Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Εμείς έχουμε το αντίθετο πρόβλημα!Αγαπάει πολύ μεν το μωρό αλλά έχει πάθει ψύχωση,κι έχει μια μικρή σύγχιση ρόλων,νομίζει οτι θα γίνει η μάνα του!!:mad::mad::mad::mad:

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτα που γραφετε κοριτσια δεν τα εχω ξανακουσει!!τοση κακια πια,απιστευτο!!!

marlia για καλο εγινε μπροστα σε ολους,τωρα δεν θα σε πρηζουν σχετικα με αυτην.μην της δινεις σημασια απο οτι καταλαβα σκετο δηλητηριο η δικια σου.

ειναι δυνατον να βλεπουν μωρακια και αυτες να κανουν τα δικα τους?μηπως μεγαλωνοντας χανουν το μυαλο τους και δεν ξερουν τι τους γινεται?

σκασιλα σας,κοιταξτε τα κουκλακια σας,να σας ζησουν!!!

Άσε φιλενάδα, άσε! Ευτυχώς την κατάλαβα κι εγώ γιατι στην αρχή ήμουνα ζώο, ευτυχώς την κατάλαβαν κι οι άλλοι γιατι ήταν ψυχοφθόρο και τώρα πια κάθεται και κλαίγεται στο σόι της, ε σε εκείνους δεν μπορώ να πω τίποτα.

Τα παιδάκια μας, τον αντρούλη μας και ας τις να λένε. Ευχαριστώ φιλενάδα!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Να μαι κι εγω! Σας ελιψα? Δεν εμπενα πολυ ιντερνετ αυτες τις μερες-βδομαδες και μονο διαβαζα τα ποστ στα γρηγορα γιατι ολο εξω ειμαστε! Σημερα ηρθε και η γυναικα και επιτελους ξεφορτωθηκα και την τελευταια βαλιτσα, με σχεδον 50 κιλα βαλιτσες και 6 η χειραποσκευη και πολυ λιγες ντουλαπες ηταν ζοριιιιι!

Ευτιχος απο τοτε που ηρθα δεν ακουσα την "καλη" μου παρα μονο 2 φορες! Η μια χθες για να με συνχαρουν για την Ιταλια που μιλησα με τον πεθερο και αυτη ελεγε τα ασχετα απο πισω να μου διξει οτι ξερει 5 ιταλικα χαχαχαχα! Την πρωτη που με πηρε πριν λιγες μερες μου τα ψιλοεσπασε βεβαια! Αρχισε παλι να κλεγετε οτι με την κρηση κοψαν τις πολλες μετακινησεις και ποσο δυσκολο ειναι για τον "καλο" γιο της (τον αλλον)! Να θυμησω οτι οταν μπερδεψαν τις ημερομηνιες και ηρθαν στην πολη μου λιγες μερες πριν ερθω εγω, ηταν περαστικοι γιατι πηγεναν κωνσταντινουπολη, περιτο να πω οτι η μαμα μου εκανε οτι δεν το ηξερε και δεν την ειδαν ουτε για καφε αφου δεν πηραν τηλ αυτοι! Η μαμα μου εντομεταξυ ειναι τερας ηρεμιας και καταφεραν να μη θελει να τους δει!!! Τωρα ειναι στην... κρητη, καιγονταν να δουν εμενα(!) και τη μικρη αλλα ελατωσαν τα ταξιδια(!!!). ΤΕΛΕΙΟ για μενα αλλα ηταν λες και περιμεναν να τους παρακαλεσω να ερθουν ΧΑΧΑΧΑ και ολο λεγαν ποσο δυσκολα περνανε (αυτοι και ο καλος γιος, που και αυτος αν δεν παει 2 φορες το χρονο εξωτερικο κατι θα παθει) και εμεις εχουμε παει στα 11 χρονια που ειμαστε μαζι 2 φορες σε ριβερ παρτυ απο 1 βδομαδα και μια που πηγαμε και μας φιλοξενησε 1 θεια μου Ιταλια για 3 βδομαδες (την οποια την χασαμε 6 μηνες μετα και το φοβομασταν και γι αυτο βιαστικαμε να παμε)! Τωρα λενε θα ερθουν οταν θα ειναι εδω ο αντρας μου, δηλαδη τελη Ιουλιου αρχες αυγουστου! Μακαρι να κανουν οικονομια και να μην ερθουν στη γεννα (κανω ονειρα αν και δεν υπαρχει περιπτωση)! Και μου ελεγε ο πεθερος (ακουγα την αλλη απο διπλα να του τα λεει) "αν χριαστεις βοηθεια να μας παρεις τηλ" ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ καλυτερα τον εχθρο μου!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Να μαι κι εγω! Σας ελιψα? Δεν εμπενα πολυ ιντερνετ αυτες τις μερες-βδομαδες και μονο διαβαζα τα ποστ στα γρηγορα γιατι ολο εξω ειμαστε! Σημερα ηρθε και η γυναικα και επιτελους ξεφορτωθηκα και την τελευταια βαλιτσα, με σχεδον 50 κιλα βαλιτσες και 6 η χειραποσκευη και πολυ λιγες ντουλαπες ηταν ζοριιιιι!

Ευτιχος απο τοτε που ηρθα δεν ακουσα την "καλη" μου παρα μονο 2 φορες! Η μια χθες για να με συνχαρουν για την Ιταλια που μιλησα με τον πεθερο και αυτη ελεγε τα ασχετα απο πισω να μου διξει οτι ξερει 5 ιταλικα χαχαχαχα! Την πρωτη που με πηρε πριν λιγες μερες μου τα ψιλοεσπασε βεβαια! Αρχισε παλι να κλεγετε οτι με την κρηση κοψαν τις πολλες μετακινησεις και ποσο δυσκολο ειναι για τον "καλο" γιο της (τον αλλον)! Να θυμησω οτι οταν μπερδεψαν τις ημερομηνιες και ηρθαν στην πολη μου λιγες μερες πριν ερθω εγω, ηταν περαστικοι γιατι πηγεναν κωνσταντινουπολη, περιτο να πω οτι η μαμα μου εκανε οτι δεν το ηξερε και δεν την ειδαν ουτε για καφε αφου δεν πηραν τηλ αυτοι! Η μαμα μου εντομεταξυ ειναι τερας ηρεμιας και καταφεραν να μη θελει να τους δει!!! Τωρα ειναι στην... κρητη, καιγονταν να δουν εμενα(!) και τη μικρη αλλα ελατωσαν τα ταξιδια(!!!). ΤΕΛΕΙΟ για μενα αλλα ηταν λες και περιμεναν να τους παρακαλεσω να ερθουν ΧΑΧΑΧΑ και ολο λεγαν ποσο δυσκολα περνανε (αυτοι και ο καλος γιος, που και αυτος αν δεν παει 2 φορες το χρονο εξωτερικο κατι θα παθει) και εμεις εχουμε παει στα 11 χρονια που ειμαστε μαζι 2 φορες σε ριβερ παρτυ απο 1 βδομαδα και μια που πηγαμε και μας φιλοξενησε 1 θεια μου Ιταλια για 3 βδομαδες (την οποια την χασαμε 6 μηνες μετα και το φοβομασταν και γι αυτο βιαστικαμε να παμε)! Τωρα λενε θα ερθουν οταν θα ειναι εδω ο αντρας μου, δηλαδη τελη Ιουλιου αρχες αυγουστου! Μακαρι να κανουν οικονομια και να μην ερθουν στη γεννα (κανω ονειρα αν και δεν υπαρχει περιπτωση)! Και μου ελεγε ο πεθερος (ακουγα την αλλη απο διπλα να του τα λεει) "αν χριαστεις βοηθεια να μας παρεις τηλ" ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ καλυτερα τον εχθρο μου!

Τυχερή η Ιταλίδα μας,τυχερήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ;););)

y5yep3.png

Τυχερή η Ιταλίδα μας,τυχερήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ;););)

Σε καλο μου βγηκε αλλα και 15 λεπτα γκρινια για τα οικονομικα απο ατομο που παει διακοπες 2η φορα τον ιδιο μηνα και μαλιστα μετα απο αυπνια τρελη δεν αντεχετε! Ευτιχος σημερα του επιασα συζητηση για τη μπαλα και γλυτωσα, γιατι κομματια ειμουν παλι (απ την κουραση), με πετυχε και την ωρα που με αφησε η μικρη να κοιμηθω (και δεν με επιασε η αυπνια μου) και θα ακουγε κανεναν εξαψαλμο!!!

Ρε κοριτσια... εχασα τις μερες... σημερα ηταν το τηλεφωνημα (μαλον... αν επαιζε χθες η Ιταλια... που να μην το εβλεπα το ματς), αλλα απ τις αυπνιες το εχω χασει!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

δεν υπαρχει περιπτωση να τα καταφερει η πεθερα σου.τι θα κανει,θα παρει το μωρο και θα φυγει για να σε ξεχασει?τι χαζες που ειναι μερικες φορες!!!ελπιζω κοριτσια οταν θα ερθει η σειρα μας να μην ειμαστε σαν και αυτες!!!το μονο που θελω ειναι να ειναι καλα και ευτυχισμενα τα παιδια μου με οποιον διαλεξουν!!!

φιλακια πολλα.παω να προσπαθησω να βαλω κατω τον αντρα μου μηπως και κανω το τεταρτο,χαχαχαχα!ετσι θα εχω πολλα παιδια να βλεπω και δεν θα προλαβαινω να ειμαι κακια σαν και αυτες!μακρια απο εμας κοριτσια!!!

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

δεν υπαρχει περιπτωση να τα καταφερει η πεθερα σου.τι θα κανει,θα παρει το μωρο και θα φυγει για να σε ξεχασει?τι χαζες που ειναι μερικες φορες!!!ελπιζω κοριτσια οταν θα ερθει η σειρα μας να μην ειμαστε σαν και αυτες!!!το μονο που θελω ειναι να ειναι καλα και ευτυχισμενα τα παιδια μου με οποιον διαλεξουν!!!

φιλακια πολλα.παω να προσπαθησω να βαλω κατω τον αντρα μου μηπως και κανω το τεταρτο,χαχαχαχα!ετσι θα εχω πολλα παιδια να βλεπω και δεν θα προλαβαινω να ειμαι κακια σαν και αυτες!μακρια απο εμας κοριτσια!!!

κι εγώ έτσι θα κάνωωωωω

y5yep3.png

Καλημερα κοριτσαρες, καλο μηνα!!!

Καλως το tatumaki......μας ελειψες!!!

Γι αυτες που πιστευουν οτι η δικια τους πεθερα ειναι οι χειροτερη.....

Στην κλινικη δε με αφησε σε ησυχια ...ενω την εδιωχνα , δεν εφευγε.

Το παιδι το ξαναειδε μια φορα την ημερα που γυρισαμε σπιτι και μετα απο αυτο......στην βαφτιση του οταν ηταν 9 μηνων.Απο τοτε .....μια φορα τα Χριστουγεννα που την εστειλα εγω χωρις καν να την ζητησει και απο τοτε .........αυτα.

Την καλεσα στα πρωτα γεννεθλια.....δεν ηρθε.

Χτυπησε το παιδι στο κεφαλι , τρεχαμε στα νοσοκομεια, δεν πηρε καν τηλεφωνο.

Αρωστησε το παιδι , 10 μερες με πυρετο, ουτε πηρε να ρωτησει.

Καναμε εξετασεις γιατι δεν ετρωγε, δεν ιδρωσε το αυτι της.

Οπου βρεθει και οπου σταθει με κατηγορει.

Κοντεψε να με χωρησει και ακομη το προσπαθει ( ισως το πετυχει κιολας στο τελος)

Και εγω ακομα αναρωτιεμαι γιατι εχει θυμωσει ξαφνικα.

Ατακες και κακιες σας εχω γραψει κατα καιρους..........δεν υπαρχει !!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Καλημερα κοριτσαρες, καλο μηνα!!!

Καλως το tatumaki......μας ελειψες!!!

Γι αυτες που πιστευουν οτι η δικια τους πεθερα ειναι οι χειροτερη.....

Στην κλινικη δε με αφησε σε ησυχια ...ενω την εδιωχνα , δεν εφευγε.

Το παιδι το ξαναειδε μια φορα την ημερα που γυρισαμε σπιτι και μετα απο αυτο......στην βαφτιση του οταν ηταν 9 μηνων.Απο τοτε .....μια φορα τα Χριστουγεννα που την εστειλα εγω χωρις καν να την ζητησει και απο τοτε .........αυτα.

Την καλεσα στα πρωτα γεννεθλια.....δεν ηρθε.

Χτυπησε το παιδι στο κεφαλι , τρεχαμε στα νοσοκομεια, δεν πηρε καν τηλεφωνο.

Αρωστησε το παιδι , 10 μερες με πυρετο, ουτε πηρε να ρωτησει.

Καναμε εξετασεις γιατι δεν ετρωγε, δεν ιδρωσε το αυτι της.

Οπου βρεθει και οπου σταθει με κατηγορει.

Κοντεψε να με χωρησει και ακομη το προσπαθει ( ισως το πετυχει κιολας στο τελος)

Και εγω ακομα αναρωτιεμαι γιατι εχει θυμωσει ξαφνικα.

Ατακες και κακιες σας εχω γραψει κατα καιρους..........δεν υπαρχει !!!!!!

Κοίτα,όχι οτι προσπαθώ να σε παρηγορήσω,αλλά όταν η πεθερά είναι pain in the ass,δηλ σε απλά ελληνικά σε πρήζει και χώνεται παντού τότε καλύτερα να κρατά τις αποστάσεις,ακόμα κι έτσι!'Εχεις την εντύπωση οτι αυτός ο άνθρωπος θα είχε κάτι ποιοτικό να προσφέρει στο παιδί σου?Θα είχες άλλα προβλήματα..με το παιδί στη μέση (ό,τι καλούμαι να αντιμετωπίσω εγώ ας πούμε..) ανταγωνισμούς και βλακείες.

Εμένα καλή,χρυσή,αγαπάει το παιδί και ενίοτε έχει κάτι εκλάμψεις και σε εκπλήσσει με τη στάση της.Αλλά θα την έχω μια ζωή πάνω απο το κεφάλι μου..συγκρίνεται μαρή αυτό??!!

y5yep3.png

Υ.Γ. Στην κλινική για να μην παρεξηγηθεί η κυρία (η μάνα μου με παρακάλεσε κυρίως!!) την είχα 3 μέρες και τη μάνα μου μόνο μια (!!!) και τη στερήθηκα,δεν είχα άνθρωπο να με βοηθήσει να πλυθώ.Οκ φώναζα τις μαίες,αλλά καταλαβαίνεις! Επίσης ήταν πάνω απο το μωρό τρεις την ώρα και του μίλαγε δυνατά ενώ κοιμόταν για να το ξυπνήσει.Επίσης,όποτε με καλούσε ο παιδίατρος ή οι μαίες για να μου δείξουν πώς να το φροντίσω εκείνη ήταν απο πίσω μου.ΤΑ νεύρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Εκτός απο αυτά βέβαια,τα πήγαμε σχετικά καλά!

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Κοίτα,όχι οτι προσπαθώ να σε παρηγορήσω,αλλά όταν η πεθερά είναι pain in the ass,δηλ σε απλά ελληνικά σε πρήζει και χώνεται παντού τότε καλύτερα να κρατά τις αποστάσεις,ακόμα κι έτσι!'Εχεις την εντύπωση οτι αυτός ο άνθρωπος θα είχε κάτι ποιοτικό να προσφέρει στο παιδί σου?Θα είχες άλλα προβλήματα..με το παιδί στη μέση (ό,τι καλούμαι να αντιμετωπίσω εγώ ας πούμε..) ανταγωνισμούς και βλακείες.

Εμένα καλή,χρυσή,αγαπάει το παιδί και ενίοτε έχει κάτι εκλάμψεις και σε εκπλήσσει με τη στάση της.Αλλά θα την έχω μια ζωή πάνω απο το κεφάλι μου..συγκρίνεται μαρή αυτό??!!

Κοιτα, για μενα σαφως και ειναι καλυτερα να μην εχω σχεσεις μαζι της γιατι ειναι πολυ κακια και γρουσουζα.Το θεμα ειναι οτι δημιουργει προβληματα στον γαμο μου ακομα και ετσι γιατι δυστηχως ο αντρας μου ειναι μαμακιας.Εκτος αυτου, δεν ηθελα το παιδι μου να μπει στη μεση.Καλο θα ηταν να ξερεις και τους παππουδες απο την αλλη πλευρα.Βεβαια δεν ειναι επιλογη μου αλλα τι να κανεις......οσο για την κλινικη.......μη το συζητας........ουτε να τα θυμαμαι δεν θελω!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

χαχαχαχαχαχαχαχα

'ΕΧεις δίκιο,είναι ωραίο το παιδί να έχει σχέσεις με τους παππούδες.

Αλλά στην περίπτωση που προσπαθούν να το παίξουν κηδεμόνες όπως συμβαίνει συνήθως στην οικογένεια του καλού μου κ γενικά στην περιοχή..δεν ξέρω κατα πόσο είναι καλό.Το παιδί μπερδεύεται κ γίνεται κακομαθημένο.Επίσης δεν μαθαίνουν να στέκονται στα πόδια τους! Αν κρίνω απο τον καλό μου πχ,μπορεί να έγινε ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος,καλοπροαίρετος,αξιόπιστος...πολλά!Αλλά δεν μπορώ να τον φανταστώ να αρχίζει απο το μηδέν στηριζόμενος μόνο στον εαυτό του.Εχει συνηθίσει να τον υποστηρίζουν.

y5yep3.png

χαχαχαχαχαχαχαχα

'ΕΧεις δίκιο,είναι ωραίο το παιδί να έχει σχέσεις με τους παππούδες.

Αλλά στην περίπτωση που προσπαθούν να το παίξουν κηδεμόνες όπως συμβαίνει συνήθως στην οικογένεια του καλού μου κ γενικά στην περιοχή..δεν ξέρω κατα πόσο είναι καλό.Το παιδί μπερδεύεται κ γίνεται κακομαθημένο.Επίσης δεν μαθαίνουν να στέκονται στα πόδια τους! Αν κρίνω απο τον καλό μου πχ,μπορεί να έγινε ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος,καλοπροαίρετος,αξιόπιστος...πολλά!Αλλά δεν μπορώ να τον φανταστώ να αρχίζει απο το μηδέν στηριζόμενος μόνο στον εαυτό του.Εχει συνηθίσει να τον υποστηρίζουν.

Ουτε για τον αντρα μου να ελεγες κι εμενα αυτο ηταν το παραπονο μου και εφτυσα αιμα για να μαθει να ειναι ανεξαρτητος (παλι στηριζετε αρκετα σε μενα αλλα πιο πολυ στα δικα του ποδια). Οχι τιποτα αλλο... ειμαι και τρελη και δεν υπηρχε περιπτωση να τον παντρευτω ή να κανω παιδι μαζι του αν δεν ειχε τα κοτσια να "ξεφυγει", γι αυτο, ισως, βρεθηκαμε και τοοοοσο μακρια απ τα σπιτια μας!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Ενω εμενα αντιθετα δεν ξεκολαει απο την μανουλα και φυσικα εκεινη τον εκμεταλευεται στο επαρκο.Κανει τα παντα να τον τραβαει κοντα της και να τον απομακρυνει απο εμας.Ειναι τοσο καλη μανουλα που Χριστουγεννα για παραδειγμα τον πηρε τηλεφωνο να παει να της κατεβασει πραγματα απο το παταρι που χρειαζοταν επειγοντως και τον κρατησε εκει 5 ωρες!!!! Αλλα το προβλημα ειναι στο δικο μου το κοθωνι που δεν την εριξε ενα χεσιμο να τελιωνουμε.

Δε νομιζω να μπορω να σας εξηγησω ποσο κακια και πανουργα ειναι.Το χειροτερο ειναι οτι ο γιος της την θεωρει τον καλυτερο ανθρωπο στον κοσμο.Δεν εχει καταλαβει ακομα ποσα προβληματα μας δημιουργει.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Ενω εμενα αντιθετα δεν ξεκολαει απο την μανουλα και φυσικα εκεινη τον εκμεταλευεται στο επαρκο.Κανει τα παντα να τον τραβαει κοντα της και να τον απομακρυνει απο εμας.Ειναι τοσο καλη μανουλα που Χριστουγεννα για παραδειγμα τον πηρε τηλεφωνο να παει να της κατεβασει πραγματα απο το παταρι που χρειαζοταν επειγοντως και τον κρατησε εκει 5 ωρες!!!! Αλλα το προβλημα ειναι στο δικο μου το κοθωνι που δεν την εριξε ενα χεσιμο να τελιωνουμε.

Δε νομιζω να μπορω να σας εξηγησω ποσο κακια και πανουργα ειναι.Το χειροτερο ειναι οτι ο γιος της την θεωρει τον καλυτερο ανθρωπο στον κοσμο.Δεν εχει καταλαβει ακομα ποσα προβληματα μας δημιουργει.

αυτό το έχω γλιτώσει (προς το παρόν - μή λέω και μεγάλα λόγια, γιατί και η δικιά μου να μας χωρίσει θέλει). έχω και εγώ κάτι καλό να πω. Φιλενάδα εγώ νομίζω ότι θα αποκαλυφθεί μια μέρα περίτρανα και μεγαλειωδώς όπως αποκαλύφθηκε και η δικιά μου. Αλλά θα μου πεις μέχρι τότε τί κάνεις; εγώ μες στην αφέλειά μου νομίζω έκανα έναν καλό χειρισμό... περιγράφεις μόνο τα γεγονότα. Εγώ τότε δεν φανταζόμουν την κακία της νόμιζα ότι δεν καταλάβαινε. Παραπονιόμουν για τα γεγονότα. Βάλε κάτω τη λογική, αν είναι εντάξει άνθρωπος θα δει ότι έχεις δίκιο και αν είναι παράλογη θα αποκαλυφθεί σε όλο της το μεγαλείο. Ας πούμε εμάς ήθελε να έχει τα παιδιά στο σπίτι της. Αυτό όμως είναι παράλογο δε γινόταν να το ζητήσει. Πηγαίναμε εμείς με χίλιους κόπους κάθε Κυριακή - μόνο να μπούμε στο αυτοκίνητο μας έπαιρνε μισή ώρα, χωρίς απρόοπτα πάνες, εμετούς, κλάματα - άσε που χάναμε τη μία μέρα που ξεκουραζόμασταν, αυτοί παραπονιόντουσαν ότι δε βλέπουν τα μωρά. Τόσος κόπος και ανταμοιβή μούτρα και γκρίνια. Αρχίζαμε εμείς να τους λέμε ότι καθημερινές δεν προλαβαίνουμε να ετοιμαζόμαστε και να πηγαίνουμε, αν θέλουν μπορούν να έρχονται στο σπίτι μας όποτε θέλουν κ.τ.λ. κ.τ.λ. εμ όμως έτσι δε θα είχαν αυτό που ήθελαν οπότε τους έπιαναν τα νεύρα και άρχιζαν να μας φωνάζουν ότι δεν τους θέλουμε και ένα σωρό άλλα. Ε τί θα έλεγε ο άντρας μου; δίκιο έχουν;

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...