Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Στα λόχεια δεν ερχόταν κάθε μέρα,σε λίγο που θα χειμωνιάσει κι όλας θα σου πω!Εδώ θα ναι κάθε μέρα!Αλλά το θεωρώ κάτι αναπόφευκτο. Δεν μπορώ να της στερήσω να βλέπει το παιδί.Τώρα,όταν οι επισκέψεις γίνονται με σεβασμό,σε λογικά χρονικά πλαίσια και με τους όρους μου,εμένα δεν με ενοχλούν.Πχ έρχεται κ της έχω πει οτι η φροντίδα του παιδιού είναι ΜΟΝΟ δική μου,αγκαλιά πάρε το όσο θες αλλά όλα τα άλλα εγώ.Το τηρεί (φτου φτου) κ κάνει προσπάθεια οπότε?

Τώρα με τη δικιά σου,νομίζω οτι προσπαθεί να σε προειδοποιήσει οτι δεν θα σου κρατάει το παιδί.Που απο ό,τι κατάλαβα,σε συμφέρει.Το μισάωρο που έρχεται ούτε κακό είναι,ούτε μπορείς να της το στερήσεις-γνώμη μου πάντα έτσι?Εφόσον δεν ανακατεύεται ρε συ,μην ασχολείσαι.Σόρυ αλλά είναι που έχω δει-ακούσει χειρότερα εδώ μέσα γιαυτό :D

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καθιστε ρε κοριτσια, δηλαδη αν το βλεπουν μερα παρα μερα το μωρο τι θα παθουν? Δεν αντεχουν πια.Ελεος δηλαδη.Αν καθε μερα εχω μανα- πατερα πεθερο -πεθερα απο μιση ωρα για να δουν το μωρο ξερετε τι σημαινει αυτο?????? Γιατι ας πουμε δεν μπορουν να περασουν ολοι μαζι και να μου ρχονται και ενας ενας και να εχω εγω λεχωνα πραμα και αργοτερα ακομα 2 ωρες την ημερα κοσμο......με ρωτησε κανεις ας πουμε αν δεν θελω να δω μια μερα κοσμο? Αν δεν νιωθω καλα? Αν δε θελω να συμμαζεψω , ουτε να στρωσω και το κρεβατι μου βρε αδερφε να μεινω με τις πυζαμες ολη μερα.......στο σπιτι μου το ιδιο να πρεπει να ειμαι ολο στην τσιτα ?

Εεεεεε..........ελεος!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Εμένα μου λέει οτι αν δεν την δει μια μέρα τη βλέπει στον ύπνο της..:shock:κι ο πεθερός μου τη ρώτησε γιατί δεν έρχεται ΚΑΙ το πρωί :shock: τι να πεις?βρε εσύ καλά τα λες αλλά...! Εγώ έκανα διαπραγμάτευση για να έχω την ησυχία μου...:cool:

y5yep3.png

Εεεεεε αμα ειναι γιαγια και θελει να περναει καθε μερα γιατι νοιαζεται τοσο πολυ και δεν αντεχει ....ας φερνει περνωντας και κανενα κουτι πανες, κρεμες, μωρομαντηλα, κλπ γιατι η γιαγια δεν ειναι μονο για το χαβαλε........

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

ααα τοσο καλα...ε ενταξει και να της πεις μην ερχεσαι δεν γινετε ειναι και κοντα περναει...θα σ πει γιαγια ειμαι....δηλαδη τι διαπραγματευση εκανεσ???

Συμφωνήσαμε κάποια στιγμή σε μια συζήτηση να έρχεται τα απογευματάκι για καφεδάκι,καμιά ωρίτσα,να βλέπει κ τη μπέμπα,αφού πάρει ένα τηλ να μου πει οτι έρχεται.Και όλα καλά.Της είπα επίσης τι μ'αρέσει κ τι δεν μ'αρέσει (με το μωρό).Αλλά έδειχνε διατεθειμένη να ακούσει,κατάλαβες?

y5yep3.png

Λοιπόν κορίτσια θα το πω. δεν το κάνω τόσο καιρό, γιατί είναι δημόσιο το forum, αλλά το έχω σκεφτεί και θα το πω. Εμάς το πρόβλημα το άλυτο δεν είναι τα καθημερινά, τα οποία παρ' ότι ψυχοφθόρα και κυρίως επικίνδυνα τα αντιμετωπίσαμε, ευτυχώς χωρίς να γίνει κανένα κακό. Το πρόβλημά μας είναι ότι ο πεθερός μου ουφ... έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας κατηγορώντας εμένα και τον άντρα μου. Μάλιστα όπως έμαθα εκ των υστέρων έχοντας προειδοποιήσει η πεθερά μου τη μητέρα μου ότι σχεδιάζει κάτι τέτοιο. Η μητέρα μου σκέφτηκε ότι δεν έπρεπε να μας ενημερώσει. Αυτά! Επιμείναμε για ψυχίατρο, αλλά μας έγραψαν. Μας είπαν ότι κάποιος τον είδε κάτι του έδωσε και από τότε καμία ενημέρωση ούτε και εξέλιξη. Δήθεν τους λείπουν τα παιδιά, αλλά δεν έρχονται. Εμείς έχουμε πάει κανα δυο φορές από τότε. Δεν μπορούμε ούτε καν να πούμε ότι άνθρωπος με τέτοια ψυχολογικά προβλήματα δεν κάνει να είναι κοντά στα παιδιά αν δεν ακολουθεί αποδεδειγμένα την αγωγή του. Δε θέλω να κολάζομαι, αλλά τους έχω ικανούς να το έχουν σκηνοθετήσει, γι' αυτό και δεν ανησυχεί κανένας μην ξανακυλήσει. Δεν ξέρω τί να υποθέσω! Ο άντρας μου έχει απογοητευτεί και φέρεται λες και έχουν πάθει άνοια και δε δίνει σημασία καθόλου στα λόγια τους. Εγώ όσο κυνικά και να το δω, ότι δηλαδή τί φταίω εγώ να φορτωθώ ενοχές όταν ο άλλος έχει πρόβλημα, πάλι με πιάνω όταν επανέρχεται το θέμα να στενοχωριέμαι. Αν δεν ήταν αντικειμενικά η υγεία των παιδιών, πιστεύω ότι θα με έκαναν ότι ήθελαν. Η μόνη μου αντίσταση προέρχεται από το ότι τα παιδιά δε φταίνε σε τίποτα να ανεχτούν την τρέλλα, εντός και εκτός εισαγωγικών, επειδή εγώ μπορεί να μην είμαι ικανή να τα προστατεύσω. και έτσι παίρνω κουράγιο και έχω ορθώσει τείχος γύρω από την οικογένειά μου όποτε κάτι είναι έξω από αυτό που θεωρούμε εμείς ότι είναι καλό για τα παιδιά μας. Αυτά.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

:D:D

Εεεεεε αμα ειναι γιαγια και θελει να περναει καθε μερα γιατι νοιαζεται τοσο πολυ και δεν αντεχει ....ας φερνει περνωντας και κανενα κουτι πανες, κρεμες, μωρομαντηλα, κλπ γιατι η γιαγια δεν ειναι μονο για το χαβαλε........

ευτιχως εμενα η πεθερα μου δεν ειναι μονο γιαγια στα λογια....ψωνιζει τη μικρη με μεγαλη χαρα:D την περνει ρουχαλακια...επεισης οταν της ειπαμε πως θα παρει το ονομα της και πρεπει να παρει αυτη το παιδικο δωματιο πηρε οτι καλυτερο και αυτο που μου αρεσε πιο πολυ (και το πιο ακριβο χαχα) δεινει λεφτα για το γαλα και τις πανες και αν τυχει και ειμαστε για καφε εξω και θελω να ψωνισω δεν μ αφηνει να πληρωσω τπτ τα πληρωνει ολα αυτη ειτε ψωνια για το σπιτι ειτε ενδυμασια:Dοπως ακριβως κανουν και οι δικοι μου γονεις για το μωρο

:D

Συμφωνήσαμε κάποια στιγμή σε μια συζήτηση να έρχεται τα απογευματάκι για καφεδάκι,καμιά ωρίτσα,να βλέπει κ τη μπέμπα,αφού πάρει ένα τηλ να μου πει οτι έρχεται.Και όλα καλά.Της είπα επίσης τι μ'αρέσει κ τι δεν μ'αρέσει (με το μωρό).Αλλά έδειχνε διατεθειμένη να ακούσει,κατάλαβες?

αρα ειμαι καλα και εγω χαχα γτ εμεις γενικα δεν μιλησαμε ποτε τι μ αρεσει και τι οχι...αλλα απο μονη της...ερχετε μονο απογευματα η καποιεσ φορες πρωινα γυρο στις 11 για να με ρωτησει καμια φορα αν θελω να μ φερει τπτ απο εξω για να μη βγαινω μεσα στη ζεστη:D αλλιως απογευματα 6 7 αναλογα για μιση ωρα και φευγει ..επεισης εγω αφηνω να την ταιζουν οι γιαγιαδες γτ νομιζω ειχες πει καποια στιγμη οτι δεν αφηνεις...φυσικα τωρα το κανω γτ μεχρι τωρα τη θυλαζα...νομιζω οτι δεν ειναι κατι κακο γτ ειναι γιαγιαδες και χαιρονται:D¨εμενα και θα την αλλαξουν και θα την ταισουν καμια φορα:D μπανιο την κανω μονο εγω η η προγιαγια μου η οποια ειναι νεοτατη και την εχω τρελη εμπιστοσυνη:D

:D

αρα ειμαι καλα και εγω χαχα γτ εμεις γενικα δεν μιλησαμε ποτε τι μ αρεσει και τι οχι...αλλα απο μονη της...ερχετε μονο απογευματα η καποιεσ φορες πρωινα γυρο στις 11 για να με ρωτησει καμια φορα αν θελω να μ φερει τπτ απο εξω για να μη βγαινω μεσα στη ζεστη:D αλλιως απογευματα 6 7 αναλογα για μιση ωρα και φευγει ..επεισης εγω αφηνω να την ταιζουν οι γιαγιαδες γτ νομιζω ειχες πει καποια στιγμη οτι δεν αφηνεις...φυσικα τωρα το κανω γτ μεχρι τωρα τη θυλαζα...νομιζω οτι δεν ειναι κατι κακο γτ ειναι γιαγιαδες και χαιρονται:D¨εμενα και θα την αλλαξουν και θα την ταισουν καμια φορα:D μπανιο την κανω μονο εγω η η προγιαγια μου η οποια ειναι νεοτατη και την εχω τρελη εμπιστοσυνη:D

κοίτα,δεν έχει να κάνει με καλό-κακό.άποψή μου είναι οτι τροφός=μητέρα,κ έχω διαβάσει οτι ειδικά στα μωρά,οποιοσδήποτε άλλος τα ταίσει θεωρείται παρεμβολή,η οποία πρέπει να αποφεύγεται τα πρώτα 2-3 χρόνια ή έστω τον πρώτο χρόνο που το μωρό χτίζει εμπιστοσύνη.Είναι λάθος-για μένα- να γίνεται το μωρό παιχνίδι κι όποιος θέλει να ξ@κ@@σει (σόρυ για τα γαλλικά μου!) να το αλλάζει,ταίζει κλπ ακόμα κ αν είναι η γιαγιά.Εγώ τη γιαγιά μου την έχω τρελή αδυναμία κ σεν με τάιζε ποτέ,τι να λέει. Τώρα,αν τύχει να σου κρατήσουν το μωρό καμιά φορά ναι εκεί να το ταίσουν αλλά μην το παραχ@@σουμε!

marlia έχω πάθει σ ο κ!

y5yep3.png

Διαφημίσεις

:D:D

ευτιχως εμενα η πεθερα μου δεν ειναι μονο γιαγια στα λογια....ψωνιζει τη μικρη με μεγαλη χαρα:D την περνει ρουχαλακια...επεισης οταν της ειπαμε πως θα παρει το ονομα της και πρεπει να παρει αυτη το παιδικο δωματιο πηρε οτι καλυτερο και αυτο που μου αρεσε πιο πολυ (και το πιο ακριβο χαχα) δεινει λεφτα για το γαλα και τις πανες και αν τυχει και ειμαστε για καφε εξω και θελω να ψωνισω δεν μ αφηνει να πληρωσω τπτ τα πληρωνει ολα αυτη ειτε ψωνια για το σπιτι ειτε ενδυμασια:Dοπως ακριβως κανουν και οι δικοι μου γονεις για το μωρο[/QUOT

είπαμε.εσύ είσαι σε λάθος θέμα!!:P

y5yep3.png

χαχαχαα λετε????κοιτα η αληθεια ειναι πως ως τωρα νομιζα πως ηταν στραβη αλλα ειδα πως υπαρχουν και χειροτερα.....κοιτα δεν τη ταιζουν συνεχεια....αν τυχει και εχω καποια δουλεια η οταν παω στη μαμα μου και ειμαι πολυ κουρασμενη την ταιζουν γτ και εγω μην νομιζεις ειμαι 24 και μονη μου την μεγαλωνω δλδ ερχονται οι γιαγιαδες και η πεθερα καθε μερα για μιση ωρα δλδ αν τυχει μια στο τοσο θα την ταισει αν εχω δουλεια στη ουσια ολη μερα καθε μερα ειμαι εγω και το μωρο αυτοκολητες:) Eμενα η πεθερα μου εχει μονο 2 αγορια και με βλεπει σαν την κορη που δεν ειχε...αλλα και η καλοσυνη σου σπαει νευρα...σημερα δεν ειχα ρευμα και νερο και την πηρα τηλ(στην αναγκη την σκευτομαι) χαχα και ηρθε κατευθειαν με εφερε νερα και ενα γκαζακι με πηρε και ψωμι και με ρωτησε και αν θελω τπτ απο το σουπερ μαρκετ για να μη βγαινω με αυτη τη ζεστη χαχα

χαχαχαα λετε????κοιτα η αληθεια ειναι πως ως τωρα νομιζα πως ηταν στραβη αλλα ειδα πως υπαρχουν και χειροτερα.....κοιτα δεν τη ταιζουν συνεχεια....αν τυχει και εχω καποια δουλεια η οταν παω στη μαμα μου και ειμαι πολυ κουρασμενη την ταιζουν γτ και εγω μην νομιζεις ειμαι 24 και μονη μου την μεγαλωνω δλδ ερχονται οι γιαγιαδες και η πεθερα καθε μερα για μιση ωρα δλδ αν τυχει μια στο τοσο θα την ταισει αν εχω δουλεια στη ουσια ολη μερα καθε μερα ειμαι εγω και το μωρο αυτοκολητες:) Eμενα η πεθερα μου εχει μονο 2 αγορια και με βλεπει σαν την κορη που δεν ειχε...αλλα και η καλοσυνη σου σπαει νευρα...σημερα δεν ειχα ρευμα και νερο και την πηρα τηλ(στην αναγκη την σκευτομαι) χαχα και ηρθε κατευθειαν με εφερε νερα και ενα γκαζακι με πηρε και ψωμι και με ρωτησε και αν θελω τπτ απο το σουπερ μαρκετ για να μη βγαινω με αυτη τη ζεστη χαχα

χαχαχαχα μας δουλεύεις????

αφού δεν ανακατεύεται κ δεν βάζει λόγια κ έχει πολλές απαιτήσεις με το παιδί ΚΑΙ σε βοηθάει είναι χρυσός.πάρε της δώρο!:D;)

y5yep3.png

λες??????η αληθεια ειναι πως εμενα μου βγαινει κακια γτ λεω γτ να ειναι αυτη κοντα και να βοηθαει και να μην ειναι η δικια μου μαμα και εκει μου βγαινει η κακια....δν ξερω....εσενα ειναι κοντα η μαμα σου?

λες??????η αληθεια ειναι πως εμενα μου βγαινει κακια γτ λεω γτ να ειναι αυτη κοντα και να βοηθαει και να μην ειναι η δικια μου μαμα και εκει μου βγαινει η κακια....δν ξερω....εσενα ειναι κοντα η μαμα σου?

Ναι,έχω κ τις 2 κοντά.Δεν είναι κακία,απλά με τη μαμά μας νιώθουμε πιο άνετα.Η μάνα σου άμα κάνει κάτι που δεν γουστάρεις θα της πεις μάνα κόφτο.Στην πεθερά δεν μπορείς κ είναι μια πίεση πώς να το κάνουμε. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με καμιά τους,αρκεί στο σπίτι μου κ το παιδί μου να κάνω κουμάντο εγώ.Επίσης,όπως δεν θα μπορούσα όλη μέρα να βλέπω τη μάνα μου (όσο κ αν την αγαπώ) το ίδιο ισχύει για την πεθερά μου.

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...