Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

em auth den douleuei,dld gia ton eauto sou kane oti 8eleis oute me noiazei alla baiese kai gia to mwro??ase pou to mwro ena xrono etrwge pakotinia kai drakoulinia kai sokolates k ths elega kale den kanei mhn to dineis k elege oti einai poly zoiros kai mono etsi hremei.ma ti wraia dikeologia.twra einai dyomisi kai den trwei fagito kai mou leei to mwro den trwei fagito kai lew an ema8e s geuseis garidakia pws na faei fagito??entometaksi egw eixa ftiaksei pitoula kai tou edwsa tou aderfouli mou kai mia xara thn efage k anoige to stoma na tou dwsw kai allh.etsi mou erxete na ton parw spiti na ton taizw!

ειναι πολλες δυστυχώς που τα ταιζουν με πακοτινια και δρακουλινια και φαγητό μετά δεν τρώνε τα μικρά. λογικά αμα έχουν μάθει σε τέτοια συνέχεια. Μηπως βαριεται να μαγειρέψει και το έχει σαν δικαιολογία? την ευκολία της κοιτάει μαλλον

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

H πεθερα μου, μονο να τρωνε ετοιματζιδικα, την εκανε την εγγονη της (της κορης της) τετραπαχη.Το καημενο το πουλακι μου ειναι ενα πολυ καλο κοριτσακι ( τις 2-3 φορες που το εχω δει) αλλα μονο να το ταιζουν αηδιες εγινε πολυ παχουλο.5 χρονων και φοραει 9 νουμερο ρουχακια.Δε θα ξεχασω που καποια στιγμη μου ειπε "πολυ μικρα τα βγαζουν τα ρουχα τα παιδικα "εεεεε...........αναγκαστηκα και της ειπα οτι η εγγονη της εχει προβλημα με τα κιλα οχι τα ρουχα τα παιδικα.Το καταλυπαται η ψυχη μου το καημενο.....

Ρε κοριτσια ποτε μα ποτε δεν την ειδα να εχει φαγητο μαγειρεμενο στο σπιτι.Μα ποτε.Ολο ετοιματζιδικα η το πολυ πολυ καμια μπριζολα με πατατες.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

kai disthxos h paidikh paxisarkia den einai mono h eksoterikh emfanish kai ta koblex pou sou dimiourgei,alla kai polla problhmata ygeias,krima sto koritsaki.oi goneis ths den kanoun kati h mhpws einai mia apo ta idia???tou patera mou h gunaika htan xontrh o pateras mou ekana body building palia opote htan outos h alos 8hrio alla oxi xontros,mageireuei alla otan den kaneis ena fagito katsarolas kai monimos petas sto thgani brizoles,paidakia loukanika pws na eisai kormi??to mwro akoma einai 2,5 kai einai mia stalia alla o mpampas mou den borei na skipsei na desei ta kordonia pleon.afou tou lew to tetio sou to exeis xasei,xase kai kana kilo gia na to ksanavreis!!kai katouriete sta geloia!!

rbOEp3.png

Μιας και μιλησατε για διατα...εμενα η δικια μου μαγειρευει νορμαλ, και τα θηρια που κοιταει επισης τα καλοταιζει και οχι γαριδακια και τετοια!

Και φυσικα τρωω το πρηξιμο του αιωνα..ποσο καλα παιδια στο φαι ειναι τα εγγονια της, πως ο κουνιαδος μου,ξερουν απο γυμναστηρια και τι πρεπει να τρωνε και εγω γιατι δεν παω....:rolleyes:

Ελεος!

Μιας και μιλησατε για διατα...εμενα η δικια μου μαγειρευει νορμαλ, και τα θηρια που κοιταει επισης τα καλοταιζει και οχι γαριδακια και τετοια!

Και φυσικα τρωω το πρηξιμο του αιωνα..ποσο καλα παιδια στο φαι ειναι τα εγγονια της, πως ο κουνιαδος μου,ξερουν απο γυμναστηρια και τι πρεπει να τρωνε και εγω γιατι δεν παω....:rolleyes:

Ελεος!

egw den xriazomai pes,eimai 8ea kai o antras mou etsi th briskei!!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Δεν καταλαβες....δεν ειναι για τα κιλα, ειναι για την υγεια!!Ετσι λεει!

εδω δεν εχουμε λεφτα τσονταρουν αυτοι και εμεις γυμναστηριο..:lol::lol::lol:

Κοριτσια σημερα γιορταζει ο ανδρας σου! Αντε να δουμε το βραδυ που θα ερθουν τι θα ακουσω...

Τα κλασσικα που περιμενω και συμφωνει και ο ανδρας μου, ''η .... και κεινη κανει ωραια μελομακαρονα και κουραμπιεδες''

Τωρα αμα μιλησω θα ειμαι και κακια!

Χρονια πολλα στους Νικους κοριτσια!Καλημερα τι κανετε?Διαβαζω νεα σεναρια ε?Εμεις θα την εχουμε μαζι την πρωτοχρονια οπως ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ φυσικα.Αυριο παλι περιμενω δεματακι που εστειλε,το 253753ζευγαρι πιτζαμακια του γιου μου,καλτσακια που εχει παλι αμετρητα και κατι αλλα χαζα.Ευτυχως μαζευτηκε μετα την τελευταια παρεξηγηση που ειχαμε που αγορασε στο παιδι κατι που δεν ηθελα εγω και της την ειπα να μην παιρνει πρωτοβουλιες και τωρα κανει αυτα που της ειπα δηλαδη της ειπα ποια παιχνιδακια του αρεσουν(οχι πως δεν της εχω ξαναπει αλλα τον χαβα της)και μου ειπε οτι του πηρε κατι τετοιο.Για να δουμε εως ποτε θα κρατηθει και δεν θα κανει παλι τα δικα της...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

na ton xairese agaph mou na einai geros kai euthxismenos me tetia xrisoxera gunaika!!!enoite kanei kai auth,esu ti ksereis???egw dokimazw kamoia nea suntagh k lew aaa ekana auto kai lew na ssas steilw kai paei thn allh mera kai vriskei oti na nai suntagh kai kanei kai auth!!!

rbOEp3.png

Εγω δεν εχω συνυφαδα γιατι ο κουνιαδος μου ειναι πιτσιρικας ακομη αλλα ξερω πως στανταρ θα ειναι η αγαπημενη της!!Ξερω και απο οταν μου λεει για τις σχεσεις του γιου της και μιλαει για τις κοπελες του....

Αλλα μου μιλαει γαι τις συνυφαδες που εχουν οι αδερφες της χαχαχχαχα τι καλες που ειναι και πως προσεχουν τις πεθερες τους χαχαχα!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

elina ti kaneis???ta mwrakia???kairo exeis na emfanisteis,ola kala???8a se kanei ligo na xareis kai meta tsoup 8a kanei ta dika ths gia na s epibebeosh oti den alazei o an8ropos!!!wx pios ksereis th m@@@@ 8a pernei kai h dikia mou sto mwro!!!oti kitso prosfora brei 8a thn agorazei giati 8a einai eukairia!!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

elina ti kaneis???ta mwrakia???kairo exeis na emfanisteis,ola kala???8a se kanei ligo na xareis kai meta tsoup 8a kanei ta dika ths gia na s epibebeosh oti den alazei o an8ropos!!!wx pios ksereis th m@@@@ 8a pernei kai h dikia mou sto mwro!!!oti kitso prosfora brei 8a thn agorazei giati 8a einai eukairia!!!

Καλα ειμαι κοπελα μου σε ευχαριστω πολυ καλα και τα μωρακια μονο χαθηκα ειχα τρεξιματα με τον γιο μου μου επαθε αναφυλακτικο σοκ την 1 του μηνα απο τυρι που του δοκιμασα(ειναι αλλεργικος σε γαλακτοκομικα αυγο και σογια)δοκιμαζαμε καποιες τροφες και τωρα ανακαλυψα οτι το παιδι εχει αλλεργια απο τις σοβαρες γιατι μεχρι τωρα δεν το ξεραμε αφου δεν του χα δωσει ποτε απευθειας τροφη που τον πειραζει.Αστα λαχταρησα ο θεος μας φυλαξε και δεν ειχαμε χειροτερα...

Εγω οπως καταλαβαινετε λογω της αλλεργιας του παιδιου προσεχω πολυ τη διατροφη του και ευτυχως δεν τολμαει να μου πει και τιποτα γιατι δεν αφηνω κανεναν να ανακατευτει στο τι τρωει το παιδι γιατι μονο εγω ξερω τι πρεπει και τι οχι...

Καλα για τα ρουχα ασε μου λεγε πριγκηππα θα τον εχουμε και τα καλυτερα θα του παρω και οταν ηρθε κανα μηνα πρινα γεννησω μου φερε απο τα τζαμπο οτι φτηνιαρικο μπορεις να φανταστεις για νεογεννητο και οτι πιο αχρηστο.Ο αντρας μου δεν το πιστευε!!!Μετα της ειπε να μην ξαναπαρει τετοια απο κει και απο τοτε φερνει ψιλολογια κινεζικα(αυτα απο τζαμπο) και γενικα κακης ποιοτητας ρουχα αλλα οχι απο το τζαμπο.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Δε μπορω να δεχτω την δικαιολογια της κουνιαδας μου οτι δουλευει ολη μερα και το κοριτσακι της το εκαναν ετσι οι γιαγιαδες.Δηλαδι οταν αρχισε να ξεφευγει το παιδακι εσυ πετουσες χαρταετο?Αλλα και αυτη ετσι βολευεται.Δεν μαγειρευει και τρωνε οτι σαβουρα βρουνε ή στις γιαγιαδες, οποτε καταλαβαινεις.Οταν ειδα την μεριδα που εβαλαν στο κοριτσακι σε ενα οικογενειακο τραπεζι παλιοτερα (που μας μιλουσαν :lol:) εφριξα.Διπλη απο αυτη που θα ετρωγα εγω.

Προφανως ομως και εκεινη δε νοιαζεται.Κι εγω στη μαμα μου το αφηνω το παιδι αλλα της πηγαινω καθε μερα το φαγητο της, παρολο που η οικογενεια μου προσεχει παρα πολυ την διατροφη της και η μαμα μου την εχει στην πουδρα την μικρη με τα καλυτερα.Και απο τωρα που ειναι ακομα πολυ μικρη .......απαγορευω καποια πραγματα και τα τηρουν πιστα.Οχι να βλεπω το παιδι μου να γινεται παχυσαρκο και να αδιαφορω.

Δε θα ξεχασω που καποια στιγμη με εκεινο το black hummor της η πεθερα μου ειπε γελωντας....." την ειπανε χοντρελο στο σχολειο και στεναχωρεθηκε αλλα εγω την ειπα την αλλη φορα που θα σου πουν εισαι χοντρελο εσυ θα πεις "και εσυ εισαι κοκκαλιαρης"

Αντε βγαλτε συμπερασματα τωρα

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

perastika sto mwraki elina kai egw eixa alergia sto abgo mikrh kai se polla allla,basika gemiza spuria!!!kai mia xara ta trww twra,dld 8elw na sou pw oti argotera mporei na mhn exei.kala an einai dunaton na mhn s noiazei gia to paidi sou???ti 8a pei douleuei??mwre giayto egw den 8elw na doulepsw,8elw egw na to taizw kai na to ma8w apo mikro na trwei swsta.thn pe8era mou dhkaios th fobamai giati einai boubala k ka8e mera trwne kreas kai an pw egw oti 8a kanw fakes mia mera mou leei rikse kai mia brizola sto thgani apo dipla na faei o antras sou na xoortasei(etsi opws kanei ayth,mazi me to mageireutw petaei kai to kreas sto thgani)ti nohma exei na kanw fakh an riksw brizola sto thgani!!egw eipa kai ston antra mou,otan genni8ei to mwro 8elw na to ma8w na trwei apo mikro swsta,giauto na ta ksexasei auta pou kserei!!

rbOEp3.png

ειναι πολλες δυστυχώς που τα ταιζουν με πακοτινια και δρακουλινια και φαγητό μετά δεν τρώνε τα μικρά. λογικά αμα έχουν μάθει σε τέτοια συνέχεια. Μηπως βαριεται να μαγειρέψει και το έχει σαν δικαιολογία? την ευκολία της κοιτάει μαλλον

Τόσο θέμα που το έκανε η πεθερά μου στον άντρα μου, που ήρθε αυτός και μου είπε ότι μην δίνεις στο παιδί γλυκά ή σοκολάτες γιατί θέλει να τα δίνει η μάνα μου αυτά.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...