Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Αλλο σκηνικο με πρωταγωνιστες τα ιδια εγγονια της.Τον 5χρονο ανοιψιο μου και τον 7χρονο ξαδερφουλη του.

Ειχε η παπαδια μια κλωσσα με εικοσι,εικοσι-πεντε,αυγουλακια.Την ειχα δεμενη στο ποδαρακι της με ενα σπαγγακι,αλλα δεν ξερω γιατι.Καθε πρωι,την επερναν τα παιδια την κλωσσα και την εκαναν βολτα με τα ποδηλατα τους....

Τα βλεπει η παπαδια,μαυρα στο ξυλο!

Οταν με το καλο,εσκαγαν ενα ενα τα αυγουλακια,πηγαιναν τα πιτσιρικια τα χαιδευαν και κατα λαθος απο την πολυ πιεση "τα επνιγαν"

Για να μην φωναζει η παπαδια,ενα ενα τα κλωσσοπουλακια,τα πετουσαν κρυφα.Τα μετραγε,τα ξαναμετραγε η παπαδια...ολο και καποιο ελειπε.

Στο τελος δεν εμεινε κανενα.Σκαστη,παραλιγο να παει!!

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπροστα στην αυλη τους,το σπιτι τους συνορευει με αλλο σπιτι.Με αυτη την γειτονισσα εχουν φαει τα μουστακια τους.Δεν μιλανε χροοοονια!

Οταν πηγε νυφη η αδερφη μου στο σπιτι,της ειχε πει η μαμα μου "Εσυ να μιλας με ολους.Μπορει η πεθερα σου να εχει τσακωθει με τον ταδε και τον ταδε,εσυ δεν εχεις καμια δουλεια.Εσυ να μιλας"

Εβγαινε η αδερφη μου στην αυλη,σκουπιζε,εβλεπε την γειτονισσα "Καλημερα"

Εκεινη διστακτικη,ενα μουκριτο εβγαζε,τελικα ενα πρωι της λεει "Πηγε ο αντρας μου για ψαρεμα και επιασε πολλα ψαρια.Να σας φιλεψω ενα για το καλο"

"Α,να ειστε καλα,ευχαριστουμε"

Βγαινει η παπαδια εξω,βλεπει το ψαρι "Τασουλα μου,να εισαι καλα.Σε ευχαριστουμε.Ελα το μεσημερι να φαμε...κτλ"

Αρχισαν παλι οι επαφες!Αγκαλιες,φιλια,αγαπες και λουλουδια.

Την επομενη,εφτιαξαν το ψαρι σουπιτσα και καλεσαν και την γειτονισσα να ερθει να παρει ενα μεζε.Ηρθε και εφυγε.

Πηγε κατευθειαν στις αλλες του χωριου και ειπε

"Αμ,τι το θελαμε το ψαρι και της τους το δωσαμε?Σουπιτσα το κανανε!υτο το ψαρι θελει στο φουρνο"

Με τα πολλα,εφτασε και στα αυτια της παπαδιας.Ε,την εκανε του αλατιου

"Ακους εκει η παστρικια που θα μας πει πως θα φτιαξουμε το παλιοψαρι της.Για πεταμα το ειχα και μας το εδωσε.Που το βαλαμε στα κατσαρολια μας και βρωμισε ο τοπος!"

Οι διπλωματικες σχεσεις ελαβαν τελος!

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

"Συμπεθερα,τι καλο θα φατε σημερα?"

"Κρεας με μακαρονακια"

"Σουπερ.Θα μου κανεις το τραπεζι"

"Ελα μωρη ρουφιανα(ετσι παντα με λεει)και θα σου δωσω τον καλυτερο μεζε"

(Ξερει οτι δεν θα παω)

"Ερχομαι"

......

Δεν παω φυσικα,αφου μενουμε λιγο μακρια.

Μετα απο μερες,το φερνει η συζητηση για το φαγητο της παπαδιας.

"Με σαλτουλα το εκανε το κρεας?"

"Ποιο κρεας?Χυλοπιτες ειχε.Σιγα μην σου ελεγε οτι ειχε χυλοπιτες,να την περασεις για φτωχια"!

Ντοιγνκκκκ!!

jN12p3.png

Οταν εγινε το προξενιο να γνωριστει η αλλη της νυφη με τον μεγαλο της γιο,ελεγε συνεχεια στο τραπεζι 'Αντε,θα γινει,θα γινει το συμπεθεριο,σταυρωσαμε τα χερια μας"

(Της αρεσε η νυφη)

Μετα απο μερες,δεν ειχαν νεα απο την αλλη μερια των συμπεθερων.Οποτε θεωρησανε οτι προφανως δεν ηθελε η νυφη.

"Σιγα την ξινομουρα.Μωρε,δεν την δινω στο γιο μου ο κοσμος να χαλασει"

Τελικα,το ζευγαρι τα βρηκε

"Νυφουλα μου,εσενα εχω τωρα για κορουλα μου.(Την αδερφη μου την ξεχασε.Επισης εχει και δικη της κορη αλλα επειδη παντρευτηκε την εχασε)Ματς μουτς τα φιλια"

Λεει ο αδερφος μου "Τους δινω ενα μηνα"

"ε?'

"Μεχρι να σφαχτουν"

Σφαχτηκανε πανω στο μηνα.

Με κλαματα πηγε στο γαμο,με κλαματα στο τραπεζι.

Αγκαλιες την αδερφη μου

"Εσενα εχω στηριγμα τωρα"

"Εμενα αμα με χουγιαζεις"

"Σαγαπαω μωρη.Σαγαπαω η καψερη"

"Καλα.Και εγω"

Μετα απο μερες.

"Παπα κοιτα η νυφη μας ειπε αυτο,εκανε το αλλο"

"Ε,ρε παπαδια αστα τα παιδια.Ξερουν τι κανουν"

"ΜΗΤΕΡΑ,δικιο εχει ο πατερας," λεει η αδερφη μου

"Εμ,βεβεια.Εσυ τινος το μερος θα επερνες?Που σε βαλαμε στο σπιτι μας και σε καναμε κυρια...που κορη αγροτη ησουν και πηρες δ.υπαλληλο"

"Και εγω ειμαι δ.υπαλληλος,μητερα"

"Ναι αλλα βγαζεις λιγοτερα"

"Ε,καποιος θα βγαζει περισσοτερα,καποιος λιγοτερα"

"Ακους παπα.Γλωσσα η νυφη μας"

"Και εγω σαγαπαω"

"Αι να χαθεις απο εδω...."

Το ιδιο απογευμα,κριση σαχαρου.Ζαλαδες,πονοκεφαλοι.

Η αδερφη μου ,νοσοκομα ,και ελα μητερα και δεν ειναι τιποτα.

"Παιδακι μου...εσυ θα με σωσεις.Απο σενα περιμενω ενα ποτηρι νερο.Απο ποιον αλλον?Απο τα ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ τα αλλα?"

"..."

jN12p3.png

χαχαχαχαχααχααχα!!

Εμένα η δικιά μου έχει τηρήσει τις οδηγίες μου περι μωρού εκτός απο ένα.αμα έρχεται σπίτι να τη δει κ η μικρή κοιμάται,έχει τη τάση να την ξυπνάει ή τουλάχιστον να προσπαθεί (επίτηδες).Της τρίβει τα ποδαράκια,μιλάει δυνατά απο πάνω της..τέτοια!Της έχω πει λοιπόν επανειλημμένα να μην την ξυπνάει,κι οτι τα μωρά σε τόσο μικρές ηλικίες κοιμούνται!!!!Μία φορά την την είπα κ απότομα.Τεσπα,προχθές έρχεται εδώ κ η μικρή κοιμόταν.Κοιμόταν ώρες.Ο γιατρός μου έχει πει πάνω απο 4 ώρες να μην μένει νηστική.'Οπως πάντα λοιπόν,αφού δεν ξυπνούσε,την πιάνω έτσι που κοιμόταν κ την βάζω στο στήθος,κι άρχισε να πιπιλάει έτσι κοιμισμένη.Και μου λέει η..Σουσού "καλά τι κάνεις,αφού κοιμάται,άστην!" Μου έκανε κ παρατήρηση κατάλαβες!!:shock::shock::shock: Η καλή ατάκα μου ήρθε μετά,εκείνη την ώρα έμεινα στήλη άλατος!!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχααχααχα!!

Εμένα η δικιά μου έχει τηρήσει τις οδηγίες μου περι μωρού εκτός απο ένα.αμα έρχεται σπίτι να τη δει κ η μικρή κοιμάται,έχει τη τάση να την ξυπνάει ή τουλάχιστον να προσπαθεί (επίτηδες).Της τρίβει τα ποδαράκια,μιλάει δυνατά απο πάνω της..τέτοια!Της έχω πει λοιπόν επανειλημμένα να μην την ξυπνάει,κι οτι τα μωρά σε τόσο μικρές ηλικίες κοιμούνται!!!!Μία φορά την την είπα κ απότομα.Τεσπα,προχθές έρχεται εδώ κ η μικρή κοιμόταν.Κοιμόταν ώρες.Ο γιατρός μου έχει πει πάνω απο 4 ώρες να μην μένει νηστική.'Οπως πάντα λοιπόν,αφού δεν ξυπνούσε,την πιάνω έτσι που κοιμόταν κ την βάζω στο στήθος,κι άρχισε να πιπιλάει έτσι κοιμισμένη.Και μου λέει η..Σουσού "καλά τι κάνεις,αφού κοιμάται,άστην!" Μου έκανε κ παρατήρηση κατάλαβες!!:shock::shock::shock:Η καλή ατάκα μου ήρθε μετά,εκείνη την ώρα έμεινα στήλη άλατος!![/QUOTE]

Αχ,θελει να παιξει η καυμενη με την εγγονα της!!Και εγω το εκανα,στα ανοιψακια μου.Ηθελα να παιξω.Αλλα κρυφα απο την μαμα:oops::oops:.Τωρα δεν ξερω αν μετραει που ημουν 15!Αλλα ειμαι σιγουρη και στα 33 μου,το ιδιο θα εκανα:oops:

Χα χα....Σουσου!!Πεθανα στα γελια!!Ακου ΣΟΥΣΟΥ!!!

Τι ατακα,πες πες πες.......

jN12p3.png

Ναι ναι η Μαντάμ Σουσού!χαχαχαχα!!

Θα της έλεγα αυτό που δεν της αρέσει να ακούει.Οτι "εγώ που είμαι η μαμά της,ξέρω πότε να την ξυπνήσω.Εσύ δεν θέλω να αγχώνεσαι,άστο αυτό,είναι δική μου δουλειά."

Γενικά,δεν θέλει να θυμάται οτι γέννησα εγώ το παιδί αντί για εκείνη!!:rolleyes::rolleyes:

y5yep3.png

Θα της έλεγα αυτό που δεν της αρέσει να ακούει.Οτι "εγώ που είμαι η μαμά της,ξέρω πότε να την ξυπνήσω.Εσύ δεν θέλω να αγχώνεσαι,άστο αυτό,είναι δική μου δουλειά."

Γενικά,δεν θέλει να θυμάται οτι γέννησα εγώ το παιδί αντί για εκείνη!!:rolleyes::rolleyes:

Αχ,ετσι κανουν ολες οι γιαγιαδες...και οι θειες επισης!

:D:D:D

Τονισε της,οτι για το καλο της πρεπει να κοιμαται και να μην ταραζεται στο ασχετο.Οταν με το καλο ξυπνησει,ειναι καλοδεχουμενη να παιξει οσο θελει.

jN12p3.png

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω!Ξέρω κι άλλες γιαγιάδες,αλλά δεν διεκδικούν να γίνουν η μάνα του παιδιού!!Πάντως αυτό που είπες θα το κρατήσω ;)

y5yep3.png

γεια σας κοριτσια. Σας διαβαζω για να γελαωωωωω. Για να περνω θάρρος και κυριως εξυπνες ιδεες αντιμετωπισης.

Αυτό πολυ καλο θα το λεω και εγω.

Καποια στιγμη θα σας γραψω και τα δικα μου. Εγω κυριως το ρύχνω στη διπλωματια, αλλα δεν ξερω αν θα αντεξω.

Διαφημίσεις

παλια σας διαβαζα και εγω και γελουσα και ελεγα κοιτα πεθερες που υπαρχουν:rolleyes::rolleyes:δεν περιμενα οτι θα γινονταν και η δικια μου μια απο αυτες μεχρι να μεινω εγκυοσ το εγγονη της (το μεγαλο μου αγορι ειναι απο τον προηγουμενο γαμο αρα δεν πιανετε)εγινε πολυ σπαστικια ολα τα ξερει χωρις να βοηθα στο ελαχιστο αρα γιατι δεν κρατα την γνωμη της για τον εαυτο της????δεν θελω κατι απο αυτη παρα μονο να μην την βλεπω ζητω πολλα?????

QNUSp3.png

4UmYp3.png

χαχαχαχαχ καλώς τα κορίτσια!!

Η κούκερ είναι νέο αίμα αλλά πολύ δυναμικό!!Μας έφερε μια φρεσκάδα να το πω στο θέμα μας :D:D:D

Κορίτσια ένα έχω καταλάβει,πρέπει να το βλέπεις με χιούμορ όσο μπορείς!

y5yep3.png

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω!Ξέρω κι άλλες γιαγιάδες,αλλά δεν διεκδικούν να γίνουν η μάνα του παιδιού!!Πάντως αυτό που είπες θα το κρατήσω ;)

Σε καταλαβαινω!!!Να θυμασαι οτι τα "ορια"μπαινουν απο την αρχη.Δεν ξερω πως τα "καλοπερνατε" με την πεθερα σου,αλλα εσυ εισαι η μαμα και πρεπει να το καταλαβουν ΟΛΟΙ αυτο!!

Καλη δυναμη!!

jN12p3.png

χαχαχαχαχ καλώς τα κορίτσια!!

Η κούκερ είναι νέο αίμα αλλά πολύ δυναμικό!!Μας έφερε μια φρεσκάδα να το πω στο θέμα μας :D:D:D

Κορίτσια ένα έχω καταλάβει,πρέπει να το βλέπεις με χιούμορ όσο μπορείς!

Το χιουμορ νομιζω οτι ειναι η καλυτερη αντιμετωπιση.Αν δεν μενετε και στο ιδιο σπιτι,τοτε ειναι πιο ευκολα τα πραγματα.Εμας,η κουνιαδα της αδερφης μου,που δεν συμπαθει την παπαδια της κανει το εξης:

Λεει η παπαδια "Αχ,κοριτσακι μου σε πονεσα (δηλ σε αγαπω)"

"Αμ,εγω να δεις πως σε πονεσα"(Στην πραγματικοτητα θελει να την καρυδωσει!!)

jN12p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...