το μωρό ΜΟΥ είναι όλη της η ζωή.Οτι δεν έχει λέει άλλη χαρά.Κάτσε ρε φιλενάδα,πριν πώς ζούσες?Με τα καφεδάκι σου ήσουν,τα συνολάκια σου,τα γυμναστήριά σου,τι σου έλειπε?Την οικογένειά σου την έκανες,τώρα η σειρά μου!!

Ονειρευόμουν τη στιγμή που θα κάνω οικογένεια,θα αποκτούσα ένα κοριτσάκι κ θα έφτιαχνα με το κοριτσάκι μου μια μαγική σχέση.Θα ήμασταν σαν φιλενέδες,θα της έδινα τα πάντα..Τώρα μου τα πρόσφερε ο Θεός όλα απλόχερα κ δεν με αφήνει να χαρώ.Γιατί στη σχέση μου με την κόρη μου θα έχω πάντα αυτήν σαν τη σφήνα, να διεκδικεί κ να ανταγωνίζεται..:cry::cry:Θα την έχω πάνω απο το κεφάλι μου,στις βόλτες κ σε όλα.Και τώρα καλά είναι,καλοκαιράκι κ βγαίνει συνέχεια.Το χειμώνα θα μου κατσικώνεται στο σπίτ κάθε μέρα.Ωχ μάνα μουυυυυυυυυυυυυυ (είχα ανάγκη να μουρμουρήσω κόρες!)

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Koiτα να δεις τι εκανα εγω....και μενα το επαιρνε συνεχεια αλλα οκ την επαιρνα αν ηθελα....λοιπον σε συζητηση λεω τι μ αρεσει και τι οχι...πχ ειχα πει πως δν μ αρεσει που αφηνουν το μωρο στις γιαγιαδες χωρις λογο και ηταν και η μαμα μου εκει για να μη λεει πως τα λεω γ αυτην...και λεω στο παιδι μου θελω εγω να κανω κουμαντο και πως αν το ταιζω δεν θελω να μου περνουν το μπουκαλι....ακουω αποψεις αλλα το τι θα κανω ειναι δικαιωμα μου ...και'συμφωνγσε...την αλλη μερα που ηρθε και πηγα να την ταισω μου λεει '' να την βαλω στο ριλαξ να την ταισεις ΄΄ λεω ναι και την ταισα εγω αρχισαμε καικρεμα και ηταν μπροστα μια μερα...την ειπα αν θελει να δοκιμασει κ μου λεει οχι ασε εσυ ξερεις καλυτερα ...εξω το καροτσι παντα εγω το κυλαω αλλα αν κατσουμε για καφε το περνει λιγο αγκαλια γτ της εχω πει πως κουραζετε και τη βαζουμε μεσα γενικα συμφωνησε λεει πως δεν θελει να ανακτευετε στην οικογενεια ουτε στο παιδι και πως η μαμα πρεπει να το χαιρεται και δεν το εκανα για τις γιαγιαδες ....εχει αρχησει και ειναι πολυ καλη....και τα πραγματα με τον αντρα μου εχουν ηρεμησει μακαρι να ειναι παντα ετσι...κΙ προχθε που την ειπε μια αν εχει τρελαθει και κανει σαν χαζη ...λεει μερικες γορες το κανω αλλα προσπαθω να μην παραφερομαι ....μακαρι ολα να πανε καλα....και μενα ειναι μικρη 46 και πολυ μοντερνα σαν φιλη μου μοιαζει και οχι σαν πεθερα.....

εμενα συνεχιζει τη ζωη της με τα εξω της κτλ.....φοτο εχει να πω την αληθεια 3 μονο....ενω οι δικοι μου μαμα μπαμπασ αδερφη γιαγια παππους εχουν ολοκληρη φωτογραφικη γεματη γτ βγαζουμε συνεχεια και αυτη απο μονη της δεν λεει να βγει και εγω δεν την λεω και ετσι εχει μονο 3 ο κουνιαδος μου μια ...πεθερο δεν εχω.....το λεει παιδι μου ψυχη μου αλλα πλεον δεν μου κακοφαινετε οκ ετσι το λεει.....εμενα μ ενδιαφερει να μην ανακατευετε αλλες φορες σε ειχα πει πως κοιμοταν το μωρο μεσα και ετρεχε να δει τι κανει μολις ακουγοταν η αν ελεγα τι κανει το μωρο....τωρα τπτ καθεται και παω εγω.....μια χαρα φτου φτου να μην τη ματιασω......

Διαφημίσεις

Εσένα φαινόταν η γυναίκα οτι είναι συννενοήσιμη, εμένα η δικιά μου μιλάμε,τα λέμε κ μετά κάνει πάλι τα ίδια.Λέω πάλι να της μιλήσω,ή να αρχίσω σιγά σιγά να κρατάω αποστάσεις (γιατί κι εγώ είμαι μ@λάκω,μετά πάντα ξαναείμαι μαζί της σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

προσπαθησε να κρατας αποστασεις. και η καλυτερη να ειναι..... οι αποστασεις χρειαζονται

matri αν ειναι ομως κοντα οσο και να θες δεν μπορεις....θα ερθει να σου χτυπησει την πορτα θα σ παρει τηλ....εγω στις αρχες ετσι ελεγα...αλλα καθε μερα με επερνε τηλ και μια φορα που δεν το σηκωσα πηρε τον αντρα μου μετα απο καμια ωρα γτ ανησυχε ....οταν ειναι μακρια οκ αλλα ετσι νομιζω δυσκολα εγω λεω να της μιλησει εμεσα οπως κανω εγω μιλαω γενικα και βαζω μεσα και τη μαμα μου οταν τα λεω για να μην λεει πως την ξεχωριζω....φυσικα εμενα και ο αντρας μου προσπαθει να της λεει καποια πραγματα εμεσα φυσικα γτ δεν θελει να τη στεναχωρει...

Εμένα ενώ μέχρι πριν είχε ζωή τώρα θέλει να αφοσιωθεί στην ...κόρη μου (!!!)

Φωτο η μικρή με τους δικούς μου καλά καλά δεν έχει,αυτή έφτιαξε μαζί της ολόκληρο άλμπουμ(!)

Μένουμε κοντά και ναι,ό,τι κι αν έχει γίνει είμαι ένας άνθρωπος μορφωμένος,έχω κάποιο επίπεδο,δεν μπορώ να της κλείσω κ την πόρτα στα μούτρα,ειδικά εφόσον (έστω κ για τους λάθος λόγους) το προσπαθεί,δηλ τι να πω στον άντρα μου εφόσον μας στέλνει κ φαγητό κ βοηθάει κλπ κλπ κλπ

Το θέμα είναι η παρεμβατικότητά της.Μπορεί να υποχώρησε προσωρινά αλλά όσο η μικρή μεγαλώνει κ φυσικά θα την αγαπάει φοβάμαι οτι θα το εκμεταλλεύεται κ θα επεμβαίνει κ στο μεγάλωμά της.Επίσης φοβάμαι μήπως μπει ανάμεσά μας κ δεν θα αποκτήσουμε τη σχέση που ονειρευόμουν.Ειδικά όταν βλέπω ξεκάθαρα οτι ζηλεύει (το έχει πει άλλωστε!!) κι οτι η αδυναμία/αγάπη δεν είναι στο μέτρο του φυσιολογικού,το ξαναλέω,θέλει να μεγαλώσει κόρη η κοπέλα,δεν θέλει να έχει απλά ένα εγγονάκι..Και,μένοντας εδώ πραγματικά δεν ξέρω πώς να κρατήσω ισορροπίες.Με έχω βαρεθεί κι εγώ να ασχολούμαι με το θέμα,φαντάζομαι κι εσείς,απλά δεν βρίσκω λύση!

y5yep3.png

ρενάκι δεν θα είναι εδώ όλη μέρα (ελπίζω!) αλλά κάθε μέρα,σίγουρα.κι εμένα και αυτό με ενοχλεί.'Εχουν συμβεί τόσα ανάμεσά μας που και αυτό ακόμα μου προκαλεί άγχος.

y5yep3.png

ρενάκι δεν θα είναι εδώ όλη μέρα (ελπίζω!) αλλά κάθε μέρα,σίγουρα.κι εμένα και αυτό με ενοχλεί.'Εχουν συμβεί τόσα ανάμεσά μας που και αυτό ακόμα μου προκαλεί άγχος.

Αχ φιλενάδα! Σε καταλαβαίνω και συμβουλή δεν μπορώ να σου δώσω. Τι να σου πω; Μάλλον ίσως να δοκιμάσεις με δικαιολογίες, ή αν έφτιαχνες ένα ημερήσιο "πρόγραμμα" για τη μικρή, όπου η γιαγιά χωράει συγκεκριμένες ώρες. Μήπως έτσι καταλάβαινε τη θέση της. Αν το έπαιζες ότι η μικρή πρέπει να μπει σε πρόγραμμα και όλοι πρέπει να το σέβεστε. Η προσέγγιση αυτή ειναι νομίζω ηττοπαθής, αλλά δεν έχω καταλήξει ποια είναι πιο σωστή λυση: κατά μέτωπο επίθεση ή διπλωματία. Σε εμάς δεν έχει δουλέψει τίποτα, η απόλυτη απογοήτευση. Βέβαια έχουμε κάπως το κεφάλι μας ήσυχο, όχι ότι το λύσαμε.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...