Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Αυτο ρε! Φαε και μην μιλας!Αυτη ρε ηθελε σωνει και ντε να με κανει και αυτη!Με τα χιλια ζορια την αφησα και με εκανε κουρου, αλλα εγω εκτος απο αυτα ειχα

και αλλα 7 πραματα στο πιατο!Εσκασε !

Πραγματικα κακια!Αλλα το μωρο δε παει σε αυτη, τη γελαει αλλα δεν παει.Παει στον πεθερο?

Τυχαιο?Δε νομιζω!

που να δεις τη φάτσα της δικιάς μου όταν δοκιμάζει κάτι που έχω φτιάξει!!!!! είναι να απορείς πόσες συσπάσεις μπορεί να κάνει ένα πρόσωπο! τέτοια ξινίλα λες και της δίνεις συμπυκνωμένο χυμό λεμόνι! μια φορά της είχαμε πάει γλυκό του κουταλιού που είναι τοπικό από το χωριό της μαμάς μου! παιδιά το έφτυσε! λες και της ερχόταν εμετός! πόσο χάλια μπορεί να είναι ένα γλυκό του κουταλιού! εγώ φταίω που της το πήρα! αμ δεν της ξαναπήρα τίποτα!

φιλάκια στο λαλαμπάκι!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτο ξαναπεστο!Μεσα στην ξινιλα!

Ασε και εγω δεν την εχω ξαναπαει ποτε κατι!!

Ουτε σε γιορτες ουτε πουθενα!Και επειδη απο λεφτα ειμαστε πολυ στριμωχτα ουτε αγοραζω!:tongue:

Γέννησαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!! Γέννησα ένα τοπ μόντελ!!! Θα σας τα πω σύντομα φιλιά!!!!!!!!!!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Γέννησαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!! Γέννησα ένα τοπ μόντελ!!! Θα σας τα πω σύντομα φιλιά!!!!!!!!!!

Αντε κοριτσαρα ........συγχαρητηρια ....να σου ζησει το μοντελο σου!!!!

Περιμενουμε νεα σου!!!!! :D

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Καιρο ειχα να νευριασω με την καλη μου!

Χτες ειχαμε τα γεννεθλια του παιδιου!Ειμασταν 22 ατομα απο ολα αυτα τα ατομα, μαντεψτε ποιος δεν εφαγε, και οχι μονο δεν εφαγε αυτα που εκανα, αλλα δεν κρατησε καν το πιατο!Της προσφεραμε και αυτη το εδιωξε!

Τετοιο καλο ανθρωπο!

Και επισης ειπε 100 φορες οτι τα κομματια της τουρτας ηταν μεγαλα!Το ειπε μπροστα σε ολο τον κοσμο απειρες φορες, και γυρναω και την κανω, φαε οσο θελεις!Δεν σε ειπα να το φας ολο!

ΚΑι τωρα της το φυλαω...για το φαγητο!Γιατι οτι κανει εκεινη ειναι καλα!

Μιλαμε με εχει γυρισει απο χτες το μυαλο..Την επομενη φορα που θα ιδωθουμε θα εχουμε παρτυ!Αι @@@@ !

Ρε το καταλαβαινετε?Τοσος κοσμος ετρωγε και εκεινη καθοταν με σταυρωμενα τα χερια!

μηπως εχουμε το ιδιο μοντελο πεθερας;;;;;;;;

και εγω οταν εδωσα το ονομα στην μικρη μου φεραμε λιγους φιλους στο σπιτι και καναμε bbq + 2-3 πραγματακια που ειχα φτιαξει εγω,

ηρθανε με τον πεθερο (με 2ωρες καθυστεριση)και δεν ηπιε ουτε ενα ποτηρι νερο.....ουτε εφαγε......οπως λες και εσυ εδιωξε το πιατο.....τα ιδια και ο πεθερος......

αυτη ομως εφυγε νωριτερα(δεν ηταν λεει καλα........της επεσε βαρυ το οτι δεν πηρε το ονομα της η μικρη:tongue::tongue::tongue:) και με το που εφυγε ο πεθερος μου επεσε με τα μουτρα στο φαγητο και στο κρασι.......χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

και εμενα με χαλασε πολυ αλλα δεν τους ξανακανω την χαρη.........

Διαφημίσεις

Αυτο ξαναπεστο!Μεσα στην ξινιλα!

Ασε και εγω δεν την εχω ξαναπαει ποτε κατι!!

Ουτε σε γιορτες ουτε πουθενα!Και επειδη απο λεφτα ειμαστε πολυ στριμωχτα ουτε αγοραζω!:tongue:

χαχα και ας τολμήσει να παραπονεθεί ότι δεν της πάμε κάτι! έτοιμη την έχω την απάντηση. "Είδα και όταν σου φέρναμε πόσο τα εκτιμούσες". Αλλά το ξέρει και δεν πρόκειται να πει τίποτα!

και εμενα με χαλασε πολυ αλλα δεν τους ξανακανω την χαρη.........

Άδικο έχω που λέω ότι μόνοι τους τα κάνουνε σκ#τά. Εμείς έχουμε όλοι την καλή διάθεση, αλλά μια θα το παίξω ανώτερη, δυο τρεις, δέκα κάποια στιγμή θα κλείσω την πόρτα μου και θα μείνουνε απ' έξω. Ξένοι και ανεπιθύμητοι! Ας πρόσεχαν!

Άδικο έχω που λέω ότι μόνοι τους τα κάνουνε σκ#τά. Εμείς έχουμε όλοι την καλή διάθεση, αλλά μια θα το παίξω ανώτερη, δυο τρεις, δέκα κάποια στιγμή θα κλείσω την πόρτα μου και θα μείνουνε απ' έξω. Ξένοι και ανεπιθύμητοι! Ας πρόσεχαν!

Αυτο ακριβως εκανα εγω.Μονο που τα δικα μου τα πεθερικα προφανως δεν τα ενδιαφερει.Αυτο αποδεικνυεται απο το οτι δεν ριχνουν τα μουτρα τους καν για να δουν το εγγονι.......οποτε ...τι να λεμε τωρα!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Αυτο ακριβως εκανα εγω.Μονο που τα δικα μου τα πεθερικα προφανως δεν τα ενδιαφερει.Αυτο αποδεικνυεται απο το οτι δεν ριχνουν τα μουτρα τους καν για να δουν το εγγονι.......οποτε ...τι να λεμε τωρα!!!!!

και εμάς μια από τα ίδια! κάποια φορά (την πρώτη που ξέφυγαν πραγματικά και δεν ήξεραν τί έλεγαν και μάλιστα μπροστά στους γονείς μου) είχαν πάνω από χρόνο να τα δουν σίγουρα, ίσως και δύο χρόνια μπορεί παραπάνω δε θυμάμαι. Έχω χάσει το λογαριασμό. Μας κρατάνε μουτράκια! Τέτοια αγάπη - μα πραγματικά είναι δυνατό να πιστέψω ότι αγαπάνε τα παιδιά;;;;;;;; Σας το έχω ξαναπεί... από το να πλύνουν τα χέρια τους όταν μπαίνουν στο σπίτι, προτιμούν να μην έρθουν. Επίσης γιατί δεν αφήνουμε τον πεθερό μου να καπνίσει μέσα στο σπίτι. Ξ Υ Δ Ι. Μα πείτε μου είναι τόσο τραγικές οι απαιτήσεις που έχουμε; Είναι πολύ περίεργο να τους λέμε να πλύνουν τα χέρια από τη στιγμή που θέλουν να κάτσουν μαζί τους να παίζουν, να τα ταΐζουν κ.τ.λ. και το ζητάγαμε όταν ήταν ακόμα μωρά τα παιδιά! Τί να ρίξουν τα μούτρα τους, αυτοί λένε και ότι φταίμε εμείς που δεν έρχονται! λες και τους είπαμε ποτέ να μην έρθουν! Δεν τους θέλουμε λένε, γιατί δεν τους αφήνουμε να πιάσουν τα παιδιά! Ωχ πια και μόνο που τα θυμάμαι συγχίζομαι! Πείτε μου ρε παιδιά είναι δυνατόν να τα πιστεύουν αλήθεια ή όπως πια πιστεύω εγώ κάνουν τά πάντα, απλά για να μας εκβιάσουν ψυχολογικά και να περάσει το δικό τους! Αυτά όμως παλιά... όταν δεν είχαμε τα παιδιά και έκαναν εμένα και τον άντρα μου ό,τι ήθελαν. Τα παιδιά δε φταίνε τίποτα, να τα κάνουν ό,τι θέλουν! άμα θέλουν να το ξαναπαίξουν νιάτα, ας κάνουν δικά τους μωρά! Ένα μικρό τσίγκλισμα θέλω και ξαναγίνομαι χείμαρος έτσι;

Διαφημίσεις

Αααα καλα.Ουτε να διανοηθω δεν θελω να σκεφτω τι λεει για μενα στον κοσμο και σιγουρα και στον γιο της.Η διαφορα βεβαια ειναι οτι εμενα ο δικος μου την θεωρει την μανουλα τον καλυτερο ανθρωπο του κοσμου και δε το βλεπω να αλλαξει ποτε αυτο.Οποτε δεν ασχολουμε καθολου, δεν τους αναφερω ποτε, δεν ρωταω ποτε, δεν μαλωνω πια γι αυτους, δεν εχω καμια επαφη και εχω το κεφαλι μου ησυχο τουλαχιστον.

Το οτι δεν βλεπει την εγγονη της βεβαια ειναι ενα θεμα αλλα και παλι δεν ειναι δικη μου αποφαση.Απλα δεν την ζηταει ποτε!!!! Τοσο καλη ειναι η "μανουλα".Και σκεφτειτε οτι θα λεει οτι εγω την στερω το εγγονι και τετοιες ψευτιες.....αλα δε με νοιαζει πια...ο κοσμος ματια εχει και βλεπει.Και ετσι κι αλλιως οταν εισαι τοσο κακος ανθρωπος καποια στιγμη....αποκαλυπτεσαι!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Καλημερα Ρενα!!!

Εννοειται οτι ο κοσμος βλεπει!Και πανω απο ολα...η μικρη να δεις πως καταλαβαινει τα παντα!!Σιγα να μην πλησιαζει τη γιαγια της!!

Ο δικος μου δεν παει στην πεθερα, για τον πεθερο τρελαινεται αλλα δεν την πολυθελει τη δικια μου!

Τυχαιο??Δεν νομιζω!

Καλημερα Ζoitsa μου.

Εννοειται.....η κορη μου δεν τους ξερει καν.Ακομα οταν τους βλεπει στις φωτογραφιες απο τη βαφτιση της, απορει ποιοι ειναι.Απο ολο το αλμπουν μονο αυτους δεν ξερει.Ολους τους αλλους τους δειχνει με το δαχτυλακι εναν εναν και λεει τα ονοματα τους....τυχαιο?? Δε νομιζω!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Καλημερα Ρενα!!!

Εννοειται οτι ο κοσμος βλεπει!Και πανω απο ολα...η μικρη να δεις πως καταλαβαινει τα παντα!!Σιγα να μην πλησιαζει τη γιαγια της!!

Ο δικος μου δεν παει στην πεθερα, για τον πεθερο τρελαινεται αλλα δεν την πολυθελει τη δικια μου!

Τυχαιο??Δεν νομιζω!

Δεν ξέρω αν ο κόσμος βλέπει! Αν έβλεπε, στη δικιά μας περίπτωση γιατί δε βρίσκεται ένας άνθρωπος να τη βάλει στη θέση της; Με έπιασαν οι καλωσύνες μου τις προάλλες και περάσαμε από το σπίτι τους σχεδόν απροειδοποίητα. Είπα να τους δουν και τα παιδιά που μπερδεύονται που αυτούς τους παππούδες δεν τους βλέπουν ποτέ. Μας τρέλλανε στη σπόντα η κακιασμένη. Άσε που εκβίαζε τα παιδιά με κάτι ρημαδοπαίχνιδα. Από ένα σημείο και μετά της απαντούσαμε μιά ο άντρας μου και μια εγώ -πάνε αυτά που ήξερε. Στο εικοσάλεπτο τα παιδιά ήθελαν να φύγουμε. Αυτά τα ωραία, όπως στρώνει κανείς κοιμάται.

Οσο και να το συζηταμε δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα για πιο λογο σκεφτονται και φερονται ετσι.Εγω κρινω απο τον εαυτο μου.Το μονο που θα θελω αυριο μεθαυριο θα ειναι να ειναι καλα το παιδι μου, να ειναι αγαπημενη με τον αντρα της και να τους βοηθαω οσο περισσοτερο μπορω.Ουτε να χωθω στο σπιτι του, ουτε να ανακατευτω ουτε τιποτα.

Πως ειναι δυνατον λοιπον μια μανα να μην σκεφτεται ετσι και να χωνεται να χαλασει το σπιτι και την ευτυχια του παιδιου της?

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...