Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Winnie7 είπε:

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
      εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

Εμένα δεν την έλεγχε. Έκανα μόνη μου 6η εβδομάδα και είχα μόνο 9. Εκανα προλυτεξ και έπαιρνα 4 utro των 200 την ημέρα και πάλι είχε φτάσει μέχρι 9. Μου είπε δεν έχει καμία σημασία να μην την ξανά μετρήσω . 

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

οχι καλε τι να στρωσει!οσο παει χειροτερευει.τωρα λεει ειναι πολυ αρρωστη και φοβαται μονη της και τους εχει μπαστακωθει.ολη μερα μιλαει για τις πρωην του γιου της,τι ομορφη και ψηλη κοπελα και νοικοκυρα ηταν η πρωην και κριμα που δεν προχωρησε!!!!!!ντοιν ντοι ντοιν.ημουν μπροστα σε αυτο.ω ναι!και λεει η φιλη μου ε παρε κανα τηλ να δεις τι κανει,,,ειρωνικα,,,και απανταει η μεγαιρα.καλα λες!!θα παρω αυριο!!!

Xα χα χα...βλεπω να χωριζει και την πρωην του γιου της,αν εχει κανει δικη της οικογενεια!!!

Που ηταν κρυμμενο αυτο το αστερι?????????Να την χαιρεται η φιλη σου και αν ειναι κοντα στην Κορινθο...να την παει εκδρομη στον Ισθμο.Μπαμ και κατω!

Καλα κουραγια απο ολες μας!!!

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μου το ειπε χτες η αδερφη μου.Πρωταγωνιστρια η πεθερα της,η γνωστη μας παπαδια.

Για καποιο λογο τσακωθηκε με τον παπα!Δεν ρωτησα τον λογο,αλλα η αδερφη μου ειπε οτι για πρωτη φορα στα τοσα χρονια που τους γνωριζει, η παπαδια ειχε δικιο.Αλλα ο καυμενος ο παπας,λογω ηλικιας,αρχιζει και ξεχναει....λεγοντας τα ιδια και τα ιδια και σπαζοντας τα νευρα των αλλων!

Τσακωθηκαν το λοιπον...και τρεμοντας απο τα νευρα της παει η παπαδια στην αδερφη μου και της λεει"Σου ζηταω χιλια συγνωμη για οτι σου εχω κανει.Χιλια συγνωμη.Εγω θα αυτοκτονησω.Θα πιω ακουα φορτε.Με εσκασε ο παπας παλι"

"Παμε τωρα να παρουμε απο το καφενειο,μην ταλαιπωρησε αδικα"

Γελανε...Πανε και οι δυο στο καφενειο του χωριου,οπου ειναι το μοναδικο καφενειο στην περιοχη που πανε και γυναικες να καθησουν!

"Αλεκα...ενα ακουα φορτε θελω"

"Τι να το κανεις μωρη?"

"Να το πιω να αυτοκτονησω"

"Αααα.....για τετοια χρηση το θες?!Ασε,να σου δωσω καλυτερα 2-3 καραμελες να εχουμε σιγουρα αποτελεσματα.Με το ακουα,εχεις ελπιδες επιβιωσης"

(Εχει ζαχαρο η παπαδια!!)

Τρελοκομειο...!!

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Να μην αφηνεις να σε επηρεαζει αρνητικα.Ειναι σημαντικο αυτο!Δεν τρεχει και μια αν δεν τα βρειτε στην τελικη.Αυτη στο σπιτι της,και εσυ στο δικο σου!

Πέρισυ πρόσεχε το μωρό 1 έτους. Φετος δεν θερω τι να κανω, να της τον αφησω ή όχι ??? Δεν εχω παραπονο με το παιδι το προσεχει, αλλα βρίσκει ευκαιριες να ανακατευεται.

Εχω και μια κορη 5 που αρχιζει νηπια. Θα σχολαει νωρις, δεν υπαρχει ολοημερο εδω και το ολοημερο δημοτικο ειναι στην αλλη ακρη. Οποτε???

1 χρόνο τωρα βραδυ τα εχω αφησει 2-3 φορες μόνο, και μετριμενα απογευματα 1-2 ώρες για κάποια δουλεια.

Σε εμενα δεν λεει τίποτα. Λίγα και αυτά με το γάντι. Πρήζει τον πεθερό μου που λεει καποια στον αντρα μου και εκεινος σε εμενα. Βρίζει και καταριεται....μπροστα μου...κυρία

Πέρισυ πρόσεχε το μωρό 1 έτους. Φετος δεν θερω τι να κανω, να της τον αφησω ή όχι ??? Δεν εχω παραπονο με το παιδι το προσεχει, αλλα βρίσκει ευκαιριες να ανακατευεται.

Εχω και μια κορη 5 που αρχιζει νηπια. Θα σχολαει νωρις, δεν υπαρχει ολοημερο εδω και το ολοημερο δημοτικο ειναι στην αλλη ακρη. Οποτε???

1 χρόνο τωρα βραδυ τα εχω αφησει 2-3 φορες μόνο, και μετριμενα απογευματα 1-2 ώρες για κάποια δουλεια.

Σε εμενα δεν λεει τίποτα. Λίγα και αυτά με το γάντι. Πρήζει τον πεθερό μου που λεει καποια στον αντρα μου και εκεινος σε εμενα. Βρίζει και καταριεται....μπροστα μου...κυρία

Αχ,αυτες οι υπουλες καταστασεις μου σπανε τα νευρα.Προτιμω να εχω μια πεθερα να μην με χωνευει και να το δειχνει,παρα να λεει γλυκολογα μπροστα μου και πισω μου να με δηλητηριαζει!!

Τελικα,θα αφησεις τα παιδακια σου να σου τα προσεχει?Αμα ειναι καλη μαζι τους και δεν εχεις αλλη επιλογη....

Να μην τα φερνει ετσι η ζωη και εχουμε την αναγκη τους,φτου φτου...

jN12p3.png

Α,να σας ζησουν!!!!!Να τα χαιρεστε ολα τα παιδακια σας!!:D

ευχαριστούμε ευχαριστούμε! να είσαι καλά κοριτσάρα και με το καλό να αποκτήσετε και εσείς γλυκά μωράκια - λόγω διδύμων μου βγαίνει αυθορμήτως ο πληθυντικός! :D κρατήστε την ευχή και βάλτε εσείς νουμεράκι μωρών!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

Κι εμεις εκει ειμαστε!

Σημερα ειχαμε κι αλλη αντιδραση του μπαμπα!!! Μεχρι πριν 1,5 χρονο ειχαμε σαν οικογενια 2 λογαριασμους, και οι 2 μησθοδοσιας (ο δικος μου απ οταν δουλευα που τον εκλησα προσφατα) ειμασταν μακρια απ τα σπιτια μας και τις ασφαλιες και τα σηματα για τα αυτοκηνητα τα πληρωναν οι γονεις μας (καθε γονιος στην πολη του). Στη μαμα μου τα εδινα οποτε ερχομασταν ξανθη ενω αυτος στον πατερα του... τον ειχε στο λογαριασμο, οπως και τη μητερα του!!! Αφου παντρευτικαμε ποτε δεν μπορεσαμε να παμε ολοι μαζι στην τραπεζα για να μπει και το ονομα μου... Για τοσο ελενχο μιλαμε! Οποτε ελεγα κατι αντιδρουσε ασχημα και σπαζοταν. Σημερα μιλησαμε στο τηλ και με ρωτησε πως παω απο λεφτα (ολα τα εχουμε Καταρ) και δεν ηρθα με πολλα. Κι εκει μου ελεγε να μου βαλει ο πατερας μου (δανικα) και την παρασκευη που θα ερθει να φερει και να του τα δωσουμε, αρχησε να δικαιολογητε και εμεσα να παραδεχετε οτι ηταν λαθος ο λογαριασμος με τα ονοματα τους, κυριος αφου τρωγαμε απο τον δικο μου λογαριασμο!!! Μαλον καταλαβε οτι ακομα και με 2 παιδια μπορει να μην επιστρεψω στο Καταρ, ακομα και μετα τη γεννα και τρομαξε κι ας δεν εχει γινει τετια συζητηση (να μη γυρησω)

ουφ! αυτό που πάντα κάτι υπάρχει να ασχολείσαι. ένα ένα να τα λύνεις με κόπο, δέκα δέκα να εμφανίζονται αφού το βασικό πρόβλημα - ότι δεν έχουν μυαλό τα πεθερικά (σε εμένα και οι γονείς μου) - δεν έχει λυθεί. Λες και δεν υπάρχουν ήδη τα καθημερινά τα καταδικά μας να λύσουμε τέτοιες εποχές και με μικρά παιδιά μας σκάνε και οι εκκρεμότητες!!!!!

κοριτσια μην αγχωνεστε..υπαρχουν και χειροτερα.πεθερα σε νυφη εξι μηνων εγκυο σε απρογραμματιστη εγκυμοσυνη 23 ετων που δεν ξερει που παν τα τεσσερα."επρεπε να το ριξεις.και τωρα να το ριξεις βεβαια δεν ειαι αργα.εψαξα και εμαθα εγω!!!!"και πολλα αλλα.κολλητη μου η παθουσα.

ετσι παρολο που και η δικη μου δεν ειναι αγια,λεω υπαρχουν και χειροτερα!

ναι... εγώ δεν ξέρω αν είναι χειρότερη από τη δική μου... σας έχω ξαναπεί ότι ρώτησε τον άντρα μου αν θα τα κρατήσουμε όταν έμαθε ότι περιμένουμε δίδυμα. και όχι μπροστά μου, περίμενε να πάει αυτός σπίτι τους να τον ξεμοναχιάσουν και να μου τον κατααγχώσουν. οπότε εγώ δεν ξέρω, αλλά νομίζω ότι οι δικοί μου είναι στις πρώτες θέσεις. :(

γεια σου cooker μου.τωρα τα νεα σας διαβαζα.ασε.αν υπαρχουν λεει!και αυτο που εγρααηταν light!

Αμάααααν! είναι καλά τώρα η κοπέλα; στείλ' της την συμπαράστασή μας... από ομοιοπαθούσες πες της! να την γράφει πες της για να είναι καλά!

Καλημέρα. Αποφάσισα να γράψω για την ΠΡΩΗΝ πεθερά μου. Ξεκινώ με το χειρότερο, γιατί αυτό μου είχε κακοφανεί πολύ.

Η πεθερά που λέτε δεν ήθελε να κοιμάμαι μαζί με το γιο της (ντόινγκ!!!), μην τύχει και μείνω έγκυος και αναγκαστεί να με παντρευτεί. Δεν ξέρω πώς το σκεφτόταν, αλλά είχε βάλει ένα χρονοδιάγραμμα στο μυαλό της και νόμιζε ότι θα παντρευτούμε μετά από καμιά 10αριά χρόνια. Όχι πως παντρευτήκαμε πολύ νωρίτερα βέβαια, 6 χρόνια σχέση κι ένας χρόνος αρραβώνας, φτάσαμε αισίως τα 7! Αλλά δεν ήθελε ούτε και να συζούμε.

Όσο η σχέση ήταν ακομα στα σπάργανα, τα ΣΚ έφευγαν τα πεθερικά και πήγαιναν στο χωριό, οπότε είχαμε ελεύθερο το σπίτι και πήγαινα εκεί, αλλά δεν κοιμόμουν το βράδυ. Άλλα ΣΚ που δεν πήγαιναν στο χωριό, πηγαίναμε εμείς με τον πρώην μου. Με το που μαθεύτηκε η σχέση, ξαφνικά η πεθερά μας το γύρισε. Αποφάσισε να μη φεύγει το Σκ με τον άντρα της στο χωριό, γιατί ξαφνικά είχε πολλές δουλειές, ήθελε να βάλει πλυντήρια, να κατεβάσει τις κουρτίνες, να πλύνει πατζούρια, να σιδερώσει τόνους ρούχα κλπ, που δεν προλάβαινε λέει τις καθημερινές. Αναρωτιέμαι, πριν πώς προλάβαινε;΄Ετσι κι εμείς δεν είχαμε σπίτι να πάμε, αφού στο χωριό ήταν ο πεθερός και στο άλλο σπίτι η πεθερά. Επίτηδες το έκανε, για να μην μένουμε εμείς βράδυ μονοι σε κάποιο σπίτι.

Όταν αρραβωνιαστήκαμε κι άρχισα να πηγαίνω να κοιμάμαι σπίτι τους κανονικά και με το νόμο, άρχισε τα κουλά. Το βράδυ δεν άφηνε να κλείνουμε την πόρτα του δωματίου με τη δικαιολογία να μην παγώσουμε (η σόμπα ήταν στο σαλόνι και δήθεν να έρχεται ζέστη). Σηκωνόμασταν μετά την κλείναμε, ξανασηκωνόταν αυτή μετά από λίγο και την ξανάνοιγε, αυτή τη δουλειά κάναμε συνέχεια. Μην τύχει και βγάλουμε τα μάτια μας! Αυτο το πράμα πρώτη φορά το είδα στη ζωή μου να το κάνει μάνα στο γιο της! Δεν ήθελε να έχει ο γιος της σεξουαλική ζωή. Στο βρακί της μέσα τον είχε. Σας έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο;

Καλημέρα. Αποφάσισα να γράψω για την ΠΡΩΗΝ πεθερά μου. Ξεκινώ με το χειρότερο, γιατί αυτό μου είχε κακοφανεί πολύ.

Η πεθερά που λέτε δεν ήθελε να κοιμάμαι μαζί με το γιο της (ντόινγκ!!!), μην τύχει και μείνω έγκυος και αναγκαστεί να με παντρευτεί. Δεν ξέρω πώς το σκεφτόταν, αλλά είχε βάλει ένα χρονοδιάγραμμα στο μυαλό της και νόμιζε ότι θα παντρευτούμε μετά από καμιά 10αριά χρόνια. Όχι πως παντρευτήκαμε πολύ νωρίτερα βέβαια, 6 χρόνια σχέση κι ένας χρόνος αρραβώνας, φτάσαμε αισίως τα 7! Αλλά δεν ήθελε ούτε και να συζούμε.

Όσο η σχέση ήταν ακομα στα σπάργανα, τα ΣΚ έφευγαν τα πεθερικά και πήγαιναν στο χωριό, οπότε είχαμε ελεύθερο το σπίτι και πήγαινα εκεί, αλλά δεν κοιμόμουν το βράδυ. Άλλα ΣΚ που δεν πήγαιναν στο χωριό, πηγαίναμε εμείς με τον πρώην μου. Με το που μαθεύτηκε η σχέση, ξαφνικά η πεθερά μας το γύρισε. Αποφάσισε να μη φεύγει το Σκ με τον άντρα της στο χωριό, γιατί ξαφνικά είχε πολλές δουλειές, ήθελε να βάλει πλυντήρια, να κατεβάσει τις κουρτίνες, να πλύνει πατζούρια, να σιδερώσει τόνους ρούχα κλπ, που δεν προλάβαινε λέει τις καθημερινές. Αναρωτιέμαι, πριν πώς προλάβαινε;΄Ετσι κι εμείς δεν είχαμε σπίτι να πάμε, αφού στο χωριό ήταν ο πεθερός και στο άλλο σπίτι η πεθερά. Επίτηδες το έκανε, για να μην μένουμε εμείς βράδυ μονοι σε κάποιο σπίτι.

Όταν αρραβωνιαστήκαμε κι άρχισα να πηγαίνω να κοιμάμαι σπίτι τους κανονικά και με το νόμο, άρχισε τα κουλά. Το βράδυ δεν άφηνε να κλείνουμε την πόρτα του δωματίου με τη δικαιολογία να μην παγώσουμε (η σόμπα ήταν στο σαλόνι και δήθεν να έρχεται ζέστη). Σηκωνόμασταν μετά την κλείναμε, ξανασηκωνόταν αυτή μετά από λίγο και την ξανάνοιγε, αυτή τη δουλειά κάναμε συνέχεια. Μην τύχει και βγάλουμε τα μάτια μας! Αυτο το πράμα πρώτη φορά το είδα στη ζωή μου να το κάνει μάνα στο γιο της! Δεν ήθελε να έχει ο γιος της σεξουαλική ζωή. Στο βρακί της μέσα τον είχε. Σας έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο;

:shock::shock::shock:

Μαρή Νιούμπι πού πήγες και τη βρήκες???!!

Με έκανες κ γέλασα πρωί πρωί χαχαχαχχαχαχα

Εμένα δεν μου έτυχε τέτοιο αλλά το αντίθετο.Με ψάρεψε όταν ήμουν έγκυος αν κάνουμε σεξ ή όχι.Και μια μέρα τον ρώτησε μπροστά στους θειους του αν πονάνε τα @@ του που δεν κάνει τόσο καιρό :shock::shock: και γενικά οτι κ καλά δεν τον ικανοποιώ :shock::shock: κι επίσης έχει αφήσει υπονοούμενα οτι κ καλά δεν είμαστε πολύ αγαπημένοι επειδή ξέρω γω δεν γλυφόμαστε μπροστά στον κόσμο τρεις την ώρα σαν κάτι άλλους........ντόοοοοιιινγκκκκ καλημέραμ!!!;)

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock:

Μαρή Νιούμπι πού πήγες και τη βρήκες???!!

Με έκανες κ γέλασα πρωί πρωί χαχαχαχχαχαχα

Εμένα δεν μου έτυχε τέτοιο αλλά το αντίθετο.Με ψάρεψε όταν ήμουν έγκυος αν κάνουμε σεξ ή όχι.Και μια μέρα τον ρώτησε μπροστά στους θειους του αν πονάνε τα @@ του που δεν κάνει τόσο καιρό :shock::shock: και γενικά οτι κ καλά δεν τον ικανοποιώ :shock::shock: κι επίσης έχει αφήσει υπονοούμενα οτι κ καλά δεν είμαστε πολύ αγαπημένοι επειδή ξέρω γω δεν γλυφόμαστε μπροστά στον κόσμο τρεις την ώρα σαν κάτι άλλους........ντόοοοοιιινγκκκκ καλημέραμ!!!;)

αχαχαχαχαχα αμ' εγώ δε γέλασα νομίζεις; :D:D:D

Εμένα η πεθερά ή πολύ χαζή ήταν και τα πετούσε και δεν καταλάβαινε τις κοτσάνες που έλεγε ή πολύ έξυπνη. Μάλλον για κουτοπόνηρη την έκοβα. Χώρια που δεν ήθελε να αρραβωνιαστούμε, δεν μου πήραν ούτε ένα δαχτυλίδι για το λόγο που δώσαμε, αλλά ούτε και στον αρραβώνα. Εγώ βέβαια χρυσά κοσμήματα δε φοράω, αλλά ας μου έπαιρναν λευκόχρυσο, τι στο καλό, ένα δαχτυλίδι το περίμενα να πω την αλήθεια. Όχι μονόπετρο, απλό δαχτυλίδι, ένα σειρέ με μπριγιάν βρε παιδί, τι στο διάολο;

Ξέρεις πότε κωλοτρίφτηκε να μου πάρουν χρυσαφικό; Όταν άρχισα να κάνω δημόσιες εμφανίσεις στο χωριό ως αρραβωνιασμένη πλέον και τη ρωτούσαν οι θειες "γιατί δε φοράει η νύφη χρυσαφικά; δεν της πήρατε;" Κατάλαβες; Τότε ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να μου πάρει, για να μην την πιάνει στο στόμα του το χωριό. Αλλά να σου πω και το καλύτερο. Όταν ήταν να παντρευτούμε, έρχεται 2 μέρες πριν με μια κασετίνα βελούδινη, την ανοίγει, μέσα είχε ένα σετ βυζαντινό, πολύ όμορφο να πω την αλήθεια κι ας μη φοράω χρυσαφικά. Μου την ανοίγει λοιπόν μπροστά μου και χαμογελάει, χωρίς να λέει τίποτα. Της λέω "δεν ήταν ανάγκη, αφού μου πήρατε στον αρραβώνα" και τι μου λέει!!! "καλέ δεν είναι για σένα, για μένα είναι, χωρίς καινούριο χρυσαφικό θα πάω στο γάμο του παιδιού μου;" Γκντουπ! (λιποθύμησα)

Εμένα η πεθερά ή πολύ χαζή ήταν και τα πετούσε και δεν καταλάβαινε τις κοτσάνες που έλεγε ή πολύ έξυπνη. Μάλλον για κουτοπόνηρη την έκοβα. Χώρια που δεν ήθελε να αρραβωνιαστούμε, δεν μου πήραν ούτε ένα δαχτυλίδι για το λόγο που δώσαμε, αλλά ούτε και στον αρραβώνα. Εγώ βέβαια χρυσά κοσμήματα δε φοράω, αλλά ας μου έπαιρναν λευκόχρυσο, τι στο καλό, ένα δαχτυλίδι το περίμενα να πω την αλήθεια. Όχι μονόπετρο, απλό δαχτυλίδι, ένα σειρέ με μπριγιάν βρε παιδί, τι στο διάολο;

Ξέρεις πότε κωλοτρίφτηκε να μου πάρουν χρυσαφικό; Όταν άρχισα να κάνω δημόσιες εμφανίσεις στο χωριό ως αρραβωνιασμένη πλέον και τη ρωτούσαν οι θειες "γιατί δε φοράει η νύφη χρυσαφικά; δεν της πήρατε;" Κατάλαβες; Τότε ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να μου πάρει, για να μην την πιάνει στο στόμα του το χωριό. Αλλά να σου πω και το καλύτερο. Όταν ήταν να παντρευτούμε, έρχεται 2 μέρες πριν με μια κασετίνα βελούδινη, την ανοίγει, μέσα είχε ένα σετ βυζαντινό, πολύ όμορφο να πω την αλήθεια κι ας μη φοράω χρυσαφικά. Μου την ανοίγει λοιπόν μπροστά μου και χαμογελάει, χωρίς να λέει τίποτα. Της λέω "δεν ήταν ανάγκη, αφού μου πήρατε στον αρραβώνα" και τι μου λέει!!! "καλέ δεν είναι για σένα, για μένα είναι, χωρίς καινούριο χρυσαφικό θα πάω στο γάμο του παιδιού μου;" Γκντουπ! (λιποθύμησα)

Πόσες φορές το έχω πει για τη δικιά μου!!!Χαχαχαχαχχαχα!!!

Μπορώ να φανταστώ τη σκηνή!!Σαν να την βλέπω!!Χαχαχαχα!Δηλαδή κι εγώ το ίδιο θα νόμιζα,οτι για μένα το πήρε!!χαχαχαχαχχαα!!Ναι είναι μερικές που νομίζουν οτι στο γάμο του παιδιού τους όλοι θα βλέπουν αυτές!!χαχαχχα!!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Μου το ειπε χτες η αδερφη μου.Πρωταγωνιστρια η πεθερα της,η γνωστη μας παπαδια.

Για καποιο λογο τσακωθηκε με τον παπα!Δεν ρωτησα τον λογο,αλλα η αδερφη μου ειπε οτι για πρωτη φορα στα τοσα χρονια που τους γνωριζει, η παπαδια ειχε δικιο.Αλλα ο καυμενος ο παπας,λογω ηλικιας,αρχιζει και ξεχναει....λεγοντας τα ιδια και τα ιδια και σπαζοντας τα νευρα των αλλων!

Τσακωθηκαν το λοιπον...και τρεμοντας απο τα νευρα της παει η παπαδια στην αδερφη μου και της λεει"Σου ζηταω χιλια συγνωμη για οτι σου εχω κανει.Χιλια συγνωμη.Εγω θα αυτοκτονησω.Θα πιω ακουα φορτε.Με εσκασε ο παπας παλι"

"Παμε τωρα να παρουμε απο το καφενειο,μην ταλαιπωρησε αδικα"

Γελανε...Πανε και οι δυο στο καφενειο του χωριου,οπου ειναι το μοναδικο καφενειο στην περιοχη που πανε και γυναικες να καθησουν!

"Αλεκα...ενα ακουα φορτε θελω"

"Τι να το κανεις μωρη?"

"Να το πιω να αυτοκτονησω"

"Αααα.....για τετοια χρηση το θες?!Ασε,να σου δωσω καλυτερα 2-3 καραμελες να εχουμε σιγουρα αποτελεσματα.Με το ακουα,εχεις ελπιδες επιβιωσης"

(Εχει ζαχαρο η παπαδια!!)

Τρελοκομειο...!!

θεά η παπαδιά κ αστέρι η αδερφή σου!

Αχ,αυτες οι υπουλες καταστασεις μου σπανε τα νευρα.Προτιμω να εχω μια πεθερα να μην με χωνευει και να το δειχνει,παρα να λεει γλυκολογα μπροστα μου και πισω μου να με δηλητηριαζει!!

...

το αυτό!!

ω, ναι!!!!!

όσο ήμασταν αρραβωνιασμένοι έκανε ό,τι μπορούσε για να μην κοιμόμαστε μαζί με τον φέφο. έβρισκε δουλειές να τον φορτώνει για να μην έρθει, για να μην πάω. όποτε πήγαινα μας έβαζαν χώρια να κοιμόμαστε.

όταν πήγαμε στο πατρικό της να κοιμηθούμε, σε άλλη πόλη, ήταν κ η αδερφή του φέφου εκεί, έβαλε τον πεθερό να πάρει τηλεφωνο τον φέφο για να του πει να μην κοιμηθούμε στο ίδιο κρεβάτι κ προσβάλλουμε την αδερφή του φεφου!!!!!!!

όλα αυτά ως αρραβωνιασμένοι!!!!!!

όταν η αδερφή του φέφου έφερε το μπόυ φρεντ σπίτι, ακόμα συζούν, κοιμόντουσαν τουγκέδερ στο σπίτι των πεθερικών, στο σπίτι το πατρικό της πεθεράς....πολλές φορές τους ζήτησαν να φύγουν τα πεθερικά κ από το σπίτι για να είναι πιο άνετα μόνοι τους! όπως κ έγινε! ΟΛΕ!!!!!:cool:

όλα εδώ πληρώνονται ρεεεεεεεε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...