Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Ειμαστε τοσο αυτοκολητες με την κορη μου που μεχρι και τουαλετα μαζι παμε.Τα πρωινα βεβαια την κραταει η μαμα μου γιατι δουλευω αλλα απο την ωρα που σχολαω και μετα ειμαστε μαζι, κανουμε βολτες, παιζουμε, μαθαινουμε πραγματακια, κανουμε μπανιο μαζι, γελαμε, βλεπουμε το βραδυ αγκαλιτσα παιδικα για να κοιμηθει κλπ.Δεν την εχω αφησει ποτε βραδυ στη γιαγια οπως και δεν την εχω αφησει ποτε για να βγω.Οπου παω ειναι μαζι μου.Ψωνια θες, δουλειες θες, καφεδακι θες, παντα μαζι.Μεχρι να γινει 4 μηνων δεν ειχα δεχτει κανεναν στο σπιτι και μετα πολυ επιλεκτικα και οχι αυτοι που ειχαν παιδακια μικρα , ειδικα αυτα που πηγαιναν παιδικο.Το μωρο δεν ειναι θεαμα ουτε ειναι αστεια αυτα τα πραγματα.Δεν χρειαζεται να πιανουν πολλα χερια ουτε να το ζαλιζουν με φωνες και τα συναφη.

Δεν χρειαζεσαι δικαιολογιες γι αυτο.Απλα γινεσαι κακια ......τελος.Καλυτερα να παρεξηγηθουν αν δεν καταλαβαινουν παρα να αρρωστησει το μωρακι σου....Θεος φυλαξη.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειμαστε τοσο αυτοκολητες με την κορη μου που μεχρι και τουαλετα μαζι παμε.Τα πρωινα βεβαια την κραταει η μαμα μου γιατι δουλευω αλλα απο την ωρα που σχολαω και μετα ειμαστε μαζι, κανουμε βολτες, παιζουμε, μαθαινουμε πραγματακια, κανουμε μπανιο μαζι, γελαμε, βλεπουμε το βραδυ αγκαλιτσα παιδικα για να κοιμηθει κλπ.Δεν την εχω αφησει ποτε βραδυ στη γιαγια οπως και δεν την εχω αφησει ποτε για να βγω.Οπου παω ειναι μαζι μου.Ψωνια θες, δουλειες θες, καφεδακι θες, παντα μαζι.Μεχρι να γινει 4 μηνων δεν ειχα δεχτει κανεναν στο σπιτι και μετα πολυ επιλεκτικα και οχι αυτοι που ειχαν παιδακια μικρα , ειδικα αυτα που πηγαιναν παιδικο.Το μωρο δεν ειναι θεαμα ουτε ειναι αστεια αυτα τα πραγματα.Δεν χρειαζεται να πιανουν πολλα χερια ουτε να το ζαλιζουν με φωνες και τα συναφη.

Δεν χρειαζεσαι δικαιολογιες γι αυτο.Απλα γινεσαι κακια ......τελος.Καλυτερα να παρεξηγηθουν αν δεν καταλαβαινουν παρα να αρρωστησει το μωρακι σου....Θεος φυλαξη.

Να,κι εγώ έτσι ονειρευόμουν την μητρότητα!Ακριβώς έτσι όμως!!Να την πηγαίνω και για ποτό και για φαγητό!!

'Ασε Ρένα μου,εδώ είναι όπως εγώ το αποκαλώ το "ταμταμτούμ"!

Εδώ έπρεπε να διεκδικήσω το δικαίωμά μου να μην δέχομαι κόσμο τον πρώτο μήνα-τα 40 βασικά- μέχρι να βρω τους ρυθμούς μου,και κάποιοι παρεξηγήθηκαν.Ξέρω κοπέλες που δεν κατάφεραν να θηλάσουν σε αυτό το χωριό επειδή είχαν συνέχεια κόσμο στο σπίτι κ δεν είχαν χρόνο ή ντρέπονταν να πουν πάω να θηλάσω κι έπαθαν μαστίτιδες.Αν κατάφερα να θηλάσω και να πάρω τον αέρα με το παιδί είναι γιατί τηρήθηκε το "στην αρχή απομόνωση".Με έβγαλαν υπερβολική,φοβική,παράξενη και ιδιότροπη.Χ@στηκα.Πρέπει να υπερασπίζομαι τα δικαιώματα του παιδιού μου,εφόσον αυτό δεν είναι σε θέση να το κάνει.

Σε ό,τι αφορά το έξω όμως προβληματίζομαι..

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Να,κι εγώ έτσι ονειρευόμουν την μητρότητα!Ακριβώς έτσι όμως!!Να την πηγαίνω και για ποτό και για φαγητό!!

'Ασε Ρένα μου,εδώ είναι όπως εγώ το αποκαλώ το "ταμταμτούμ"!

Εδώ έπρεπε να διεκδικήσω το δικαίωμά μου να μην δέχομαι κόσμο τον πρώτο μήνα-τα 40 βασικά- μέχρι να βρω τους ρυθμούς μου,και κάποιοι παρεξηγήθηκαν.Ξέρω κοπέλες που δεν κατάφεραν να θηλάσουν σε αυτό το χωριό επειδή είχαν συνέχεια κόσμο στο σπίτι κ δεν είχαν χρόνο ή ντρέπονταν να πουν πάω να θηλάσω κι έπαθαν μαστίτιδες.Αν κατάφερα να θηλάσω και να πάρω τον αέρα με το παιδί είναι γιατί τηρήθηκε το "στην αρχή απομόνωση".Με έβγαλαν υπερβολική,φοβική,παράξενη και ιδιότροπη.Χ@στηκα.Πρέπει να υπερασπίζομαι τα δικαιώματα του παιδιού μου,εφόσον αυτό δεν είναι σε θέση να το κάνει.

Σε ό,τι αφορά το έξω όμως προβληματίζομαι..

Να υπερασπιστεις τα δικαιωματα σας οσο χρειαζεται και να κανεις αυτο που θεωρεις εσυ σωστο για σενα και το παιδι σου χωρις να σε νοιαζει τι λενε οι αλλοι και ποιοι θυμωνουν.Οσο αφορα το εξω, να εισαι ξεκαθαρη οτι δεν θελεις να την πιανουν κλπ και σκασιλα σου τι θα πουν ......οριστε μας.Τι ειναι ρε το παιδι? Παιχνιδι?Μου θυμιζεις το "κλασικο" να το φιλησω λιγακι στο χερακι.......που δεν σκεφτονται οτι το μωρο τα χερακια τα εχει στο στομα του ολη μερα........ελεος!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

'Ασε ρε Ρένα,κουράστηκα.Κουράστηκα να ανησυχώ εγώ να μην παρεξηγηθούν αυτοί όλοι,αντί το αντίθετο.Και πιο πολύ συγχύστηκα που προσπαθώ να κρατάω τους τύπους και τις ισορροπίες ενώ ο λούλαμπι δεν κάνει το ίδιο με τους δικούς μου,σπάνια πάμε σπίτι μου.Τεσπα,άντρες!!:mad:

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Να υπερασπιστεις τα δικαιωματα σας οσο χρειαζεται και να κανεις αυτο που θεωρεις εσυ σωστο για σενα και το παιδι σου χωρις να σε νοιαζει τι λενε οι αλλοι και ποιοι θυμωνουν.Οσο αφορα το εξω, να εισαι ξεκαθαρη οτι δεν θελεις να την πιανουν κλπ και σκασιλα σου τι θα πουν ......οριστε μας.Τι ειναι ρε το παιδι? Παιχνιδι?Μου θυμιζεις το "κλασικο" να το φιλησω λιγακι στο χερακι.......που δεν σκεφτονται οτι το μωρο τα χερακια τα εχει στο στομα του ολη μερα........ελεος!!!!!

αυτό αυτό! καλά μες στο μυαλό μου είσαι! μα είναι δυνατόν να φιλάνε τα χέρια του μωρού; ώχου πια, ξύδι! Η αδερφή μου έχει γεννήσει και τα παιδιά μου δεν το έχουν δει ακόμη γιατί βήχουν. πόσοι ηλί8ιοι έχουν πει... έλα μωρέ τί θα πάθει; τί θα πάθει! το νεογέννητο! και μετά... έ παιδί είναι δε θα κρυώσει; δεν κάνεις καλά που το έχεις έτσι! πρέπει το παιδί να κάνει αντισώματα κ.τ.λ. κ.τ.λ. κ.τ.λ. ανεξάντλητοι είναι... πόσοι με έχουν κατηγορήσει... πόσοι ευθέως, πόσοι πλαγιώς όλο με αυτό ασχολούνταν μια εποχή! και γιατί όλα αυτά; για να μην πλένουν ο παππούς και η γιαγιά τα χέρια όταν έρχονταν σπίτι. Τα έχουμε ξαναπεί αφού είχαν μπει στα μισά τρένα, λεωφορεία και τρόλλεϋ της Αθήνας. και μετά ήθελαν να τα ταϊζουν στο στόμα με αυτά τα χέρια. Πως δεν έπαθα εγκεφαλικό;

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Καλημερααααααα!!

Τι κανετε?Ρενα κουκλα η μπουμπου σου!!

Καλα λουλα,παλι τα ιδια?Δε μιλησατε?Δεν καταλαβε??

Σε εχει κατσικωθει στο σπιτι παλι?????

Καλως την κουκλα.

Ειδες, ειδες?.....μεγαλωσε το κοριτσι μου !!!!!!!

αυτό αυτό! καλά μες στο μυαλό μου είσαι! μα είναι δυνατόν να φιλάνε τα χέρια του μωρού; ώχου πια, ξύδι! Η αδερφή μου έχει γεννήσει και τα παιδιά μου δεν το έχουν δει ακόμη γιατί βήχουν. πόσοι ηλί8ιοι έχουν πει... έλα μωρέ τί θα πάθει; τί θα πάθει! το νεογέννητο! και μετά... έ παιδί είναι δε θα κρυώσει; δεν κάνεις καλά που το έχεις έτσι! πρέπει το παιδί να κάνει αντισώματα κ.τ.λ. κ.τ.λ. κ.τ.λ. ανεξάντλητοι είναι... πόσοι με έχουν κατηγορήσει... πόσοι ευθέως, πόσοι πλαγιώς όλο με αυτό ασχολούνταν μια εποχή! και γιατί όλα αυτά; για να μην πλένουν ο παππούς και η γιαγιά τα χέρια όταν έρχονταν σπίτι. Τα έχουμε ξαναπεί αφού είχαν μπει στα μισά τρένα, λεωφορεία και τρόλλεϋ της Αθήνας. και μετά ήθελαν να τα ταϊζουν στο στόμα με αυτά τα χέρια. Πως δεν έπαθα εγκεφαλικό;

Μια απο τα ιδια.Και αν θυμασαι ο πεθερος μου επειδη τον ειπα να πλυθι οταν ηρθε (η κορη μου τοτε 5 ημερων) δεν ξαναπατησε.............τι να λεμε τωρα!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Καλημερααααααα!!

Τι κανετε?Ρενα κουκλα η μπουμπου σου!!

Καλα λουλα,παλι τα ιδια?Δε μιλησατε?Δεν καταλαβε??

Σε εχει κατσικωθει στο σπιτι παλι?????

'Οχι αυτή ακόμα καλά κρατεί,φτύσε την!Οι υπόλοιποι συγγενείς λύσσαξαν να δουν το μωρό.Και φοβάμαι που θα θέλουν να το πιάσουν,κι ως γνωστόν αγχώνομαι προκαταβολικά!!

Ετσι ρε marlia!Εδώ εγώ που είμαι η μάνα της κ προσέχω τόσο!Δεν καταλαβαίνουν,χυμαριό!Εδώ στο χωριό με έβγαλαν υπερβολική και υποχόνδρια!Εδώ με είπαν υπερβολική που ήμουν έγκυος στον 7ο κ δεν ήθελα να ανέβω στο βουνό με το αγροτικό!!:shock::shock::shock:

y5yep3.png

Μια απο τα ιδια.Και αν θυμασαι ο πεθερος μου επειδη τον ειπα να πλυθι οταν ηρθε (η κορη μου τοτε 5 ημερων) δεν ξαναπατησε.............τι να λεμε τωρα!!!!!

να συμπληρώσω...

Δεν ξαναπάτησε και λέει και σε όλους ότι έχει πάθει κατάθλιψη γιατί δεν τον αφήνουμε να (ντόιγκ ντόιγκ ντόιγκ) πιάσει τα παιδιά! Αυτά κάθονται και λένε! άσε με όποτε τα θυμάμαι κατασυγχίζομαι! Αυτό του είπαμε ρε παιδιά; πείτε μου θα τρελλαθώ δηλαδή!

Διαφημίσεις

Ετσι ρε marlia!Εδώ εγώ που είμαι η μάνα της κ προσέχω τόσο!Δεν καταλαβαίνουν,χυμαριό!Εδώ στο χωριό με έβγαλαν υπερβολική και υποχόνδρια!Εδώ με είπαν υπερβολική που ήμουν έγκυος στον 7ο κ δεν ήθελα να ανέβω στο βουνό με το αγροτικό!!:shock::shock::shock:

εμείς όταν προσέχουμε είμαστε υπερβολικές!

Α καλά από τέτοια! ουουουουουου! τρελλή θα σε βγάζουν! αρχίζεις τα "έτσι λέει ο γιατρός - εγώ γιατρός δεν είμαι - ό,τι μου λέει κάνω - ε και κάθε γιατρός τα δικά του λέει" για να ξεμπερδεύεις από τις κατίνες. σε άλλο επίπεδο δεν μπορείς να συνεννοηθείς.

εμείς όταν προσέχουμε είμαστε υπερβολικές!

Α καλά από τέτοια! ουουουουουου! τρελλή θα σε βγάζουν! αρχίζεις τα "έτσι λέει ο γιατρός - εγώ γιατρός δεν είμαι - ό,τι μου λέει κάνω - ε και κάθε γιατρός τα δικά του λέει" για να ξεμπερδεύεις από τις κατίνες. σε άλλο επίπεδο δεν μπορείς να συνεννοηθείς.

Ω ναι! Κι αν αυτοι κανουν κατι διαφορετηκα και θεωρουν οτι εμεις δεν προσεχουμε ειμαστε ανευθηνες!!!

Εγω απλα εγινα σκηλα χαχαχα

Ue8pp3.pngI307p3.png

τελικα κοριτσια απο οσα διαβασα ημουν τυχερη που η μικρη εκλαιγε μολις πλησιαζε καποιος αλλο εκτος απο μενα τον μπαμπα και τα αδερφια της.σε ολους μολις πηγαιναν να την πιασουν εκλαιγε και ετσι δεν την επιαναν.πολυ τυχερη ημουν,μην αφηνετε να σας λενε τι να κανετε με το παιδι σας.εσεις ξερετε καλυτερα και οποιος τσατιζεται ξυδακι!!!αμαν πια!!:evil:

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

τελικα κοριτσια απο οσα διαβασα ημουν τυχερη που η μικρη εκλαιγε μολις πλησιαζε καποιος αλλο εκτος απο μενα τον μπαμπα και τα αδερφια της.σε ολους μολις πηγαιναν να την πιασουν εκλαιγε και ετσι δεν την επιαναν.πολυ τυχερη ημουν,μην αφηνετε να σας λενε τι να κανετε με το παιδι σας.εσεις ξερετε καλυτερα και οποιος τσατιζεται ξυδακι!!!αμαν πια!!:evil:

Εμενα πηγενε (και παει) αλλα αν καναν να τη φιλησουν αγριευε απο μωρο και τελικα σιχενετε τα σαλια! Οταν αρχισε να μιλαει και πηγεναν να τη φιλησουν φωναζε "οσιιιι σαλιααααα" και ποτε δεν εμενε σε ξενη αγκαλια για πολυ! Ασε που αν δεν συμπαθουσα καπιον δεν ηθελε να τον βλεπει!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

κοριτσια γεια σας ειμαι καινουργιο μελος εδω διαβασα ολεςςςς τις ιστοριες με τις πεθερες σας και ειπα να σας πω και γω τα δικα μου να μου πειτε εγω ειμαι 24 και εχω μια μπεμπα 5 μηνων που ολοιιι την αγαπανε...μενω στο χωριο του αντρα μου η μαμα μενει μιση ωρα απο το χωριο αρα εδω εχω μονο τους δικους του συγγενεις...δεν μπορω να μπω μ αγαπανε και μου το δειχνουν οπως και η πεθερα...μενει διπλα στο αλλο στενο αγαπαει υπερβολικα το μωρο στην αρχη και εγω νομιζα πως θα μου το παρει γτ και εμενα στη αρχη στη κλινικη το επερνε απο τα χερια μου μολις τη θυλαζα για να ρευτει για να με βοηθησει λεει...μπορει και να ισχυει γτ με βοηθουσε σε πολλα αν και προτιμισα 4 μερες την μανουλα μου ν μεινει...λοιπον...μενει κοντα ερχετε καθε μερα η μερα παρα μερα αν δεν προλαβει για μιση ωρα το πολυ και φευγει δεν ανακατευτηκε ποτε πως μεγαλωνω το παιδι μου αν και μικρη αντιθετα ζηταει παντα τη συμβουλη μου αν παει για καφε με περνει τηλ να παω μαζι της....με ψωνιζει ρουχα αν παρει για εκεινη και για το σπιτι και το μωρο...και γενικα με βλεπει σαν φιλη της ειναι νεα και μοντερνα και ταιριζουν τα γουστα μας το μονο προβλημα ειναι πως οταν ερχετε το περνει αγκαλια και δεν το δινει που8ενα ουτε στο μεγαλο της γιο αν ειναι εδς (τον θειο) ουτε πουθενα και αν τυχει να πειναει θελει εκεινη να το ταιζει αν ειναι εδω...επεισης η μαμα μου οταν ερχετε αν 3 4 μερες μενει οληηη μερα εδω η μαμα μου και η πεθερα μου θα ερθει να πιει ενα καφε και θα φυγει αλλα το μωρο θα το παρει κοντα της και δεν θα το δωσει στη μαμα μου (θα μου πεις το εβλεπε ολη μερα) αλλα δεν θα κανει καν την κινηση ....επεισης λεει τα δικα της οπως ολες ..οπως ελα στη γιαγια να κανουμε νανακια ...εγω θα σε παρω σπιτι μου....αν η μαμα κανει αδερφακι θα σ παρω να σ εχς εγω...και τετοια κανω πλεον πως δεν τα ακουω γτ ξερει πως δεν το δινω..και τελος...αυτα απο μενα σορυ για το μεγαλο κειμενο:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...