Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

FAIRYTALE RENAKI Βαλτε ορια χθες κιριος ο αντρας σου!!! Μιλα μαζι του και εξιγησε του τι στη σπαει και οτι αν εσυ εχεις νευρα θα εχει και το μωρακι σου! Οσο το αργητε τοσο πιο δυσκολο θα γινετε! Εμενα οποτε ερχοταν, εκανα μαχη ακομα και για να την παρω να τη θηλασω, μεχρι που πλανταζε το παιδι! Μονο αν θημωνε ο αντρας μου εκανε πισω και οσο πιο συχνα της την ελεγε τοσο πιο γρηγορα μου το εδηνε! Μπορει να το εχω ξαναγραψει αλλα με το που αρχησε να στεκετε η μικρη την αφησε ορθια πανω στο ντιβανι, να κρατιετε απ την πλατη του ντιβανιου και (ενω ελεγα κρατα τη θα πεσει) δεν την κραταγε και επεσε και κοπανησε το κεφαλακι της και εκλεγε και την πηρε και ουρλιαζε "τι επαθε το καιμενο" (οχι οτι δεν προσεξε αυτη), ζοριστηκα πολυ να την παρω και χριαστηκε... μπαμπαδιστικη επεμβαση, αλλιος δεν ηρεμουσε!

marlia Εμας στον υπερηχο φενοταν οτι ειναι καρμπον ο μπαμπας της και αυτη για πρωτη φορα στη ζωη της ειπε οτι ο αντρας μου της μοιαζει! Τελικα η μικρη απο το χρονο μεχρι τωρα (3,5) ειναι φτυστη εγω! Μονο τα ματια δεν πηρε :( αλλα ειναι ανοιχτοχρωμα και ενω το μισο μου σοι εχει γαλαζια και πρασινα (και εγω και η μαμα μου) λεει ολο οτι τα πηρε απο τον... παπου της (της πεθερας) ή κατι τετιο!!! Το κορυφεο ειναι οτι ο γιος του "καλου" γιου μοιαζει απιστευτα στον αντρα μου και σε κανεναν αλλον! Μη χαλιεσε τζαμπα! Οποιος εχει ματια βλεπει και η εμφανηση δεν κρηβετε στα λογια!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λουλαμπακι δεν μενουν σπιτι μας οταν ερχοντε οι βαρβαροι, μετα απο μεγαααααλο καυγα! Το προβλημα ηταν οτι παλι θα ερχονταν τις μισες και τελευταιες μερες του μπαμπα εδω, με αποτελεσμα και να μη ξεκουραστει αλλα και να μη δει τους φιλους μας, οπως εχει γινει ΠΟΛΛΕΣ φορες! Την τελευταια ηρθαν (ειμασταν Καταρ και μηναν σπιτι μας), φυγαν 2 μερες πριν φυγουμε και με την πολυ κουραση ο αντρας μου επαθε... λουμπαγκο! Διακοπες κολαση καναμε! Το καλο ηταν οτι εβαλε μυαλο και χωρις να του πω (?) τιποτα τους την ειπε απο μονος του τωρα και θα ερθουν 13-17 (10-21 θα ειναι εδω) και τους ειπε κι ολας οτι θα θελει να δει τη γυναικα του και το παιδι του και τους φιλους του με τη ησιχια του (?!) οποτε δεν θα ειμαστε συνεχια με αυτους!!! Θελαν δε θελαν το δεχτικαν και ειπαν θα κανουν και αυτοι το προγραμμα τους και τις εξιρμησεις τους (απιλη? χαχαχα)! Αν συνεχισει ετσι ο μπαμπας μας με βλεπω να μην ξαναμπαινω στο θεματακι!!!! Φιλακια!!!!

'Εκανες καλή δουλειά με το σύζυγο.Εμένα μάλλιασε η γλώσσα μου,δεν βλέπω φως όμως.Φτιάχνει λίγο μετά πάλι τα ίδια.'Ισως θέλει καιρό-τι να πω?

Μου τη δίνει να δίνω αναφορά.Κι εκείνος δίνει αναφορά.Πού είμαστε,τι κάνουμε,αν θα πάμε στο γιατρό :rolleyes:Αυτό με κάνει σκεπτική για το μέλλον.

'Οχι κυρία μου,να μπαίνεις για να μας δίνεις συμβουλές!!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Λουλαμπακι δεν μενουν σπιτι μας οταν ερχοντε οι βαρβαροι, μετα απο μεγαααααλο καυγα! Το προβλημα ηταν οτι παλι θα ερχονταν τις μισες και τελευταιες μερες του μπαμπα εδω, με αποτελεσμα και να μη ξεκουραστει αλλα και να μη δει τους φιλους μας, οπως εχει γινει ΠΟΛΛΕΣ φορες! Την τελευταια ηρθαν (ειμασταν Καταρ και μηναν σπιτι μας), φυγαν 2 μερες πριν φυγουμε και με την πολυ κουραση ο αντρας μου επαθε... λουμπαγκο! Διακοπες κολαση καναμε! Το καλο ηταν οτι εβαλε μυαλο και χωρις να του πω (?) τιποτα τους την ειπε απο μονος του τωρα και θα ερθουν 13-17 (10-21 θα ειναι εδω) και τους ειπε κι ολας οτι θα θελει να δει τη γυναικα του και το παιδι του και τους φιλους του με τη ησιχια του (?!) οποτε δεν θα ειμαστε συνεχια με αυτους!!! Θελαν δε θελαν το δεχτικαν και ειπαν θα κανουν και αυτοι το προγραμμα τους και τις εξιρμησεις τους (απιλη? χαχαχα)! Αν συνεχισει ετσι ο μπαμπας μας με βλεπω να μην ξαναμπαινω στο θεματακι!!!! Φιλακια!!!!

Εύγε στον μπαμπά σας, να τον χαίρεστε! Ζηλεύω να ξέρεις! φτου φτου! μπράβο!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

marlia Εμας στον υπερηχο φενοταν οτι ειναι καρμπον ο μπαμπας της και αυτη για πρωτη φορα στη ζωη της ειπε οτι ο αντρας μου της μοιαζει! Τελικα η μικρη απο το χρονο μεχρι τωρα (3,5) ειναι φτυστη εγω! Μονο τα ματια δεν πηρε :( αλλα ειναι ανοιχτοχρωμα και ενω το μισο μου σοι εχει γαλαζια και πρασινα (και εγω και η μαμα μου) λεει ολο οτι τα πηρε απο τον... παπου της (της πεθερας) ή κατι τετιο!!! Το κορυφεο ειναι οτι ο γιος του "καλου" γιου μοιαζει απιστευτα στον αντρα μου και σε κανεναν αλλον! Μη χαλιεσε τζαμπα! Οποιος εχει ματια βλεπει και η εμφανηση δεν κρηβετε στα λογια!

Άσε, αν δίναμε σημασία σε αυτά θα είχαμε τρελλαθεί τελείως! Αυτά είναι απλά για να κάνουμε κουβέντα και να γελάμε με τα χαζά τους. Άλλα είναι τα προβλήματα.

βαζω ορια με ωραιο τροπο αλλα ρε παιδια εχω ανχος για τα βαφτησια λετε να το παρει και εκει μονοπωλειο???ελεγα προχθες ν μη παρω ψηλα παπουτσια και λεει καλε παρε θα ειμαστε οι γιαγιαδες εκει...οκ δεν λεω πως δεν την δεινει αν η μαμα μου παει και την κανει ελα ελα η πεθερα λεει πανε στη γιαγια...και σε κατο βαφτησια που πηγαμε απο το σοι τ αντρα δεν πολυ ειχε το παιδι...αλλα στα βαφτησια δεν ξερω απο τη χαρα της πουθα παρει το ονομα λετε να μη το δεινει???χαχαχα....εγω ειπα να πω πως δεν θελω βοηθεια στο ντυσιμο γδυσιμο γτ πεφτουν και απο πανω σου και μετα τη βαφτηση θα ειναι στο καροτσι...για να τη βλεπουν ολοι και οχι πολλες αγκαλιες καπως ετσι θα κανω αν μπορεισεω μα τα βγαλω απο το στομα μου χαχαχ....τι να πω μεχρι τα βαφτησια μες το ανχος θα μαι...θα μου πειτε οκ μετα τη βαφτηση το παιδι θα ειναι και κουρασμενο αλλα δεν ξερω.....εσας σας εχει τυχει τπτ παρομοιο στα βαφτησια με μεθερα η εισαταν ανετε χωρις ανχος πανω σ αυτο το θεμα.....εγω πιστευω πως αν το κανει δεν το κανει με κακια απλα δεν πολυσκευτετε μωρε πολλες φορες τι κανει και το εχει πει κιολας...ενω σε καποια πραγματα ειναι καλη σε αλλα φερετε λες και δεν εχει μυαλο

Διαφημίσεις

μπα δεν ειχα προβλημα η μικρη δεν καθοταν σε κανεναν παρα μονο σε μενα τον μπαμπα της και τη νονα της.τυχερη ημουν.τακουνια παρε τι θα παθεις μην φοβασαι δεν θα σου πεσει ,και εγω φορουσα.μην αγχωνεσαι αδικα το μωρο θα ειναι κουρασμενο και δεν θα θελει πολλα πολλα.χαλαρωσε και μην το σκεφτεσαι,κοιτα να το απολαυσεις μια φορα βαφτιζεται η μικρη σου.με το καλο να την δεις και νυφουλα.παρατα την να λεει οτι θελει και οταν ερθει η ωρα κανε αυτο που θες εσυ!!!φιλακια

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Για μια μερα ειναι! ποσο θα σε παιδεψουν? Ακομα κι εγω που δεν φοραω σχεδον ποτε για μια μερα με τη μικρη αγγαλια τα αντεξα! Βαυτιση δεν καναμε, αλλα μια φιλη ειπε σε ολους, στη δικια τους βαυτηση, οτι θα το εχει αυτη, ο μπαμπας και η νονα αγγαλια και αλλαγματα και καλα για να μην το περνουν θαρος οι γνωστοι και το παραζορησουν, αν και το εκανε για την πεθερα χιχι.

Οσο για τον μπαμπα... μυαλο αρχισε να βαζει στα 1,5-2(!) χρονια της μικρης και 6 χρονια σχεσης! Τετια αντιδραση ομως ομολογω οτι δεν το περιμενα ουτε εγω! Καλα που ειμασταν στο τηλ και οχι στο σκαιπ γιατι απο τη χαρα μου δακρυσα και ετσι δε με ειδε χαχαχαχα

Ue8pp3.pngI307p3.png

βαζω ορια με ωραιο τροπο αλλα ρε παιδια εχω ανχος για τα βαφτησια λετε να το παρει και εκει μονοπωλειο???ελεγα προχθες ν μη παρω ψηλα παπουτσια και λεει καλε παρε θα ειμαστε οι γιαγιαδες εκει...οκ δεν λεω πως δεν την δεινει αν η μαμα μου παει και την κανει ελα ελα η πεθερα λεει πανε στη γιαγια...και σε κατο βαφτησια που πηγαμε απο το σοι τ αντρα δεν πολυ ειχε το παιδι...αλλα στα βαφτησια δεν ξερω απο τη χαρα της πουθα παρει το ονομα λετε να μη το δεινει???χαχαχα....εγω ειπα να πω πως δεν θελω βοηθεια στο ντυσιμο γδυσιμο γτ πεφτουν και απο πανω σου και μετα τη βαφτηση θα ειναι στο καροτσι...για να τη βλεπουν ολοι και οχι πολλες αγκαλιες καπως ετσι θα κανω αν μπορεισεω μα τα βγαλω απο το στομα μου χαχαχ....τι να πω μεχρι τα βαφτησια μες το ανχος θα μαι...θα μου πειτε οκ μετα τη βαφτηση το παιδι θα ειναι και κουρασμενο αλλα δεν ξερω.....εσας σας εχει τυχει τπτ παρομοιο στα βαφτησια με μεθερα η εισαταν ανετε χωρις ανχος πανω σ αυτο το θεμα.....εγω πιστευω πως αν το κανει δεν το κανει με κακια απλα δεν πολυσκευτετε μωρε πολλες φορες τι κανει και το εχει πει κιολας...ενω σε καποια πραγματα ειναι καλη σε αλλα φερετε λες και δεν εχει μυαλο

Βρε μήπως έχουμε την ίδια πεθερά??Βέβαια εμένα μου έχει κάνει κ κάτι σκηνικά παλιά..ούτε στους εφιάλτες σου!:shock: Αλλά στα βαφτήσια τα ίδια προβλήματα με βλέπω να έχω...αχ αχ αχ...

μπα δεν ειχα προβλημα η μικρη δεν καθοταν σε κανεναν παρα μονο σε μενα τον μπαμπα της και τη νονα της.τυχερη ημουν.τακουνια παρε τι θα παθεις μην φοβασαι δεν θα σου πεσει ,και εγω φορουσα.μην αγχωνεσαι αδικα το μωρο θα ειναι κουρασμενο και δεν θα θελει πολλα πολλα.χαλαρωσε και μην το σκεφτεσαι,κοιτα να το απολαυσεις μια φορα βαφτιζεται η μικρη σου.με το καλο να την δεις και νυφουλα.παρατα την να λεει οτι θελει και οταν ερθει η ωρα κανε αυτο που θες εσυ!!!φιλακια

Κι εγώ θέλω!!

Για μια μερα ειναι! ποσο θα σε παιδεψουν? Ακομα κι εγω που δεν φοραω σχεδον ποτε για μια μερα με τη μικρη αγγαλια τα αντεξα! Βαυτιση δεν καναμε, αλλα μια φιλη ειπε σε ολους, στη δικια τους βαυτηση, οτι θα το εχει αυτη, ο μπαμπας και η νονα αγγαλια και αλλαγματα και καλα για να μην το περνουν θαρος οι γνωστοι και το παραζορησουν, αν και το εκανε για την πεθερα χιχι.

Οσο για τον μπαμπα... μυαλο αρχισε να βαζει στα 1,5-2(!) χρονια της μικρης και 6 χρονια σχεσης! Τετια αντιδραση ομως ομολογω οτι δεν το περιμενα ουτε εγω! Καλα που ειμασταν στο τηλ και οχι στο σκαιπ γιατι απο τη χαρα μου δακρυσα και ετσι δε με ειδε χαχαχαχα

Αχά. Εχουμε ελπίδες.Πες μου κάτι:του την έλεγες συνέχεια?Αυτός έπαιρνε το μέρος σου ή μπα?

y5yep3.png

Αχά. Εχουμε ελπίδες.Πες μου κάτι:του την έλεγες συνέχεια?Αυτός έπαιρνε το μέρος σου ή μπα?

Στην αρχη οποτε την εβλεπα ειχαμε καυγα... μετα τη γεννα απλα ανεφερα τα... γεγονοτα και αυτο μερες μετα ωστε να ειμαι ηρεμη και τον πιεζα να μου πει τη γνωμη του χωρις να λεω τη δικια μου και αν ελεγε "απο αγαπη τα κανει, δε σκευτετε" απαντουσα "τι αποτελεσμα εχει αυτο στη μικρη?" και απετουσα απαντηση (εκει κατευθηνα και λιιιγο). Αν εκανε κατι επικυνδινο τοτε ξεσπαθωνα μονο και του εβαλα (οταν δεν αντεχα αλλο) τελεσιδικο "αν δεν τους βαζεις στη θεση τους εσυ δεν με ξαναβλεπουν ουτε εμενα ουτε τη μικρη", ξερει οτι ειμαι τρελη και με... πιστεψε! Πρωτη φορα ομως αντεδρασε σε κατι που δεν ειχε σχεση τοσο με τη μικρη!

Βοηθισε πολυ και η πεθερα που ειχε παρει αερα και σε καποια φαση (μαλον νομιζε οτι δε θα με πιστευε ο αντρας μου ή οτι δε θα αντιδρουσα) την εκανε τη χοντραδα της.

Ue8pp3.pngI307p3.png

Στην αρχη οποτε την εβλεπα ειχαμε καυγα... μετα τη γεννα απλα ανεφερα τα... γεγονοτα και αυτο μερες μετα ωστε να ειμαι ηρεμη και τον πιεζα να μου πει τη γνωμη του χωρις να λεω τη δικια μου και αν ελεγε "απο αγαπη τα κανει, δε σκευτετε" απαντουσα "τι αποτελεσμα εχει αυτο στη μικρη?" και απετουσα απαντηση (εκει κατευθηνα και λιιιγο). Αν εκανε κατι επικυνδινο τοτε ξεσπαθωνα μονο και του εβαλα (οταν δεν αντεχα αλλο) τελεσιδικο "αν δεν τους βαζεις στη θεση τους εσυ δεν με ξαναβλεπουν ουτε εμενα ουτε τη μικρη", ξερει οτι ειμαι τρελη και με... πιστεψε! Πρωτη φορα ομως αντεδρασε σε κατι που δεν ειχε σχεση τοσο με τη μικρη!

Βοηθισε πολυ και η πεθερα που ειχε παρει αερα και σε καποια φαση (μαλον νομιζε οτι δε θα με πιστευε ο αντρας μου ή οτι δε θα αντιδρουσα) την εκανε τη χοντραδα της.

Αυτό! και με εμάς έτσι έγινε ακριβώς!

Διαφημίσεις

Τα ίδια είχαμε κι εμείς στην αρχή..

Μα δεν θέλω να τσακώνεται μαζί της!!Εγώ θέλω να την αγαπά τη μάνα του,για όνομα.Αλλά θέλω με τον τρόπο του (εκείνος τον ξέρει τον τρόπο,την ξέρει άλλωστε τόσα χρόνια) να ελέγχει την κατάσταση, να μην ξεφεύγουμε!

Κάνω διάφορες σκέψεις τον τελευταίο καιρό.Η δικιά μου κάνει πολλές προσπάθειες κ είναι πλέον πολύ πιο διακριτική.Προσπαθώ κι εγώ αλλά..πώς να ξεχάσω?'Ισως θέλω κ το χρόνο μου.Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ οτι οι προσβολές,οι τόσες προσβολές,τα στραβοκοιτάγματα,τα ξινισμένα μούτρα,όλα αυτά ήταν απλά..αυθορμητισμός όπως έλεγε?Οτι όοοολα τα έλεγε απο αγάπη?Τόσο κακοπροαίρετη είμαι πια που δεν "έπιανα" την αγάπη της?

Και πάμε στα αστεία τώρα να φτιάξω ατμόσφαιρα!!

σκηνικό1) είμαστε μαζί κ το μωρό σπαράζει απο κολικούς..προσπαθώ με όση ψυχραιμία μπορώ να το ηρεμήσω ενώ την έχω να μου δίνει οδηγίες του τύπου "κάνε της έτσι,της αρέσει" (λες κ ξέρεις καλύτερα απο μένα γκρρρ).Την άλλη μέρα μου λέει.."δεν ήθελα να στο πω χθες αλλά την ώρα που έκλαιγε το μωρό σφίχτηκε η καρδιά μου,σαν να με τρυπούσες..είδες η μάνα??!!!:shock::shock::shock:" Πάει λέω,μπήκε πάλι σε τρανς και νομίζει οτι είναι η μάνα του παιδιού!! (σ.σ. Παλαιότερα,εγώ της έχω πει οτι όταν την ακούω να κλαίει νιώθω να με τρυπούν στην καρδιά!)

σκηνικό2)Δεύτερη φορά είπε στην μικρή "αχ η μαμά ξέχασε να σου φορέσει αυτόοο" λέω σήμερα να της πω κάτι με τρόπο.Μάλλον δεν το κάνει επίτηδες αλλά αν το αφήσω θα παραγίνει..τι λέτε?

y5yep3.png

αχχχ κοριτσια δεν ξερω...απο τη μια σκευτομαι πως δεν θα κανει τετοια μαλακια γτ και σε κατι βαφτησια που πηγαμε δεν το πολυπηρε αγκαλια εγω καθομουν αλλου με το μωρο και αυτη αλλου...δηλαδη δεν ασχοληθηκε μετα το πηρε λιγο στο καφε που κατσαμε και το βαλαμε στο καροτσι...ευχομαι να σκευτει οτι θα ταλαιπωρειτε το μωρο και δεν θα κανει χαζα....εγω αν βρω ευκαιρια οταν ειμαστε μονες θα την πω τι θελω...αλλα δεν ξερω....χθες που λετε ολη μερα ενω δεν ειχε δουλεια δεν φανηκε περασαμε το βραδακι μετα το καφε που πηγαμε με τον αντρα μου και μου λεει σημερα ολη μερα δεν ειχα δουλεια και βαρεθηκα...δεν ειπα και εγω τπτ πχ γτ δεν ηρθατε αντιθετα ειπα επιτελουυςςςςςςς τι καλα...χαχαχαχ και σημερα με πηρε μονο μια φορα επειδη ειχε παει ενας θειος σπιτι για να εβλεπε το μωρο αλλα της ειπα πως μαγειρευα και οκ.....και χθε κατα ενα περιεργο τροπο κατσαμε μολισ ενα τεταρτο και φυγαμε γτ δεν ηθελε να κατσει αλλο Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ λετε ναγινονται θαυματα???????????

Τα ίδια είχαμε κι εμείς στην αρχή..

Μα δεν θέλω να τσακώνεται μαζί της!!Εγώ θέλω να την αγαπά τη μάνα του,για όνομα.

Φυσικα και να την αγαπα και να την σεβετε! Απλα πρεπει να καταλαβενουν οτι η βασικη οικογενια εχει μαμα, μπαμπα και παιδι-ια και δικες της ισοροπιες, κανονες. Δεν γινετε ακομα και ο πιο αγαπημενος μας ανθρωπος να επεμβενει και να μην σεβετε, το μονο που μπορει να καταφερει ετσι ειναι να φερει νευρα και προβληματα

Αλλά θέλω με τον τρόπο του (εκείνος τον ξέρει τον τρόπο,την ξέρει άλλωστε τόσα χρόνια) να ελέγχει την κατάσταση, να μην ξεφεύγουμε!

Κάνω διάφορες σκέψεις τον τελευταίο καιρό.Η δικιά μου κάνει πολλές προσπάθειες κ είναι πλέον πολύ πιο διακριτική.Προσπαθώ κι εγώ αλλά..πώς να ξεχάσω?'Ισως θέλω κ το χρόνο μου.Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ οτι οι προσβολές,οι τόσες προσβολές,τα στραβοκοιτάγματα,τα ξινισμένα μούτρα,όλα αυτά ήταν απλά..αυθορμητισμός όπως έλεγε?Οτι όοοολα τα έλεγε απο αγάπη?Τόσο κακοπροαίρετη είμαι πια που δεν "έπιανα" την αγάπη της? Εσυ κακοπροερετη με τοσες ευκαιριες που της εχεις δωσει και που τη λυποσουν? Για μενα απλα τωρα εσυ εχεις μαχαιρι και καρπουζι και φοβατε μη χασει εγγονι και γιο, δεν ειναι χαζη!

Και πάμε στα αστεία τώρα να φτιάξω ατμόσφαιρα!!

σκηνικό1) είμαστε μαζί κ το μωρό σπαράζει απο κολικούς..προσπαθώ με όση ψυχραιμία μπορώ να το ηρεμήσω ενώ την έχω να μου δίνει οδηγίες του τύπου "κάνε της έτσι,της αρέσει" (λες κ ξέρεις καλύτερα απο μένα γκρρρ).Την άλλη μέρα μου λέει.."δεν ήθελα να στο πω χθες αλλά την ώρα που έκλαιγε το μωρό σφίχτηκε η καρδιά μου,σαν να με τρυπούσες..είδες η μάνα??!!!:shock::shock::shock:"

Οχι απλα καταλεξη, κατασυλαβη το εχει πει και η δικια μου!!!

Πάει λέω,μπήκε πάλι σε τρανς και νομίζει οτι είναι η μάνα του παιδιού!! (σ.σ. Παλαιότερα,εγώ της έχω πει οτι όταν την ακούω να κλαίει νιώθω να με τρυπούν στην καρδιά!)

σκηνικό2)Δεύτερη φορά είπε στην μικρή "αχ η μαμά ξέχασε να σου φορέσει αυτόοο" λέω σήμερα να της πω κάτι με τρόπο.Μάλλον δεν το κάνει επίτηδες αλλά αν το αφήσω θα παραγίνει..τι λέτε?

Δυσκολες οι ισοροπιες... Κι εγω θα φοβομουν μη παρει αερα παντος!

Εμεις ειχαμε το αλλο, οταν ηταν μωρο η μικρη, της εκανε ξεναγηση στο σπιτι και ελεγε "να το τραπεζι του μπαμπα, το ψυγειο του μπαμπα" ολα του μπαμπα! Μεχρι που δεν αντεξα και λεω στη μικρη "Μηπος, μωρο μου, να παμε στην Ξανθη που εχουμε το σπιτι μας και τα πραγματα μας και αν ερθει και ο μπαμπας γινοντε και δικα του?". Καγγελο η αλλη και δεν ξαναπε τιποτα τετιο!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Δυσκολες οι ισοροπιες... Κι εγω θα φοβομουν μη παρει αερα παντος!

Εμεις ειχαμε το αλλο, οταν ηταν μωρο η μικρη, της εκανε ξεναγηση στο σπιτι και ελεγε "να το τραπεζι του μπαμπα, το ψυγειο του μπαμπα" ολα του μπαμπα! Μεχρι που δεν αντεξα και λεω στη μικρη "Μηπος, μωρο μου, να παμε στην Ξανθη που εχουμε το σπιτι μας και τα πραγματα μας και αν ερθει και ο μπαμπας γινοντε και δικα του?". Καγγελο η αλλη και δεν ξαναπε τιποτα τετιο!

Μάλλον έτσι είναι όπως τα λες..ο τελευταίος καυγάς είχε γίνει λίγο πριν τη γέννα κ είχε χ@στεί πάνω της,απο την επόμενη είχαμε γλύκες ;) Πάντως πάντα βαθυά μέσα μου υπάρχει η ελπίδα οτι ίσως και να το εννοεί όταν λέει οτι "με αγαπά" :?

Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω πώς να το χειριστώ με τη μικρή.Πώς να φροντίζω κ να την βλέπει αλλά και να υπάρχουν όρια.Αν "κολλήσει" το παιδί και,χειραγωγώντας το έχουμε πρόβλημα?Αν γίνει κανένα "διπλωματικό επεισόδιο πάλι" στο μέλλον κι εκείνο πληγωθεί? απο την άλλη δεν μπορώ να της στερήσω τη γιαγιά της ειδικά εφόσον την αγαπά τόσο πολύ.Είμαι σε δύσκολη θέση.Πώς φέρεσαι όταν η γιαγιά λατρεύει το παιδί σου αλλά νιώθεις πως δεν συμπαθεί εσένα?

Και ξέρεις,μπροστά στους άλλους μέλι,στον άντρα μου επίσης αλλά νιώθω πως δεν με θεωρεί αρκετά καλή,πως δεν της αρέσει ο χαρακτήρας μου,πως θα προτιμούσε μια άλλη..κσι ξέρεις-εμείς οι γυναίκες πώς τα πιάνουμε αυτά..!:(:(:(

Υ.Γ. φοβερή η ατ'ακα σου θα τη σημειώσω!!!

Επεξεργάστηκαν by myfavouritelullaby
κατι ξεχασα

y5yep3.png

Μάλλον έτσι είναι όπως τα λες..ο τελευταίος καυγάς είχε γίνει λίγο πριν τη γέννα κ είχε χ@στεί πάνω της,απο την επόμενη είχαμε γλύκες ;) Πάντως πάντα βαθυά μέσα μου υπάρχει η ελπίδα οτι ίσως και να το εννοεί όταν λέει οτι "με αγαπά" :?

Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω πώς να το χειριστώ με τη μικρή.Πώς να φροντίζω κ να την βλέπει αλλά και να υπάρχουν όρια.Αν "κολλήσει" το παιδί και,χειραγωγώντας το έχουμε πρόβλημα?Αν γίνει κανένα "διπλωματικό επεισόδιο πάλι" στο μέλλον κι εκείνο πληγωθεί? απο την άλλη δεν μπορώ να της στερήσω τη γιαγιά της ειδικά εφόσον την αγαπά τόσο πολύ.Είμαι σε δύσκολη θέση.Πώς φέρεσαι όταν η γιαγιά λατρεύει το παιδί σου αλλά νιώθεις πως δεν συμπαθεί εσένα?

Και ξέρεις,μπροστά στους άλλους μέλι,στον άντρα μου επίσης αλλά νιώθω πως δεν με θεωρεί αρκετά καλή,πως δεν της αρέσει ο χαρακτήρας μου,πως θα προτιμούσε μια άλλη..κσι ξέρεις-εμείς οι γυναίκες πώς τα πιάνουμε αυτά..!:(:(:(

Υ.Γ. φοβερή η ατ'ακα σου θα τη σημειώσω!!!

Εγω πλεον το πηρα αποφαση, δε με γουσταρει και απλα αδιαφορω. Ας λεει οτι θελει στους αλλους, εχω ξεκαθαρισει ομως οτι μπροστα στα παιδια ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ να μιλαει ασχημα και να προσβαλει εμενα ή τον αντρα μου. Μετα απο πολυ συζητηση καταλαβε και αυτος οτι ετσι δεν θα τον σεβοντε (πως θα νιωσεις αν σε πει χοντρο η μικρη? Θα θημωσεις και δε θα μπορεις να πεις και τιποτα αφου το ανεχεσε απο καποιον) και αντιδραει αυτος! Στη μικρη δε λεω κακα πραγματα γι αυτους και γενικα προσπαθω να μην μενω μονη μαζι τους, η μικρη φυσικα εχει καταλαβει οτι κατι δεν παει καλα μ αυτους (δεν ειναι χαζα) και αφου ξερει οτι θα θημωσω αν πει κατι κακο μπροστα τους μου τα λεει μετα (ο παπους δεν ξερει να τρωει και μασαει με ανοιχτο στομα μπλιαχ). Αν ελεγες στον αντρα σου να της πει να ερχετε οταν ειναι και αυτος εκει (και καλα για να τη βλεπει και αυτος) ωστε να μην μπορει να κανει και πολλες χοντραδες?

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...