Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

ακριβως εμενα η μαμα μου ερχεται και καθεται ολη μερα 2 3 φορες τη βδομαδα γτ ειναι μανα μου την πεθερα δεν θα μπορουσα ετσι....ρε σ τωρα με εβαλες σε σκεψεις λες να κανω ασχημα που τις αφηνω να την ταιζουν και να τις αλλαζουν???δν το ειχα σκευτει ετσι¨!!!και οποτε εχει τυχει να μοου πουν να την ταισουν τις αφηνω και τωρα και να θελω δεν θα μπορω να το κοψω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναιιιιιι........πωςςςςς, και η δικια μου βοηθαει, ψωνιζει, μας σκεφτεται...!!!!!!

Λιγα μπαλονια στην κλινικη και κατι φρουτα στο σπιτι την πρωτη μερα που βγηκαμε απο το νοσοκομειο.....αυτα ηταν.

Για να μη θυμηθω το μεταχειρισμενο το καροτσι απο την αλλη την εγγονη και μου ανεβει παλι το αιμα στο κεφαλι............

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

RENA μου οχι εμενα τα καλυτερα ευτυχως και κατι ξαδερφες που ελεγαν να δωσουν για κρεβατακι η πεθερα μου δεν το δεχτηκε....ετσι πηγαμε για κρεβατακι και συρταριερα και διαλεξα εγω οτι ηθελα φυσικα το πιο ακριβο και το πιο ωραιο...και δεχτηκε χωρις καμια κουβεντα...πηρε τα προικια μαζι και εγω για να διαλεξω ....ρουχαλακια φανελακια...και τωρα παλι κατι θα παρει αν πω οτι μου λειπει κατι παει κατευθειαν....ενταξει σ αυτο δεν λεω ειναι καλη γτ ειναι το πρωτο εγγονη και οταν λεω την εχει αδυναμια δεν περιγραφετε μεχρι αηδιας οχι να την φαιρεται σαν να ειναι μαμα της...σαν γιαγια αλλα τρελα μαζι της....

RENA μου οχι εμενα τα καλυτερα ευτυχως και κατι ξαδερφες που ελεγαν να δωσουν για κρεβατακι η πεθερα μου δεν το δεχτηκε....ετσι πηγαμε για κρεβατακι και συρταριερα και διαλεξα εγω οτι ηθελα φυσικα το πιο ακριβο και το πιο ωραιο...και δεχτηκε χωρις καμια κουβεντα...πηρε τα προικια μαζι και εγω για να διαλεξω ....ρουχαλακια φανελακια...και τωρα παλι κατι θα παρει αν πω οτι μου λειπει κατι παει κατευθειαν....ενταξει σ αυτο δεν λεω ειναι καλη γτ ειναι το πρωτο εγγονη και οταν λεω την εχει αδυναμια δεν περιγραφετε μεχρι αηδιας οχι να την φαιρεται σαν να ειναι μαμα της...σαν γιαγια αλλα τρελα μαζι της....

Τότε όλα καλά κούκλα μου.'Οχι μην επηρεάζεσαι απο μένα,η κάθε μαμά σκέφτεται διαφορετικά μην το ξεχνάς.Αυτό που ισχύει στη δική μου περίπτωση μπορεί να μην ισχύει στη δική σου.Μια χαρά σε βρίσκω,μην ανησυχείς!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

εχεις δικιο απλα μερικες φορες σκευτομαι μηπως κανω κατι λαθος και δν ειμαι σωστη και εχω τυψεις αλλα η αληθεια ειναι πως εμενα με ξεκουραζει οταν ειναι οι γιαγιαδες να το ταιζουν και να τ αλλαζουν γτ ολη μερα μονη με δουλειες και μωρο εξαντλουμε εμενα το ολο μου προβλημα ειναι μη μεγαλωσει η μικρη και εχει προτημηση στη πεθερα μου που την βλεπει καθε μερα και οχι στη πεθερα μου ειναι το μονο που με ανχωνει με κανει να εχω νευρα και να ειμαι αρνητικη με τη πεθερα μου δλδ τα καλα που κανει λεω δες τ κανει και αργοτερα θα την αγαπαει πιο πολυ το μωρο

Διαφημίσεις

Να τη αγαπάει πιο πολύ απο ποιον?Δεν κατάλαβα.

Αν σε ξεκουράζει, να το κάνεις.Εγώ πχ δεν το θέλω αυτό.Θα το αφήσω να το νανουρίσουν (κλασσικό..γιαγιαδίστικο) αλλά τα υπόλοιπα δεν τα απαγοεύω,απλά τα αποφεύγω.Κυρίως γιατί η πεθερά μου,παρόλο που είναι εξαιρετικός άνθρωπος,αν της αφήσεις το περιθώριο το παρακάνει.Κει δεν θέλω να έχουμε προβλήματα πάλι (γιαυτό σου έλεγα,είναι κατα περίπτωση όλα)

Και κάτι για την marlia:κοπέλα μου έχεις όλα τα δίκια.Να πηγαίνεις μεν τα παιδιά,αλλά ποτέ χωρίς επίβλεψη.Απαγορεύεται-μετά απο όσα είπες! Και σε έχω καταλάβει,έχεις ψιλοενοχές γιατί είσαι ψυχοπονιάρα,αλλά προέχει η ασφάλεια των παιδιών..

y5yep3.png

Να τη αγαπάει πιο πολύ απο ποιον?Δεν κατάλαβα.

Αν σε ξεκουράζει, να το κάνεις.Εγώ πχ δεν το θέλω αυτό.Θα το αφήσω να το νανουρίσουν (κλασσικό..γιαγιαδίστικο) αλλά τα υπόλοιπα δεν τα απαγοεύω,απλά τα αποφεύγω.Κυρίως γιατί η πεθερά μου,παρόλο που είναι εξαιρετικός άνθρωπος,αν της αφήσεις το περιθώριο το παρακάνει.Κει δεν θέλω να έχουμε προβλήματα πάλι (γιαυτό σου έλεγα,είναι κατα περίπτωση όλα)

Και κάτι για την marlia:κοπέλα μου έχεις όλα τα δίκια.Να πηγαίνεις μεν τα παιδιά,αλλά ποτέ χωρίς επίβλεψη.Απαγορεύεται-μετά απο όσα είπες! Και σε έχω καταλάβει,έχεις ψιλοενοχές γιατί είσαι ψυχοπονιάρα,αλλά προέχει η ασφάλεια των παιδιών..

AXXX sorry εγω τα μπερδεψα...δεν θελω να δεθει πιο πολυ με τη πεθερα μου και οχι με τη μαμα μου.....γτ τη πεθερα μου την βλεπει για μιση ωρα καθε μερα ομως ενω τη μαμα μου μπορει να κανει να τη δει και 5 μερες..αλλα οταν την βλεπει ειναι μαζι της ολη μερα...δεν ξερω αυτο δεν θελω θελω και τσ 2 το ιδιο αλλα οχι την πεθερα πιο πολυ ....γτ εγω βλεπω πως της μαμας μ τη μαμα την εχω τρελη αδυναμια και ετσι εμαθα και τωρα μου κακοφαινεται με τη πεθερα

Έτσι είναι, αλλά αυτοί συνεχίζουν να παραπονιούνται. Εμείς δεν κάνουμε καθόλου πίσω σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά. Τους κακοφαίνεται γιατί εγω με τον άντρα μου δεν είχαμε φέρει ποτέ αντίρρηση σε κάτι - είμαστε βολικοί και αφελείς - και νόμιζαν ότι και με τα παιδιά θα έκαναν ό,τι ήθελαν. Ε και αυτό δεν είναι ότι πιο ευχάριστο... Ειδικά όταν έχουμε καταλάβει ότι ολόκληρα τα σόγια τους μας κατηγορούν. Δε βρίσκεται και ένας άνθρωπος να μας πει τί κάθονται και λένε. Να υπερασπιστούμε και εμείς τον εαυτό μας. Δεν ξέρω τι να πω! Είναι βέβαια δουλεια του άντρα μου να το λύσει, αλλά αυτός δεν έχει καμία όρεξη να βάλει σε κανέναν μυαλο. Απο τη μια δεν τον αδικώ, από την άλλη μου είναι δύσκολο να το αποδεχτώ.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

FAIRYTALE RENAKI Γι αυτο μην ανησιχεις καθολου! Τη γιαγια μου την εβλεπα 2 φορες το χρονο (αλλη χωρα) και παντα τη λατρευα περισσοτερο απ τη μαμα του πατερα μου που εμενε απο κατω και με γεμιζε γλυκα!

marlia χαρας το κουραγιο σου κουκλα μου! Κι εγω δεν τολμαω να την αφησω χωρις επιβλεψη γιατι καναν χοντραδες μονο και μνο για να μου πανε κοντρα κι ας δεν εχουν "ψιχολαλα" οπως λεει μια γνωστη μου που ειναι με ψιχοφαρμακα!

myfavouritelullaby ποσο εχεις αλλαξει με τη γεννηση ε? Σαν να εχεις κανει μαθηματα και 100 χρονια εμπιριας μιλας πλεον!!!! Ειδες ποσο μας οριμαζουν τα μικρα μας???

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

AXXX sorry εγω τα μπερδεψα...δεν θελω να δεθει πιο πολυ με τη πεθερα μου και οχι με τη μαμα μου.....γτ τη πεθερα μου την βλεπει για μιση ωρα καθε μερα ομως ενω τη μαμα μου μπορει να κανει να τη δει και 5 μερες..αλλα οταν την βλεπει ειναι μαζι της ολη μερα...δεν ξερω αυτο δεν θελω θελω και τσ 2 το ιδιο αλλα οχι την πεθερα πιο πολυ ....γτ εγω βλεπω πως της μαμας μ τη μαμα την εχω τρελη αδυναμια και ετσι εμαθα και τωρα μου κακοφαινεται με τη πεθερα

Σιγά ρε,καταλαβαίνουν τα μικρά,κι εγώ δεν την έβλεπα συνέχεια τη γιαγιά μου (της μάνας μου τη μάνα) αλλά να δεις πώς την αγαπούσα!!Και τις δύο το ίδιο θα τις αγαπάει,πίστεψέ με.Και μισή ώρα την ημέρα τίποτα δεν είναι,αρκετά διακριτική τη βρίσκω.

Έτσι είναι, αλλά αυτοί συνεχίζουν να παραπονιούνται. Εμείς δεν κάνουμε καθόλου πίσω σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά. Τους κακοφαίνεται γιατί εγω με τον άντρα μου δεν είχαμε φέρει ποτέ αντίρρηση σε κάτι - είμαστε βολικοί και αφελείς - και νόμιζαν ότι και με τα παιδιά θα έκαναν ό,τι ήθελαν. Ε και αυτό δεν είναι ότι πιο ευχάριστο... Ειδικά όταν έχουμε καταλάβει ότι ολόκληρα τα σόγια τους μας κατηγορούν. Δε βρίσκεται και ένας άνθρωπος να μας πει τί κάθονται και λένε. Να υπερασπιστούμε και εμείς τον εαυτό μας. Δεν ξέρω τι να πω! Είναι βέβαια δουλεια του άντρα μου να το λύσει, αλλά αυτός δεν έχει καμία όρεξη να βάλει σε κανέναν μυαλο. Απο τη μια δεν τον αδικώ, από την άλλη μου είναι δύσκολο να το αποδεχτώ.

Μάλλον έχεις το κουσούρι μου.Σε ενοχλεί τι λένε οι άλλοι για σένα.Εγώ τώρα με το μωρό έχω βοηθηθεί πολύ και τους γράφω όλους,δεν με νοιάζει τι θα πει ο άλλος.Και ξέρεις κάτι??Απο τότε που δεν με νοιάζει καλύτερα τα πάω με όλους χιχιχι.Λοιπόν στα δικά σου.Χ@στηκες!Γράψε τους.Παίξε το τρελίτσα.Κι όταν συναντάς συγγενείς τους,να λες τα καλύτερα.Πόσο τους αγαπάς κ πόσο σου λείπουν.Εσύ να τους τρελάνεις!;)

FAIRYTALE RENAKI Γι αυτο μην ανησιχεις καθολου! Τη γιαγια μου την εβλεπα 2 φορες το χρονο (αλλη χωρα) και παντα τη λατρευα περισσοτερο απ τη μαμα του πατερα μου που εμενε απο κατω και με γεμιζε γλυκα!

marlia χαρας το κουραγιο σου κουκλα μου! Κι εγω δεν τολμαω να την αφησω χωρις επιβλεψη γιατι καναν χοντραδες μονο και μνο για να μου πανε κοντρα κι ας δεν εχουν "ψιχολαλα" οπως λεει μια γνωστη μου που ειναι με ψιχοφαρμακα!

myfavouritelullaby ποσο εχεις αλλαξει με τη γεννηση ε? Σαν να εχεις κανει μαθηματα και 100 χρονια εμπιριας μιλας πλεον!!!! Ειδες ποσο μας οριμαζουν τα μικρα μας???

χαχαχαχα!Είμαι πιο ψύχραιμη τώρα..'Οντως το μωρό σε αλλάζει πολύ!Ασε που με την αγάπη που της έχω.όποιος την αγαπά τον αγαπώ κι εγώ!Βέβαια ευτυχώς τα πράγματα εξελίχθηκαν καλά για μένα με το..Θέμα κι όχι εφιαλτικά όπως φανταζόμουν.Δόξα το Θεό!

Τελικα θα μου ερθουν 3-4 μερες αφου ερθει ο αντρας μου και θα μηνουν μεχρι να φυγει :?. Ελπιζω να μας αφησουν και λιγο μονους!!!

Αν δεν σας αφήσουν,κάνε σεξ το βράδυ με όσο περισσότερη φασαρία μπορείς!Απο την ντροπή τους θα πάνε καμιά βόλτα εχεχχεχε!

y5yep3.png

Άσε!

Συμφωνώ! Είδες; όλα τέλεια!

Τελικα θα μου ερθουν 3-4 μερες αφου ερθει ο αντρας μου και θα μηνουν μεχρι να φυγει :?. Ελπιζω να μας αφησουν και λιγο μονους!!!

Αν δεν το έχουν να είναι διακριτικοί, μην περιμένεις από αυτούς! πάρε πρωτοβουλίες... κανόνισέ τους καμιά εκδρομούλα να δουν τα αξιοθέατα ας πούμε.

Μάλλον έχεις το κουσούρι μου.Σε ενοχλεί τι λένε οι άλλοι για σένα.Εγώ τώρα με το μωρό έχω βοηθηθεί πολύ και τους γράφω όλους,δεν με νοιάζει τι θα πει ο άλλος.Και ξέρεις κάτι??Απο τότε που δεν με νοιάζει καλύτερα τα πάω με όλους χιχιχι.Λοιπόν στα δικά σου.Χ@στηκες!Γράψε τους.Παίξε το τρελίτσα.Κι όταν συναντάς συγγενείς τους,να λες τα καλύτερα.Πόσο τους αγαπάς κ πόσο σου λείπουν.Εσύ να τους τρελάνεις!;)

Νόμιζα ότι δεν το είχα αυτό το κουσουράκι, αλλά έτσι που μαζεύτηκαν πολλοί, μάλλον με ενοχλεί. Με ενοχλεί γιατί δεν καταλαβαίνω κιόλας... είναι δυνατόν να τους πιστεύουν; Έχω μια θεία που είναι τέτοια περίπτωση και μας βρίζει τη νύφη της, αλλά την έχω καταλάβει... αυτό που με ανησυχεί όμως είναι που πολλοί από το σόι, της δίνουν δίκιο. και λέω είναι δυνατόν; μα δεν την ακούν που είναι παράλογη;!;!;!;!

Αυτό που λές να λέω τα καλύτερα, είναι πολύ καλή ιδέα, αλλά δεν έχω την ψυχική δύναμη να υποκριθώ τόσο. Έχουν βάλει σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών, τρέχαμε στα νοσοκομεία με το νεογέννητο, γιατί ήρθαν άρρωστοι και το έκρυψαν για να μην τους διώξουμε. και τόσα τόσα άλλα... και γκρίνια και παράπονα... Δυστυχώς έχω και μνήμη ελέφαντα θυμάμαι τα πάντα και μου έρχονται όλα σαν ταινία όταν τους βλέπω και δεν παίζει με τίποτα να τα καταφέρω. Καλά τα λές, αλλά είναι αδύνατο. Αυτό που κάνουμε τώρα είναι να μη μασάμε τα λόγια μας. Το όχι είναι όχι και τέλος. Ούτε ζουζουνίσματα από τη "μπεμπέκα" ούτε ειρωνείες από τον σύζυγο "μπεμπέκας". "μπεμπέκα" είναι η διακοσίων χρονών πεθερά μου. που τώρα μπορεί και να νομίζει ότι είναι μικρότερη από εμένα.

Νόμιζα ότι δεν το είχα αυτό το κουσουράκι, αλλά έτσι που μαζεύτηκαν πολλοί, μάλλον με ενοχλεί. Με ενοχλεί γιατί δεν καταλαβαίνω κιόλας... είναι δυνατόν να τους πιστεύουν; Έχω μια θεία που είναι τέτοια περίπτωση και μας βρίζει τη νύφη της, αλλά την έχω καταλάβει... αυτό που με ανησυχεί όμως είναι που πολλοί από το σόι, της δίνουν δίκιο. και λέω είναι δυνατόν; μα δεν την ακούν που είναι παράλογη;!;!;!;!

Αυτό που λές να λέω τα καλύτερα, είναι πολύ καλή ιδέα, αλλά δεν έχω την ψυχική δύναμη να υποκριθώ τόσο. Έχουν βάλει σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών, τρέχαμε στα νοσοκομεία με το νεογέννητο, γιατί ήρθαν άρρωστοι και το έκρυψαν για να μην τους διώξουμε. και τόσα τόσα άλλα... και γκρίνια και παράπονα... Δυστυχώς έχω και μνήμη ελέφαντα θυμάμαι τα πάντα και μου έρχονται όλα σαν ταινία όταν τους βλέπω και δεν παίζει με τίποτα να τα καταφέρω. Καλά τα λές, αλλά είναι αδύνατο. Αυτό που κάνουμε τώρα είναι να μη μασάμε τα λόγια μας. Το όχι είναι όχι και τέλος. Ούτε ζουζουνίσματα από τη "μπεμπέκα" ούτε ειρωνείες από τον σύζυγο "μπεμπέκας". "μπεμπέκα" είναι η διακοσίων χρονών πεθερά μου. που τώρα μπορεί και να νομίζει ότι είναι μικρότερη από εμένα.

Τα ίδια είχε κάνει κ η δικιά μου ρε.Την έπαιρνε η αδερφή της στο κινητό κ την άκουγα εγώ απο δίπλα να μιλάει για μένα (η αδερφή της).Και στο μαιευτήριο ακόμα τα ίδια. Επαιρνε η αδερφή της κ όταν της είπε η δικιά μου οτι θα έμενε της λέει η άλλη "μπαααα?αλλάξανε τα πράγματα???" Μπαμπάκια!Λες κ ξέρει τι τράβηξα εγώ απο τη μικρή της αδελφή.Τεσπα.Ξέρω,άμα είναι πολλοί σε κάνουν να αναρωτιέσαι μήπως είσαι όντως μ@λάκας. Εγώ επειδή είναι πιο σοφτ η περίπτωσή μου (κατέληξα οτι κάποια πράγματα απλά δεν τα καταλαβαίνει) το ριξα στην πλάκα.Κουράστηκα να στεναχωριέμαι.Εκανα μια εξήγα κ τέλος.Οποιος θέλει να ΜΑΣ βλέπει οφείλει να σέβεται.

Στη δική σου περίπτωση ούτε καλημέρα..σου λέω έχεις κάθε δίκιο κοπέλα μου!

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...