Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Ουτε για τον αντρα μου να ελεγες κι εμενα αυτο ηταν το παραπονο μου και εφτυσα αιμα για να μαθει να ειναι ανεξαρτητος (παλι στηριζετε αρκετα σε μενα αλλα πιο πολυ στα δικα του ποδια). Οχι τιποτα αλλο... ειμαι και τρελη και δεν υπηρχε περιπτωση να τον παντρευτω ή να κανω παιδι μαζι του αν δεν ειχε τα κοτσια να "ξεφυγει", γι αυτο, ισως, βρεθηκαμε και τοοοοσο μακρια απ τα σπιτια μας!

καλώς την, περιμέναμε νέα σου!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτό το έχω γλιτώσει (προς το παρόν - μή λέω και μεγάλα λόγια, γιατί και η δικιά μου να μας χωρίσει θέλει). έχω και εγώ κάτι καλό να πω. Φιλενάδα εγώ νομίζω ότι θα αποκαλυφθεί μια μέρα περίτρανα και μεγαλειωδώς όπως αποκαλύφθηκε και η δικιά μου. Αλλά θα μου πεις μέχρι τότε τί κάνεις; εγώ μες στην αφέλειά μου νομίζω έκανα έναν καλό χειρισμό... περιγράφεις μόνο τα γεγονότα. Εγώ τότε δεν φανταζόμουν την κακία της νόμιζα ότι δεν καταλάβαινε. Παραπονιόμουν για τα γεγονότα. Βάλε κάτω τη λογική, αν είναι εντάξει άνθρωπος θα δει ότι έχεις δίκιο και αν είναι παράλογη θα αποκαλυφθεί σε όλο της το μεγαλείο. Ας πούμε εμάς ήθελε να έχει τα παιδιά στο σπίτι της. Αυτό όμως είναι παράλογο δε γινόταν να το ζητήσει. Πηγαίναμε εμείς με χίλιους κόπους κάθε Κυριακή - μόνο να μπούμε στο αυτοκίνητο μας έπαιρνε μισή ώρα, χωρίς απρόοπτα πάνες, εμετούς, κλάματα - άσε που χάναμε τη μία μέρα που ξεκουραζόμασταν, αυτοί παραπονιόντουσαν ότι δε βλέπουν τα μωρά. Τόσος κόπος και ανταμοιβή μούτρα και γκρίνια. Αρχίζαμε εμείς να τους λέμε ότι καθημερινές δεν προλαβαίνουμε να ετοιμαζόμαστε και να πηγαίνουμε, αν θέλουν μπορούν να έρχονται στο σπίτι μας όποτε θέλουν κ.τ.λ. κ.τ.λ. εμ όμως έτσι δε θα είχαν αυτό που ήθελαν οπότε τους έπιαναν τα νεύρα και άρχιζαν να μας φωνάζουν ότι δεν τους θέλουμε και ένα σωρό άλλα. Ε τί θα έλεγε ο άντρας μου; δίκιο έχουν;

Αστο κοριτσι.....δεν παιζει.Ακριβως το ιδιο και με μας.Τους ειχα πει στην αρχη οτι δεν προλαβαινω να την πηγαινω την μικρη και εκτος αυτου δεν το εβρισκα και σωστο να ταλαιπωρω το παιδι οποτε μπορουσαν να ερχονται οποτε θελουν.Τελικα εγινα εγω η κακια η νυφη που δεν τους πηγαινει το μωρο γιατι αυτοι που να τρεχουν μεγαλοι ανθρωποι.Μεγαλοι ανθρωποι που πηγαν ομως οδικως διακοπες σε νησι για 20 μερες, που καθε απογευμα ο πεθερος μου κατεβαινει με το αμαξι στο κεντρο της πολης σε ενα καφενειο και που η πεθερα μου απο τα σουρτουκια δεν ειναι σπιτι ποτε.

Αλλα δυστηχως ο δικος μου ειναι ανιατη περιπτωση......αν δεν καταλαβει αυτος δεν προκειται να δουμε χαϊρι.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Ουτε για τον αντρα μου να ελεγες κι εμενα αυτο ηταν το παραπονο μου και εφτυσα αιμα για να μαθει να ειναι ανεξαρτητος (παλι στηριζετε αρκετα σε μενα αλλα πιο πολυ στα δικα του ποδια). Οχι τιποτα αλλο... ειμαι και τρελη και δεν υπηρχε περιπτωση να τον παντρευτω ή να κανω παιδι μαζι του αν δεν ειχε τα κοτσια να "ξεφυγει", γι αυτο, ισως, βρεθηκαμε και τοοοοσο μακρια απ τα σπιτια μας!

Ε πες μας κι εμάς πώς τα κατάφερες!!Εγώ κάνω προσπάθειες,οκ έχουμε πρόοδο,αλλά ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας..Στην αρχή κ μια απλή ίωση να είχε τους ήθελε κοντά του :shock::shock::shock: Επίσης με στεναχωρεί που ξέρω οτι δεν θα καταφέρουμε ποτέ να φύγουμε απο δω...δηλ πες οτι μας τυχαίνει μια φοβερή ευκαιρία για δουλειά στην Αγγλία-Αυστραλία-όπου να ναι..δεν θα πάμε για να μην στεναχωρηθούν οι γοννείς-θείοι-παππούδες.Απορώ τόσο ανεξάρτητη που είμαι εγώ,πώς τα βρήκαμε!Αν τα είχα δει απο την αρχή όλα αυτά,δεν ξέρω ποια θα ήταν η κατάληξή μας (...) αλλά όλα γραμμένα είναι τελικά!;)Δεν μετανιώνω!

Ενω εμενα αντιθετα δεν ξεκολαει απο την μανουλα και φυσικα εκεινη τον εκμεταλευεται στο επαρκο.Κανει τα παντα να τον τραβαει κοντα της και να τον απομακρυνει απο εμας.Ειναι τοσο καλη μανουλα που Χριστουγεννα για παραδειγμα τον πηρε τηλεφωνο να παει να της κατεβασει πραγματα απο το παταρι που χρειαζοταν επειγοντως και τον κρατησε εκει 5 ωρες!!!! Αλλα το προβλημα ειναι στο δικο μου το κοθωνι που δεν την εριξε ενα χεσιμο να τελιωνουμε.

Δε νομιζω να μπορω να σας εξηγησω ποσο κακια και πανουργα ειναι.Το χειροτερο ειναι οτι ο γιος της την θεωρει τον καλυτερο ανθρωπο στον κοσμο.Δεν εχει καταλαβει ακομα ποσα προβληματα μας δημιουργει.

Αυτό αποτελεί για μένα μυστήριο..όντως δεν τις ξέρουν ή απλά τις δικαιολογούν??

Εμένα την αποκαλεί "αθώα και απονήρευτη" κ μου σηκώνεται η τρίχα.Οκ,έχει ποιότητες σαν άνθρωπος,βοηθά κόσμο η πεθερά μου κλπ αλλά μην τρελαθούμε,όχι και αθώα.'Οταν είσαι αθώος δεν πετάς σπόντες και-κυρίως-δεν προσπαθείς να χειραγωγήσεις τον άλλον!!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Αστο κοριτσι.....δεν παιζει.Ακριβως το ιδιο και με μας.Τους ειχα πει στην αρχη οτι δεν προλαβαινω να την πηγαινω την μικρη και εκτος αυτου δεν το εβρισκα και σωστο να ταλαιπωρω το παιδι οποτε μπορουσαν να ερχονται οποτε θελουν.Τελικα εγινα εγω η κακια η νυφη που δεν τους πηγαινει το μωρο γιατι αυτοι που να τρεχουν μεγαλοι ανθρωποι.Μεγαλοι ανθρωποι που πηγαν ομως οδικως διακοπες σε νησι για 20 μερες, που καθε απογευμα ο πεθερος μου κατεβαινει με το αμαξι στο κεντρο της πολης σε ενα καφενειο και που η πεθερα μου απο τα σουρτουκια δεν ειναι σπιτι ποτε.

Αλλα δυστηχως ο δικος μου ειναι ανιατη περιπτωση......αν δεν καταλαβει αυτος δεν προκειται να δουμε χαϊρι.

Α καλά αυτό δεν το έχω γλιτώσει. εγώ είμαι η κακιά νύφη, ολόκληρο το σόι με βρίζει, μικροί μεγάλοι. Δε με νοιάζει δε με νοιάζει, αλλά με παίρνει που και που το παράπονο, αν τύχει να το σκεφτώ, ένας ένθρωπος δε βρίσκεται να τους βάλει στη θέση τους. Τί τα έχουν βάλει μαζί μου; Σ'το έχω ξαναπεί - προτίμησαν να μην τα βλέπουν καθόλου τα παιδιά. επίσης και ηδικιά μου η πεθερά δεν είναι ποτέ σπίτι, φαγητά ετοιματζίδικα, όπως λέγαμε με το σελεστινάκι στις αρχές.

Δεν μπορεί κάποια στιγμή θα καταλάβει και ο δικός σου. Να επικεντρώνεις στα γεγονότα εσύ και μην εμπλακείς σε χαρακτηρισμούς. Πιστεύω κάποια στιγμή θα το καταλάβει. τί να πω έτσι έγινε με εμάς!

Αυτό αποτελεί για μένα μυστήριο..όντως δεν τις ξέρουν ή απλά τις δικαιολογούν??

Εμένα την αποκαλεί "αθώα και απονήρευτη" κ μου σηκώνεται η τρίχα.Οκ,έχει ποιότητες σαν άνθρωπος,βοηθά κόσμο η πεθερά μου κλπ αλλά μην τρελαθούμε,όχι και αθώα.'Οταν είσαι αθώος δεν πετάς σπόντες και-κυρίως-δεν προσπαθείς να χειραγωγήσεις τον άλλον!!

Δεν μπορώ να τον κατηγορήσω... και εγώ εθελοτυφλούσα πολλά χρόνια για τους γονείς μου. Όταν γεννήθηκε το πρώτο μας μωρό, άρχισα να καταλαβαίνω.

Διαφημίσεις

Μα δεν είπαμε να τη μισίσει.Ισα ίσα,πάντα του λέω να σέβεσαι τη μάνα σου κ να την αγαπάς.'Αλλωστε,επιμένω κ ας με κοροιδεύετε-δεν είναι κακή γυναίκα.Απλά είναι εγωίστρια κ δεν ζορίστηκε και στη ζωή της ποτέΕχει μάθει να γίνεται το δικό της.

Απλά καλό είναι να βλέπουν κ αυτοί τα πράγματα όπως είναι.

y5yep3.png

Μα δεν είπαμε να τη μισίσει.Ισα ίσα,πάντα του λέω να σέβεσαι τη μάνα σου κ να την αγαπάς.'Αλλωστε,επιμένω κ ας με κοροιδεύετε-δεν είναι κακή γυναίκα.Απλά είναι εγωίστρια κ δεν ζορίστηκε και στη ζωή της ποτέΕχει μάθει να γίνεται το δικό της.

Απλά καλό είναι να βλέπουν κ αυτοί τα πράγματα όπως είναι.

Η αλήθεια είναι ότι, από τα τελαυταία που έχεις πει, μπορεί και να μην είναι κακιά. Για τη δικιά μου πάλι δεν μπορώ να το πω. Εκτός αν είναι τελείως μηδενικό το iq της.

Α καλά αυτό δεν το έχω γλιτώσει. εγώ είμαι η κακιά νύφη, ολόκληρο το σόι με βρίζει, μικροί μεγάλοι. Δε με νοιάζει δε με νοιάζει, αλλά με παίρνει που και που το παράπονο, αν τύχει να το σκεφτώ, ένας ένθρωπος δε βρίσκεται να τους βάλει στη θέση τους. Τί τα έχουν βάλει μαζί μου; Σ'το έχω ξαναπεί - προτίμησαν να μην τα βλέπουν καθόλου τα παιδιά. επίσης και ηδικιά μου η πεθερά δεν είναι ποτέ σπίτι, φαγητά ετοιματζίδικα, όπως λέγαμε με το σελεστινάκι στις αρχές.

Δεν μπορεί κάποια στιγμή θα καταλάβει και ο δικός σου. Να επικεντρώνεις στα γεγονότα εσύ και μην εμπλακείς σε χαρακτηρισμούς. Πιστεύω κάποια στιγμή θα το καταλάβει. τί να πω έτσι έγινε με εμάς!

Σ'εμας πια τα πραγματα ειναι αλλιως γιατι δεν εχουμε καμια παρτιδα οποτε ειναι μονο τα λογια που λεει αυτη.Εγω δεν ασχολουμαι και δεν την αναφερω ποτε.Ακομα κι αυτο ομως δημιουργει ενα προβλημα.

Δεν μπορώ να τον κατηγορήσω... και εγώ εθελοτυφλούσα πολλά χρόνια για τους γονείς μου. Όταν γεννήθηκε το πρώτο μας μωρό, άρχισα να καταλαβαίνω.

Εμενα δυστηχως η ολη κατασταση εχει αλλαξει και την συμπεριφορα του αντρα μου απεναντι στους δικους μου.Ενω μας βοηθησαν και μας βοηθανε ακομα απ'ολες τις αποψεις , επειδη δεν εχω εγω παρτιδες με τους δικους του (λες και φταιω εγω), δεν εχει και αυτος με τους δικους μου.Τους μιλαει μεν κανονικα αν τυχει και τους δει αλλα............αν τυχει.Αλλιως δεν εχει καμια επαφη.Δεν τηλεφωνει ποτε , δεν περναει απο εκει ποτε.Οι δικοι μου βεβαια δεν εχουν πει τιποτα ποτε αλλα καταλαβαινω οτι τους πειραζει.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Σ'εμας πια τα πραγματα ειναι αλλιως γιατι δεν εχουμε καμια παρτιδα οποτε ειναι μονο τα λογια που λεει αυτη.Εγω δεν ασχολουμαι και δεν την αναφερω ποτε.Ακομα κι αυτο ομως δημιουργει ενα προβλημα.

Εμενα δυστηχως η ολη κατασταση εχει αλλαξει και την συμπεριφορα του αντρα μου απεναντι στους δικους μου.Ενω μας βοηθησαν και μας βοηθανε ακομα απ'ολες τις αποψεις , επειδη δεν εχω εγω παρτιδες με τους δικους του (λες και φταιω εγω), δεν εχει και αυτος με τους δικους μου.Τους μιλαει μεν κανονικα αν τυχει και τους δει αλλα............αν τυχει.Αλλιως δεν εχει καμια επαφη.Δεν τηλεφωνει ποτε , δεν περναει απο εκει ποτε.Οι δικοι μου βεβαια δεν εχουν πει τιποτα ποτε αλλα καταλαβαινω οτι τους πειραζει.

Ωχ! Η πηγή των προβλημάτων είναι η ίδια, αλλά τα προβλήματά μας διαφορετικά. μήπως με πολλή πολλή πολλή κουβέντα καταφέρετε να καταλάβετε ο ένας τον άλλο σε αυτό το θέμα; θα μου πεις που καιρός για κουβέντα.

Ε πες μας κι εμάς πώς τα κατάφερες!!Εγώ κάνω προσπάθειες,οκ έχουμε πρόοδο,αλλά ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας..Στην αρχή κ μια απλή ίωση να είχε τους ήθελε κοντά του :shock::shock::shock: Επίσης με στεναχωρεί που ξέρω οτι δεν θα καταφέρουμε ποτέ να φύγουμε απο δω...δηλ πες οτι μας τυχαίνει μια φοβερή ευκαιρία για δουλειά στην Αγγλία-Αυστραλία-όπου να ναι..δεν θα πάμε για να μην στεναχωρηθούν οι γοννείς-θείοι-παππούδες.Απορώ τόσο ανεξάρτητη που είμαι εγώ,πώς τα βρήκαμε!Αν τα είχα δει απο την αρχή όλα αυτά,δεν ξέρω ποια θα ήταν η κατάληξή μας (...) αλλά όλα γραμμένα είναι τελικά!;)Δεν μετανιώνω!

Ο δικος μου, ακομα και να φταρνιζοταν την επερνε τηλεφωνο αλλα ευτιχος ειμασταν μακρια και του ελεγα "τζαμπα θα ανυσιχησουν, θα τα βγαλουμε περα οι 2 μας" ακομα και σε δυσκολες καταστασεις. Με ειδε κι ολας να ραγιζω ομο (κεφαλι βραχιονα) σε διακοπες και να μην τους περνω τηλ. να μας παρουν, αλλα να γυρναμε (μερες μετα) με το τρενο και... θιχτικε ο εγωισμος του που με δεκατα τους επερνε τηλ. ΧΑΧΑΧΑ! Οταν αρχισαμε να δουλευουμε και να συζουμε τους ζητισε βοηθια (πριν παω εγω) για να κανονισουν για επιπλα (χρηαζοταν 45 λεπτα δρομο για να παει σε ξενη πολη να βρει μαγαζια) και πηραν οτι να ναι!!! Φοιτητικο ψηγειο, 1,5 κρεβατι κτλ και τελικα δεχτικε (οταν στο χρονο εσπασε το κρεβατι) οτι εμεις ξερουμε τις αναγγες μας και τις δυνατοτητες μας και σιγααααα σιγαααα μες σε 7-8 χρονια ειδα μεγαλη διαφορα! Σε καπια φαση ειχαμε καπιο προβλημα στο σπιτι και αμεσος πηγε να παρει τηλ και τσακωθηκαμε "εχεις δικο σου σπιτι και δουλεβεις και θα παρεις τη μαμακα τηλ για μια χαζομαρα πριν καν ψαξεις τη λυση? Αν δεν τη βρουμε μονοι μας τοτε ναι, αλλιος τι ειμαστε μωρα?" τοτε μου ελεγε να κανουμε μωρο οποτε ετσουξε λιγο χιχι. Γενικα με πολλες προτροπες να "δοκιμασει" αν μπορει μονος ή μαζι μου να βρει λυση πριν παρει τηλ και πολλα νευρα απο μενα, συνηλθε και τωρα λεει τον αδερφο του μαμοθρευτο που ηταν μια ζωη ο... ανεξαρτητος!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Ωχ! Η πηγή των προβλημάτων είναι η ίδια, αλλά τα προβλήματά μας διαφορετικά. μήπως με πολλή πολλή πολλή κουβέντα καταφέρετε να καταλάβετε ο ένας τον άλλο σε αυτό το θέμα; θα μου πεις που καιρός για κουβέντα.

Οσες φορες το επιχειρησα καταληξαμε σε καυγα.Δεν καταλαβαινει γιατι ειναι πολυ προσκολημενος επανω της.Ειμαι σιγουρη πως της δινει και πληρη αναφορα.Οποτε θεωρησα καλυτερο να μην ξανακουβεντιασω τιποτε γι αυτους.Δεν τον αφηνει και αυτη σε ησυχια και δυστηχως το δικο μου το χαϊβανι δεν βλεπει μπροστα του.Οποτε.....αδικος κοπος!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

πωπω tatum θα τα γράψω!!Αν και τώρα έχουμε άλλα θέματα με το σύζυγο..Πρέπει να μεγαλώσει γενικότερα!:(

Σήμερα ήρθε η "δικιά μου" στο σπίτι και μου έλεγε για μια εκπομπή που είδε η φίλη-της φίλης της και έλεγε λέει οτι τα παιδιά καλό είναι να μένουν με τους παππούδες κι όχι σε παιδικούς σταθμούς ή νταντάδες για να παίρνουν λέει αγάπη..κάνει όνειρα πάλι να με στείλει δουλειά για να μεγαλώσει το παιδί μου.Πλέον γελάω βέβαια και δεν την παίρνω στα σοβαρά..

y5yep3.png

πωπω tatum θα τα γράψω!!Αν και τώρα έχουμε άλλα θέματα με το σύζυγο..Πρέπει να μεγαλώσει γενικότερα!:(

Σήμερα ήρθε η "δικιά μου" στο σπίτι και μου έλεγε για μια εκπομπή που είδε η φίλη-της φίλης της και έλεγε λέει οτι τα παιδιά καλό είναι να μένουν με τους παππούδες κι όχι σε παιδικούς σταθμούς ή νταντάδες για να παίρνουν λέει αγάπη..κάνει όνειρα πάλι να με στείλει δουλειά για να μεγαλώσει το παιδί μου.Πλέον γελάω βέβαια και δεν την παίρνω στα σοβαρά..

Κι εμενα τα ιδια λεει αλλα οταν σκευτομουν να μη σταματησω τη δουλεια και να εχω 2 μηνες τη μαμα μου και 15 μερες αυτην (σε αλλη πολη και ιδεα του αντρα μου) του απαντησε οτι δεν μπορει γιατι εχουν να προσεχουν τις... πορτοκαλιες(!)

Απ αυτα που διαβασα παντος, ναι εχουν αναγκη τους παπουδες και οι ντανταδες δεν ειναι οτι καλυτερο (σπανιο να βρεις καλη), αλλα ο παιδικος ειναι οτι καλυτερο γιατι και μπενει σε ενα προγραμα και μαθενει να ακολουθει κανονες αλλα και κοινονικοποιητε!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Κι εμενα τα ιδια λεει αλλα οταν σκευτομουν να μη σταματησω τη δουλεια και να εχω 2 μηνες τη μαμα μου και 15 μερες αυτην (σε αλλη πολη και ιδεα του αντρα μου) του απαντησε οτι δεν μπορει γιατι εχουν να προσεχουν τις... πορτοκαλιες(!)

Απ αυτα που διαβασα παντος, ναι εχουν αναγκη τους παπουδες και οι ντανταδες δεν ειναι οτι καλυτερο (σπανιο να βρεις καλη), αλλα ο παιδικος ειναι οτι καλυτερο γιατι και μπενει σε ενα προγραμα και μαθενει να ακολουθει κανονες αλλα και κοινονικοποιητε!

Και μόνο που σκέφτομαι να αφήσω τη μικρή,έστω για 2 ώρες τρελαίνομαι!Ούτε να το φανταστώ δεν θέλω!!Ονειρεύομαι μια ζωή μαζί της,μια ζωή τρελή,με κέικ,κινούμενα σχέδια,ζωγραφιές,βόλτες,αγκαλιές..δεν τα αφήνω αυτά για τίποτε στον κόσμο!!Κι ας λέει αυτή ό,τι θέλει. 'Ετσι όπως είναι η αγορά εργασίας αυτή τη στιγμή,τα 500 ευρώ θα με σώσουν??200 θέλω μόνο στις βενζίνες μου..αλλά έχει λυσσάξει η άλλη!'

'Ασε όπου να ναι θα βγαίνουμε βόλτες στους συγγενείς κι άμα την έχω μαζί και λυσσάει να κρατάει το μωρό και μετά το θέλουν κ πάσα οι συγγενείς τι κάνω τότε?Είναι ασαράντιστη ακόμα μαμώτο,δεν θέλω..'Ασε που γνώμη μου είναι πως κάτω απο 2 μηνών ούτε στη γιαγιά πρέπει να κάθεται πολύ ώρα,μόνο στη μαμά.Είναι δικαίωμα του μωρού κ δικό μου!Δεν ξέρω τι να κάνω με αυτήν την ιστορία..αγχώνομαι προκαταβολικά κ μου τη σπάει αλλά συνήθως με την συγκεκριμένη,έχω δίκιο.Και στο μαιευτήριο ό,τι φοβόμουν έγινε.Μα όλα όμως!

Θέλω να κάνω το σπίτι πιο όμορφο,πιο χρωματιστό,πιο χαρούμενο για την κόρη μου!'Ηση σκέφτομαι αλλαγές.Είναι πολύ μανταμίστικο.Θέλω να μοιάζει πιο πολύ σαν παιδική χαρά!Να φαίνεται οτι ζει παιδάκι εδώ μέσα!! 'Ενα χαρούμενο παιδάκι!Την αγαπώ τόσο πολύ!!Μακάρι να με αγαπήσει κι εκείνη τόσο!

y5yep3.png

Και μόνο που σκέφτομαι να αφήσω τη μικρή,έστω για 2 ώρες τρελαίνομαι!Ούτε να το φανταστώ δεν θέλω!!Ονειρεύομαι μια ζωή μαζί της,μια ζωή τρελή,με κέικ,κινούμενα σχέδια,ζωγραφιές,βόλτες,αγκαλιές..δεν τα αφήνω αυτά για τίποτε στον κόσμο!!Κι ας λέει αυτή ό,τι θέλει. 'Ετσι όπως είναι η αγορά εργασίας αυτή τη στιγμή,τα 500 ευρώ θα με σώσουν??200 θέλω μόνο στις βενζίνες μου..αλλά έχει λυσσάξει η άλλη!'

'Ασε όπου να ναι θα βγαίνουμε βόλτες στους συγγενείς κι άμα την έχω μαζί και λυσσάει να κρατάει το μωρό και μετά το θέλουν κ πάσα οι συγγενείς τι κάνω τότε?Είναι ασαράντιστη ακόμα μαμώτο,δεν θέλω..'Ασε που γνώμη μου είναι πως κάτω απο 2 μηνών ούτε στη γιαγιά πρέπει να κάθεται πολύ ώρα,μόνο στη μαμά.Είναι δικαίωμα του μωρού κ δικό μου!Δεν ξέρω τι να κάνω με αυτήν την ιστορία..αγχώνομαι προκαταβολικά κ μου τη σπάει αλλά συνήθως με την συγκεκριμένη,έχω δίκιο.Και στο μαιευτήριο ό,τι φοβόμουν έγινε.Μα όλα όμως!

Θέλω να κάνω το σπίτι πιο όμορφο,πιο χρωματιστό,πιο χαρούμενο για την κόρη μου!'Ηση σκέφτομαι αλλαγές.Είναι πολύ μανταμίστικο.Θέλω να μοιάζει πιο πολύ σαν παιδική χαρά!Να φαίνεται οτι ζει παιδάκι εδώ μέσα!! 'Ενα χαρούμενο παιδάκι!Την αγαπώ τόσο πολύ!!Μακάρι να με αγαπήσει κι εκείνη τόσο!

Κι εγω ετσι ειμαι κολητη με την μικρη μου! Μεχρι και για ποτο μαζι παμε και αφου εμαθε ετσι δεν δημιουργει προβληματα και δεν εχει γκρινιες και εξω!! Κατσε να μπουσουλισει και απ τα παιχνιδια (και οχι μονο) που θα σου σκορπαει στο πατωμα θα φενετε οτι υπαρχει μικρακι! Δεν μου ερχετε και καμια ιδεα για τι να κανεις με τα σογια... δεν το εχω ζησει, σε σπιτια δεν πηγενα και εξω την ειχα στο καροτσι ή στο μαρσιπο και δεν αφηνα να την ακουμπησουν και καλα μην αρχισει να κλαιει! Οποιος ηθελε να τη δει μονο σε εξωτερικους χωρους για κανα καφε και οχι πανω απο 3 ατομα τη φορα (παιδια κατω των 6 απαγορευμενα, οπως μας ειπε ο γιατρος). Αλλο δεν καταλαβα! Στη μαμα σου δεν την πηγες μονο? Γιατι να την κανεις τουρ??? η ακροπολη ειναι?!?! Δεν ειναι εκθεμα, μωρο ειναι, θα μεγαλωσει και θα ειναι πιο ασφαλες να το δουν! Το τελευταιο το ειπα στον αντρα μου στις 30 μερες που περνοντας απ την Αρτα εμηνα στους δικους του 1 βραδυ για να μην κανω σε 1 μερα οοοολο το ταξιδι και θελαν να φερουν σπιτι οχι μονο το σοι αλλα και οοοοολη τη γειτονια!!! Η πεθερα σου καθε μερα δε τη βλεπει? Ηθελες να αλλαξεις παραστασεις και επρεπε να πας παλι εκει? Η μαμα σου να μην την χαρει δηλαδη, λιγοτερο γιαγια ειναι???

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...