Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Σας ευχαριστω κοριτσαρες!!!

Λουλαμπακι κορακλα ε?εμ πες της να πηρα κιλα αλλα εβγαλα μπεμπαρα χαχχαα!!!Πλακα πλακα πρεπει να εχασες απευθειας αρκετα κιλα ε?εγω εχασα αμεσως αμεσως δεκα!

Οσο για την πεθερα μπραβο ειδεις ολα θα στρωσουν αρκει να ειναι ετσι συνεργασιμη!!!

εμενα θα τη δουν τα πεθερικα λογικα δεκαπενταυγουστο που θα ερθουν.Εχω και τα ορμονικα και καλα καλα δεν κανω με τη μαμα μου που ειναι εδω φαντασου με την πεθερα πως θα μουν...Προς το παρον εδω επικρατει ενας χαμος μαζι με τον μικρο ταλιμπαν μου και δεν παλευεται ωρες ωρες!!!

Εννοείται!!!!Ας πει και τίποτα!!!

12 έχασα!!Τα 10 με τη γέννα τα 2 στις αρχές που δεν προλάβαινα να φάω!!Εκεί έμεινα τώρα,έχω άλλα 20..για να δούμε!!:?

Ε ναι όσο συνεργάζεται καλά είναι δεν θα την πάλευα με τόση αυπνία και τρέξιμο να έχω εδώ όλη μέρα κανέναν!!

Η μπουμπού τώρα που θηλάζει ξυπνάει ανα μια μιση με δύο ώρες,είμαι με το βυζί έξω κι όταν κοιμλαται κάνω καμιά δουλειά αλλά τώρα θα αρχίσω να κοιμάμαι δεν πάει άλλο!Είμαι κομμάτια!! Πώς την παλεύεις που έχεις κ μικρό παιδί??Πόσο είναι το άλλο μωρό?

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν το πιστεύω κι εμένα 55 πόντους βγήκε η μπουμπού στα ίδια είμαστε!!

Τα έγραψα δίπλα κατά λάθος,αχ έχασες!!

Απο λάθος συνεννόηση έκατσε 1 μέρα η μάνα μου και η πεθερά 3 (!!) μαζί μου στην κλινική ρε!! Είχαμε γενικά αναποδιές εκείνες τις μέρες όμως και επέμενε κ ο άντρας μου να μην μείνω μόνη,τέλος πάντων λέω δεν γ@@@έται,εκεί θα κολλήσω τώρα??

Σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλή και συνεργάσιμη,με ρωτούσε πάντα για να το πιάσει κλπ,βέβαια ήταν συνέχεια πάνω απο το μωρό κ του μιλούσε δυνατά απο πάνω του την ώρα που κοιμόταν και εκνευριζόμουν (αυτό το κάνει κ τώρα..τεσπα) και το ξυπνούσε καμιά φορά.

Το ένα πρωινό που ήπιαμε και καφέ στο καφέ της κλινικής τα είπαμε κ όλας,μιλήσαμε για το πώς θέλω να ναι οι επισκέψεις,δηλ εκείνη με ρώτησε,και εγώ της είπα και μέχρι τώρα το τηρεί κατά γράμμα..Δηλ μου στέλνει φαγητό κάθε μέρα, αλλά ,μέχρι εκεί και άμα είναι ξύπνιο το μωρό κ χωρίς γκρίνια την παίρνω τηλ κ έρχεται απο το σπίτι και την κρατάει λίγο αγκαλιά,βέβαια ξέρετε,τα μωρά κοιμούνται συνεχώς,10 λεπτά υπόθεση να την κρατήσει. Δηλ μέχρι τώρα κάνει μια προσπάθεια,στην τελική αυτήν συμφέρει να συνεργαζόμαστε,άμα θέλει να βλέπει κ το μωρό περισσότερο.Δεν ξέρω αν θα φτάσουμε ποτέ να τρελαινόμαστε η μία για την άλλη αλλά οικογένεια είμαστε κ πρέπει έστω να φερόμαστε πολιτισμένα.Αυτά τα δικά μουυυυυυ!!

Εσύ ρε rena τι κεραμίδι ήταν αυτό που πέταξε η δικιά σου,έπαθα :shock:!!!

Ειδες που στα λεγαμε και τζαμπα αγχωνοσουν και ανησυχουσες βρε κοριτσι? Ελπιζω ετσι να συνεχισετε.

Καλα η δικια μου, γραφει παντα .....δε το συζητω!!!!

Zoitsa.......κι ακομα δεν ακουσες τιποτα !!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Ειδες που στα λεγαμε και τζαμπα αγχωνοσουν και ανησυχουσες βρε κοριτσι? Ελπιζω ετσι να συνεχισετε.

Καλα η δικια μου, γραφει παντα .....δε το συζητω!!!!

Zoitsa.......κι ακομα δεν ακουσες τιποτα !!!!!!

Καλημέρα Κοριτσάρες!!!!!!

Ρένα πόσο γελάω με τη δικιά σου! τα σκηνικά με τη δικιά μου δεν έχουν τόσο πλάκα - αν εξαιρέσεις τις φορές που το παίζει μπέμπα - μάλλον είναι για να τραβάς τα μαλλιά σου.

Λαλαμπάκι μια χαρά είναι η πεθερούμπα νομίζω, αν έχει ήδη αναδιπλωθεί σημαίνει ότι κάτι κατάλαβε. Κρίνω από τους δικούς μου που δε μετακινήθηκαν καθόλου και ας μη βλέπουν τα παιδιά.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Καλημέρα Κοριτσάρες!!!!!!

Ρένα πόσο γελάω με τη δικιά σου! τα σκηνικά με τη δικιά μου δεν έχουν τόσο πλάκα - αν εξαιρέσεις τις φορές που το παίζει μπέμπα - μάλλον είναι για να τραβάς τα μαλλιά σου.

Λαλαμπάκι μια χαρά είναι η πεθερούμπα νομίζω, αν έχει ήδη αναδιπλωθεί σημαίνει ότι κάτι κατάλαβε. Κρίνω από τους δικούς μου που δε μετακινήθηκαν καθόλου και ας μη βλέπουν τα παιδιά.

κι εμένα το παίζει μπέμπα πολλές φορές χαχαχαχααααααααα

y5yep3.png

είπα κι εγώ..κόντευα να σταματήσω να γράφω σε αυτήν την ενότητα αλλά..δεν παίζει τελικά!Εγώ κολάστηκα για τα καλά!:?

Ρε πώς θα το ξεπεράσω?Προσπαθώ να τη δω πιο θετικά αλλά δεν τα καταφέρνω..ίσως γιατί νιώθω τη ζήλια κ την ανταγωνιστικότητα με το παιδί ακόμη κ τώρα..δεν θέλω να σκέφτομαι έτσι αλλά πώς?

Σήμερα ήρθε απο δω κ θήλαζα..ντε κ καλά να την πιάσει να ρευτεί..της λέω δεν τελείωσε ακόμα το γεύμα της! και να μιλάει πάνω απο το μωρό πάλι κ να λέει "καλέ μαμά χόρτασαααα" :mad::mad::mad: κ της το δίνω μετά κ έκλαιγε η μικρή,ήθελε να φάει,λες κ δεν ξέρω το παιδί μου!και της την πήρα πάλι..

Μετά μου έλεγε για την ανηψιά της που την έχει σπίτι λέει για το διήμερο."πρώτη φορά κοιμάται έξω απο το σπίτι!δεν την άφηνε η μαμά της!" μου λέει. και μετά έφαγε φλασιά κ συμπληρώνει "ε,έπρεπε να αρχίσει να κοιμάται κ αλλού,μην γίνει κ μαμόθρευτο!!!" Αυτές τις π@@τανιές δεν μπορώ!!Οταν νιώθω οτι με χειραγωγούν!!

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Ας της ελεγες κι εσυ , καλυτερα να γινει μαμοθρεφτο παρα να μην ξερω που κοιμαται.

Τα εχουμε πει οτι ο ανθρωπος δεν αλλαζει.Προσπαθησε να χαρεις το παιδακι σου και αγνοησε την.Και προπαντως .....μη της δινεις θαρρος.Αυτες αμα τις δωσεις λιγακι αερα θα μας καβαλησουν!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Αυτή μου το είπε γιατί κάνει όρεξη οτι θα παίρνει τη μικρή να κοιμάται σπίτι της!Και για να με επηρεάσει είπε οτι γίνονται μαμόθρευτα όσα δεν κοιμούνται αλλού κατάλαβες???

:shock:

y5yep3.png

καλημερα,και εγω πεθεροπληκτη και με το παραπανω,ποτε δεν με χωνευε και πεταγε μα.......ες ολη την ωρα αλλα και τωρα που γεννησα τα διδυμα παλι τα ιδια σκ...τα,ολο λεει στα μωρα δεν σας αγαπαει η μαμα μονο ο μπαμπας και η γιαγια,μπορει να μην καταλαβαινουν καθοτι 6 μηνων αλλα μου την δινει που τα λεει επιτηδες,ολο υποδειξεις ειναι πως θα τα φροντιζω λες και ειναι δικα της και γενικα μου 'ρχεται να την καρυδωσω αλλα δεν αξιζει να παω φυλακη για χαρη της,τα νευρα μουυυυυυυυυυ....

gWfop2.png

Διαφημίσεις

μην το ψάχνεις όλες ίδιες είναι!!κι εμένα όλο λέει στο μωρό:εγώ σε αγαπώ,εγώ που σε έβγαζα βίντεο,εγώ που σου μιλούσα μες την κοιλιά,εγώ,εγώ,εγώ αααααααααααααα!!!!!!!

y5yep3.png

γιατι ρε γα....το ειναι ολες τοσο κακιασμενες και ζηλιαρες?

όχι όχι όχι! δεν έιναι όλες... οι δικές μας είναι έτσι! πιάσαμε λαχείο όλες σε αυτό το θεματάκι! :( Δε βαριέσαι!

συναγωνίστρια, με τα διδυμάκια που χρειάστηκα βοήθεια άρχισαν τα όργανα και πήραμε χαμπάρι τί "καλοί" άνθρωποι είναι τα πεθερικά μου. Ουδέν κακόν αμιγές καλού όμως, γιατί με την πίεση που είχαμε τότε δεν μπόρεσαν άλλο να κρυφτούν και έδειξαν το χαρακτήρα τους σε όλο του το μεγαλείο. Καλύτερα, έπεσαν οι μάσκες!

Α! το τατουμάκι τί γίνεται;

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Ευτυχως που εχουμε κοψει τις διαπροσωπικες σχεσεις και ηρεμησε το κεφαλακι μου.Εγω βεβαια την αποστωμονα.Δεν της χαριζομουνα.Οπως μιλουσε αυτη ετσι μιλουσα κι εγω.Αντε γιατι .....τα θυμαμαι και τα παιρνω στο κρανιο παλι........

Και εννοειται πως δεν της εδωσα ποτε θαρρος με το μωρο.Ουτε αγκαλια δεν την αφηνα να την παρει........τις 2 φορες που την ειχε δει......

που ειχε το θρασος να ερθει να την δει 4 ημερων λεχουδι και να βρομοκοπαει τσιγαριλα και ουζιλα...........ελεοςςςς, ο ορεστης μακρης!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...