Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Εγω πλεον το πηρα αποφαση, δε με γουσταρει και απλα αδιαφορω. Ας λεει οτι θελει στους αλλους, εχω ξεκαθαρισει ομως οτι μπροστα στα παιδια ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ να μιλαει ασχημα και να προσβαλει εμενα ή τον αντρα μου. Μετα απο πολυ συζητηση καταλαβε και αυτος οτι ετσι δεν θα τον σεβοντε (πως θα νιωσεις αν σε πει χοντρο η μικρη? Θα θημωσεις και δε θα μπορεις να πεις και τιποτα αφου το ανεχεσε απο καποιον) και αντιδραει αυτος! Στη μικρη δε λεω κακα πραγματα γι αυτους και γενικα προσπαθω να μην μενω μονη μαζι τους, η μικρη φυσικα εχει καταλαβει οτι κατι δεν παει καλα μ αυτους (δεν ειναι χαζα) και αφου ξερει οτι θα θημωσω αν πει κατι κακο μπροστα τους μου τα λεει μετα (ο παπους δεν ξερει να τρωει και μασαει με ανοιχτο στομα μπλιαχ). Αν ελεγες στον αντρα σου να της πει να ερχετε οταν ειναι και αυτος εκει (και καλα για να τη βλεπει και αυτος) ωστε να μην μπορει να κανει και πολλες χοντραδες?

Α ναι βασικός κανόνας... ποτέ μόνη μαζί τους (πεθερικά) πάντα μπροστά και ο άντρας μου. Σε εμάς δηλαδή που τα προβλήματα είναι πολλά. Επίσης και εγώ δεν είπα να μαλώσει, αλλά αυτό είναι η κύρια δικαιολογία του καλού μου... ότι δηλαδή αυτά που θέλουμε δεν υπάρχει τρόπος να τα διεκδικήσουμε, αν δε μαλώσει άσχημα, αυτά τα αυτονόητα δηλαδή δεν έχουμε και καμιά φοβερή απαίτηση.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

tatum θα σου πω κάτι!!Μου βγάζεις οτι είσαι μια γυναίκα με τρελή αυτοπεποίθηση,που ξέρει να κουμαντάρει την οικογένειά της!!Αυτό είναι το όνειρό μου βασικά!Εγώ πάντα έχανα τον εαυτό μου στην προσπάθεια να ικανοποιήσω τους άλλους και να αποφύγω τα μπλεξίματα-καυγάδες και απο την πίεση τελικά αυτό γινόταν!

Μου δίνεις πολύ κουράγιο να καταφέρω κι εγώ κάποια στιγμή αυτό το state of mind ;)

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Α ναι βασικός κανόνας... ποτέ μόνη μαζί τους (πεθερικά) πάντα μπροστά και ο άντρας μου. Σε εμάς δηλαδή που τα προβλήματα είναι πολλά. Επίσης και εγώ δεν είπα να μαλώσει, αλλά αυτό είναι η κύρια δικαιολογία του καλού μου... ότι δηλαδή αυτά που θέλουμε δεν υπάρχει τρόπος να τα διεκδικήσουμε, αν δε μαλώσει άσχημα, αυτά τα αυτονόητα δηλαδή δεν έχουμε και καμιά φοβερή απαίτηση.

Δεν φαντάζεσαι ΠΟΣΟ δίκιο έχεις!'Οταν είμαστε μόνες εύκολα μου ξεφεύγουν πράγματα (δεν έχω συνηθίσει να φιλτράρω αυτά που λέω) και είναι πολύ επικίνδυνο!

y5yep3.png

Δεν φαντάζεσαι ΠΟΣΟ δίκιο έχεις!'Οταν είμαστε μόνες εύκολα μου ξεφεύγουν πράγματα (δεν έχω συνηθίσει να φιλτράρω αυτά που λέω) και είναι πολύ επικίνδυνο!

εύκολο: δε λες τίποτα - φίλτρο σε όλα! πρέπει να απλοποιούμε τη ζωή μας! αν θες να είσαι ευγενική, ετοίμασε 5 - 6 ατάκες για τις δύσκολες στιγμές και να τις λες όταν είναι ανάγκη. Ο καιρός είναι ένα πολύ πολύ ωραίο και συνήθως ανώδυνο θέμα. Βέβαια με αυτές που έχουμε μπλέξει ποτέ δεν ξέρεις!

tatum θα σου πω κάτι!!Μου βγάζεις οτι είσαι μια γυναίκα με τρελή αυτοπεποίθηση,που ξέρει να κουμαντάρει την οικογένειά της!!Αυτό είναι το όνειρό μου βασικά!Εγώ πάντα έχανα τον εαυτό μου στην προσπάθεια να ικανοποιήσω τους άλλους και να αποφύγω τα μπλεξίματα-καυγάδες και απο την πίεση τελικά αυτό γινόταν!

Μου δίνεις πολύ κουράγιο να καταφέρω κι εγώ κάποια στιγμή αυτό το state of mind ;)

Μαλον εγωηστρια ειμαι και δε θελω να χαλαω τη ζαχαρενια μου για τα πεθερικα! Κι εγω, χρονια, προσπαθουσα να τους κανω ολους χαρουμενους αλλα το ξεπερασα (με τον ασχημο τροπο και οχι μονο απ τα πεθερικα). Προτημω να τσακωθω παρα να ξαναβρεθω με ελκος... αρκετα εχουμε ουτος η αλλος να μας στεναχορουν και να μας ανχονουν, σιγα μη δωσω αυτο το δικαιομα και σε καποιον που δε νιαζετε!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Πεθερα σαν της αδερφης μου δεν νομιζω οτι βρισκεται ευκολα!!

Κοιταει ολη την ωρα πισω απο την κουρτινα να δει ποιος περναει στο δρομο,ποιος μιλαει με ποιον και τι λενε,τι φοραει ο ενας,γιατι χωρισε ο αλλος!Κουτσομπολα μεχρι το μεδουλι!

Η σχεση της με την αδερφη μου ειναι γεματη παθος,ενταση,μισος και αγαπη.Κατι σαν την Τολμη και Γοητεια ενα πραγμα.

Τσακωνονται για ασχετα (Το Πασχα ειχε παει η αδερφη μου στο χωριο και σκουπισε τον δρομο για να περασει ο επιταφιος και εγινε ο τρελος χαμος "Και σε ξερουμε τι παστρικια εισαι..και ηρθες να μας δειξεις οτι εσυ εισαι νοικοκυρα" και οι λοιπες σαχλαμαρες)αλλα κανουν "κομμα" εναντιον των υπολοιπων αντρων μεσα στο σπιτι

("Τι λες παπα μου(ο αντρας της πεθερας ειναι παπας) που θα επιτρεψουμε στην ταδε να κανει το ταδε.Εχει δικιο η νυφη μας (η αδερφη μου δηλ).Ακους εκει.Ελα εδω κορη μου,εγω δεν εχω κορη,αλλα εγω εσενα"!

Ειναι απιστευτο διδυμο!Εγω θα ειχα σαλταρει!

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Μαλον εγωηστρια ειμαι και δε θελω να χαλαω τη ζαχαρενια μου για τα πεθερικα! Κι εγω, χρονια, προσπαθουσα να τους κανω ολους χαρουμενους αλλα το ξεπερασα (με τον ασχημο τροπο και οχι μονο απ τα πεθερικα). Προτημω να τσακωθω παρα να ξαναβρεθω με ελκος... αρκετα εχουμε ουτος η αλλος να μας στεναχορουν και να μας ανχονουν, σιγα μη δωσω αυτο το δικαιομα και σε καποιον που δε νιαζετε!

Ώπα κοριτσάρα, τι είπες τώρα. Μια από τα ίδια ακριβώς! Και ακριβώς όπως τα λες. Μπορεί να μην έφτασα σε έλκος, αλλά πόναγε το στομάχι μου και πάταγα τα κλάματα. Μα ούτε λέξη δεν αλλάζω. Έτσι. Πες τα να ξαναθυμάμαι γιατι όλο και ξανασκαω και δεν αξίζει. Και όπως λες, έχουμε ήδη άλλα που μας αγχώνουν!

Καλημέρες!!

Το μόνο που μου φτιάχνει τη διάθεση σήμερα είναι το έξτρα μισό κιλό που έχασα.Κι όλα αυτά γιατί τρώω πριν τις 9-10!Πού να τρώω κ πριν τις 8 εεε? Τώρα το έβαλα σκοπό,θα το ρίξω στη γυμναστική για να ξεχαστώ,να σκάσουν κι όλοι-όλες.

Χθες πήγα στα πεθερικά,έκλεισα ολοήμερο μπας και τους ευχαριστήσω..όλα καλά αλλά αυτή η αναφορά δεν παλεύεται άλλο. 'Ηξεραν οτι βγήκα προχθές κ με ρωτούσαν απ'έξω απ'έξω πού πήγαμε τι κάναμε..μπλα μπλα.Σαν να μου έλεγαν γιατί πήγες αλλού κι όχι στη γειτονιά μας.Τους είχε πει ο δικός μου οτι βγήκαμε.Αυτός ο άντρας μου ούτε φαντάρος να τανε.Δεν καταλαβαίνει οτι είναι μακακία να δίνεις αναφορά πού πας κ τι κάνεις στους γονείς σου!Δεν ξέρω πια πώς να ο καταλάβει!!

Εσύ marlia το κατάλαβα πως δεν είσαι καλά αυτές τις μέρες.Δεν την παλεύεις εε?Κορίτσι μου υπομονή.Τι άλλο να σου πω δεν ξέρω!'Εστω εσύ έχεις δίκιο κ δεν σε πρήζει κ κανείς..(οτι δεν έχεις)

y5yep3.png

Θεωρω οτι η παπαδια,η πεθερα της αδερφης μου δεν ειναι κακος ανθρωπος.Ζηλιαρης ειναι.Επειδη δεν εζησε καποια πραγματα που η αδερφη μου ζει και επειδη σαν νυφη και αυτη ,ειχε την πεθερα της να της κανει την πατσα ναααα ,με το συμπαθειο, πιστευει οτι απλα οτ ιετσι πρεπει να κανει.Να ειναι σε κοντρα με την αδερφη μου.Χωρις λογο.Ετσι,επειδη το απαιτουν οι περιστασεις!!

Κατα τα αλλα,οταν ειναι στα νορμαλ της,εγω την κανω πολυ χαζι.Για αυτο και η αδερφη μου αποφευγει τους τσακωμους μαζι της.

Το εξης "περιστατικο" εγινε λιγο πριν το γαμο της Χρονιας.Εγω με την μαμα μου ειχαμε απο πολυ νωρις στα μαγαζια ψαχνωντας την τελεια τουαλετα υπερπαραγωγης,λες και θα πηγαιναμε στο Παλατι του Μπακινγχαμ!Πρωτος γαμος στην οικογενεια,δεν ξεραμε,οποτε εχουμε ελαφρυντικα.

"Εσυ,συμπεθερα,τι θα φορεσεις?" την ρωταω ενα πρωι

"Εεε,τι να φορεσω κοπελα μου.Εραψα ενα ταγερακι"

"Αααα.Μπραβο!Που να δεις η μαμα μου τι θα φορεσει.Και πως θα κανει τα μαλλια της και τι παππουτσια θα βαλει.Ασε,θα μου την κλεψουν"

"......."

Μια ή δυο μερες ΠΡΙΝ το γαμο,βλεπει η πεθερα το φορεμα της μαμας μου και παθαινει ενα κατιτις.Με περνει τηλ.

"Μωρη ρουφιανα (παντα ετσι με λεει απο οικειοτητα),που το βρηκατε το φορεμα?Για μενα δεν θα εχει λες?"

"Πως δεν θα εχει?Αφου εραψες?Δεν εραψες?"

"Σιγα μην παω με το παλιο ταγιερ!Φορεμα θα παω να παω οπως η μανα σου να μην λενε οτι γερασα κιολας.Ποτε θα παμε να δουμε τα μαγαζια?"

"Παμε το απογευμα...."

Πηρε μια τουαλετα αλα Λειντι Νταιανα σε χρωμα απαλο μπλε της νυχτας!Υπεροχη!!Θα ταιριαζε καλυτερα(φυσικα) σε μια πιο νεοτερη,αλλα την αγαπαμε την να την κανουμε!!!

Κατι το μαλλι φουρλα,κατι η τουαλετα,κατι τα κραγιον και οι σκιες που της εβαλα,βγηκε πιο πολλες φωτο και απο την νυφη!!!

Στο τραπεζι ολοι ελεγαν "Ελα παπαδιααααα ρεστα εδωσες παλι"

Χα χα χα χα!!!

Και εννοειται πως δοκιμασε και το φορεμα απο το παρανυφακι.!!!Και οχι μονο αυτο αλλα ηθελε να βγει και φωτο.!!!!

Το ταγιερακι που εραψε,ακομα δεν το εχει βαλει πουθενα...Χα χα χαχα!!!

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχα μας χρειαζόταν λίγο χιούμορ εδώ μέσα!!Να σαι καλά cooker!

Εμένα δυστυχώς ζηλεύει που εγώ έκανα κόρη κι εκείνη όχι.Εν μέρει την καταλαβαίνω αλλά ώρες ώρες το βγάζει με άσχημο κ ανταγωνιστικό τρόπο απέναντί μου.

y5yep3.png

χαχαχαχαχαχα μας χρειαζόταν λίγο χιούμορ εδώ μέσα!!Να σαι καλά cooker!

Εμένα δυστυχώς ζηλεύει που εγώ έκανα κόρη κι εκείνη όχι.Εν μέρει την καταλαβαίνω αλλά ώρες ώρες το βγάζει με άσχημο κ ανταγωνιστικό τρόπο απέναντί μου.

Ελπιζω να μην σου "βγαζει" πολυ το λαδι.Για λιγο,επιβαλλεται.

Επειδη διαβαζω πολλα βιβλια με καταπιεσμενες γυναικες της Ανατολης,προσεξα οτι οσο πιο "καταπιεσμενος" ειναι ενας ανθρωπος τοσο προσπαθει να βγαλει ολη του την "εξουσια" εκει που τον/την περνει!

Η παπαδια στην περιπτωση μας.Παιδι ορφανο,ταλαιπωρακι απο τοτε που θυμαται τον ευατο της,πεινα,φτωχια,μετα γαμος με εναν που απλα ειχε ωραια ζωνη (τι κριτηριο ε?!) και μετα υπηρετρια και δουλος της δικης της πεθερας!

Ε,καποια στιγμη,καπου και σε καποιον θα ξεσπαγε!

Ετσι λειτουργουμε ολοι κατα βαση αν το σκεφτεις.

Κανε υπομονη.Εσυ να εισαι καλα με το μωρακι σας και τον αντρα σου και πανω απο ολα υγεια.Τιποτα αλλο δεν εχει σημασια.Βεβαια δεν ξερω και τι "βασανιστηρια" σου κανει!Μερικες φορες,καλο ειναι να τους "κοψεις" τον βηχα απο την αρχη!!

Εγω παντως αν ειχα μια πεθερα σαν της αδερφης μου θα ημουν τρισευτηχισμενη.Αποδειξη οτι εγω τα παω πολυ καλυτερα μαζι της απο οτι η αδερφη μου!

Εχτες ειχαμε βαφτιση,την εβαλα κατω και της εκανα ενα μαλλι φουρλα.Λες και εχει μπει στην μπριζα!Φαντασου τωρα εικονα μιας γυναικας αδυνατης,κοντουλας με ενα καρο χρυσάφια επανω της(το χρυσαφια εγω της το λεω ετσι να γελαμε)και το μαλλι κοντο και φουσκωτο(Κλασικα οπως ολες οι κυριες της ηλικιας της)...ε,κατι το βαψιμο που της εκανα,κατι το παινεμα που εβαλα αλλους να της κανουν,ηταν στις τιμητικες της και παλι εχτες!!!

Και η ιδια το χαρηκε(νομιζω ολοι αξιζουμε λιγη χαρα στην ζωη μας) και εγω το διασκεδασα και ...μια χαρα!

"Α,μωρη ρουφιανα ποσα ξερεις" με λεει!!!

:D:D:D:D:D:D:D

"Ελα και στην επομενη βαφτιση θα σε κανω μοντελακι.Θα σου βαψω τα μαλλια ροζ"

"Ειμαι παπαδια μωρη,θα με κραξει ο κοσμος"

"Ε,και?"

"Λες??":shock::shock::shock::shock:

Χα χα χα χα....

Πεθεροχτυπημενες....υπομονη!Ολοι εχουν το κουμπι τους!

jN12p3.png

Θεωρω οτι η παπαδια,η πεθερα της αδερφης μου δεν ειναι κακος ανθρωπος.Ζηλιαρης ειναι.Επειδη δεν εζησε καποια πραγματα που η αδερφη μου ζει και επειδη σαν νυφη και αυτη ,ειχε την πεθερα της να της κανει την πατσα ναααα ,με το συμπαθειο, πιστευει οτι απλα οτ ιετσι πρεπει να κανει.Να ειναι σε κοντρα με την αδερφη μου.Χωρις λογο.Ετσι,επειδη το απαιτουν οι περιστασεις!!

Κατα τα αλλα,οταν ειναι στα νορμαλ της,εγω την κανω πολυ χαζι.Για αυτο και η αδερφη μου αποφευγει τους τσακωμους μαζι της.

Το εξης "περιστατικο" εγινε λιγο πριν το γαμο της Χρονιας.Εγω με την μαμα μου ειχαμε απο πολυ νωρις στα μαγαζια ψαχνωντας την τελεια τουαλετα υπερπαραγωγης,λες και θα πηγαιναμε στο Παλατι του Μπακινγχαμ!Πρωτος γαμος στην οικογενεια,δεν ξεραμε,οποτε εχουμε ελαφρυντικα.

"Εσυ,συμπεθερα,τι θα φορεσεις?" την ρωταω ενα πρωι

"Εεε,τι να φορεσω κοπελα μου.Εραψα ενα ταγερακι"

"Αααα.Μπραβο!Που να δεις η μαμα μου τι θα φορεσει.Και πως θα κανει τα μαλλια της και τι παππουτσια θα βαλει.Ασε,θα μου την κλεψουν"

"......."

Μια ή δυο μερες ΠΡΙΝ το γαμο,βλεπει η πεθερα το φορεμα της μαμας μου και παθαινει ενα κατιτις.Με περνει τηλ.

"Μωρη ρουφιανα (παντα ετσι με λεει απο οικειοτητα),που το βρηκατε το φορεμα?Για μενα δεν θα εχει λες?"

"Πως δεν θα εχει?Αφου εραψες?Δεν εραψες?"

"Σιγα μην παω με το παλιο ταγιερ!Φορεμα θα παω να παω οπως η μανα σου να μην λενε οτι γερασα κιολας.Ποτε θα παμε να δουμε τα μαγαζια?"

"Παμε το απογευμα...."

Πηρε μια τουαλετα αλα Λειντι Νταιανα σε χρωμα απαλο μπλε της νυχτας!Υπεροχη!!Θα ταιριαζε καλυτερα(φυσικα) σε μια πιο νεοτερη,αλλα την αγαπαμε την να την κανουμε!!!

Κατι το μαλλι φουρλα,κατι η τουαλετα,κατι τα κραγιον και οι σκιες που της εβαλα,βγηκε πιο πολλες φωτο και απο την νυφη!!!

Στο τραπεζι ολοι ελεγαν "Ελα παπαδιααααα ρεστα εδωσες παλι"

Χα χα χα χα!!!

Και εννοειται πως δοκιμασε και το φορεμα απο το παρανυφακι.!!!Και οχι μονο αυτο αλλα ηθελε να βγει και φωτο.!!!!

Το ταγιερακι που εραψε,ακομα δεν το εχει βαλει πουθενα...Χα χα χαχα!!!

Δώσε cooker δώσε!

Lullabaki, ευχαριστώ! Είναι που με έχει καταβάλει λίγο η κούραση και βοήθεια ουσιαστική δεν παίζει. Ε και όσο νά 'ναι γίνονται οι συνειρμοί και ξανάρχονται στη επιφάνεια τα άλυτα προβλήματα. Ελπίζω να ξεκουραστώ λίγο και

να νιώσω λίγο δυνατή να μην στενοχωρώ και το αγόρι μου που δεν καταλαβαίνει και με την πρώτη, γιατι είμαι πεσμένη και έχει και απίθανες λύσεις και καλά λογικές ξέρετε αυτές οι αντρικές ιδέες που είναι μίλια μακρυά από την πραγματικότητα.

Πριν λιγα χρονια ειχαμε φωτιες στην περιοχη μας.(Δυστηχως)

Οταν η φωτια πλησιαζε το σπιτι της παπαδιας,βγηκε εξω στην πλατεια και φωναζε:

"Βοηθειααα καιγεται το σπιτι του παπαααα...βοηθεια καλε"

Επειδη ο αντρας μου ειναι πυροσβεστης και ξερω λιγο απο τα του επαγγελματος,ολοι θελουν ενα πυροσβεστικο εξω απο το σπιτι τους.

Στην συγκεκριμενη περιπτωση αδικα φωναζε...γιατι η φωτια ηταν αρκετα μετρα μακρια και δεν υπηρχε τιποτα να καψει εκει.Μονο κατι ξεροχορτα και φυσικα θα σταματαγε απο μονη της.Ηταν αδυνατο να φυγει το πυροσβεστικο απο το σημειο που ηταν να παει εκει που ηθελε η καυμενη!

Ο Πυροσβεστης πηγε φυσικα να κανει ελεγχο της καταστασης και να ενημερωσει με το ασυρματο και στο δρομο του εκανε "ανακριση"

"Και παντρεμενο εισαι πουλακι μου?Ποσο χρονων?Παντρευεσαι με ενα καλο κοριτσι αμα σου πω?Και ελα στο σπιτι να σε κερασω ενα γλυκο"

Καλα μετα εγινε "τρελο πανυγηρι" με τους υπολοιπους Πυροσβεστες.Ηθελαν ολοι απο την παπαδια να τους βρει νυφη!Λεπτομερεια, οτι ηταν ολοι παντρεμενοι με παιδια.

Σε εναν με κοιλιτσα του λεει"Εσυ χασε την κοιλια και θα σου δωσω μια κοπελα δυο μετρα.Λουκουμι"

Χα χα χα....!!

Ενας χωριατης,καποια στιγμη ειπε"Που εισαι παπαδια?Που ειναι ο Θεος σου να μας γλιτωσει?"

Ε,ΠΑΙΔΙΑ εκει τον πατωσε..

"Εισαι εσυ αξιος να μιλησεις για Τον Θεο.Αι σαπερα!"

jN12p3.png

Στην γιορτη της μανα μου φετος.Πηρε τηλ αργα το βραδυ να ευχηθει.

"Γιατι δεν ηρθες συμπεθερα να σε δουμε κιολας?"

"Που να ερχομαι μανα μ'.Δεν μπορω.Ειναι και αργα τωρα"

"Εμεις σε περιμεναμε παντως"

"Εχεις κοσμο?"

"Ναι.Ηρθαν τα πεθερικα της Χριστινας (Οπου Χριστινα εγω,οπου πεθερικα πρωτη γνωριμια με τους δικους μου)

"Ααααα μωρη ρουφιανα.Δεν μας θες εμας τωρα ε?"

"Εμεις σας περιμεναμε"

Ακουγεται απο το τηλ"Παπα.....φευγουμε για το χωριο.Τωρα"

Στην μιση ωρα ηρθανε,μπαινει μεσα χαιρετα και πεταει την ατακα:

"Γειτονες ειναι εδω οι καλεσμενοι?"

"Οχι,τα πεθερικα της Χριστινας.Δεν στο ειπαμε στο τηλ?"

"Α,νομιζα οτι θα ειχαν φυγει μεχρι τωρα"

Ντοινγκ!!!!

jN12p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...