Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Οτι γλυκο παμε στο σπιτι της,το περνει και το κρυβει.Δεν ξερω γιατι το κανει,αφου εχει σαχαρο ,ετσι και αλλιως ,και δεν μπορει να φαει.

Εντωμεταξυ καποια τα ξεχναει που τα εχει βαλει,με αποτελεμα να χαλανε και τα ριχνει στις κοτες.(Τα βρησκει με την μυρωδια

"Ρε μανα κατι μυριζει εδω" "Α,θα ειναι κανενα μουχλιασμενο γλυκο παιδακι μου" λεει ο παπας!) Απορω πως δεν εχουν παθει σαχαρο τα πτηνα με τοσο γλυκο!!!

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α,παιδια το θεικο που μου ειπε το Πασχα!!!

Ειχα παει με την μανα μου και τον αντρα μου να δουμε πιο πολυ την αδερφη μου και τα παιδια και κατα επεκταση και αυτην!!!

Εγω παντα την παινευω "Και αδυνατισες και ομορφυνες και σου παει αυτο το χρωμα" κτλ!

Εκει λοιπον που την ειχα μεσα στα "μελια",βλεπω οτι αρχιζει και ψιχαλιζει και μια γιδουλα ειναι δεμενη εξω και βρεχεται η καυμενη

"Βρε συμπεθερα,η γιδουλα"

"Ααααα.....Η Χριστινα μουυυυυ"και τρεχει πανικοβλητη εξω

"Χριστινα την λες την γιδα βρε συμπεθερα?"

"Ναι παιδακι μου γιατι ειναι ιδιοτροπη σαν και εσενα"

Χα χα χα χα......

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Της ειπε ο γαμπρος μου και γιος της οτι τα πεθερικα μου πηγαν Κωνσταντινουπολη διακοπες και θελει σωνει και καλα να παει και αυτη!Θα τον ψησει τον παπα,το ξερω!!!

jN12p3.png

μουαχαχαχαχαχα αφασία ακούγεται!!! /σαν ηρωίδα ταινίας!

Μόνο που αν την είχες εσύ πεθερά ίσως να μην τα έβλεπες τόσο αστεία!:rolleyes::rolleyes:

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

ρε μήπως είσαι παρθένος στο ζώδιο??

Εγω?Οχι!

Κοιτα και η αδερφη μου που την εχει πεθερα,δεν χολωσκαει κιολας!Δεν μενουνε και μαζι και οσο να το κανεις βοηθαει!!

Αλλα ειναι αφασια!Το πως κρυβεται πισω απο την κουρτινα και ακουει διαλογους απο χιλιομετρο δεν μπορω να το καταλαβω!Εγω και στο μισο μετρο να μιλανε δεν ακουω στουπι!!

Η αγαπημενη της ασχολια ειναι το "παζαρι".Να πηγαινει για ψωνια και να παζαρευει την τιμη.Χομπι που λενε!

Καποια στιγμη,μπαινει στο φουρνο και περνει ενα κουλουρι

"Ποσο κανει?"

"50 λεπτα"

"Αντε αντε 30 θα σου δωσω και θα ξαναρθω παλι αυριο"

:shock:

Ευτηχως ειμαστε σε διακοπες στην Κερκυρα οποτε δεν μας "ηξεραν"

Πιο παλια μπαινει σε ενα καταστημα με ρουχα.Δεν ηθελε να αγορασει τιποτα.Απλα ηθελε να μαθει τι αγορασε μια γνωστη της.

Με περνει μαζι.

Κοιταζε απο εδω,κοιταζε απο εκει,κατεβασε ενα καρο φουστες,φορεματα,παλτα.Οτι μπορεις να φανταστεις.

"Εμ και δεν ξερω....δεν μου πολυ αρεσει αυτο..και το αλλο ειναι καπως και ετσι και το ενα και το αλλο"

Η πωλητρια εντωμεταξυ (πολυ την λυπηθηκα) να προσπαθει να την πεισει να αγορασει κατι.

"Τελικα τι θα παρετε?Τι σας αρεσε?"

"Ευχαριστω,δεν θελω κατι αλλα μπορειτε να μου πειτε τι αγορασε η κυρια με το ταδε παλτο?"

:oops::oops::oops::oops:

"Α,το ταγιερ.Το εχουμε σε αυτο και αυτο το χρωμα"

"Αυτο πηρε?"

"Ναι.Τι χρωμα το προτιματε?"

"Ποσο κανει?"

"Τοσο"

"Μπραβο Τασουλα!!!"

"Εε....τι χρωμα το θελετε?"

"Οχι κοπελα μου,δεν θελω τιποτα.Ευχαριστω να εισαι καλα"

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

jN12p3.png

Εγω?Οχι!

Κοιτα και η αδερφη μου που την εχει πεθερα,δεν χολωσκαει κιολας!Δεν μενουνε και μαζι και οσο να το κανεις βοηθαει!!

Αλλα ειναι αφασια!Το πως κρυβεται πισω απο την κουρτινα και ακουει διαλογους απο χιλιομετρο δεν μπορω να το καταλαβω!Εγω και στο μισο μετρο να μιλανε δεν ακουω στουπι!!

Η αγαπημενη της ασχολια ειναι το "παζαρι".Να πηγαινει για ψωνια και να παζαρευει την τιμη.Χομπι που λενε!

Καποια στιγμη,μπαινει στο φουρνο και περνει ενα κουλουρι

"Ποσο κανει?"

"50 λεπτα"

"Αντε αντε 30 θα σου δωσω και θα ξαναρθω παλι αυριο"

:shock:

Ευτηχως ειμαστε σε διακοπες στην Κερκυρα οποτε δεν μας "ηξεραν"

Πιο παλια μπαινει σε ενα καταστημα με ρουχα.Δεν ηθελε να αγορασει τιποτα.Απλα ηθελε να μαθει τι αγορασε μια γνωστη της.

Με περνει μαζι.

Κοιταζε απο εδω,κοιταζε απο εκει,κατεβασε ενα καρο φουστες,φορεματα,παλτα.Οτι μπορεις να φανταστεις.

"Εμ και δεν ξερω....δεν μου πολυ αρεσει αυτο..και το αλλο ειναι καπως και ετσι και το ενα και το αλλο"

Η πωλητρια εντωμεταξυ (πολυ την λυπηθηκα) να προσπαθει να την πεισει να αγορασει κατι.

"Τελικα τι θα παρετε?Τι σας αρεσε?"

"Ευχαριστω,δεν θελω κατι αλλα μπορειτε να μου πειτε τι αγορασε η κυρια με το ταδε παλτο?"

:oops::oops::oops::oops:

"Α,το ταγιερ.Το εχουμε σε αυτο και αυτο το χρωμα"

"Αυτο πηρε?"

"Ναι.Τι χρωμα το προτιματε?"

"Ποσο κανει?"

"Τοσο"

"Μπραβο Τασουλα!!!"

"Εε....τι χρωμα το θελετε?"

"Οχι κοπελα μου,δεν θελω τιποτα.Ευχαριστω να εισαι καλα"

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Καλά λέμε ότι γράφονται τρελά σενάρια των πεθερών εδώ! Cooker παιδί μου, γράψε κανά βιβλίο μην πάνε χαμένες τόσες ατάκες, έχω λιώσει.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Πριν λιγες μερες.Γιορταζε ο αντρας της,και τα 2 της εγγονια.Ειπε η αδερφη μου να φτιαξουν παστιτσιο και χοιρινο στο φουρνο.

"Ακους εκει που θα φτιαξουμε παστιτσιο και χοιρινο να ταισουμε τους κηφινες.Τιποτα δεν θα φτιαξουμε!"

(Κηφινες λεει τον κουνιαδο της και την γυναικα του.Δεν τους χωνευει με τιποτα)

"Μα δεν γινεται να μην εχουμε φαγητο.Ντροπη ειναι.Γιορτη εχουμε"

"ΟΧΙ.ΤΕΛΟΣ"

"Ε,καλα μητερα θα βγαλουμε ψωμοτυρι.Εσενα θα λενε τσιγγουνα μετα.Εγω στο σπιτι μου αυριο θα εχω πλουσιο μπουφε και θα λενε ολοι οτι ειμαι χρυσοχερα"

"Ενα ταψι καλα δεν ειναι ?"

"Τι ταψι?"

"Ενα ταψι παστιστιο και ενα χοιρινο,καλα δεν ειναι?"

jN12p3.png

Γενναει η αδερφη μου,πρωτο παιδι.

"Μητερα θα το βγαλουμε το ονομα του πατερα"

"Οτι θελετε παιδακι μου να κανετε.Υγεια να εχει το παιδακι και το ονομα δεν εχει σημασια"

"Καλα" λεει ο γιος της "Θα βγαλουμε του πεθερου τοτε,γιατι του μπαμπα δεν μου αρεσει"

"Αμα δεν βγαλεις του πατερα σου το ονομα,ουτε εγω ουτε ο πατερας σου θα ερθει στην βαφτιση να το ξερεις"!

Και γυριζει στην μανα μου και λεει"Ε,συμπεθερα,εσεις 4 παιδια εχετε,θα το βγαλετε το δικο σας ονομα δεν πιστευω να σας πειραζει?"

"Οχι συμπεθερα.Ετσι ειναι το σωστο"

"Αλλα υγεια να υπαρχει....."

jN12p3.png

Τις αποκριες την ντυσαμε τσιγγανα και την βγαλαμε εξω στις φωτιες.Για να μην "ψιλιαστουν" οι αλλοι ποια ειναι την βαλαμε να παει με ενα γκρουπ παιδιων (στο υψος της δηλαδη).

Κανεις δεν καταλαβε ποια ηταν αλλα το μαρτυρησε μονη της!

===

Οσο μενει η αδερφη μου στο χωριο,τσακωνονται και τσαντιζετε η αδερφη μου.Θελει να φυγει.Οταν επιστρεφει στην πολη "Μητερα,κλαψ κλαψ,τι ωραια περνουσαμε στο χωριο"

Λεει η μανα μου...."Ειναι και η νυφη και η πεθερα...για δεσιμο!"

jN12p3.png

Διαφημίσεις

Τον αδερφο μου,επειδη της κανει ολες τις χαρες με το αυτοκινητο του εχει τρελη αδυναμια.Αν παμε καμια φορα επισκεψη σπιτι της μας κερνα εμας κομποστα γλυκο και τον αδερφο μου, με τροπο τον βαζει κρυφα στο σαλονι και του δινει αλλα καλουδια!

"Θα με πας Κωστα μου στο Πολυλιμνιο"

"Θα σε παω"

"Ποτε Κωστα μου?"

"Οποτε μπορω"

"Αυριο δεν μπορεις?Θα σου βαλω τις βενζινες"

"Οχι,δουλευω"

"Παρε ρεπο"

"Δεν μπορω"

"Γιατι?"

"Ε,δεν μπορω"

"Καλα,αφηστε με να πεθανω πρωτα και μετα να παω ως πνευμα"

"Βρε συμπεθερα τι λες?"

"Ε,τι λεω...Χρυσο σε εκανα να με πας στο πολυλιμνιο"

"Μα δεν μπορω τοτε"

"Ε,δεν πειραζει.Θα αναγκαστω να παω με την Κυρα -Βουλα"(Η κ.Βουλα διοργανωνει εκδρομες καθε βδομαδα)

"Α,πολυ ωραια.Να πας"

"Ειδες που δεν ηθελες να με πας τελικα?Θα πεθανω και θα κλαιτε"

"Μα αφου θα παει η κ.Βουλα"

"Με την κ.Βουλα να παω Κωστα μου,με τις γριες?"

Αντε τωρα να της πεις....οτι ηλικιακα.....ταιριαζουν!

jN12p3.png

Στο πισω μερος του σπιτιου εχει μια τερααααααστια αυλη και κηπο ολυμπιακων διαστασεων.Εκει εχει τα λαχανικα της και τα ζωα της.Εχει πανω απο 100 κοτες.Στο ενα κοτετσι για αυγα,το αλλο για σφαξιμο,στο αλλο για κλωσσες κτλ!

Καθε μερα,μαζευει τα αυγα και τα βαζει σε ενα καλαθι.Δεν τα πουλαει,ουτε τρωει αυγα,αλλα ουτε και δινει ευκολα αμα της ζητησεις.Μπορει να σου δωσει,μπορει να σου πει δεν εχω,αναλογα τα κεφια της και το ατομο!Σε εμενα πχ θα δωσει.Στον αδερφο μου στανταρ.Στην μαμα μου,οχι.Στην αδερφη μου,μπορει.Στο γιο της,ΟΧΙ!!!!

Ποτε δεν καταλαβα "τα κριτηρια" της.

Ενα ωραιο πρωι λοιπον,ηθελε η αδερφη μου να φτιαξει διπλες για την γιορτη του αντρα της.

"Μητερα,θελω καμια 20αρια αυγα για τις διπλες και κανενα για τα παιδια"

"Να πας στην μανα σου να παρεις,που ειναι και καλυτερα"

"....."

Ο ανοιψιος μου και ο ξαδερφουλης του (5 χρονων το ενα,7 το αλλο),πανω στο παιχνιδι,πανε στην αποθηκη,πηραν την καλαθα και τακα και τουκου πανε τα αυγα.Τα χτυπουσαν στον τοιχο!

Μονο εγκεφαλικο που δεν επαθε η παπαδια!!Χα χα χα...

jN12p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...