Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Είχα ρωτήσει κάποια στιγμή γιατί τα περιμένουμε όλα να γίνουν βλαστοκύστες και μας είχαν πει πως όσα δε προχωράνε μετά τη μέρα 3 δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς ακόμα και εμβρυομεταφορα να γινόταν. Εμένα η πλειοψηφία τους φτάνει 3η μέρα. 
      Όσες φορές δε προχωρούσε σε βλαστοκύστη μας έλεγαν πως το υλικό κ των δύο ήταν καλό αλλά έτυχε να μη προχωρήσει. Δε ξέρω τι να πω. 

Όσον αφορά τον ανδρικό παράγοντα, ενδεικτικά λέω για όσες κοπέλες γνωρίζουν πως από τις εξετάσεις που κάναμε στον Λυμπεροπουλο έβγαλαν ποσοστιαία κατανομή μορφολογίας σπέρματος 3% που είναι λίγο πιο κάτω από τον δείκτη αναφοράς, κατάτμηση DNA 28% (όπου εκεί έλεγε σε σχόλιο πως είναι σπερμα με μέτρια ικανότητα γονιμοποίησης και δημιουργίας εμβρύων καλής ποιότητας) και οξειδωτικό στρες 1.7 με τιμή αναφοράς ως 1.34. 
      Α επίσης να προσθέσω πως κάποια στιγμή βρέθηκε βακτήριο στο σπερμα και έπαιρνε αντιβίωση για κανένα μήνα αλλά νομίζω δεν επηρεάζει αυτό. Μετα αυτό έκανε επανεμφάνιση του βακτηρίου.

Τα στείλαμε στον γιατρό κ μας κάλεσαν από το εμβρυολογικό να μας πουν πως είναι όλα καλά κ πως έτσι κ αλλιώς κάνουν μικρογονιμοποίηση. 
      Ρωτήσαμε αν μπορούμε να πάρουμε συμπληρώματα ή κάτι να φτιάξει η κατάσταση και μας είπε ο γιατρός πως δε πιστεύει σε αυτά κ δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει.

Καπνίζουμε και οι 2, αν είναι να αναλογιστείς τι κακή συνήθεια έχουμε, εγώ το έχω κόψει αλλα με αυτά που έγιναν νιώθω έντονη ανάγκη να ξεκινήσω πάλι.    

Εμάς μετά από 3 χρόνια και άπειρες εξετάσεις με πολύ κακό σπερμα (τύπου μορφολογία 0%) καταλήξαμε ότι έφταιγαν τα μικρόβια που είχε. Πήρε αντιβιώσεις και τώρα αρχίζει κάπως να φτιάχνει (1% μορφολογία) και μετά τις αντιβιώσεις μας έδωσε ένα τέλειο έμβρυο και ένα καλό. Ενώ δλδ δεν βελτιώθηκε εκπληκτικά (ακόμα τουλάχιστον το σπερμα) και έκανε καλύτερες γονιμοποιήσεις. Οπότε δείτε ξανά το θέμα των βακτηρίων. 

• Ευχαριστώ 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Και μονο που αγωνιας και προσπαθεις,ειναι σαν να τα εχεις καταφερει ηδη και μαλιστα πολυ πολυ πολυ καλα!!!Μην χολοσκας αδικα!!!

Αχ ευχαριστώ!:) ουφ συγκινούμαι και εύκολα.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ ευχαριστώ!:) ουφ συγκινούμαι και εύκολα.

Και εγω συγκινουμε ευκολα!!!:D

Να χαιρεσαι τα παιδακια σου.Δυο εχεις ε??

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Αχ,αυτο δεν ειναι τιποτα!!Εχω ακουσει του απιστευτου ατακες..Μεχρι και χερι σηκωσαν επανω μου!Καποιο διαστημα δεν ηθελα να τους βλεπω (ολους οικογενειακως) ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

.....αστα,αλλα καταλαβα τι παιζει πανω κατω.Και για χαρη του αντρα μου πιο πολυ,ειπα..."να δωσω τοπο στην οργη"!Και τελικα,εβαλαν και αυτοι κρασι στο νερο τους και ολα καλα!!Δοξα τω Θεω!!

Καλά λέμε όλες ότι είσαι μεγάλη καρδιά. Εγω πάντως είμαι στην προηγούμενη φάση "δεν θέλω να τους βλέπω ολους" και δε βλέπω να αλλάζουμε φάση, γιατι οι μεγαλύτερες χοντράδες τους είχαν να κάνουν με τα μωρά. Δύσκολα θα πείσω τον εαυτό μου να πάει στο επόμενο βήμα. Αν δείξουν ότι αλλάζουν με τα παιδια, νομίζω ότι θα λυθούν τα προβλήματα σε αυτη τη σχέση, αλλα δεν το βλέπω. Ο εγωισμός τους μπαίνει πάνω από όλα.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Α εγώ προχώρησα στην επόμενη φάση,όπου "αντιπαθιόμαστε-όλοι-αλλά-υποκρινόμαστε-και-σχεδόν-ανεχόμαστε-ο-ένας-τον-άλλον-μέχρι-να-ξαναφτάσει-ο-κόμπος-στο-χτένι":D:D:D

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

Α εγώ προχώρησα στην επόμενη φάση,όπου "αντιπαθιόμαστε-όλοι-αλλά-υποκρινόμαστε-και-σχεδόν-ανεχόμαστε-ο-ένας-τον-άλλον-μέχρι-να-ξαναφτάσει-ο-κόμπος-στο-χτένι":D:D:D

Κι εμεις εκει ειμαστε!

Σημερα ειχαμε κι αλλη αντιδραση του μπαμπα!!! Μεχρι πριν 1,5 χρονο ειχαμε σαν οικογενια 2 λογαριασμους, και οι 2 μησθοδοσιας (ο δικος μου απ οταν δουλευα που τον εκλησα προσφατα) ειμασταν μακρια απ τα σπιτια μας και τις ασφαλιες και τα σηματα για τα αυτοκηνητα τα πληρωναν οι γονεις μας (καθε γονιος στην πολη του). Στη μαμα μου τα εδινα οποτε ερχομασταν ξανθη ενω αυτος στον πατερα του... τον ειχε στο λογαριασμο, οπως και τη μητερα του!!! Αφου παντρευτικαμε ποτε δεν μπορεσαμε να παμε ολοι μαζι στην τραπεζα για να μπει και το ονομα μου... Για τοσο ελενχο μιλαμε! Οποτε ελεγα κατι αντιδρουσε ασχημα και σπαζοταν. Σημερα μιλησαμε στο τηλ και με ρωτησε πως παω απο λεφτα (ολα τα εχουμε Καταρ) και δεν ηρθα με πολλα. Κι εκει μου ελεγε να μου βαλει ο πατερας μου (δανικα) και την παρασκευη που θα ερθει να φερει και να του τα δωσουμε, αρχησε να δικαιολογητε και εμεσα να παραδεχετε οτι ηταν λαθος ο λογαριασμος με τα ονοματα τους, κυριος αφου τρωγαμε απο τον δικο μου λογαριασμο!!! Μαλον καταλαβε οτι ακομα και με 2 παιδια μπορει να μην επιστρεψω στο Καταρ, ακομα και μετα τη γεννα και τρομαξε κι ας δεν εχει γινει τετια συζητηση (να μη γυρησω)

Ue8pp3.pngI307p3.png

κοριτσια μην αγχωνεστε..υπαρχουν και χειροτερα.πεθερα σε νυφη εξι μηνων εγκυο σε απρογραμματιστη εγκυμοσυνη 23 ετων που δεν ξερει που παν τα τεσσερα."επρεπε να το ριξεις.και τωρα να το ριξεις βεβαια δεν ειαι αργα.εψαξα και εμαθα εγω!!!!"και πολλα αλλα.κολλητη μου η παθουσα.

ετσι παρολο που και η δικη μου δεν ειναι αγια,λεω υπαρχουν και χειροτερα!

6KuQp2.png

Τρία! Τα κορίτσια είναι διδυμάκια!

Α,να σας ζησουν!!!!!Να τα χαιρεστε ολα τα παιδακια σας!!:D

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Α,καλη ειναι και αυτη η φαση.Αφου δεν ειστε στην φαση πλακωνομαστε-μπουνιες-και-κλωτσιες-δημοκρατικα-και-ελευθερα παλι καλα!!

jN12p3.png

κοριτσια μην αγχωνεστε..υπαρχουν και χειροτερα.πεθερα σε νυφη εξι μηνων εγκυο σε απρογραμματιστη εγκυμοσυνη 23 ετων που δεν ξερει που παν τα τεσσερα."επρεπε να το ριξεις.και τωρα να το ριξεις βεβαια δεν ειαι αργα.εψαξα και εμαθα εγω!!!!"και πολλα αλλα.κολλητη μου η παθουσα.

ετσι παρολο που και η δικη μου δεν ειναι αγια,λεω υπαρχουν και χειροτερα!

Παντα υπαρχουν και χειροτερα!!Αχ,Θεε μου,τι τραβαει ο κοσμακις....!!

jN12p3.png

Διαφημίσεις

γεια σου cooker μου.τωρα τα νεα σας διαβαζα.ασε.αν υπαρχουν λεει!και αυτο που εγρααηταν light!

Καλησπερα Ριαλ!!

Αυτο ηταν λαιτ κατασταση??!Ω,Θεε μου....!!:?

jN12p3.png

διατυμπανιζε στη γειτονια οτι το παιδι θα το μεγαλωνε αυτη μονη οταν γεννιοταν γιατι το κοριτσι δεν ηταν ικανο !!!!!θα το παιρνε σπιτι της!σε αλλη πολη κιολας!ασε!

6KuQp2.png

διατυμπανιζε στη γειτονια οτι το παιδι θα το μεγαλωνε αυτη μονη οταν γεννιοταν γιατι το κοριτσι δεν ηταν ικανο !!!!!θα το παιρνε σπιτι της!σε αλλη πολη κιολας!ασε!

ΑΜΑΝ!!!Αυτη δεν στρωνει,ουτε με ...οδοστρωτηρα!!!

:shock:

jN12p3.png

οχι καλε τι να στρωσει!οσο παει χειροτερευει.τωρα λεει ειναι πολυ αρρωστη και φοβαται μονη της και τους εχει μπαστακωθει.ολη μερα μιλαει για τις πρωην του γιου της,τι ομορφη και ψηλη κοπελα και νοικοκυρα ηταν η πρωην και κριμα που δεν προχωρησε!!!!!!ντοιν ντοι ντοιν.ημουν μπροστα σε αυτο.ω ναι!και λεει η φιλη μου ε παρε κανα τηλ να δεις τι κανει,,,ειρωνικα,,,και απανταει η μεγαιρα.καλα λες!!θα παρω αυριο!!!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...