Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Οσο και να το συζηταμε δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα για πιο λογο σκεφτονται και φερονται ετσι.Εγω κρινω απο τον εαυτο μου.Το μονο που θα θελω αυριο μεθαυριο θα ειναι να ειναι καλα το παιδι μου, να ειναι αγαπημενη με τον αντρα της και να τους βοηθαω οσο περισσοτερο μπορω.Ουτε να χωθω στο σπιτι του, ουτε να ανακατευτω ουτε τιποτα.

Πως ειναι δυνατον λοιπον μια μανα να μην σκεφτεται ετσι και να χωνεται να χαλασει το σπιτι και την ευτυχια του παιδιου της?

Δεν ξέρω τί να σου πω! Εμείς και που καφέραμε και καταλάβαμε το λόγο που μας έχουν θυμώσει, ήταν άθλος. Υπερβήκαμε τους εαυτούς μας. (Το ότι ήθελαν να τους αφήσουμε τα παιδιά στο σπίτι τους και να περνάμε τα ΣΚ να τα βλέπουμε). Αυτό δεν το χώραγε το μυαλό μας. Τουλάχιστον τώρα που ξέρουμε τα κίνητρά τους δεν πέφτουμε από τα σύννεφα όταν κάνουν κάτι τελείως αψυχολόγητο. Δεν τους πέτυχε αυτό που ήθελαν και τους φταίνε όλα. Πάντως αγάπη δεν υπάρχει ούτε σταγόνα, μόνο υπέρμετρος εγωισμός! Σου έχω πει, χωρίς ίχνος υπερβολής, δεν τους νοιάζει για τα παιδιά αν πάθουν κακό, τους νοιάζει μόνο να λένε ότι τα μεγαλώνουν αυτοί. Το ότι είναι ψυχιατρική περίπτωση το καταλάβαμε, να το ερμηνεύσουμε νομίζω αποκλείεται. Πιστεύω ότι και ο Φρόυντ θα σήκωνε τα χέρια ψηλά.

Δε γίνεται να βάζεις τον εαυτό σου στη θέση τους και να σου πω γιατί: μπορείς να φανταστείς παραμονές που μπαίνει το εγγόνι σου για σοβαρό χερουργείο το βράδυ να αρχίζεις τα μυξοκλάματα ότι δε σου δίνουν σημασία ο γιος και η νύφη σου;

Και πάλι υπεράνθρωποι ήμασταν που δεν τη βρίσαμε και απλά δώσαμε τόπο στην οργή... και γιατί; για να πάρουνε αέρα ότι δε μιλάμε και να συνεχίσουν το βιολί τους του εγωισμού. Μακρυά και ξένοι όπως τους αξίζει. Με έπιανε πανικός και μόνο στη σκέψη αν υπάρχει περίπτωση παιδί μας να φτάσει ποτέ να σκέφτεται έτσι για εμάς. ε αυτούς, αναρωτιέμαι κιόλας, δεν έχει δείξει να τους νοιάζει. Απλά από ότι έχω καταλάβει μας βρίζουν σε όλο το σόι. και πάλι αναρωτιέμαι από όλο το σόι δε βρίσκεται ούτε ένας να καταλάβει την αλήθεια και να τη βάλει στη θέση της; είχα ακούσει κάποτε μια ιστορία, νομίζω εδώ μέσα ότι ένας παππούς επειδή δεν του έβγαλαν το όνομα, γυρίζοντας από την εκκλησία είχε αυτοκτονήσει. Ε λοιπόν πολύ φοβάμαι ότι εγώ με τέτοιους ανθρώπους έχω μπλέξει. Μπορεί να έχουμε περιχαρακώσει το σπίτι μας από την κακία τους και να τους αντιμετωπίζουμε πολιτισμένα, αλλά δεν παύει να με πειράζει. Λυπάμαι και τον άντρα μου που τα έχει χάσει πια από τη συμπεριφορά τους. Που να το φανταστώ μου λέει ότι θα έφταναν σε τετοιο σημείο.

όσο για την ευτυχία του παιδιού της εμείς είμαστε σίγουροι ότι δεν τη νοιάζει, απλά εμείς είμαστε διπλά άτυχοι είναι και οι γονείς μου έτσι και τους άντρα μου. Το "αν δε μοιάζανε δε θα συμπεθεριάζανε σε όλο του το μεγαλείο". Σίγουρα προτιμάει να μας χωρίσει. τί να πω; λίγο μυαλό μάλλον - δεν ξέρω τί άλλη εξήγηση να δώσω! Πραγματικά! Αν ξέρει κάποια ας πει ιδέες.

Εντάξει υπάρχει και η θετική πλευρά ότι δυναμώσαμε πιο πολύ και στηριζόμαστε ο ένας στον άλλο με τον καλό μου, αλλά γίνεται να μη με παίρνει το παράπονο κάποιες στιγμές;

Είναι να μην αρχίσω να γράφω... σορυ είπα πολλά πάλι!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στο εχω ξαναπει βρε κοριτσι....τουλαχιστον εχεις τον αντρα σου διπλα σου.Ο δικος μου δεν χαμπαριαζει.Ουτε να διανοηθει κατι κακο για την μανουλα.Οποτε για να μην μαλωνουμε , δεν τους αναφερουμε πια καθολου.Σα να μην υπαρχουν.Θα μου πεις λυση ειναι κι αυτο ? Οχι. Αλλα και τι να κανω? Ευτυχως οι δικοι μου ειναι ακριβως το αντιθετο.Μας βοηθησαν και μας βοηθανε οπως και οποτε μπορουνε και δεν εχουν ανακατευτει ποτε!!!Μονο προσφερουν.

Κατσε να σου πω κατι που θυμηθηκα τωρα για την πεθερα μια και ανεφερες την παραμονη που θα μπαινατε στο νοσοκομειο.Την ωρα που με περνανε μεσα στο χειρουργειο να γεννησω.......φωναζε τον γιο της να κατεβει να παρει το αυτοκινητο γιατι εκει που το ειχε θα του κοβανε κλιση.......τι μου λες τωρα !!!!!! Αντε τα θυμαμαι παλι και με πιανουν τα διαολια.....

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Στο εχω ξαναπει βρε κοριτσι....τουλαχιστον εχεις τον αντρα σου διπλα σου.Ο δικος μου δεν χαμπαριαζει.Ουτε να διανοηθει κατι κακο για την μανουλα.Οποτε για να μην μαλωνουμε , δεν τους αναφερουμε πια καθολου.Σα να μην υπαρχουν.Θα μου πεις λυση ειναι κι αυτο ? Οχι. Αλλα και τι να κανω?

Αχ ευχαριστώ! ναι πραγματικά μην είμαι αχάριστη, το αγόρι μου είναι πολύ εντάξει!

Ευτυχως οι δικοι μου ειναι ακριβως το αντιθετο.Μας βοηθησαν και μας βοηθανε οπως και οποτε μπορουνε και δεν εχουν ανακατευτει ποτε!!!Μονο προσφερουν.

φτου φτου φιλενάδα! φτου φτου!

Κατσε να σου πω κατι που θυμηθηκα τωρα για την πεθερα μια και ανεφερες την παραμονη που θα μπαινατε στο νοσοκομειο.Την ωρα που με περνανε μεσα στο χειρουργειο να γεννησω.......φωναζε τον γιο της να κατεβει να παρει το αυτοκινητο γιατι εκει που το ειχε θα του κοβανε κλιση.......τι μου λες τωρα !!!!!! Αντε τα θυμαμαι παλι και με πιανουν τα διαολια.....

μα λιώνω στα γέλια κάθε φορά που σκάει πεθεροπεριστατικό! Τις τρελλές! Μα την ανισόρροπη καμία επαφή με το περιβάλλον;

Ποια καλε????........δεν εχεις ιδεα....στο τραπεζι μετα την κηδεια της γιαγιας μου επειδη ειχαμε φασολια , ταραμα, ουζακι και τετοια....ζητησε ρεγγα!!!!! Θελεις να σου πω κι αλλα????

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Ποια καλε????........δεν εχεις ιδεα....στο τραπεζι μετα την κηδεια της γιαγιας μου επειδη ειχαμε φασολια , ταραμα, ουζακι και τετοια....ζητησε ρεγγα!!!!! Θελεις να σου πω κι αλλα????

Αααχ! να 'σαι καλά! Τί γέλιο! Πώς δεν έριξε και κανένα χορό!

Πες πες! αν έχεις κι άλλο σκηνικό πρόχειρο ριξ' το!

Διαφημίσεις

μηπως εχουμε το ιδιο μοντελο πεθερας;;;;;;;;

και εγω οταν εδωσα το ονομα στην μικρη μου φεραμε λιγους φιλους στο σπιτι και καναμε bbq + 2-3 πραγματακια που ειχα φτιαξει εγω,

ηρθανε με τον πεθερο (με 2ωρες καθυστεριση)και δεν ηπιε ουτε ενα ποτηρι νερο.....ουτε εφαγε......οπως λες και εσυ εδιωξε το πιατο.....τα ιδια και ο πεθερος......

αυτη ομως εφυγε νωριτερα(δεν ηταν λεει καλα........της επεσε βαρυ το οτι δεν πηρε το ονομα της η μικρη:tongue::tongue::tongue:) και με το που εφυγε ο πεθερος μου επεσε με τα μουτρα στο φαγητο και στο κρασι.......χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

και εμενα με χαλασε πολυ αλλα δεν τους ξανακανω την χαρη.........

εσενα τουλαχιστον ηρθαν στο σπιτι,εμενα που δεν ηρθε καθολου και πηρε απο την εκκλησια και τα αδερφια του αντρα μου μαζι με τις οικογενειες τους και πηγαν στο σπιτι της να πιουν καφε ενω τους ειχαμε καλεσει στο δικο μας!!!!και μονο ο ενας αδερφος με την γυναικα του ηρθαν και ολοι οι υπολοιποι μας ρωτουσαν που ειναι η πεθερα και τα αδερφια του,τι να πεις μετα !!και πριν λιγο καιρο που μπηκε ο μεγαλος μου γιος στο νοσοκομειο για 14 μερες ηρθε με την κουνιαδα μου για μια φορα και τον ειδε την τεταρτη μερα και δεν ξαναηρθε.αφου με ρωτουσε ο γιος μου γιατι,δεν ειναι μικρος 16 χρονων παιδι ειναι.τσατιστηκε μαζι της και για να μην στενοχωριεται του ελεγα οτι μαλλον θα ειναι κρυωμενη παλι!

απλως το εχω φιλοσοφησει και αποφασισα να κραταω αποστασεις ,μακρια και αγαπημενοι,ευτυχως και ο αντρας μου δεν ειναι κολλημενος και ετσι καλυτερα.εχει κανει αρκετα που δεν εδινα σημασια αλλα το τελευταιο με το παιδι με νευριασε ,μπορει να κανει τις μ....κειες σε μενα αλλα οχι στα παιδια μου.δεν πειραζει οταν με χρειαστουν παλι θα ερθουν και τοτεθα με δουν απο την καλη!!!η ζωη ειναι ροδα και γυριζει,και εγω εχω βρει την ησυχια μου τωρα!!!

sorrry κοριτσια εγραψα πολλα παλι!!φιλακια πολλα

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Καλημερα σε ολες τις κοπελες!!!Κι εμεις γεννησαμε πριν 9 μερες μια μπεμπαρα παχια παχια ,μπηκα να σας πω πολλα φιλια και κουραγιο!!!Λουλαμπακι να σου ζησει η μπεμπα!!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλημερα σε ολες τις κοπελες!!!Κι εμεις γεννησαμε πριν 9 μερες μια μπεμπαρα παχια παχια ,μπηκα να σας πω πολλα φιλια και κουραγιο!!!Λουλαμπακι να σου ζησει η μπεμπα!!!!

Συγχαρητήρια Ελινάκι μουυυυυυυυυυυ!!

Πόσο βγήκε η δικιά σου???Εμένα λίγο παραπάνω απο 4 κιλά!! Σαν ζυμαράκι είναι!!Μπες να μας πεις πώς πήγε γενικά!!Να σου ζήσει!Φιλάκια!!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

ΠΩΠΩ θρεφταρακι κ η δικια σου:D:D:D

κι εμενα 4040 γρ κ 55 ποντους η κουκλιτσα μου:D

πηγαν ολα πολυ καλα σε 2.30 ωρες μεσα γεννησα λες κ πηγαμε για καφε:D:D κ καναμε κ ενα μωρο χαχαχα.εσυ να μαςπεις με την πεθερα τι εγινε τέλικα:tongue:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

πηγαν ολα πολυ καλα σε 2.30 ωρες μεσα γεννησα λες κ πηγαμε για καφε:D:D κ καναμε κ ενα μωρο χαχαχα.εσυ να μαςπεις με την πεθερα τι εγινε τέλικα:tongue:

Να σας ζήσει Ελινάκι!

Διαφημίσεις

Να σας ζησει Ελινακι...!!!!! Πω,πω γεμισαμε κοριτσια....τι καλααααα!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Αααχ! να 'σαι καλά! Τί γέλιο! Πώς δεν έριξε και κανένα χορό!

Πες πες! αν έχεις κι άλλο σκηνικό πρόχειρο ριξ' το!

Οταν ειχαμε παρει τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις του αντρα μου , πολυ πριν κανω παιδι οταν προσπαθουσαμε , και της ειπαμε οτι τελικα υπηρχε προβλημα στο σπερμα του γιου της και οτι θα εκανε θεραπεια, ειπε κατα λεξη " αντε καλε χαζομαρες, τιποτα δεν εχει ο γιος μου, εσυ φορας συνεχεια τα ξωπλατα, γι αυτο δεν μενεις εγκυος"........θεα εεε????????

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Δεν το πιστεύω κι εμένα 55 πόντους βγήκε η μπουμπού στα ίδια είμαστε!!

Τα έγραψα δίπλα κατά λάθος,αχ έχασες!!

Απο λάθος συνεννόηση έκατσε 1 μέρα η μάνα μου και η πεθερά 3 (!!) μαζί μου στην κλινική ρε!! Είχαμε γενικά αναποδιές εκείνες τις μέρες όμως και επέμενε κ ο άντρας μου να μην μείνω μόνη,τέλος πάντων λέω δεν γ@@@έται,εκεί θα κολλήσω τώρα??

Σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλή και συνεργάσιμη,με ρωτούσε πάντα για να το πιάσει κλπ,βέβαια ήταν συνέχεια πάνω απο το μωρό κ του μιλούσε δυνατά απο πάνω του την ώρα που κοιμόταν και εκνευριζόμουν (αυτό το κάνει κ τώρα..τεσπα) και το ξυπνούσε καμιά φορά.

Το ένα πρωινό που ήπιαμε και καφέ στο καφέ της κλινικής τα είπαμε κ όλας,μιλήσαμε για το πώς θέλω να ναι οι επισκέψεις,δηλ εκείνη με ρώτησε,και εγώ της είπα και μέχρι τώρα το τηρεί κατά γράμμα..Δηλ μου στέλνει φαγητό κάθε μέρα, αλλά ,μέχρι εκεί και άμα είναι ξύπνιο το μωρό κ χωρίς γκρίνια την παίρνω τηλ κ έρχεται απο το σπίτι και την κρατάει λίγο αγκαλιά,βέβαια ξέρετε,τα μωρά κοιμούνται συνεχώς,10 λεπτά υπόθεση να την κρατήσει. Δηλ μέχρι τώρα κάνει μια προσπάθεια,στην τελική αυτήν συμφέρει να συνεργαζόμαστε,άμα θέλει να βλέπει κ το μωρό περισσότερο.Δεν ξέρω αν θα φτάσουμε ποτέ να τρελαινόμαστε η μία για την άλλη αλλά οικογένεια είμαστε κ πρέπει έστω να φερόμαστε πολιτισμένα.Αυτά τα δικά μουυυυυυ!!

Εσύ ρε rena τι κεραμίδι ήταν αυτό που πέταξε η δικιά σου,έπαθα :shock:!!!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Ελινακι να σε ζησει η μπεμπα!!Καλε κοριτσαρος!!!:D:D:D

Ρενα ειδες?Παλι εσυ φταις!! Το παιδι στην πλατη το φοραμε!

Ε ρε ...απο τη μια να γελας και απο την αλλη να σε σηκωνεται η τριχα καγκελο απο τα νευρα!

Σας ευχαριστω κοριτσαρες!!!

Λουλαμπακι κορακλα ε?εμ πες της να πηρα κιλα αλλα εβγαλα μπεμπαρα χαχχαα!!!Πλακα πλακα πρεπει να εχασες απευθειας αρκετα κιλα ε?εγω εχασα αμεσως αμεσως δεκα!

Οσο για την πεθερα μπραβο ειδεις ολα θα στρωσουν αρκει να ειναι ετσι συνεργασιμη!!!

εμενα θα τη δουν τα πεθερικα λογικα δεκαπενταυγουστο που θα ερθουν.Εχω και τα ορμονικα και καλα καλα δεν κανω με τη μαμα μου που ειναι εδω φαντασου με την πεθερα πως θα μουν...Προς το παρον εδω επικρατει ενας χαμος μαζι με τον μικρο ταλιμπαν μου και δεν παλευεται ωρες ωρες!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...