Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Εγώ δεν μπορώ να μην της το δίνω,καταρχάς το αγαπάει το μωρό κ είναι κρίμα και για το μωρό!Αγκαλιά ναι,απλά τάισμα,άλλαγμα κλπ το αποφεύγω να το κάνουν άλλοι γενικά..και θα αποφεύγω να της το αφήνω μόνο του,όπως κ γενικά δηλαδή,εκεί θα επιμείνω,δεν της έχω εμπιστοσύνη!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εγω της αντιμιλαω,εμενα επειδη γεννηθηκαν προωρα δεν σταματουσε να το λεει σε ολους οσους της εδιναν συγχαρητηρια οταν γεννηθηκαν..την δε μανα μου την συγχυσε αφανταστα οταν την πηρε τηλ και αντι να της ευχηθει της ειπε οτι τα μωρα θα ειναι προβληματικα γιατι ειναι προωρα,γκρρρρρρρρρρρρρρ...εχει καμμια να πει κατι πιο χοντρο που ειπε η πεθερα της??

gWfop2.png

είπα κι εγώ..κόντευα να σταματήσω να γράφω σε αυτήν την ενότητα αλλά..δεν παίζει τελικά!Εγώ κολάστηκα για τα καλά!:?

Ρε πώς θα το ξεπεράσω?Προσπαθώ να τη δω πιο θετικά αλλά δεν τα καταφέρνω..ίσως γιατί νιώθω τη ζήλια κ την ανταγωνιστικότητα με το παιδί ακόμη κ τώρα..δεν θέλω να σκέφτομαι έτσι αλλά πώς?

Σήμερα ήρθε απο δω κ θήλαζα..ντε κ καλά να την πιάσει να ρευτεί..της λέω δεν τελείωσε ακόμα το γεύμα της! και να μιλάει πάνω απο το μωρό πάλι κ να λέει "καλέ μαμά χόρτασαααα" :mad::mad::mad: κ της το δίνω μετά κ έκλαιγε η μικρή,ήθελε να φάει,λες κ δεν ξέρω το παιδί μου!και της την πήρα πάλι..

Μετά μου έλεγε για την ανηψιά της που την έχει σπίτι λέει για το διήμερο."πρώτη φορά κοιμάται έξω απο το σπίτι!δεν την άφηνε η μαμά της!" μου λέει. και μετά έφαγε φλασιά κ συμπληρώνει "ε,έπρεπε να αρχίσει να κοιμάται κ αλλού,μην γίνει κ μαμόθρευτο!!!" Αυτές τις π@@τανιές δεν μπορώ!!Οταν νιώθω οτι με χειραγωγούν!!

καλε γιατι της την εδωσες?επρεπε να της πεις να φυγει πανω απο το κεφαλι σου να την ταισεις ηρεμα και μετα να της την δωσεις και αυτο αν το ηθελες.αλλη φορα να της λες οτι θελει ηρεμια το μωρο οταν ηλαζει και να πηγαινεις μεσα,σκασιλα σου.εμενα δεν εχουν κοιμηθει καθολου στις γιαγιαδες και εινα μια χαρα ,σιγα μην γινουν μαμοθρεφτα.ηλιθιοτητες,μην δινεις σημασια.να χαιρεσαι το μωρακι σου και μην τυραννας την μικρη κανοντας αυτο που θελει,να κανεις αυτο που θελεις εσυ!!!

ουφ!πια με αυτες τις πεθερες,θεωρουν οτι τα ξερουν ολα.μην δινετε σημασια και κρατατε αποστασεις,εγω απο τοτε που ειμαστε μακρια και αγαπημενες εχω βρει την ησυχια μου.ασε που πηγαινουμε μια φορα το μηνα επισκεψη και η μικρη δεν πλησιαζει,παιζει μονο με τα παιχνιδια της!!!

φιλακια κοριτσια

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Διαφημίσεις

Τι να κάνω ρε σεις,προσπαθώ να δίνω τόπο στην οργή,έχω κ τη μάνα μου που με πρήζει να κάνω προσπάθειες,αλλά αυτή δεν τα βλέπει κάποια πράγματα!Πρέπει να δείτε το βίντεο που μου τράβηξε στην εγκυμοσύνη,την ακούς συνέχεια να μιλάει κ να λέει στο μωρό πόσο το αγαπάει (εγώ..εγώ..εγώ..) κ γενικά αν δείτε το βίντεο μιλάει λες κ το μωρό δεν το αγαπάει κανείς άλλος μόνο αυτή.Μέχρι κ όταν το γέννησα έπρεπε να είναι το επίκεντρο κ να αφήσει ντοκουμέντο στο μωρό πόσο το αγαπάει αυτήηηηηηηηηηη!Χώρια που έδειξε στο βίντεο μόνο το δικό τους δώρο (αυτό στο πήρε ο παππούς κ η γιαγιά!!!:evil::evil::evil:) ΑΑΑΑΑχ αυτά άραγε τα καταλαβαίνουν τα παιδιά??Η θα μεγαλώσει η μικρή κι όποτε της χαλάω χατήρι θα μου λέει "πάω στη γιαγιά μου??" :cry::cry::cry:

y5yep3.png

και το χειροτερο ειναι οτι ο αντρας μου ποτε δεν μιλαει...

κλασσική αντίδραση,κι ο δικός μου τα ίδια..:?

y5yep3.png

αποκλειεται ,θα δεις οτι εσενα και τον αντρα θα εχει πανω απο ολα το μωρακι σου,οτι και να κανει η πεθερα σου myfavoyritelyllaby!

μην τους δινετε σημασια,αυτο θελουν αυτες ,να χαλιομαστε εμεις και να ειναι καλα αυτες!

Διαφημίσεις

και εγω της αντιμιλαω,εμενα επειδη γεννηθηκαν προωρα δεν σταματουσε να το λεει σε ολους οσους της εδιναν συγχαρητηρια οταν γεννηθηκαν..την δε μανα μου την συγχυσε αφανταστα οταν την πηρε τηλ και αντι να της ευχηθει της ειπε οτι τα μωρα θα ειναι προβληματικα γιατι ειναι προωρα,γκρρρρρρρρρρρρρρ...εχει καμμια να πει κατι πιο χοντρο που ειπε η πεθερα της??

όταν έμαθαν ότι περιμένουμε δίδυμα, ρώτησε τον άντρα μου αν θα τα κρατήσουμε. πας κόντρες; :(

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

μαρλια μου παω κοντρες,εμενα ελεγε σε ολους οτι εχω ενα μωρο οταν ημουν εγκυος για να μην την ρωτανε γιατι εκανα διδυμα επειδη εκανα εξωσ,δηλ οταν θα γενναγα θα ελεγε οτι στην κλινικη μας εδωσαν το ενα δωρο?:tongue:και γενικα μην την ψαχνεις η δικια μου κραταει τα σκηπτρα κακιας,εχει αδυναμια στα αλλα εγγονια και ολο εκεινα παινευει στον κοσμο,τα δικα μου ειναι προωρα και ξεγραμμενα οπως αφηνει να εννοηθει και ας ειναι υγιεστατα:evil:

gWfop2.png

μαρλια μου παω κοντρες,εμενα ελεγε σε ολους οτι εχω ενα μωρο οταν ημουν εγκυος για να μην την ρωτανε γιατι εκανα διδυμα επειδη εκανα εξωσ,δηλ οταν θα γενναγα θα ελεγε οτι στην κλινικη μας εδωσαν το ενα δωρο?:tongue:και γενικα μην την ψαχνεις η δικια μου κραταει τα σκηπτρα κακιας,εχει αδυναμια στα αλλα εγγονια και ολο εκεινα παινευει στον κοσμο,τα δικα μου ειναι προωρα και ξεγραμμενα οπως αφηνει να εννοηθει και ας ειναι υγιεστατα:evil:

Ωχ φιλενάδα, τι να σου λέω! Άσε γιατί όταν τα ξανασκέφτομαι συγχίζομαι... Τα έχω πει και κάμποσες φορές εδώ μέσα θα με βαρεθούν οι άλλες. Μια φορά για την υγεία των παιδιών μου δε νοιαζεται, εξακριβωμένο! Πάντως να ξέρεις δεν είσαι η μόνη. Δυστυχώς δηλαδή. Το μόνο καλό σε εμένα είναι ότι δεν τολμάει πια κανείς να μου πει ότι υπερβάλλω, γιατί κάποια στιγμή ξεχείλισε η κακία της και ήταν μπροστά και ο άντρας μου και οι γονείς μου. "ωραία" πράγματα.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

αυτα που γραφετε κοριτσια δεν τα εχω ξανακουσει!!τοση κακια πια,απιστευτο!!!τι εχετε τραβηξει κοριτσια!!!μην χαλιεστε εγω στη θεση σας ουτε που θα ασχολιομουν ξανα.

xouxoulina μην της δινεις σημασια κοριτσι μου,σε ενδιαφερει τι λεει και τι κανει ?εσυ να κοιταζεις τα θαυματακια σου και αστην να κανει οτι θελει.ουτε γεια δεν της αξιζει και ουτε τα παιδακια σου χρειαζεται να βλεπει.παντως να ξερεις οτι αυτο με τα εγγονια το εχουν οι πιο πολλες,η δικια μου βλεπει αλλιως τα εγγονια της απο τις κορες της και αλλιως τα εγγονια απο τους γιους!!!ξερεις ομως που την εχω γραμμενη!!τα βλεπει μια φορα το μηνα και καλα της ειναι!!τωρα εχει τσατιστει γιατι δεν της πηγαινω συχνα την μικρη να την δει!!δεν πειραζει ξυδι να πιει να της περασει!!!

marlia για καλο εγινε μπροστα σε ολους,τωρα δεν θα σε πρηζουν σχετικα με αυτην.μην της δινεις σημασια απο οτι καταλαβα σκετο δηλητηριο η δικια σου.

ειναι δυνατον να βλεπουν μωρακια και αυτες να κανουν τα δικα τους?μηπως μεγαλωνοντας χανουν το μυαλο τους και δεν ξερουν τι τους γινεται?

σκασιλα σας,κοιταξτε τα κουκλακια σας,να σας ζησουν!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...