Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν τα μετράω καλά πρέπει να μάζεψα 7-8 από τους 5 φυσικούς. Κάποιοι έδωσαν 2. Κάποιοι έδειχναν κ 3 αλλά ήταν κενό το ωοθηλακιο μέσα. 
      Δεν έχω αποκλείσει τη δωρεά. Απλα δε ξέρω αν είναι ακόμα η στιγμή. Αυτό προσπαθώ να καταλάβω. Το πότε είναι η στιγμή τελικά.

Το έχω διαβάσει και εγώ αρκετές φορες αυτό για την 3η ημέρα και το σπερμα αλλά δε ξέρω τι ισχύει τελικά.

Θα το νιώσεις και θα είσαι σίγουρη ότι τώρα είναι η στιγμή. Χωρίς αμφιβολίες. Αφού τώρα νιώθεις έτσι σημαίνει δεν ήρθε η ώρα. 
      γενικά φαίνεται να έχεις καλά αποτελέσματα.

πρίν από 19 λεπτά , Blu24 είπε:

Συγνώμη που επεμβαίνω στην συζήτηση σας !!! Αλλά αυτό με το σπερματοζωάριο ότι έχει να κάνει από την 3η μέρα ισχύει; Το έχουν πει γιατροί ; Διότι εμείς με τελείως χάλια σπερμα είχαμε 4 βλαστοκύστες από τα 5 γονιμοποιημένα!! Δεν ήταν βέβαια καλής ποιότητας (4BB,4ΒC,4BC,3BB)

ακριβως. Είχατε γονιμοποιημένα αλλά όχι καλή κατηγορια. Δεν είναι τυχαίο, ούτε εμείς είχαμε καλή κατηγορία. Γονιμοποιήθηκαν 8 από τα 12 ώριμα ωάρια στην δική μας περίπτωση. 2 σταμάτησα 3η μέρα και 2 μοριδια. 2 καλή κατηγορία και 2 κακή. Στην δική μας περίπτωση θεωρείτε ότι ευθύνεται το σπερμα . Είχα και 2 βιοχημικές. 
      μετράει στην εξέλιξη. 

Στο δικό σου φαίνεται ότι το άριστο ωάριο σου κατάφερνε να κάνει τα έμβρυα βλαστοκύστες ζ από εκεί και πέρα το κακό σπερματοζωάριο ας το μεταφράσω έτσι , δεν έκανε την βλαστοκύστη γερή καλή κατηγορία. Άριστη . 2 άριστα υλικά φέρνουν 1 άριστο έμβρυο. 

Κορίτσι μου γλυκό. Ψάχνουμε το 1 τέλειο ωάριο με το 1 τέλειο σπερματοζωάριο. Θα γίνει!!! 
      Μην ξεχνάτε όμως να κάνετε σεξ! Συγνώμη αν το λέω ωμά.

Αν δεν έχετε άλλο θέμα τότε και η φυσική σύλληψη δεν αποκλείεται! 

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Αλλά όλα εδώωωω πληρώνονται λέμε! Εγώ ξαναπαντρεύτηκα, αυτός ακόμα μπακούρι είναι. ;)

χαχα να τον έχει να τον χαίρεται τώρα το γιόκα της! τώρα τί λέει; που είναι η ψηλή να τονε πάρει;

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμένα μου λέει είσαι ψηλή εσύ και στάζει το φαρμάκι από το στόμα της.

Έτσι ακριβώς ήτανε κι η δικιά μου!!! Και την καλή κουβέντα με ξινισμένο ύφος την έλεγε. Και με κοιτούσε με μισό μάτι. Πωωωω τι τα θυμήθηκα τώρα και φουρκίστηκα!!! Καλά άμα πάρω μπρος, σταματημό δεν έχω. :evil: Έχω πολλά να σας διηγηθώ.

Έτσι ακριβώς ήτανε κι η δικιά μου!!! Και την καλή κουβέντα με ξινισμένο ύφος την έλεγε. Και με κοιτούσε με μισό μάτι. Πωωωω τι τα θυμήθηκα τώρα και φουρκίστηκα!!! Καλά άμα πάρω μπρος, σταματημό δεν έχω. :evil: Έχω πολλά να σας διηγηθώ.

Δε θέλω να σε βάλω να τα σκαλίζεις, αν και τρελλαινόμαστε εδώ για πεθεροϊστορίες, οπότε μόνο αν δε σε χαλάει απάντησε... τώρα που έχεις γλιτώσει από την ακατονόμαστη, έχεις βγάλει κανένα συμπέρασμα, γιατί δεν ήθελε την ευτυχία του παιδιού της; Δεν ξέρω την ιστορία σας, αλλά σε όλες μας αυτός είναι νομίζω ο κοινός παρονομαστής. Παρ'όλο που βλέπουν το παιδί τους ευτυχισμένο και καλά, αυτές θέλουν να περάσει το δικό τους ακόμα και αν αυτό σημαίνει τη δυστυχία του παιδιού τους. Γιατί συνήθως αυτά δεν τα κάνουν σε κ#$#πετσωμένες νύφες που βασανίζουν τα αγόρια τους. Συνήθως τα κάνουν στα θύματα που αργούν να ξυπνήσουν, θέλουν να είναι ευγενικές κ.τ.λ. κ.τ.λ.

Δε θέλω να σε βάλω να τα σκαλίζεις, αν και τρελλαινόμαστε εδώ για πεθεροϊστορίες, οπότε μόνο αν δε σε χαλάει απάντησε... τώρα που έχεις γλιτώσει από την ακατονόμαστη, έχεις βγάλει κανένα συμπέρασμα, γιατί δεν ήθελε την ευτυχία του παιδιού της; Δεν ξέρω την ιστορία σας, αλλά σε όλες μας αυτός είναι νομίζω ο κοινός παρονομαστής. Παρ'όλο που βλέπουν το παιδί τους ευτυχισμένο και καλά, αυτές θέλουν να περάσει το δικό τους ακόμα και αν αυτό σημαίνει τη δυστυχία του παιδιού τους. Γιατί συνήθως αυτά δεν τα κάνουν σε κ#$#πετσωμένες νύφες που βασανίζουν τα αγόρια τους. Συνήθως τα κάνουν στα θύματα που αργούν να ξυπνήσουν, θέλουν να είναι ευγενικές κ.τ.λ. κ.τ.λ.

Εδώ είναι το θέμα, ότι δεν καταλαβαίνουν πως με την περαμβατικότητά τους κάνουν τα παιδιά τους δυστυχισμένα, γιατί αδυνατούν να καταλάβουν ότι τα παιδιά τους ειναι αυτόνομες προσωπικότητες κι έχουν βγει από το βρακί τους εδώ και καιρό. Βλέπουν τις νύφες καθαρά ανταγωνιστικά.

Στη δική μου περίπτωση, τα πεθερικά μας χώρισαν στην ουσία. Γιατί όταν εγώ είπα "δεν αντέχω άλλο, πάνε σπίτι σου για λίγες μέρες να ηρεμήσουμε και να δούμε τι θέλουμε και μετά να τα βάλουμε κάτω και να βρούμε μια λύση" τα πεθερικά ξέρεις τι του είπαν; "ποια είναι αυτή που θα τολμήσει να σε διώξει από το σπίτι; να ζητήσεις αμέσως διαζύγιο" κι αυτός ο βλάκας τυφλωμένος από εγωισμό τους άκουσε. Το αποτέλεσμα ποιο ήταν; Ότι χάλασε το σπίτι του από μια βλακεία. Οι λογικοί γονείς δεν έπρεπε να πουν "πάνε παιδί μου πίσω στη γυναίκα σου και κοιτάξτε να τα βρείτε"; Αντ' αυτού, τον έσπρωξαν να δώσει μια κλωτσιά και να τα γκρεμίσει όλα. Αν μ' αυτό τον τρόπο θεώρησαν ότι έκαναν καλό στο παιδί τους, πάω πάσο. Ελπίζω πάντως κάποια στιγμή να κατάλαβαν το λάθος τους. Δυστυχώς όμως ο χρόνος δε γυρίζει πίσω.

Εδώ είναι το θέμα, ότι δεν καταλαβαίνουν πως με την περαμβατικότητά τους κάνουν τα παιδιά τους δυστυχισμένα, γιατί αδυνατούν να καταλάβουν ότι τα παιδιά τους ειναι αυτόνομες προσωπικότητες κι έχουν βγει από το βρακί τους εδώ και καιρό. Βλέπουν τις νύφες καθαρά ανταγωνιστικά.

Στη δική μου περίπτωση, τα πεθερικά μας χώρισαν στην ουσία. Γιατί όταν εγώ είπα "δεν αντέχω άλλο, πάνε σπίτι σου για λίγες μέρες να ηρεμήσουμε και να δούμε τι θέλουμε και μετά να τα βάλουμε κάτω και να βρούμε μια λύση" τα πεθερικά ξέρεις τι του είπαν; "ποια είναι αυτή που θα τολμήσει να σε διώξει από το σπίτι; να ζητήσεις αμέσως διαζύγιο" κι αυτός ο βλάκας τυφλωμένος από εγωισμό τους άκουσε. Το αποτέλεσμα ποιο ήταν; Ότι χάλασε το σπίτι του από μια βλακεία. Οι λογικοί γονείς δεν έπρεπε να πουν "πάνε παιδί μου πίσω στη γυναίκα σου και κοιτάξτε να τα βρείτε"; Αντ' αυτού, τον έσπρωξαν να δώσει μια κλωτσιά και να τα γκρεμίσει όλα. Αν μ' αυτό τον τρόπο θεώρησαν ότι έκαναν καλό στο παιδί τους, πάω πάσο. Ελπίζω πάντως κάποια στιγμή να κατάλαβαν το λάθος τους. Δυστυχώς όμως ο χρόνος δε γυρίζει πίσω.

Κανονικα θα επρεπε να την ευγνομωνεις την πεθερα σου που σας χωρισε!ΧΑΡΗ σου εκανε!Και μαλιστα πολυ μεγαλη!

Φαντασου να μην ειχατε χωρισει τι σοου θα ειχες καθε μερα!!

Αλλα και ο δικος σου,τι να σου πω,αντρας με τα ολα του,ακουσε την μαμα του!!

Τυχερη ησουν,μην το συζητας!!

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαχα!!Λοιπόν,

πεθεροκουφό 1. Εχει έρθει σπίτι μου,η μικρή στο ριλάξ.Εκείνη της μιλάει κ της κάνει διάφορα και η μικρή με κοιτάει που κάθομαι δίπλα.Και της λέει "ποιον κοιτάς αγάπη μου,τη μανούλααααα??" και δίνει μια και στρέφει το ριλάξ προς το μέρος της γυρνώντας την πλάτη του μωρού προς τα εμένα..:shock:

πεθεροκουφό 2. Μιλάει σε συγγενείς στο τηλ,στους οποίους έχει στείλει φωτο της μικρής κ όταν της λένε πόσο όμορφη είναι,εκείνη λέει "είδατε τι παιδί έχω???":shock: το ιδιο ομως!!!

πεθεροκουφό 3. 'Εχει φτιάξει άλμπουμ της μικρής γεμάτο με φωτογραφίες οι δυο τους,στο οποίο λέει οτι περίμενε χρόνια να την κρατήσει αγκαλιά,οτι είναι το αγγελούδι της (!),το μωρό της(!) κ γενικά διαβάζοντάς το έλεγες οτι το έφτιαξε η μάνα που το γέννησε :shock:

πεθεροκουφό 4. Της μιλούσε (της μικρής) κ της έλεγε "είσαι όλη μου η ζωή"(??? το δικό μου παιδί?) τα ιδια μονο που το λεει πρωτα "το κοριτσακι μου, το παιδακι μου που δεν εχω αλλο"

πεθεροκουφό 5. Οταν μιλάω κ κάνω αστεία στη μικρή κοιτάει εξεταστικά για να δει αν μου γελάει όπως σε εκείνη,προκαλώντας μου τρομερή αμηχανία.Με αποτέλεσμα να μην μου γελάει ποτέ το μωρό όταν είναι εκείνη μπροστά.

Γενικά τέτοιοι ανταγωνισμοί κ μ@λακίες,σαν να είμαστε 5 χρονα..

Αχ μου λιψες κοριτσαρα μου χαθηκαμε :(

Ue8pp3.pngI307p3.png

Ειπατε κοσμηματα? ΧΑ

Εκανα μονο πολιτικο γαμο οποτε δε δικαιουμε!!! Δε θελαμε και περιτα εξοδα οποτε ουτε βερα δεν εχω.

Οταν ηταν να γεννησω ο μπαμπας ηταν εκει που δουλευαμε κι εγω ειχα παει στην πολη μου (που ειναι και το σπιτι μας) και ηρθε λιγες μερες πριν τη γεννα με σταση στους δικους του. Απο φιλους ηξερε οτι συνηθιζετε να κανουν, ο αντρας και οι παπουδες, δωρο στη λεχωνα κοσμηματα και πηγε με τη μανα του να μου παρουν, αυτος σκουλαρικια και η πεθερα την πιο λεπτη αλισιδιτσα με ενα λουλουδακι (μισο εκατοστο διαμετρο), ευτιχος το πηρε να ταιριαζει με τα σκουλαρικια και ετσι ειναι λευκοχρησος! Τα κονομησα παλι!

Γενικα η "γλυκια μου" ειναι πολυ των τυπων και ο αντρας μου επιμενει οτι ΞΕΡΕΙ οτι μου ΧΡΩΣΤΑΕΙ ενα καλο δωρο χαχαχαχα! Οταν ηρθαν να μας δουν πριν τα χριστουγεννα, τους πηγε (επιτιδες) σε ενα μαγαζακι με 1 βραχιολι που λατρεψα και τους το εδιξε, εγω φυσικα ελεγα οτι μ αρεσει αλλα δεν θελω να κανω εξοδα (συζητουσαμε και για 2ο παιδι), κιριος γιατι δεν ειχα καταλαβει τι εκανε! Λιγο πριν φυγουν μου ζητησαν να τους ξαναπαω και αδιασαν το μισο μαγαζι. Αφου φυγαν μου λεει ο αντρας μου "γιατι δεν στο πηραν? δεν τους αφησες?" και μενω μ@λ@κ@ς γιατι δεν ειχα καταλαβει οτι εκει το πηγενε και μαθενω οτι του εχουν πει οτι δεν μου εχουν παρει ποτε κοσμιμα γιατι δεν ξερουν τι!!! 1.5 μηνα μετα, ειμουν εγκυος και με το που το μαθαμε με πηγε και μου το αγορασε με το ζορι και τους το ειπε μαζι με τα νεα για το μωρο και ακομα περιμενε οτι θα πουν να μου το χαρισουν αυτοι! Ποσο παιδια ειναι τελικα οι αντρες???

Ue8pp3.pngI307p3.png

Παρ'όλη τη στενοχώρια που πέρασες, σίγουρα με τέτοιους χαρακτήρες είναι πολύ καλύτερα που ξέφυγες. Συμφωνώ με την Cooker, χάρη σου έκανε η πεθερά. Κρίμα βέβαια να χρειάζεται να τα περνάμε όλα αυτά για να καταλάβουμε τον χαρακτήρα του καθένα. Αλλά καλύτερα όταν έχουν πέσει οι μάσκες.

Ειπατε κοσμηματα? ΧΑ

Εκανα μονο πολιτικο γαμο οποτε δε δικαιουμε!!! Δε θελαμε και περιτα εξοδα οποτε ουτε βερα δεν εχω.

Οταν ηταν να γεννησω ο μπαμπας ηταν εκει που δουλευαμε κι εγω ειχα παει στην πολη μου (που ειναι και το σπιτι μας) και ηρθε λιγες μερες πριν τη γεννα με σταση στους δικους του. Απο φιλους ηξερε οτι συνηθιζετε να κανουν, ο αντρας και οι παπουδες, δωρο στη λεχωνα κοσμηματα και πηγε με τη μανα του να μου παρουν, αυτος σκουλαρικια και η πεθερα την πιο λεπτη αλισιδιτσα με ενα λουλουδακι (μισο εκατοστο διαμετρο), ευτιχος το πηρε να ταιριαζει με τα σκουλαρικια και ετσι ειναι λευκοχρησος! Τα κονομησα παλι!

Γενικα η "γλυκια μου" ειναι πολυ των τυπων και ο αντρας μου επιμενει οτι ΞΕΡΕΙ οτι μου ΧΡΩΣΤΑΕΙ ενα καλο δωρο χαχαχαχα! Οταν ηρθαν να μας δουν πριν τα χριστουγεννα, τους πηγε (επιτιδες) σε ενα μαγαζακι με 1 βραχιολι που λατρεψα και τους το εδιξε, εγω φυσικα ελεγα οτι μ αρεσει αλλα δεν θελω να κανω εξοδα (συζητουσαμε και για 2ο παιδι), κιριος γιατι δεν ειχα καταλαβει τι εκανε! Λιγο πριν φυγουν μου ζητησαν να τους ξαναπαω και αδιασαν το μισο μαγαζι. Αφου φυγαν μου λεει ο αντρας μου "γιατι δεν στο πηραν? δεν τους αφησες?" και μενω μ@λ@κ@ς γιατι δεν ειχα καταλαβει οτι εκει το πηγενε και μαθενω οτι του εχουν πει οτι δεν μου εχουν παρει ποτε κοσμιμα γιατι δεν ξερουν τι!!! 1.5 μηνα μετα, ειμουν εγκυος και με το που το μαθαμε με πηγε και μου το αγορασε με το ζορι και τους το ειπε μαζι με τα νεα για το μωρο και ακομα περιμενε οτι θα πουν να μου το χαρισουν αυτοι! Ποσο παιδια ειναι τελικα οι αντρες???

Η συνδρομή μου στο κεφάλαιο χρυσαφικά:

Όταν ήρθαν να γνωρίσουν τους γονείς μου, από μόνοι τους και χωρίς να έχουν ρωτήσει τον άντρα μου, μου είχαν φέρει δαχτυλίδι και βραχιόλι και καλά ότι "με ζήτησαν". Έπαθε πλάκα ο κακομοίρης, μου έκαναν αντ' αυτού την πρόταση γάμου και χωρίς να του πουν τίποτα. Εκείνη την ώρα μπροστά του τους είδε να βγάζουν το δαχτυλίδι. Πείτε μου τώρα για παρεμβατικούς. Ασε που εγώ ντρεπόμουν και στο γάμο φόραγα το απαίσιο δαχτυλίδι τους. Ημουν ακόμα στη φάση έλα-μωρέ-γονείς-είναι-από-αγάπη-τα-κάνουν.

Διαφημίσεις

Ποσο παιδια ειναι τελικα οι αντρες???

Τί να κάνει ο κακομοίρης ακόμα ελπίζει. Και εμένα μου πήρε καιρό να καταλάβω την πραγματικότητα με τους γονείς μου. και πολλές φορές με πιάνω να ελπίζω ακόμα ότι δεν είναι έτσι ότι δεν έχουν καταλάβει. ότι κάτι θα γίνει και θα φερθούν σωστά αυτή τη φορά!

Λοιπόν... πώς περάσατε την πρώτη επέτειο γάμου σας; Σίγουρα όχι με τα πεθερικά, έτσι;

Η δική μου η καλή η πεθερούλα, λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο. Μου τηλεφωνεί ο πρώην άντρας μου κατά τις 12 και μου λέει κατά λέξη "πήρε η μάνα μου τηλέφωνο (στη δουλειά) να μου ευχηθεί για την επέτειο και είπε μας περιμένει το μεσημέρι να φάμε εκεί για να το γιορτάσουμε" Βγάζεις μετά καπνούς από τ' αυτιά ή δε βγάζεις; :evil::evil::evil: Εγώ είχα ήδη κανονίσει γεύμα-έκπληξη στο σπίτι, αλλά δεν μπορούσα να πω τίποτα εκείνη τη ώρα γιατί θα του το χαλούσα. Του λέω, καλά, θα πάρω να συνεννοηθώ με τη μαμά σου. Την παίρνω και της λέω πολύ πολύ ευγενικά (απορώ πώς κρατήθηκα) ότι η επέτειος είναι για το ζευγάρι και όχι για τους γονείς και ότι άλλη φορά να ενημερώνει εμένα πρώτα, γιατί κι εγώ κάνω ετοιμασίες. Κατάπιε τη γλώσσα της και ζητούσε χίλια συγνώμη (τάχαμ δήθεν, δεν το είχε σκεφτεί)

Δεύτερη επέτειο δεν προλάβαμε να γιορτάσουμε. Χωρίσαμε. :tongue::tongue::tongue:

Η συνδρομή μου στο κεφάλαιο χρυσαφικά:

Όταν ήρθαν να γνωρίσουν τους γονείς μου, από μόνοι τους και χωρίς να έχουν ρωτήσει τον άντρα μου, μου είχαν φέρει δαχτυλίδι και βραχιόλι και καλά ότι "με ζήτησαν". Έπαθε πλάκα ο κακομοίρης, μου έκαναν αντ' αυτού την πρόταση γάμου και χωρίς να του πουν τίποτα. Εκείνη την ώρα μπροστά του τους είδε να βγάζουν το δαχτυλίδι. Πείτε μου τώρα για παρεμβατικούς. Ασε που εγώ ντρεπόμουν και στο γάμο φόραγα το απαίσιο δαχτυλίδι τους. Ημουν ακόμα στη φάση έλα-μωρέ-γονείς-είναι-από-αγάπη-τα-κάνουν.

Στα μερη μας συνηθιζεται οταν πανε τα πεθερικα με τον γαμπρο στο σπιτι της νυφης και καλα να την "ζητησουν" οπως λες, να δινει η πεθερα στην νυφη ενα δαχτυλιδι ως καλοσορισμα.Το δαχτυλιδι του γαμπρου για την προταση ειναι αλλο!

Η αδερφη μου πηρε πολλα χρυσαφικα απο την πεθερα της και το σοι του γαμπρου στον αρραβωνα της (εχει και μεγαλο σοι ο γαμπρος).Το σετ καθως και ενα ρολοι, το διαλεξε μαζι με την πεθερα της και οσα φερανε οι συγγενεις ηταν εκπληξη!

Ηταν ολα τεραστια (προφανως για να δειχνει την αξια του) και κακογουστα.Η αδερφη μου τα μοιρασε δεξια και αριστερα.Δεν ειναι ο τυπος της να φοραει χρυσαφικα.

Μονο το σετ κρατησε και αυτο το εχει πεταξει σε ενα συρταρι.Οταν ο γιος της ηταν μικρος (2 χρονων περιπου) ειχε παρει την κασετινα και πηγε εξω στην αυλη και επαιζε με τα χρυσαφικα μεσα στις λασπες!

Εκει χαθηκε και το βραχιολι...αλλα στην πεθερα δεν το ειπαν,γιατι θα παθαινε εγκεφαλικο!

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

στην πρώτη επέτειο είχαμε την κόρη μας 9 ημερών!!!!!!!

στο θέμα κοσμήματα δεν έχω κανένα παράπονο, όλα ήταν τέλεια!ήταν κύριοι. στην αρχή η πεθερά ήθελε να τα διαλέξει μόνη της, αλλά με συζήτηση με τον φέφο, έγινε όπως ήθελα, τα διάλεξα εγώ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...