Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , dimi.tra είπε:

Η PICSI είναι παραπλήσια μέθοδος της ICSI που κάνουν μια επιπλέον δοκιμή για την επιλογή των σπερματοζωαρίων και επιλέγουν τα πιο ικανά. Σε κάποιες κλινικές μετά από αποτυχία να πάρουν βλαστοκύστες την επιλέγουν. Εξαρτάται από το πρωτόκολλο της κλινικής σου. Νομίζω όμως μπορείς να την ζητήσεις. Βέβαια να πούμε πως δεν την εφαρμόζουν όλες οι κλινικές γιατί δεν μπορούν όλα τα εμβρυολογικά να το κάνουν.

Φιλική συμβουλή για θέματα σπέρματος να ακούτε μόνο τον ανδρολογο που έχετε επιλέξει. Κι εμάς στην αρχή κακό ήταν το σπερμα αλλά κάναμε αρκετές εξετάσεις και αντιβιώσεις και θεραπείες για να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε ένα μέτριο σπερμα. Όλα τα κάναμε σε συνεργασία με τον ανδρολογο μας που ειλικρινά δεν τον χωνεύω καθόλου αλλά αφού έκανε την δουλειά του χαλάλι του. Και τις βιταμίνες για το σπερμα ο ανδρολόγος θα σας τις δώσει και τις κατάλληλες αντιβιώσεις θα κάνετε ειδικές εξετάσεις. 
      Και φυσικά πάλι όλα αυτά να τα κάνεις μπορεί το πρόβλημα να είναι πιο βαθιά, γονιδιακά. Μετά είναι μονόδρομος να κάνεις καρυοτύπου ζεύγους αν δεν μπορείς προεμφυτευτικό και τον προεμφυτευτικό αν πλήρεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις επιτροπή. Νομίζω ο προεμφυτευτικος είναι και η καλύτερη λύση αρκεί να έχεις βλαστοκύστες. 

Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί η ορμονική σου ισορροπία και θα ξεκινήσεις τον νέο σου κύκλο. Θα προχωρήσεις στον επόμενο σου κύκλο σε ωοληψια; 

Έχω ήδη σκοπό να πάρω ανδρολόγο αύριο κιόλας. Ισως κακώς δε το είχα κάνει νωρίτερα αλλά μας έλεγε ο γιατρός και οι εμβρυολογοι πως το σπερμα είναι μια χαρά.  
      Για προεμφυτευτικό νομίζω και εγώ πως πρέπει να πλήρεις κάποιες προϋποθέσεις και να έχεις βλαστοκύστες. Δηλαδή αν επιμένεις κ θες να το πληρωσεις πρέπει πάλι να περάσεις επιτροπή ; Καρυοτυπο είχαν κάνει μόνο σε εμένα για να δουν τι παίζει με την ΑΜΗ. Οχι και στους 2. 

Έχω σημειώσει τόσα πολλά να πω στο γιατρό με το νέο έτος που θα τον συναντήσω που πραγματικά αν με ξεπετάξει έχω σηκωθεί και έχω φύγει. 

Θα αφήσω τώρα αυτό τον κύκλο να περάσει, αυτή την περίοδο που θα έρθει τώρα δλδ και στον κύκλο του Ιανουαρίου θα κάνω πάλι ωοληψια ναι. Νομιζω δεν έχει νόημα να κάνω στον τωρινό κύκλο μετά από ένα κουβά φάρμακα. Τουλάχιστον έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών οπότε δε θα χρειαστεί να περιμένω ΠΑΡΑ πολύ.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Εγω ειμαι μεσα Λουλαμπι πες!!

Α ρε Ελένη δεν σε είδα εγκαίρως να ξεθυμάνω!!!

;)Αχ φιλενάδα, μη σκας! Δεν ξέρω αν κάνετε και βόλτες με τη μικρή, πάρε τον αντρούλη σου και τη μπουμπούκα και βολτάρετε. Έτσι ηρέμησα εγώ που με σκάσανε πάλι πρόσφατα. Δεν είχε γίνει τίποτα σημαντικό, αλλά με αφορμή μια δύο βλακείες τα ξαναθυμήθηκα και δως του πάλι να προσπαθώ να εξηγήσω γιατί. Καλά τα λέει η φίλη Cooker, αλλά δυστυχώς μερικές περιπτώσεις δεν παλεύονται ούτε με διπλωματία, ούτε κάνοντας πλάκα ούτε κάνοντας τη χαζή. και αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι το πρέπει να το παλεύω σε νορμαλ πλαίσια, μέχρι ενός σημείου. Μετά είναι πολύ ψυχοφθόρο. Ή έχεις την πολυτέλεια να απομακρυνθείς τελείως ή προσπαθείς να μη δίνεις σημασία. Δεν περνάνε όλα από το χέρι μας. Δεν μπορώ να τους υποχρεώσω να μου φέρονται όπως θέλω. και αφού τα έφερε η μοίρα και είναι συγγενείς και χρειάζεται που και που να τους βλέπω ή έστω να μαθαίνω τί είπαν, πρέπει να μάθω να μη χρεώνω στον εαυτό μου τη συμπεριφορά τους. εγώ πάντα το ίδιο λάθος: κάθομαι και σκέφτομαι πού έφταιξα. εμ δεν έφταιξα. πότε θα το καταλάβω δεν ξέρω.

1.Βόλτες μόνοι μας κάνουμε αλλά επειδή δεν βγαίνουμε κ συχνά,όποτε βγούμε αναγκαστικά πρέπει ή να την πάω απο τα πεθερικά ή να βγω βόλτα και να έρθει η..Μιςς Πέπσι!Δεν ξέρω τι να κάνω πια.

2.Κι εγώ μια απο τα ίδια.Συνεχώς τον εαυτό μου βάζω κάτω κ τον πετροβολώ.Να δω πού έφταιξα αφού ήμασταν μια χαρά στις αρχές!Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου.Αλλά μετά σκέφτομαι:αυτή την αυτοκριτική της την κάνει??

Χθες με πήρε τηλ να πάμε βόλτα.Εγώ,ο άντρας,το μωρό κ μερικοί άλλοι συγγενείς.(Σας έχω πει οτι ξανακάνουμε προσπάθειες,και με βοηθάει στέλνοντας φαγητό μπλα μπλα μπλα).

Πάμε κ καθόμαστε λοιπόν σε ένα καφέ-μπαρ αλλά έξω στο αίθριο.Το μωρό νύσταζε κ να λυσσάει αυτή να μην κοιμηθεί για να του αλλάξουμε λέει το πρόγραμμα κ να μην κοιμάται βράδυ.Σωστός ρε φίλε αλλά άμα αυτή νυστάζει κ δεν κοιμηθεί αρχίζει η σειρήνα.Τεσπα.Αρχίζει η μουσική να είναι πολύ δυνατή.Το μωρό προσπαθούσε να κοιμηθεί κ δεν μπορούσε.Λέει ο καλός μου"κάτι την ενοχλεί κ δεν μπορεί να κοιμηθεί" κ του απαντώ "η μουσική την ενοχλεί".Και γυρνάει αυτή με μια υφάρα,μια ειρωνία,δεν μπορώ να σας το περιγράψω και μου λέει "¨δεν κλαίει όμως.Αν την ενοχλούσε θα έκλαιγε!" Την κοιτάω δεν της απαντάω.Αρχίζει το μωρό να δυσανασχετεί.Και μονολογώ εγώ "ε δεν ξέρω το παιδί μου τώρα??!".Αυτή ρίχνει ένα ειρωνικό χαμόγελο,γυρνάει τη κωλάρα της αλλού,κ ξαφνικά σιωπή στην παρέα,διπλωματικό επεισόδιο :rolleyes: Με κοιτούσε ειρωνικά κ μετά άρχισε να στέλνει μηνύματα(!!) προφανώς στην αδερφή της ή στην κολλητή της,σε αυτές με θάβει.Μου'ρθε να της σκάσω μια μπούφλα!!

Πήρε λίγο θάρρος πάλι κ άρχισε τις υποδείξεις,να μου τη λέει κ να έχει άποψη για όλα κ να νομίζει-άκου!-οτι ξέρει το μωρό καλύτερα απο μένα (έχει κάνει κ άλλα τέτοια σχολιάκια).Θέλει μυαλό να καταλάβεις οτι δεν μπορείς να έχεις 2 μηνών μωρό μες την φασαρία για να πιεις εσύ το ποτό σου ρε ξεμωραμένη? Κι εδώ υπερβολική ήμουν?? Και που μου ισχυριζόταν "μα εγώ σαγαπώ" και άλλα κουφά στην κλινική,τι αγάπη είναι αυτή άμα με ειρωνεύεται κ με θάβει ακόμα σε τρίτους?'Αντε απο κει πια!!:mad::mad::mad::mad::mad:

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α ρε Ελένη δεν σε είδα εγκαίρως να ξεθυμάνω!!!

1.Βόλτες μόνοι μας κάνουμε αλλά επειδή δεν βγαίνουμε κ συχνά,όποτε βγούμε αναγκαστικά πρέπει ή να την πάω απο τα πεθερικά ή να βγω βόλτα και να έρθει η..Μιςς Πέπσι!Δεν ξέρω τι να κάνω πια.

2.Κι εγώ μια απο τα ίδια.Συνεχώς τον εαυτό μου βάζω κάτω κ τον πετροβολώ.Να δω πού έφταιξα αφού ήμασταν μια χαρά στις αρχές!Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου.Αλλά μετά σκέφτομαι:αυτή την αυτοκριτική της την κάνει??

Χθες με πήρε τηλ να πάμε βόλτα.Εγώ,ο άντρας,το μωρό κ μερικοί άλλοι συγγενείς.(Σας έχω πει οτι ξανακάνουμε προσπάθειες,και με βοηθάει στέλνοντας φαγητό μπλα μπλα μπλα).

Πάμε κ καθόμαστε λοιπόν σε ένα καφέ-μπαρ αλλά έξω στο αίθριο.Το μωρό νύσταζε κ να λυσσάει αυτή να μην κοιμηθεί για να του αλλάξουμε λέει το πρόγραμμα κ να μην κοιμάται βράδυ.Σωστός ρε φίλε αλλά άμα αυτή νυστάζει κ δεν κοιμηθεί αρχίζει η σειρήνα.Τεσπα.Αρχίζει η μουσική να είναι πολύ δυνατή.Το μωρό προσπαθούσε να κοιμηθεί κ δεν μπορούσε.Λέει ο καλός μου"κάτι την ενοχλεί κ δεν μπορεί να κοιμηθεί" κ του απαντώ "η μουσική την ενοχλεί".Και γυρνάει αυτή με μια υφάρα,μια ειρωνία,δεν μπορώ να σας το περιγράψω και μου λέει "¨δεν κλαίει όμως.Αν την ενοχλούσε θα έκλαιγε!" Την κοιτάω δεν της απαντάω.Αρχίζει το μωρό να δυσανασχετεί.Και μονολογώ εγώ "ε δεν ξέρω το παιδί μου τώρα??!".Αυτή ρίχνει ένα ειρωνικό χαμόγελο,γυρνάει τη κωλάρα της αλλού,κ ξαφνικά σιωπή στην παρέα,διπλωματικό επεισόδιο :rolleyes: Με κοιτούσε ειρωνικά κ μετά άρχισε να στέλνει μηνύματα(!!) προφανώς στην αδερφή της ή στην κολλητή της,σε αυτές με θάβει.Μου'ρθε να της σκάσω μια μπούφλα!!

Πήρε λίγο θάρρος πάλι κ άρχισε τις υποδείξεις,να μου τη λέει κ να έχει άποψη για όλα κ να νομίζει-άκου!-οτι ξέρει το μωρό καλύτερα απο μένα (έχει κάνει κ άλλα τέτοια σχολιάκια).Θέλει μυαλό να καταλάβεις οτι δεν μπορείς να έχεις 2 μηνών μωρό μες την φασαρία για να πιεις εσύ το ποτό σου ρε ξεμωραμένη? Κι εδώ υπερβολική ήμουν?? Και που μου ισχυριζόταν "μα εγώ σαγαπώ" και άλλα κουφά στην κλινική,τι αγάπη είναι αυτή άμα με ειρωνεύεται κ με θάβει ακόμα σε τρίτους?'Αντε απο κει πια!!:mad::mad::mad::mad::mad:

ουφφφφφφφφφφφφ θα εσκαγα και εγω στην θεση σου και μην σου πω θα επερνα και το μωρο μου και θα εφευγα οπως εκανα και οταν βαπτησαμε το μωρο και πηγαμε στο κεντρο και εκλαιγε το μωρο ασταματητα και ηρθε αυτη που βλεπει το μωρο μια ωρα την εβδοαδα να μου πει πως να τον κοιμησω τα παιρνω και εγω στο κρανιο και της λεω ποτε ξανα κοιμησες το μωρο και ξερεις πως κοιμαται????και παιρνω και το μωρο και παω σπιτι αμα πια θα αφηνα το μωρο να σκαει στο κλαμα για να το κανει επειδηξη στους συγγενεις της:evil::evil::evil:ε οχι δεν παιρνανε σε μενα αυτα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ουφφφφφφφφφφφφ θα εσκαγα και εγω στην θεση σου και μην σου πω θα επερνα και το μωρο μου και θα εφευγα οπως εκανα και οταν βαπτησαμε το μωρο και πηγαμε στο κεντρο και εκλαιγε το μωρο ασταματητα και ηρθε αυτη που βλεπει το μωρο μια ωρα την εβδοαδα να μου πει πως να τον κοιμησω τα παιρνω και εγω στο κρανιο και της λεω ποτε ξανα κοιμησες το μωρο και ξερεις πως κοιμαται????και παιρνω και το μωρο και παω σπιτι αμα πια θα αφηνα το μωρο να σκαει στο κλαμα για να το κανει επειδηξη στους συγγενεις της:evil::evil::evil:ε οχι δεν παιρνανε σε μενα αυτα!!!

ε ρε γλέντια! αυτό που θέλουν να κάνουν επίδειξη το μωρό και ούτε που τους νοιάζει για αυτό... και θέλουν και εμείς να είμαστε άβουλες, τί να πω! να μην τις πω δηλαδή αναίσθητες; Λαλαμπάκι κάνε πως δεν καταλαβαίνεις και κάνε ό,τι είναι καλό για το μωρό! Έτσι μάλλον θα τα βολέψεις εσύ για να μην παρεξηγηθείτε και σκας, αλλά και να μην υποφέρει το μωρό. Κανονικά θα έπρεπε να τη βρίσεις και να πάρεις το μωρό να φύγεις, αλλά με τί μούτρα να σου το πω εγώ αυτό που με όσα μας έχουν κάνει ούτε που τους έχω αντιμιλήσει, απλά εξαφανιστήκαμε. Κάτι βέβαια μου λέει ότι το να τις βρίσουμε δεν είναι σωστό, αλλά ρε κορίτσια γιατί δεν είναι σωστό; δηλαδή να μας φέρονται έτσι είναι;;;;;;;;;

Cooker περιμένω εναγωνίως... λέγε πως τα βολέψατε και τώρα τα πάτε μια χαρά! αν και θα έπρεπε να μη με νοιάζει.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

marlia δεν είσαι άβουλη ούτε φοβάσαι.Απο σεβασμό στον άντρα σου το κάνεις.Γιατί ακόμα κ αν παίρνει το μέρος σου,παραμένουν γονείς του και τον πονάει-εγώ στο λέω.Είναι σαν να μοιράζεται η οικογένεια στα δύο.Μπαίνει και η μουρμούρα στο ζευγάρι μετά..Εγώ μόνο για τον άντρα μου κάνω υπομονή.Αλλιώς θα στην έφτιαχνα εγώ μια χαρά..και εννοείται πως μετά απο όσα έχω ακούσει δεν θα της ξανα μιλούσα.'Εχω απορρίψει κόσμο για πολύ πιο απλά πράγματα!!

y5yep3.png

Καλημερα!

Με τον αντρα μου ειμαστε μαζι δεκα χρονια.Ειμαι τωρα 33.Ακομα δεν εχουμε καταφερει να κανουμε θρησκευτικο γιατι δεν "βολευευε" τα πεθερικα.Απο την πρωτη στιγμη που με γνωρισαν δεν με ηθελαν και ο λογος ηταν διπλος:

1)Δεν ειμαι Μανιατισσα

2)Δεν με διαλεξαν αυτοι

Ειμαι πολυ νορμαλ τυπος(δεν παρουσιαστηκα ποτε μπροστα τους με "εξαλλη"εμφανιση,παντα προσεχα τις κουβεντες μου και φροντιζα να συμφωνω με τις αποψεις τους ωστε να μην ερχομαι σε συγκρουση,εχω καποια αλφα μορφωση και βγαζω μονη μου τα προς το ζην και...ποτε δεν πηρα μερος σε προσωπικα τους προβληματα ακομα και οταν με ρωτουσαν.Απαντουσα παντα οτι "Ειστε οικογενεια,πρεπει να ειστε αγαπημενοι")

Η πρωτη μας κοντρα ξεκιναει ενα απογευμα.Με ειχαν καλεσει για φαγητο.Και ενω ξερουν οτι δεν τρωω κοτοπουλο,ειχαν φροντησει να εχουν κοτοπουλο.Εφαγα λιγες μπουκιτσες,οσο μπορουσα,και πολυ ευγενικα ειπα "Αν και ειναι πεντανοστιμο το κοτοπουλο,θα σταματησω εδω.Δεν μου αρεσει η γευση του γενικα.Αλλα ειναι η πρωτη φορα που τρωω εστω και λιγο και ....τα συγχαρητηρια στην μαγειρισσα!(Μεσα μου φυσικα ημουν ετοιμη για εμετο)!

Πανω στην συζητηση λοιπον,με ρωτησαν για τα χτηματα που μου εγραψε ο μπαμπας μου.Τους ειπα οτι σκεφτομαι να κανω καποιες αλλαγες,γιατι ο "γειτονας" μου κανει καποια νερα διεκδηκωντας κομματι απο την γη μου.

Λεει ο αντρας μου¨"Μονο να τους βρω μεσα να μαζευουν τις ελιες,θα γινει χαμος"

Και πεταγεται ο πεθερος και αρχιζει τις φωνες "Εμ,βεβαια.Βαζετε τον Θαναση μπροστα να τσακωνεται,γιατι ειστε ανικανοι τοσα χρονια να διαχειριζεστε την περιουσιας σας"

"Οχι" λεω"δεν ειναι ετσι.Κανεις δεν εβαλε τον Θαναση μπροστα και κανεις δεν τσακωθηκε"

"Και ξερουμε ποια εισαι.Και ο πατερας σου ειναι αχρηστος και η μανα σου το ιδιο.Με τοση περιουσια χτηματικη και ακομα δεν εχει χτισει ενα σπιτι της προκοπης"

"Εχουμε σπιτι και οι γονεις μου τοσα χρονια με αυτη την περιουσια μεγαλωσαν 4 παιδια"

"Σπιτι στο χωριο εχει και η κουτση Μαρια.Εχετε σπιτι στην πολη?Τετοια ηλιθια ειναι η μανα σου και ο πατερας σου μαζι"

"Δεν ειναι ηλιθια ουτε η μανα μου,ουτε ο πατερας μου"

Μπαινει στην συζητηση ο αντρας μου και γινεται ενας χαμος

Στο τελος πεταει ο πεθερος ενα "Εμ,βεβαια περνεις το μερος αυτηνης (εμενα δηλ) για να μην στεναχωρεθει.Πισω απο το βρακι της τρεχεις!Μελι εχει πια αυτο το βρακι?"

Εγω ειχα σταματησει απο πολλου να μιλαω,ηθελα μονο να φυγω.

...κΑΥΓΑΣ,ΚΑΚΟ,ΦΕΥΓΟΥΜΕ...

"Δεν θελω να τον ξαναδω στα ματια μου" του λεω "Δεν εχει κανενα δικαιωμα να μιλαει ετσι για τους γονεις μου"

"Εχεις δικιο....."

Δεν μιλουσαμε για αρκετες μερες.Καποια στιγμη,επειδη μας επερνε τηλ καθε βραδυ να δει τι κανουμε,πηρε και ρωτησε τι κανουμε.Ειπαμε καλα.

Και μετα αρχιζει το παραπονο οτι τον ξεχασαμε κτλ.

Εγω δεν ηθελα με τιποτα να εχω παρε δωσε μαζι του,χωρις να κραταω κακια ομως.

Με τα πολλα,μας ζητησε να παμε σπιτι.Πηγαμε.Εγω αδιαφορη.Με αγκαλιασε,με φιλησε,χωρις να ζητησει συγνωμη και εκανα και εγω το ιδιο μηχανικα τελειως!

Απο εκει και περα,ολα τα εκανα μηχανικα.ΔΕΝ ΜΕ ενδιεφερε τιποτα σε αυτον τον ανθρωπο.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Διαφημίσεις

Αλλο σκηνικο.Χριστουγεννα.Ηδη με τον αντρα μου κλειναμε 7 χρονια σχεσης και ειπαμε να κανουμε αρραβωνες.Το ανακοινωνουμε πρωτα στους δικους του.Ο πατερας του,κλασικα φωνες.

"Και με φερνετε προ τετελεσμενων γεγονοτων...και δεν ειμαι ετοιμος...και να το κανετε μετα τις γιορτες"

Περνανε οι γιορτες,ξαναφερνουμε το θεμα προς συζητηση.

"Και να το κανετε μετα τις ελιες.Εχω ελιες τωρα"

Ελιες = μια εβδομαδα μαζεμα.Οι δικοι μου που μαζευουν 3 μηνες,δεν ειχαν κανενα θεμα.

Τελειωνουν οι ελιες.

"Να το κανετε την Ανοιξη.Τωρα δεν σας δινω την ευχη μου."

Αντε την Ανοιξη...περασε ο καιρος,επιασα νεα δουλεια σε νεα περιοχη,μετακομιση,ξεχαστηκε το θεμα.

Αρραβωνας δεν εγινε ποτε.Απλα μενουμε μαζι.Θα μπορουσαμε να παμε κοντρα στα θελω του,αλλα ειπαμε να μην τραβηξουμε τα σκοινια.

Αν ειχε κορη ομως,θα ειχε κανει και φονο προκειμενου να ειναι αρραβωνιασμενη μετα απο τοσα χρονια σχεσης.

------

Αρχισαμε να μενουμε μαζι με τον αντρα μου σε αλλη πολη.Αυτος(πεθερος) δεν το ηξερε.Αλλα εγω νομιζα οτι το ηξερε.

Καποια στιγμη,ανεβαινει επανω η πεθερα μου και η πρωτη της κουβεντα - διαταγη "φΕΡΕ ΜΟΥ τις παντοφλες"

Για μια ολοκληρη εβδομαδα εκανα την δουλα της "Και δεν τα κανεις καλα ετσι τα γεμιστα,ετσι τα κανουν."

"Τοσα χρονια ετσι τα εκανα και ο γιος σου δεν ειχε το παραμικρο παραπονο"

"Να μην τα κανεις ετσι.Το καταλαβες?Δεν ειναι καλα.Αμα θες ακουμε!"

"Μαλιστα" @@@

Γυριζα κουρασμενη απο την δουλεια και ειχα μετα να ακουσω τα παραπονα της πεθερας και τις συμβουλες της για το πως ανοιγουμε φυλλο,πως το ενα,πως το αλλο.

"Θαναση,δεν αντεχω αλλο.Πες της μια κουβεντα,γιατι θα την ριξω κατω απο το μπαλκονι"

Επειδη ο αντρας μου ελειπε πολλες ωρες απο το σπιτι λογω δουλειας,δεν ηξερε τι τραβαω απο την αγαπημενη του μανουλα που μπροστα του ηταν "αγγελακι".Μεταμορφωση κανονικη.Ενιωθα οτι παιζουν ψυχολογικο πολεμο μαζι μου,πεθερος και πεθερα μαζι!!!

Καποια στιγμη,επειδη ειχα μπονους στο μισθο ειπα να της κανω δωρο ρουχα.Την πηρα μαζι μου σε ενα καταστημα που ειχα παει μαζι με την μαμα μου και με εκανε ρεζιλι.Αντι να μου πει ευχαριστω,ειπε στις πωλητριες οτι την θεωρω γυφτισσα και θελησα να την μειωσω και γιαυτο την πηγα εκει να της αγορασω ρουχα...@@@@~

Τελικα δεν πηρε τιποτα και στον πεθερο μου ειπε οτι την πηγα σε ενα μαγαζι που ουτε οι αστεγοι δεν πατανε μεσα!!!!

-----

Παρασκευη πρωι.(την Δευτερα ηταν Κ.Δευτερα)με περνει τηλ ο αδερφος μου και με ρωταει αν το βραδακι θελουμε να παμε ολα τα αδερφια μαζι σε ταβερνουλα να φαμε.(Εμεις Αθηνα,αυτος Καλαματα).

Ειπα "Ναι.Στις 2 ξεκιναμε για κατω"

Το ακουει η πεθερα,αρχιζει το ψαλσιμο"Και τι να κανετε να πατε,και ο Θανασης δεν θα ερθει μαζι σας,δεν θα τον αφησω να ταξιδεψει σημερα,θα ειναι κουρασμενος.Να πατε εσεις"

"Να τον ρωτησουμε αν θελει να ερθει"

Τον περνει τηλ και του λεει "Ακου να σου πω παιδι μου.Αν θελει η Χριστινα να παει ταβερνα να παει.Εσυ θα μεινεις εδω.Αυριο θα φυγουμε για κατω,ειμαι κουρασμενη να ταξιδευω"

"Θα τα πουμε απο κοντα ρε μανα.Ειμαι σε περιστατικο σοβαρο και μου λες μαλακιες πρωι πρωι?"

Κλεινει το τηλ και μου λεει "Εσυ μπορεις να φυγεις.Εμεις θα μεινουμε"

"Πολυ ωραια.Φευγω"

Περνω την βαλιτσα μου,περνω τηλ τον αλλο μου αδερφο,που επισης εμενε Αθηνα και κανονισα να κατεβω μαζι του.

Φτανει ο αντρας μου σπιτι το μεσημερι....εγινε ο χαμος.Τσακωθηκανε.Με περνει τηλ να με ηρεμισει...και την βαζει στο αυτοκινητο κακην κακως να κατεβουνε κατω.

Αυτη να κλαει και να οδυρεται "Μελι πια εχει το βρακι της?Σε κανει οτι θελει!"

Τελικα,επειδη δεν ηθελα να δωσω συνεχεια στο θεμα,ειπα στον αντρα μου οταν εφτασε Καλαματα να μην τολμησει και ερθει στην ταβερνα,γιατι θα τον διωξω εγω!

Μας εβαζαν να τσακωθουμε μεταξυ μας!!

---------

Παντρευτηκε ο μεγαλος μου αδερφος και με αφορμη το γεγονος του γαμου,αρχισαν τα πεθερικα μου τα "στολιδια' τους.Η πεθερα μου ελεγε την νυφη μου "Κουραδου" χωρις λογο και ο πεθερος μου "μαλακα" τον αδερφο μου,επισης χωρις λογο.Χωρις να τους εχουν δει μαλιστα!!!!!

Μετα πηρε η μπαλα τον αλλο μου αδερφο "χαραμοφαη"

Καποια στιγμη,δεν αντεξα και τους τα ειπα και απο την καλη και απο την αναποδη!

"Η νυφη μου δεν ειναι κουραδου επειδη δεν ξερει να μαγειρευει.Κανεις δεν γεννιεται να ξερει.Ολοι μαθαινουμε στην πορεια.Ζηλευετε επειδη εχει λεφτα και εχει την επιλογη να μαγειρευουν αλλοι για παρτυ της"

"Ο αδερφος μου δεν ειναι μαλακας.Γιατι και την δουλεια του εχει και μαλιστα πολυ καλη.Και την σπιταρωνα του εχει και την πισινα του και μια χαρα ολα.Ζηλευεται,γιατι οσα καταφερε να κανει ο αδερφος μου εσεις δεν θα τα αποκτησετε ποτε."

"Χαραμοφαης δεν ειναι ο αδερφος μου.Ξεκινησε απο το χωριο και βρηκε μια αξιοπρεπης δουλεια και βγαζει το ψωμακι του και αγορασε και το σπιτιακι του και μια χαρα.Χαραμοφαης ειναι ο γιος σας (ο δευτερος γιος τους) που απο το πρωι μεχρι το βραδυ την βγαζει στον καναπε,"Μανα νερο" ουτε νερο δεν παει να παρει...και για να παει για καφε,ζηταει απο εσας"

Εμεις,τα αδερφια μου,δεν ειχαμε βοηθεια απο πουθενα και τα καταφεραμε μια χαρα!!!@@@@@

ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....>>>

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Και αλλα πολλα απιστευτα περιστατικα....!!!

Kαι εννοειται με τον αντρα μου καθε φορα γινομασταν μαλλια κουβαρια,γιατι δεν με υποστηριζε οσο επρεπε,γιατι το ενα,γιατι το αλλο.....

ΠΩΣ ΛΥΣΑΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

Καθησαμε κατω με τον αντρα μου και ειπαμε δεν παει αλλο.Του ειπα οτι αυριο μεθυαριο αυτοι οι ανθρωποι θα μου ζητησουν ενα ποτηρι νερο,με τι καρδια να τους το δωσω??!

Κανονισαμε να παμε σπιτι τους και να εχουμε μια κατα μετωπον επιθεση.

Τους ειπα οτι αν δεν με θελουν μια,δεν τους θελω δεκα.Και αν με αγαπησουν μια,θα τους αγαπησω δεκα.

(Εδω μπηκε και ο αντρας μου στην μεση,που ειπε οτι σε αντιθεση περιπτωση περνω την γυναικα μου και φευγουμε προς αγνωστη κατευθυνση και δεν θα εχετε νεα μας ποτε.Ουτε με τα κυαλια δεν θα μας βλεπετε)

Τους ειπα οτι δεν ειμαι σε αυτη την σχεση με το ζορι.Μπορω καλλιστα αυριο το πρωι να φυγω...και να μεινει ο γιος τους ελευθερος οπως το επιθυμουν!Δεν χαλιεμαι....

Τους ειδα οτι ταραχτηκανε....και ειπαν οτι δεν εχουν κανενα προβλημα,οτι ειμαστε οικογενεια και να τα αφησουμε ολα πισω μας κτλ!

Αγκαλιστηκαμε,φιληθηκαμε,φαγαμε και φυγαμε.Απο τοτε και για ενα μεγαλο διαστημα ειμασταν ολοι μεσα στην υποκρισια "Και τι κανεις κοριτσι μου?"

"Καλα μαμα.Εσυ?"

"Καλα κοριτσι μου.Παντα καλα"

"Και εσυ παντα καλα"

(Ενω μεσα μας θελαμε και οι δυο να βαλουμε το κεφαλι της καθεμιανης στην λεκανη της τουαλατας να κανει μπουρμπουλιθρες!)

......

Καποια στιγμη λοιπον,εγινε το εξης.Τους ειχα καλεσει στο δικο μου σπιτι για φαγητο.Για εκδικηση,ειχα ολα τα φαγητα που ξερω οτι ηταν ακαταλληλα για την περισταση (ειτε γιατι δεν τους αρεσαν ειτε γιατι δεν εκανε να φανε για λογους υγειας).Στο καπακι καλεσα και τους κουμπαρους μου για συμπαρασταση.

Σε ολη την διαρκεια του τραπεζιου,εγω ειχα το πανω χερι.Ενω εβαζα την κουμπαρα μου να βοηθησει σε διαφορες δουλειες,την πεθερα την ειχα σε αποσταση.Ενω στον κουμπαρο μου ειχα το ελευθερο να κανει οτι θελει μεσα στο σπιτι,φροντιζα καθε φορα που ο πεθερος μου εμπαινε στο μπανιο και ξεχναγε το φως ανοιχτο να φωναζω"Ποιος μπηκε τελευταιος στο μπανιο?Να κλεινετε το φως" κτλ!

Ερχετε λοιπον η πεθερα με λυπημενο υφος και μου λεει "Εγω σε τι να βοηθησω?"

"Α,δεν χρειαζεται.Εχω εδω την κουμπαρα την χρυσοχερα,κατσε να ξεκουραστεις"

"Μα θελω να βοηθησω"

"Κανει κατι φαγια η κουμπαρα,να γλυφεις και τα δαχτυλα σου"

"Να κανω κατι?"

"Εεεε.....ναι,κοψε την σαλατα"

(Εκει παιδια την λυπηθηκα.Εσπασε η καρδια μου.Το καταλαβε οτι την βγαζω εκτος)

Απο εκεινη την στιγμη και μετα αρχισα να σκεφτομαι οτι ουτε και εμενα θα μου αρεσε να μου συμπερφιφερονται ετσι...και την καλεσα σπιτι ενα απογευμα και καλα να πιουμε καφε.Στην πραγματικοτητα ηθελα να ξερει οτι το ειχα μετανιωσει.Εκει μιλησαμε αρκετα και μου ειπε πολλα πραγματα για αυτην και την ζωη της με τον πεθερο μου,που αγνοουσα.Δεν μπορειτε να φανταστειτε πως ενιωσα.Επεσα απο τα συννεφα απο την μια και απο την αλλη,ελιωσε η καρδια μου.!Της ειπα οτι λυπαμαι πολυ για οσα περναει,δεν ειχα ιδεα,αλλα δεν ειναι σωστο να βγαζει επανω μου ολα τις τα προβληματα.Γιατι και εγω δεν αντεχω.Θα ριξω μαυρη πετρα πισω μου ......

Απο εκει και μετα αρχισε σιγα σιγα το "χτισιμο" των σχεσεων.

Φτασαμε στο σημειο να γελαμε με τον πεθερο μου και τις χαζομαρες του και να εχουμε το δικο μας μυστικο κωδικα.Αρχισα και εγω σιγα σιγα να τις στελνω καλουδια απο το χωριο (λιγα αυγα,λιγο γαλα,λιγα λαχανικα...)και το εκτιμησε.Αρχισε και αυτη να μου στελνει οτι μπορουσε να με ευχαριστησει.Ηθελα πχ κουραμπιεδες την αλλη μερα τους ειχα.

Τα αφησαμε ολα πισω μας.Τωρα την αγαπαω πολυ.Δεν θελω να θυμαμαι το παρελθον,γιατι στεναχωριεμαι...αλλα πλεον διπλα στην μαμα μου εχω την πεθερα μου και δεν εχασα.Με βοηθαει πολυ.Λεει κανενα κουφο που και που αλλα δεν δινω σημασια.

Ο πεθερος μου,νομιζα οτι ηταν το δυσκολο κομματι αλλα αποδειχτηκε το αντιθετο.

Ενα απογευμα,μιλησαμε,χωρια απο πεθερα και τον αντρα μου,...και βρηκαμε ακρη.Μου μιλησε για τα δικα του βιωματα...και πως ειναι ξεροκεφαλος καμια φορα αλλα δεν εχει κακια ψυχη και πολυ θα ηθελε να τον αποκαλω Γεροξεκουτη.Εγω του ειπα οτι προτιμω να τον λεω μπαμπα του Θαναση και καποια στιγμη θα βρω ενα καταλληλο παρατσουκλι.

Τελικα το παρατσουκλι το βρηκα την επομενη κιολας μερα.Του ειπα θα τον λεω "Παππου μουστακια" και χαρηκε πολυ!Δεν ειμαι εγκυος βεβαια,προσπαθουμε,αλλα μπηκε στο νοημα!

Με την αγαπη και την υπομονη ολα λυνονται αλλα θελει χρονννοοοο...και φυσικα να εχουν διαθεση και οι 2 οι μεριες.Αλλιως δεν...

jN12p3.png

εγω παλι τι να πω, μπραβο στην Cooker που τα καταφερε!!αλλα εγω δεν εχω τετοια διαθεση να πηγαινω να την καλοπιανω και να την λυπαμαι για οσα περασε γιατι και εγω περασα παρα πολλα και το ξερει!!στην δικη μου περιπτωση το μακρυα και αγαπημενη ειναι το καλητερο νομιζω!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

cooker η καρδιά σου είναι ολυμπιακών διαστάσεων!!

Κι εγώ πέρασα μια απο τα ίδια.αλλά όχι με βρισίδι ή να κατηγορούν τους γονείς μου!Κι εμείς βάλαμε νερό στο κρασί μας,κι εμένα μετά μου ανοίχτηκαν κ τους πόνεσα,και δώσαμε τα χέρια μπλα μπλα..

Μόλις όμως δώσω αέρα στην πεθερά μου πάλι τα ίδια..Και ενώ λέει οτι "με αγαπάει" ξέρω οτι με θάβει,αμέσως μόλις κάτι την ενοχλήσει!Μου πετάει σπόντες,και,το χειρότερο είναι πολύ ανταγωνιστική με το παιδί.Μας βλέπω να μεγαλώνει κ να κάνουμε διαγωνισμό:αχ εσύ της πήρες κούκλα μωρήηηη ααα τώρα θα δεις εγώ θα της πάρω ποδήλατοοοο" που ήδη δείχνει τέτοια δείγματα.Δεν με άφησε να χαρώ εγκυμοσύνη,με βλέπω να μην χαίρομαι κ το μεγάλωμα του παιδιού μου..εκτός κι αν βρω τρόπο να της μιλήσω στα ίσα.Αλλά φοβάμαι οτι,αν με ειρωνευτεί πάλι θα τη δείρω.Αλήθεια σας λέω!:evil:

y5yep3.png

Διαφημίσεις

cooker η καρδιά σου είναι ολυμπιακών διαστάσεων!!

Κι εγώ πέρασα μια απο τα ίδια.αλλά όχι με βρισίδι ή να κατηγορούν τους γονείς μου!Κι εμείς βάλαμε νερό στο κρασί μας,κι εμένα μετά μου ανοίχτηκαν κ τους πόνεσα,και δώσαμε τα χέρια μπλα μπλα..

Μόλις όμως δώσω αέρα στην πεθερά μου πάλι τα ίδια..Και ενώ λέει οτι "με αγαπάει" ξέρω οτι με θάβει,αμέσως μόλις κάτι την ενοχλήσει!Μου πετάει σπόντες,και,το χειρότερο είναι πολύ ανταγωνιστική με το παιδί.Μας βλέπω να μεγαλώνει κ να κάνουμε διαγωνισμό:αχ εσύ της πήρες κούκλα μωρήηηη ααα τώρα θα δεις εγώ θα της πάρω ποδήλατοοοο" που ήδη δείχνει τέτοια δείγματα.Δεν με άφησε να χαρώ εγκυμοσύνη,με βλέπω να μην χαίρομαι κ το μεγάλωμα του παιδιού μου..εκτός κι αν βρω τρόπο να της μιλήσω στα ίσα.Αλλά φοβάμαι οτι,αν με ειρωνευτεί πάλι θα τη δείρω.Αλήθεια σας λέω!:evil:

αχαχαχχα εγω παντος ειμαι μαζι σου!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Coker με συγκίνησες ....μπράβο σου κοπέλα μου που έχεις τόσο μεψάλη καρδιά

Δεν εχω μεγαλη καρδια.Απλα τα εβαλα κατω και τα ζυγισα τα πραγματα.Τι ειχα να χασω και τι ειχα να κερδισω με αυτη την σχεση.

Πριν ακομα τους γνωρισω,ηθελα να τους εχω οπως εχω τους δικους μου.Αυτο ειναι αληθεια.Δεν ηθελα να εχουμε παρεξηγησεις και προβληματα!

Πρεπει και οι δυο μεριες να εχουν διαθεση και θεληση για γεφυρωμα ....αλλιως οσο και να προσπαθεις εσυ,δεν δενει το γλυκο!!

Αν το καλοσκεφτεις παντως,θα δεις οτι αυτο που τους ενοχλει ειναι οτι νιωθουν να χανουν εδαφος απο την ζωη του γιου τους.Ισως και εμεις σαν πεθερες το ιδιο να κανουμε.

Αν τους δινουμε λιγο χωρο,θα δεις οτι θα φερονται καλυτερα.Δηλ "Αχ,καλε μαμα τι νοστιμο φαγητο που εκανες σημερα.Θελω οπωσδηποτε την συνταγη." Και ας ειναι το φαγητο για πεταμα.

Μετα απο μερες.."Καλα,εδωσα να δοκιμασει και η ταδε απο την συνταγη σου και εγλειφε τα δαχτυλα της.Αχ,να'σαι καλα!!!"

Αυτα θελουν πανω κατω.Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι ομως και ουτε φερονται με τον ιδιο τροπο.

jN12p3.png

marlia δεν είσαι άβουλη ούτε φοβάσαι.Απο σεβασμό στον άντρα σου το κάνεις.Γιατί ακόμα κ αν παίρνει το μέρος σου,παραμένουν γονείς του και τον πονάει-εγώ στο λέω.Είναι σαν να μοιράζεται η οικογένεια στα δύο.Μπαίνει και η μουρμούρα στο ζευγάρι μετά..Εγώ μόνο για τον άντρα μου κάνω υπομονή.Αλλιώς θα στην έφτιαχνα εγώ μια χαρά..και εννοείται πως μετά απο όσα έχω ακούσει δεν θα της ξανα μιλούσα.'Εχω απορρίψει κόσμο για πολύ πιο απλά πράγματα!!

Ευχαριστώ Λαλαμπάκι. ναι μου είναι αδύνατο να τους ξαναμιλήσω.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

αχαχαχχα εγω παντος ειμαι μαζι σου!!!!

'Αντε.Θα δείρω εγώ τη δικιά σου κι εσύ τη δικιά μου.Είσαι?!!!!:D:D:D

y5yep3.png

'Αντε.Θα δείρω εγώ τη δικιά σου κι εσύ τη δικιά μου.Είσαι?!!!!:D:D:D

χαχαχ αν τα καταφερω εγω γιατι ειναι και 120 κιλα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:σου υποσχομαι πως θα προσπαθησω παντος!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...