Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια έκανα 3η χοριακή σήμερα...η 1η 16/12 βγήκε 74, η 2η 18/12 135 και μετά από τέσσερις μέρες 21/12 344,7 ( σε άλλο εργαστήριο νοσοκομείου λόγω Κυριακής). 

Αγχώθηκα τρελα, ότι κάτι δεν πάει καλά... ο γιατρός μου είπε να ξανακάνω χοριακή σε 2 μέρες, ότι δεν είναι απαραίτητα κακό γιατί αυξάνεται οχι οσο θα πρεπε βέβαια, είναι και άλλο εργαστήριο, αλλά θα δείξει...

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

ω, ναι!!!!!

όσο ήμασταν αρραβωνιασμένοι έκανε ό,τι μπορούσε για να μην κοιμόμαστε μαζί με τον φέφο. έβρισκε δουλειές να τον φορτώνει για να μην έρθει, για να μην πάω. όποτε πήγαινα μας έβαζαν χώρια να κοιμόμαστε.

όταν πήγαμε στο πατρικό της να κοιμηθούμε, σε άλλη πόλη, ήταν κ η αδερφή του φέφου εκεί, έβαλε τον πεθερό να πάρει τηλεφωνο τον φέφο για να του πει να μην κοιμηθούμε στο ίδιο κρεβάτι κ προσβάλλουμε την αδερφή του φεφου!!!!!!!

όλα αυτά ως αρραβωνιασμένοι!!!!!!

όταν η αδερφή του φέφου έφερε το μπόυ φρεντ σπίτι, ακόμα συζούν, κοιμόντουσαν τουγκέδερ στο σπίτι των πεθερικών, στο σπίτι το πατρικό της πεθεράς....πολλές φορές τους ζήτησαν να φύγουν τα πεθερικά κ από το σπίτι για να είναι πιο άνετα μόνοι τους! όπως κ έγινε! ΟΛΕ!!!!!:cool:

όλα εδώ πληρώνονται ρεεεεεεεε!

Μ' αρέσει που δεν ήθελε να την προσβάλετε κιόλας!!! :tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχαχαχαχα!!Λοιπόν,

πεθεροκουφό 1. Εχει έρθει σπίτι μου,η μικρή στο ριλάξ.Εκείνη της μιλάει κ της κάνει διάφορα και η μικρή με κοιτάει που κάθομαι δίπλα.Και της λέει "ποιον κοιτάς αγάπη μου,τη μανούλααααα??" και δίνει μια και στρέφει το ριλάξ προς το μέρος της γυρνώντας την πλάτη του μωρού προς τα εμένα..:shock:

πεθεροκουφό 2. Μιλάει σε συγγενείς στο τηλ,στους οποίους έχει στείλει φωτο της μικρής κ όταν της λένε πόσο όμορφη είναι,εκείνη λέει "είδατε τι παιδί έχω???":shock:

πεθεροκουφό 3. 'Εχει φτιάξει άλμπουμ της μικρής γεμάτο με φωτογραφίες οι δυο τους,στο οποίο λέει οτι περίμενε χρόνια να την κρατήσει αγκαλιά,οτι είναι το αγγελούδι της (!),το μωρό της(!) κ γενικά διαβάζοντάς το έλεγες οτι το έφτιαξε η μάνα που το γέννησε :shock:

πεθεροκουφό 4. Της μιλούσε (της μικρής) κ της έλεγε "είσαι όλη μου η ζωή"(??? το δικό μου παιδί?)

πεθεροκουφό 5. Οταν μιλάω κ κάνω αστεία στη μικρή κοιτάει εξεταστικά για να δει αν μου γελάει όπως σε εκείνη,προκαλώντας μου τρομερή αμηχανία.Με αποτέλεσμα να μην μου γελάει ποτέ το μωρό όταν είναι εκείνη μπροστά.

Γενικά τέτοιοι ανταγωνισμοί κ μ@λακίες,σαν να είμαστε 5 χρονα..

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Καλά αυτά τα κουφά που κάνουν οι γιαγιάδες με τα εγγόνια δεν μου φαίνονται και πολύ παράξενα. Τρελαίνονται με τα εγγόνια και παρεκτρέπονται. Εμένα τα κουφά τα κάνει και τα λέει η κουνιάδα μου, γιατί είναι το πρώτο μωρό που έχουν δει στο σόι τους, καθώς ο άντρας μου είναι ο μόνος από τα αδέρφια, που παντρεύτηκε. Αλλά το έχει παρακάνει λίγο. Μου πήρε μια φωτό από το μωρό που ανέβασα στο ΦΒ, την έκανε εικόνα στο προφίλ της και την πόσταρε στον τοίχο της 3 φορές. Δλδ ήμαρτον, ούτε εγώ δεν το κάνω αυτό που είναι παιδί μου!

εμένα την λέει "φάρμακό μου"!!!!!!!!!είναι παθούσα, γιατί να το κρύψουμε;

κ τελευταία την φωνάζει "λαχτάρα μου!" με την διπλή έννοια, καθότι τα περισσότερα παρατράγουδα ξεκίνησαν με τον ερχομό του παιδιού. τότε ένιωσε ότι έχασε τελειωτικά το γιο της!!!!!!!

υγεία κ χιούμορ, αλλιώς δεν παλεύονται οι απάλευτες!

ευχαριστούμε ευχαριστούμε! να είσαι καλά κοριτσάρα και με το καλό να αποκτήσετε και εσείς γλυκά μωράκια - λόγω διδύμων μου βγαίνει αυθορμήτως ο πληθυντικός! :D κρατήστε την ευχή και βάλτε εσείς νουμεράκι μωρών!

Μακαρι Παναγια μου.Η πεθερα μου ειναι διδυμη....οποτε εχω και εγω ελπιδες!!!!

Φιλακια!

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock:

Μαρή Νιούμπι πού πήγες και τη βρήκες???!!

Με έκανες κ γέλασα πρωί πρωί χαχαχαχχαχαχα

Εμένα δεν μου έτυχε τέτοιο αλλά το αντίθετο.Με ψάρεψε όταν ήμουν έγκυος αν κάνουμε σεξ ή όχι.Και μια μέρα τον ρώτησε μπροστά στους θειους του αν πονάνε τα @@ του που δεν κάνει τόσο καιρό :shock::shock: και γενικά οτι κ καλά δεν τον ικανοποιώ :shock::shock: κι επίσης έχει αφήσει υπονοούμενα οτι κ καλά δεν είμαστε πολύ αγαπημένοι επειδή ξέρω γω δεν γλυφόμαστε μπροστά στον κόσμο τρεις την ώρα σαν κάτι άλλους........ντόοοοοιιινγκκκκ καλημέραμ!!!;)

Χα χα χα.....διαγωνισμο να κανετε!!!!!Η μια ατακα καλυτερη απο την αλλη.Ποια παπαδια και κουταμαρες..!Χα χα χα.....

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Εμένα η πεθερά ή πολύ χαζή ήταν και τα πετούσε και δεν καταλάβαινε τις κοτσάνες που έλεγε ή πολύ έξυπνη. Μάλλον για κουτοπόνηρη την έκοβα. Χώρια που δεν ήθελε να αρραβωνιαστούμε, δεν μου πήραν ούτε ένα δαχτυλίδι για το λόγο που δώσαμε, αλλά ούτε και στον αρραβώνα. Εγώ βέβαια χρυσά κοσμήματα δε φοράω, αλλά ας μου έπαιρναν λευκόχρυσο, τι στο καλό, ένα δαχτυλίδι το περίμενα να πω την αλήθεια. Όχι μονόπετρο, απλό δαχτυλίδι, ένα σειρέ με μπριγιάν βρε παιδί, τι στο διάολο;

Ξέρεις πότε κωλοτρίφτηκε να μου πάρουν χρυσαφικό; Όταν άρχισα να κάνω δημόσιες εμφανίσεις στο χωριό ως αρραβωνιασμένη πλέον και τη ρωτούσαν οι θειες "γιατί δε φοράει η νύφη χρυσαφικά; δεν της πήρατε;" Κατάλαβες; Τότε ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να μου πάρει, για να μην την πιάνει στο στόμα του το χωριό. Αλλά να σου πω και το καλύτερο. Όταν ήταν να παντρευτούμε, έρχεται 2 μέρες πριν με μια κασετίνα βελούδινη, την ανοίγει, μέσα είχε ένα σετ βυζαντινό, πολύ όμορφο να πω την αλήθεια κι ας μη φοράω χρυσαφικά. Μου την ανοίγει λοιπόν μπροστά μου και χαμογελάει, χωρίς να λέει τίποτα. Της λέω "δεν ήταν ανάγκη, αφού μου πήρατε στον αρραβώνα" και τι μου λέει!!! "καλέ δεν είναι για σένα, για μένα είναι, χωρίς καινούριο χρυσαφικό θα πάω στο γάμο του παιδιού μου;" Γκντουπ! (λιποθύμησα)

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ..Ρε συ Γεωργια,την εχω ξανακουσει αυτη την ιστορια!!Παλια εγραφες στο Κοσμοπολιταν μηπως???Καπου την εχω διαβασει.Ειμαι σιγουρη!!Να την χαιρεσαι!!!Τι διαμαντικο ειναι αυτη ????

jN12p3.png

Η πρωην πεθερά ήταν 1,50 στο ύψος. Μια φορά συζητώντας κάτι μου λέει στο άσχετο ότι είμαι κοντή. Εντάξει δεν είμαι και το πρωτο μπόι, 1,60 είμαι, αλλά όχι και να με λέει κοντή η τάπα!!! Σαν τη Θεοπούλα κι αυτή! Της λέω "έλα να μετρηθούμε", μου λέει "φοράς τακούνια γι αυτό δείχνεις πιο ψηλή" "Θα τα βγάλω" της λέω και πάμε δίπλα δίπλα να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και ολοφάνερα την περνάω 10 πόντους. Και τι μου λέει ρε κορίτσια η γυναίκα!!!!

ΚΟΝΤΗ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΨΗΛΟ ΛΑΙΜΟ! :lol::lol::lol::lol:

χαχαχαχαχαχαχα!!Λοιπόν,

πεθεροκουφό 1. Εχει έρθει σπίτι μου,η μικρή στο ριλάξ.Εκείνη της μιλάει κ της κάνει διάφορα και η μικρή με κοιτάει που κάθομαι δίπλα.Και της λέει "ποιον κοιτάς αγάπη μου,τη μανούλααααα??" και δίνει μια και στρέφει το ριλάξ προς το μέρος της γυρνώντας την πλάτη του μωρού προς τα εμένα..:shock:

πεθεροκουφό 2. Μιλάει σε συγγενείς στο τηλ,στους οποίους έχει στείλει φωτο της μικρής κ όταν της λένε πόσο όμορφη είναι,εκείνη λέει "είδατε τι παιδί έχω???":shock:

πεθεροκουφό 3. 'Εχει φτιάξει άλμπουμ της μικρής γεμάτο με φωτογραφίες οι δυο τους,στο οποίο λέει οτι περίμενε χρόνια να την κρατήσει αγκαλιά,οτι είναι το αγγελούδι της (!),το μωρό της(!) κ γενικά διαβάζοντάς το έλεγες οτι το έφτιαξε η μάνα που το γέννησε :shock:

πεθεροκουφό 4. Της μιλούσε (της μικρής) κ της έλεγε "είσαι όλη μου η ζωή"(??? το δικό μου παιδί?)

πεθεροκουφό 5. Οταν μιλάω κ κάνω αστεία στη μικρή κοιτάει εξεταστικά για να δει αν μου γελάει όπως σε εκείνη,προκαλώντας μου τρομερή αμηχανία.Με αποτέλεσμα να μην μου γελάει ποτέ το μωρό όταν είναι εκείνη μπροστά.

Γενικά τέτοιοι ανταγωνισμοί κ μ@λακίες,σαν να είμαστε 5 χρονα..

Σορρυ κιολας που θα το πω χυμα,αλλα αυτη παιζει να ευχεται να πε...θα...εις για να διεκδικησει το μωρο!!

ΕΛΕΟΣ!!!

jN12p3.png

εμένα την λέει "φάρμακό μου"!!!!!!!!!είναι παθούσα, γιατί να το κρύψουμε;

κ τελευταία την φωνάζει "λαχτάρα μου!" με την διπλή έννοια, καθότι τα περισσότερα παρατράγουδα ξεκίνησαν με τον ερχομό του παιδιού. τότε ένιωσε ότι έχασε τελειωτικά το γιο της!!!!!!!

υγεία κ χιούμορ, αλλιώς δεν παλεύονται οι απάλευτες!

Χα χα χα....οι απαλευτες...!!

jN12p3.png

Διαφημίσεις

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ..Ρε συ Γεωργια,την εχω ξανακουσει αυτη την ιστορια!!Παλια εγραφες στο Κοσμοπολιταν μηπως???Καπου την εχω διαβασει.Ειμαι σιγουρη!!Να την χαιρεσαι!!!Τι διαμαντικο ειναι αυτη ????

Την είχα γράψει και στο πάρεντς παλιά, εκεί θα το διάβασες. Σου λέω σαν την πρωην πεθερά δεν υπάρχει άλλη. Θα σας γράφω όσα μου'ρχονται να γελάτε.

Η πρωην πεθερά ήταν 1,50 στο ύψος. Μια φορά συζητώντας κάτι μου λέει στο άσχετο ότι είμαι κοντή. Εντάξει δεν είμαι και το πρωτο μπόι, 1,60 είμαι, αλλά όχι και να με λέει κοντή η τάπα!!! Σαν τη Θεοπούλα κι αυτή! Της λέω "έλα να μετρηθούμε", μου λέει "φοράς τακούνια γι αυτό δείχνεις πιο ψηλή" "Θα τα βγάλω" της λέω και πάμε δίπλα δίπλα να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και ολοφάνερα την περνάω 10 πόντους. Και τι μου λέει ρε κορίτσια η γυναίκα!!!!

Χα χαχα...ενα ενα μας τα πετας!!!!!!!!!!Πες και αλλα!!!Δωσε ψωμι στο λαΟ!!

χΑ ΧΑ ΧΑ...

jN12p3.png

:lol::lol:κατουρήθηκα!!!!!!

για το κοντή δεν μου έχει πει ποτέ κουβέντα! είμαστε κ οι δύο κοντές!:tongue:

για τα κιλά....αν κ η ίδια είναι φώκια, έχει εξαντλήσει όλες τις ατάκες μιας θανατηφόρας πεθεράς, αλλά όπως ξαναείπα...όλα εδώ πληρώνονται!!!!!!!:cool:

άλλος σκάει 25 την εβδομάδα για να χάσει κιλά κ παραμενει για 1,5 χρόνο στα ίδια κυβικά!!!!!

κ άλλος τρώει όσο θέλει κ φοράει τα ίδια ρούχα!!!!! κ αρέσει πρώτα στον εαυτό του κ μετά κ σε πολλούς άλλους!!!!!;)

:lol::lol:κατουρήθηκα!!!!!!

για το κοντή δεν μου έχει πει ποτέ κουβέντα! είμαστε κ οι δύο κοντές!:tongue:

Η δικιά μου είχε φάει τρελό κόλημα με μια πρώην γκόμενα του άντρα μου που ήτανε ψηλή. Συνέχεια το ανέφερε μπροστά μου "τι καλό κορίτσι που ήταν εκείνη η ......! και όμορφη και ψηλήηηηη" και ξίνιζε τα μούτρα της κοιτώντας προς τη μεριά μου. Μια μέρα δεν κρατήθηκα και της λέω "ναι, αλλά εμένα πήρε για γυναίκα του, δεν πήρε εκείνη, τι τα μελετάς τώρα; πάει έληξε" και γυρνάει και μου λέει "ε να σκέφτομαι πώς θα'ταν αν είχε πάρει εκείνη, μπορεί να ήταν και καλύτερα" Της λέω "μπορεί να ήταν και τρις χειρότερα, αλλά κι εγώ αν δεν έπαιρνα το γιο σου, μπορεί να είχα βρει πολύ καλύτερη τύχη, δλδ σαν τι μου λείπει; σπίτι έχω, αμάξι έχω, πτυχίο έχω, δουλειά έχω, άντρα βρίσκω εύκολα όποια ώρα θέλω, ο δικός σου να δω τι θα κάνει αν με χωρίσει, πού θα βρει γυναίκα με τρεις κι εξήντα που παίρνει και χωρίς τίποτα στ' όνομά του" Πάλι ξίνισε τα μούτρα της και με είπε ότι είμαι "γλωσσού". :tongue:

Αλλά όλα εδώωωω πληρώνονται λέμε! Εγώ ξαναπαντρεύτηκα, αυτός ακόμα μπακούρι είναι. ;)

ΥΓ Για τα κιλά δεν τολμούσε να πει τίποτα, μοντέλο ήμουν.

καλέ δε σας προλαβαίνω! πότε προλάβατε και τα γράψατε!!!! καλά έχω λιώσει στα γέλια!!!!! άκου ψηλό λαιμό! αχ τι τραβάμε!!!!!!!!!!!! αυτό με τα χρυσαφικά, newbie καλά που είναι πρώην!

ρε δουλειά που χάνουν οι ψυχίατροι! όλα τους τα ψυχολογικά λύνουν ξεσπώντας πάνω μας τα κόμπλεξ τους... ότι γέρασαν, ότι δεν έχουν κόρες, ότι δεν μεγάλωσαν καλά τα παιδιά τους, ότι δεν είναι μοντέρνες, ότι δεν τις θαυμάζει η γειτονιά, ότι δεν τα πάνε καλά με τον πεθερό, ότι δεν τα πάνε καλά με τους γιούς, ότι είναι αποτυχημένες, ότι είναι χοντρές, ότι είναι κοντές, ότι είναι χαζές, ότι δεν έχουν γούστο, ότι δεν είναι μορφωμένες, ότι δεν μαγειρεύουν καλά, ότι δεν είναι νοικοκυρές, ότι δε δουλεύουν, ότι δεν είναι σε ηλικία να αποκτήσουν πια μωρό... ε ας τα βρουν με τον εαυτό τους πια! και οι ψυχίατροι κλέφτες να γίνουνε; εμένα μου λέει είσαι ψηλή εσύ και στάζει το φαρμάκι από το στόμα της. Κανονική είμαι, αλλά αυτή με τους 15ποντους κοθόρνους με το ζόρι 1.50 μέτρο λυσσάει από το κακό της. Εγώ της φταίω δηλαδή?????? υπάρχουν κοντές κούκλες και ψηλές χάλια, εγώ πρέπει να της το πω; Ας βγάλει την ξυνίλα από τη μούρη να ομορφύνει... η στρίγγλα.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...