Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 hours ago, MK2012 said:

Καμμία κληρονομικότητα, η μητέρα μου έκανε τη μικρή μου αδελφή στα 44 και τώρα είναι 54 και έχει ακόμα περίοδο. Οι γιατροί της έχουν πει να προσέχει γιατί ακόμα μπορεί να μείνει έγκυος σκέψου. Η γιαγιά μου από την πλευρά της μαμάς μου είχε περίοδο ως τα 56. Από τη πλευρά του μπαμπά δε ξέρω τι παίζει αλλά τότε έκαναν και παιδιά μικρές οι γυναίκες. Η μητέρα μου λέει κάτι περίεργα πως ευθύνεται το γεγονός πως είχα πάθει ουρολοίμωξη/σηψαιμία στο τέλος του 1991, όταν ήμουν 2 μηνών και κόντεψα να πεθάνω. Πήρα λέει πάρα πολύ υψηλή αντιβίωση για 2 μηνών βρέφος και ίσως κάπου με επηρέασε. Το έχω αναφέρει στο γιατρό και είπε πως δε νομίζει πως επηρέασε αλλά και να επηρέασε δεν έχει νόημα πλέον να το σκέφτομαι.

Εχω κάνει 7 ωοληψιες. 2 με βραχύ πρωτόκολλο πρόκληση με meriofert/arvekap και πήρα 2- 3 ωάρια στη κάθε φορα. Πήραμε 1 βλαστοκύστη 3ΒΒ από αυτά. Μετά συνέχισα 5 φυσικούς με Femara και πήραμε τις άλλες 2 βλαστοκύστες. (2 ΑΒ και 2 ΒC)

Όσο για τα 3η ημέρας το έχω σκεφτεί κ εγώ κ είχα ρωτήσει το γιατρό κ είχε πει πως αν δε προχωράνε έτσι κ αλλιώς μέσα σε βλαστοκύστη δε θα προχωρούσαν ακόμα κ αν βάζαμε 3η ημέρας σε ετ. Δλδ ότι η πορεία τους είναι προδιαγεγραμμένη.

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Παρτυ γενεθλιων του ανοιψιου μου.Επειδη η αδερφη μου δουλευει πολλες ωρες και εχει και χαμηλο σιδηρο,ενα μεγαλο κομματι απο τις δουλειες το αναλαβα εγω.(Καθαρισμα,μαγειρεμα).

Ερχετε η παπαδια και μου λεει:

"Αχ,εσενα επρεπε να εχω νυφη,Χρυσοχερα μου!"

Ερχονται οι καλεσμενοι,εγω να τρεχω δεξια και αριστερα (μου αρεσει η οργανωση) και στο τελος οταν οι μεγαλοι μιλουσαν εγω απασχολησα τα παιδακια.

Ερχεται μια μαμα εξω που καθομουν με τα παιδια,με βλεπει και παει μεσα στους μεγαλους και λεει "Τα εχει βαλει η Χριστινα τα παιδια και παιζουν και καθονται ολα κλαρινο!"

Βγαινει εξω η παπαδια."Σε καμαρωνω,κοπελα μου.Αχ,εσενα επρεπε να εχωωωω νυφη.Καλα και αδερφη σου καλη ειναι αλλα εσενα αμα σε ειχα...."

"......"

Περναει η ωρα,φευγουν τα παιδακια.....μενουν οι μεγαλοι και αρχιζουν τα πολιτικα.Μπαινω και εγω δυναμικα στην συζητηση,"τσακωνομαι" με καποιους που δεν συμφωνουμε...και λεει η παπαδια

"Μωρε,καλυτερα που δεν σε πηρα νυφη.Να λες οτι ψηφιζεις αυτο το κομμα,να γελαει ο κοσμος πα πα πα..."

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μουαχαχαχαχαχχαχαχαχα

χαιρετίζω και εγώ με τη σειρά μου το νέο αίμα!

και ναι είναι αλήθεια ότι πολλές πεθερές από καλές μεταλλάσσονται σε ζόμπι όταν μένουμε έγκυος! Τα μυστήρια της ζωής!

η παπαδιά rocks!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

χαιρετίζω και εγώ με τη σειρά μου το νέο αίμα!

και ναι είναι αλήθεια ότι πολλές πεθερές από καλές μεταλλάσσονται σε ζόμπι όταν μένουμε έγκυος! Τα μυστήρια της ζωής!

η παπαδιά rocks!

αν μεταλλασονται λεει η δικη μου ηταν παντελος αδιαφορη και τωρα ξαφνικα εχει αποψη για ολα!!!:evil::evil::evil:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αν μεταλλασονται λεει η δικη μου ηταν παντελος αδιαφορη και τωρα ξαφνικα εχει αποψη για ολα!!!:evil::evil::evil:

Μηπως δεν ηταν παντελως αδιαφορη...απλα εσυ δεν ειχες αναγνωρισει τα σημαδια?

Εγω στην αρχη ειχα θεματα με το σοι του αντρα μου και σπαζομουν!Αλλα μετα αλλαξα τακτικη,αλλαξαν και εκεινοι και πραγματικα τους αγαπω!!!:D:D

Σημερα το πρωι πηγα στην πεθερα μου και ριξαμε το γελιο της αρκουδας.Οταν ηρθε και ο πεθερος,ακομα περισσοτερο!

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Διαφημίσεις

Σημερα στον ΑΝΤ1,στο Σουπερ Γκειμ,η ερωτηση ειναι καπως ετσι:"Ποιονου εντομου το πηδημα...μας φερνει ανω κατω?"(Καπως ετσι,η σωστη απαντηση ηταν ο ψυλλος!)

Το βλεπει η παπαδια...παθαινει φρενιτιδα να παρει τηλ!

"Ο ΨΥΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ,Ο ΨΥΛΛΟΣ"

Περνει τηλ....μενει στην αναμονη αρκετη ωρα,(στο τελος δεν κληρωθηκε φυσικα) αλλα ολο το απογευμα μουρμουραει για τα 500 ευρω που εχασε μεσα απο την τσεπη της!!

--

Η αδερφη μου μενει στην Καλαματα τα τελευταια 4 χρονια.Απο τοτε δηλ που χτισανε το σπιτι τους.Μεχρι τοτε,μενανε στο χωριο.Πανω αυτη και ο αντρας της κατω η πεθερα και ο πεθερος.

Οταν μετακομισαν στο δικο τους σπιτι,εδωσαν το κλειδι στην πεθερα να "ριχνει" μια ματια και να αεριζει καθε τοσο.

Εντωμεταξυ,η παπαδια παντα φωναζε να τους λογαριασμους τηλ."Να μην μιλατε πολυ στο τηλ.Ειναι ακριβο και τα σχετικα"

Οταν λοιπον ηθελε να παρει τηλ οχι τοπικα,ανεβαινε στην αδερφη μου ταχα να δει τι κανει...και εκει στο ταχα μου,επιανε και το ακουστικο "Α,για να δουμε τι κανει η ταδε"

Μιλαγε με τις....ωρες!Η αδερφη μου δεν ελεγε κατι.

Οταν μετακομισαν Καλαματα,αφησαν και το τηλ.Ε,ο πρωτος τους λογαριασμος (απο την στιγμη της μετακομισης)ηταν αρκετα τσιμπημενος και η παπαδια να "οδυρεται" οτι δεν εκανε αυτη τα τηλ!

Τωρα,το εχουν μεταφερει αλλα τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια.

Εντωμεταξυ, η αδερφη μου ειχε του κοσμου τις γλαστρες και τα λουλουδια.Τωρα δεν εχει καμια.

"Μωρη τι λεω" μια μερα "τι εγιναν τα λουλουδια σου?"

"Δεν ξερω" και μου δειχνει κατω την αυλη της παπαδιας τινγκα στο λουλουδικο!Χα χα χα....

jN12p3.png

Να πω και το καλο της παπαδιας?!Δεν φευγει κανενας απο το σπιτι της αν ΔΕΝ φαει πρωτα,οποιος και να ειναι!

Και επειδη μενει σε μερος που διπλα ειναι αρχαια και η περιοχη δεν εχει ουτε ταβερνουλα,ουτε ενοικιαζομενα εχει ταισει και κοιμησει στο σπιτι της αγνωστους....ουυυυ με το τσουβαλι!!

jN12p3.png

Σιγουρα καθε άνθρωπος εχει τα θετικα και α αρνητικά του και τη δική του φιλοσοφια ζωης.

Εμενα στη δικη μου πεθερα με ενοχλει που προσπαθει να επιβαλλει με διαφορους τροπους τη δικη της φιλοσοφια, ως σωστη και αλλάνθαστη.

Το ασχημο ειναι οτι εδω και ενα χρονο μενουμε στη ιδια πολυκατοικια, ενω για 10 χρονια ειμασταν μιλιαααα μακρυα.

Ακολουθω όπως ειπα τη διπλωματικη οδό, δηλαδη συμφωννω σε 1-2 ασημαντα και σε 3-4 σημαντικα κάνω αυτο που πιστευω εγω. Το ακομα πιο ασχημο ειναι το πολλες φορες μπαινω σε σκέψεις μηπως επρεπε να μην υποχωρω σε τίποτα ??? ή μηπως βρε παιδι μου εχει δικιο σε αυτό και το βλέπω εγω λάθος???

Θα σας γραφω συγκεκριμενα να μου λέτε και εσεις τι γνωμη σας. Πάντως δεν θα την αφησω να με τρελανει

Μηπως δεν ηταν παντελως αδιαφορη...απλα εσυ δεν ειχες αναγνωρισει τα σημαδια?

Εγω στην αρχη ειχα θεματα με το σοι του αντρα μου και σπαζομουν!Αλλα μετα αλλαξα τακτικη,αλλαξαν και εκεινοι και πραγματικα τους αγαπω!!!:D:D

Σημερα το πρωι πηγα στην πεθερα μου και ριξαμε το γελιο της αρκουδας.Οταν ηρθε και ο πεθερος,ακομα περισσοτερο!

Τι θέματα είχατε?'Ηρθατε ποτέ σε ρήξη? Γιατί αν έρθεις σε ρήξη δυστυχώς μένει..'Οταν λες άλλαξες τακτική τι εννοείς?Πες μας κ εμάς μπας κ δούμε προκοπή..Τα δικά μου θα στα αναλύσω πιο κάτω..

Σιγουρα καθε άνθρωπος εχει τα θετικα και α αρνητικά του και τη δική του φιλοσοφια ζωης.

Εμενα στη δικη μου πεθερα με ενοχλει που προσπαθει να επιβαλλει με διαφορους τροπους τη δικη της φιλοσοφια, ως σωστη και αλλάνθαστη.

Το ασχημο ειναι οτι εδω και ενα χρονο μενουμε στη ιδια πολυκατοικια, ενω για 10 χρονια ειμασταν μιλιαααα μακρυα.

Ακολουθω όπως ειπα τη διπλωματικη οδό, δηλαδη συμφωννω σε 1-2 ασημαντα και σε 3-4 σημαντικα κάνω αυτο που πιστευω εγω. Το ακομα πιο ασχημο ειναι το πολλες φορες μπαινω σε σκέψεις μηπως επρεπε να μην υποχωρω σε τίποτα ??? ή μηπως βρε παιδι μου εχει δικιο σε αυτό και το βλέπω εγω λάθος???

Θα σας γραφω συγκεκριμενα να μου λέτε και εσεις τι γνωμη σας. Πάντως δεν θα την αφησω να με τρελανει

Ε σίγουρα μην την αφήσεις να σε τρελάνει!!!

Βασικά κι εμένα το έκανε αυτό (να προσπαθεί να επιβληθεί) αλλά τώρα σε μένα τουλάχιστον το έχει κόψει.

Εμείς ήρθαμε σε ρήξη γιατί νόμιζε οτι θα μεγαλώσει το παιδί μου.Βασικά αυτό ήθελε.Είχε αρχίσει τους παραλογισμούς και,όποτε την ξαναεμπιστευόμουν και ψιλολάσκαρα,με ξαναπ@#$σε!Σε σημείο δηλαδή να γίνεται κ επικίνδυνο για το γάμο μου.Αυτό είχε σαν συνέπεια κι εγώ να είμαι σε επιφυλακή με το παιδί.Δηλαδή πάλι εγώ θα είχα την ανατροφή εξ'ολοκλήρου,αλλά αν δεν είχε πει/κάνει κάποια πράγματα (χοντράδες) θα είχε κάποια προνόμια παραπάνω,ίσως της άφηνα κ το μωρό να ξελαμπικάρω κ εγώ λίγο.Στην ουσία με τη συμπεριφορά της και οι δυο χάσαμε..

Αυτό όμως που με ενοχλεί περισσότερο,είναι η χειραγώγηση.Παραβλέπω όλα της τα ελαττώματα (λες κ εγώ είμαι τέλεια!) αλλά όταν προσπαθεί πχ να μου περάσει αυτό που θέλει χρησιμοποιώντας άλλα παραδείγματα (αχ τι της έκανε της τάδε η νύφη της!!!) νευριάζω τόσο που υποτιμά την νοημοσύνη μου κ μετά τα κάνω απο αντίδραση!:evil:

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Τ

Αυτό όμως που με ενοχλεί περισσότερο,είναι η χειραγώγηση.Παραβλέπω όλα της τα ελαττώματα (λες κ εγώ είμαι τέλεια!) αλλά όταν προσπαθεί πχ να μου περάσει αυτό που θέλει χρησιμοποιώντας άλλα παραδείγματα (αχ τι της έκανε της τάδε η νύφη της!!!) νευριάζω τόσο που υποτιμά την νοημοσύνη μου κ μετά τα κάνω απο αντίδραση!:evil:

Η τακτικη της δικης μου ειναι αρχίζω το μπιρι, μπίρι. Και τα παραδειγματα συνεφο. Ο ταδε ετσι, εκεινος αλλιως. Βαζει και αλλους να σου λενε τα ιδια. Κανονικη πλυση εγκεφαλου. Η μονη γυναικα στην οικογενεια. εχει τον αντρα μου και αλλον ενα γιο. Παντα ετσι εκανε και οπως παραδεχεται ο αντρας μου σε πολλα υποχωρουσαν για να μην τους πρίζει ή τις έλεγαν ναι, ναι και απο πίσω της κάναν άλλα (προσπαθωντας να μην το μαθαινει ή να η φέρνουν προ τετελεσμενου).

Διαφημίσεις

'Εχω κάαααατι νεύρααααααααααααααααααααααα!!!!

Με το γνωστό πρόσωπο!

Κατάφερα να μην αναφέρω τίποτε στο σύζηγο,πρώτη φορά.

Ε δεν θα μου διαλύσει και το σπίτι με τις μακακίες της!!!

αλλά θα σας τα πω αύριο που θα είστε μέσα,μην νιώθω οτι μιλάω στον τοίχο..:?

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Η τακτικη της δικης μου ειναι αρχίζω το μπιρι, μπίρι. Και τα παραδειγματα συνεφο. Ο ταδε ετσι, εκεινος αλλιως. Βαζει και αλλους να σου λενε τα ιδια. Κανονικη πλυση εγκεφαλου. Η μονη γυναικα στην οικογενεια. εχει τον αντρα μου και αλλον ενα γιο. Παντα ετσι εκανε και οπως παραδεχεται ο αντρας μου σε πολλα υποχωρουσαν για να μην τους πρίζει ή τις έλεγαν ναι, ναι και απο πίσω της κάναν άλλα (προσπαθωντας να μην το μαθαινει ή να η φέρνουν προ τετελεσμενου).

καλημέρα!

αχ ναι! matri έτσι και η δικιά μου. με δύο γιούς και για να περνάει το δικό της όπως τα λες! αυτή κάθεται και καταστρώνει σχέδια με τις αδερφές της τί θα πει η κάθε μία - θίασος ολόκληρος - δήθεν τυχαία πέφτουν τα τηλεφωνήματα και είναι τόσο χαζές που νομίζουν ότι δεν έχουμε καταλάβει τίποτα. σούργελα.

γενικά είναι να γελάς. Έλα όμως που σε εμάς παραχόντρυναν τα πράγματα και κόπηκε το γέλιο. Εντάξει μου ξαναήρθαν πριν λίγες μέρες και τα σκεφτόμουν, αλλά μου ξαναπέρασε και τα ξαναβλέπω από την αστεία πλευρά τους. 70 εώς 80 χρονών να μαζεύονται και να βάφουν μαλλιά και να κανονίζουν πως θα ανακατευτούν στις ζωές μας. Ε εντάξει μια κρυφή κάμερα και θα κλαίμε από τα γέλια.

'Εχω κάαααατι νεύρααααααααααααααααααααααα!!!!

Με το γνωστό πρόσωπο!

Κατάφερα να μην αναφέρω τίποτε στο σύζηγο,πρώτη φορά.

Ε δεν θα μου διαλύσει και το σπίτι με τις μακακίες της!!!

αλλά θα σας τα πω αύριο που θα είστε μέσα,μην νιώθω οτι μιλάω στον τοίχο..:?

;) Αχ φιλενάδα, μη σκας! Δεν ξέρω αν κάνετε και βόλτες με τη μικρή, πάρε τον αντρούλη σου και τη μπουμπούκα και βολτάρετε. Έτσι ηρέμησα εγώ που με σκάσανε πάλι πρόσφατα. Δεν είχε γίνει τίποτα σημαντικό, αλλά με αφορμή μια δύο βλακείες τα ξαναθυμήθηκα και δως του πάλι να προσπαθώ να εξηγήσω γιατί. Καλά τα λέει η φίλη Cooker, αλλά δυστυχώς μερικές περιπτώσεις δεν παλεύονται ούτε με διπλωματία, ούτε κάνοντας πλάκα ούτε κάνοντας τη χαζή. και αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι το πρέπει να το παλεύω σε νορμαλ πλαίσια, μέχρι ενός σημείου. Μετά είναι πολύ ψυχοφθόρο. Ή έχεις την πολυτέλεια να απομακρυνθείς τελείως ή προσπαθείς να μη δίνεις σημασία. Δεν περνάνε όλα από το χέρι μας. Δεν μπορώ να τους υποχρεώσω να μου φέρονται όπως θέλω. και αφού τα έφερε η μοίρα και είναι συγγενείς και χρειάζεται που και που να τους βλέπω ή έστω να μαθαίνω τί είπαν, πρέπει να μάθω να μη χρεώνω στον εαυτό μου τη συμπεριφορά τους. εγώ πάντα το ίδιο λάθος: κάθομαι και σκέφτομαι πού έφταιξα. εμ δεν έφταιξα. πότε θα το καταλάβω δεν ξέρω.

Τι θέματα είχατε?'Ηρθατε ποτέ σε ρήξη? Γιατί αν έρθεις σε ρήξη δυστυχώς μένει..'Οταν λες άλλαξες τακτική τι εννοείς?Πες μας κ εμάς μπας κ δούμε προκοπή..Τα δικά μου θα στα αναλύσω πιο κάτω..

Ειχαμε,δυστηχως,φαει τα μουστακια μας.Θα σας γραψω ιστοριες να δειτε και τελικα τι εγινε και πως τωρα τους νιωθω πολυ κοντα μου!!!!

Περιμενουμε να μας πεις τι εγινε με τα δικα σου πεθερικα....Υπομονη!!ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ!!

jN12p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...