Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Τα ίδια είχε κάνει κ η δικιά μου ρε.Την έπαιρνε η αδερφή της στο κινητό κ την άκουγα εγώ απο δίπλα να μιλάει για μένα (η αδερφή της).Και στο μαιευτήριο ακόμα τα ίδια. Επαιρνε η αδερφή της κ όταν της είπε η δικιά μου οτι θα έμενε της λέει η άλλη "μπαααα?αλλάξανε τα πράγματα???" Μπαμπάκια!Λες κ ξέρει τι τράβηξα εγώ απο τη μικρή της αδελφή.Τεσπα.Ξέρω,άμα είναι πολλοί σε κάνουν να αναρωτιέσαι μήπως είσαι όντως μ@λάκας. Εγώ επειδή είναι πιο σοφτ η περίπτωσή μου (κατέληξα οτι κάποια πράγματα απλά δεν τα καταλαβαίνει) το ριξα στην πλάκα.Κουράστηκα να στεναχωριέμαι.Εκανα μια εξήγα κ τέλος.Οποιος θέλει να ΜΑΣ βλέπει οφείλει να σέβεται.

Στη δική σου περίπτωση ούτε καλημέρα..σου λέω έχεις κάθε δίκιο κοπέλα μου!

Ευχαριστώ φιλενάδα!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

myfavouritelullaby διακριτικηγ διακριτικη αλλα μου σπασε τα νευρα σημερα!!!!ηρθε μου εφερε ψωμι το πρωι και λεγαμε για την απο πανω που εχει 2 παιδακια και φωναζει πολυ ασχημα το μεγαλο και λεω πως μπορει και το κανει...και λεει η πεθερα μου χαριτολογοντας(υποθετω) και σενα αν κανουν και αλλο νινι δεν θα σ αγαπανε και θα σ λενε μη και μη...και εσυ θα ερχεσαι στη γιαγια με πειραξε παρα πολυ αυτο....δεν μιλησα και μαλακια μου επρεπε να τις πω κατι αλλα ρε πουστη μου οταν πεταει μαλακιες λες και δν εχω στομα να μιλησω.....και επειδη δεν εκατσε πολυ φευγοντας λεει ενω περπατουσε να φυγει αν το απογευμα δεν παω για καφε και βγειτε περαστε να δω παλι λιγο το μωρο....τι να πεις κανει και τα καλα της αλλα ενα στραβο καλυπτει χιλια καλα

myfavouritelullaby διακριτικηγ διακριτικη αλλα μου σπασε τα νευρα σημερα!!!!ηρθε μου εφερε ψωμι το πρωι και λεγαμε για την απο πανω που εχει 2 παιδακια και φωναζει πολυ ασχημα το μεγαλο και λεω πως μπορει και το κανει...και λεει η πεθερα μου χαριτολογοντας(υποθετω) και σενα αν κανουν και αλλο νινι δεν θα σ αγαπανε και θα σ λενε μη και μη...και εσυ θα ερχεσαι στη γιαγια με πειραξε παρα πολυ αυτο....δεν μιλησα και μαλακια μου επρεπε να τις πω κατι αλλα ρε πουστη μου οταν πεταει μαλακιες λες και δν εχω στομα να μιλησω.....και επειδη δεν εκατσε πολυ φευγοντας λεει ενω περπατουσε να φυγει αν το απογευμα δεν παω για καφε και βγειτε περαστε να δω παλι λιγο το μωρο....τι να πεις κανει και τα καλα της αλλα ενα στραβο καλυπτει χιλια καλα

Βρε όλες τα έχουνε.Δεν ξέρουν να μιλήσουν ώρες ώρες.Πολύ πιθανόν να το είπε στην πλάκα κ να μην σκέφτηκε πώς θα το πάρεις.Ξεχνούν πώς ένιωθαν όταν ήταν οι νύφες!!

Δεν μιλάς γιατί είσαι μικρούλα,αλλά καμιά φορά είναι καλύτερο αυτό!Ετσι θα σκεφτείς τι θα πεις την άλλη φορά.Πάντως άμα ξανάρθει πες της με ωραίο τρόπο οτι τα μωρά νιώθουν κ καλό είναι να μην ξαναπεί στο μωρό κάτι τέτοιο..

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

myfavouritelullaby ετσι ναι μετα σκευτηκα και ειπα την αλλη φορα κατι τετοιο θα πω...δηλαδη ωρες ωρες τι να πεις αν την αλλη φορα της το φερω ως παραδειγμα οτι το ειπε αλλη θα πει καλα τι λεει στο μωρο...δεν ξερω μου χαλασε τη διαθεση μετα δεν την εδεινα σημασια εβλεπα τηλεοραση και μιλουσε μονη της και μετα εφυγε....την αλλη φορα θα πω αν το πει...δλδ και η γιαγια δεν αγαπουσε το αλλο της γιο μονο τον μικρο....ε τι ειναι αυτα τωρα.....εκει που λεω εβαλε μυαλο και ολα καλα...να το....και μου τη σπαει που κανει λες και δεν εχει αλλη γιαγια το μωρο μονο αυτη...ολο σε μενα θα ερχεσαι μαζι θα κοιμομαστε μαζι θα κανουμε βολτες αλλα οταν μετακομισω στη πολη μου πρωτα ο θεος με τα κιαλια θα το βλεπει!!!!

:D:D

ευτιχως εμενα η πεθερα μου δεν ειναι μονο γιαγια στα λογια....ψωνιζει τη μικρη με μεγαλη χαρα:D την περνει ρουχαλακια...επεισης οταν της ειπαμε πως θα παρει το ονομα της και πρεπει να παρει αυτη το παιδικο δωματιο πηρε οτι καλυτερο και αυτο που μου αρεσε πιο πολυ (και το πιο ακριβο χαχα) δεινει λεφτα για το γαλα και τις πανες και αν τυχει και ειμαστε για καφε εξω και θελω να ψωνισω δεν μ αφηνει να πληρωσω τπτ τα πληρωνει ολα αυτη ειτε ψωνια για το σπιτι ειτε ενδυμασια:Dοπως ακριβως κανουν και οι δικοι μου γονεις για το μωρο

καλε που την πετυχες?θελω και εγω μια ιδια!!μπορω να την παρω σε συσκευασια δωρου?

κοριτσια και μια φιλη μου η πεθερα της ειναι σαν και την μανα της,παντα την βοηθαει.δεν εχει πολλες ομως τετοιες και οι δικες μας βγηκαν ααπο αλλο καλουπι!

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Διαφημίσεις

καλε που την πετυχες?θελω και εγω μια ιδια!!μπορω να την παρω σε συσκευασια δωρου?

κοριτσια και μια φιλη μου η πεθερα της ειναι σαν και την μανα της,παντα την βοηθαει.δεν εχει πολλες ομως τετοιες και οι δικες μας βγηκαν ααπο αλλο καλουπι!

Και εγώ από τις άλλες θέλω. Αυτό το καλουπάκι ας το σπάσει κάποιος να γλιτώσουν οι επόμενες. Αν και ξέρουμε ποιός φταίει. Τι να κάνεις όμως που η πεθερά βγάζει τα νύχια της, αφού αγαπήσεις. Φταίει ο ερωταςσσς για ο,τι μου συμβαίνει!!! Αντζελα!

κι εμένα με βοηθάει αλλά μου τη σπάει που μιλάει σαν να γέννησε αυτή.Σήμερα μ έλεγε οτι έχει να μοιάσει το μωρό :shock: (ομορφιά) απο την ίδια.και ναι,θεωρεί οτι γέννησε η ίδια.προσπαθώ να το δω με συμπάθεια,αλλά μου φαίνεται πολύ παράλογο ρε σεις..αν κ μεταξύ μας μαζεύτηκε πολύ.χειρότερα έλεγε!

y5yep3.png

κι εμένα με βοηθάει αλλά μου τη σπάει που μιλάει σαν να γέννησε αυτή.Σήμερα μ έλεγε οτι έχει να μοιάσει το μωρό :shock: (ομορφιά) απο την ίδια.και ναι,θεωρεί οτι γέννησε η ίδια.προσπαθώ να το δω με συμπάθεια,αλλά μου φαίνεται πολύ παράλογο ρε σεις..αν κ μεταξύ μας μαζεύτηκε πολύ.χειρότερα έλεγε!

ωχ τί ώρα είναι αυτή; σε ξενύχτησε η μπουμπού;

λοιπόν αυτό με το πού μοιάζει το μωρό... η συνεισφορά μου... η δικιά μου έλεγε όσο πιο συχνά μπορούσε ότι το μωρό - όταν είχαμε τον μεγάλο, μωρό - της θύμιζε τον γιο της! όοοοοοοοοοοοχι τον άντρα μου, τον άλλο της γιο! τον μεγάλο της, το καμάρι της! για τον δικό μου τίποτα. Τα δύο αδέρφια εντωμεταξύ δε μοιάζουν μεταξύ τους και το παιδί μας μοιάζει σε εμένα και τον άντρα μου. επίσης δεν τα έλεγε αυτά ποτέ μπροστά στον άντρα μου. και αχ έτσι έκανε και ο (μεγάλος της γιος) και αχ πώς μου θυμίζει τον (μεγάλο της γιο) και δως του εγώ να φτύνομαι, γιατί το "καμάρι" της είναι χάλια μέσα έξω ενώ το αγόρι μου είναι και κούκλος και καλό παιδί! Γιατί να το κρύψουμε άλλωστε!

έγιναν ξανά κάτι σκηνικά το ΣΚ και έβαλα τις φωνές, αλλά δε γίνεται να μη χρειάζεται να βάζω τις φωνές; να διορθώνονται από μόνα τους. Δε θέλω συγγνώμες θέλω να μη συγχίζομαι.

ωχ τί ώρα είναι αυτή; σε ξενύχτησε η μπουμπού;

λοιπόν αυτό με το πού μοιάζει το μωρό... η συνεισφορά μου... η δικιά μου έλεγε όσο πιο συχνά μπορούσε ότι το μωρό - όταν είχαμε τον μεγάλο, μωρό - της θύμιζε τον γιο της! όοοοοοοοοοοοχι τον άντρα μου, τον άλλο της γιο! τον μεγάλο της, το καμάρι της! για τον δικό μου τίποτα. Τα δύο αδέρφια εντωμεταξύ δε μοιάζουν μεταξύ τους και το παιδί μας μοιάζει σε εμένα και τον άντρα μου. επίσης δεν τα έλεγε αυτά ποτέ μπροστά στον άντρα μου. και αχ έτσι έκανε και ο (μεγάλος της γιος) και αχ πώς μου θυμίζει τον (μεγάλο της γιο) και δως του εγώ να φτύνομαι, γιατί το "καμάρι" της είναι χάλια μέσα έξω ενώ το αγόρι μου είναι και κούκλος και καλό παιδί! Γιατί να το κρύψουμε άλλωστε!

Εμ για δες ώρα κ σήμερα...δεν την παλεύω-έχει κολικούς!

έγιναν ξανά κάτι σκηνικά το ΣΚ και έβαλα τις φωνές, αλλά δε γίνεται να μη χρειάζεται να βάζω τις φωνές; να διορθώνονται από μόνα τους. Δε θέλω συγγνώμες θέλω να μη συγχίζομαι.
Για πε τι έγινε!

y5yep3.png

Διαφημίσεις

TO σαββατο ηρθε η μαμα μου σε μενα....λες και την μυριζονται ηρ8ε η γιαγια του αντρα μου η οποια δεν ελεγε να φυγει αλλα δεν την ειπα κατσε για φαι και σηκωθηκε και εφυγε 1μιση ωρα.....και μετα τηλ η πεθερα.....τις λεω "εδω καθομαι ηρθε η μαμα μου με τη γιαγια μου και ηρθε γ γιαγια σας ααα λεει ναι???λεω ναι μας μυριζετε οποτε ερχετε η μαμα μου ολο και καποιος θα ερθει τις λεω.....αααα εγω πηρα να δω απλα τι κανετε.....τεσπα δεν ηρ8ε ολη μερα...αλλα την αλλη μερα ηρθε πρωι πρωι γτ δεν ειδε το κοριτσι της.....γενικα παιδια εμενα κανει σαν τρελη με το μωρο φωναζειιι εσας κανουν ετσι????οι δικοι μου αλλα και απο του αντρα μου τη μερια ολοι την αγαπανε αλλα φυσιολογικα αυτη φωναζειιι...αφου και ο αντρας μου λεει πως τα εχει χασει με το μωρο και φερετε παραλογα αλλα δεν μπορει να την πει και τπτ....τι να πω που ειναι ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥΥΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥΥΥ δλδ θα φρικαρω καλη καλη αλλα τα σπαστικα της δεν λεει να τα κοψει......χθες που πηγαμε δεν την εβαζε στο καροτσι εδω λεει θελει να μεινει....ξερει πως δεν την αφηνω....τεσπα την εβαλε.....παμε στη πορτα

και την ξαναπερνει και λεει θα σας παω μεχρι το ανσασερ.....δλδ σου πεφτουν τα μαλλια η οχι????

χαχαχαχαχα βρε όλες έτσι κάνουν!!Τι να σου λέω..Ισως είναι που δεν μπορούμε ακόμα να φανταστούμε πώς είναι να σαι γιαγιά???Τώρα πια κι εγώ μετράω τις κουβέντες μου-μπορεί να γίνω κ χειρότερη.

Κι εμένα έτσι υπερβολική ήταν-και είναι.'Εκλαιγε στη σκέψη του μωρού (!!) κ μο έλεγε "εγώ αυτό το μωρό θα το γεννήσω"!!:shock::shock: κι ετοίμαζε παιδικό δωμάτιο στο σπίτι της.Φαντάσου με τώρα,έγκυο (ξέρεις οι ορμόνες εεε?) στο πρώτο μου,που το ήθελα πάααρα πολύ και να μου λέει αυτές τις μ@@κίες!!'Εκλαιγα σε όλη μου την εγκυμοσύνη.

Κορίτσια ήρθε απο το σπίτι το πρωί και μπάνισε το μάρσιπο που έχω,και με ρωτούσε αχ τι είναι αυτόοοοοοοοοοοοοο??και της εξηγώ κ μου λέει ενθουσιασμένη "αχ είναι αυτό που το φοράααααααααααααας??" κ σκέφτομαι έχε γούστο να θέλει να φορέσει κ το μωρό (μου το έχει ξαναπετάξει) κ της λέω "ναι,λέγονται μάρσιποι μητρικής αγκαλιάς,τους φοράνε οι μαμάδες,για να θηλάζουν με ευκολία κλπ" λέτε να το έπιασε το υπονοούμενο?Η να έχω προβλήματα πάλι??

y5yep3.png

χαχαχαχαχα βρε όλες έτσι κάνουν!!Τι να σου λέω..Ισως είναι που δεν μπορούμε ακόμα να φανταστούμε πώς είναι να σαι γιαγιά???Τώρα πια κι εγώ μετράω τις κουβέντες μου-μπορεί να γίνω κ χειρότερη.

Κι εμένα έτσι υπερβολική ήταν-και είναι.'Εκλαιγε στη σκέψη του μωρού (!!) κ μο έλεγε "εγώ αυτό το μωρό θα το γεννήσω"!!:shock::shock: κι ετοίμαζε παιδικό δωμάτιο στο σπίτι της.Φαντάσου με τώρα,έγκυο (ξέρεις οι ορμόνες εεε?) στο πρώτο μου,που το ήθελα πάααρα πολύ και να μου λέει αυτές τις μ@@κίες!!'Εκλαιγα σε όλη μου την εγκυμοσύνη.

Κορίτσια ήρθε απο το σπίτι το πρωί και μπάνισε το μάρσιπο που έχω,και με ρωτούσε αχ τι είναι αυτόοοοοοοοοοοοοο??και της εξηγώ κ μου λέει ενθουσιασμένη "αχ είναι αυτό που το φοράααααααααααααας??" κ σκέφτομαι έχε γούστο να θέλει να φορέσει κ το μωρό (μου το έχει ξαναπετάξει) κ της λέω "ναι,λέγονται μάρσιποι μητρικής αγκαλιάς,τους φοράνε οι μαμάδες,για να θηλάζουν με ευκολία κλπ" λέτε να το έπιασε το υπονοούμενο?Η να έχω προβλήματα πάλι??

χαχχαχ τι λες τωρα ακου εκει σαν να γεννησε εεε????εγω τις το εχω πει γτ σε συζητησεις πεταω που και που αυτα που θελω...λεω το παιδι εχει μαμα και δεν θα δουλεψω πχ για να το μεγαλωσω δεν μ αρεσει να το μεγαλωνουν γιαγιαδες εσεις μεγαλωσατε τα παιδια σας....και αν καμια φορα με λεει για πεθερες κακιες...εκει λεω τι μ αρεσει και τι οχι αλλα γενικα δεν το λεω συγκεκριμενα γ αυτη σαν υπονοουμενα τα λεω....αλλα μην νομιζεις πως τα πιανουν η δικια μου κανει πως τα πιανει αλλα μετα λεει τις μαλακιες....ευτυχως στο σπιτι δεν εκανε τπτ ...ηθελε να παρει παρκοκρεβατο και δν πηρε λεει ετσι και αλλιως δεν καθεται πολυ ωρα...γτ και εμεις που παμε αντε μια ωρα να κατσουμε βαρια βαρια αντιθετα η μαμα μου εχει παρκοκρεβατο σπιτι της ριλαξ παιχνιδια...τοσα δεν εχω ουτε σπιτι μου....δν ξερω πως θα ειμαι σαν γιαγια αλλα δεν θελω ετσι τοσο υπερβολικη πια.....εγω μαρσιπο δεν πηρα ποτε...αλλα και να επερνε στανταρ θα την επερνε παλι αγκαλια...για να το φορουσε η ιδια δεν νομιζω γτ ουτε το καροτσι δεν θελει να κυλαει χαχαα

κΑΙ ΝΑ σας ρωτησω και το αλλο αν ειναι πεθερα και μανα μαζι τι γινεται με το μωρο...εμενα το παιρνει μονοπολειο η πεθερα και δν το δεινει πουθενα...και κατω να αφησει το περνει μπροστα της ετσι εκανε και μια μερα στη κλινικη που ειχα κοσμο το πηρε αγκαλια απο μενα και πηγε στην ακρη και τα πηρα στο κρανιο και ειπε πως νομιζε πως ο κοσμος ειχε ερ8ει πολυ ωρα πριν και το εκανε αυθορμητα και ζητησε συγνωμη αλλα και τωρα τ ιδιο κανει...η μαμα μου δεν παρεξηγιετε γτ ειναι ολη μερα μαζι μου σπιτι οταν ερχετε αυτη στη μιση ωρα ομως το μωρο αυτοκολλητο...και αναρωτιεμαι μην εχω θεμα βρε κοριτσια στα βαφτησια????και το εχει αγκαλια συνεχεια και δεν το δεινει πουθενα????????????????????????????????????????

Λουλαμπακι δεν μενουν σπιτι μας οταν ερχοντε οι βαρβαροι, μετα απο μεγαααααλο καυγα! Το προβλημα ηταν οτι παλι θα ερχονταν τις μισες και τελευταιες μερες του μπαμπα εδω, με αποτελεσμα και να μη ξεκουραστει αλλα και να μη δει τους φιλους μας, οπως εχει γινει ΠΟΛΛΕΣ φορες! Την τελευταια ηρθαν (ειμασταν Καταρ και μηναν σπιτι μας), φυγαν 2 μερες πριν φυγουμε και με την πολυ κουραση ο αντρας μου επαθε... λουμπαγκο! Διακοπες κολαση καναμε! Το καλο ηταν οτι εβαλε μυαλο και χωρις να του πω (?) τιποτα τους την ειπε απο μονος του τωρα και θα ερθουν 13-17 (10-21 θα ειναι εδω) και τους ειπε κι ολας οτι θα θελει να δει τη γυναικα του και το παιδι του και τους φιλους του με τη ησιχια του (?!) οποτε δεν θα ειμαστε συνεχια με αυτους!!! Θελαν δε θελαν το δεχτικαν και ειπαν θα κανουν και αυτοι το προγραμμα τους και τις εξιρμησεις τους (απιλη? χαχαχα)! Αν συνεχισει ετσι ο μπαμπας μας με βλεπω να μην ξαναμπαινω στο θεματακι!!!! Φιλακια!!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...