Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

κοριτσια γεια σας ειμαι καινουργιο μελος εδω διαβασα ολεςςςς τις ιστοριες με τις πεθερες σας και ειπα να σας πω και γω τα δικα μου να μου πειτε εγω ειμαι 24 και εχω μια μπεμπα 5 μηνων που ολοιιι την αγαπανε...μενω στο χωριο του αντρα μου η μαμα μενει μιση ωρα απο το χωριο αρα εδω εχω μονο τους δικους του συγγενεις...δεν μπορω να μπω μ αγαπανε και μου το δειχνουν οπως και η πεθερα...μενει διπλα στο αλλο στενο αγαπαει υπερβολικα το μωρο στην αρχη και εγω νομιζα πως θα μου το παρει γτ και εμενα στη αρχη στη κλινικη το επερνε απο τα χερια μου μολις τη θυλαζα για να ρευτει για να με βοηθησει λεει...μπορει και να ισχυει γτ με βοηθουσε σε πολλα αν και προτιμισα 4 μερες την μανουλα μου ν μεινει...λοιπον...μενει κοντα ερχετε καθε μερα η μερα παρα μερα αν δεν προλαβει για μιση ωρα το πολυ και φευγει δεν ανακατευτηκε ποτε πως μεγαλωνω το παιδι μου αν και μικρη αντιθετα ζηταει παντα τη συμβουλη μου αν παει για καφε με περνει τηλ να παω μαζι της....με ψωνιζει ρουχα αν παρει για εκεινη και για το σπιτι και το μωρο...και γενικα με βλεπει σαν φιλη της ειναι νεα και μοντερνα και ταιριζουν τα γουστα μας το μονο προβλημα ειναι πως οταν ερχετε το περνει αγκαλια και δεν το δινει που8ενα ουτε στο μεγαλο της γιο αν ειναι εδς (τον θειο) ουτε πουθενα και αν τυχει να πειναει θελει εκεινη να το ταιζει αν ειναι εδω...επεισης η μαμα μου οταν ερχετε αν 3 4 μερες μενει οληηη μερα εδω η μαμα μου και η πεθερα μου θα ερθει να πιει ενα καφε και θα φυγει αλλα το μωρο θα το παρει κοντα της και δεν θα το δωσει στη μαμα μου (θα μου πεις το εβλεπε ολη μερα) αλλα δεν θα κανει καν την κινηση ....επεισης λεει τα δικα της οπως ολες ..οπως ελα στη γιαγια να κανουμε νανακια ...εγω θα σε παρω σπιτι μου....αν η μαμα κανει αδερφακι θα σ παρω να σ εχς εγω...και τετοια κανω πλεον πως δεν τα ακουω γτ ξερει πως δεν το δινω..και τελος...αυτα απο μενα σορυ για το μεγαλο κειμενο:)

Ε μια χαρά είναι η δικιά σου,απορώ γιατί διάβασες τις δικές μας ιστορίες!!

Κι εμένα έχει στρώσει πολύ πάντως.

Να σου ζήσει η μπέμπα!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε μη νομιζεις ωρες ωρες δεν θελω να την βλεπω αν δν δει μια μερα εστω και λιγο το μωρο μας περνει τηλ να περασουμε η να ερθει...και στη μαμα μου δειχνει πως ειναι πιο κοντα στο μωρο ασε....στην αρχη που γεννησα εκλαιγα καθε μερα που ερχοταν απλα τωρα αρχισα να μιλαω και γενικα σε ολο το σοι και φιλες γτ ολοι μ το περνουν αγκαλια και ουτε με ρωτανε και σημερα τις τα ειπα στα ισα οτι το παιδι ειναι δικο μου και δεν θα το περνει ο οποιοσδηποτε επειδη ολοι την γνωριζουν σιχτιρ

Α εγώ σε αυτά είμαι κακιά! Κι εμένα ήδη με ρωτάει για να την σηκώσει,και το εκτιμώ.Θα με ενοχλούσε πολύ το αντίθετο.

Βασικά φταίμε κι εμείς λιγάκι! Πριν φτάσει ο κόμπος στο χτένι πρέπει να μιλάς.Με ωραίο τρόπο,αλλά να μιλάς.Και με τον τρόπο σου δείχνεις στο σόι κατα πόσο θες να τη σηκώνουν και ποιοι.

y5yep3.png

ε μη νομιζεις ωρες ωρες δεν θελω να την βλεπω αν δν δει μια μερα εστω και λιγο το μωρο μας περνει τηλ να περασουμε η να ερθει...και στη μαμα μου δειχνει πως ειναι πιο κοντα στο μωρο ασε....στην αρχη που γεννησα εκλαιγα καθε μερα που ερχοταν απλα τωρα αρχισα να μιλαω και γενικα σε ολο το σοι και φιλες γτ ολοι μ το περνουν αγκαλια και ουτε με ρωτανε και σημερα τις τα ειπα στα ισα οτι το παιδι ειναι δικο μου και δεν θα το περνει ο οποιοσδηποτε επειδη ολοι την γνωριζουν σιχτιρ

Α και κάτι άλλο.Κι εμένα αν δεν δουν το μωρό δεν μπορούν.Βέβαια υπάρχουν κ μέρες που δεν το βλέπει η πεθερά μου.Ηταν πολύ διακριτική στη λοχεία μου και να σου πω δεν το περίμενα.Βέβαια,συζητήσαμε,αυτό σου λέω,μίλα με ωραίο τρόπο γιαυτά που σε ενοχλούν.Και μετά είδα οτι και η μάνα μου τα ίδια,άμα δεν το δει μια μέρα της λείπει.Κι εκεί κατάλαβα οτι καμιά φορά τους γοννείς τους δικαιολογούμε ενώ τα πεθερικά τα παρεξηγούμε (δεν το πιστεύω οτι το λέω αλλά το έχω διαπιστώσει στον εαυτό μου οτι το κάνω καμιά φορά).Βέβαια,παίζει και το άλλο,οτι άμα έχεις καεί απο τον άλλον και τα καλά,στραβά τα βλέπεις (κι αυτό έγινε και σε μένα κάποια στιγμή..)

y5yep3.png

H AΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΗ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΛΕΩ ΣΕ ΘΕΙΕΣ ΜΗ ΤΟ ΠΕΡΝΕΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ Τ ΛΕΩ ΓΤ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗ ΠΕΘΕΡΑ Κ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.....ΣΤΗ ΠΕΘΕΡΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΚ ΤΟ ΒΤΙΣΚΩ ΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΧΧΑΧ ΓΤ ΠΙΑΝΕΤΕ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ......ΕΜΕΝΑ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΧΔΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.,,,ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΘΕΡΑ...ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ ΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΡΙΑ..........ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΤΑ 40 ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΑΣΕ.........................................

Διαφημίσεις

αχαχαχαχαχ!Εγώ έβαλα την πεθερά μου κ τους ανακοίνωσε εκ μέρους μου οτι θα περιμένουν τα 40!για να έρθουν σπίτι μου!Ε εδώ αυτό δεν το έχουνε οπότε κατευθείαν φακελώθηκα ως παράξενη και απο ό,τι μου είπε η πεθερά δεν θα μου το ζητήσουν να τη σηκώσουν!χαχαχχαχα!καλύτερα!! εμένα η ψύχωσή της με το μωρό μου βγήκε σε καλό τελικά γιατί κι αυτή δεν θέλει να αρρωστήσει το μωρό μας και με βοηθάει σε αυτές τις περιπτώσεις.

Η πεθερά σου απο όσα μου λες είναι καλή γυναίκα!

y5yep3.png

να συμπληρώσω...

Δεν ξαναπάτησε και λέει και σε όλους ότι έχει πάθει κατάθλιψη γιατί δεν τον αφήνουμε να (ντόιγκ ντόιγκ ντόιγκ) πιάσει τα παιδιά! Αυτά κάθονται και λένε! άσε με όποτε τα θυμάμαι κατασυγχίζομαι! Αυτό του είπαμε ρε παιδιά; πείτε μου θα τρελλαθώ δηλαδή!

Καλα μη το συζητας αυτο.Οπου βρεθει και οπου σταθει λεει για την κακια την νυφη που δεν της πηγαινει να δει την εγγονη (την επιασε ο πονος).

Δεν λεει ομως οτι εχει να πατησει απο τοτε που ηταν η κορη μου 5 ημερων στο σπιτι και οτι ξαφνικα δε μου μιλαει εδω και ενα χρονο και βαλε χωρις να ξερω γιατι................

Εγω γεννησα Ιανουαριο οποτε δεν δεχτηκα κανεναν μεχρι τον Μαιο.Σ'αυτο ημουν ανενδοτη και δεν με ενοιαζε ποιος θα θυμωσει.Δε θα παιζω εγω με την υγεια του παιδιου μου επειδη ο κοσμος ειναι κολλημενος.Μη τρελαθουμε κιολας.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Καλα μη το συζητας αυτο.Οπου βρεθει και οπου σταθει λεει για την κακια την νυφη που δεν της πηγαινει να δει την εγγονη (την επιασε ο πονος).

Δεν λεει ομως οτι εχει να πατησει απο τοτε που ηταν η κορη μου 5 ημερων στο σπιτι και οτι ξαφνικα δε μου μιλαει εδω και ενα χρονο και βαλε χωρις να ξερω γιατι................

Α γεια σου! Οι δικές μας είναι φίλες - στανταράκι! Αλλά εμένα και ο πεθερός... άσ' τα!

Εγω γεννησα Ιανουαριο οποτε δεν δεχτηκα κανεναν μεχρι τον Μαιο.Σ'αυτο ημουν ανενδοτη και δεν με ενοιαζε ποιος θα θυμωσει.Δε θα παιζω εγω με την υγεια του παιδιου μου επειδη ο κοσμος ειναι κολλημενος.Μη τρελαθουμε κιολας.

Καλέ δεν μπορείς να φανταστείς τί ακούσαμε που δεν αφήσαμε να γίνει παρέλαση από θειάδες στο σπίτι μας με τα νεογέννητα! Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι που τα θυμάμαι!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

ε μια ειναι καλη και μια στραβη χθες καναμε βολτα και ηταν κατω στο σπιτι....ηταν και μια γειτονισσα με μια φιλη....πιανου παιδι λεει η φιλη ειναι....λεω εγω δικο μου....πεταγετε η γειτονισα λεει της (το ονομα της παθερας μου) λεει και η πεθερα μου το ονομα του αντρα μου εγω πουθενα...λεει η γειτονισσα...εσενα μοιαζει στη πεθερα μου...που λες καμια σχεση αλλα τις το λενε...ελεος...και αυτη εε γτ να μη με μοιαζει γιαγια τοιυ ειμαι...λεω τον αντρα μου δεν ηξερα πως πηγα με τη μανα σου και εκανα παιδι...ελεοςςς....μωρε εγω δεν θελω να ερχετε καθε μερααα...ερχετε για μιση ωρα η αν παμε εμεις..μια φορα τη μερα...αλλα και παλι δεν θελω...εσας ερχετε καθε μερα....???και αν ναι για ποσο???

ε μια ειναι καλη και μια στραβη χθες καναμε βολτα και ηταν κατω στο σπιτι....ηταν και μια γειτονισσα με μια φιλη....πιανου παιδι λεει η φιλη ειναι....λεω εγω δικο μου....πεταγετε η γειτονισα λεει της (το ονομα της παθερας μου) λεει και η πεθερα μου το ονομα του αντρα μου εγω πουθενα...λεει η γειτονισσα...εσενα μοιαζει στη πεθερα μου...που λες καμια σχεση αλλα τις το λενε...ελεος...και αυτη εε γτ να μη με μοιαζει γιαγια τοιυ ειμαι...λεω τον αντρα μου δεν ηξερα πως πηγα με τη μανα σου και εκανα παιδι...ελεοςςς....μωρε εγω δεν θελω να ερχετε καθε μερααα...ερχετε για μιση ωρα η αν παμε εμεις..μια φορα τη μερα...αλλα και παλι δεν θελω...εσας ερχετε καθε μερα....???και αν ναι για ποσο???

Εγώ είμαι εκτός συναγωνισμού. Έχει να πατήσει στο σπίτι μας τρία χρόνια! Ας μιλήσει κάποια άλλη.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

Αυτά κορίτσι μου ειδικά τον πρώτο καιρό κι αν μένετε κοντά,δεν τα αποφεύγεις!Μισή ώρα και μουρμουράς???Μια χαρά σε βρίσκω!

Εμένα αν μου έρχεται κάθε μέρα απο 1 ώρα μόνο θα είμαι τρισευτυχισμένη!αλλά κρατάω μικρό καλάθι!Μέχρι τώρα πάντως το τηρεί.Και δεν έρχεται κ κάθε μέρα.Σήμερα ήρθε κι έκατσε αρκετά,πρώτη φορά.

Αχ αυτό με το "μου μοιάζει" κλπ το κάνουν όλες!!εμένα ήθελε να γεννηθεί και την ίδια μέρα με τα γενέθλιά της η κόρη μου αχαχαχαχ!!Και μου λέει συνεχώς πως νιώθει οτι γέννησε η ίδια,νιώθει το παιδί μου πιο δικό της κ απο τα παιδιά της.Παλιά με ενοχλούσε πάρα πολύ τώρα δεν δίνω σημασία.Απο την χαρά δεν ξέρουν τι λένε.'Οσο τηρούνται κάποια όρια (στην ανατροφή κ στις επισκέψεις κλπ) όλα καλά.

y5yep3.png

εσενα ακομα καλυτερα αφου δεν ερχεται καθε μερα....ενταξει και μενα θα τυχει να μην ερθει πχ σημερα....αλλα πηρε τηλ τον αντρα μου και λεει δεν το φερατε καμια βολτα ....δεν ξερω μακαρι να εμενα απο ολους μακρια....εμενα στη ανατροφη ολα καλα οτι πω εγω ...αλλα αυτες οι επισκεψεις πολυ μου την δινουν...παντως πεταει σποντες...πως τα μωρα την αρεσουν σ αυτη την ηλικια γτ οταν μεγαλωνουν τα κυνηγας ολη μερα....επεισης μου λεει πως τα δικα της παιδια δεν τα αφησε ουτε ενα βραδυ σε γιαγιαδες...και πως εδω που ειμαι δεν μπορω να δουλεψω γτ δεν μπορει να το εχει πολλες ωρες δουλευει και αυτη κανει νυχια και εχει δουλεια....αυτα ολααα με χαροποιουν πολυ γτ δεν θα το ζηταει εκει ολη μερα ουφφφ παλι καλα....εγω δεν ειπα απο την αρχη ποτε να ερχετε...δεν μπορουσα να τη πω μην ερχεσαι καθε μερα....και απο οτι με ειχε πει η μαμα μου οταν γεννησα τις ειχε πει...εμενα με θελουν δεν με θελουν θα περναω να βλεπω για λιγο το μωρο αλλα δεν θα τους γινομαι βαρος...προς το παρον λεω παλι καλα με το μισαωρο γτ αλλιως δεν θα την παλευα ολη μερα...γτ και δουλεια να μην εχει..παλι λιγο θα κατσει και δεν θα ξαναρθει...

Εγώ είμαι εκτός συναγωνισμού. Έχει να πατήσει στο σπίτι μας τρία χρόνια! Ας μιλήσει κάποια άλλη.

Μια απο τα ιδια.Αλλα και να ηθελε δεν υπηρχε περιπτωση να της επιτρεψω να εχεται καθε μερα.Μη τρελαθουμε κιολας.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...