Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Καλές γιορτές εύχομαι και σε εσένα ❤️

Με την ευκαιρία να πω πως ευχαριστώ όλες τις κοπέλες για το ενδιαφέρον τους. Πραγματικά πήρα πολλά μηνύματα και προσωπικά που πραγματικά δεν έχω λόγια.  Είναι συγκινητικό. Στέλνω μια αγκαλιά σε όλες.

• Μου αρέσει 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

perastika sto mwraki elina kai egw eixa alergia sto abgo mikrh kai se polla allla,basika gemiza spuria!!!kai mia xara ta trww twra,dld 8elw na sou pw oti argotera mporei na mhn exei.kala an einai dunaton na mhn s noiazei gia to paidi sou???ti 8a pei douleuei??mwre giayto egw den 8elw na doulepsw,8elw egw na to taizw kai na to ma8w apo mikro na trwei swsta.thn pe8era mou dhkaios th fobamai giati einai boubala k ka8e mera trwne kreas kai an pw egw oti 8a kanw fakes mia mera mou leei rikse kai mia brizola sto thgani apo dipla na faei o antras sou na xoortasei(etsi opws kanei ayth,mazi me to mageireutw petaei kai to kreas sto thgani)ti nohma exei na kanw fakh an riksw brizola sto thgani!!egw eipa kai ston antra mou,otan genni8ei to mwro 8elw na to ma8w na trwei apo mikro swsta,giauto na ta ksexasei auta pou kserei!!

Σε ευχαριστω πολυ,βασικα στεναχωρηθηκα γιατι επαθε χοντρο σοκ απο αυτα που πρηζεσαι ολος...Θα δουμε πως θα παει.Και ναι στο παιδι μην επιτρεψεις να κανουν τα δικα τους ειναι επικυνδινες...Ασε να μην αναλυσω ποσο κακο εκανε η δικια μου στη διατροφη του αντρα κ του κουνιαδου μου.Παχυσαρκα μωρα και τα δυο κι ο κουνιαδος τωρα εκανε γαστρικο μανικι επειδη ειχε φτασει 14ο κιλα.Αφησε τα σου λεω τραγικη.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε ευχαριστω πολυ,βασικα στεναχωρηθηκα γιατι επαθε χοντρο σοκ απο αυτα που πρηζεσαι ολος...Θα δουμε πως θα παει.Και ναι στο παιδι μην επιτρεψεις να κανουν τα δικα τους ειναι επικυνδινες...Ασε να μην αναλυσω ποσο κακο εκανε η δικια μου στη διατροφη του αντρα κ του κουνιαδου μου.Παχυσαρκα μωρα και τα δυο κι ο κουνιαδος τωρα εκανε γαστρικο μανικι επειδη ειχε φτασει 14ο κιλα.Αφησε τα σου λεω τραγικη.

Ελίνα περαστικά στο μωράκι σου μην στεναχωριεσαι και η αδελφή μου μικρή είχε θέματα τέτοια αλλά όταν μεγάλωσε όλα οκ. Και το δικό μου το μωράκι εβγαλε αλλεργία στο αβγό αλλά με τα από 2 μηνες που ξαναπροσπάθησα όλα εντάξει. Η δικη μου η πεθερά μονο το κρεας ξέρει. Επειδή τρώνε εκεί και ο κουνιάδος μου με την οικογενεια του και επειδή εκείνος τρωει μόνο κρέας μαγειρευει συνέχεια κρεας. Παλια θυμαμαι σχεδόν κάθε ημέρα ή αν έκανε κανενα λαδερο το συνοδευε πάντα με κρεας. Επίσης ενώ είχαν όλοι χοληστερίνη και διαφορα θέματα μαγείρευε συνέχεια πατσαδες, αρνια στο φούρνο, γαρδουμπες, όλο με εντόσθια τελος παντων και φαγητά απαγορευμένα. Οταν έκανε εξετάσεις ο ανδρας μου βγήκαν όλα στο κόκκινο.

Σε ευχαριστω πολυ!!Ελπιζω κι εγω να ξεπεραστει με τον καιρο μακαρι...

Καλα ειναι τραγικες αστα με το φαγητο κι εμενα χαλια διατροφη κανουν ολο ψωμαρες κτλ...Τον αντρα μου να καταλαβεις 4 μηνων τον ταιζε 3 αβγα παρακαλω με ψωμι μεσα και τυρι τριμμενο και πατατες τηγανιτες.ολα μεσα...ειπατε τιποτα????και φυσικα ο αντρας μου ειχε και ψιλοαλλεργιες στα αβγα και στις σοκολατες...ομως αυτα τον ταιζαν.τοσο ανευθυνοι.και οτι καπνιζαν μεσα στο υπνοδωματιο με μωρο παιδι στην κουνια...Ασε τα θυμαμαι και φουντωνω και θα δωσω σε εκεινη ποτε να παρει μαζι της το παιδι?Οπως μου χε πεταξει τοτε που λεγανε οτι ολοι αφηνουν τα παιδια στους παππουδες και λεω κι εγω μετα στον πεθερο μου "εμενα η μαμα μου ποτε δεν με αφησε στη γιαγια μου"και μου λεει"εμ αυτο ειναι το προβλημα"τι να του πεις εκεινη την ωρα.ειμαι και προβληματικη επειδη δεν θελω να αφηνω τα παιδια μου...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Νομιζω πως καμια μανουλα δεν αφηνει τα παιδακια της σε παππουδογιαγιαδες με ελαφρα την καρδιαν.Μακαρι να μπορουσα κι εγω να καθισω σπιτι και να μεγαλωσω το κοριτσακι μου και να μη χρειαζεται να την αφηνω καθε πρωι για να παω στη δουλεια.Βεβαια φροντιζω να ελεγχω τι τρωει και τι κανει και τι μαθαινει καθε μερα.Ομολογω πως η μητερα μου κανει καταπληκτικη δουλεια μαζι της....ευτυχως.Αν ομως εβλεπα το αντιθετο, και η μητερα μου να ηταν ....δε θα το αφηνα.Ποσο μαλλον να βλεπω πως το παιδι μου δεν τρεφεται σωστα και καταληγει στην παιδικη παχυσαρκια.Αυτο πια το "μποι ειναι" το ακουσα τοσες φορες που θα πρεπει να γινει 3 μετρα το κοριτσακι.Ειναι ντροπη πια και οχι τοσο για την πεθερα μου (απο αυτην δεν περιμενω και τιποτε καλο και σωστο) αλλα απο την κουνιαδα μου που ειναι και νεα κοπελα.Οταν βλεπω μανες να φερονται ετσι ανευθυνα οσο αφορα τα παιδια τους γιατι ετσι βολευονται......τρελενομαι!!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Νομιζω πως καμια μανουλα δεν αφηνει τα παιδακια της σε παππουδογιαγιαδες με ελαφρα την καρδιαν.Μακαρι να μπορουσα κι εγω να καθισω σπιτι και να μεγαλωσω το κοριτσακι μου και να μη χρειαζεται να την αφηνω καθε πρωι για να παω στη δουλεια.Βεβαια φροντιζω να ελεγχω τι τρωει και τι κανει και τι μαθαινει καθε μερα.Ομολογω πως η μητερα μου κανει καταπληκτικη δουλεια μαζι της....ευτυχως.Αν ομως εβλεπα το αντιθετο, και η μητερα μου να ηταν ....δε θα το αφηνα.Ποσο μαλλον να βλεπω πως το παιδι μου δεν τρεφεται σωστα και καταληγει στην παιδικη παχυσαρκια.Αυτο πια το "μποι ειναι" το ακουσα τοσες φορες που θα πρεπει να γινει 3 μετρα το κοριτσακι.Ειναι ντροπη πια και οχι τοσο για την πεθερα μου (απο αυτην δεν περιμενω και τιποτε καλο και σωστο) αλλα απο την κουνιαδα μου που ειναι και νεα κοπελα.Οταν βλεπω μανες να φερονται ετσι ανευθυνα οσο αφορα τα παιδια τους γιατι ετσι βολευονται......τρελενομαι!!!!!!!

συμφωνώ απόλυτα!!! και εγώ ελεγχω τα πάντα παρόλου και η δική μου η μανούλα κάνει τα καλύτερα. Αλλα το έχω πει αν έβλεπα οτι δεν μπορούσε η μαμά μου να της προσφέρει αυτά που πρέπει θα την πάρω και θα την παω σε παιδικό.ολα και όλα. Για την πεθερά μου δεν το συζητάω καν να την κρατήσει διοτι εκτός από ολα τα θέματα που έχουμε είναι και βρωμιαρα και σιχαίνομαι και τρελαίνομαι στην σκεψη και μονο οτι θα είναι εκεί το παιδί μου.ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ!!!

anagasthka rena mou an den exeis allh epilogh prepei apla opos eipes na elegxeis th diatrfh tou paidiou.egw an to kratouse h pe8era pou einai kserokefalh kobo ton k@@ mou oti den 8a me akouge lepto.opote apo th stigmh pou h mama tou mwrou einai dia8esimh to mwro 8a to taizei h ma ma k swsta k den 8a to taisei miso geuma h dikia mou.kala h gunaika tou patera mou einai h ekseresh sth diatrofh meta frouta sthn katapsuksh pou sas elega!!k egw suxainomai thn pe8era mou,episis mono kreata ksereis k me ta ladera sinodeuei pali kreas k eipa ton antra mou oti parolo pou einia 28 an paei na kanei eksetaseis mesa tou 8a ginete festival xolisterinis k eimai s mia monimh prospa8eia na tou alaksw diatrofikes syni8ies!!

rbOEp3.png

Μη μιλατε για βρομια.......δεν εχετε δει τιποτα!!!!!! Τοση γλιτζα δεν εχω ξαναδει οση ειδα στο σπιτι της πεθερας μου!!!!!Εγω εκει ουτε νερο δεν πινω.....το παιδι μου θα αφηνα?

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

anagasthka rena mou an den exeis allh epilogh prepei apla opos eipes na elegxeis th diatrfh tou paidiou.egw an to kratouse h pe8era pou einai kserokefalh kobo ton k@@ mou oti den 8a me akouge lepto.opote apo th stigmh pou h mama tou mwrou einai dia8esimh to mwro 8a to taizei h ma ma k swsta k den 8a to taisei miso geuma h dikia mou.kala h gunaika tou patera mou einai h ekseresh sth diatrofh meta frouta sthn katapsuksh pou sas elega!!k egw suxainomai thn pe8era mou,episis mono kreata ksereis k me ta ladera sinodeuei pali kreas k eipa ton antra mou oti parolo pou einia 28 an paei na kanei eksetaseis mesa tou 8a ginete festival xolisterinis k eimai s mia monimh prospa8eia na tou alaksw diatrofikes syni8ies!!

εμενα οταν πήγε για πρωτη φορά εξετασεις παρολου που ειναι αδυνατος και ειναι 35 χρονων εσπασε τα ρεκορ. Ολα στα κοκκινα, ειδικα χολιστερίνη ειχε λες και ήταν 100 κιλα ενώ ο καημένος ειναι αδυνατος. Και η μανουλα του εχει αλλα τρωει τον αμπακο και μετα περνει χαπια για να ριξει την χοληστερινη. Και του ελεγα πριν παντρευτουμε μην τρως συνεχεια κρεας και πατσαδες και τετοια θα κανεις χοληστερίνη. Παντως η δικη μου και τα φαγητά της είναι όλα με νερα σαν σουπα αλλα όπως σας είπα ειναι και βρωμιαρα. Αν πας στο σπιτι της σιχαινεσαι να ακουμπησεις. Μια φορά η τουαλετα ειχε "αναμνηστικά" μια εβδομαδα αλλα και απο μυρωδιες αστα θα αηδιασεις αμα σου πω. Που να στειλω την μικρη εκει μεσα. Καμια φορα το μεσημερι οταν γυρισει ο ανδρας μου που εχει παει να παρει την μικρη απο την μανα περναει απο την πεθερα μου. Σφιγγει η καρδια μου οταν το ακουω. Θυμαμαι επισης περυσι οταν η μικρη ήταν 3 μηνων και ερχοτανε να την δει ειχε τηγανισει κρεμμυδια και οταν μπηκε μεσα στο σπιτι βρωμαγε. Μεχρι και ο ανδρας μου μου το σχολιασε. Το κακό δεν ήταν αυτό το κακό ήταν οτι ειχε ερθει 3 ημερες συνεχεια και βρωμαγε το ίδιο.. ουτε μπανιο ειχε κανει ουτε ρουχα αλλαξει. Και θυμαμαι αερίζαμε το σπιτι καταχειμωνο μεσα στην νυχτα γιατι μας μυριζε. Που να την αφήσω εγώ την πριγκιπεσσα μου???????

Διαφημίσεις

ρε συ αυτή μοιαζει στην πεθερά μου!!! εχει το ίδιο μαλλι ξερεις αυτό που δεν είναι ακριβώς ξανθό αλλα ξερεις ενα περιεργο ανοικτό γεροντε απροσδιοριστο χρώμα!!!

Και η δικιά μου ΙΔΙΑ είναι!!!! και χειρότερη μη σου πω γιατί της έχουν αραιώσει κιόλας και βλέπεις τούφα ξανθιά - τούφα ανταύγεια - κρανίο, κτλ, αφού σκέφτομαι τον κομμωτή που πάει ότι τσάμπα τα παίρνει τα λεφτά ..... ή μάλλον για ψυχική οδύνη??

Α ρε sesestina τυχερή με τη πιπινο-πεθερά ... τουλάχιστον δεν είναι αποκρουστική !!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...