Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Είχα ρωτήσει κάποια στιγμή γιατί τα περιμένουμε όλα να γίνουν βλαστοκύστες και μας είχαν πει πως όσα δε προχωράνε μετά τη μέρα 3 δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς ακόμα και εμβρυομεταφορα να γινόταν. Εμένα η πλειοψηφία τους φτάνει 3η μέρα. 
      Όσες φορές δε προχωρούσε σε βλαστοκύστη μας έλεγαν πως το υλικό κ των δύο ήταν καλό αλλά έτυχε να μη προχωρήσει. Δε ξέρω τι να πω. 

Όσον αφορά τον ανδρικό παράγοντα, ενδεικτικά λέω για όσες κοπέλες γνωρίζουν πως από τις εξετάσεις που κάναμε στον Λυμπεροπουλο έβγαλαν ποσοστιαία κατανομή μορφολογίας σπέρματος 3% που είναι λίγο πιο κάτω από τον δείκτη αναφοράς, κατάτμηση DNA 28% (όπου εκεί έλεγε σε σχόλιο πως είναι σπερμα με μέτρια ικανότητα γονιμοποίησης και δημιουργίας εμβρύων καλής ποιότητας) και οξειδωτικό στρες 1.7 με τιμή αναφοράς ως 1.34. 
      Α επίσης να προσθέσω πως κάποια στιγμή βρέθηκε βακτήριο στο σπερμα και έπαιρνε αντιβίωση για κανένα μήνα αλλά νομίζω δεν επηρεάζει αυτό. Μετα αυτό έκανε επανεμφάνιση του βακτηρίου.

Τα στείλαμε στον γιατρό κ μας κάλεσαν από το εμβρυολογικό να μας πουν πως είναι όλα καλά κ πως έτσι κ αλλιώς κάνουν μικρογονιμοποίηση. 
      Ρωτήσαμε αν μπορούμε να πάρουμε συμπληρώματα ή κάτι να φτιάξει η κατάσταση και μας είπε ο γιατρός πως δε πιστεύει σε αυτά κ δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει.

Καπνίζουμε και οι 2, αν είναι να αναλογιστείς τι κακή συνήθεια έχουμε, εγώ το έχω κόψει αλλα με αυτά που έγιναν νιώθω έντονη ανάγκη να ξεκινήσω πάλι.    

Εμάς μετά από 3 χρόνια και άπειρες εξετάσεις με πολύ κακό σπερμα (τύπου μορφολογία 0%) καταλήξαμε ότι έφταιγαν τα μικρόβια που είχε. Πήρε αντιβιώσεις και τώρα αρχίζει κάπως να φτιάχνει (1% μορφολογία) και μετά τις αντιβιώσεις μας έδωσε ένα τέλειο έμβρυο και ένα καλό. Ενώ δλδ δεν βελτιώθηκε εκπληκτικά (ακόμα τουλάχιστον το σπερμα) και έκανε καλύτερες γονιμοποιήσεις. Οπότε δείτε ξανά το θέμα των βακτηρίων. 

• Ευχαριστώ 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

cooker μπραβο. Σιγουρα χρειαζεται καλη διαθεση και απο τις δυο πλευρες.

Και σίγουρα εισαι καλή στο διαλογο και στη συζητηση.

Σε εμενα δεν εχει παιχτει τιποτα μα τιποτα χονδρο, ουτε καν ασχημο.................αλλα παιζει αρκετη υποκρισια οτι ολα ειναι καλα.

Προσπαθω να παίρνω τα θετικα, ελπιζω να τα καταφερω σαν εσενα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια χαρανταν!

cooker εμείς είχαμε κάνει καλή αρχή κούκλα μου! Αφού μας καμάρωναν!Λέγανε

"κοίτα τι καλή παρέα που κάνουν νύφη κ πεθερά!!"

ούτε κολλητές να ήμασταν.Αυτό ήταν κ το λάθος μου,παραγνωριστήκαμε..

'Ολα καλά που λες μέχρι που ήρθε η ώρα να συζητήσουμε για το γάμο και το μωρό.Πολύ παρεμβατική,χτυπιόταν,ήθελε να κάνει το δικό της.'Ημουν κι εγώ έγκυος,με τις ορμόνες..καταλαβαίνεις!Αλλά με το παιδί δεν μου άφησε περιθώριο..ήμουν έγκυος και το διεκδικούσε,μονολογούσε οτι έρχεται η κόρη της,κανόνιζε να φτιάξει παιδικό δωμάτιο σπίτι της,κι ήθελε ντε κ καλά να της υποσχεθώ οτι θα το παίρνει σπίτι της,δικό της!

Επίσης ειρωνεύεται,κάτι που δεν αντέχω στους ανθρώπους..πες με και μ@λάκα αλλά μην με ειρωνευτείς,δεν το αντέχω,μπαίνεις στη μαύρη λίστα! Και δεν τη βρίσκεις κι όλας..εκεί που πάει έναν άνθρωπο με χίλια,εκεί τον θάβει κ όλας.Τα ίδια κάνει κ με μένα δηλαδή.Τη μια μέρα με αγαπά (σήμερα συγκεκριμένα περάσαμε καλά) την άλλη με κοιτάει δολοφονικά.Διχασμένη προσωπικότητα!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Γιατι μωρε?:(

πού ν'αρχίσω και πού να τελειώσω. να σου πώ το τελευταίο ψιλοβαρύ που έκανε πρόσφατα: χρειάστηκα μιά μικρή χειρουργική επέμβαση, ευτυχώς όχι σοβαρή, αλλά δεν μπορούσα να το αφήσω. αναγκαστήκαμε να ζητήσουμε από το γιατρό να μου δώσει εξιτήριο νωρίτερα για να γυρίσουμε με τον άντρα μου γρήγορα σπίτι, γιατί δεν "μπορούσε" να κρατήσει τα παιδιά δεύτερη μέρα. Κατά τ'άλλα ό,τι κάνει το κάνει για εμάς. Για τα παιδιά πεθαίνει κ.τ.λ. κ.τ.λ. Το ξέρω ότι δεν ήταν υποχρεωμένη, αλλά νόμιζα ότι αφού έχω κάνει τα αδύνατα δυνατά να μην της ζητάω βοήθεια, θα στεκόταν μανούλα στην ανάγκη μου. Εννοείται ότι ούτε παράπονο έκανα ούτε τίποτα, θα με έβγαζε και αχάριστη ή θα μου έλεγε κανένα παλαβό του στυλ ότι δεν το κατάλαβε, δεν το ήξερε, ήρθε ένας αρειανός και την απήγαγε μαζί με τον Μπαγκς Μπάνυ.

Φροντισε τουλαχιστον τα παιδακια σου να ειναι περηφανα για σενα!!;)

Είναι μεγάλη μου αγωνία. Προσπαθώ πολύ και ελπίζω να τα καταφέρω.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

εγω ακομη το ψαχνω αν ειναι καλη τακτική να μαθαινει ο σύζηγος ή όχι.

Σιγουρα εηαρταται αλλα νομιζω πως καλο ειναι να εχει μια ιδεα. Σημασια εχει και το ύφος, τρόπος αφήγησης μας. Και να λέμε και τα σωστα τους

Εγώ λέω την αλήθεια. Προσπαθώ μόνο να μην τον πρήζω όταν είμαι φορτωμένη, αλλά να τα λέω αντικειμενικά. Ευτυχώς τα πιο χοντρά εμένα τα έκαναν μπροστά του και έτσι ήταν εύκολο. Κάθε περίπτωση έχει τα δικά της.

Γεια χαρανταν!

'Ολα καλά που λες μέχρι που ήρθε η ώρα να συζητήσουμε για το γάμο και το μωρό.Πολύ παρεμβατική,χτυπιόταν,ήθελε να κάνει το δικό της.'Ημουν κι εγώ έγκυος,με τις ορμόνες..καταλαβαίνεις!Αλλά με το παιδί δεν μου άφησε περιθώριο..ήμουν έγκυος και το διεκδικούσε,μονολογούσε οτι έρχεται η κόρη της,κανόνιζε να φτιάξει παιδικό δωμάτιο σπίτι της,κι ήθελε ντε κ καλά να της υποσχεθώ οτι θα το παίρνει σπίτι της,δικό της!

Επίσης ειρωνεύεται,κάτι που δεν αντέχω στους ανθρώπους..πες με και μ@λάκα αλλά μην με ειρωνευτείς,δεν το αντέχω,μπαίνεις στη μαύρη λίστα! Και δεν τη βρίσκεις κι όλας..εκεί που πάει έναν άνθρωπο με χίλια,εκεί τον θάβει κ όλας.Τα ίδια κάνει κ με μένα δηλαδή.Τη μια μέρα με αγαπά (σήμερα συγκεκριμένα περάσαμε καλά) την άλλη με κοιτάει δολοφονικά.Διχασμένη προσωπικότητα!

Εδώ είναι που μοιάζουν οι περιπτώσεις μας απόλυτα: στην αρχή με είχε στα ώπα ώπα. Αφού έλεγα και ξαναέλεγα τί τυχερή που είμαι. Μέχρι που έμεινα έγκυος και κατάλαβε ότι δεν θα της δώσουμε το παιδί να το μεγαλώσει αυτή!!!!!! στο σπίτι της!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δικό της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να τρελλαθώ! Ε εκεί φλιπαρε, άρχισε να βάζει ιδέες και στον πεθερό ότι δεν τους θέλουμε γιατί δεν τους δίνουμε το παιδί και να αυτοί απέναντι συνέχεια το έχουνε, και να οι άλλοι το πηγαίνουν βόλτα και δεν ξέρω και εγώ τί άλλο κάθεται και λέει. και πόσο καιρό καναμε να καταλάβουμε τί τους έφταιγε και φέρονταν απαράδεκτα. Τρέλλα! πού έμπλεξα!!!!!!!!

Διαφημίσεις

άσχετο! Cooker γελάω όποτε θυμάμαι το "μέλι έχειιιιιιιιιιιι;" της πεθεράς σου! νομίζω λοιπόν ότι θα προτιμούσα τα δικά σου πεθερικά από τα δικά μου. Έχουν πιο πολύ πλάκα. (μπλακ χούμορ - επιτρέψτε μου).

Και αλλα πολλα απιστευτα περιστατικα....!!!

Kαι εννοειται με τον αντρα μου καθε φορα γινομασταν μαλλια κουβαρια,γιατι δεν με υποστηριζε οσο επρεπε,γιατι το ενα,γιατι το αλλο.....

ΠΩΣ ΛΥΣΑΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

Καθησαμε κατω με τον αντρα μου και ειπαμε δεν παει αλλο.Του ειπα οτι αυριο μεθυαριο αυτοι οι ανθρωποι θα μου ζητησουν ενα ποτηρι νερο,με τι καρδια να τους το δωσω??!

Κανονισαμε να παμε σπιτι τους και να εχουμε μια κατα μετωπον επιθεση.

Τους ειπα οτι αν δεν με θελουν μια,δεν τους θελω δεκα.Και αν με αγαπησουν μια,θα τους αγαπησω δεκα.

(Εδω μπηκε και ο αντρας μου στην μεση,που ειπε οτι σε αντιθεση περιπτωση περνω την γυναικα μου και φευγουμε προς αγνωστη κατευθυνση και δεν θα εχετε νεα μας ποτε.Ουτε με τα κυαλια δεν θα μας βλεπετε)

Τους ειπα οτι δεν ειμαι σε αυτη την σχεση με το ζορι.Μπορω καλλιστα αυριο το πρωι να φυγω...και να μεινει ο γιος τους ελευθερος οπως το επιθυμουν!Δεν χαλιεμαι....

Τους ειδα οτι ταραχτηκανε....και ειπαν οτι δεν εχουν κανενα προβλημα,οτι ειμαστε οικογενεια και να τα αφησουμε ολα πισω μας κτλ!

Αγκαλιστηκαμε,φιληθηκαμε,φαγαμε και φυγαμε.Απο τοτε και για ενα μεγαλο διαστημα ειμασταν ολοι μεσα στην υποκρισια "Και τι κανεις κοριτσι μου?"

"Καλα μαμα.Εσυ?"

"Καλα κοριτσι μου.Παντα καλα"

"Και εσυ παντα καλα"

(Ενω μεσα μας θελαμε και οι δυο να βαλουμε το κεφαλι της καθεμιανης στην λεκανη της τουαλατας να κανει μπουρμπουλιθρες!)

......

Καποια στιγμη λοιπον,εγινε το εξης.Τους ειχα καλεσει στο δικο μου σπιτι για φαγητο.Για εκδικηση,ειχα ολα τα φαγητα που ξερω οτι ηταν ακαταλληλα για την περισταση (ειτε γιατι δεν τους αρεσαν ειτε γιατι δεν εκανε να φανε για λογους υγειας).Στο καπακι καλεσα και τους κουμπαρους μου για συμπαρασταση.

Σε ολη την διαρκεια του τραπεζιου,εγω ειχα το πανω χερι.Ενω εβαζα την κουμπαρα μου να βοηθησει σε διαφορες δουλειες,την πεθερα την ειχα σε αποσταση.Ενω στον κουμπαρο μου ειχα το ελευθερο να κανει οτι θελει μεσα στο σπιτι,φροντιζα καθε φορα που ο πεθερος μου εμπαινε στο μπανιο και ξεχναγε το φως ανοιχτο να φωναζω"Ποιος μπηκε τελευταιος στο μπανιο?Να κλεινετε το φως" κτλ!

Ερχετε λοιπον η πεθερα με λυπημενο υφος και μου λεει "Εγω σε τι να βοηθησω?"

"Α,δεν χρειαζεται.Εχω εδω την κουμπαρα την χρυσοχερα,κατσε να ξεκουραστεις"

"Μα θελω να βοηθησω"

"Κανει κατι φαγια η κουμπαρα,να γλυφεις και τα δαχτυλα σου"

"Να κανω κατι?"

"Εεεε.....ναι,κοψε την σαλατα"

(Εκει παιδια την λυπηθηκα.Εσπασε η καρδια μου.Το καταλαβε οτι την βγαζω εκτος)

Απο εκεινη την στιγμη και μετα αρχισα να σκεφτομαι οτι ουτε και εμενα θα μου αρεσε να μου συμπερφιφερονται ετσι...και την καλεσα σπιτι ενα απογευμα και καλα να πιουμε καφε.Στην πραγματικοτητα ηθελα να ξερει οτι το ειχα μετανιωσει.Εκει μιλησαμε αρκετα και μου ειπε πολλα πραγματα για αυτην και την ζωη της με τον πεθερο μου,που αγνοουσα.Δεν μπορειτε να φανταστειτε πως ενιωσα.Επεσα απο τα συννεφα απο την μια και απο την αλλη,ελιωσε η καρδια μου.!Της ειπα οτι λυπαμαι πολυ για οσα περναει,δεν ειχα ιδεα,αλλα δεν ειναι σωστο να βγαζει επανω μου ολα τις τα προβληματα.Γιατι και εγω δεν αντεχω.Θα ριξω μαυρη πετρα πισω μου ......

Απο εκει και μετα αρχισε σιγα σιγα το "χτισιμο" των σχεσεων.

Φτασαμε στο σημειο να γελαμε με τον πεθερο μου και τις χαζομαρες του και να εχουμε το δικο μας μυστικο κωδικα.Αρχισα και εγω σιγα σιγα να τις στελνω καλουδια απο το χωριο (λιγα αυγα,λιγο γαλα,λιγα λαχανικα...)και το εκτιμησε.Αρχισε και αυτη να μου στελνει οτι μπορουσε να με ευχαριστησει.Ηθελα πχ κουραμπιεδες την αλλη μερα τους ειχα.

Τα αφησαμε ολα πισω μας.Τωρα την αγαπαω πολυ.Δεν θελω να θυμαμαι το παρελθον,γιατι στεναχωριεμαι...αλλα πλεον διπλα στην μαμα μου εχω την πεθερα μου και δεν εχασα.Με βοηθαει πολυ.Λεει κανενα κουφο που και που αλλα δεν δινω σημασια.

Ο πεθερος μου,νομιζα οτι ηταν το δυσκολο κομματι αλλα αποδειχτηκε το αντιθετο.

Ενα απογευμα,μιλησαμε,χωρια απο πεθερα και τον αντρα μου,...και βρηκαμε ακρη.Μου μιλησε για τα δικα του βιωματα...και πως ειναι ξεροκεφαλος καμια φορα αλλα δεν εχει κακια ψυχη και πολυ θα ηθελε να τον αποκαλω Γεροξεκουτη.Εγω του ειπα οτι προτιμω να τον λεω μπαμπα του Θαναση και καποια στιγμη θα βρω ενα καταλληλο παρατσουκλι.

Τελικα το παρατσουκλι το βρηκα την επομενη κιολας μερα.Του ειπα θα τον λεω "Παππου μουστακια" και χαρηκε πολυ!Δεν ειμαι εγκυος βεβαια,προσπαθουμε,αλλα μπηκε στο νοημα!

Με την αγαπη και την υπομονη ολα λυνονται αλλα θελει χρονννοοοο...και φυσικα να εχουν διαθεση και οι 2 οι μεριες.Αλλιως δεν...

Δεν εχω μεγαλη καρδια.Απλα τα εβαλα κατω και τα ζυγισα τα πραγματα.Τι ειχα να χασω και τι ειχα να κερδισω με αυτη την σχεση.

Πριν ακομα τους γνωρισω,ηθελα να τους εχω οπως εχω τους δικους μου.Αυτο ειναι αληθεια.Δεν ηθελα να εχουμε παρεξηγησεις και προβληματα!

Πρεπει και οι δυο μεριες να εχουν διαθεση και θεληση για γεφυρωμα ....αλλιως οσο και να προσπαθεις εσυ,δεν δενει το γλυκο!!

Αν το καλοσκεφτεις παντως,θα δεις οτι αυτο που τους ενοχλει ειναι οτι νιωθουν να χανουν εδαφος απο την ζωη του γιου τους.Ισως και εμεις σαν πεθερες το ιδιο να κανουμε.

Αν τους δινουμε λιγο χωρο,θα δεις οτι θα φερονται καλυτερα.Δηλ "Αχ,καλε μαμα τι νοστιμο φαγητο που εκανες σημερα.Θελω οπωσδηποτε την συνταγη." Και ας ειναι το φαγητο για πεταμα.

Μετα απο μερες.."Καλα,εδωσα να δοκιμασει και η ταδε απο την συνταγη σου και εγλειφε τα δαχτυλα της.Αχ,να'σαι καλα!!!"

Αυτα θελουν πανω κατω.Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι ομως και ουτε φερονται με τον ιδιο τροπο.

Ολοι μας εχουμε ενα παρελθον που δεν ειναι ροζ!Και εμεις αν το σκεφτεις,καποιους αδικησαμε,καποιος στεναχωρησαμε....!

Μακρια και αγαπημενοι ειναι μια πολυ καλη στρατηγικη!Και εγω ενα διαστημα δεν την ηθελα με τιποτα.Με ταραζει και μονο η φωνη της!!

Μου εχει κανει πολλα..και τα περισσοτερα δεν λεγονται!...ΑΛΛΑ ηθελα να εχω καλες σχεσεις!

σου βγάζω το καπέλο!!!!!!!!! τί υπομονή!!!!!!!! είσαι αξιέπαινη!

Εδώ είναι που μοιάζουν οι περιπτώσεις μας απόλυτα: στην αρχή με είχε στα ώπα ώπα. Αφού έλεγα και ξαναέλεγα τί τυχερή που είμαι. Μέχρι που έμεινα έγκυος και κατάλαβε ότι δεν θα της δώσουμε το παιδί να το μεγαλώσει αυτή!!!!!! στο σπίτι της!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δικό της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να τρελλαθώ! Ε εκεί φλιπαρε, άρχισε να βάζει ιδέες και στον πεθερό ότι δεν τους θέλουμε γιατί δεν τους δίνουμε το παιδί και να αυτοί απέναντι συνέχεια το έχουνε, και να οι άλλοι το πηγαίνουν βόλτα και δεν ξέρω και εγώ τί άλλο κάθεται και λέει. και πόσο καιρό καναμε να καταλάβουμε τί τους έφταιγε και φέρονταν απαράδεκτα. Τρέλλα! πού έμπλεξα!!!!!!!!

Μα ίδιαααααααααααααααα???!!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ newbie G ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΟΙΣΤΟΡΙΕΣ!!!!!!!!!!!

Περασμένα ξεχασμένα, αφού πρόκειται για πρώην πεθερά και πάνε και πάνω από 10 χρόνια. Τον νυν άντρα μου όταν τον γνώρισα είχε ήδη χάσει τη μητέρα του από καρκίνο και πριν από 1 χρόνο έχασε και τον πατέρα του. Τώρα που έχουμε το μωρό και βλέπω πόσο το χαίρονται οι δικοί μου, σκέφτομαι τι κρίμα που οι γονείς του άντρα μου δεν πρόλαβαν να γίνουν παπούδες.

Παρεμπιπτόντως, σε θαυμάζω για το πώς χειρίστηκες την κατάσταση με τα πεθερικά, θέλει πολλή διπλωματια αλλά και θάρρος για να πεις ανοιχτα όσα σκέφτεσαι χωρίς να χαλάσουν οι σχέσεις.

Διαφημίσεις

εγω ακομη το ψαχνω αν ειναι καλη τακτική να μαθαινει ο σύζηγος ή όχι.

Σιγουρα εηαρταται αλλα νομιζω πως καλο ειναι να εχει μια ιδεα. Σημασια εχει και το ύφος, τρόπος αφήγησης μας. Και να λέμε και τα σωστα τους

Συμφωνω μαζι σου.Να μην τον βαζουμε στην μεση (γιατι μανα του ειναι,στεναχωριεται οπως και να το κανεις)...ΑΛΛΑ να γνωριζει την κατασταση και να μιλαει αυτος οποτε πρεπει!!

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

cooker μπραβο. Σιγουρα χρειαζεται καλη διαθεση και απο τις δυο πλευρες.

Και σίγουρα εισαι καλή στο διαλογο και στη συζητηση.

Σε εμενα δεν εχει παιχτει τιποτα μα τιποτα χονδρο, ουτε καν ασχημο.................αλλα παιζει αρκετη υποκρισια οτι ολα ειναι καλα.

Προσπαθω να παίρνω τα θετικα, ελπιζω να τα καταφερω σαν εσενα

Να μην αφηνεις να σε επηρεαζει αρνητικα.Ειναι σημαντικο αυτο!Δεν τρεχει και μια αν δεν τα βρειτε στην τελικη.Αυτη στο σπιτι της,και εσυ στο δικο σου!

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

πού ν'αρχίσω και πού να τελειώσω. να σου πώ το τελευταίο ψιλοβαρύ που έκανε πρόσφατα: χρειάστηκα μιά μικρή χειρουργική επέμβαση, ευτυχώς όχι σοβαρή, αλλά δεν μπορούσα να το αφήσω. αναγκαστήκαμε να ζητήσουμε από το γιατρό να μου δώσει εξιτήριο νωρίτερα για να γυρίσουμε με τον άντρα μου γρήγορα σπίτι, γιατί δεν "μπορούσε" να κρατήσει τα παιδιά δεύτερη μέρα. Κατά τ'άλλα ό,τι κάνει το κάνει για εμάς. Για τα παιδιά πεθαίνει κ.τ.λ. κ.τ.λ. Το ξέρω ότι δεν ήταν υποχρεωμένη, αλλά νόμιζα ότι αφού έχω κάνει τα αδύνατα δυνατά να μην της ζητάω βοήθεια, θα στεκόταν μανούλα στην ανάγκη μου. Εννοείται ότι ούτε παράπονο έκανα ούτε τίποτα, θα με έβγαζε και αχάριστη ή θα μου έλεγε κανένα παλαβό του στυλ ότι δεν το κατάλαβε, δεν το ήξερε, ήρθε ένας αρειανός και την απήγαγε μαζί με τον Μπαγκς Μπάνυ.

Είναι μεγάλη μου αγωνία. Προσπαθώ πολύ και ελπίζω να τα καταφέρω.

Ελα ρε???Η μαμα σου???!!Μου κανει εντυπωση!!

Και μονο που αγωνιας και προσπαθεις,ειναι σαν να τα εχεις καταφερει ηδη και μαλιστα πολυ πολυ πολυ καλα!!!Μην χολοσκας αδικα!!!

jN12p3.png

Γεια χαρανταν!

Πω πω....δυσκολη περιπτωση η δικια σου μιλαμε.Χαρας το κουραγιο σου!Δεν καταλαβαινω γιατι δεν θελουν την ευτηχια του παιδιους τους ??!!

Να βαλεις ορια απο τωρα.ΕΣΥ εισαι η μαμα του παιδιου και ΕΣΥ αποφασιζεις τα σχετικα με το παιδι.Και ας την να χτυπιεται....!!!

jN12p3.png

άσχετο! Cooker γελάω όποτε θυμάμαι το "μέλι έχειιιιιιιιιιιι;" της πεθεράς σου! νομίζω λοιπόν ότι θα προτιμούσα τα δικά σου πεθερικά από τα δικά μου. Έχουν πιο πολύ πλάκα. (μπλακ χούμορ - επιτρέψτε μου).

Αχ,αυτο δεν ειναι τιποτα!!Εχω ακουσει του απιστευτου ατακες..Μεχρι και χερι σηκωσαν επανω μου!Καποιο διαστημα δεν ηθελα να τους βλεπω (ολους οικογενειακως) ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

.....αστα,αλλα καταλαβα τι παιζει πανω κατω.Και για χαρη του αντρα μου πιο πολυ,ειπα..."να δωσω τοπο στην οργη"!Και τελικα,εβαλαν και αυτοι κρασι στο νερο τους και ολα καλα!!Δοξα τω Θεω!!

jN12p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...