Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Είχα ρωτήσει κάποια στιγμή γιατί τα περιμένουμε όλα να γίνουν βλαστοκύστες και μας είχαν πει πως όσα δε προχωράνε μετά τη μέρα 3 δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς ακόμα και εμβρυομεταφορα να γινόταν. Εμένα η πλειοψηφία τους φτάνει 3η μέρα. 
      Όσες φορές δε προχωρούσε σε βλαστοκύστη μας έλεγαν πως το υλικό κ των δύο ήταν καλό αλλά έτυχε να μη προχωρήσει. Δε ξέρω τι να πω. 

Όσον αφορά τον ανδρικό παράγοντα, ενδεικτικά λέω για όσες κοπέλες γνωρίζουν πως από τις εξετάσεις που κάναμε στον Λυμπεροπουλο έβγαλαν ποσοστιαία κατανομή μορφολογίας σπέρματος 3% που είναι λίγο πιο κάτω από τον δείκτη αναφοράς, κατάτμηση DNA 28% (όπου εκεί έλεγε σε σχόλιο πως είναι σπερμα με μέτρια ικανότητα γονιμοποίησης και δημιουργίας εμβρύων καλής ποιότητας) και οξειδωτικό στρες 1.7 με τιμή αναφοράς ως 1.34. 
      Α επίσης να προσθέσω πως κάποια στιγμή βρέθηκε βακτήριο στο σπερμα και έπαιρνε αντιβίωση για κανένα μήνα αλλά νομίζω δεν επηρεάζει αυτό. Μετα αυτό έκανε επανεμφάνιση του βακτηρίου.

Τα στείλαμε στον γιατρό κ μας κάλεσαν από το εμβρυολογικό να μας πουν πως είναι όλα καλά κ πως έτσι κ αλλιώς κάνουν μικρογονιμοποίηση. 
      Ρωτήσαμε αν μπορούμε να πάρουμε συμπληρώματα ή κάτι να φτιάξει η κατάσταση και μας είπε ο γιατρός πως δε πιστεύει σε αυτά κ δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει.

Καπνίζουμε και οι 2, αν είναι να αναλογιστείς τι κακή συνήθεια έχουμε, εγώ το έχω κόψει αλλα με αυτά που έγιναν νιώθω έντονη ανάγκη να ξεκινήσω πάλι.    

Εμάς μετά από 3 χρόνια και άπειρες εξετάσεις με πολύ κακό σπερμα (τύπου μορφολογία 0%) καταλήξαμε ότι έφταιγαν τα μικρόβια που είχε. Πήρε αντιβιώσεις και τώρα αρχίζει κάπως να φτιάχνει (1% μορφολογία) και μετά τις αντιβιώσεις μας έδωσε ένα τέλειο έμβρυο και ένα καλό. Ενώ δλδ δεν βελτιώθηκε εκπληκτικά (ακόμα τουλάχιστον το σπερμα) και έκανε καλύτερες γονιμοποιήσεις. Οπότε δείτε ξανά το θέμα των βακτηρίων. 

• Ευχαριστώ 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

1.Βόλτες μόνοι μας κάνουμε αλλά επειδή δεν βγαίνουμε κ συχνά,όποτε βγούμε αναγκαστικά πρέπει ή να την πάω απο τα πεθερικά ή να βγω βόλτα και να έρθει η..Μιςς Πέπσι!Δεν ξέρω τι να κάνω πια.

2.Κι εγώ μια απο τα ίδια.Συνεχώς τον εαυτό μου βάζω κάτω κ τον πετροβολώ.Να δω πού έφταιξα αφού ήμασταν μια χαρά στις αρχές!Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου.Αλλά μετά σκέφτομαι:αυτή την αυτοκριτική της την κάνει??

Χθες με πήρε τηλ να πάμε βόλτα.Εγώ,ο άντρας,το μωρό κ μερικοί άλλοι συγγενείς.(Σας έχω πει οτι ξανακάνουμε προσπάθειες,και με βοηθάει στέλνοντας φαγητό μπλα μπλα μπλα).

Πάμε κ καθόμαστε λοιπόν σε ένα καφέ-μπαρ αλλά έξω στο αίθριο.Το μωρό νύσταζε κ να λυσσάει αυτή να μην κοιμηθεί για να του αλλάξουμε λέει το πρόγραμμα κ να μην κοιμάται βράδυ.Σωστός ρε φίλε αλλά άμα αυτή νυστάζει κ δεν κοιμηθεί αρχίζει η σειρήνα.Τεσπα.Αρχίζει η μουσική να είναι πολύ δυνατή.Το μωρό προσπαθούσε να κοιμηθεί κ δεν μπορούσε.Λέει ο καλός μου"κάτι την ενοχλεί κ δεν μπορεί να κοιμηθεί" κ του απαντώ "η μουσική την ενοχλεί".Και γυρνάει αυτή με μια υφάρα,μια ειρωνία,δεν μπορώ να σας το περιγράψω και μου λέει "¨δεν κλαίει όμως.Αν την ενοχλούσε θα έκλαιγε!" Την κοιτάω δεν της απαντάω.Αρχίζει το μωρό να δυσανασχετεί.Και μονολογώ εγώ "ε δεν ξέρω το παιδί μου τώρα??!".Αυτή ρίχνει ένα ειρωνικό χαμόγελο,γυρνάει τη κωλάρα της αλλού,κ ξαφνικά σιωπή στην παρέα,διπλωματικό επεισόδιο :rolleyes: Με κοιτούσε ειρωνικά κ μετά άρχισε να στέλνει μηνύματα(!!) προφανώς στην αδερφή της ή στην κολλητή της,σε αυτές με θάβει.Μου'ρθε να της σκάσω μια μπούφλα!!

Πήρε λίγο θάρρος πάλι κ άρχισε τις υποδείξεις,να μου τη λέει κ να έχει άποψη για όλα κ να νομίζει-άκου!-οτι ξέρει το μωρό καλύτερα απο μένα (έχει κάνει κ άλλα τέτοια σχολιάκια).Θέλει μυαλό να καταλάβεις οτι δεν μπορείς να έχεις 2 μηνών μωρό μες την φασαρία για να πιεις εσύ το ποτό σου ρε ξεμωραμένη? Κι εδώ υπερβολική ήμουν?? Και που μου ισχυριζόταν "μα εγώ σαγαπώ" και άλλα κουφά στην κλινική,τι αγάπη είναι αυτή άμα με ειρωνεύεται κ με θάβει ακόμα σε τρίτους?'Αντε απο κει πια!!:mad::mad::mad::mad::mad:

Φανταζομαι οτι ειναι πολυ νεα η πεθερα σου για να βγαινει και για καφε/ποτο και να εχει και κινητο και να σε θαβει κιολας σε κολλητες και φιλες...χαχα!!Απαιχτη!!

Αμα απο την αρχη,δεν γινει η καλη αρχη,μετα ειναι πολυ δυσκολο να ερθει μια καλη ισορροπια στις σχεσεις σας!

Εγω παντως δεν θα πηγαινα εξω την ωρα που το μπουμπουκακι μου θα ηθελε να κοιμηθει.Θα ελεγα οτι εγω λογω μωρου,με βολευει τοτε να παω για καφε/ποτο/βολτα.Σας βολευει και εσας?Αν οχι,το κανονιζουμε μια αλλη φορα.Το μωρο εχει προγραμμα δεν μπορω να το αλλαζω!!

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω παλι τι να πω, μπραβο στην Cooker που τα καταφερε!!αλλα εγω δεν εχω τετοια διαθεση να πηγαινω να την καλοπιανω και να την λυπαμαι για οσα περασε γιατι και εγω περασα παρα πολλα και το ξερει!!στην δικη μου περιπτωση το μακρυα και αγαπημενη ειναι το καλητερο νομιζω!!!

Ολοι μας εχουμε ενα παρελθον που δεν ειναι ροζ!Και εμεις αν το σκεφτεις,καποιους αδικησαμε,καποιος στεναχωρησαμε....!

Μακρια και αγαπημενοι ειναι μια πολυ καλη στρατηγικη!Και εγω ενα διαστημα δεν την ηθελα με τιποτα.Με ταραζει και μονο η φωνη της!!

Μου εχει κανει πολλα..και τα περισσοτερα δεν λεγονται!...ΑΛΛΑ ηθελα να εχω καλες σχεσεις!

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Δεν εχω μεγαλη καρδια.Απλα τα εβαλα κατω και τα ζυγισα τα πραγματα.Τι ειχα να χασω και τι ειχα να κερδισω με αυτη την σχεση.

Πριν ακομα τους γνωρισω,ηθελα να τους εχω οπως εχω τους δικους μου.Αυτο ειναι αληθεια.Δεν ηθελα να εχουμε παρεξηγησεις και προβληματα!

Πρεπει και οι δυο μεριες να εχουν διαθεση και θεληση για γεφυρωμα ....αλλιως οσο και να προσπαθεις εσυ,δεν δενει το γλυκο!!

Αν το καλοσκεφτεις παντως,θα δεις οτι αυτο που τους ενοχλει ειναι οτι νιωθουν να χανουν εδαφος απο την ζωη του γιου τους.Ισως και εμεις σαν πεθερες το ιδιο να κανουμε.

Αν τους δινουμε λιγο χωρο,θα δεις οτι θα φερονται καλυτερα.Δηλ "Αχ,καλε μαμα τι νοστιμο φαγητο που εκανες σημερα.Θελω οπωσδηποτε την συνταγη." Και ας ειναι το φαγητο για πεταμα.

Μετα απο μερες.."Καλα,εδωσα να δοκιμασει και η ταδε απο την συνταγη σου και εγλειφε τα δαχτυλα της.Αχ,να'σαι καλα!!!"

Αυτα θελουν πανω κατω.Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι ομως και ουτε φερονται με τον ιδιο τροπο.

Αχ βρε Cooker μπράβο σου. Απλά ούτε η δική σου "συνταγή" είναι εφικτή με τους δικούς μου. Αλλά μπράβο ειλικρινά και γιατί είσαι καλό παιδί και γιατί βρήκες λύση. και ευχαριστούμε που μας τα είπες μπας και βοηθηθούμε και εμείς.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

cooker η καρδιά σου είναι ολυμπιακών διαστάσεων!!

Κι εγώ πέρασα μια απο τα ίδια.αλλά όχι με βρισίδι ή να κατηγορούν τους γονείς μου!Κι εμείς βάλαμε νερό στο κρασί μας,κι εμένα μετά μου ανοίχτηκαν κ τους πόνεσα,και δώσαμε τα χέρια μπλα μπλα..

Μόλις όμως δώσω αέρα στην πεθερά μου πάλι τα ίδια..Και ενώ λέει οτι "με αγαπάει" ξέρω οτι με θάβει,αμέσως μόλις κάτι την ενοχλήσει!Μου πετάει σπόντες,και,το χειρότερο είναι πολύ ανταγωνιστική με το παιδί.Μας βλέπω να μεγαλώνει κ να κάνουμε διαγωνισμό:αχ εσύ της πήρες κούκλα μωρήηηη ααα τώρα θα δεις εγώ θα της πάρω ποδήλατοοοο" που ήδη δείχνει τέτοια δείγματα.Δεν με άφησε να χαρώ εγκυμοσύνη,με βλέπω να μην χαίρομαι κ το μεγάλωμα του παιδιού μου..εκτός κι αν βρω τρόπο να της μιλήσω στα ίσα.Αλλά φοβάμαι οτι,αν με ειρωνευτεί πάλι θα τη δείρω.Αλήθεια σας λέω!:evil:

Περασα πολυ χειροτερα απο οτι περιγραφω.Αλλα δεν λεγονται ολα.Ουτε εχω καρδια ολυμπιακων διαστασεων.Ειπα να βαλω νερο στο κρασι μου,για να καμαρωνω οτι στην ζωη μου,εδωσα ζωη σε μια ανθρωπινη σχεση!

Η πεθερα σου ζηλευει,αυτο ειναι σιγουρο.Αν της φυγει αυτο το συναισθημα θα περνατε ολοι καλυτερα.

Γιατι δεν την παινευεις λιγο?Γιατι δεν ζητας την συμβουλη της για ενα θεμα και ας μην την ακολουθησεις καθολου?Δωστης αξια!

Αστην να ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΕ κουμαντο εσυ!!!

Ειναι σημαντικο αυτο!!!

Αν δεν εχει κορη,εχεις πολλα περιθωρια για δραση.Παιξε τον ρολο της κορης που δεν εχει και πηγαινε την για καλλυντικα,για ρουχα.Κανε την να νιωθει σημαντικη....

Αν δεις οτι δεν τα καταφερνεις,κανε το εξης:

Πηγαινε την μονοημερη εκδρομη.Στην Κορινθο.Φατε οσα σουβλακια θελει και μετα προτεινε της μια βολτα στην γεφυρουλα.Ξερεις την μεγαλη,την ωραια,.....

Την ωρα που θα αγναντευεται το τοπιο πανω στην γεφυρα,πες της "Μητερα,σε αγαπαω.Αλλα πιο πολυ αγαπαω εμενα και την κορη μου."

Και τσουκ,πεταξε την απο κατω.

Μετα παιχτο στεναχωρεμενη "Ηταν ατυχημα!!

jN12p3.png

Αχ βρε Cooker μπράβο σου. Απλά ούτε η δική σου "συνταγή" είναι εφικτή με τους δικούς μου. Αλλά μπράβο ειλικρινά και γιατί είσαι καλό παιδί και γιατί βρήκες λύση. και ευχαριστούμε που μας τα είπες μπας και βοηθηθούμε και εμείς.

Ναι,δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι.Εγω νομιζω οτι εχω καλα πεθερικα.Εχουν καλη ψυχη,απλα ειναι μπερδεμενοι μεσα τους και δεν ξερουν τι κανουν ΚΑΙ πως να χειριζονται διαφορες καταστασεις.

Να φανταστεις,τους εβαλε ποστο ο αντρας μου,γιατι δεν μου εχουν παρει τοσα χρονια ενα δωρακι (Εχουμε κανει πολιτικο εδω και ενα χρονο)

Τον ρωτησαν ,λοιπον, τι πρεπει να παρουν και τους ειπε "Χρυσαφικα".

Πηγαν,τα πηραν αλλα....ενω ηταν να κανω τραπεζωμα για τα γενεθλια μου,(Μαρτη),τελικα δεν εκανα και τα χρυσαφικα ακομα δεν τα εχω λαβει.Υποτιθεται οτι δεν ξερω τιποτα,οποτε δεν μπορω να τα '"διεκδηκησω"

Αλλα και αυτοι,δεν εχουν σκεφτει να μου τα δωσουν.....

Θελω να δω τι μου εχουν παρει,ανυπομονουσα στην αρχη και τωρα θα μου τα δωσουν και τωρα...και τελικα καταλαβα οτι δεν μου ειχαν παρει εξ αρχης δωρα,γιατι δεν ηξεραν οτι ετσι πρεπει και ετσι ειναι το ευγενικο.Οχι,οτι δεν ηθελαν να μου παρουν....

Ευχομαι με τα δικα σου πεθερικα,καλη δυναμη!!Και η μαμα μου τραβηξε πολλα απο την δικη της πεθερα,αλλα σαν πεθερα ειναι ΦΟΒΕΡΗ.Βεβαια,της λεμε και εγω και η αδερφη μου τι ειναι το σωστο και τι οχι και να μην ανακατευεται στο ζευγαρι και το κανει!

Ειμαι περηφανη για την μαμα μου!!

jN12p3.png

Διαφημίσεις

χαχαχ αν τα καταφερω εγω γιατι ειναι και 120 κιλα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:σου υποσχομαι πως θα προσπαθησω παντος!!

120?????Ουαααοοο....!

Ακου,θα την χτυπησεις ελαφρα στο σημειο που ειναι αναμεσα στο στηθος.Εκει πεφτουν ολοι κατω!!!Χα χα χα....

jN12p3.png

Ναι,δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι.Εγω νομιζω οτι εχω καλα πεθερικα.Εχουν καλη ψυχη,απλα ειναι μπερδεμενοι μεσα τους και δεν ξερουν τι κανουν ΚΑΙ πως να χειριζονται διαφορες καταστασεις.

Να φανταστεις,τους εβαλε ποστο ο αντρας μου,γιατι δεν μου εχουν παρει τοσα χρονια ενα δωρακι (Εχουμε κανει πολιτικο εδω και ενα χρονο)

Τον ρωτησαν ,λοιπον, τι πρεπει να παρουν και τους ειπε "Χρυσαφικα".

Πηγαν,τα πηραν αλλα....ενω ηταν να κανω τραπεζωμα για τα γενεθλια μου,(Μαρτη),τελικα δεν εκανα και τα χρυσαφικα ακομα δεν τα εχω λαβει.Υποτιθεται οτι δεν ξερω τιποτα,οποτε δεν μπορω να τα '"διεκδηκησω"

Αλλα και αυτοι,δεν εχουν σκεφτει να μου τα δωσουν.....

Θελω να δω τι μου εχουν παρει,ανυπομονουσα στην αρχη και τωρα θα μου τα δωσουν και τωρα...και τελικα καταλαβα οτι δεν μου ειχαν παρει εξ αρχης δωρα,γιατι δεν ηξεραν οτι ετσι πρεπει και ετσι ειναι το ευγενικο.Οχι,οτι δεν ηθελαν να μου παρουν....

Ευχομαι με τα δικα σου πεθερικα,καλη δυναμη!!Και η μαμα μου τραβηξε πολλα απο την δικη της πεθερα,αλλα σαν πεθερα ειναι ΦΟΒΕΡΗ.Βεβαια,της λεμε και εγω και η αδερφη μου τι ειναι το σωστο και τι οχι και να μην ανακατευεται στο ζευγαρι και το κανει!

Ειμαι περηφανη για την μαμα μου!!

Ουφ! Εγώ δεν είμαι περήφανη ούτε για τη μαμά μου.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Χαρας στο κουραγιο σου Γεωργια που καθησες και διαβασες ολες αυτες τις σελιδες.Εχεις πμ.

Την καλυτερη ατακα-συμβουλη την ακουσα απο μια κοπελα που δεν καναμε καλη παρεα ποτε,(συμμαθητριες),αλλα μετα απο αυτο,την συμπαθησα και γιναμε αυτοκολλητακια!

"Μανα και πατερα εχεις.Μην ψαχνεις αντικαταστατες.Δεν μπορεις να αγαπησεις την πεθερα σου σαν μανα σου και η πεθερα σου σαν παιδι σου"

Καποια στιγμη που ειχα ενα "θεμα" με τα πεθερικα τους ειπα οτι "Δεν ειμαι ορφανη.Εχω και μανα και πατερα και αδερφια και αν μαθουν ποσο ασχημα μου φερεστε και τι λετε για αυτους θα γινει χαμος"

jN12p3.png

Ουφ! Εγώ δεν είμαι περήφανη ούτε για τη μαμά μου.

Γιατι μωρε?:(

Φροντισε τουλαχιστον τα παιδακια σου να ειναι περηφανα για σενα!!;)

jN12p3.png

Διαφημίσεις

Χαρας στο κουραγιο σου Γεωργια που καθησες και διαβασες ολες αυτες τις σελιδες.Εχεις πμ.

Τις 2-3 τελευταίες διάβασα μόνο, αλλά ήταν αρκετές για να πάρω μια ιδέα του τι τραβάτε. Σου απάντησα στο ΠΜ. ;)

'Εχω κάαααατι νεύρααααααααααααααααααααααα!!!!

Με το γνωστό πρόσωπο!

Κατάφερα να μην αναφέρω τίποτε στο σύζηγο,πρώτη φορά.

Ε δεν θα μου διαλύσει και το σπίτι με τις μακακίες της!!!

αλλά θα σας τα πω αύριο που θα είστε μέσα,μην νιώθω οτι μιλάω στον τοίχο..:?

εγω ακομη το ψαχνω αν ειναι καλη τακτική να μαθαινει ο σύζηγος ή όχι.

Σιγουρα εηαρταται αλλα νομιζω πως καλο ειναι να εχει μια ιδεα. Σημασια εχει και το ύφος, τρόπος αφήγησης μας. Και να λέμε και τα σωστα τους

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...